Preventiv/Anticipativ sau/și ca copie de Securitate, ținând cont și de o eventuală închidere a FB, YT și tot de Google, pun la îndemâna celor interesați un canal cu video din seria CoTa, un grup pentru același subiect sau temă și alte mijloace de distribuție alternative :

Clasicul YT (cât mai funcționează): https://www.youtube.com/c/PaulMarian/videos

CoTa GRUP: https://t.me/joinchat/SndJYD5CydkFWKOD

MeWe grup: https://mewe.com/group/5f86fe829e23cf59878b7535

Sau https://reteaua-romaneasca.live/PaulMarian

https://ok.ru/profile/577213801127 și https://vk.com/videos183567958

Dacă ești Preventiv, posibilele belele se reduc.

Dacă ești Reactiv înseamnă că te-au prins în Ofsaid.


joi, 9 ianuarie 2020

CoTa (2) : CINE SUNTEM NOI


   Acestea sunt conversații pe care le-am avut recent  cu o femeie taygetiană, numită S'varuu. Nu există aproape nicio modificare în cuvintele acestei comunicări, doar ordinea întrebărilor. Imaginea fetei este ficțiune. Acceptați ceea ce rezonează cu voi și țineți-vă mereu mintea deschisă.

   CINE SUNTEM NOI?

