Preventiv/Anticipativ sau/și ca copie de Securitate, ținând cont și de o eventuală închidere a FB, YT și tot de Google, pun la îndemâna celor interesați un canal cu video din seria CoTa, un grup pentru același subiect sau temă și alte mijloace de distribuție alternative :

Clasicul YT (cât mai funcționează): https://www.youtube.com/c/PaulMarian/videos

CoTa GRUP: https://t.me/joinchat/SndJYD5CydkFWKOD

MeWe grup: https://mewe.com/group/5f86fe829e23cf59878b7535

Sau https://reteaua-romaneasca.live/PaulMarian

https://ok.ru/profile/577213801127 și https://vk.com/videos183567958

Dacă ești Preventiv, posibilele belele se reduc.

Dacă ești Reactiv înseamnă că te-au prins în Ofsaid.


vineri, 28 iunie 2019

APOCALIPSA 5G : UN EVENIMENT DE EXTINCȚIE


   Sunteți încă în concepția greșită că expunerea necontrolată la câmpuri electromagnetice (EMF) și radiofrecvență (RF) nu are nici o importanță? Vă îndemn să vizionați acest documentar, "Apocalipsa 5G - Evenimentul de extincție" de Sasha Stone, cu subtitrare în limba română, pentru a-ți completa cunoștințele pe această temă și înțelege mai multe și mai profund despre 5G. Dincolo de teoriile conspirației, cum greșit le place unora să spună, știința este dincolo de orice dubiu pentru a justifica îngrijorarea cu privire la 5G.



       Expunerea la EMF a crescut dramatic în ultimii 100 de ani

    Într-adevăr, chiar și generațiile anterioare și mai puțin expuse la tehnologii fără fir (wireless) s-au dovedit a produce un rău grav în timp. Într-un interviu din 2017 cu dr. Martin Pall, profesor emerit de biochimie și științe medicale de bază la Universitatea de Stat din Washington, acesta atrăgea atenția asupra pericolului primar al EMF - și ceea ce conduce procesele bolilor cronice - daunele mitocondriale declanșate de peroxinitriți, unul dintre cele mai dăunătoare tipuri reactive de azot. Dispozitivele care emit continuu radiații EMF la niveluri care vă afectează mitocondrial includ telefonul mobil, turnurile de telefonie mobilă, routerele Wi-Fi și modemurile, monitoarele pentru copii și dispozitivele "inteligente" de orice fel, inclusiv contoarele inteligente și aparatele inteligente.
   Dacă vă întoarceți în timp până la sfărșitul primului război mondial, aproximativ în jurul anului 1918 și utilizați acel interval de timp ca o linie de bază a expunerii EMF în rândul publicului larg, ajungeți la concluzia uimitoare că expunerea la EMF a crescut cu aproximativ 1 quintilion în ultimii 100 de ani. Este irațional să presupunem că această creștere radicală - o creștere de 1 miliard de ori - nu ar putea avea efecte negative asupra mediului și asupra sănătății umane. Realitatea este că majoritatea oamenilor se confruntă cu efecte biologice ca rezultat al acestei expuneri, dar nu au nici o apreciere a daunelor pe care le provoacă, până când este deja prea târziu. Chiar și atunci, este extrem de dificil de a lega expunerea EMF cu simptome sau boala.

     Înțelegând mecanismul care dăunează




  Potrivit cercetării lui Pall, radiațiile cu microunde de joasă frecvență, cum ar fi cele de la telefonul mobil și routerul wireless, activează Canalele de Calciu cu Conținut de Tensiune ( VGCC) aflate în membrana exterioară a celulelor. Acestea sunt de 7,2 milioane de ori mai sensibile la radiațiile cu microunde decât particulele încărcate în interiorul și în exteriorul celulelor noastre, ceea ce înseamnă că standardele de siguranță pentru această expunere sunt oprite cu un factor de 7,2 milioane. Radiația cu microunde de frecvență joasă vă deschide VGCC,  permițând astfel un flux anormal de ioni de calciu în celulă, care la rândul său activează oxidul nitric (NO) și superoxidul care reacționează aproape instantaneu pentru a forma peroxinitritul.

