Preventiv/Anticipativ sau/și ca copie de Securitate, ținând cont și de o eventuală închidere a FB, YT și tot de Google, pun la îndemâna celor interesați un canal cu video din seria CoTa, un grup pentru același subiect sau temă și alte mijloace de distribuție alternative :

Clasicul YT (cât mai funcționează): https://www.youtube.com/c/PaulMarian/videos

CoTa GRUP: https://t.me/joinchat/SndJYD5CydkFWKOD

MeWe grup: https://mewe.com/group/5f86fe829e23cf59878b7535

Sau https://reteaua-romaneasca.live/PaulMarian

https://ok.ru/profile/577213801127 și https://vk.com/videos183567958

Dacă ești Preventiv, posibilele belele se reduc.

Dacă ești Reactiv înseamnă că te-au prins în Ofsaid.


joi, 6 februarie 2020

CoTa(6) ACTUALIZARE(1): Coronavirus(1)


   Pentru a crea un virus, nu ai nevoie de o boală, ci doar de o publicitate bună. Totul este astăzi mass-media. Nu am găsit viruși, dar ceea ce vedem este mult teatru și mult control mental prin media ... pe care l-au realizat înainte, cu Zika și Chikungunya care nu sunt altceva decât pericole obișnuite. Acest gen de gripă, presupun.
   Ceea ce fac ei este să caute viruși sau agenți patogeni pe care-i poartă omul oricum, așa că da, apar în rezultatele laboratorului, dar ei caută doar ceea ce există deja acolo. Ei folosesc gripa pentru că este perfectă. Creează frică și fiecare persoană manifestă simptome diferite. Ei doar se joacă cu oamenii, doar mai mult control al percepției, un circ de perpetuare a fricii, propagandă. Și China ca întotdeauna, marele laborator al noii ordini mondiale.



    AGENȚIA COSMICĂ * Actualizări despre Coronavirus (1)

   Salut pe toată lumea, salut lumea, sunt Gosia de la Agenția Cosmică. Și după cum am promis o să vă spun azi, în acest video, ce ne-au spus Taygetanii despre toată această situație coronavirus din China. Așa cum știți, pentru că v-am spus, din nou și din nou, că ei sunt foarte ocupați îndeplinind tot felul de sarcini, operațiuni și misiuni, și într-una dintre aceste misiuni, recent, urmau să inspecteze situația din China și să ajungă de fapt, la concluzii, dacă este adevărat ceea ce este proiectat în percepția populației prin mass-media sau nu.

 Există ceva realitate la acest Coronavirus sau nu?

   Așa că au realizat o analiză și se va înțelege cum exact au făcut-o, va fi exact mai mult sau mai puțin ... aș spune că de fapt ei, de fapt au zburat, au zburat în China erau acolo și își realizau analiza. Acum o să citesc asta, bine? Nu voi vorbi din amintirea mea, prefer să vă spun doar exact ce ne-au spus, în cuvintele lor.

