Preventiv/Anticipativ sau/și ca copie de Securitate, ținând cont și de o eventuală închidere a FB, YT și tot de Google, pun la îndemâna celor interesați un canal cu video din seria CoTa, un grup pentru același subiect sau temă și alte mijloace de distribuție alternative :

Clasicul YT (cât mai funcționează): https://www.youtube.com/c/PaulMarian/videos

CoTa GRUP: https://t.me/joinchat/SndJYD5CydkFWKOD

MeWe grup: https://mewe.com/group/5f86fe829e23cf59878b7535

Sau https://reteaua-romaneasca.live/PaulMarian

https://ok.ru/profile/577213801127 și https://vk.com/videos183567958

Dacă ești Preventiv, posibilele belele se reduc.

Dacă ești Reactiv înseamnă că te-au prins în Ofsaid.


joi, 13 februarie 2020

CoTa(7): ACTUALIZARE(2) Coronavirus(2)


     Cum pot să țină secretul? Și acesta este răspunsul pe care l-am primit. Nimeni nu poate spune ceva, deoarece mass-media și internetul din China sunt monitorizate și restricționate, la greu. Oamenii nu pot merge să spună că spitalul a fost acolo de la bun început. Deci orice persoană care ar vrea să contrazică versiunea oficială va fi considerată o persoană nebună.
Mass media este așa de puternică, că indiferent ce spui împotriva la asta, nimeni nu va crede asta. Așa este în China ... schema perfectă. Acum ... aici ei spun că există filmări de oameni din interiorul orașului Wuhan, toți disperați și toți spunând că situația este mult mai serioasă decât susțin autoritățile din China. Acum, tayghetanii spun că asta este fals și că acestea sunt făcute de autoritățile din China. Și asta este deoarece nimeni, nicio persoană privată, nu poate ieși public și pur și simplu să publice filmul sau să spună ceva în video împotriva guvernului chinez. Deci toate astea sunt făcute cu scop, implementând frica intenționat, iar acele filme sunt parte din același teatru. Acum, acestea sunt pozele construcției acelui nou spital. Acum, ei spun aici „noi am descoperit că acestea sunt poze vechi, nu cele de la adevărata construcție. Datele au fost schimbate asta e tot, dovedind că totul este o înșelătorie.

      Actualizare: Corona Virus - Partea a 2-a

   Bună ziua tuturor, eu sunt Gosia de la Agenția Cosmică, iar astăzi vă voi prezenta un pic mai multe informații despre situația Corona Virus. Eu chiar încerc ... încerc să nu mă focalizez pe asta prea mult, și nu vreau să continui să fac aceste filme, dar dacă există ceva interesant pe subiect, atunci simt că e datoria mea să vă informez. Și este important, este important datorită a ceea ce veți vedea în acest raport. Ok, fără alte adăugiri, haideți să începem.
   Voi discuta despre spitalul care cică Bill Gates, se presupune că-l construiește. Acum, voi vorbi de asemenea despre praful-nano pe care pleiadienii, de asemenea, se presupune, sau poate că nu, că-l împrăștie deasupra zonei. Și ce face de fapt cabala pentru a împiedica navele federației să intre în zona Chinei. Deci  va fi totul foarte interesant.

