Preventiv/Anticipativ sau/și ca copie de Securitate, ținând cont și de o eventuală închidere a FB, YT și tot de Google, pun la îndemâna celor interesați un canal cu video din seria CoTa, un grup pentru același subiect sau temă și alte mijloace de distribuție alternative :

Clasicul YT (cât mai funcționează): https://www.youtube.com/c/PaulMarian/videos

CoTa GRUP: https://t.me/joinchat/SndJYD5CydkFWKOD

MeWe grup: https://mewe.com/group/5f86fe829e23cf59878b7535

Sau https://reteaua-romaneasca.live/PaulMarian

https://ok.ru/profile/577213801127 și https://vk.com/videos183567958

Dacă ești Preventiv, posibilele belele se reduc.

Dacă ești Reactiv înseamnă că te-au prins în Ofsaid.


joi, 30 iulie 2020

CoTa(29): OAMENI REALI, OAMENI NE-REALI


  După ceva timp de vacanță, la propriu și la figurat, revin cu un video deosebit de interesant, ce pentru a fi înțeles e nevoie de cunoștințe anterioare solide, răbdare și chiar revederea lui de mai multe ori.
   Vă reamintesc necesitatea implicării și contribuției dvs. financiare, pe canalele cunoscute și prin modalitățile deja publicate, pentru noi traduceri video ale discuțiilor cu Swaruu. Dacă nu sunt persoane să contribuie la traducerea acestor materiale video, ușor-ușor le termin de publicat pe cele traduse până acum și ... să fim sănătoși ! Și totuși ... ar mai fi o posibilitate ... în curând.

    OAMENI NE-REALI

   Bună, bine-ați venit, eu sunt Gosia de la Agenția Cosmică. Astăzi vom avea un video, pe care voi îl așteptați de mult timp. Este un subiect despre oamenii ne-reali. Filmul va dura aproximativ jumătate de oră și vreau să comentez anumite lucruri, la finalul video. Așa că bucurați-vă de această informație foarte mult, care, apropo, sincer nu a fost ușor de asimilat pentru mine, mental, deoarece conceptul de oameni ne-reali, nu era exact ceea ce eu mi-aș fi imaginat înainte. Dar nu vreau să vă influențez în percepția voastră asupra acestui video și acestei informații, așa că ne vom vedea la sfârșitul video.

   Bună Swaruu, mulțumesc că ai fost cu mine, din nou. Astăzi vreau să vorbesc despre un subiect, care este foarte mult în mintea mea. Tu ai menționat de câteva ori, existența oamenilor ne-reali. Cine sunt ei mai exact și cum diferă de oamenii reali? Ai putea definii oamenii reali?

  Bună, Gosia ... și eu sunt fericită să fiu astăzi aici, de asemenea. Oamenii adevărați sunt cei care chiar au un suflet, oameni care au fost în alte locuri anterior. Restul nu au un suflet. Ei reacționează cu programe doar, un program al Matricei. Scoate-i în afara programului și nu vor știi cum să reacționeze.
   De aceea așa de mulți nu pot și nu se vor trezi, chiar dacă le explici ce se întâmplă folosind Muppets, o esență colectivă, minte de roi, minte digitală computerizată, IA, nu un suflet real de la sursă.

   Programul este complex, așa că ei arată ca și cum ar reacționa conștient, dar ei nu fac asta.  Dar voi puteți înfrânge programul, puteți vedea matricea în reacțiile oamenilor. Priviți cu atenție și veți fi năuciți pe măsură ce începeți să preziceți lucruri, evenimente și atitudini.
   Mulți oameni reali, cu suflete, nu sunt meniți să fie treziți. Ei sunt acolo pentru experiența spirituală, pe care o au fiind încarnați acolo. Ei sunt acolo pentru aventură, și nu pentru misiune.

   Matricea este reală și nu o teorie. Eu nu voi intra în chestiunile tehnice legate de modul cum se atinge asta, ci doar despre efectele pe care le are, ca și experiență. Matricea îți citește mintea și manifestă o iluzie, stimulându-ți cele 5 simțuri.
   Așa că tu experimentezi iluzia, pe care ai dorit-o. De asemenea, dacă mai mulți oameni vor aceiași iluzie, atunci funcționează mai rapid deoarece este un colectiv. În același fel, ei manifestă cu toții orice.

   O țară cu probleme economice, un vulcan, orice ... totul este o iluzie. Lumea exterioară nu este nimic altceva decât o reflexie în oglindă a lumii interioare al oamenilor din aceasta.  Ceea ce tu vezi în lume, problemele acesteia, lucrurile ei minunate, arta și războaiele acesteia, suferința, este reflexia perfectă a minții oamenilor din aceasta. Ce este în afară este în interior. Schimbând interiorul, schimbi exteriorul.

