Preventiv/Anticipativ sau/și ca copie de Securitate, ținând cont și de o eventuală închidere a FB, YT și tot de Google, pun la îndemâna celor interesați un canal cu video din seria CoTa, un grup pentru același subiect sau temă și alte mijloace de distribuție alternative :

Clasicul YT (cât mai funcționează): https://www.youtube.com/c/PaulMarian/videos

CoTa GRUP: https://t.me/joinchat/SndJYD5CydkFWKOD

MeWe grup: https://mewe.com/group/5f86fe829e23cf59878b7535

Sau https://reteaua-romaneasca.live/PaulMarian

https://ok.ru/profile/577213801127 și https://vk.com/videos183567958

Dacă ești Preventiv, posibilele belele se reduc.

Dacă ești Reactiv înseamnă că te-au prins în Ofsaid.


vineri, 10 aprilie 2020

CoTa(15): FRICA (viruși și situația globală)


     Frica este necesară. Ar trebui luată, văzută, folosită, pentru a analiza de ce vă simțiți în felul acesta. Întrebați-vă de ce vă e frică și pentru ce? Nu puteți fi niciodată fără frică. Vă va bântui pentru totdeauna. Nu va exista nicio altă alegere, decât s-o confruntați. Voi fugiți de ea cu toate costurile, doar pentru a o întâlni din nou, după colț, forțându-vă s-o înfruntați ... s-o înfruntați. Înseamnă să vă înfruntați umbrele, motivele de frică. Ceea ce voi nu vreți. Vă va forța să vă confruntați cu voi înșivă. Deoarece acea frică apare din voi înșivă, nu din orice altceva. Deoarece totul vine din voi. Nu există nimic în afară.

 Swaruu, Djedi, Ronin și Nai'Shara (Consilier taygetan) - vocea lui Nai'Shara de Sirona Licoi

   Bună prieteni vechi ai Agenției Cosmice, numele meu este Gosia. Astăzi, așa cum am promis, voi împărtăși un video foarte foarte important, care va fi un fel de preludiu, după cum văd eu asta, pentru următorul video, care va fi chiar și mai important și foarte crucial, foarte crucial pentru noi toți, în aceste vremuri.
   Căci după cum veți ajunge să înțelegeți din aceste video, dacă nu înțelegeți asta deja, ceea ce sunt sigură că majoritatea dintre voi înțelegeți, mintea noastră și conștiința noastră și focalizarea noastră și intenția, sunt esențiale chiar acum.

   După cum a explicat Swaruu și va explica mai mult în următorul video, dar eu doar prefer s-o spun imediat aici, linia temporală colectivă, a fost ruptă și suntem acum cumva într-un nod de linii temporale diferite întrepătrunse și amestecate și încrucișate, de aceea este așa de important acum să vă focalizați pe linia temporală pe care o vizualizați pentru planeta Pământ.
   Voi alegeți perspectiva cu care voi doriți să percepeți ceea ce se întâmplă. Și cu acea percepție, cu acea intenție, care apropo, trebuie să fie continuă. Voi vă veți alinia tot mai mult cu acel lucru asupra căruia vă focalizați. Așa funcționează, acesta este un război asupra conștiințelor noastre, pentru mințiile noastre.
  Haideți să nu ... dăm vina pentru situație, pe limitările exterioare. Aceasta nu este o acțiune fizică ce ne este solicitată, ci este despre focalizarea noastră mentală, chiar acum. Deci, haideți să folosim această situație, să folosim această oportunitate, care este și noi suntem la casele noastre, nu putem ieși afară, unii dintre noi, și haideți să facem eforturi foarte puternice de introspecție și intenție.

   Intenție continuă. Nu poate fi doar în timpul meditației, în timpul rugăciunilor sau al unor anumite momente ale zilei, care apropo, funcționează foarte mult și sunt importante, meditațiile globale în masă, de asemenea.
   Dar nu poate fi doar ceva ce tu faci doar în anumite momente, în anumite zile, trebuie să fie forma voastră de a fi, trebuie să fie ceea ce voi emiteți, trebuie să fie ceea ce simțiți în sângele și în spiritul vostru, și în miezul vostru. Voi trebuie să trăiți asta. Nu trebuie să fie doar ceva ce creați în timpul meditațiilor.
   Trebuie să fie atitudinea voastră pozitivă pe care o purtați și o transmiteți, în timpul zilei, nu contează ce se întâmplă în exterior. Subliniez asta din nou: nu contează ce se întâmplă în exterior. Viziunea voastră pozitivă de acum este crucială. Acum, vă voi vorbi despre asta un pic mai mult. Swaruu însăși, va vorbi despre asta mai mult în video viitor, care din nou, va fi foarte important.

   Dar acum, acesta va fi despre frici. Deoarece da, mulți dintre voi chiar simțiți frică și anxietate și insecurități, în acest moment. Și probabil că vă este greu să vă focalizați pe rezultatele pozitive ale situației, dacă voi încă procesați și încă vă confruntați cu frici. Deci în acest video Swaruu va discuta despre acest subiect, iar eu vă voi vedea la finalul filmului cu mai multe gânduri clarificatoare, sper, de la mine. Ne vedem curând.

