Preventiv/Anticipativ sau/și ca copie de Securitate, ținând cont și de o eventuală închidere a FB, YT și tot de Google, pun la îndemâna celor interesați un canal cu video din seria CoTa, un grup pentru același subiect sau temă și alte mijloace de distribuție alternative :

Clasicul YT (cât mai funcționează): https://www.youtube.com/c/PaulMarian/videos

CoTa GRUP: https://t.me/joinchat/SndJYD5CydkFWKOD

MeWe grup: https://mewe.com/group/5f86fe829e23cf59878b7535

Sau https://reteaua-romaneasca.live/PaulMarian

https://ok.ru/profile/577213801127 și https://vk.com/videos183567958

Dacă ești Preventiv, posibilele belele se reduc.

Dacă ești Reactiv înseamnă că te-au prins în Ofsaid.


joi, 30 ianuarie 2020

CoTa (5): PRIMA DIRECTIVĂ


     Prima directivă. Un set de reguli de conduită între rasele din spațiu. Cine a creat-o și de ce? Care sunt regulile? Acea lege le permite să ne abordeze pe Pământ? Ce afirmă mai exact?
   Astăzi vom vorbi totul despre această lege primordială, pentru a înțelege un pic mai multe despre familiile noastre stelare și să ne apropiem tot mai mult de a înțelege poziția noastră în viață și în univers.

   Discuții Online cu Swaruu din (Planeta) TAYGETA  (Constelația) PleiAde

         PRIMA DIRECTIVĂ

    Bună Swaruu, sunt așa de fericită să vorbesc cu tine din nou.
  Mulțumesc, sunt fericită și eu să fiu cu tine.
    Înainte, eu aș vrea ca poate ma întâi, tu să te prezinți pe tine însăți un pic. Tocmai am realizat că noi nu știm prea multe despre cine ești tu mai exact.
  Fiecare de aici are propriul său rol oficial și titulatură. Pentru moment, eu nu am niciuna cu adevărat. Poți să-mi spui un ghid, din spatele liderului.
    Ok, mulțumesc foarte mult ... Acum, să vorbim despre prima directivă. De unde vine? Cine a creat-o?
  Prima directivă a fost creată ca parte a legilor primordiale și a regulilor, când a fost creată federația, acum aproximativ 850 000 - 900 000 de ani, în timpul liniar al Pământului. Este un set de reguli pentru a evita sau opri o rasă ciudată de a interfera în mod părintesc asupra altei civilizații într-o stare mai slabă de dezvoltare, fie intenționat sau prin accident.
    Ce Federație? Ce este aceasta?
  Federația este un grup sau o organizație de cooperare formată acum din aproximativ jumătate de milion de rase și civilizații. A fost creată ca un rezultat al unei nevoi de a coopera și a forma o alianță în timpul marii expansiuni când nenumărate rase, inclusiv a noastră au fost exterminate de Consiliul Orion și de membrii acestuia, majoritatea reptilieni, în natura lor.
    Consiliul Orion sunt reptilienii?
 Da, la vremea aceea Consiliul Orion era complet negativ. Dar acum, la aproximativ două milioane de ani după ce a fost creat, liderii originali ai Consiliului Orion au evoluat în ființe blânde și pozitive, care sunt prietenii noștrii și ajută eliberarea și înălțarea Pământului. Eu vorbesc despre reptilienii supremi, alfa draconienii.
    Deci alfa draconienii sunt acum pozitivi, da?
 Nu toți, dar majoritatea, cel puțin în acest cuadrant al Căii Lactee. Notați faptul că draconienii sunt o specie, iar alfa draconienii sunt una diferită.
    Ok, să punem asta deoparte pentru moment. Să ne întoarcem la prima directivă. Ce set de reguli au fost stabilite?
 Legea ne-interferenței este una.
    Care sunt celelalte?
 Există și altele, dar sunt mult mai puține acum, cum ar fi reguli de comerț, migrație și coridoare de călătorit pentru nave stelare.

Bună tuturor. În acest punct aș vrea să subliniez ceva foarte important.