   Deci oamenii falși nu sunt nimic altceva decât mai mulți, de același fel. Voi vedeți mai mulți oameni, dar ei sunt mai multă matrice și ei nu diferă de mai multe erupții vulcanice sau mai multe taxe, sau mai mult din orice.
   Ei diferă de oamenii reali, deoarece deși arată asemănător, și sunt aproape de nedistins de cei reali, ei sunt detectabili totuși de oricine are practică. Nu există nimeni în interiorul lor,  niciun suflet, nicio persoană, care să aibă o experiență ... Ei sunt doar energie.
  Doar 1 din 5 oameni de pe Pământ, pare să fie real. Aceia sunt oamenii cheie care manifestă matricea. Cei nereali lucrează cu un creier-minte unic, de tip roi (stup). Memoria din acel creier este ca în înregistrările akashice.

   Ok, haide să disecăm asta. Oamenii ne-reali se nasc ca oricine altcineva? Din nou ... din ce perspectivă?
  În acest caz, doar din perspectiva ta, tu ești una din cei reali, deci noi vorbim aici despre perspectiva ta. Din perspectiva ta, ei nu se nasc.

    Adică, ei își încep această viață ca și bebeluși?
  Ei apar ca și energie, în drumul tău de pe stradă, atunci când mergi și dispar atunci când nu le mai oferi niciun fel de atenție. Ei nu sunt născuți, ci apar ca o persoană, ca și formă, și apoi dispar pentru totdeauna.
   Ați putea vedea de asemenea, aceiași persoană, din nou și din nou, în fiecare zi, și este doar un program. Și poți de asemenea să interacționezi cu ei.
   Ei sunt un program, în interiorul unui program. Așa cum există clădiri, există oameni. Așa cum există vântul, există oameni. În anumite zone ar exista anumiți oameni, ca și programe recurente.

   Asta se leagă de asemenea cu dezbaterea pe care am avut-o zilele trecute „Ce este realitatea ?”. Dacă ceva nu este în atenția voastră, se află acolo ? Eu nu-mi mai pun atenția pe ei, ei dispar.
   Dar apoi eu văd acea persoană din nou, într-o săptămână. Cum se întorc ei la viață ? Ei nu apar în viață. Ei doar par să fie în viață.
  Dar la început, tu nu știi niciodată dacă ei sunt reali sau nu. Unii sunt oameni reali, care au experiențele lor.

   Ei sunt programul meu individual sau colectiv?
  Tu poți vedea asta în ambele feluri. Dar pentru tine este în principal, dacă nu în întregime, programul tău personal. Tu ești cea care-i vede. Dacă tu mergi și vorbești cu ei, vor reacționa.
   Iar dacă insiști să-i urmărești, ei vor urma un program mai mare pe care tu-l activezi cu atenția ta, iar ei te vor conduce să le vezi departamentul, viețile și copiii lor. Ei nu te pot vedea, dar este doar matricea prin care ei te văd.

   Eu știu că asta este ceva foarte ciudat.
 Este, dar este ok, eu vreau să aflu asta.

  Ok, tu ai spus că acesta este în principal programul meu cel care-i vede. Dar dacă mulți oameni îi pot vedea?
  Acesta este colectivul, din perspectiva cuiva, dar este de asemenea programul tău să fii capabilă să-i vezi interacționând unii cu alții. Dacă tu interacționezi cu ei, tu le oferi lor un rol mai larg în viața voastră.
   Chiar și cei oribili, cum ar fi criminalii, sunt de asemenea, o reflexie a minții colective a celor reali.

   Ei sunt o reflexie exterioară sau manifestare a unei probleme pe care ei o au în interior, în mințile lor. Unii au doar un rol mic, ca o doamnă care-ți vinde alimente într-un magazin, mereu și mereu. Alții un altul mai larg. Dar apoi din nou, ea poate fi reală. Noi nu putem știi la început. Deci noi trebuie să-i tratăm egal.
   Dacă tu găsești pe cineva pe care nu-l știi, pe stradă, nu știi cine ar putea fi acea persoană,  deci tu trebuie să-i tratezi mereu pe toți cu același respect.

   Ok, deci oamenii ireali pot fi văzuți de asemenea de mulți oameni simultan.
  Tu ai făcut o înțelegere să fi capabilă să vezi acei oameni. Așa cum poți vedea de asemenea, o mașină sau un tren. Deci ei pot fi văzuți de mulți oameni, în exact același fel în care mulți oameni pot vedea aceiași cabină telefonică goală.

   Am făcut o înțelegere cu cine?
 Cu matricea, atunci când ai intrat în ea.

