Preventiv/Anticipativ sau/și ca copie de Securitate, ținând cont și de o eventuală închidere a FB, YT și tot de Google, pun la îndemâna celor interesați un canal cu video din seria CoTa, un grup pentru același subiect sau temă și alte mijloace de distribuție alternative :

Clasicul YT (cât mai funcționează): https://www.youtube.com/c/PaulMarian/videos

CoTa GRUP: https://t.me/joinchat/SndJYD5CydkFWKOD

MeWe grup: https://mewe.com/group/5f86fe829e23cf59878b7535

Sau https://reteaua-romaneasca.live/PaulMarian

https://ok.ru/profile/577213801127 și https://vk.com/videos183567958

Dacă ești Preventiv, posibilele belele se reduc.

Dacă ești Reactiv înseamnă că te-au prins în Ofsaid.


vineri, 22 martie 2019

5.MAREA ÎNĂLȚARE


   Dacă vă plac lucrurile pe care le-am spus și lucrurile pe care le-am făcut ... FINALUL EPIC
Există o expansiune a conștienței în creștere prin care trecem ca și civilizație. Există o trezire mai mare. Este vremea. Acești oameni nu erau conduși de frică. Ei și-au asumat riscuri pe care majoritatea oamenilor nu și le-ar asuma.



CURAJ ȘI CREDINȚĂ

Și fiecare dintre noi are oportunitatea să redefinim cu adevărat cine suntem.

Ce ne-ar lua asta? Să spunem: „eu resping frica, eu resping întunericul.” „Eu vreau să trăiesc într-o lume pacifică, vreau să trăiesc într-o lume de fericire și bucurie și extaz ”...

Și este un lucru frumos să fi capabil să vezi adevărul, pentru prima dată.

EPISODUL V: MAREA TREZIRE   . .  . . .      LA LIMITA MINUNĂRII

Experiența psihedelică a lui David.

Eu vreau să vă vorbesc pentru puțin despre experiența psihedelică.

Eu nu am ascuns niciodată că am folosit LSD și ciuperci psilocybe ... înainte să devin potolit acum 26 de ani. Iar unul dintre lucrurile care s-au întâmplat cu mine în experiența psihedelică este că eu am fost aruncat în aceste călătorii (interioare n.t.) foarte rele.

Iar eu cred că foarte mult din fiecare călătorie (dacă oamenii decid să facă asta) iar eu nu spun că ei ar trebui s-o facă, este foarte periculos, dar ... dacă faceți asta, în orice experiență psihedelică, cel puțin din experiența mea tu ai niște călătorii rele, diabolice, foarte intense în timpul experienței.

De ce aduc asta în discuție?

Aduc asta în discuție deoarece, la un anumit nivel au fost un profesor, un antrenor. M-au învățat cum să merg într-un loc, fie că doream sau nu, căci nu am avut de ales, cum să mergi într-un loc al celei mai diabolice frici, paranoia nebunească, nivele de anxietate și panică absolut ridicole, mult mai mari decât ar fi clasificate în mod normal, când cineva ar spune că a avut o cădere nervoasă sau un atac de panică.

Iar tu ești blocat în zona asta și nu poți ieși și din cauza distorsiunii timpului care se întâmplă în experiența psihedelică tu ai putea să ai ceva ce ar putea să pară ore, peste ore peste ore a unei experiențe așa de oribile ... că nici măcar nu pot descrie cum este, în care ... să spunem că ești așa de înfricoșat ... că tu poți intra într-o buclă în care tu ești înfricoșat că dacă-ți vei deplasa corpul ... atunci totul din jur se va sparge, și va fi spulberat în bucăți ...

Pe cât de prostesc sună asta într-o stare de conștiență trează, într-o călătorie psihedelică rea, paranoia pe care o ai, poate fi pur și simplu această groază consumatoare de suflet care merge așa de departe de orice ai avut vreodată în oricare altă perioadă din toată viața ta.

Iar tu rămâi blocat în aceasta, așa că ... fie că tu te confrunți cu ea într-o ceremonie tradițională șamanică sau chiar și cu ghizi moderni, ceea ce ți se spune este: în loc să fugi de călătoria rea, tu intri în călătoria rea, o explorezi, te implici în ea.