  Deci analiza pe care au făcut-o a fost o analiză cu spectrometru, care este un fel de mecanism, pe care îl au la bord și cu analiza respectivă ei pot vedea prin frecvențe și să analizeze lucrurile până în miezul oricărui obiect pe care îl studiază, inclusiv oamenii.
   Deci analiza spectrometrului a fost efectuată în mod repetat și mai ales în special pe acest sânge, presupus infectat. Au fost prelevate și mostre de sânge cu raza tractoare. Da, tehnologia razei tractoare a fost explicată în unul din primele capitole din navigarea stelară. Deci, dacă doriți să aflați mai multe despre tehnologia razei tractoare, cum funcționează, atunci o să fac o trimitere la filmul acela (pe acest blog încă nuam ajuns la acel video-nb).
Deci probele au fost luate cu unda tractoare pentru a analiza sângele.
    Acum, ei au spus că au o structură au o hartă structurală a unui spital făcută chiar de nava în sine, pentru că am întrebat mai multe despre această analiză a mostrelor de sânge cum a fost efectuată și ei au o hartă a unui spital făcută de nava însăși. Ei știu unde este totul: „Noi izolăm locul probelor după observarea cu atenție a acestora. Și apoi izolăm eșantionul în sine, eprubeta, eprubeta, și o ridicăm cu raza tractoare. Exact, zidurile de beton sau acoperișul nu o opresc. După aproape 12 ore de zbor ... Ei au fost acolo de multe, multe, multe, multe ore luând toate probele și observând totul din aer. Am ajuns la mai multe concluzii.”
   Și am să vă citesc concluziile lor  ...
  Noi nu am găsit vreo boală precum cea pe care o spun ei. Noi concluzionăm că se joacă cu mințiile voastre. Nimic altceva. Nu există nicio dovadă preliminară că s-a descoperit un astfel virus. Noi avem 10 ml dintr-o mostră de sânge contaminat și nu există nimic acolo ce nu există la infecție normală, eșantionul indică un individ anemic cu apărare redusă și conținut ridicat de zahăr, nimic concludent.
   Deci, deși acest lucru nu este final ... concluzia noastră, deocamdată, cu un bun procentaj de fiabilitate se pare că virusul a fost inventat și că totul este coordonat, ca publicitate cu controlul percepției, folosind ... acum este foarte interesant ... folosind virusul gripei comune influenza flu virus, ca și bază. Oamenii mor de gripa oricum, tot timpul ... Și există mulți viruși în sine și există o întreagă familie a lor care dau aceleași simptome, unele mai puternice decât altele și modul cum variază, depinde de cine îl are. De aceea îl folosesc. Este foarte contagios, comun, toată lumea îl are. Este activat cu stres, deoarece le coboară sistemul imunitar. Stresul le coboară apărările sistemului imunitar.
    Acum, unii oameni spun că este arma biologică, nu? Așa că ei continuă să explice partea aceea. Nu para a fi o armă a unui laborator biologic și nici nu este un virus ciudat și nou care a venit de la animale. Este doar o mare înșelătorie a companiilor farmaceutice și a Noi Ordini Mondiale.
   Rămâneți acum cu mine, mai multe vor fi explicate acum într-o secundă.
 Există încă posibilitatea ca acesta să fie acolo, pentru că armele biologice chiar există. Cu toate acestea ei nu trebuie să ... și  acest lucru este atât de important acum. Acesta este miezul mesajului.
   Oricum ei nu trebuie să elibereze un virus adevărat, pentru a crea panică. Dar numai pentru a izola o tulpină actuală de anul acesta, de gripa comună, pentru exemplu și cu publicitate, să-l folosească ca și cum ar fi un virus letal nou. Este ceea ce au făcut până acum, și anume să spună că izolează virusul gripal care este în mod natural, în aer anul acesta pentru că se schimbă și acesta în mod natural, dă turul lumii, ca de obicei. Mai ales în această perioadă a anului.
   Atunci, autoritățile de sănătate din națiuni diferite, au ceva de urmărit ... Și de asemenea, așa cum a fost întotdeauna, există zeci de morți din cauza gripei influenza și complicații respiratorii în fiecare an. Ei se concentrează pe asta pentru a crea anxietatea socială.
   Pentru a crea un virus, nu ai nevoie de o boală, ci doar de o publicitate bună. Totul este astăzi mass-media. Nu am găsit viruși, dar ceea ce vedem este mult teatru și mult control mental prin media ... pe care l-au realizat înainte, cu Zika și Chikungunya care nu sunt altceva decât pericole obișnuite. Acest gen de gripă, presupun.
   Ceea ce fac ei este să caute viruși sau agenți patogeni pe care-i poartă omul oricum, așa că da, apar în rezultatele laboratorului, dar ei caută doar ceea ce există deja acolo. Ei folosesc gripa pentru că este perfectă. Creează frică și fiecare persoană manifestă simptome diferite.
Ei doar se joacă cu oamenii, doar mai mult control al percepției, un circ de perpetuare a fricii, propagandă. Și China ca întotdeauna, marele laborator al noii ordini mondiale.
   Punctul următor.