   Prima Directivă, după cum o știți voi toți fanii serialului Star Trek, a apărut în acel serial Star Trek, dar este important să subliniez ceva foarte important aici. Prima Directivă este ceva real, în baza căruia s-a format conceptul de Primă Directivă, în serial. Nu a fost invers, nu a fost. Prima directivă există, este reală și este locul de unde au scos ideea pentru serial. Asta este ceea ce Swaruu a spus despre acest subiect:
   Acum, trebuie menționat că Prima Directivă este deja cunoscută pe Pământ, dar Cabala a ascuns-o în saga Star Trek. Mulți cercetători foarte versați de pe Pământ o știau deja, că Prima Directivă este foarte reală. Dolores Cannon, de exemplu.
   Noi de aici știm că existența unei Prime Directive în Hollywood, este menită să deraieze
dezvăluirea unei Prime Directive reale. Este important să subliniem că acest concept, prezentat de Hollywood, vine din realitate și nu invers.

    Gene Rodenberry, creatorul Star Trek, se afla într-o retragere la sfârșitul anilor 50 unde a vorbit cu o femeie pleiadiană care i-a oferit conceptele de bază pentru Star Trek. Mai târziu, același Leonard Nimoy care este actorul serialului cu rolul lui Spock, a recunoscut că niște oameni foarte ciudați i-au explicat și i-au spus că serialul, filmele, erau implementate pentru a antrena și controla imaginea Federației și ale ET,  în ochii publicului.
    Elita l-a promovat, deoarece oferea publicului o fantezie, dar similară cu adevărata Federație. Asta sub premiza că ei ascund totul la vedere pentru motive ezoterice, metafizice și karmice. Așa funcționează Cabala. Ei trebuie să spună totul oamenilor și o fac, dar o fac prin control mental așa că oamenii interpretează totul în mod diferit.
    Iar asta nu se rezumă doar la Star Trek, ci la toate nivelele societății. Cabala trebuie să le spună oamenilor toate planurile lor, deoarece în felul acesta, karma negativă este asupra oamenilor și nu pe ei.
    Ok, tu spui că ei trebuie să spună totul oamenilor. De ce trebuie s-o facă? Cine-i obligă?
 Legile metafizice, pe care ei le urmăresc. Care sunt de asemenea legate de legile pe care alte rase le urmăresc și sunt direct conectate cu Prima Directivă. Dar aliații le-au modificat și le-au răsucit pentru propriile lor scopuri.
   Cine pune toate acestea în mișcare? Legile metafizice, karmice, etc?
 Toate sunt foarte vechi și vin din partea cealaltă, din lumea spiritului. Și se aplică ambelor: adevăratei matrici 5D și matricei 3D, jocurilor încarnării. Ele sunt ambele legate unele de altele: legile fizice, cum este Prima Directivă, și legile metafizice.
 Prima Directivă este bazată pe legi metafizice: înțelegerile pe care noi le-am făcut cu toții din partea cealaltă, înțelegi despre cum ar trebui să fie lucrurile, în partea aceasta.

    Am avut onoarea de a fi capabilă să citesc acest document, pe care Swaruu mi l-a transmis tradus, iar acum voi împărtăși cu voi ce afirmă Prima Directivă:

  PRIMA DIRECTIVĂ există pentru a servi ca un cadrul și ghid legal, etic și moral. Prima Directivă este aplicabilă imediat tuturor culturilor de pe orice planetă care nu au atins încă capacitatea de călătorit inter-stelar și care nu a stabilit o relație continuă organizată cu o cultură inter-stelară externă evoluată. Nimic din cadrul acestor articole ale Federației nu va autoriza personalul Federației să intervină în chestiuni care în esență, sunt sub jurisdicție privată, locală sau domestică a oricărei culturi planetare sau sistem social, sau să ceară membrilor să înainteze astfel de chestiuni spre reglementare sub niciun articol al Federației, deoarece dreptul fiecărei specii conștiente de a trăi conform propriei evoluții culturale, biologice și naturale, este considerat sacru, niciun membru sau personal al Federației nu poate interfera cu dezvoltarea sănătoasă, autonomă și normală a unei vieți, societăți și culturi ET. O astfel de interferență include prezentarea unei cunoașteri superioare, forțe sau tehnologie, unei planete sau lumi, ai căror membrii și societate sunt incapabili să gestioneze astfel de avantaje în mod înțelept, judecând după nivelul lor actual de spiritualitate, moralitate și nivel de evoluție tehnologică..
   Personalul Federației nu poate viola această primă directivă, decât dacă ei acționează pentru a îndrepta o violare mai veche sau o contaminare accidentală a unei anumite culturi. Această directivă are prioritate asupra oricărei sau tuturor celorlalte considerente și poartă cu ea cea mai morală obligație. Personalul federației nu poate expune o specie aflată în evoluție la o tehnologie pe care specia nu a descoperit-o încă sau pe care să fie capabilă să o dezvolte și să o folosească.
  Nu este permis să se facă contact sau să se interfereze cu rase mai puțin evoluate decât dacă sunt amenințate de o forță externă. În acel caz este o obligație morală a personalului Federației să evalueze situația și să determine un curs de acțiune potrivit.
   Împărtășirea și însămânțarea de tehnologie peste capabilitatea evolutivă a unei rase mai puțin evoluate este interzisă sau acceptată la un minim necesar.
   Cunoașterea spirituală sau morală ar trebui să fie de asemenea restrânsă la un minimum necesar și simplu, folosind doar metode de comunicare și dispozitive la actualul nivel de înțelegere al rasei mai puțin evoluate.
   Este interzis să interacționezi sau să comunici cu o orice rezident nativ al unei planete mai puțin evoluate sau culturi, folosind orice dispozitiv, aplicație, mașinărie, instrument, armă sau invenție, ce ar reprezenta o îmbunătățire asupra științei și tehnologiei aflată deja în existență, pe o anumită planetă.

  Interesant, nu? Este un document foarte interesant pentru mine. Mi-au apărut multe întrebări despre diferite părți ale acestui document, după ce l-am citit, iar acum eu vreau să împărtășesc aceste întrebări despre anumite secțiuni ale acestei legi și răspunsurile lui Swaruu. Discuția continuă chiar acum.

   Eu am o mare problemă în a înțelege punctul din această directivă despre non-interferarea în problemele noastre când este clar că rasele ET au fost aici înainte, predând, împărtășind, oferind tehnologii, inspirând, iar unii chiar manipulând genetica noastră. Deci cum se potrivește asta cu legea?
  Manipularea geneticii se întâmplă tot timpul, așa că să punem asta deoparte momentan. Împărtășirea tehnologiei și a învățăturilor este realizată cu trucuri pentru a ocoli acea directivă. Unul dintre acele trucuri este acesta, de acum cu tine. Căci eu ofer această informație cuiva care nu este cu adevărat de origine umană. Iar eu folosesc tehnologie, care este nativă planetei.
   Eu și noi trebuie să admitem de asemenea că Prima Directivă nu a fost sau nu este urmărită mereu. Așa că influențe și contact direct au avut loc, iar un exemplu de acest gen este Rachel din Temmer, care față în față, a încercat să-l facă să înțeleagă pe președintele Eisenhower.
  Ok. Acum am o altă întrebare despre o altă parte a documentului, te rog. Se menționează: "Dreptul fiecărei specii conștiente să trăiască conform evoluției sale culturale biologice naturale, este considerat sacru." Totuși, din înțelegerea mea și din ceea ce tu mi-ai spus, evoluția noastră aici nu este evoluția noastră culturală normală. Ne-a fost impus acest ritm anume al evenimentelor, ca să zic așa. Am fost prinși împotriva voinței noastre și a evoluției noastre naturale. Este acesta motivul pentru care voi de asemenea, unii dintre voi, simt că este ok ca voi de exemplu, să vorbiți cu noi în mod direct, așa cum o facem acum? Deoarece asta ar putea fi văzută ca un fel de interferență, nu?
   Tu ai dreptate și aceasta este una dintre cele mai importante justificări legale, pentru ca forțele noastre să se afle aici, de asemenea, ajutând la corectarea problemei. Problema este aceea că lucrurile nu sunt atât de simple, pe cât ar putea să pară sau să se vadă, deoarece la un anumit nivel, oamenii sunt manipulați de o rasă "superioară intelectual" care se joacă cu oamenii Pământului, dar la un alt nivel mai profund, sufletele nu se încarnează acolo exact pentru a avea această experiență ca și test pentru a-și găsi drumul spre casă în ciuda manipulării, să-și amintească cine sunt, să bată manipulatorii în propriul lor joc, etc.
  Da, înțeleg, există un număr de suflete care vin aici din așa de multe motive diferite, iar în unele cazuri ei vor să experimenteze această experiență test. Și de asemenea asta se leagă și de ceea ce am discutat mai devreme. La un nivel metafizic adânc, este creația conștiinței însăși.
   În ce grad, lucrurile din viața noastră, inclusiv matricea, sunt impuse și în ce grad sunt auto-impuse? Și chiar și experiența de a fi impuse, ar putea fi auto-impusă. Este foarte complex.
  Da, foarte complex, iar eu cred că a fost impusă la început, dar apoi au venit semințele stelare, iar acum modifică matricea din interior. Deci acea parte este auto-impusă, în special deoarece unele semințe stelare merg acolo să submineze și să schimbe sistemul din interior. Dar alții merg acolo doar pentru experiența personală. Deci nu vă așteptați ca aceia să se trezească cândva curând, apropos, căci ei iubesc experiența.