    Comentariul lui Kalel mi-a plăcut și vreau să-l folosesc, ca și început. Frica te face să zbori. Ce este frica? Este opusul iubirii. Iubirea înseamnă să faci ceva parte din tine. Frica respinge ... este opusul. Este ceea ce nu este dorit. Dar frica este luată mereu ca fiind ceva rău. Toată lumea merge și face totul pentru a evita frica. Evită să simtă frică. Ei o evită cu toate costurile. Poate că nu există nimic de care lumea să fugă mai mult decât de frică.
   De ce?
  Deoarece este mecanismul de protecție de bază pentru supraviețuirea egoului. Ego, ideea sau conceptul pe care-l menținem despre cine suntem noi, în mare parte asociat cu o singură încarnare. Adică identitatea corpului și tot ceea ce vine odată cu aceasta și cu ce înțelegem noi a fi noi înșine.
   Sinele, dimpotrivă, este o identitate transcendentă completă. Ceea ce noi știm a fi ca rezultatul tuturor încarnărilor trecute pe care le-am avut cu toții, toate cuprinse și incluse într-un concept puternic și indestructibil despre cine suntem noi.
   Egoul este mai limitat de conceptul pe care-l menținem cât timp suntem în corp, într-o cochilie sau recipient, într-o anumită încarnare dată. Sinele este mult mai extins ... transcende totul. Dar ei atacă și egoul, în special în comunitățile spirituale.

   Frica trebuie să fie transceansă, egoul trebuie să fie transcens. Ei nu vor fi capabili să scape niciodată nici de frică nici de ego, dar niciuna nu este rea. Principiul contrastului acestui univers spune că tu nu poți cunoaște ceva, dacă nu știi opusul. Deci frica este un instrument care ne ajută să ne cunoaștem pe noi înșine. Fără frică nu poți știi ce este iubirea. Căci ele sunt opuse, sunt legate, inseparabile. Când experimentați frica, voi apreciați iubirea. Voi o simțiți mai mult, și-i știți valoarea. Frica este protecția egoului. Fără frică nu ar exista ego ... deoarece nu ar rezista mult timp în viață. Și fără viață, nu ar exista expansiune. Iar expansiunea este tot ceea ce caută orice ființă umană, o ființă cu suflet. Reîntoarcerea la Sursă, integrarea. Integrarea este Iubire. Fragmentarea este Frică. A avea o experiență este frică.
   Satisfacția că ți-ai înfruntat fricile, toate, de la cele mici la cele mari. Tu nu vei putea niciodată să scapi de frici, cât timp ești în viață. Este parte din viață, o parte inseparabilă, a experienței 3D și a altor densități, de asemenea. Cu cât ești mai separat de Sursă cu atât va fi mai multă frică, deoarece există mai multă separare. Cu cât ești mai aproape de Sursă cu atât mai puțină frică va fi, deoarece există mai multă Integrare, așadar Iubire.
   Voi aveți nevoie de frică sau nu va fi nicio iubire. Dacă nu sunteți complet integrați în Sursă, adică să fiți Sursa însăși, care este Totul, totul ce include. Dar nu există nicio expansiune acolo. Fără expansiune pur și simplu ești static, nemișcat. Fără experiențe, deoarece fiecare experiență poartă un contrast și un element de confuzie, care poate fi tradusă ca și frică. Deci, fără frică, nu există viață.

   Frica este necesară. Ar trebui luată, văzută, folosită, pentru a analiza de ce vă simțiți în felul acesta. Întrebați-vă de ce vă e frică și pentru ce? Nu puteți fi niciodată fără frică. Vă va bântui pentru totdeauna. Nu va exista nicio altă alegere, decât s-o confruntați. Voi fugiți de ea cu toate costurile, doar pentru a o întâlni din nou, după colț, forțându-vă s-o înfruntați ... s-o înfruntați. Înseamnă să vă înfruntați umbrele, motivele de frică. Ceea ce voi nu vreți. Vă va forța să vă confruntați cu voi înșivă. Deoarece acea frică apare din voi înșivă, nu din orice altceva. Deoarece totul vine din voi. Nu există nimic în afară.
   Totul este Conștiință. Vă definește. Va trebui s-o confruntați ca pe singura cale de a o dizolva. Deoarece a fugi de ea, nu funcționează. Căci nu poți fugi de tine însuți. Înfruntând-o, realizați că frica a fost doar o iluzie. Deoarece Iubirea și Integrarea sunt Adevărul. Frica este iluzie. Deoarece frica este o reflectare a ceea ce voi anticipați să se întâmple, a ceea ce credeți voi că se va întâmpla. Dar nu se va întâmpla neapărat. Este îndoială, insecuritate, legată de capacitatea voastră de a înfrunta problema.