Tu lași ca emoțiile să iasă complet prin aceasta. Tu trebuie să lași asta să te lovească complet, să procesezi frica, să procesezi groaza, să procesezi teroarea și doar făcând asta, în loc să fugi de asta, tu ești apoi capabil să analizezi obiectiv ceea ce gândești și simți, și să ajungi la o concluzie că asta nu sunt eu, asta nu este real, sau poate că asta este o parte a realității, dar nu este toată realitatea.

Deci, din acest punct de vedere, asta poate să se întâmple chiar și cu marijuana, cu anumite tipuri de marijuana, prin care puteți avea niște experiențe psihedelice foarte puternice ... deci chiar dacă ați făcut asta, puteți ajunge într-una din aceste călătorii rele, iar asta e legal acum.

Deci ideea mea este că există o expansiune a conștienței mai vastă, prin care noi trecem ca și civilizație ... există o trezire mai mare. Și o mulțime de oameni nu sunt pregătiți să treacă acea linie, să intre în călătoria rea.

Dar trebuie să experimentați călătoria rea pentru a înțelege lumea. Trebuie să trăiți pentru o perioadă de timp în acea zonă, în care deveniți un ciudat paranoic, în care vă este frică de telefon, de laptop vă este frică de televizor, vă e frică să mergeți afară deoarece sateliții v-ar putea privi.

Vă e frică să vorbiți cu prietenii voștrii, căci cum știți că nu sunt compromiși sau cine vorbește cu ei? Îți este frică să-ți conduci mașina, îți este frică să mergi la servici, îți este frică să mergi la școală, să vorbești cu părinții tăi. Cu toții am trecut prin chestia asta. Ți-e frică să te uiți la un film ca acesta pe internet, ți-e frică să privești un film. Ți-e frică să asculți o emisiune radio, să citești un articol sau o carte.

Toate chestiile astea sunt așa de reale ... pentru oameni, că este foarte comun ca cei care simt că se află într-o comunitate de conștiință mai înaltă, să spună „ei bine, eu resping frica și întunericul, resping informațiile depresive, eu îmi creez propria mea realitate, eu nu-mi creez chestia asta.”

Eu vreau să trăiesc într-o lume pacifică, vreau într-o lume de fericire și bucurie și extaz și conștiința dumnezeiască sau indiferent cum vrei s-o numești. Aici este problema.

Dacă nu ești dispus să-ți faci tema, dacă nu ești dispus să confrunți umbra, dacă nu ești dispus să te angrenezi în călătoria cea rea, atunci tu într-un fel, în termeni universali, permiți în mod tacit ca acești copii să fie răpiți, violați, să fie torturați, uciși, canibalizați, să li se recolteze organele ...

La un anumit nivel noi dăm permisiunea ca acest proces să se întâmple dacă noi simțim că „ei bine, este prea întunecat, este prea negativ, prea înfricoșător este prea nebunesc, că eu nu pot accepta asta, nu pot să-mi refac viața dacă această informație este parte din ea.”

Așadar, pe cât este de supărător ... este mult mai sănătos dintr-o perspectivă psihologică, dintr-o perspectivă psihologică arhetipală jungiană, să facem lucrul cu umbra, să plonjăm acolo, să ne uităm la chestiile urâte, să le procesăm.

Și imediat ce faci asta, imediat ce-ți permiți ție însuți ... să accepți acea călătorie rea, să accepți posibilitatea că asta ar putea fi adevărat, că lumea ar putea fi așa, și treci peste senzația de a dori să vomiți, peste a nu dori să te ridici din pat, și peste senzația că nu poți ține mâncarea în stomac.

Și treci peste senzația că nu vrei să vorbești cu nimeni, și ești rece și umed și ai o transpirație rece ... și treci prin asta și realizezi ok, eu încă sunt aici, încă există bine în această lume, există încă pozitivitate în această lume, dar eu pot permite ca această călătorie rea să fie parte din lume.

Apoi ești oficial „trezit” și acum poți vedea ... poți vedea evidentul, și este un lucru frumos să ai această trezire. Este frumos, la nivel spiritual, să fi capabil să vezi adevărul pentru prima dată.