   Da, acest punct este destul de greu de înțeles și mai târziu să iei deciziile corecte. Eu vorbesc pentru ei, deoarece dintr-o perspectivă matricea este ceva impus, este ceva forțat, noi suntem manipulați să credem anumite lucruri. deci în acest sens, matricea este impusă. Noi ne aflăm sub controlul acestei matrici artificiale. Și apropo, noi vom vorbi despre asta foarte curând. Despre Matrix 3D și matricea reptiliană din interiorul 3D.
   Deci dintr-un punct de vedere este ceva impus, dar de la alt nivel, de la nivelul conștiinței mai amplă, de la un nivel mult mai elevat totuși, unde conștiința creatoare manifestă toată realitatea, și vom vorbi și despre asta, o mulțime de lucruri de vorbit, de la acel nivel, noi putem spune că tot ceea ce trăim este datorat propriei noastre voințe.
   Ar putea fi vorba de conștiința care a auto-programat anumite experiențe incluziv experiențe ce par negative și impuse de alte ființe. De aceea, ființele din 5D, cu viziunea lor mult mai extinsă despre toate astea, despre toate legile metafizice care se află în spatele întregii realități, de acolo ei pot vedea că nu este întotdeauna așa de ușor să decizi când, de exemplu, ei pot interfera sau când nu.
   Pentru noi cei de aici, totul pare alb și negru, negativ, pozitiv. Noi suntem foarte foarte divizați în această manieră duală. Dar de acolo, ei au o viziune mai largă și o perspectivă a totului. Chiar și experiențele care nouă ni se par ca fiind impuse sau negative, pentru ei, pentru aceste rase sunt experiențe dorite.
   Chiar și pentru ei este foarte, foarte dificil să ia decizii și să știe în ce măsură, până la ce grad pot interfera și ajuta, și până în ce punct ei ar interfera cu decizia conștiinței mai elevate, care vrea să genereze acea experiență pentru a fi trăită. Deci trebuie să recunoaștem că au, că se găsesc într-o situație foarte dificilă, ei sunt judecați mereu din toate părțile, dar da, noi trebuie să avem un pic de înțelegere, pentru această situație.
   Jocul matricei este un joc, dar la un alt nivel este un alt joc. Există jocuri în interiorul jocurilor. Matricea noastră se află în interiorul altei matrici. Chiar și ei recunosc asta. Swaruu mi-a spus că până și 5D-ul este un alt strat al matricei. Deși se află mai aproape de sursă, este totuși o formă a matricei și vom vorbi și despre asta. Deci situația este foarte complexă, iar noi trebuie să-i înțelegem de ce ei nu par să interfereze în felul în care noi am dori ca ei s-o facă de la nivelul jocului nostru. Acum vom continua cu mai mult, deoarece există încă multe.