   Acum, cum poți spune care este real și care nu este real ?
 Când mergi mai profund cu ei într-o conversație, ei nu vor fi capabili niciodată să gândească în afara cutiei. Ei sunt cei adânc în sistem, care merg la muncă în fiecare zi și se plâng foarte rar. Cei care merg la biserică, credincioși, în fiecare Duminică. Cei care se străduiesc să se potrivească în sistem. Cei care nu se pot trezi la o cunoaștere mai înaltă, cei care nu pot crea  în afara scenariului lor, care nu pot gândi în afara cutiei, aceia care se conformează sistemului, sunt cei nereali.

   Foarte bine, mulțumesc că ai explicat asta. Acum, hai să ne întoarcem pentru un moment.  Tu ai spus că ei nu sunt născuți. Asta înseamnă că indiferent cine este născut, este o persoană reală atunci?
   Nu din perspectiva ta, nu, ei nu s-au născut. Ei doar apar în fața ta, mergând pe stradă și imediat ce treci de ei, majoritatea nu-i mai vedea vreodată, dar în timp ce tu nu știi despre acei oameni ei nu reprezintă nimic pentru tine, ci doar energie potențială. Nu este nicio diferență între un bărbat, pe care nu-l știi și care merge pe stradă, sau un stâlp din drumul tău, de pe trotuar.

   Deci familiile noastre, prietenii noștri, cei pe care noi îi știm, au fost născuți. Ei sunt reali ?  Din moment ce ei au fost născuți și nu au dispărut ?
   Nu, nu aceasta este metoda pentru ai detecta. Deoarece oprind pe oricine pe stradă, tu vei afla că ei au fost născuți și au avut o viață. Dar tu ești cea care-i animă, oferindu-le un rol mai mare în experiența ta. În momentul în care cercetezi istoria oricăruia dintre ei, vei descoperi că toți au fost născuți și au interese în viață, șamd. Dacă sapi în viețile lor, tu ești cea care activează alte porțiuni ale programului lor oferindu-le o valoare adăugată.

   Ok, dar cei de care tu știi că au fost născuți, cum ar fi părinții tăi, ei trebuie să fi fost născuți, deoarece ei ți-au dat naștere ție. Știind cu siguranță că au fost născuți, aceasta nu este o modalitate să determini dacă sunt reali?
   Nu, asta înseamnă doar că tu ai avut un rol mai mare pentru ei.

  Dar ce se întâmplă dacă văd pe cineva născându-se?
  Ei pot fi ori ireali ori reali. Aceasta nu este o modalitate de a știi dacă cineva este real sau nu. Tu vezi, pur și simplu, o altă parte a programului. Asta este irelevant aici, deoarece  imediat ce le investighezi viața, ei toți vor avea o istorie și o naștere.

   Ok, wow, asta este greu de înțeles. Deci, tu spui că cei care nu pun la îndoială nimic, este foarte posibil să nu fie reali? Dar de asemenea, ei ar putea fi reali, dar pur și simplu iubesc experiența de a dormi, nu? Deoarece tu ai spus zilele trecute că unii dintre ei nu se trezesc, în mod intenționat.
   Da, de aceea tu nu poți știi. Dar pe măsură ce cunoști pe cineva tot mai mult, poți remarca că acea persoană este incapabilă de o înțelegere mai înaltă. Dă-i drumul și încearcă să discuți despre metafizică cu un polițist de la rutieră. Cel mai probabil, nu există nimeni acolo, este doar un program de reprimare a oamenilor.

   Da, înțeleg asta. Este trist totuși, deoarece ei totuși par să aibă o personalitate și emoții. Ei simt durere și bucurie ... oare? Ei simt emoții?
  Ei vor mima că au acele emoții. Nu există nimeni în interiorul lor. Este un program pentru tine și/sau alții să-l vadă. Dar insist, tu nu poți știi ... așa că tratează-i pe toți cu respect egal.

   Deci reacția emoțională pe care ei o afișează este falsă? Nu există nimeni în interiorul lor, care să simtă acea emoție?
   Corect.
  Ei știu asta?
 Cu toții par să aibă un anumit gen de conștiență. Ei chiar muncesc, privesc TV-ul, etc. Deci ei chiar au un anumit de gândire, chiar dacă este bazală. Matricea știe ... ei sunt parte din matrice. Gânditul lor este colectiv și nu este realizat local. Vine din computerul central al matricei. Așa că ei vor avea aceiași opinie despre tot, doar cu mici variații, toate programate.

   Ai putea să explici te rog, cum funcționează asta în mod mai tehnic ? Vine din computerul central al matricei?
   Există doar un singur procesor-creier central, cu toate programele. Se află în computerul lunar, care controlează matricea. Acesta ajunge jos, folosind frecvențe, către decodoarele din capul lor, creier. Ce gândesc ei, gândesc toți, doar cu variațiile pe care ei le-au reglat anterior, depinzând de situație. Este un program de computer interactiv, cu capacități limitate.
   Mergi la polițistul din trafic și întreabă-l: „cum mai merge funcționarea dvs. pozitronică tahionică din matrice astăzi?” Ei nu vor știi cum să reacționeze deoarece nu este în scenariul lor, iar matricea nu va avea o reacție. Acesta doar se va îndepărta cu o scuză, nimic inteligent.