Toată lumea aruncă această frază „oh, eu sunt trezit acum”, dar în realitate, când începi cu adevărat să te trezești la adevăr, există mereu mai multe, mereu mai multe lucruri în care poți să te adâncești tot mai mult, iar aceste lucruri pe care tu le aduci în discuție, în special abuzurile ritualice satanice și toate aceste lucruri, acestea sunt cele cu adevărat întunecate și oribile și chiar și oamenii care sunt „trezite”, cred că ai putea spune, pur și simplu există mereu mai mult, tu poți să cercetezi în continuu și există mereu mai mult ce poți afla, mereu mai mult de văzut în interiorul tău ...

Și nu numai la suprafață, dar și spiritual. Da, spiritual.

Și de asemenea, doar un lucru, unii oameni se gândesc poate, că acest scenariu în care tu vorbești că ești cumva speriat să faci lucruri, este ceva ce doar acești teoreticieni ai conspirației nebuni ar avea, o problemă sau ceva de genul acesta, secretul pălăriei din folie de aluminiu, dar de fapt există o mulțime de oameni acolo care cred că imediat ce mai mult adevăr este descoperit, atunci la nivel colectiv, ca și întreg, foarte mulți dintre noi vom face asta, foarte mulți vor fi așa cum ai spus, se vor confrunta cu acest gen de călătorii rele și cum vom face față acestora ... adică, la propriu, acesta este unul dintre motivele pentru care am dorit să pornim să încercăm să pregătim oamenii pentru unele dintre aceste dezvăluiri, lucruri care vor zgudui lumea noastră colectivă.

Iar Corey Goode, cred că explică foarte bine că atunci când se întâmplă cu adevărat dezvăluirea completă nu va fi acest moment Kumbaya, în care noi ne adunăm cu toții și zicem „Oh grozav, tehnologie, energie”, ci va fi foarte greu deoarece oamenii vor fi zguduiți
până în miezul lor, ei vor trebui chiar să vadă lucrurile pe care ei ar putea să nu ... care ar putea să ne zguduie credințele și o mulțime de alte lucruri diferite, sau să înțeleagă felul în care lucrurile se petrec în viață ... pur și simplu ... cine suntem noi ... da, realitatea lucrurilor.

Uneori simt că tipii din Alianță nu oferă oamenilor suficientă încredere.

Ne uităm la ceea ce este pentru noi ca și societate ... să trecem prin ceva ca Cultul lui Jim Jones de sinucidere în masă care a avut loc în Guyana. Pe care eu l-am trăit, căci eram suficient de tânăr să mi-l amintesc, iar părinții mei erau ... am văzut aceste imagini cu sute și sute de corpuri moarte cu toți acești oameni care au băut Cool Aid, care apoi a devenit o expresie colocvială, că dacă bem Cool Aid aceasta este o cale prin care noi, la nivel colectiv, putem face față la asta, noi am trecut prin CD2RM, prin bombardarea Londrei, prin evenimente în care orașe ca Hiroshima și Nagasaki au fost bombardate atomic, iar oamenii au fost otrăviți de radiații și mutații, am trecut prin măcelărirea mecanizată a milioane de oameni.

Noi suntem pregătiți ca și societate să facem față la informații cu adevărat întunecate și supărătoare, asta nu înseamnă că oamenii vor înceta să meargă la muncă, asta nu înseamnă că societatea va ajunge într-o oprire cu scârțâituri.

Noi învățăm cum să avem un fel de voință rezervată, tăcută, impunătoare, pentru a merge mai departe ... noi continuăm să facem ceea ce este necesar să fie făcut pentru ca societatea să nu se destrame, iar eu cred că avem nevoie de mai multă încredere pentru asta.

Da, adică acesta este o subliniere cu adevărat bună și de asemenea eu cred că există și o uriașă influență divină aici, că atunci când se întâmplă toate astea nu va fi totul doar osândă și întuneric, ci va exista și această latură foarte luminoasă care va merge cu asta, iar ceea ce tu spui ... adică, eu cred că tu ai dreptate.