  Peroxinitritul catalizează stresul oxidativ masiv prin crearea de radicali liberi care sunt asociați cu un nivel crescut de inflamație sistemică și disfuncție mitocondrială și sunt considerate a fi cauza principală pentru multe dintre bolile cronice de astăzi. Pentru o înțelegere aprofundată a peroxinitriților și a daunelor pe care le provoacă, vezi "Oxidul nitric și peroxinitritul în sănătate și boli" - un document de 140 pagini cu 1.500 de referințe scrise de Dr. Pal Palcher, Joseph Beckman și Dr. Lucas Liaudet. Este o lucrare epică și una dintre cele mai bune recenzii și pot fi descărcate gratuit.

    Unul dintre pericolele cele mai semnificative ale peroxinitritului este că acesta dăunează ADN-ului.  Studiul European REFLEX publicat în 2004 a arătat că efectele nontermale ale radiației 2G și 3G sunt de fapt foarte asemănătoare cu efectele razelor X în termenii daunelor genetice pe care acestea le provoacă. Corpul tău are capacitatea de a repara aceste daune printr-o familie de 17 enzime diferite denumite colectiv Poli ADP Riboză Polimeraze (PARP). Cu toate acestea, în timp ce PARP funcționează bine, ele necesită NAD+ pentru combustibil și atunci când nu mai funcționează NAD+, acestea nu vă mai repară ADN-ul, ceea ce poate duce la moartea prematură a celulelor, deoarece sunt necesare peste 100 până la 150 molecule NAD+ pentru a repara crăpăturile din fiecare diviziune a ADN-ului.

   NAD+ este esențială pentru menținerea sănătății celulare și mitocondriale, așadar faptul că PARP consumă NAD+ pentru a contracara daunele cauzate de EMF este o preocupare importantă. Îți poți îmbunătăți nivelul NAD+ ? Da, dar este un subiect complex care necesită într-adevăr o carte care să explice cu atenție. Ca un prim pas, totuși, trebuie să reduceți consumarea de NAD+, ceea ce necesită limitarea expunerii la EMF. Mai multe aici:
https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2018/07/12/how-aging-affects-mitochondria-in-brain-cells.aspx

      Daunele apar în perioade lungi de timp



   Dacă efectele negative ale EMF sunt imediat recunoscute, lucrurile ar fi mult mai simple. Din păcate, nu funcționează așa. Daunele se acumulează în timp, similar cu cele ale fumatului. Ani de zile puteți să scăpați fără să vă simțiți rău până când, dintr-o dată, sunteți înconjurat de simtome debilitante. Cercetătorii sunt de acord, în general, că există o perioadă de latență de aproximativ 10 ani sau mai mult înainte de apariția daunelor, ceea ce expune pe copii la cel mai mare risc, deoarece expunerile lor încep cu mult mai devreme (în prezent, din uter) și persistă pe toată durata vieții, expunerea lor zilnică.

   În timp ce controversa asupra daunelor cauzate de EMF s-a concentrat în jurul valorii de a determina dacă poate provoca sau nu cancer, în special tumori cerebrale, aceasta nu este, de fapt, cea mai mare preocupare. Dat fiind că daunele sunt strâns legate de activarea VGCC-urilor dvs., trebuie să se considere că zonele unde VGCC-urile sunt cele mai dense ar fi cele mai vulnerabile la daune. Așa cum se întâmplă, cea mai mare densitate de VGCC se găsesc în sistemul nervos, creier, stimulatorul cardiac din inimă și în testiculele masculine (este deja cunoscut în prezent faptul că tinerii bărbați sunt în număr tot mai mare sterili sexual, n.b.). Ca urmare, EMF sunt susceptibile de a contribui la probleme neurologice și neuropsihiatrice, la probleme cardiace și de reproducere, incluzând dar fără a se limita la aritmii cardiace, anxietate, depresie, autism, Alzheimer și infertilitate. Într-adevăr, aceasta este ceea ce cercetătorii continuă să găsească și toate aceste probleme de sănătate sunt mult mai răspândite și ucid mai mulți oameni decât cancerul cerebral.