   Nebunie, dar încep să înțeleg, încetișor.
 Toți cei care resping teoriile conspirației, OZN-urile, monștrii și stafiile, sunt matrice sau oameni ai matricei, deoarece acele lucruri nu sunt din matrice. Ei nu au nicio reacție inteligentă, în afară de ceea ce i-a învățat matricea să facă, să reacționeze, și asta cu aceleași comentarii și reacții.

   Stafii?
  Oh da, mătușa mea Matilda mi-a spus că a văzut una cu mult timp în urmă, în Scoția. Ar putea să nu fie o mătușă Matilda în Scoția, dar poate unchiul George din Devon, data viitoare ... dar totul este un program. OZN-urile ... niciodată dovedite, dar posibile.

  Eu cred că totul este o prostie, dar încerc să-mi mențin mintea deschisă.
Care este jocul de azi de la TV?
  Monștrii.
Acesta este un film Disney, nu-i așa?
  Ah, tu te referi la cei reali?
Asta este prea înspăimântător pentru copii. Acesta este exemplul de oameni pre-programați ai matricei.

   Foarte interesant și chiar are sens. Mulțumesc, Swaruu. Să ne întoarcem la familiile noastre acum. Tu ai spus că oamenii ireali dispar. Familia mea nu a dispărut. Asta înseamnă că ei sunt reali? Sau din nou, asta nu are nimic de-a face cu asta?
   Ei sunt în fața ta acum? Te uiți la ei acum? Ei nu sunt, deci ei chiar dispar. Tu doar presupui că nu dispar.
  Dar ei se vor întoarce mâine. Eu voi vorbi cu ei, de exemplu.
 Doar dacă tu vrei ca ei să facă asta.

   Deci ei intră și ies din existență, dacă sunt ireali?
 Ei fac asta pentru tine, da ei asta fac. Chiar și cei reali fac asta. Cei ireali chiar și mai mult.

  Nu există trecut, nu există viitor, există doar prezentul. Ce vezi tu este ce este acum. Orice altceva, real sau nereal, nu este. Tu menții totul doar în mintea ta.

   Faptul că tu poți apela pe cineva, este datorită faptului că tu-l menții pe acel cineva în amintirea ta, în mintea ta, dar majoritatea dintre ei, dacă-i uiți, nu vor mai deveni reali pentru tine, din nou.
   Mintea ta, percepția ta, modalitatea ta personală de a vedea lumea, universul, este tot ce există. Pentru tine, iar tu ești tot ceea ce contează acum, dacă este în atenția ta, există. Tot restul nu există.
   Ce vreau să spun este că doar lucrurile care sunt relevante pentru tine, există în lumea ta ... restul nu.

   Aici este locul unde oamenii ireali intră în joc. Ei sunt ireali pentru tine, deoarece ei nu sunt relevanți pentru tine și viața ta.
   Iar dacă ei devin relevanți, asta-i face reali?
 Dacă noi, amândouă, punem suficientă atenție acestui concept din matrice într-un final, se va manifesta. Da, atunci va deveni real.
   Cu suficientă atenție și energie și se va manifesta într-o realitate pe care poți s-o vezi cu cele 5 simțuri ale tale.

   Înțeleg ... cumva în mod vag, dar cuprind din ce în ce mai mult. Deci, dacă eu ofer suficientă atenție și relevanță persoanei ne-reale, asta-o face reală?
  Experiența acelei persoane va fi reală pentru tine, dar persoana va fi încă, ori falsă ori reală.

   Trebuie să spun că acest subiect este cu mult mai complicat decât am crezut, deoarece eu am crezut că a fost doar o chestiune legată de ei ca fiind reali biologic, doar fără un suflet, un fel de portaluri organice, dar reale biologic. Iar din conversația noastră, eu văd că mulți  dintre ei sunt doar construcții mentale pure dispărând la un anumit moment dat, fără niciun fel de biologie acolo.
   Ok, haide să vedem asta dintr-un punct de vedere conceptual metafizic sau spiritual și fără matrice. Tu, Gosia, ești singura de pe Pământ. Nimic altceva nu există, din punctul tău de vedere. Tu nu poți accesa alți oameni. Concentrează-te pe identitatea ta, la punctul de vedere al ego-ului tău.

   Este mama ta acolo cu tine acum?
 Nu, nu.
  Deci ea există doar unde? În mintea și memoria ta.
 Ea există în Polonia.
  Ok, asta este în mintea ta. Nu există Polonia. Tot ceea ce există este ceea ce vezi acum, acea cameră, atâta timp cât tu îți focalizezi atenția pe ceva.
  Vezi cum restul lumii este menținută doar în mintea ta? Nu există nicio lume, ci doar ideea care-ți spune că există o lume acolo în afară. Dar tu erai acolo înainte să aflu despre tine, nu erai în mintea mea, dar erai acolo.

