Preventiv/Anticipativ sau/și ca copie de Securitate, ținând cont și de o eventuală închidere a FB, YT și tot de Google, pun la îndemâna celor interesați un canal cu video din seria CoTa, un grup pentru același subiect sau temă și alte mijloace de distribuție alternative :

Clasicul YT (cât mai funcționează): https://www.youtube.com/c/PaulMarian/videos

CoTa GRUP: https://t.me/joinchat/SndJYD5CydkFWKOD

MeWe grup: https://mewe.com/group/5f86fe829e23cf59878b7535

Sau https://reteaua-romaneasca.live/PaulMarian

https://ok.ru/profile/577213801127 și https://vk.com/videos183567958

Dacă ești Preventiv, posibilele belele se reduc.

Dacă ești Reactiv înseamnă că te-au prins în Ofsaid.


vineri, 3 aprilie 2020

CoTa(14): SITUAȚIA GLOBALĂ - Aneeka din Temmer (Serviciile de Informații Taygetane, Pleiade)


   Aceasta este o discuție cu Aneeka, șefa serviciilor de informații din TAYGETA, despre situația actuală. Acestea nu sunt concluziile finale sau adevărurile absolute, despre ceea ce se întâmplă. Informațiile se schimbă în fiecare zi și la o dată ulterioară ar putea apărea noi informații care sunt diferite de cele prezentate în acest video.
    Echipa TAYGETANĂ lucrează zi și noapte pentru a ajunge la rădăcina situației, dar luați în considerare că agendele par multiple și interconectate, nu este ușor să știi cu certitudine ce se află în spate. Aceasta este analiza momentană. Vă recomandăm să vă uitați la întregul video.


 SITUAȚIA GLOBALĂ  - Aneeka Of Temmer (Serviciile de Informații Taygetane, Pleiade)

       Știi ce fac și cine sunt aici, să cercetez informații este treaba mea! Așa că am contacte peste tot și am tras tot felul de sfori pentru a obține informații foarte exclusive, pe care le verific foarte meticulos. Căutând găuri și lucruri, care nu se conectează. Apoi fac conexiunea punctelor. Pun totul într-un computer extrem de puternic și mă uit la rezultate. Și apoi mi le fac eu pe ale mele.
   Am surse directe pe toată planeta, cu un nivel ridicat de agenți. Nu pot dezvălui numele surselor mele. Acesta este cel mai bun lucru, pe care îl putem obține pentru moment, și mai multe informații vor fi descoperite și s-ar putea ajunge la noi concluzii pe măsură ce continuă investigația noastră.
   Știi că spunem că nu există niciun virus și că nu este nevoie de unul, doar cu propagandă puteți atinge toate astea. Susținem în continuare poziția respectivă, dar toate agențiile de informații, cu care am vorbit sunt convinse că este o armă bio. Cu toții, de asemenea, susțin că gripa porcină, și gripa aviară, și Ebola, și SIDA, sunt de asemenea, arme biologice.
   A fost eliberată în China, ca o armă economică și biologică împotriva oamenilor din China și pentru motive eugenice ale Agendei 21 controlul populației, de a ucide 95% din populația lumii. Nu a funcționat cum și-au propus.