   Noi am urmărit cine dă banii. Imensul spital cu cele o mie de paturi, care va fi construit în câteva zile își are originea economică în Fundația Bill și Melinda Gates. Laboratorul din Marea Britanie care are brevetul pentru coronavirus ca și vaccin face parte din Fundația Bill Gates în sine. Este veche creare a problemei pentru a vinde soluția. Nu există nimic altceva acolo, decât același lucru. Vor fi oameni care vor veni să spună că avem dovada. Și acum ei spun aici, spun că „menținem ceea ce s-a spus că face parte din mecanismul de publicitate, dar nu există nimic de care să vă faceți griji ce provine de la așa-numitul virus însuși, numai de la oameni și ceea ce fac folosind virusul drept scuză ca și în 1918, ucigașul real este în vaccin nu în virus ... Acesta este pericolul. Este foarte coincident cu faptul că ei spun că au deja un vaccin, atât de repede ...
   Așa că din nou, acestea nu sunt concluziile finale complete, dar având în vedere cine este în spate ... concluziile sunt într-un fel, auto-revelatoare. Bill Gates este cel care a plătit pentru vaccinuri, pentru întreaga lume. Cu scopul eugeniei ... de distrugere a umanității. Agenda 21, agenda 2030. El este în spatele virusului corona.
   Marea pandemie din 1918 a fost, de asemenea, la fel. Ei au folosit gripa și a promovat-o ca pe un mare pericol. Au injectat populația (cu vaccinuri) și de aceea au murit atât de mulți.
Agenda uciderii populației cu vaccin, nu este nouă. A fost deja implementată acum peste 100 de ani. Nu credem că de data aceasta este altceva decât  un joc al cabalei pentru a vedea cum reacționează oamenii la o astfel de criză și pentru cunoaște slăbiciunile tuturor sistemelor de sănătate ale diferitelor națiuni, ca să știe cum se miște piesele lor în viitor. De asemenea, cu scopul de a vinde vaccinuri și medicamente.
   Recomandările până una alta, este să nu vă faceți niciun fel de vaccinare. Vaccinându-vă și apoi detoxifierea de vaccin nu funcționează, așa cum spun alții. Nu poate funcționa. Conceptul de vaccin, cum funcționează este foarte  îndoielnic, dar chiar și cu vaccinuri adevărate împotriva bolilor, cu adevărata intenție de prevenire a lor, nu este altceva decât inocularea ... În acest caz este chiar și mai periculos, pentru că ceea ce vând ca și vaccinuri pentru binele oamenilor, este cu adevărat, boala pe care o vor avea  latentă, pentru tot restul vieții lor.
   Ei continua: totuși, nu discredităm utilizarea unor vaccinuri adevărate. Ceea ce doresc acești psihopați, este să injecteze populația care utilizează vaccinuri, și gripa comună ca scuză și ademenire prin propagandă, astfel încât oamenii să se inoculeze, în mod voluntar.
Psihopații cabalei, cum e Bill Gates, au pus compuși și substanțe în vaccinuri care sunt activate prin venirea în contact cu o a doua substanță. Adică nu poți fi vaccinat împotriva influenza într-un an, împotriva gripei, și apoi, împotriva coronavirusului și compusului letal este activat... ceea ce face acest lucru și mai rău, este că ei pot infecta populația cu un compus într-un presupus vaccin și apoi să-l activeze cu următoarea componentă, activată folosind dârele chimice. Sau pot fi trei sau mai multe componente pe care le filtrează și aleg, ce populație să infecteze, nu numai două. Cu alte cuvinte va fi activat în populația care a fost injectată cel mai eficient.
   La minim, ceea ce face vaccinul, acesta slăbește sistemul imunitar făcând populația tot mai predispusă să se îmbolnăvească și să depindă de sisteme medicale și de consorții industriale de medicamente Big Pharma. Și, de asemenea, un vaccin aparent inofensiv destinat sistemului respirator, poate aduce consecințe în viitor, afectând alte organe care sunt cele care erau cu adevărat destinate să fie atacate.
   Recomandare: nu vă mai vaccinați pentru nimic. Nu vă mai bazați pe medicii alopați. Ei nu au interesele dvs. cele mai bune în minte și chiar un prieten de familie sau chiar un medic de familie sincer, ei nu știu acest lucru și încă mai cred în medicina matricei.
   Ultimul paragraf: unde văd în mod clar că vaccinurile nu funcționează. Toate lucrurile virale vor funcționa limitat cu agenți bacteriologici, din moment ce acei germenii morți sunt injectați într-un pacient, da, pot dezvolta antigene la boala care poate fi cauzată de acest fel de germeni, dar nu în cazul virușilor. Acest lucru este imposibil. Sfârșitul raportului. Asta este pentru moment.
   Aceasta sunt descoperirile pe care ei le au, în acest moment. Cine știe ... ei ar putea ... colecta și aduna noi descoperiri și date noi în viitor, iar eu am să raportez asta dacă ne sunt oferite nouă, bineînțeles. Așa că, deocamdată, asta este pentru moment. Acesta este povestea despre coronavirus.
   Știu că sunt o mulțime de povești care plutesc deja pe internet, dar practic, da, după cum este confirmat de echipajul taygetean, că ceea ce pare, este că este doar o altă schemă, o altă operațiune steag fals a Cabalei. Deci nu-i dați crezare. Opriți televizoarele și nu vă faceți griji. Focalizați-vă pe frecvența voastră. Asta e tot.

   Ok, deci mulțumesc foarte mult și până la următorul videoclip, la revedere. Pe curând !

 Vizionare Plăcută!



  Linkuri alternative:  AICI 1  și AICI 2

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.