   Tu vrei să spui că asta are legătură cu diverși indivizi din universuri paralele poate?
 Aceasta este de asemenea doar o idee. Și da ... și asta. Acesta este adevărul din perspectiva ta, din universul tău paralel. Dar ce vreau eu să spun este că tot ce există ești tu. Asta este ceea ce vreau transmit.
   Tu Gosia, ești tot ce există. Orice altceva este de asemenea tu. Toți ceilalți oameni sunt tu, din nou. Așa sunt și pietrele, copacii, tu ești sursa, așa că tot ce există e în capul tău.

   Da, dar asta simt că vine de la cel mai înalt nivel al conștiinței. Ar putea fi greu pentru mulți oameni să înțeleagă asta. Îmi fac griji că ei ar putea simți că nu este foarte practic pentru viețile lor. Este o contemplare foarte înaltă, filozofică și abstractă a ceea ce este realitatea.
   Dacă ei ar putea înțelege asta, viețile lor s-ar schimba în mod radical în bine. Și toate problemele lumii ar înceta să existe. Așa sunt lucrurile. Deci nu există niciun motiv pentru a simți vreo separare, căci totul este de asemenea tu.

   Să ne întoarcem la oamenii ireali.
 Din acea perspectivă a ceea ce tu, Gosia, percepi, ce sunt acei oameni pe lângă care tu treci pe stradă și nu-i mai vezi vreodată? Sau chiar și cei pe care tu o să-i revezi, dar limitat doar?     Ei nu sunt nimic altceva decât energie potențială pentru tine. La fel ca un stâlp sau o cabină telefonică. Nicio diferență, exceptând-o pe aceea sau înțelesul pe care tu îl oferi lor.
   Pentru tine și lumea ta, care este de asemenea tu, tu ești singura care există. Toată lumea din afara ta, vine din cele 5 simțuri limitate ale tale. Nu este nimic altceva decât impulsuri electrice, interpretate de programul minții tale. Programe pe care tu le-ai creat cu experiența ta prin viață. Dar este doar o interpretare subiectivă și unică pentru tine. În cazul tău, nimic altceva nu există în afară de tine acolo, în 3D.
   Tu poate că interacționezi cu oameni care arată reali, deoarece stimulul asupra celor 5 simțuri ale tale, este la fel ca cel pe care ți l-ar oferi o persoană reală. Dar totul este în mintea ta. Dar în acest fel sunt toți oamenii așa, în minte, căci nu exist decât eu.

   Reali sau nu, ei sunt toți eu, dar totuși, tu continui să-i numești pe unii, ireali. Ce-i face pe cei reali diferiți atunci? De ce-i numești pe unii reali și pe alții ireali, dacă totul este oricum în mintea mea? Care este diferența între persoana reală din mintea mea și cea ne-reală din mintea mea?
   Interacționând cu ei ocazional, tu nu poți face diferența. Doar când interacționezi cu ei la un nivel mai profund, poți. Cei falși sunt profund încorporați în sistem, cei care se integrează și apără sistemul. Nu există nimeni acolo ... tu interacționezi cu programul. Îndreaptă un spectrometru de suflete către ei și vei primi același rezultat ca la un stâlp de luminat.
   Celălalt este cineva care are o experiență fizică acolo. Nu poți remarca asta decât dacă cealaltă persoană oferă ceva care este un indiciu în a știi ceea ce este în interior.
   Cum ar fi cineva care întreabă dacă el sau ea, este o persoană reală. Și chiar să devină îngrijorat de posibilitatea că nu ar fi real. Acesta este unul adevărat, dar amintiți-vă, ei vă afectează în același fel. Tu trebuie să-i tratezi cu același respect.

  Iar dacă ei se vor tăia fizic, ei vor sângera? Acest subiect este destul de complex pentru mine, dar încerc să înțeleg. Mulțumesc pentru răbdarea ta.
   Da, ei vor sângera, asta e parte din program. Dacă-i vei lovi în nas ei vor răspunde de asemenea cu: ce naiba ai? Scuze că folosesc jargonul. Asta este de asemenea parte din programare. Ar putea chiar să te lovească înapoi.
   Dar acum, faptul că tu-i observi, îi schimbă de asemenea, căci tu le oferi acum mai mult scenariu în viața ta.

   Animalele pot fi ireale?
 La fel ca și oamenii. Unele animale din aceiași specie sunt reale, altele nu sunt reale.

