Preventiv/Anticipativ sau/și ca copie de Securitate, ținând cont și de o eventuală închidere a FB, YT și tot de Google, pun la îndemâna celor interesați un canal cu video din seria CoTa, un grup pentru același subiect sau temă și alte mijloace de distribuție alternative :

Clasicul YT (cât mai funcționează): https://www.youtube.com/c/PaulMarian/videos

CoTa GRUP: https://t.me/joinchat/SndJYD5CydkFWKOD

MeWe grup: https://mewe.com/group/5f86fe829e23cf59878b7535

Sau https://reteaua-romaneasca.live/PaulMarian

https://ok.ru/profile/577213801127 și https://vk.com/videos183567958

Dacă ești Preventiv, posibilele belele se reduc.

Dacă ești Reactiv înseamnă că te-au prins în Ofsaid.


joi, 22 noiembrie 2018

MAI MULT DECÂT MAIESTUOS - Implicațiile unui program spațial secret (1 din 2)


     Bun găsit la prima parte a acestui special film. Zic special datorită informațiilor ce le aduce, majoritatea ajută la înțelegerea a de ce sunt lucrurile așa cum sunt în ziua de azi ... și restul de informații ne oferă ghidare încotro trebuie să ne îndreptăm atenția și ce-ar fi de știut și de făcut. Cunoaște și cunoaște-te, omule !
   Eu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată. 
     Se pare că ... lui Forrestal i s-a spus că ... fiecare carte, fiecare carte din bibloteci, fiecare carte din școli, fiecare carte din universități, fiecare carte de pe această planetă ... este dezinformare. Este dezinformare. Deci ... Reptilienii Draco au preluat într-adevăr controlul și au început să manipuleze ceea ce se întâmplă pe suprafața planetei cu aproximativ 6.000-7.000 de ani în urmă. 
    Tot ceea ce suntem învățați în sistemele educaționale, controlate de instituții, este proiectat special să ne programăm mințile departe de adevăr.   Fizica este greșită, medicina este greșită, istoria este greșită. Tot ceea ce suntem învățați din manuale în mare parte este greșit. Și asta se face în mod intenționat, așa că nu înțelegem cum să ne mișcăm corpul, cum să ne hrănim corpul, ce s-a întâmplat cu adevărat în trecut, ce pot face cu adevărat tehnologiile în aceste zile. Toate aceste lucruri, dacă le-am învăța, ne-ar ajuta să ne împuternicim, ne-ar ajuta să înțelegem de fapt ce se întâmplă cu adevărat cu realitatea noastră.
     Uniți-vă alături de Corey Goode, Jordan Sather, David Willcock și alții pentru prezentarea exclusivă a documentarului Above Majestic - Implicațiile unui program spațial secret. Prezentat ție de către Proiectul de Dezvăluire Completă și SecretSpaceProgram.com, Above Majestic este o privire impactantă și proactivă asupra a ceea ce era nevoie pentru a ascunde un Program Spațial Secret de mai multe trilioane de dolari de public și implicațiile pe care le-ar avea asupra umanității. Fii parte dintre primii ce vizionează acest film și experimentează, un set de întrebări și răspunsuri cu unii dintre colaboratori, realizatori și vizionari dedicați pentru a aduce aceste informații publicului.

     
Creșteți spiritual sau extindeți-vă conștiința ...  Dacă ne concentrăm în interior 
indiferent de religia noastră, devenind cea mai bună ființă umană care putem să devenim, și extinzându-ne conștiința noastră dincolo de sistemele noastre de credință confortabile, când facem aceste două lucruri, vom câștiga libertatea pe care o dorim.

     Am început să-mi dau seama că Iluminații sau cabala sau oricum vreți să le spuneți, ei ne fac să ne luptăm unul cu celălalt în mod intenționat pentru că ei știu că potențialul conștiinței noastre unificate, dacă ne-am uni vreodată ca să nu ne mai luptăm unii cu ceilalți, este extrem de puternic. Și au folosit acea energie împotriva noastră, ca într-o fermă și au controlat conștiința noastră, într-un asemenea mod că vom scoate o versiune a realității din gândurile pe care ei le programează în noi care fac matricea ... exact ca și în filmele  "The Matrix". Și astfel, am făcut matricea care este închisoarea noastră. Am făcut-o din conștiința noastră și din gândurile noastre care a fost gestionată, cultivată, programată și controlată.