   Cine a făcut-o: cabala profundă de la controlul SUA și care deține Corporația SUA. Acest lucru este foarte important, deoarece mulți oameni nu știu că SUA este o corporație fondată în 1871. Ceea ce înseamnă că oamenii și bunurile lor sunt valorile lor, ca și corporație și industrie.
   Din cauza tratatului BRICS, latura economică care implică China, Rusia, Brazilia, India și Africa de Sud, care rănește Petro-dolarul (cei care au preluat toată industria către China pentru profit), corporația SUA a pierdut o mulțime de bani în valoare de biliarde de dolari. Asta din cauza bankingului prost și al banilor falși care nu se bazează pe nimic, nu pe aur, așa cum vă spun oficial, știți, Rockefellerii și Rothschildzii.
   Toți acei bancheri occidentali care dețin totul, băncile centrale, ca Chase Manhattan și City of London. Asta se conectează apoi la regalitatea engleză și la Vatican. Astfel facțiunea aflată în controlul corporației Statelor Unite ale Americii a pierdut în ultimele trei decenii o sumă imensă de bani, generând problema resetării monetare și o amenințare iminentă pentru umanitate.
   Așa că acești psihopați, după cum au confirmat sursele mele, toate fără să se cunoască unii pe alții, spun că corporația SUA a dat faliment total pe 16 februarie 2020, așa că au eliberat virusul din Wuhan, China, ca o armă bio-economică pentru a opri puterea economică a Chinei și întoarcerea acesteia la SUA. Să facă America grozavă din nou. Folosind dâre chimice.
   Aceste informații pe care le-am găsit și le-am împărtășit deja cu voi. Una dintre navele noastre drone a găsit virusul în atmosfera de deasupra lui Wuhanului, cu peste o lună în urmă, (dar virusul, așa cum am spus, este doar o tulpină virală SARS).

   Deci corporația a falimentat și acesta este și motivul pentru care șobolanii părăsesc nava și vedem șefi de la nivel înalt din filialele principalelor corporații din Statele Unite au renunțat și și-au dat demisia peste tot în SUA și, de asemenea, unele din Europa. În mare parte în industria bancară, dar și divertisment precum Disney.
   Apoi cealaltă cabală, care luptă cu prima, cealaltă facțiune, a preluat controlul asupra mass-media și a început să transforme acest lucru într-o frenezie a propagandei. Pentru moment, nu există un virus concret, după cum am spus. Cel puțin, într-un aspect global despre acest lucru. Așadar ei, a doua facțiune a cabalei, folosesc acest virus ca acoperire pentru legea marțială, la nivel mondial.

    Rețineți că există mai mult de două facțiuni care se luptă aici, sunt mai multe. Pentru ce anume? Am confirmare din surse multiple, că îi scot pe oameni de pe străzi și limitează întreaga activitate umană de a călători pentru a putea opri, identifica găsi și aresta conducătorii de vârf din Cabală fracțiunii genocidelor sioniste sataniste care încearcă să omoare 95% din populația umană.
   Locurile unde Legea Marțială este cea mai puternică, sunt locurile în care ei caută lideri ai cabalei și membrii familiei, pentru a-i opri. Acesta este motivul principal pentru toate aceste mișcări militare, din Europa. Centralizate în Norvegia și în Polonia, de ieri. Nu este un exercițiu, ci puterea militară deplină are ca scop oprirea cabalei genocidale. Și asta provine de la cabala nu atât de genocidă.
   Totuși sunt 2 facțiuni încă periculoase care luptă pentru o pradă. Niciuna nu este bună, dar cel puțin o parte ia în considerare alte opțiuni. Ei intenționează să oprească facțiunea cabalei, care este cu războiul planetar, pe cei care-i controlează pe Bush, Clinton și Obama, printre alții. Un alt nivel.

   Există o clară conexiune 5G - Coronavirus. Informațiile indică faptul că există mii ce se îmbolnăvesc, dar nu de virus, ci de 5G, și acest lucru este implementat ca parte a facțiunii genocidale care a răspândit coronavirusul. O parte din această confirmare, este că nava de croazieră „Diamond princess”, care a fost recent sau este în carantină, a fost una dintre primele nave care a fost echipată cu 5G. La fel ca și Wuhan și alte orașe lovite de coronavirus. Deci ca o notă laterală pentru toate acestea, sursele noastre spun, de asemenea, că virusul corona este o acoperire pentru efectele nefaste ale 5G. Boala radiațiilor.
   Informațiile indică faptul că oamenii nu trebuie să se panicheze, dar păstrați-vă calmul și chiar și în cazul unei resetări monetare, vor exista totuși alimente și toate bunurile, precum industria și infrastructura tuturor națiunilor, vor rămâne în continuare în loc. Deci se vor recupera.
    În alte informații, ei indică faptul că acea Cabala „bună” intenționează să prăbușească economia mondială, dar în așa fel încât va ajunge în favoarea oamenilor. Chiar și eliminarea sau iertarea doar o singură dată a tuturor datoriilor prezente, publice și private. Aceasta este o frenezie propagandistică, din mai multe motive, și nu este toată rea.