    Capitolul 1: Bună  S'varuu și mulțumesc foarte mult că ne-am întâlnit în noaptea aceasta. Mulțumesc că ești aici cu mine. Pentru a începe: poți să ne spui te rog, cine ești mai exact?     Noi suntem în principal de pe planeta Erra și Temmer, care se rotesc în jurul stelei TAYGETA în Messier 45, sistemul stelar M45 din Pleiade, cele 7 surori. Asta înseamnă la 442 ani-lumină distanță. Noi suntem un grup de lucru de aproximativ 18.000 de tayghetani, în câteva nave. 
    Din ce dimensiune sunteți? 
   Noi venim din densitatea a 5-a. Noi preferăm să le numim densități, în loc de dimensiuni. Totuși, tot ce se află în afara Pământului se află în densitatea a 5-a oricum. Doar Pământul este ținut artificial în această densitate a 3-a super-densă. 
   Universul normal este cu totul în densitatea a 5-a. Spunând asta, noi nu observăm acele densități așa cum fac oamenii de pe Pământ. Noi observăm totul ca un întreg. Un gradient de frecvențe ce cresc ușor, ca și întreg și nu densități separate ca și cum ar exista un război între ele. Acele idei sunt doar un concept pământean. 
    Cu siguranță vom vorbi despre densități mai în profunzime în viitor, căci acest subiect mă fascinează. Acum, tu ai spus că există cam 18 000 de tayghetani în câteva nave, voi sunteți în orbita Pământului tot timpul? Sau vă deplasați de colo colo, în diferite locuri? Și cât de departe de Pământ sunteți staționați? 
   Navele sunt amplasate la o înălțime de câteva orbite, depinzând de sarcina individuală a fiecărei nave. Fiecare orbită se află la 490 000 km. Cele mari sunt în cea mai mare parte
staționare. Cele mai mici se deplasează peste tot. 
   Care sunt sarcinile acestor nave diferite? 
    Unele nave sunt comandate și controlate de unde totul este monitorizat, organizat și controlat. Conducerea nu se află în acestea. Există două astfel de nave, iar aceasta este una din ele. Altele sunt dedicate pentru a impune blocada. Una dintre ele este o navă științifică. Și există de asemenea câteva nave agile mai mici, pentru a face sarcini multiple. Și apoi există cele mai numeroase, iar acestea sunt navete care merg către și dinspre nave ... Acestea sunt în cea mai mare parte discoidale sau sub formă de cutie. 
   Ai putea să explici mai pe larg ce înțelegi prin nave care sunt dedicate să impună blocada?     Noi oprim navele să plece de pe Pământ sau să meargă în interiorul Pământului fără un motiv clar să facă asta. Asta pentru a împiedica forțele ostile pentru a intra și a reîntări pe cei negativi de pe Pământ. Și de asemenea pentru a-i opri pe cei negativi să fure oameni de pe Pământ pentru a fi vânduți ca și sclavi sau ca și carne de mâncat în câteva piețe negre în special pe Orion și Zeta Reticuli. 
   Blocada este impusă în mare parte de 3 rase. Tayghetanii aflați în comandă și control, alfacentaurieni din Alfa Centauri, și Antarieni. Aș vrea să întreb două lucruri. 
   Sunt micile nave ce se deplasează cele ce pot fi văzute de noi aici, în mare parte? Așa numitele OZN-uri, unele din ele? 
    Da. 
   Iar apoi ai spus că navele voastre de monitorizare, intră și ies. Acum acesta este de asemenea, probabil un alt subiect, dar ce spuneți de navele PSS? Au părăsit Pământul,
așa cum susțin că au făcut-o? Au trecut de blocada dvs.? 
   Există multe nave. Unele se află în zone cum S4, Zona 51, iar majoritatea celor mari sunt pe Lună și sub controlul federației. Programul spațial al USA și-a pierdut toate navele lor mari. 
   Asta nu înseamnă că la un anumit moment dat, ele chiar au părăsit Pământul? 
   Da, din anii 60 și până în 2008 când Asket (!?) le-a doborât pe toate într-o bătălie spațială, le-a capturat. 
   Ok, tu spui că ați oprit navele să plece de pe Pământ. Ce nave au părăsit Pământul? 
   M-am referit la PSS odată ... unele din cele rămase sunt ale PSS. Altele sunt nave ale reptilienilor sau Albilor Înalți sau Maitre (Cenușii Înalți). Există foarte mult trafic aici. 
   Ok, să lăsăm PSS pentru o altă discuție atunci căci este una mare. Tu ai spus că totul în jurul Pământului este densitatea a 5-a. Sunt navele voastre în a 5-a densitate, de asemenea, când sunt aproape de Pământ? 
    Totul din afara Pământului este în cea de-a 5-a densitate. 
   Cât de departe în afara Pământului începe să fie cea de-a 5-a densitate? 
   Centura Van Allen marchează bariera. 
   Cum putem vedea acele nave dacă ele sunt în cea de-a 5-a? Sau se află dedesubtul centurii Van Allen? 
    Am o problemă să le descriu aici. Ele sunt nave de luptă și ezit să le numesc așa,
deoarece sună foarte războinic. Și da, multe se află dedesubtul centurii. Unele se află la suprafață, aterizate sau într-un zbor la înălțime joasă și de toate felurile între acestea. Când urmărești doar ce spun ei, că au văzut o navă plasmă nu este nava în sine, ceea ce ei văd, ci ionizarea care apare în atmosferă, când prezența unui motor de navă stelară supra-încălzește și ionizează moleculele de aer. Pe scurt, ceea ce ei spun că văd este țeava de eșapament a navei. 
   Acesta este satelitul "cavalerul negru". Există 19 dintre aceștia. Aceștia sunt nave de luptă, de clasă L Alfatran. Aceștia stau în orbita joasă a Pământului cu nasul în jos, ca o pasăre de pradă, căutând navele reptiliene, ale cabalei sau alte nave negative. 
   Există tot mai mulți oameni care vin din diferite locuri din Pleiade? Sau în principal de pe planetele pe care tu le-ai menționat? 
   În mare majoritate, dar nu se încarnează. Ei în cea mai mare parte merg folosind tehnologia de imersare totală. Ei fac așa cum facem noi, dar așa cum văd potrivit. Totuși noi trebuie să urmăm cu toții aceleași reguli. 
   Ce este o tehnologie de imersiune? 