    Și dacă este adevărat, atunci avem puterea în noi înșine să ne unim și să nu mai luptăm unii cu ceilalți și să refacem lumea. Și emoția este cheia. Nu suntem învățați nimic despre cum să gestionăm emoțiile noastre în această lume. Este ca o gaură neagră mare ... și noi doar răspândim energie emoțională peste tot, ca un furtun de grădină aflat în afara controlului. Știți, vom pierde bani așa, în cele mai multe cazuri? V-ați risipi benzina din mașina voastră în felul acesta? Nu.

    Ei bine, trebuie să ne uităm la energia noastră emoțională la fel pentru că asta e cheia cea mare și avem emoții puternice ca ființe umane. Și asta înseamnă o mulțime de putere emoțională. Dar singura cale pe care o putem folosi este să ne adunăm și să găsim ce avem comun și să construim pe acestea și încetați să vă mai uitați la ideologiile voastre care ne-ar putea împărți ... și credințele noastre care ne-ar putea divide ... Trebuie să unim, să ne concentrăm asupra faptului că suntem ființe umane. Toți avem inimi și suflete și conștiință.

    Și trebuie să ne uităm la ceea ce ne aduce împreună, și apoi trebuie să luăm energia emoțională a acelei iubiri și legături și s-o facem  foarte foarte puternică și apoi eliberați-o intenționat în valuri de conștiință, energie și putere. Aceasta poate reface această lume și matricea pe care se bazează, în moduri pe care noi le dorim, pentru noi înșine, pentru copiii noștri, pentru nepoții noștri, pentru toate animalele și mediu.

    Noi putem s-o refacem doar prin puterea conștiinței. Putem să obținem dezvăluirea completă doar prin puterea conștiinței. Dar noi putem să folosim această energie împreună și o putem exercita numai cu dragoste unul pentru celălalt și pentru planetă. Suntem în faza incipientă a acestei mișcări, și fiecare mișcare, știți, fie că vorbim despre mișcarea drepturilor civile, mișcarea de abolire, mișcarea drepturilor femeilor, întotdeauna o dată ce ajunge un fel de ... o masă critică, atunci se produc schimbările politice. Deci, aceasta este o poveste foarte, foarte convingătoare.

 Cred că este timpul ca noi toți să luăm atitudine.

    

 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


  Linkuri alternative:   AICI 1  ,  AICI 2  și  AICI 3.


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

4 comentarii:

  1. Wooow...greu de digerat, sa constientizezi ca esti o marioneta in mana lor!!! F important sa ne trezim!😳 ...fara ajutor divin... nu stiu cum o vom scoate la capat😞

    RăspundețiȘtergere
  2. Ti-ai pus vreodată problema ca oamenii iti urmaresc postarile pe matrix si nu la tine pentru felelul cum este redactat articolul? Folosești culori diferite, fundal colorat, lucruri care te obosesc la citit. Si scuza-ma asa aratau site-urile prin 98-02. Azi doar copii care învață word mai scriu asa. Cineva nou care se uita pe site, care nu te-a urmarit, nu stie ce ai cita munca ai depus, ce impresie crezi ca isi face? Mai intreaba si pe altii ,dar eu astept sa te posteze matrix, mi-e mai usor sa te citesc acolo. Iti multumesc pentru toata munca depusă.

    RăspundețiȘtergere
  3. ANI DUPĂ ANI, REVIN ȘI REVIN, când m-i se face nespus de dor de înțelepciunea aparent abstractă, LA BLOGURILE TALE, PLINĂ DE CURIOZITATE ȘI INTERES - LA FIECARE VIZITĂ DESCOPĂR CĂ ”ABUNDENȚA DE CUNOAȘTERE ȘI CONȘTIENTIZARE” E TOT MAI VASTĂ. ÎȚI SUNT RECUNOSCĂTOARE ȘI TE SUSȚIN ÎN MINTEA MEA, CU NESPUS DE MULT DRAG. Sănătate cât încape, și spor în toate bune !

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.