      Tehnologia 5G este legată de probleme de sănătate semnificative

   Una dintre principalele probleme cu 5G este aceea că se bazează în primul rând pe lungimea de bandă a undei milimetrice (MMW), care este între 30 gigahertzi (GHz) și 300 GHz, și este cunoscut că penetrează 1 până la 2 milimetri (mm) de țesut cutanat uman. Capacitatea sa de a pătrunde în țesut și de a provoca o senzație de arsură severă este exact motivul pentru care MMW a fost aleasă pentru utilizarea în armele cu energie dirijată de control al mulțimii (Active Denial Systems) de către Departamentul Apărării al S.U.A. (și forțele speciale de poliție, n.b.). Unele cercetări arată că minifiloanele de transpirație din pielea umană acționează ca antene atunci când vin în contact cu MMW, care ajută la explicarea efectului dureros. MMW a fost, de asemenea, legată de numeroase probleme de sănătate, printre care:
* Probleme oculare cum ar fi opacitatea retinei la șobolani, care este legată de producerea de cataractă și afectarea ochilor la iepuri;
* Variabilitatea afectată a frecvenței cardiace, un indicator al stresului la șobolani și modificări ale ritmului cardiac (aritmii) la broaște;
*Durere;
*Suprimarea funcției inmune;
*Creșterea depresiei și creșterea rezistenței la antibiotice a bacteriilor.

   În 2015, peste 230 oameni de știință implicați în studiul efectelor biologice și asupra sănătății ale EMF neionizante din 41 de țări, au semnat un apel internațional către Organizația Națiunilor Unite,  solicitând protecția împrotriva expunerii electromagnetice neionizate, din cauza efectelor asupra sănătății chiar și la niveluri scăzute. Doi ani mai târziu, mai mult de 180 de medici și oameni de știință din 35 de țări au semnat o petiție pentru a pune în aplicare un moratoriu privind lansarea a 5G, din cauza riscurilor potențiale pentru viața sălbatică și sănătatea umană, invocând cercetări care prezintă un risc crescut pentru:
* Cancer;
* Stresul celular și creșterea radicalilor liberi nocivi;
* Daune genetice;
* Probleme de reproducere;
* Tulburări neurologice;
* Funcționarea bioelectricității.

   Tensiunea (sau mai bine zis diferența de potențial, n.b.) din corp pare să joace un rol important în sănătate și boală. Producția de energie electrică a corpului permite celulelor să comunice și să îndeplinească funcțiile biologice de bază necesare pentru supraviețuirea dvs. Cu toate acestea, corpul dvs. este proiectat să funcționeze la niveluri și frecvențe specifice și fiind înconjurat de EMF create de om, care sunt de patru miliarde de ori mai mari decât mediul natural EMF al Pământului, nu este deloc surprinzător faptul că acest lucru ar putea duce la daune biologice grave.
   După cum se menționează în documentarul "Apocalipsa 5G", interferența cu capacitatea ADN-ului de a primi și transmite semnale biologice este un efect posibil al unei astfel de expuneri.
   Filmul include, de asemenea pe Dr. Dietrich Klinghardt, a cărui cercetare arată că femeile care au dat naștere copiilor autiști au avut un nivel de tensiune corporală de 8,4 ori mai mare decât cele care au dat naștere unor copii sănătoși din punct de vedere neurologic. Locația somnului (din creier, n.b.) a copiilor cu autism a expus, de asemenea o tensiune corporală de 8,5 ori mai mare. În ansamblu, nivelul radiațiilor RF în locația somnului mamelor ale căror copii au fost autiști a fost de 20,7 ori mai mare decât al mamelor ai căror copii nu au fost afectați. Potrivit lui Klinghardt, puteți prezice de fapt, că autismul a fost dovedit pur și simplu prin măsurarea nivelelor de expunere la radiații RF ale mamelor (probabil excluzând vaccinurile, care sunt o altă cauză majoră, n.b.).