  Mulțumesc. Aș putea să-ți pun unele întrebări, te rog?
   Ești binevenită, te rog dă-i drumul la întrebări.
  Haide să clarificăm, din nou. Este acesta un tip de gripă?
   SARS este unul din miile de coronavirusuri. Este gripa. Ei vânează guturaie, nu vă faceți griji legat de partea asta. Ar putea exista o altă tulpină armată, în special peste China, care a fost găsită de drona noastră, până la urmă.
   Dar la nivel mondial, singurii în pericol sunt cei foarte bolnavi și vârstnicii. Mă întreb doar: dacă sunt doar fornăiri cum de ei eliberează asta, sperând că va ucide 95% din populație?Fornăirile nu ar face asta. Asta este ceea ce cred sursele noastre.
   Așa că vedeți că există o discrepanță, între înțelegerea TAYGETANĂ legată de asta și înțelegerea umană, de aceea exista încă o posibilitate că a fost sau este o tulpină făcută armă.
   Dar înțelegerea mea TAYGETANĂ este că a fost totul o propagandă, de la bun început. Noi avem rezultate de laborator, atât de la mostre de sânge cât și din dârele chimice, prin intermediul dronei și tot ceea ce am găsit este gripa coronavirus SARS normală.
   Dar dacă ei au eliberat ceva pentru a ucide 95% din populație, după cum suna prima afirmație a lor, atunci trebuie să existe ceva acolo pentru a ataca sănătatea oamenilor, mult dincolo de răceala normală.

   Ideea pe care o are comunitatea de informații a fost că planul de a ucide 95% din populația lumii nu a funcționat, poate fi înțelegerea lor legată de asta, dar poate că adevăratul motiv pentru care nu a funcționat, a fost deoarece nu a existat niciodată un virus făcut armă, periculos, de la bun început. Adevărul este că indiferent ce se află acolo, nu este nici pe departe așa de periculos pe cât spun ei că este.
   Principalul obiectiv al acestuia este să falimenteze China. Ei au nevoie doar de propagandă. Informațiile mele coroborează de asemenea faptul că China a cumpărat o grămadă de acțiuni, atunci când se aflau în cel mai jos punct dintotdeauna, deci acum China este mai puternică economic. Dacă acesta este cazul, atunci planul lor a tras împotriva lor, la greu! Iar propaganda a fost acolo, de la bun început. Dar apoi, înțelegerea mea este că a existat o propagandă ce a preluat controlul.
   Iar eu știu, deoarece oamenii nu mor cu milioanele, ci doar o mână de vârstnici. Numerele nu se potrivesc. Există mai puțină gripă anul acesta, nu mai multă. 7.000 de oameni la scară globală, nu este un număr periculos. De aceea teoria cu încercarea de a ucide 95%, cu arme biologice, nu s-ar potrivi deoarece așa cum spui tu, nu e nimic așa de special legat de acest virus.

   Ce fel de armă biologică este atunci, dacă nu există nimic periculos în ea?
Asta este ceea ce spune comunitatea de informații, că aceasta este o armă biologică. Noi nu vedem niciun virus, absolut deloc. Ei văd ... e o discrepanță aici. Dar ... există o explicație aici, care face ca totul să se potrivească. Și anume că tulpina făcută armă, foarte periculoasă, care a lovit Whuanul rău, la începutul acestui an, s-a transformat într-o tulpină normală din cauza unei reversibilități normale a ADN-ului, despre care oamenii nu știu, dar noi și cu tine, știm.
   Virușii se reproduc miliarde și miliarde, făcând câteva reveniri de generații la normal, doar în zile. Factor neanticipat de laboratoarele militare umane. Și o altă bucată de informație afirmă că cei care au împrăștiat virusul, ca arma biologică, deasupra Wuhanului, au fost arestați. Am înghițit asta cu un pic de sare, până când au zis că sunt aceiași care au lovit centrala nucleară de la Fukushima, în 2011. Asta a fost coroborat apoi, câteva ore mai târziu de un alt contact.