   Deci cum de uneori, aceste legi ale non-interferării au fost încălcate?
 Prima Directivă pentru noi și alte rase sunt un set de reguli ce ne ghidează. Este o filozofie și nu o lege de ne-încălcat. Este flexibilă și poți trece peste legea oferită, asumându-și întreaga responsabilitate cei ce realizează contactul. Noi vedem Prima Directivă doar ca pe o linie directoare. Este o filozofie, nu o dogmă și poate fi încălcată.
    În ce fel de circumstanțe, poate fi încălcată?
 Când rezultatul va aduce un bine mai mare pentru toți, dar aprecierea dacă ar trebui încălcată sau nu, este un subiect foarte delicat. Amintește-ți că la un anumit nivel pe Pământ este justificabil să intervii în favoarea oamenilor care suferă în mod clar, dar la un nivel metafizic mai adânc, dacă noi intervenim, noi vom merge împotriva dorinței mai extinse a acelorași oameni.
    Înțeleg. Ați încălcat-o înainte, în privința rasei noastre? Voi ca și taygetani-pleiadieni?
 Noi am încălcat-o de mult prea multe ori, ca să putem număra chiar.
    Și ați fost judecați pentru asta de indiferent cine este responsabil cu legea?
 Organismul responsabil cu supravegherea acestei legi este Federația în sediul ei central, în același fel în care consiliul Orion face la fel, la nivelul lor, din sediul lor central.
    Ei se supun aceleiași legi sau propriei lor legi?
 Corect, este urmărită de ambele părți. Documentul spune de asemenea că nu este permis să faci contact sau să interferezi cu rase inferioare decât dacă ele sunt amenințate de o sursă exterioară.
    Ei bine, noi avem amenințarea exterioară, reptilieni, nu?
 Așa este.
    Deci de ce nu putem fi interferați cu încă și mai mulți? Adică într-un mod mai direct, ajutând să șteargă matricea într-un mod mai direct aici. Doar întreb.
 Noi chiar interferăm, chiar foarte mult, în fiecare zi și chiar și acum, aici cu tine, aceasta este un fel de interferență. De asemenea, există nave acolo care patrulează în mod activ cerurile voastre. Problema este că oamenii nu le văd și deși noi suntem în putere aici, nu putem rezolva totul. Totuși, matricea se prăbușește foarte rapid. Lucrurile trebuiesc făcute pas cu pas, pentru un motiv.
 Din punct de vedere cosmologic, se prăbușește cu o viteză scandaloasă. Dar înțelegem că de jos lucrurile pot părea diferite și încete. Lucrurile trebuie să treacă mai întâi. Tu poate ești pregătită pentru înălțare poate prea pregătită, dar alții nu sunt.
   Da, eu simt că o mulțime de evenimente se întâmplă pe la spatele nostru, cum ar fi împiedicarea crimelor în masă, din 2012.
 Și Cel de-al 3-lea Război Mondial (CD3RM) cam de jumătate de duzină de ori de atunci. Noi am intervenit și în mijlocul masacrelor, de asemenea, atât de mult cât am putut, peste tot. Multe evenimente aproape au avut loc, iar altele, gradul lor a fost diminuat. Noi am tras cu rachete din cer de nenumărate ori, așa că ele nu și-au atins niciodată țintele.
    Care au fost țintele rachetelor?
 Diferite ținte ... zone populate, pentru a începe războaie. (cred că a vrut să zică să stopeze n.t.) Cea mai recentă a fost să oprim o rachetă în zbor care mergea către Hawaii, chiar luna trecută ... se presupunea să pornească un război cu Coreea De Nord.
    De cine a fost trimisă?
  De un submarin al SUA, aflat sub controlul cabalei reptiliene. Dar adevărul este că noi nu putem face marea parte a oamenilor de pe Pământ să se gândească că noi am făcut totul sau vom fi văzuți ca și salvatori, din nou.
  Această luptă trebuie să fie câștigată de către oamenii Pământului. Și problemele lor ezoterice care se află în joc, de asemenea. Deoarece există colective sau grupuri de oameni, care se încarnează în grup și ies împreună și este jocul lor să experimenteze ceva văzut ca fiind negativ. Deci de multe ori noi nu putem interfera.
  Problema este să înțelegem și să estimăm când putem și când noi nu trebuie să interferăm. Nu este niciodată o treabă ușoară. Uneori da, este destul de clar, dar alteori este o mare dezbatere, și de multe ori noi chiar avem presiunea timpului împotriva noastră. Deci noi trebuie să luăm decizii în fracțiuni de secundă ... în special echipajele navelor de luptă trebuie să facă asta ... cum ar fi să decidă să distrugă racheta sau nu ...
    Mulțumesc atunci pentru tot ceea ce faceți. Eu cred că majoritatea oamenilor de aici nu sunt conștienți absolut deloc de asta, iar ei trec prin foarte multă suferință, la diverse nivele și și-ar dori să vadă implicarea voastră mai deschisă. Există foarte multă cruzime aici și durere.
  Majoritatea oamenilor care suferă acolo nu sunt reali. Ei sunt un program pentru a instiga un răspuns emoțional asupra oamenilor reali.
    Wow, asta este o afirmație puternică. Caut să intrăm în subiectul despre oamenii ne-reali cândva curând.
  Oamenii reali chiar suferă, dar ei merg acolo cu un scenariu, iar acesta este controlat de ei înainte să meargă acolo și stabilește limite clare suferinței. Pentru fiecare din ele sunt concepute scenarii realizate cu atenție și pentru motive personale. Și acestea sunt fixe, doar dacă tu decizi să ieși din stilul de viață automat, după cum trăiesc majoritatea și să preiei controlul asupra a tot ceea ce tu vrei să experimentezi acolo, să treci scenariul pe modul manual.
    De ce ar dori să experimenteze ceva crud și oribil? De ce ar vrea orice suflet să experimenteze asta?
  Deoarece din cealaltă parte vezi lucrurile diferit. Și depinde de asemenea de punctele de vedere ale raselor încarnate. Poate fi o experiență oribilă pentru voi sau pentru noi, din punctul nostru de vedere, dar să fie o experiență dorită din punctul de vedere al altora. Este greu de acceptat, dar este adevărul.
  Unele suflete chiar vin cu un plan de acest gen, iar noi chiar suntem împotriva acestor planuri deoarece ajută la perpetuarea problemei foarte mult. Ele de asemenea distrug pe alții, în calea lor. Dar asta este dincolo de noi și de jurisdicția noastră.
    Dar durerea este durere, nu contează din ce perspectivă o privești, nu-i așa?
  Mi-e teamă că nu ... Este durere cât timp te afli în 3D. Este o experiență din altă parte, o experiență dorită. Durerea și experiența oribilă este doar un punct de vedere subiectiv cu care suntem de acord.
    Da, dar tu chiar o simți, experiența este reală.
 Da, experiența este reală, deoarece tu ești reală.
   Și ultima întrebare sau comentariu, privind Prima Directivă. Aceasta menționează de asemenea non-interferența cu o rasă mai puțin evoluată. Dar, când 3D a fost amplasat (și vom explica asta în capitolele următoare) noi nu eram o rasă mai slabă, eram descendenții lirienilor. Deci noi nu suntem rasa mai inferioară. 3D a fost amplasat artificial, deci noi nu ne aflăm într-o societate evoluată natural. Deci așa numita voastră interferență, este justificată.
  Corect și de aceea noi chiar interferăm. Deoarece voi sunteți o specie inferioară în mod artificial, amplasată acolo de alții. Totuși, dintr-un punct de vedere mai înalt, este de asemenea o alegere, deoarece din tărâmurile mai înalte, toată lumea a fost de acord să experimenteze prin ceea ce ei trec, în acest moment. În ultimă instanță, nu există victime aici. Asta este ceva ce-ți contorsionează mintea.
    Este și încep să înțeleg tot mai mult complexitatea situației. Mulțumesc Swaruu, vom lua cu toții o pauză chiar acum. Mulțumesc foarte mult. 
  Mulțumesc ție și vom discuta din nou curând.