   Haideți să începem cu spitalul. Acum, câteva dintre informațiile pe care le voi citi, din nou, ca și cele anterioare. Unele dintre informații ne-au fost oferite, mi-au fost oferite în engleză, deoarece era conversația în engleză și o parte din acestea erau în spaniolă, cu Robert, așa că partea din spaniolă o s-o traduc în direct, ok? Deci, doar suportați-mă aici. Ok, haideți să începem cu spitalul.
   Acum, pe măsură ce se răspândește infecția, în Wuhan, China, guvernul a zis că va construi un spital cu 1.000 de paturi, în 6 zile ... cu ajutorul Organizației Mondiale a Sănătății (WHO) și cu banii Fundației Bill & Melinda Gates. Acum, asta va fi foarte, foarte interesant ... Navele taygetiene-pleiadiene chiar au zburat pe deasupra acelei zone, au zburat pe deasupra acelei zone ... și ce au descoperit? Au descoperit că spitalul era deja acolo. După cum au spus: „noi am zburat pe deasupra noului spital, cel de care spuneau că-l vor construi în zile și este deja acolo.” Sau era acolo când au zburat pe deasupra acelei zone. Ei spun „cineva face o grămadă de bani sau încasează bani pentru construcție pentru ceva ce deja există. Și se află exact în aceiași zonă, în care se presupune să fie. Și nici măcar nu este o clădire aspectuoasă, cu diverse etaje, ci este o chestie oribilă, plată, cu module prefabricate. Este localizată fix în afara orașului, alături de complexe rezidențiale de clădiri. Iar acum eu am întrebat: cum este posibil ca această chestie să nu fi transpirat? Adică dacă ei deja aveau spitalul pe care ei susțin că-l construiesc. La un moment dat chestia asta trebuie să transpire.
   Cum pot să țină secretul? Și acesta este răspunsul pe care l-am primit. Nimeni nu poate spune ceva, deoarece mass-media și internetul din China sunt monitorizate și restricționate, la greu. Oamenii nu pot merge să spună că spitalul a fost acolo de la bun început. Deci orice persoană care ar vrea să contrazică versiunea oficială va fi considerată o persoană nebună.
Mass media este așa de puternică, că indiferent ce spui împotriva la asta, nimeni nu va crede asta. Așa este în China ... schema perfectă. Acum ... aici ei spun că există filmări de oameni din interiorul orașului Wuhan, toți disperați și toți spunând că situația este mult mai serioasă decât susțin autoritățile din China. Acum, tayghetanii spun că asta este fals și că acestea sunt făcute de autoritățile din China. Și asta este deoarece nimeni, nicio persoană privată, nu poate ieși public și pur și simplu să publice filmul sau să spună ceva în video împotriva guvernului chinez. Deci toate astea sunt făcute cu scop, implementând frica intenționat, iar acele filme sunt parte din același teatru. Acum, acestea sunt pozele construcției acelui nou spital. Acum, ei spun aici „noi am descoperit că acestea sunt poze vechi, nu cele de la adevărata construcție. Datele au fost schimbate asta e tot, dovedind că totul este o înșelătorie.