       EMF iau o taxă pe funcția neurologică și cunoaștere

   Încă din anul 1924, cercetătorul austriac Rudolf Steiner, care a dezvoltat agricultura biodinamică și a scris mai mult de 330 de cărți despre o mare varietate de subiecte, a vorbit despre pericolele electricității și impactul acesteia asupra corpului uman, spunând: "Trebuie să vă gândiți la întreaga componentă jucată de electricitate în natură ... Ființele umane nu pot continua să se dezvolte în același mod într-o atmosferă penetrată din toate părțile de curenți și radiații electrice; are o influență asupra întregii dezvoltări a omului ... această viață a oamenilor în mijlocul energiei electrice, în special energia radiantă, va fi afectată în prezent, astfel încât să nu mai poată înțelege știrile pe care le primesc atât de rapid. Efectul este de a-și diminua inteligența. Astfel de efecte sunt deja văzute astăzi. Chiar și astăzi puteți observa cum oamenii înțeleg lucrurile care le vin cu dificultăți mult mai mari decât au făcut-o acum câteva decenii".

   Din 1924, expunerea EMF a crescut exponențial, iar 5G promite să mărească masiv această expunere, adăugând tehnologia deja existentă, nu o înlocuiește pur și simplu. Cercetătorii confirmă acum că ceea ce ne-a avertizat Steiner în 1924 EMF emisă astăzi în principal prin tehnologii fără fir care nu exista nici măcar în timpul lui Steiner - are efecte neuropsihiatrice, declanșând totul, de la gândirea tulbure și durerile de cap la dizabilități de învățare și demență.

          Radiația cu microunde are clar efecte biologice

   Pe la minutul 29 din documentarul "Apocalipsa 5G" puteți vedea ce face o expunere de doar două minute la un dispozitiv inteligent a celulelor umane. Trei subiecți au fost rugați să stea la aproximativ 1 picior distanță de contoarul inteligent, timp de 2 minute. Probele de sânge au fost prelevate înainte și după expunere. După această cantitate extrem de limitată de expunere, puteți observa în mod clar degradarea peretelui celular și trauma celulelor sanguine care apar în probe. Prin folosirea bazelor cu celule mici plasate în imediata vecinătate a fiecărei locuințe, fiecare cartier va fi în cele din urmă scăldat în frecvențe și mai puternice ale 5G.



   Ce este și mai rău, că FCC (Comisia Federală de Comunicații) și-a revizuit regulile privind lansarea tehnologiei 5G în septembrie 2018, limitând drepturile orașelor de a controla amplasarea antenelor 5G. Los Angeles și alte orașe i-au dat în judecată pentru a răsturna noile reguli ale FCC, dar la 10 ianuarie 2019, Curtea de Apel din SUA a luat partea FCC. Așa cum a remarcat Pall, citat în film: "Punerea a zeci de milioane de antene 5G fără un singur test biologic de siguranță, trebuie să fie cea mai stupidă idee pe care o are cineva în istoria lumii".

   Într-adevăr, văzând câți se luptă deja cu hipersensibilitatea electromagnetică, saturarea orașelor și a zonelor suburbane cu radiații MMW va face fără îndoială problema mai răspândită și va face viața insuportabilă pentru cei care simt deja efectele radiației wireless. Așa cum a remarcat dr. Yael Stein - care a studiat tehnologia MMG-5G și interacțiunea cu corpul uman, într-o scrisoare din 2016 adresată Comisiei Federale de Comunicații, scria:
"Simulările pe calculator au demonstrat că glandele sudoripare concentrează undele sub-terahertz (sub 1.000 GHz) în pielea umană. Oamenii puteau simții aceste valuri ca pe o căldură. Utilizarea tehnologiei de comunicații sub-terahertz (telefoane mobile, Wi-Fi, antene) ar putea determina oamenii să perceapă durerea fizică prin nociceptori. În mod potențial, în cazul în care 5G Wi-Fi este răspândit în domeniul public, ne putem aștepta la mai multe efecteasupra sănătății, observate în prezent ca frecvențe RF/microunde, inclusiv multe alte cazuri de hipersensibilitate (EHS), precum și multe noi plângeri de durere fizică și încă o varietate necunoscută a tulburărilor neurologice. Va fi posibilă demonstrarea unei relații cauzale între tehnologia 5G și aceste efecte specifice asupra sănătății. Persoanele afectate pot fi eligibile pentru compensare".