    Acestea sunt cele mai importante puncte ale acestui capitol. Prima Directivă este reală, este reală și nu a fost luată din Star Trek, în niciun caz. Este complet invers.
   Prima Directivă este o realitate. În al doilea rând, interferențele au loc. Deoarece oamenii spun mereu: ei nu ne ajută, ce fac ei, etc .... Ei fac o mulțime de lucruri, despre care noi nu avem nicio idee. Ei nu au nevoie de creditul nostru. Ei nu cer să fie recunoscuți pentru munca lor, în acest moment. Ei fac asta pe la spatele nostru. Iar în viața noastră de zi cu zi, noi nu suntem conștienți de asta.
    Un alt punct foarte important: legea nu este strictă care nu poate fi încălcată în anumite cazuri. Este flexibilă, este un ghid și o filozofie de urmat, nu un tip rigid de lege. Ei bine, eu sper că v-a plăcut acest video. În următoarele filme vom vorbi mai mult despre Matrix 3D, și de Matrice ca un hacking reptilian.
    Voi explica totul despre asta și foarte, foarte important, ceva ce întreabă toată lumea: cum să ieși și cum să reprogramezi Matricea. Acesta va fi un subiect mare, de asemenea. Probabil că-l voi împărți în diferite capitole, deoarece noi trebuie să vorbim despre fiecare pas în detaliu. Dar va fi un subiect foarte important. Matricea și cum s-o reprogramăm.