   Integrarea și Iubirea sunt Adevăr și Realitate. Frica este minciuna, iluzia, așa că frica vă forțează să vă confruntați cu voi înșivă. Nimic altceva ... lucrul cu umbra, la modul forțat. Iar atunci când ești forțat s-o înfrunți, realizezi că este doar o iluzie. Și cu aceasta integrezi orice altceva. Și devii îndrăzneț, fără frică. Și imediat ce-ți poți înfrunta toate umbrele, vei fi integrat tot ce este de învățat în acea încarnare. Dar acela este momentul exact când vei realiza că ești deja mort.
   Mulțumesc. O întrebare rapidă clarificatoare: Ce vrei să spui prin „acela este momentul exact când vei realiza că ești deja mort ?” Vrei să spui: după moarte?
   Dacă integrezi totul, nu va mai exista experimentare în acea încarnare. Tu vei fi învățat tot ce este de învățat, din acea încarnare. Dar singura cale de a atinge acea stare, este prin a fi mort. Dacă Sursa este reprezentată ca fiind Iubire, ceea ce nu este Sursa, este reprezentat ca Frică. Dacă vrei să știi ce este Sursa, trebuie să știi care este opusul Sursei. Iar aceasta este Frica. Noi putem știi doar cine suntem noi, dacă știm cine nu suntem. Asta este foarte important pentru a internaliza acea frază clișeu: „Cunoaște-te pe tine însuți, căci atunci când sapi în tine însuți, ca să spunem așa, atingi punctul real din tine care cauzează frică în tine, ceva ce poți face doar dacă te cunoști cu adevărat.
   Uneori te întrebi pe tine însuți : de ce reacționez mereu în felul acesta la acestă frică sau la aceea? Pur și simplu pentru că nu ai căutat în profunzimea ta. Da, și viața e făcută în așa fel că expansiunea se poate dezvolta doar dacă se procedează la îndepărtarea fricilor voastre. Înlăturând frica din viețile voastre este același lucru cu Integrarea. Mai multă iubire, mai puțină frică. Tu nu vrei să te confrunți cu tine însuți, cel ce generează acea frică. Voi ați putea să repetați mereu și mereu, greșeli și comportamente, pe care nu le vreți cu adevărat de la voi înșivă, dar ce se întâmplă cu adevărat? De multe ori, inconștient, voi le cereți. Voi pur și simplu le vreți. Deci există un conflict în interiorul vostru. Este ambivalența din interiorul vostru. Totuși, voi aveți o rezervă la ele, să le înfruntați, să le aveți. Dar singur cale să le confruntăm și astfel să experimentăm expansiune, este să încetăm să le opunem rezistență.

   Deoarece la ceea ce rezistați, persistă. De aceea continuați să repetați același lucru. Singura modalitate de a te cunoaște pe tine însuți, este prin a face lucrul cu umbra, care este nimic altceva decât a-ți înfrunta fricile, căci ceea ce tu reprimi se transformă în umbra ta, este de ceea ce te temi. De aceea nu o vezi, de aceea tu o reprimi de la bun început.
   Lucrul cu umbra este să-ți confrunți fricile. Eliberați rezistența la a le avea. A merge mai departe înseamnă: nimic nu se află în afara controlului meu. Eu controlez totul. Eu știu că nimic nu poate trece de mine, dacă eu nu vreau asta. Asta  ia controlul absolut și real asupra voastră. Această atitudine este să confruntați fricile, să preluați controlul, așa cum spuneți. Este calea către integrare. Pentru asta, trebuie să vă analizați fricile, care este același lucru cu lucrul cu umbra.
   Folosiți-vă fricile ca pe un mecanism de supraviețuire. Nu le ignorați. Nu încercați să le suprimați, deoarece sunt un indiciu clar a locului unde nu ar trebui să mergeți. Ignorând fricile asta nu va cauza decât mai multe probleme. Și astfel, mai multă frică. A merge către frică înseamnă să vă spuneți „că nu vă este frică sau teamă, deoarece eu știu cum le voi înfrunta, deoarece am cea mai puternică armă. Aceasta este cunoașterea de sine. Da, dar tu te cunoști pe tine însuți deoarece ai făcut lucrul cu umbra.
   Te cunoști pe tine însăți, deoarece deja ți-ai înfruntat fricile. Deci tu nu aduci acea frică la tine, deoarece tu o știi deja. Și numai ceea ce este necunoscut este de temut. Când cunoști pericolul ai tendința să pierzi frica de acesta. Tu pur și simplu-l eviți. Așa cum eviți să-ți pui degetul în flacăra focului. De ce să faci asta dacă tu știi deja rezultatul? Dar voi vă temeți de radiație, deoarece nu o puteți vedea. Nu știți unde este, așa că nu știi unde ești în siguranță, față de radiație. Necunoscutul este cel de care ne temem. Ceea ce tu definești ca nefiind tu, nu egoul tău.