      Educați-vă cu privire la riscurile de sănătate ale 5G și protejați-vă familia de daune 

Pentru a afla mai multe despre 5G și pentru a ajuta la educarea celorlalți, puteți descărca fișiere de la Environmental Health Trust. Pe site-ul lor puteți accesa, de asemenea, o lungă listă de studii științifice publicate care prezintă motive de îngrijorare. Pentru a reduce expunerea dvs. la EMF, citiți sugestiile de mai jos și implementați cât mai multe dintre ele:

           Noaptea remedierii

Utilizați filtre pentru a elimina variațiile tranzitorii de tensiune de la electricitate și utilizați contoare pentru a confirma că acestea se află într-un interval de siguranță. Utilizați un ceas cu alarmă alimentat de la baterie, în mod ideal unul fără lumină. Luați în considerare mutarea patului copilului dvs. în camera dvs., în loc să utilizați un monitor fără fir pentru bebeluși. Alternativ, utilizați un monitor cu cablu de legătură. Dacă trebuie să utilizați Wi-Fi ziua, opriți-l atunci când nu-l folosiți, mai ales noaptea când dormiți.

   În mod ideal, lucrați pentru a vă conecta casa astfel încât să puteți elimina cu totul Wi-Fi. Este important să vă dați seama că dacă aveți un router Wi-Fi, aveți un turn de telefonie mobilă în interiorul casei dvs. În mod ideal, eliminați Wi-Fi-ul pur și simplu utilizând o conexiune prin cablu. Dacă aveți neapărată nevoie de un router, îl puteți plasa în interiorul unei pungi protejate, atunci când nu este utilizat. Puteți găsi elemente ecranate online sau puteți crea propriile dvs. materiale folosind materialul Swiss Shield. Dacă aveți un notebook fără porturi Ethernet, un adaptador USB Ethernet vă va permite să vă conectați la internet printr-o conexiune prin cablu.
   Pentru o ecranare mai extinsă, vă puteți gândi să pictați pereții și tavanul dormitorului cu vopsea specială de protecție, care va bloca RF din surse externe, cum ar fi turnurile de telefonie mobilă, contoarele inteligente și turnurile radio/TV. Ferestrele pot fi acoperite cu ecran metalic sau film. Pentru patul tău, gândește-te la un baldachin de protecție (se mai pot folosi diferite obiecte din orgoni - n.b.).

      Strategii pe timp de zi pentru a reduce expunerea inutilă la EMF

  Pentru a reduce expunerea la EMF în timpul zilei, luați în considerare utilizarea filtrelor Stetzer pentru a reduce nivelul de electricitate murdară sau interferențe electromagnetice generate. De asemenea, puteți lua aceste lucruri cu dvs. când lucrați sau când călătoriți. Aceasta poate fi o strategie optimă pentru a reduce daunele cauzate de expunerea la EMF, deoarece se pare că cea mai mare parte este generată de frecvențele pe care filtrele le elimină.
    Conectați computerul desktop la internet printr-o conexiune Ethernet prin cablu și asigurați-vă că ați pus laptop-ul în modul avion. Evitați, de asemenea, tastaturile wireless, trackball-urile, mouse-urile, sistemele de jocuri, imprimantele și telefoanele portabile. Alegeți versiunile cu fir.

   Evitați să transportați telefonul mobil pe corp (doar în modul avion) și niciodată să nu dormiți cu el în dormitorul dvs. decât dacă se află în modul avion sau închis. Chiar și în modul avion poate emite semnale. Când utilizați telefonul mobil, utilizați telefonul prin difuzoare și țineți telefonul la cel puțin 30 cm distanță de dvs. Cautați să reduceți radical timpul de vorbire pe telefonul mobil.