   Acum, asta poate fi șocant: mulți oameni reali se căsătoresc, au copii, iubesc și trăiesc cu oameni ireali. Unii dintre acei oameni ireali pot deveni un portal pentru un walk'in. (suflet care posedă un corp n.t) Deci într-un anumit punct sau în altul, el sau ea pot deveni o persoană reală. Și de asemenea, fiind o persoană reală, asta nu-ți garantează ce vei fi una reală și mâine.

   Da, mi-ai spus că este posibil să pierzi un suflet.
 Tu poți pierde conexiunea cu sinele tău mai înalt. Sufletul tău nu este în corp, ci funcționează doar prin corp.

   Deci, cineva care se rătăcește, să spunem un artist care a fost foarte fericit, până când se întâmplă ceva, trebuie să-și ia o muncă de birou, să vândă asigurări pentru ani de zile.  Depresie după depresie, făcând același lucru cu plictiseală, din nou și din nou, acel suflet își pierde tot interesul să meargă în acel corp.

   Apoi un corp poate funcționa fără un suflet? Am crezut că toate astea trăiesc în mod organic. Simțirea conține vre-un fel de conștiință sau suflet. Iar acum aflu că persoana care a fost reală, își poate pierde sufletul și continuă să fie o biologie a unei persoane reale anterior?
   Da, dar acelea nu sunt nici măcar biologii, sunt doar o hologramă nenorocită, scuze.  Oamenii matricei. Dacă te uiți cu atenție, ei arată cu toții la fel, iar tu poți să găsești chiar un altul care arată aproape la fel sau la fel, trăind în următorul oraș. Dar da, ai dreptate, corpul real, biologic, nu poate funcționa fără un suflet. Pur și simplu nu poate.
  Continuă să funcționeze cu mici fire de conexiune, cordonul argintiu de care tu știi, și va decădea în lucruri cum ar fi cancerul sau alte lucruri cum ar fi demența, și Alzheimer de exemplu, chiar și autismul poate intra în joc aici. Dar nu face asta pentru mult timp. Acesta este de asemenea motivul pentru multe boli.

   Cum știi dacă mai ești real sau nu?
 Este o cunoaștere interioară. Este scânteia vieții. Știi din cauza a ceea ce spune sau face altă persoană. Pasiunea pentru a trăi, punând întrebări legate de tot, așa cum faci tu acum, asta este o persoană reală, tu pur și simplu o știi.

   Ok, și ce se întâmplă cu copiii, între cei reali și ireali.
Unii poate sunt ireali, alții reali. Dincolo de toate, într-un final experiența este cea care contează, după cum am spus mai devreme. Deci din acest punct de vedere sunt cu toții reali.

   Cei ireali pot iubi? Pot simți iubirea? Sau este asta ceva mimat de asemenea?
Totul este imitat. Dar pentru a remarca complet ceea ce se întâmplă, probabil ai nevoie de un punct de vedere 5D.
   Iar dacă tu sfârșești prin a iubi o ființă ireală?
Tu poți ... și se întâmplă. Dacă asta împlinește o persoană reală, este plin de sens. După părerea mea nu este niciodată la fel de împlinitor cum ar fi cu un partener real. Ce înțeleg eu din toate astea, este că oameni pot fi ambele, ireali și reali pentru tine, cel real. Portalul organic de aici este înțeles ca ceva mai mult negativ, folosit de arhonți.

  Așa este?
Așa este. Aceia sunt cei care folosesc portalele organice cel mai mult, dar nu numai ei.

  Unele reptile sunt și ele ireale?
Da, de asemenea în cazul lor: unii sunt reali, alții ireali.
  Reptilele manifestă și ei matricea? Ei au acea putere?
Da, dar nu exact. Ei nu pot face asta, deoarece nu se află complet în aceasta.
  Unde se află ei?
Ei sunt în spatele societății, nu în societate. Ei influențează matricea prin influențarea oamenilor.

   Este posibil ca unii oameni reali, ce par din matrice, să fie ființe ale Pământului, gaiani, dar să nu fie interesați de chestiuni mai înalte? Și să nu fie neapărat oameni nereali?
  Da, și majoritatea sunt. Majoritatea sunt oameni reali din matrice și trăiesc cât de bine pot în aceasta. Iar ei sunt reali și au o experiență. Ei sunt influențați de asemenea de arhoni, care le șoptesc lucruri. Ei le vor percepe, ca și cum ar fi propriile lor gânduri.

   Care este scopul acelor oameni nereali? Tu ai spus odată că ei există pentru a declanșa  reacțiile emoționale în oamenii reali. Ai putea să spui mai multe despre scopul lor de aici, în afară de menținerea matricei?
   Scopul este același ca în orice platou de filmare, să-ți ofere fundalul pentru orice vrei să trăiești. Ei sunt figuranți într-un film. Ei nici măcar nu sunt oameni. Ei sunt pur și simplu energie, ce arată ca oamenii. Și ca și energia, uneori arată ca un stand de ziare sau un coș de gunoi. Nicio diferență ... ca să-ți ofere mai mult context poveștii tale, dar ei sunt cu toții în mintea ta, la propriu. Și da, pentru a provoca un răspuns emoțional în tine.
   Asta pentru a oferi condimentare sosului vieții tale, făcându-l plin de sens, ca și experiență.