   Întreabă Robert: Deci este logic să ne fie frică de viruși și 5G, deoarece noi nu-i vedem?
  Sigur, dar legat de virus, există dovezi ferme că nu ar trebui să vă temeți de el. Nu puteți face o armă biologică bazată pe virus, deoarece au o tendință de a se întoarce la virusul original, care nu a fost așa de periculos înainte. Ei au fost pe Pământ cu miliarde și miliarde de ani înainte de oameni, și există în fiecare colț al planetei.
   Virusul se întoarce la tiparul original, în câteva săptămâni. Un alt factor este acela că un virus își va crește virulența când există multe gazde și-și va reduce virulența și va intra în remisie, când există doar câteva gazde.
   Eu am această întrebare: deci dacă cineva nu simte frică, acesta poate simți opusul, iubirea? Kalel a spus într-un dintre interviuri că pe el nu-l sperie nimic, de exemplu. Sau asta deoarece el deja le-a transcens? Dar despre oamenii cărora nu le este frică de lucruri, viruși, radiații sau orice? Chiar dacă nu le văd?
   Aceasta este o atitudine foarte masculină. Ei confundă a fi brav cu a le fi frică.
Nu poți să fii în viață, fără să-ți fie frică ?
   Curajul este capacitatea de a înfrunta frica. Curajul motivează sau mișcă persoana către expansiune. Focalizează persoana pe ceea ce ei doresc cu toată atenția lor și nu pe ceea ce ei nu doresc. Dar dacă o persoană se află doar în frică, ei manifestă doar ceea ce ei văd: frica lor. Deoarece chiar dacă nu vrei ceva, legea oglindirii funcționează prin a vă oferi mai mult din orice este la ceea ce vă uitați, indiferent ce are atenția voastră completă. Dar tu poți să trăiești de asemenea fără frică, asta din cauză a ceea ce ați spus de asemenea că voi înțelegeți că este iluzorie. Voi ați transcens-o. Și voi ați transcens amenințările. Voi știți că voi controlați totul.
   În acest sens este ok să nu simți frică, nu? Deoarece , de exemplu, eu nu am multe.
  Cât timp ești în viață, le vei avea. Dacă nu ți-e frică, tu ai fi acolo confundându-le cu a trăi cu curaj. Nu puteți să scăpați niciodată de fricile voastre, deoarece este o parte inseparabilă a vieții. Frica este mecanismul de protecție al egoului. Așa că în comunitățile spirituale, sunt ambele atacate ca fiind ceva rău. Dar egoul este cel care sunteți și fără frică ați muri foarte rapid. Deoarece nu v-ați da la o parte din calea amenințărilor. Adică, nu vă va mai fi frică de un chibrit aprins, deoarece ați depășit-o deja. Și ați transcens-o, deoarece ați înfruntat-o. Voi o înțelegeți. Totuși voi respectați flacăra. Dar o altă persoană, un copil, s-ar teme de flacără. Încă nu este procesată. Tu Gosia, te referi la fricile procesate. Ele sunt acolo. Dar nu mai sunt o problemă pentru voi.
   Acesta este un indiciu al nivelului de evoluție spirituală pe care o are persoana. De felul ei de a fi ... de a se confrunta cu cine este, cu curaj. De asemenea, amintiți-vă că asta de asemenea antrenează ceea ce ați experimentat în reîncarnările voastre, pe care le cărați în interior, ceea ce vă identifică ca o ființă conștientă.
   Un alt punct foarte important de clarificat aici, este ceva ce am spus întotdeauna. Frica coboară frecvența și atrage mai mult din ceea ce te temi. 
   Noi am spus asta de mii de ori. Cabala induce frica în societate de milenii. 
   Ei o fac prin intermediul mass mediei, de asemenea. Frică și mai multă frică. Genul acesta de frică este diferit, eu cred, și nu va fi nimic neapărat necesar sau pozitiv.
   Da, focalizându-te pe frică îți scade frecvența.
   Dar cum să știi ce mărește frecvența, dacă nu îndrăznești să vezi și să confrunți și să nu mai aveți rezistență la frică.
   Integrarea include totul, chiar și ceea ce te temi. Deci înfruntând frica o dizolvați, deoarece frica este doar o iluzie. Iar efectul este acela că frecvența voastră urcă, deoarece integrați și o integrați când știți deja de ce vă era frică înainte.
   Dar cum să știți ceea ce vă sperie, dacă nu observați asta?
   Nu-ți mai este frică de flacăra unui chibrit, deoarece deja ai observat-o. Tu deja o înțelegi. Din nou, ți-e frică doar de ceea ce nu ai înțeles încă. Deci calea către integrare, pentru a vă ridica frecvența, drumul către Sursă, este să știți cum să vă înfruntați fricile și să le integrați în voi, în cine sunteți voi.