   China este sub controlul cabalei la greu. Toată China este în întregime un teren de testare al Noii Ordini Mondiale. De aceea epidemia este în China și nu în Uruguay, de exemplu. Deci toate astea sunt foarte, foarte interesante, iar spitalul este deja acolo, după cum susțin ei și a fost acolo deja de dinainte. Acum, unii dintre voi, în secțiunea de comentarii, spun: „Cum pot să spun că oamenii nu mor?” Noi nu spunem că oamenii nu mor, ci spunem doar că există o cauză diferită, comparativ cu ceea ce susține a fi mass media oficială. Dar acum, luați în considerare această idee (după cum spun ei aici): „Au existat ... ” în acel moment, când noi vorbeam, „au fost 268 de morți chinezi + 1. Informațiile pe care le avem despre morți doar în SUA, în acest sezon de iarnă, este de 2.000 de morți datorate gripei și complicațiilor respiratorii. Mai mult de 20.000 morți în fiecare an, în SUA, doar pentru probleme legate de fluor, și nu este niciodată menționat în mass media, ca fiind mare lucru.
   Deci de ce toată zarva legată de cei 269 de morți? Nu se face nicio zarvă niciodată, despre asta, deoarece nu servește nici unei agende. Nu servește niciunei agende. Dacă se face tam tam despre orice în mass-media, atunci fiți siguri că există o agendă în spate. Ei continuă să spună: „noi suntem destul de siguri că virusul nu se va mai spori numărul la nimic. Iar problema se va dezamorsa în câteva săptămâni. Și pe lângă asta, este ciclic. Acum câțiva ani am avut virusul gripei aviare. Aici nu sunt sigură ... în privința traducerii. Mâine va fi virusul gripei unicornului sau al elfului, virusul albastru. Totul este ... pare să fie un simplu virus al gripei. Apropo, moral, oamenii chiar mor din cauza lui, dar doar dacă ești deja foarte slăbit.
Și voi menționa asta în cea de-a doua parte a video-ului. Acum, să continuăm cu următoarea parte și aceasta este despre presupusul ... praf, nano-praf, pe care pleiadienii, rasele pleiadiene, îl împrăștie, peste această zonă. Deci da, da, există un nano-praf special, există și a fost împrăștiat deasupra diverselor zone. Și ... este multi-funcțional. Acum, ce spun ei: „în mod normal este împotriva radiației, exact așa cum a fost în Fukushima, și nu împotriva virusului, cu adevărat.”
   Vă amintiți? Tayghetanii spun că nu a exista vre-un virus, de la bun început. Praful este un aerosol, cu particule ce sunt concepute ca și antidot, transmițător de frecvențe, împotriva radiației ionizate. Acesta este împrăștiat și pentru interferențe distructive, ei dezactivează o mare parte din radiația realizată de metalele grele și de izotopii centralelor nucleare. Foarte interesant.
   De asemenea, există în dezvoltare, nano-particule sau praf inteligent, care merge împotriva altui praf inteligent regresiv. Și acesta este pentru a neutraliza metalele grele din atmosferă. Deci da, în măsura în care ei au acest praf inteligent, care servește la multiple funcții pozitive, există de asemenea un praf inteligent regresiv.
   Și una dintre funcțiile aceluia este că atunci când cabala îl împrăștie, pentru a detecta, după cum spun aici, pentru a detecta navele noastre. Da, ei-l împrăștie pe acesta pentru a le detecta navele operaționale, într-o anumită zonă. Ei îl folosesc la greu, chiar acum, în mod continuu, deasupra Chinei, în acest moment.

   Deci cabala împrăștie acel praf inteligent regresiv, pentru a detecta navele federației care vin în zonă. Deci asta se realizează pentru a împiedica intrarea navelor federației și respectiv, să le atace, cu EMP (pulsuri EM) și cu arme cu energie directă. Acel praf este împrăștiat în toată lumea, în mod normal. Acum eu vorbesc despre cel pozitiv. Dar depinzând de zonă și de funcție, acest praf sau acel praf, va fi răspândit. 
   Taygeta nu-l dezvoltă, dar acesta emite data și coordonatele pentru a se știi unde ... ce fel de praf va fi răspândit. Multe rase dezvoltă și împrăștie acel praf. Uneori se întâmplă de asemenea ca o rasă să producă acel praf, de exemplu Andromeda și Arcturus, devonienii, diesriptiplecșii și corindienii ... aceștia sunt cu toții în interiorul arcturienilor. Deci ei vor fabrica praful și-l vor oferi altor rase, care-l vor împrăștia cu navele lor. Iar acelea sunt de obicei rasele Centaurii și Antaria. Deci da, există praf pozitiv care este împrăștiat peste China în acest moment, este multi-funcțional ... este multi - funcțional. Asta pentru a contracara ... în mod normal, pentru a contracara metalele grele din atmosferă, pe care chinezii îl împrăștie pentru a detecta intrarea navelor ET care se află acolo exact pentru a investiga situația virusului.

   În principal sunt 3 rase pleiadiene implicate în această operațiune: enganii, vă amintiți pleiadienii engan, vikingii spațiului, solasienii și tayghetanii. Iar ei lucrează în mod activ pentru această situație. Taygeta susține că „după analiza directă în laboratoarele lor de la bord” și nu la distanță, „analizând 8 mostre de sânge, infectate de așa-zisul coronavirus; nu există niciun virus și totul indică a fi o înșelătorie mediatică.” Ei au analizat 4 masculi și 4 femele. „I-am studiat foarte atent în bio-laboratorul nostru foarte bine echipat, la bordul acestei nave și toate rezultatele noastre, sunt negative. Declarația medicului nostru expert de la bord, declarația formală: nu există niciun virus.” Acum, vreau să vorbesc un pic mai mult despre acele dâre chimice, care sunt împrăștiate în diverse zone, pentru a împiedica intrarea navelor federației.