    Ei sunt proiectați strict din mințile noastre sau este implicată tehnologia de pe Lună?  Adică ei fiind holograme sau ceva proiectat de acolo?
   În esență, mințile voastre îi crează. Dar apoi matricea vă citește mintea și proiectează totul în exterior.

   Mintea ta este mult mai puternică decât îți poți imagina. Eu nu obosesc niciodată să spun: ideea că voi sunteți limitați este singurul lucru care vă limitează, deoarece voi puteți să creați orice, deoarece voi deja ați făcut-o. Voi sunteți sursa. Voi nu sunteți nici măcar o parte din sursă, așa cum spun mulți de pe Pământ. Voi sunteți aceasta.  Chiar și ceilalți oameni reali sunt doar voi înșivă într-o oglindă. 

   Asta este ceea ce și eu simt. Eu m-am simțit mereu așa, ca și cum aș fi fost sursa în sine, în mișcare creatoare.
   Următoarea întrebare este legată de copiii care mor undeva în Africa, de exemplu. Unii dintre ei ar putea fi, de asemenea, ireali?
   Da, ei sunt ireali ... și poate și unii reali, de asemenea. Dar în cea mai mare parte sunt ireali. Ei există acolo pentru a oferi un exemplu, legat de ceea ce să nu fii și ce să nu faci.  Dacă știi despre ei de la TV, ei nu sunt o parte din viața ta. Dar ei îți amintesc că tu nu trebuie să creezi asta.

   Ok, ultima întrebare despre oamenii ireali. Deci, dacă cei ireali sunt buni și pozitivi, pot deveni o persoană reală, să aibă suflet?
  Da, ei pot, pot primi un suflet, în principal ca și Walk'in. Asta deoarece ei sunt portaluri. Și depinde de frecvența lor. Asta va determina ce frecvență se potrivește, cu care ei sunt compatibili. Iar frecvența lor, depinde de rolul pe care oamenii reali din jurul lor, l-ar putea oferi acestora, rolurile din jurul lor, însărcinate lor.

   Dar dacă ei nu sunt biologie, cum pot ca dintr-odată să devină biologie, după walk'in?
Ei devin dintr-odată biologie, deoarece tu și ceilalți reali ați manifestat asta pentru ei. Așa de puternici sunteți. Și asta este la propriu.

   Cum vi s-a părut această informație? Mie mi-a plăcut foarte mult, este interesantă, dar așa cum v-am spus la început, nu a fost ceea ce eu mi-am imaginat înainte. Mă surprinde, deoarece eu într-un fel deja m-am găsit cu acest concept înainte, și nu a fost ceea ce mi-am imaginat deoarece, eu nu știu, eu am crezut mereu că toată lumea, absolut toată lumea de pe Pământ și din Univers avem sufletul, avem esența spirituală, care pur și simplu, în anumite cazuri, nu este activată, că oamenii sunt adormiți, că în anumite cazuri se întâmplă, dar nu am știut că există oameni care sunt absolut goi.
   Asta m-a surprins foarte mult, dar ei bine, asta explică de asemenea, o mulțime de lucruri.  Și o mulțime de lucruri se potrivesc. De asemenea m-a surprins elementul lor, de ei, ființele ne-reale, perceptibile pentru noi cel puțin, biologice, dar că suntem noi de fapt, cei care le activăm biologia lor, cu mințile noastre.
   Eu am crezut, pur și simplu, că persoana ne-reală ar putea fi o ființă complet biologică,  care nu este creată de nimeni în mod mental, dar existând biologic, doar că nu are un suflet.  De asemenea aveam asta considerată anterior, dar nu mi-am imaginat că suntem noi ce mental activăm, din interiorul Matricei, existența acestor persoane ne-reale. Eu nu știam, nu mă gândeam că conceptul oamenilor non-reali este mental. Că noi suntem cei care le oferim viață, cu mintea noastră, acestor persoane. Cu mintea noastră. Și asta pur și simplu arată și ne indică chiar și mai mult, ce puternică este mintea noastră.

   Și este ceva ce Swaruu ne spune mereu și mereu. Că suntem atât de puternici, mult mai puternici decât ne putem imagina.
  De exemplu, când ea vorbește despre unele scene și oamenii care nu sunt reali, și cum în următoarea săptămână ne aflăm din nou în aceiași scenă și aceiași oameni, și ar putea fi, după cum a spus ea, că propria noastră minte recreează din nou această scenă, dar în același timp, când nu suntem acolo, această scenă și acești oameni dispar pur și simplu, ei nu există.
Ei există în mintea noastră și în momentul interacțiunii noastre cu acea situație, sau acea persoană, noi le activăm, dându-le viață, oferindu-le un rol în jocul nostru. Deoarece despre asta este vorba.