   Robert comentează: Dar frica este un rezultat al conștientizării noastre, al observării noastre, ceva ce generăm noi înșine.
   Este un produs a ceea ce tu nu ai integrat încă în tine însuți ... și a ceea ce vezi ca fiind un pericol pentru integritatea ta. De aceea frica va dispărea doar când o confrunți. A o confrunta înseamnă a o integra. Accept-o, nu încerca s-o faci să dispară împingând-o departe de tine. Deoarece nu poți, nu poți îndepărta ceea ce îți face frică, deoarece frica este parte din tine, parte din conștiința ta, nu ceva extern.
   Comentariu Robert: De exemplu acum mi-e frică să trec peste suprafețe înghețate, deoarece am căzut acum câteva zile. Înainte nu am făcut asta. Exact ca atunci când Gosia a căzut într-o gaură din gheață. Acum ea va fi mai atentă.
   Nu știu, eu nu cred că-ți este frică de asta. Tu ai precauție deoarece ai experimentat o experiență de cădere. Precauția nu o văd echivalentă cu frica. Doar gândire. Tu mergi unde cândva ai mers cu încredere, iar apoi suferi ceva nedorit. Tu-ți pierzi încrederea în sine, deoarece ai crezut că tu știi cum să mergi pe acolo. Deoarece evident, tu nu știi asta. Așa că tu știi că tu nu înțelegi, cum poți confrunta mersul pe acolo. Acum, tu trebuie să reanalizezi acea situație pentru a o înțelege. Confruntându-te cu faptul că tu nu știi cum să mergi pe acolo. Doar acolo vei putea vedea ce și cum s-a întâmplat. Și-ți vei pierde frica de a păși pe gheață, din nou.
   Și Gosia tu ai precauție, deoarece ți-e frică de acel lucru, pentru care tu aplici precauție. Precauția este un mecanism pentru a înțelege de ceea ce ți-e frică.
   Ok, deci precauția este un instrument pe care tu-l aplici la ceva de care ți-e teamă, ok. Am înțeles.
   Dacă fugi de mersul pe suprafețele cu gheață, din nou, asta doar va reîntări, frica de suprafețe înghețate. Dacă acum Robert, mergi și trăiești în Ecuador și nu vei mai merge pe gheață vreodată tu nu-ți vei pierde niciodată acea frică. Va fi mereu acolo, nerezolvată, latentă. Dar dacă ieși afară, te uiți la gheață, la locul unde ai alunecat, tu înțelegi ce s-a întâmplat, apoi îți vei pierde frica. Dar asta înseamnă să confrunți ceea ce este înfricoșător. Și cum faci să examinezi ceea ce s-a întâmplat? Cu precauție.
   Robert comentează: Ok, mâine voie merge înapoi acolo s-o confrunt. Deci este foarte important ca pentru acest virus să fie letal, trebuie să se împrăștie de asemenea prin intermediul mass mediei cauzând mai multă frică populației ?
   Da, aceasta este o manifestare a fricii colective. Aceasta primește foarte multă atenție. Crearea unui egregor, un „tulpa” colectiv. Tot ceea ce se întâmplă pe Pământ este un egregor colectiv.
   Frica este o iluzie, după cum am explicat mai sus, fiind opusul iubirii și adevărului. Aceasta definește 3D-ul ca fiind o minciună, ca fiind o iluzie. Tot ceea ce există, sunteți voi, mințiile și conștiințele voastre.
  Virusul este un egregor, creat de oameni, o reflexie a psihicului colectiv. Vaccinul va crea doar și va manifesta mai mulți egregori. Un virus doar este. Și chiar dacă ei îl schimbă în laborator, se va întoarce la harta lui originală, mai rapid decât orice altă ființă cu ADN. Deoarece este de departe, cel mai rapid reproducător. Chiar și folosind virusologia, sau comportamentul oficial acceptat, de virus, imediat ce există mai puține gazde, va intra în remisie, cu mult timp înainte să ucidă sute sau mii. Tu nu poți lansa o armă virologică împotriva populației umane, deoarece se dezactivează de la sine.
   Oamenii crează egregori negativi, deoarece acolo este locul unde își întorc atenția. Frica centralizează atenția către ceea ce este temut, concentrează totul acolo. În consecință, concentrează de asemenea toată puterea manifestării acolo. Deci ființele fără suflet, regresive, au nevoia să se hrănească din frica ființelor cu suflet. Looshul nu este ceva tangibil, ca o substanță. Este doar atenție creativă.

   Pentru a manifesta obiecte și situații, înseamnă de asemenea să manifești ființe, din moment ce tot ceea ce există este manifestat. Deoarece o ființă cu un suflet este o parte din/și Sursa în sine. Ea este cea care crează totul ... de asemenea negativul. Acele ființe au o anumită programare, pe care nu aș vrea s-o numesc conștiință, deși este de asemenea asta, dar din moment ce nu au nicio conexiune cu Sursa, ei depind de ființe care o au, astfel încât ei să poată fi creați, sau pot fi susținuți într-o realitate iluzorie, cum ar fi 3D-ul. Ei nu au suflet. Deoarece ei sunt regresivi, ei nu sunt sursă. Ei sunt ne-iubire, ei sunt ne-integrare. Așa că ei nu se pot fabrica pe sine. Ei pot fi doar un produs a ceva cu o conștiință creativă.
   Aceasta este la fel cu conexiunea la Sursă. Având un suflet, este echivalent cu a avea o conexiune cu Sursa. Care în sine, este echivalent cu a fi Sursa. Este definită cu a avea Iubire. Controlul mental pentru a manifesta un egregor colectiv negativ este o strategie a ființelor regresive care nu au nicio conexiune cu Sursa, pentru a primi mai multă atenție creativă de la populația umană. Sau altfel, fără acea atenție, se vor dizolva. Deci ei au nevoie să mănânce atenție umană. Din acest motiv nu există ceva de genul controlorilor deoarece persoana în sine cu suflet, cea care se află în control.