   Cum funcționează? Deci aici, este explicat. „Ei împrăștie dâre chimice cu metale grele, astfel încât ... navele noastre când trecem prin acea zonă, pentru ca navele noastre să lase o anumită urmă sau o perturbare în aceste așa-zise metale grele și în acest fel și acolo, poziția inițială ... în poziția lor inițială. Exact așa cum o navă, o navă normală, lasă o urmă ... cu acesta, scopul acestuia, este să fixeze poziția navelor, să localizeze, să identifice acele nave, iar apoi să tragă în acele nave cu diverse tipuri de arme combinate, arme scalare de puls electro-magnetic, energie direcționată scalară din plasmă, și microunde ... toate astea pentru a distruge orice navă a federației, prezentă în zonă.
   În general ... (iar noi am vorbit despre dârele chimice în câteva ... într-unul dintre primele articole ale lui Swaru, dar aici ei adaugă câteva informații suplimentare). Dârele chimice nu sunt doar pentru o singură funcție anume. Dârele chimice nu sunt nimic mai mult decât o metodă de a arunca substanțe în atmosferă pentru o mare cantitate de funcții, de la inginerie climatică, manipularea vremii, de asemenea la a detecta navele non-umane, non-terestre, și de asemenea pentru a afuma populația umană cu patogeni și vaccinuri forțate, injecții involuntare și răspândirea de metale grele pentru a se coborî frecvența totală a Pământului.
   Când există o dâră chimică în aer, puteți apoi, după asta, uneori, să vedeți, să observați, apariția de drone non-umane, „mingii de lumină” care sunt acolo pentru a detecta ce anume a fost împrăștiat acolo mai exact și să transmită această informație către comandamentul și controlul navelor ET, ca acestea să trimită mai apoi, nano-praf pozitiv pentru a se neutraliza acele dâre chimice negative. Dacă asta este potrivit pentru acea situație specifică. Deci asta a fost ...

   Aici Robert a întrebat: Tot ceea ce este realizat prin dârele chimice, este pe viață, așa cum este în cazul vaccinurilor? Iar aici avem răspunsul: „depinde de compusul pe care ei îl împrăștie.” În multe cazuri ei nici măcar nu au nevoie să injecteze populația cu vaccinuri, cu vaccinări forțate ... ei o pot face cu dârele chimice. Unii oameni au spus că ei au împrăștiat acest coronavirus și că ar fi putut s-o facă prin dâre chimice. „Dar noi nu avem până în prezent, nicio dovadă că există un astfel de virus, numit coronavirus.” Ar putea exista, dar noi nu l-am întâlnit și mai mult, tot comportamentul așa-zisei „epidemii” este congruent cu teatrul și controlul mental și nu cu adevărata progresie a patogenilor cu aceste caracteristici. Este totuși posibil, ca acest virus să existe. Dar cu fiecare zi ce trece ... noi suntem tot mai siguri că nu există. Totul este doar un teatru al mass-mediei.
   Iar ei vor continua să observe situația și vor continua să urmărească ce se întâmplă aici. Dar așa cum am spus aici, un pic mai devreme, cele 8 mostre de sânge deja luate, și nu a fost găsit niciun virus și era și toată cealaltă informație din jurul acestui caz, totul indicând că ar fi o înșelătorie. Asta este pentru bani, pentru  a coborâ frecvența generală a Pămânului, pentru a crea frică, pentru a vinde vaccinurile, pentru a injecta populația. Și de asemenea pentru a vedea modul cum funcționează serviciile medicale din fiecare țară, pentru a ști apoi cum să procedeze pentru a sări unele protocoale medicale atunci când se răspândește ... în cazul în care se răspândește un virus real.
   De asemenea, este un alt lucru aici foarte important. Asta este cu adevărat foarte important. Un virus adevărat, așa cum se întâmplă cu orice boală contagioasă, este activată cu stresul și frica din oameni. Da și eu sunt sigură că voi ați fost martori la asta în viața dvs. Cei care sunt puternici și fără frică, sunt imuni, iar cabala știe asta. De aceea ei cu disperare ... deoarece ei sunt aproape terminați, și ei încearcă cu disperare, prin toate mijloacele posibile, deci ei sunt disperați să creeze acest mediu de frică de virus, astfel încât oamenii pot deveni vulnerabili la boli infecțioase și la viruși adevărați. Virușii și bacteriile sunt oportuniste și asta înseamnă că nu vor ataca indivizii sănătoși și fără frică. De aceea cabala încearcă așa de mult, de asemenea, să debiliteze și să ne slăbească sistemul cu nutriție proastră, transgenetice și toate celelalte.