    Iar la final, vreau să spun, vă rog, dacă nu ați făcut-o încă, abonați-vă la canalul prietenului meu Robert de la Despejando Enigmas (în spaniolă), deoarece el este în contact cu aceiași taygetieni, iar el oferă o mulțime de informații în canalul său, același tip de informație pe care-l ofer și eu, amândoi în propriul nostru stil. Dar vă rog, abonați-vă și în acest fel voi puteți urmări ambele fire în același timp, informația de pe ambele canale. Ei bine, cred că asta este tot.

   Mulțumesc Swaruu, trebuie să-i mulțumesc ei foarte mult deoarece a avut multă răbdare cu mine. Eu o bombardez cu o mulțime de întrebări, uneori eu nu înțeleg lucruri și a trebuit să se învârtă în jur de 100 de ori, dar ea are foarte multă răbdare cu mine, iar ea este o ființă minunată cu o mare conștientizare și cunoaștere, dar ea este de asemenea și foarte umană, trebuie să spun.
    Ea are emoții, obosește, are întrebări despre lucruri de asemenea, la fel ca și mine, despre univers, discutăm o grămadă despre realitate, cum funcționează lumea, scopul din spatele ei, ei acolo de asemenea își pun întrebări despre ce este vorba în viață, deși ei cunosc mai multe despre aceasta și o înțeleg mai bine, ei sunt mai aproape de Sursă, dar ei sunt extensia noastră și a întrebărilor noastre metafizice.
    Așa că este foarte interesant să poți vorbi cu ET în acest fel, despre univers, unde se îndreaptă și despre ce este vorba și să împărtășești și să schimbi idei. Deci mulțumesc din nou Swaruu. Mulțumesc foarte mult ... tuturor. Mergem mai departe împreună. Ne revedem la următorul film.

   Vreau să le ofer mulțumiri lui Swaaru, Asket, Aneka și întregii echipe taygetiene, că și-au dedicat viețile pentru a elibera rasa umană de pe Pământ, de opresori. Mulțumiri speciale lui Mayani.


 Vizionare Plăcută!



  Linkuri alternative:  AICI 1 și AICI 2

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.