   Este atât de simplu. Așa este, este doar reflexia psihicului colectiv. Dacă ei încetează să se mai teamă de virus, se va dizolva. Dar există altceva aici, ce nu am menționat: acea frică concentrează atenție către ceea ce nu se dorește. Și din moment ce lega oglinzilor vede doar sau lucrează doar prin a vă oferi mai mult din ceea ce vă atrage atenția, asta face ca oamenii să manifeste, lucruri negative și ne-pozitive.
  Dar inconștientul este cel care conduce cea mai mare parte din ce se crează, ce se manifestă și ce este ceea ce fiecare ființă trăitoare dorește cel mai mult?
   Să rămână în viață. Deci dorința cu cea mai multă atenție, mesajul ce atinge câmpul de energie potențial cel mai mult, este Iubirea, până la urmă. Totul este o Iluzie, exceptând Iubirea ... Integrarea, Sursa.
  Iar dacă Iubirea ajunge la Sursă mai mult, de ce nu este reflectată?
   Fiindcă Iubirea nu este ceea ce vor majoritatea de pe Pământ.
 Este reflectarea interiorului colectiv.
  Exact. Deoarece ceea ce conduce acolo este separarea ... așadar, frica.
 Dar dincolo de asta, tu ești încă în viață, nu?
  Și cei care nu sunt, o vor de asemenea, din planuri mai înalte. De acolo de unde ei sunt cu adevărat. Deoarece moartea nu este rea și nici nu este sfârșitul. Nu este distrugerea Sinelui. Este trezirea, plecarea acasă. Nu ar putea exista viață fără moarte. Dar din punct de vedere al individului care experimentează moarte, este o eliberare totală, este un extaz spiritual. Este o expansiune și o eliberare. Este a fi Sursa în sine, din nou. Deci există o senzație de Iubire totală. O iubire așa de deasă, că te învelește ca o pătură caldă.
  Mulțumesc că ai explicat toate astea. Ok, dar acum, de ce dacă mie nu mi-e teamă de virus și pentru mine nu există, intră această situație în realitatea mea. Și în realitatea multor oameni care-și trăiesc viețile fericiți ? Asta este ceea ce m-a frustrat, când a început să-mi invadeze lumea mea personală în moduri în care nu au existat înainte? Eu spun asta referindu-mă la ceea ce ai spus mai sus, adică dacă nu ți-e frică de virus, se dizolvă.
   Ție nu ți-e frică de virus, deoarece tu înțelegi că nu există un astfel de virus. Și nu există. Dar tu te temi că ei ți-ar putea lua stabilitatea, și asta este ceea ce reflectezi tu.
  Ai dreptate, libertatea personală este primordială pentru mine. Oricine îmi ia asta, intră într-un război cu mine. Ok, dar dincolo de asta, nivelul de jos, cabala și toate astea, crezi că este adevărat că ei au plantat vreo armă biologică, dar a fost pur și simplu dezactivată?
  Din punctul de vedere de jos, care este mereu o reflexie a celui de deasupra, nu a existat niciodată un virus, totul este propagandă. Dacă voi căutați niște explicații de tip Matrix, nu sunt persoana potrivită, dar da, pot include asta de asemenea. Ei au lansat o armă biologică, a funcționat la greu în China și apoi a intrat în remisie. S-au întors la harta lor originală. Deci acum este doar gripa sau răceala comună.
   Comunitățile medicale ale planetei, vânează virusul răcelii comune. Le lipsește o cunoaștere suficientă pentru a izola și a vedea problema în așa fel. Ei repetă doar ce le spun alții cu mai multă autoritate, fie că sunt alți doctori sau politicieni. Ei doar vin și le pasă doar de propria lor bunăstare. Așa că nu pun întrebări. Iar cei care pun întrebări, sunt puțini. Chiar și așa, acel virus are în memoria lui faptul că a fost unul puternic, cu o mare letalitate, cea din Wuhan. Are potențialul de a fi mortal din nou.
   Dar cum diferă asta de toată memoria colectivă a tuturor virușilor, ce au existat în timp?
 Niciuna.
   Atunci este ok.

   Robert întreabă: Acum, după cunoașterea voastră, laboratoarele ar fi putut să perfecționeze virusul?
  Nu, deoarece viruși nu funcționează după cum vi s-a spus acolo. Nu este un element invaziv, care încearcă să preia controlul altor organisme. Un virus este un element foarte simplu, care funcționează cu o logică foarte de bază. Partea materială a virusului este aceea ce poate fi modificată. Dar după cum am mai spus anterior, voi încercați să manipulați o umbră doar, nu cauza umbrei însăși.
   Virusul vrea doar să supraviețuiască, iar a ucide toate gazdele, nu este în interesul lui. El vrea doar să co-locuiască și vrea de asemenea integrare. El intră doar sau se manifestă, dacă gazda, organismul, îl manifestă. Adică, dacă-l faci parte din realitatea ta. Mai mult decât microbii mari, cum e o bacterie, un virus are 99,999999999% parte din egregorul personal. Și se va manifesta pe sine, doar dacă organismul intră într-o fază unde este vulnerabil la frecvențele aceluia sau ale altui virus.
   Un organism sănătos, cu focalizarea pe imunitatea lui, nu va fi capabil să contracteze virusul.