Noi chiar am trecut prin multe și cred că ... asta este ceea ce doream să spun, există o mulțime de oameni care chiar se trezesc la toate lucrurile astea diverse. Eu cred că asta este ceea ce am văzut cu canalul nostru și cu multe alte canale care au apărut, așa de mulți oameni vorbind despre asta și am văzut mult mai mulți oameni vorbind despre asta pe Facebook, decât am văzut eu vreodată, iar înțelegerea mea este că noi vom ajuta, atunci când toate astea vor ieși la suprafață adică unii dintre acești oameni vor fi ceva de genul: „Oh Doamne, viața mea s-a sfârșit.

Eu nu știu ce să fac!” și atunci ... de acea suntem noi aici, noi suntem aici să ajutăm cu acest proces, deoarece noi vom trece cu toții împreună, unii dintre noi sunt mai informați decât alții și asta văd eu că facem, este că noi vom ajuta la trezire și să fim ghizi pentru oamenii care se simt foarte pierduți.

Și ce ar putea fi mai bun decât doi inepți cu nume generice din 3 litere, ca Ben și Rob? Eu aștept ca voi tipilor să-i găsiți pe Joe și pe Ted, doar atât.

Exact! Știi, noi ne-am petrecut ore gândindu-ne la asta Dave ... încercând să înțelegem toate astea ... o muncă cu adevărat grea.

Acum, foarte repede, când tu ai vorbit de toată chestia cu drogurile, eu personal, chiar am trecut prin asta și de fapt, când tu descriai, mâinile mele au început să transpire chiar numai gândindu-mă la acea experiență pe care am avut-o.

Încercam să înțeleg în capul meu ... au trecut aproape 25 de ani și pentru mine de când am făcut ceva cu adevărat rău de acest gen și ... eu am avut pur și simplu cea mai rea experiență din totdeauna, iar înțelegerea mea este că drogurile forțează chestiile astea să se deschidă.

Nu ai niciun control. Este ca și cum ți se deschide al 3-lea ochi, este acest portal și nu ai niciun control legat de ceea ce vine și ceea ce iese. Iar pentru mine erau aceste lucruri cu adevărat negative care au început să mă atace și să intre în mine și aici a fost momentul când am realizat că nu mai pot face asta. Iar eu am crezut că voi muri.

Mi-am zis „asta e”, voi muri. Eu chiar am crezut în capul meu, asta a fost, acesta este sfârșitul meu, și cred că asta a fost în anul 2000, adică acum aproximativ 20 de ani, cred,
și-mi amintesc că mă gândeam și mă rugam în capul meu „Doamne, eu știu că tu ești real,
dacă mă voi trezi mâine dimineață, eu nu voi mai face asta vreodată.” Și eu am avut exact aceleași gânduri ... serios?

Eu eram ceva de genul: „Jur, nu voi mai face asta din nou, în toată viața mea.” ... pe veșnicie ... iar eu imediat am leșinat și m-am trezit în dimineața următoare cu o durere de cap și totul era curățat din sistemul meu, și mi-am zis, asta e ... am terminat cu asta.

Tu ești mai norocos decât mine, eu a trebuit să aștept să iasă chestia aia. Nu a fost deloc distractiv. Și nu am mai făcut-o vreodată, adică, eram ok.

Am auzit mulți oameni care mi-au spus că ei au călătorit doar o singură dată și că a fost așa de diabolic, așa de oribil și terifiant că au fost vindecați de dorința de a mai ingera psihedelice vreodată. Este ceva foarte comun.

Pentru mine este așa ciudat deoarece acești apropiați pun presiune pe tine și toată lumea zice „este minunat, încearcă!”, iar tu o faci și „Ce dracu se întâmplă!?!” Da, a fost prea mult pentru mine și cred că mintea mea funcționa prea ... oricum, nu am putut suporta așa că ... asta a fost sfârșitul. Minunat ...

În timpul perioadei când eu eram în liceu, aveam un cântec popular grozav, unul rock care ne-a avertizat legat de asta, care era „Outshined” de SOUNDGARDEN. Iar dacă tu asculți acele versuri, toată melodia este despre el care a avut o călătorie rea: „tocmai m-am uitat în oglindă și ceea ce am văzut nu arăta așa de bine”. Iar el continuă și continuă și am fiori reci gândindu-mă la asta, așa că ... eu am auzit acel cântec înainte să fac asta, dar nu am înțeles cântecul până când nu am încercat cu adevărat. Până când a fost prea târziu. Iar apoi tu ziceai „te-am înțeles Chris Cornell, te-am înțeles”.