   Tu ai spus că arestările ce au loc, explică mișcările militare. Dar ce au mișcările militare, cu arestarea oamenilor?
   Ei trebuie să aresteze oameni din poziții de putere. Folosirea armatei este singura cale. Poliția nu va coopera deoarece aceia dețin poliția, poliția locală. Are sens să folosești puterea militară să arestezi oamenii din locurile de mare putere în care vor fi acei membrii ai Cabalei.

   Înțeleg, iar tu ai menționat 5G. Dacă este 5G-ul și niciun virus, atunci toată teoria este greșită, sau nu este?
   Nu, nu poate fi doar 5G. Poate fi asociată, dar nu este cauza, deoarece sunt multe cazuri de gripă și de guturai în locuri fără 5G, încă, ca în America Latină și Africa.
   Acum am descoperit că unii oficiali din sănătate, de la nivel înalt din Mexic, încep să spună că precauțiile și toate aceste lucruri împotriva Coronavirusului, nu se potrivesc numerelor științifice (după cuvintele lor). Deci guvernele încep să suspecteze că asta nu este în regulă.

   Ok, mai sus tu ai menționat ceva foarte important, cred, despre virusul potențial periculos la început care este o armă biologică, reîntorcându-se la starea lui naturală, gripa SARS tăcută.
   Da, mutațiile artificiale pentru a face virusul mai puternic s-au reîntors la planul genetic original, după câteva milioane de generații ale virusului, în doar câteva săptămâni, pentru noi. De la armă biologică, s-a reîntors automat la gripă SARS. Din cauza regresiei la harta originală, o proprietate a ADN-ului, o proprietate despre care Swaruu a vorbit de anul trecut, dar oamenii de știință pământeni au ignorat-o.
   Această caracteristică este pentru toate organismele cu ADN. ADN-ul se reîntoarce la harta originală, deoarece este o reflectare a ceva de pe un plan mai înalt. Dar asta ia timp, funcție de tipul de modificare și al speciei. Deci, pentru speciile complexe, cum ar fi omul, poate lua (nu neapărat) mii de ani la a reveni cum a fost anterior, deoarece fiecare generație are aproximativ 50 de ani.
   Dacă modificarea artificială, schimbarea genetică, este realizată la ceva mai simplu, cum ar fi musculița de oțet, ar reveni la harta originală, în câteva luni (Nici o variație datorată încrucișărilor rasiale). Dar unui virus îi ia doar zile sau săptămâni cel mult, deoarece este cea mai simplă ființă cu ADN care există și milioane de generații ale acestuia trec în fiecare săptămână.

   Dar o întrebare: ei au făcut o modificare a virusului, da?
 Nu că ar fi avut un virus mortal, de la bun început ... deoarece, dacă ar fi fost un virus mortal, periculos de la început, acesta ar fi tiparul lui original. Nu ar fi fost nimic la ce să se întoarcă.
   Dar ei au făcut o modificare, da?
 Nu a existat niciun virus periculos înainte. Timp de mii și mii de ani, au fost la fel, pentru a cauza o pandemie mortală ei ar trebui să-i modifice într-un laborator. Harta super-periculoasă a virusului nu este cea originală, ci  este aceea tăcută. Acestea fiind spuse, ei au luat un virus de tipul coronavirus de tip SARS, care este un nume generic pentru mii de tulpini de viruși și l-au modificat genetic pentru a-l transforma în armă biologică. Dar natura l-a dezactivat.
  Dacă ar fi existat ceva de genul unei arme biologice, după cum susțin, de la bun început. Iar asta explică de ce TAYGETA a văzut doar viruși normali de gripă SARS.
   Deci ei au modificat tulpina tăcută, da?
 Da.
   Atunci de ce nu au luat pe cea nu atât de calmă, de la bun început?
 Gosia, deoarece nu există tulpini ne-calme. Ei au găsit și izolat cel mai puternic SARS, pe care au putut și l-au modificat pentru a-i crește periculozitatea.
  Despre vaccinuri: SUA îl are de asemenea și există zvonuri că vor să-l patenteze și să-l facă exclusiv. Remarcați și altceva: chinezii spun că ei au vaccinul acum. Dar tratamentele și vaccinurile se spune că sunt contrare la ceea ce spune WHO (OMS). Dovezi ale luptei dintre clanuri și facțiuni ale cabalei.