   Acum, pentru a termina asta, voi împărtăși cu voi un pic de informație despre care am vorbit cu ei, despre cum să combați gripa reală, adică imaginați-vă că avem o gripă reală. Cum ar fi aceasta combătută, în cel mai bun mod. Ei bine ... eu voi împărtăși asta cu voi deoarece este drăguț și v-ar putea servi, așa că ... foarte multă odihnă, foarte multă lămâie, zic ei, foarte multă lămâie ... Îmi amintesc că am vorbit cu Swaruu acum ceva vreme și ea ne-a spus că adoră să bea apă cu lămâie. Aceasta este favorita ei.
   Deci foarte multă odihnă, o mulțime de lămâie și de asemenea „curățați-vă gâtul, cu oțet de mere ... dar odihna este primordială. Și să nu luați vre-un supresor al simptomelor, doar pur și simplu vă odihniți. Oțetul trebuie să fie diluat. Conform cu ceea ce voi simțiți că este cel mai bine pentru voi. Dacă nu-l diluați ar putea să vă ardă. Puteți să faceți asta de multe ori pe zi. Dacă aveți ceva probleme cu gâtul vostru.
   Amintiți-vă că gripa vine pentru că sunteți supra-încărcați și copleșiți de ceva în viața voastră. Este un produs rezultant sau un efect secundar sau consecința unui stres, deoarece stresul slăbește sistemul imunitar și orice bacterii sau viruși sau indiferent ce, ei pur și simplu așteaptă ca această situație să se întâmple. Stați la distanță de stres cât mai mult posibil, pentru a preveni orice tip de boală, și de asemenea pentru a vindeca.

   Întrebări? Vre-o întrebare în acest punct? Cred că am transmis tot ce am vrut să transmit.
Vă mulțumesc foarte mult că v-ați uitat. Sunt sigură că nu vreți să mă focalizez pe asta prea mult. Eu vreau să continui cu programul aici și chiar vreau să împărtășesc cu voi următorul video care este despre manipularea temporală, care va fi un video epic de o oră. Cu informații metafizice, spirituale, științifice, pe care le iubesc foarte mult. Îmi place acel video foarte mult așa că abia aștept să-l împărtășesc cu voi.

  Mulțumesc și amintiți-vă: Fără frică! Pa pa.


 Vizionare Plăcută!



  Linkuri alternative:  AICI 1 și AICI 2

PS: Cu acest al doilea video pe tema virusului Corona, cu toate detaliile prezentate, închid prezentarea generală și ceva detalii despre ceea ce se întâmplă acolo, consider acest subiect rezolvat, informat, depășit ... deci mergem la alte teme utile, necesare și inedite. Pe curând !

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Un comentariu:

  1. Buna!
    Sunt din România, a început si aici "nebunia"(100 cazuri)! Eu sincer...Nu mai inteleg nimic: dacă nu există virusul, de ce mor oamenii ăștia? De...frică?🤔

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.