Noi trecem cu toții prin acest proces și chiar sper că punând acest băț în pământ și marcând acest teren, acest nou teren al expansiunii conștienței, că oamenii chiar vor începe să gândească diferit despre negativ, despre negativitate și să realizeze că ... ființele mai înalte, dacă citești câteva dintre lucrările despre care eu simt că sunt cu adevărat reprezentative legat de modul cum aceste ființe mai înalte, acești ET, inteligențe angelice gândesc cu adevărat despre noi, și cum ne văd pe noi ... „Legea lui Unu” este bineînțeles favorita mea și cred că este cea mai proeminentă învățătură de revelare din timpurile moderne, unde se spune că majoritatea dintre noi, pentru ființele mai înalte, suntem ca și copiii.

Iar eu cred că una dintre modalitățile prin care noi suntem ca și copiii este cât de mult ne mințim pe noi înșine în mod voluntar, cât de mult noi am sări în mod intenționat peste ceva,
când noi nu vrem să ne facem tema. Noi nu vrem să „mâncăm amar” ca să folosesc o expresie chineză. Noi vrem să evităm să avem de a face cu ceva. Noi nu vrem să confruntăm muzica, ca să folosesc un alt colocvialism.

Și o mulțime de oameni, dacă te uiți la toate aceste biografii, despre oameni care sunt de succes, oameni care și-au făcut un nume foarte de succes pentru ei, ei generează prosperitate, faimă, indiferent ce fac ei, este așa de potrivit cu faptul că acești oameni nu au fost conduși de frică, ei și-au asumat riscuri pe care majoritatea oamenilor nu și le-ar asuma.

Voi tipilor de acolo faceți asta chiar acum, în loc să faceți pur și simplu o slujbă de sclav de la 9 la 17 pentru un salariu și având această zbatere doar ca să supraviețuiți și apoi a nu dori vreodată să fii dispus să lași acea pătură de securitate în urmă, nepăsător la cât de supărătoare e viața ta.

Dacă ești captiv în acea mică celulă, tu ești ca un sclav care are libertatea doar să meargă către și de la muncă și indiferent unde vrei să mergi, cum ar fi alimentara. Doar dacă te poți elibera pe tine însuți, dacă ai lipsa de frică „să mănânci amar” să înfrunți umbra, să-ți asumi acele riscuri, să faci acel salt în credință, chiar să vorbești despre ceea ce se întâmplă cu adevărat, să faci acei ... pași progresivi să investești în tine însuți, să investești în viitorul tău,
și să știi că nu va funcționa imediat, că vei avea o perioadă cu adevărat dificilă, știind că pot exista ani de adversități, potențial, așa cum a fost pentru mine construindu-mi cariera pe care o am acum.

Eu nu am dat înapoi, nu mi-am luat o slujbă obișnuită de la 9 la 5, încă din 1998 am fost auto-angajat, primeam comisioane de 30 de $ de la bănci tot timpul, cam 4 sau 5/lună, eu am numit-o taxă de sărăcie, nu puteam să am un card de credit, abia am reușit să am suficienți bani să țin luminile aprinse, nu aveam suficienți bani să-mi plătesc taxele, dar eu nu aș fi deținut nimic oricum, deoarece eu chiar nu aveam vre-un venit și totuși, priviți ce am realizat acum ca și societate și fiecare dintre noi are ocazia să re-definească cu adevărat
cine suntem noi și să nu fie limitat de granițele pe care frica o pune în jurul nostru, iar apoi noi venerăm acea cutie și noi spunem: aceasta este siguranța mea, am nevoie de această cutie, am nevoie să stau în această existență de matrice. Nu este adevărat. Corect, sunt de acord.