   Acum ascultați asta: Există un alt motiv pentru vacarmul așa de mare al carantinei. O armă biologică extrem de virulentă a fost lansată, care a atacat cu putere chinezii, dar care s-a reîntors mai târziu la harta genetică originală, datorită flexibilității sau tendinței de a reveni la ceea ce ADN-ul este, din moment ce este ca o umbră sau o reflectare a ceva dintr-un plan superior. Și că guvernele fuseseră deja informate despre acest pericol.
   Deci luați în considerare faptul că se cunoaște că are un potențial pentru genocid, iar oamenii de știință umani, neștiind informațiile de mai sus de la noi, atunci, lucrul corect este să stabilească o carantină globală, pentru a preveni virusul care, conform informațiilor de la Wuhan, da, are capacitatea de a ucide sute de milioane, din atacarea populației umane.
   Deci chiar dacă virusul pare moderat și este moderat acum, autoritățile nu-l pot accepta ca atare, deoarece le este frică de retrezirea acestuia către virulența gripei pe care a avut-o în Wuhan. În acel caz, fără a alarma populația, carantinele sunt justificate, și este lucrul corect de făcut, sau altfel milioane ar putea muri.
   Este justificat, dar ceea ce ei fac se bazează pe a nu știi că virusul nu mai este același virus, nu?
  Da, noi avem dreptate și ei au dreptate. Ceea ce noi am descoperit este că este doar gripă și este moderată. Chiar dacă este doar o gripă moderată, așa cum îi asigurăm noi, ei știu deja, zvonul a fost deja împrăștiat că este virusul cabalei pentru a ucide umanitatea. Agenda 21, pentru depopulare.
   Ei, guvernele, văd de asemenea că este o gripă moderată, bazându-ne pe afirmațiile secretarului sănătății din Mexic, pe care am descoperit-o ieri, iar el spune că pentru el nu este justificat atâta Tam-Tam. Deci, chiar dacă nu există niciun virus, asta este pentru a proteja populația lumii de virusul original genocidar, de care ei știu că a fost eliberat în Wuhan.
   Despre arestări și de a menține populația deoparte în timp ce acestea sunt purtate, rămân secundare și ceva ce ei ar putea folosi din moment ce populația trebuie să fie oricum în carantină.
   Un alt lucru este că voi nu auziți că ei arestează pe cineva, cum ar fi Bill Gates, de exemplu, este  de asemenea deoarece, aceia care sunt văzuți în public ca și cabală, Bill Gates, regalitatea din Anglia, Trump, Merkel și alții, ei sunt doar marionete ai unor oameni mult mai puternici, ascunși în spate, și care, datorită modalității lor de a proceda și a acționa, nu sunt văzuți în public, iar populația umană nu știe despre ei chiar dacă ei sunt aceia care se află în spatele la toate.
   Asta explică mișcările militare ciudate pe uscat și prin aer, de-a lungul Europei. Asta este ceea ce știm acum. Dar chiar și așa, noi trebuie să lăsăm ușile deschise către noi actualizări și concluzii.

Asta este tot pentru moment.

Pe Curând ! 


 Vizionare Plăcută!



 Linkuri alternative: AICI 1 și AICI 2

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Un comentariu:

  1. Mulțumim frumos, mulțumim Taigeta, mulțumim Aneeka, mulțumim Gosia, mulțumim Swaruu, mulțumim Paul Marian, pentru tot efortul depus, ca aceste informații să ajungă la noi! 💞 👄

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.