   Aceste persoane formează parte din teatrul nostru, în această viață, în această simulare.  Așa că ei sunt ca ceva suplimentar, în viața noastră. Și de fapt vreau să spun că Dolores Cannon de asemenea a vorbit mult de oamenii ne-reali, și i-a numit oameni de fundal, în spaniolă fiind tot oameni de fundal, oameni de umplutură, oameni despre care au vorbit și alții în afară de Dolores Cannon. De asemenea Michelle Walling, Guy Niedler, eu voi include linkuri la descrierea video, ei vorbesc de asemenea despre acește persoane ne-reale, suplimentari din viețile noastre. Și da, ei par să fie biologie, ei sângerează, ei mor, dar asta pentru că noi, cu mintea noastră, și știu că sună foarte dificil de asimilat asta, dar suntem noi cei care le oferim mental această existență, noi le creăm până și propria biologie, sau ce pare a fi pentru receptorii noștri din creier, ceea ce este biologia acestor persoane, deoarece ei nu o au, cu adevărat. Și nici nu se nasc.
  Iar când noi îi vedem suferind, ei nu au cu adevărat pe nimeni în interior care să recepționeze sau să perceapă această suferință. Este Matricea, programul colectiv principal,  cel care observă și primește aceste informații. Deci eu știu că această informație  este destul de puternică. Dar ei bine, se potrivește cu multe lucruri și explică diferite lucruri.

  De asemenea am citit despre asta în diverse alte locuri că oamenii ne-reali, că ei în momentul ascensiunii, în momentul ieșirii din Matricea 3D, ei vor dispărea pur și simplu, deoarece ei formează o parte a 3D-ului. Ei nu s-au născut niciodată, ei nu există în lumea reală. Ei există în cadrul simulării.

   Dacă aceasta este ca o simulare, 3D, limitată, un joc virtual, ei bine, persoanele care s-au născut, dar nu s-au născut, dar apar în interiorul aceastei Matrice, vor rămâne aici, ei nu vor merge cu noi în lumea 5D. Ei pur și simplu vor dispărea, deoarece ei nu au cu adevărat o existență în afara acestei matrice.

   Ei bine, asta ne lasă un pic mai relaxați, legat de anumite persoane care par că nu au această capacitate de a înțelege lucruri spirituale, iar uneori suntem că noi încercăm din greu să explicăm anumite lucruri. Dar asta ar trebui să ne dea un pic mai liniște, că totul este bine, că nu trebuie să forțăm pe nimeni să înțeleagă informația, deoarece probabil, nu există nimeni în interior s-o primească. Este incredibil asta.

   Dar de asemenea este important să-i respectăm pe toți, deoarece doar pentru că cineva nu receptează informația asta nu înseamnă că nu există cineva în interior, deoarece ar putea să fie cineva real în interior, dar pur și simplu nu dorește să se trezească în acest moment. Așa că noi trebuie să respectăm și asta.
   Trebuie să-i respectăm pe toți în mod egal și la același nivel, deoarece noi nu știm cine este cine.

 Mulțumesc foarte mult că ați fost cu mine aici încă o dată, urmărind acest video. Următorul video va fi noul articol scris de Swaruu, numit Biogenetică 2. Numărul 2 deoarece este ca o dezvoltare a ideii care a fost deja menționată de Robert pe canalul lui, așa că voi face un scurt rezumat al acelui video și este un subiect foarte important. Iar următorul articol al lui Swaruu va fi de asemenea foarte puternic, foarte intens, cu o mulțime de informații noi.

   Ei bine, mulțumesc foarte mult. Salutări tuturor, ca întotdeauna, și ne vedem la video următor.

Pe data viitoare!

Pe curând !

P.S: Întru-cât episodul Biologia 1 este prezentat de Robert în spaniolă, datorită terminării traducerii, corecției și editării video, acest video va fi postat undeva prin septembrie 2020. Mulțumesc pentru înțelegere ! 

 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2



Link 3



  Linkuri alternative:  AICI 1  și AICI 2

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Un comentariu:

  1. Cea mai tare informație de pana acum. Incredibil. Acest subiect ridica o seama de întrebări. Una dintre ele fiind, atunci ce rost are exterminarea, dacă oamenii sunt ne- reali? Ma gândesc ca ar exista și alte cai de a “se juca”?!
    Apoi, ideea, ne autoimputerniceste teribil. Chiar poți asimila fără problema ideea de creator...!
    Mulțumiri vouă, tuturor!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.