Legat de ceea ce ai spus tu de la bun început despre aceste ființe diferite șamd în ultimul nostru ... cred că era primul episod filmat cu tine, tu ai menționat că acest Ben Kenoby a venit la tine, această entitate care-l reprezenta pe Ben Kenoby a venit la tine șamd, iar noi râdeam cumva de asta, iar eu cumva mi-am cerut scuze deoarece noi nu râdeam deoarece făceam mișto de tine, ci am râs deoarece am înțeles amândoi ce însemna asta, deoarece noi am vorbit adesea despre asta, că atunci când ființe ca acestea vin la noi, de obicei ne apar în forme care nouă ne sunt cele mai confortabile, deoarece nu vor să ne sperie așa că de aceea când ai spus asta, eu mi-am zis „wow, asta este interesant că aceasta a venit la tine așa, probabil că tu erai mai tânăr iar tu nu aveai niciun alt concept despre prea mulți oameni cu care să te simți așa de super confortabil cu ei, iar eu spun asta mai mult pentru oamenii care se uită, deoarece am avut ceva comentarii, iar oamenii au crezut că râdem de tine, dar nu, nu este adevărat, noi de fapt am înțeles complet ceea ce s-a întâmplat cu acea situație.

Dați-mi voie să vorbesc un pic de asta pentru o secundă doar și apoi vom continua, psihologia jungiană sau psihologia profunzimilor, există diverse nume pentru ea, el vorbește despre aspectul transcendent, iar asta este o parte a noastră care este dincolo de ego, dincolo de gândirea conștientă, mintea rațională, care pare să aibe resurse, inclusiv ceea ce el ar numi un supra-suflet, vre-un fel de minte colectivă, care este acest total al cunoașterii umane, el a crezut în astrologi, a crezut în planete și că pozițiile prin care noi trecem pe Pământ în timp ce ne deplasăm prin sistemul solar, are arhetipuri, calități, el a spus că cele 12 semne din zodiac, sunt ca niște împărțiri frumoase, a 12 tipuri diferite de personalitate din psihicul uman, și că profunzimea cunoașterii în acele 12 arhetipuri, pe care o vedem în zodii, și cât de atotcuprinzătoare sunt, asta sugerează o inteligență mai mare ca noi.

Deci toată lumea are un aspect transcendental și în cea mai mare parte noi avem de a face cu acesta în planul de vis. Experiențele mele au fost vise.

Deci, unul dintre lucrurile care a tot revenit către mine încă de când am început această carieră în mod public (eu am început să scriu din 96, dar am avut cartea mea pe care am scris-o în 1998 și propriul meu site web în 1999, foarte curând am început să am oameni care-mi spuneau „David, tu ai venit în visul meu îți amintești ce mi-ai spus în visul meu?”

Și ceea ce am încercat să le explic mereu oamenilor, este ... eu sunt un simbol al aspectului vostru transcendent. Dacă vouă vă place ce am spus și vă plac lucrurile pe care le-am făcut, iar eu apar în visul vostru, credeți-mă că nu sunt Moș Crăciun, nu am mii de vise pe noapte cu diverși oameni și conversații diferite, căci cam așa ar trebui să fie ca toate aceste lucruri să fie la propriu, eu, ci este aspectul transcendent, iar acesta va apărea în forme diferite depinzând de ceea ce vrea visul să afli tu.

Așadar, sinele meu transcendent a apărut ca Obi Wan Kenobi deoarece acela era cel mai bun
lucru pe care-l văzusem până în acel moment, pentru a fi o reprezentare simbolică a aspectului meu transcendent.

Știi David, hai să împachetăm lucrurile acum deoarece noi chiar rămânem fără „suc” pe camerele noastre aici, dar mulțumim foarte mult că ai fost cu noi. Acesta a fost un interviu uimitor din nou și te rog simte-te liber să revii oricând dacă vrei să vorbești cu noi sau să le spui oamenilor ce se întâmplă. Noi chiar te apreciem și tot ce faci.

Înainte să încheiem aici, vreau să-ți ofer șansa să spui ultimele cuvinte. Eu știu ... cred că tu lucrezi la o altă carte și poți să ne vorbești despre cartea ta care a ieșit recent.

Sigur, există câteva ... există o mulțime de lucruri interesante despre care să vorbim camera asta de aici deja a murit ... deci acum am doar o cameră ... deci ... eu lucrez la noua mea carte „Trezire în vis”, care va apare în August. Mă află într-o încleștare chiar acum și va trebui să lucrez toată ziua, în fiecare zi, pentru a o termina, dar au existat ceva lucruri uimitoare ce s-au petrecut în viața mea pe care vreau să le ating rapid.

Iar asta, din nou, întinde credibilitatea, dar este doar o parte din ceea ce mă confrunt.