   O realitate virtuală computerizată, în care hacker-ești matricea digitală care controlează Pământul. Tu pari și funcționezi ca un om, când tu nu ești unul. Tu mergi acolo cu o misiune sau un scop. 
   Cu certitudine eu vreau să aflu mai multe despre acel program la un anumit moment dat. Acum, voi sunteți ființe biologice cu aspect uman, corect ? 
   Da, noi suntem din aceiași ramură liriană. Diferențele principale dintre noi  sunt cele 12 spirale de 24 de cromozomi din ADN. Și ca rezultat al acestei diferențe, sistemul nostru nervos este diferit. Și de asemenea organele noastre sexuale, în principal. Aproape totul are legătură cu sistemul nervos, deoarece voltajul nervilor decât al oamenilor, iar creierul nu are lobi cerebrali, fără creier stâng sau drept. Este doar o singură masă. Noi gândim holografic înțelegând dualitatea fără niciun conflict între emisfere, așa cum se petrece cu majoritatea oamenilor Pământului. Noi putem de asemenea să vedem în întuneric, așa cum fac pisicile. Asta de asemenea din cauza unei eficiențe mai înalte a sistemului nervos. Și toate simțurile noastre sunt de asemenea mai puternice. Noi obosim cu greu atunci când alergăm, deoarece timpul nostru de recuperare este mult mai rapid. Asta datorită adăugării de eficiență mitocondrială a procesării oxigenului și de asemenea datorită nivelului mai înalt de oxigen, de pe planetele noastre și datorită atmosferei interne a navelor. Noi ne aflăm la 78 % oxigen, 20 % nitrogen și 2% alte gaze. În timp ce voi pe Pământ sunteți la aproximativ 78% nitrogen, 20% oxigen și 2% alte gaze. Noi suntem inversați. Și de asemenea noi nu avem probleme 
cu scheletul sau sunt rare deoarece gravitația noastră este la 80,8%, decât cea de pe Pământ pe planetele noastră și în ambientul gravitației artificiale de pe nave. 
   Cum ați învățat limba noastră? 
   Prin descărcare telepatică și ceva practică. Pe măsură ce transmitem informații în volum mare între noi toți aici, este destul de ușor să înveți o nouă limbă. Majoritatea dintre noi vorbesc fluent mai mult de 10 limbi pământene. 
   Ok, înțeleg că voi sunteți în mare parte femei. 
   Populația noastră este aproximativ 75% femei. 
   De ce sunt în mare parte femei? Ce s-a întâmplat cu Yin și Yang? 
   Noi nu știm răspunsurile. Există multe teorii. Sunt cam 50 - 50 %, în mare parte. Când te uiți la asta doar din punct de vedere al reproducerii, majoritatea femeilor care sunt în exces, sunt foarte în vârstă și ne-interesate în a avea un partener. 
   Pentru a fi clari, în vârstă, dar totuși într-un corp de 20 de ani, da? 
   Unele femei mai în vârstă într-un corp de 20 de ani și altele în corpuri cu aspect mai bătrân. Totul depinde de cum vor să arate. Motivul pentru care majoritatea copiilor sunt femele vine de asemenea din partea spiritului. Deci clonarea nu funcționează, deoarece 
nu există nimeni care să locuiască un corp masculin dacă majoritatea sufletelor sunt interesate să fie femei. Totul aici este pentru femei, aproape tot. Este mai ușor să ai un proiect ca și femeie deoarece ești mult mai respectată într-o manieră profesională. Asta nu ar trebui să fie așa, știu, dar așa este. O femeie este foarte respectată în științe și cercurile de artă. Iar bărbații nu așa de mult, deoarece bărbații tayghetani sunt interesați în mare parte, de iubire și relații, romantism, sporturi și distracții. Și rar în știință și politică, ca și exemplu. Deci chiar dacă există mult mai multe femei aici, majoritatea nu sunt interesate de bărbați, în timp ce bărbații, aproape toți, sunt foarte interesați de femei. Deci este un echilibru. 
   Care este limba ta nativă? Cu ce este aceasta similară? 
   Limba noastră nativă este tayghetană pleiadiană. Este similară cu limba navaho a pământenilor, cu o atingere de japoneză. Limba este verbal telepatică, asta însemnând
că cuvintele individuale sunt încărcate cu date telepatice extensive și înțelesuri. Fiecare cuvânt este un vehicol pentru încărcătura telepatică. Vorbim cu gurile noastre așa cum faceți și voi, dar pe măsură ce vorbim, încărcăm de asemenea detalii pentru cuvintele noastre transmițând aproape 1.000% mai multă informație decât face o limbă normală de pe Pământ, într-o frază. 
   Eu iubesc limba nativă americană, apropos. 
   Asta pentru că vine din tayghetană, datorită influenței pe care am avut-o acolo alături de culturile nativ americane. 
   Înțeleg. Penelope a spus că sunteți din viitorul nostru, căci anumiți contactați au contactat ființe din viitor, după cum spun ei. 
   Asta necesită o explicație foarte lungă. Nu există viitor ... totul se petrece acum. Este doar percepția și frecvența voastră care determină ce experimentați în prezentul vostru. Într-un fel sau altul da, poate fi spus că noi suntem din viitor, dar nu de pe Pământ. Noi nu suntem umanii Pământului din viitor. 
   Da, aceste concepte sunt întotdeauna foarte dificile pentru noi să le înțelegem. Ok, deci voi nu sunteți umani pământeni din viitor, nu sunteți călători în timp, nu noi ... călătorind înapoi în timp, după cum spun unii oameni. 
   Ei bine, esențialmente, pentru a călători prin spațiu folosind un motor cu propulsie warp, este călătorie în timp. 
   Da înțeleg asta, dar ce vreau să zic, este că voi nu sunteți pământeni care a avansat câteva sute de ani și s-au întors, corect? 
   Corect, nu suntem, suntem înrudiți cu cei din descendența liriană. Dar noi suntem altă rasă, un alt popor, o altă cultură. 
    Voi și oamenii de aici, suntem din aceiași descendență liriană? 
    Da, și de asemenea multe alte civilizații nenumărate, cu aspect uman în ele. Lirienii sunt cea mai veche rasă, cu aspect uman. 