   Întreabă Robert : Scuzați-mă ... și ce diferență există între bacterii și viruși?
 O bacterie este un organism uni-celular complex. Are tot aceleași organe interne în interior, ca orice alt animal. Are un sistem nervos, digestiv, respirator și reproducător. Are conștiință și propria locomoție. Și sunt foarte mari, ușor de observat, cu un microscop rudimentar. În schimb, un virus este doar o capsulă de proteină cu lanțul ADN în interior. Nu are organe interne, nu se mișcă singur, ci pur și simplu este. Și depinde de un alt organism să trăiască și să se reproducă, din moment ce folosește sistemul reproducător al celulei invadate. Deoarece depinde de gazdă, gazda are controlul asupra virusului și nu invers. Este chestionabilă observarea unui virus, chiar și cu un microscop electronic puternic.

   Trebuie să spunem la revedere pentru astăzi. Mulțumesc pentru timpul vostru. Ne vedem din nou sâmbătă. Sunt mai multe de împărtășit.
  Mulțumesc, Gosia și Robert. Vom vorbi mai mult sâmbătă. Pe foarte curând.
 Cum v-a plăcut video ? Eu cred că a fost foarte foarte important. Cea de-a 3-a voce pe care ați auzit-o, apropo, a fost a lui Nai'Shara. Nai'Shara care este un consilier taygetan, ea reprezintă societatea Taygetei. A unei populații taygetane. Deci mulțumesc foarte mult Nai'Shara, pentru contribuția ta aici.

   Acum, subiectul fricii este ceva ce, ca și voi, am nevoie să-l procesez. Și am nevoie să-l înțeleg și exact ca și voi, sunt în procesul înțelegerii, înțelegerii acestor idei și ale acestor concepte.
   Acum, eu vreau să specific că atunci când Swaruu menționează Egoul, nu este acel ego tipic și „negativ” la care ne gândim în mod automat. Aceasta este prima asociere pe care o avem.
   Narcisismul, auto-indulgența, importanța de sine, nu despre asta vorbește ea aici.

   Frica la care se referă ea aici, este protecția egoului, dar egoul ca o idee de sine pe care o avem în această încarnare. Ego este ... cred că a fost explicat la început, da. Egoul este o percepție de sine, pe care o avem, în timp ce ne aflăm aici. Deci frica, este importantă, este ceva ce vom avea mereu cât timp suntem aici. Sunt parte din cine suntem noi, este o parte a vieții, este o parte a conservării de sine. Fără frică noi nu am fi capabili să fim în viață, în esență. Deci frica și recunoașterea existenței fricilor este importantă. Haideți să nu le împingem pur și simplu la o parte.

   Acum, de îndată ce recunoaștem că avem anumite frici, acesta este momentul să ... să mergi în interior, să încerci să analizezi, examina și a înțelege în profunzime care este treaba cu această frică. Iar acesta este procesul de expansiune de sine în teritoriile necunoscute din noi înșine.
   De a ne înfrunta umbrele, căci astea sunt fricile noastre: umbrele noastre subconștiente. Deci acum, acesta sunt momentele în care suntem acasă, singuri, plictisiți să înfruntăm acele umbre, acele frici, și asta ne ajută să expansionăm. Și asta ne ajută să ne integrăm tot mai mult. Deoarece integrarea (asta este ceea ce este) permite tot mai mult, în noi înșine, și integrând mai multe în noi înșine, în câmpul nostru de conștiență de sine, de înțelegere de sine, și cu aceasta noi devenim mai mari, și ne creștem frecvența, devenim tot mai mult UNA cu Sursa.

   Deși noi suntem Sursa în același timp. Dar noi suntem de asemenea părți fragmentate ale Sursei. Deci noi când integrăm acele frici în noi înșine, ne expansionăm tot mai mult, starea noastră de fragmentare și fără asta (fără fragmentare=n.t.), noi devenim tot mai conștienți de sursa care suntem și suntem mai apropiați de Iubire și mai îndepărtați de Frică.

   Deoarece frica se dizolvă de îndată ce este înțeleasă, dar mai întâi, noi trebuie să recunoaștem că este acolo și trebuie să trebuie să încercăm s-o înțelegem. Noi simțim frica, deoarece noi ne aflăm în fragmentare. Fragmentarea care suntem, nu se poate auto-conserva și nu-și poate susține viața, existența în fizic, în special dacă nu are acea frică.
   Tu nu simți frică decât atunci când ești total în Integrare și asta este Sursa în sine. Dar noi nu suntem cu adevărat acolo, deși suntem, dar suntem de asemenea și aici deci imediat ce focalizarea atenției este aici, noi avem de-a face cu frica. Ceea ce nu este nimic greșit, nimic negativ, ci parte din întreținerea de sine, a egoului, a noastră înșine.
   Trebuie să ne amintim că frica nu vine din afară, este parte din noi înșine, este parte din propriul nostru sine, a propriei noastre proiecții din interior. Deoarece nu există nimic în afară, deci nu există scăpare de frică, nu putem face nimic s-o evităm. Pentru a o dizolva, avem nevoie să devenim aceasta, să venim mai aproape de ea, s-o confruntăm față în față, deoarece este parte din noi, nu există nicio scăpare.