      Protecția generală a gospodăriilor

   Dacă utilizați în continuare un cuptor cu microunde, luați în considerare înlocuirea acestuia cu un cuptor de convecție cu abur (sau cu rezistență electrică), care vă va încălzi mâncarea mult mai rapid și mult mai sigur. Evitați utilizarea aparatelor "inteligente" și a termostatelor care depind de semnalizarea wireless. Aceasta ar include toate noile televizoare "inteligente". Aceastea sunt numite inteligente deoarece transmit un semnal Wi-Fi și, spre deosebire de computerul dvs., nu puteți opri semnalul Wi-Fi. Luați în considerare utilizarea unui monitor de computer mare ca televizorul dvs., deoarece nu emite Wi-Fi.      Înlocuiți becurile fluorescente (acestea conțin vapori de mercur, n.b.) cu becuri incandescente sau LED. În mod ideal, îndepărtați toate luminile fluorescente din casă. Nu numai că ele emit lumină nesănătoasă, dar mai important, ele vor transfera de fapt curenții spre corpul tău, doar fiind aproape de ele.
   Întrerupătoarele dimmer (cele cu LED de control - n.b.) sunt o sursă de electricitate murdară, deci luați în considerare instalarea comutatoarelor închis/deschis normale, mai degrabă decât a comutatoarelor dimmer.

   Refuzați contoarele inteligente atâta timp cât puteți, sau adăugați un scut la contuarul inteligent existent, dintre care unele s-au dovedit a reduce radiațiile cu 98 până la 99 %.

     Sănătate și protecție cât mai eficientă !

 Surse :   Dr. Joseph Mercola / https://www.mercola.com

https://burebista2012.blogspot.com/2019/05/apocalipsa-5g-un-eveniment-de-extinctie.html

P.S. : Vă recomand câteva articole ajutătoare (unde este nevoie, folosiți Google Translate) :

0) Răul_tehnologiei_5G_david_icke_london_real_tradus_ro_1080p

1) https://www.scribd.com/document/413177897/Apel-Interna%C5%A3ional-Stop-5G-Pe-P%C4%83mant-%C5%9Ei-In-Spa%C5%A3iu

2)  http://antiiluzii.blogspot.com/2013/05/lumina-toxica-latura-intunecata.html

3) https://fymaaa.blogspot.com/2015/12/luati-va-energia-inapoi-pericolul.html

4) https://dinamikro.blogspot.com/2018/08/5g-si-reteaua-de-control-ia-prima-parte.html

5) https://dinamikro.blogspot.com/2018/08/5g-si-reteaua-de-control-ia-douaultima.html

6) https://saccsiv.wordpress.com/2019/05/23/filmul-5g-apocalypse-the-extinction-event-dezvaluie-modul-in-care-5g-este-o-arma-de-asalt-destinata-distrugerii-omenirii/

7) https://es.sott.net/article/67310-Primer-ministro-de-Polonia-firma-Llamado-Mundial-para-detener-la-tecnologia-5G

8) https://es.sott.net/article/65090-Peligro-omnipresente-Tecnologia-5G-SRN-en-espanol

9) https://es.sott.net/article/54834-Cientificos-piden-control-sobre-la-contaminacion-electromagnetica-de-redes-moviles-5G

10) https://es.sott.net/article/65809-Los-hijos-de-directivos-de-Apple-Google-y-otros-gigantes-tecnologicos-se-crian-sin-moviles-ordenadores-ni-tabletas

11) https://es.sott.net/article/47633-Los-celulares-moviles-se-deben-tener-lejos-del-cuerpo-los-cerebros-de-los-ninos-los-mas-perjudicados

12) https://es.sott.net/article/65369-Torres-telefonicas-y-celulares-moviles-como-armas-El-asesino-silencioso-e-invisible-por-excelencia-del-siglo-21#

 Vizionare Plăcută!



  Linkuri alternative:  AICI 1 și AICI 2 .

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian


Surse: https://burebista2012.blogspot.com/2019/05/apocalipsa-5g-un-eveniment-de-extinctie.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.