   Va continua cu următorul chat (discuție online pe internet).    Produs și editat de:
Gosia (Cosmic Agency în YT)    Pe curând, la o nouă discuție !


 Vizionare Plăcută!



Link 2


  Linkuri alternative:  AICI 1 și AICI 2

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

3 comentarii:

  1. Foarte important ce am citit eu aici. Azi este o zi importantă pentru mine și viața mea. Acum in jur de aproape trei ani , am avut o viziune cu ajutorul Ayahuaschei. Și abia astăzi i- am înțeles mesajul pe deplin. Am înțeles ca era vorba despre felul in care mintea ma domina, însă nu am mers cu înțelegerea pana la matrice. Toate Explicațiile mi- au clarificat in detaliu ceea ce, in inima mea, simțeam ca nu am înțelegerea completa a ceea ce mi s-a relevat.
    In viziunea mea, eram întinsa la pământ și țintuită și de mâini și de picioare de o structura metalică (aducea cu turnul Eiffel) care avea in vârful ei un cap de animal ( parca taur).
    Știam ca este mintea, cu cât ii dădeam mai multă atenție/ importantă ea ma domina, Ținându- ma încătușată. Și ea creștea in putere și înălțime. cu cât eu crezând ca fac bine ii dădeam importantă. Și scotea sunete înfiorătoare. Pana am ajuns sa fiu complet neputincioasa. Eram disperata de faptul ca ma simțeau încătușată, sclava, complet subjugată, prizoniera. Aveam liberă culmea, doar mintea cu care la un moment dat, am început sa îmi spun și repet- eu sunt mai mult decât trupul meu, eu sunt un spirit liber. Și la un moment dat s- a creat o Breșa in fata mea, unde am reușit sa scot capul și sa respir de acolo. Încet, încet s- a lărgit Și am ieșit din acea inchisoare. Viziunea a continuat pe alt plan, însă fără relevantă cu subiectul actual.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.