   Și acesta este momentul, acesta este momentul s-o facem, să rezolvăm acele umbre individuale și colective, și frici. Și acum, asta este așa de important deoarece unii dintre noi, vor răspunde la asta doar cu frică, numai cu frică. Acum, fără a merge în sursa acelui câmp, fără a îmbrățișa acea frică, ceea ce noi încercăm să facem de fapt, încercând să ne separăm pe noi înșine de acel lucru de care ne temem, fără s-o rezolvăm, și cu asta noi oferim de fapt la ceea ce ne temem, chiar și mai multă focalizare creativă.

   De aceea ei au nevoie de frica noastră, în general, rasele regresive. Nu doar despre această situație, ci în general, de aceea frica este așa de importantă în societate, să fie creată de controlori într-un fel, deoarece ... chiar dacă nu există controlori, după cum zice Nai'Shara aici și ... în imaginea mai de ansamblu, ei sunt umbrele psihicului colectiv, dar lăsând asta la o parte, idea mea a fost: asta este ceea ce vor controlorii, să ne aibe pe noi înfricoșați, pentru a ne oferi la ceea ce ne temem chiar și mai multă putere creativă de manifestare.
   Deci, ideea aici și conceptul de a cuceri asta, este nu să îndepărtăm asta, deoarece universul nu știe da, nu, bine, rău, universul vede doar că tu ți-ai pus atenția acolo. Chiar dacă tu simți că este ceva ce tu nu vrei, dar tu îți pui atenția ta exact acolo. Noi nu vrem război, noi nu vrem dezastre, așa că ... acolo ne punem atenția noastră. Deci în loc să facem asta, să scăpăm de asta, să scăpăm de ceea ce ne temem, a nu avea de a face cu asta, la nivel personal, este mult mai productiv, pentru viitorul nostru și starea noastră prezentă de bunăstare, să o privim în față, s-o înțelegem, s-o integrăm, în noi înșine, s-o procesăm, s-o acceptăm, ca parte din noi înșine.
   Apoi să ne mișcăm și să ne schimbăm focalizarea în ceva ce noi vrem și dorim. Mulțumită acestei situații, mulțumită acestui proces de integrare a fricii, sunteți forțați să vă definiți pe voi înșivă. Și să înțelegeți ce doriți și ce nu doriți.

   Mulțumită situației, noi suntem forțați să privim exact și cu atenție la ce este cel ce suntem și la ce nu suntem, ce este ceea ce vrem și ceea ce noi nu vrem. De ceea ce ne temem noi, necunoscutul, este ceva de care noi „nu” ne temem, ceva ce noi nu dorim. Acesta este momentul să îmbrățișăm asta, de asemenea, să o integrăm ca o parte din cine suntem noi, deoarece totul, totul este o reflexie a ce suntem și cine suntem și apoi în mod conștient ne schimbăm focalizarea și atenția în ceva ce noi alegem cu adevărat și decidem.
   Noi trebuie să procesăm acele concepte subconștiente ... colective, idei și frici care s-au reflectat pe sine în afară, acesta este momentul, aceasta este oportunitatea pentru noi de a face fix asta, pentru că pentru a ne expansiona.
   Pentru a ascensiona noi trebuie să permitem tot mai mult în interior ... să pătrundă înțelegerea legată de cine suntem noi cu adevărat, iar asta este parte din acest proces de a integra din ce în ce mai mult, îți ridici frecvența.

   Îți ridici frecvența și ce se întâmplă când îți ridici frecvența? Devii tot mai compatibil cu realitățile frecvențelor mai înalte ... cu realitățile frecvențelor mai înalte. Deci chiar acum, acesta este un moment definitoriu, pentru voi toți, pentru voi toți. Nu cedați negativității, indiferent ce se întâmplă în exterior. Nu contează ce se întâmplă în exterior. Nu cedați tuturor acesto frici colective. Totuși conștientizați, dacă ele se află acolo. Nu sucombați la .... la toată acea negativitate din jurul vostru, nu contează ce se întâmplă în jurul vostru. Nu contează circumstanțele. Voi acum sunteți antena, antena pentru restul umanității.
   Acesta este momentul definitoriu pentru umanitate și veți înțelege asta mai mult în următorul video, cu linia temporală care este ruptă, cu atâtea linii temporale care se intersectează.

   Focalizarea voastră în acest moment este crucială, este esențială. Arătați lumii din ce sunteți făcuți. Arătați-vă vouă înșivă din ce sunteți făcuți. Găsiți curajul să vă confruntați fricile. Și rămâneți pozitivi indiferent ce ... indiferent de situație.

Mulțumesc foarte mult și până la următorul video, care va fi foarte important, de asemenea.

Mulțumesc.

Pe curând !

 Vizionare Plăcută!



 Linkuri alternative:  AICI 1 și  AICI 2  

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Un comentariu:

  1. Multumesc! Multumesc! Multumesc mult Paul pentru munca ta de cautare si traducere.Mai explicit de asa nu cred ca se poate. Astept urmatrorul video.
    L-am distribuit deja pe acesta.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.