După cum voi tipilor știți, când eu mi-am lansat site-ul în 1999, focalizarea inițială pe care am avut-o a fost pe ... aceste ... mesaje din vise, pe care le primeam ... care erau profetice în natura lor, ok?

Și am avut foarte multe chestii de acest gen, o mulțime de mesaje de la ceea ce numeam „vocea visului” care a fost ... eu am folosit principiile vederii la distanță, după cum citisem în cărți despre vederea la distanță, cum ar fi cartea lui Courtney Brown.

Sfârșitul cărții „COSMIC VOYAGE” (Călătorie Cosmică) are un întreg capitol acolo spunându-ți cum să faci vedere la distanță într-un limbaj foarte specific, eu am folosit aceste protocoale și am fost capabil să atrag mesaje verbale care sunau foarte ciudat și criptate când au venit, dar care mai târziu s-au dovedit a avea o acuratețe uluitoare în prezicerea de evenimente viitoare.

Eu am vorbit despre asta foarte mult, când munca mea a început prima dată online, și am aflat că oamenii chiar nu pot face față ideii acestor așa zise „comunicări angelice” și acestui tip de mesaje.

Da, Neale Donald Walsch a scris „Conversații cu Dumnezeu”, da ... avem cărțile Seth de Jane Roberts, bineînțeles „Legea lui Unu” a fost creată așa și apoi bineînțeles, avem citirile lui Casey cu 14.000 documente cu citiri în care el a fost capabil să diagnosticheze problemele medicale ale oamenilor și apoi să prescrie tratamente având doar numele și adresa lor și o înțelegere cu ei că aceștia vor fi în anumit loc când se întâmplă citirea.

Eu am sfârșit prin a avea tipuri similare de rezultate ca Edgar Cacey și apoi există toată această intrigă legată de faptul că fața mea arată foarte similar cu fața lui Edgar Cacey ...

Chiar este ... adică noi ne-am uitat la asta și de fapt prima mea reacția a fost „wow, arată ca David Wilcock” ... dar asta este ceea ce am auzit. Noi am auzit că atunci când te reîncarnezi tu chiar aduci foarte multe trăsături asemănătoare din viața ta anterioară cu tine.

Deci pentru noi are sens din punctul acesta de vedere. Acestea sunt cercetări directe ale doctorului Ian Stevenson care a folosit 3.000 de cazuri de reîncarnare în Orientul Mijlociu, copii care își reaminteau cine au fost anterior.

Iar apoi el le-a putut urmări amintirile pentru a dovedi că este adevărat. Iar el a descoperit în fiecare caz bun de reîncarnare că exista o potrivire precisă a feței. Iar apoi bineînțeles, el a fost urmat mai apoi de Dr. Jim Tucker care lucrează pentru același spital, care acum a folosit programe de recunoaștere a fețelor de la poliție, pentru a dovedi, că aceste cazuri de reîncarnare nesfârșite incluzând copii din America pe care el i-a găsit, ale căror fețe se potriveau celor care își aminteau că fuseseră anterior, deci în mod clar există ceva foarte ciudat un fel de componentă spirituală legată de fața ta, de trăsăturile feței tale, care merg dincolo de ereditate și de modul cum arată părinții tăi.

Există ceva legat de tine, ce tu aduci cu tine, că tu arăți la fel de la o viață la alta. Este o discuție fascinantă. Când am avut această carte, pe care mulți alți oameni au văzut-o, numită "Moștenirea Fotografică a lui Edgar Cayce" care are o copertă maro, care este plină de poze din viața lui Edgar Cayce și poți vedea toți acești oameni din viața lui, iar eu am identificat acum, cred că peste 12 din oamenii importanți din viața lui Edgar Cayce, care sunt oameni importanți din viața mea, iar ei arată la fel și au același tip de povești, aceleași tipuri de intrigă, și unele dintre aceste lucruri, unele dintre aceste interacțiuni pe care le-am avut sunt dureroase, cum ar fi faptul că am avut multă karma cu părinții cu care a trebuit să lucrez, deci nu au fost toate chestii grozave, minunate.

Iar unele dintre chestiile astea sunt așa de private că nu voi arăta aceste cazuri, nu voi revela numele acestor oameni și nu vă voi arăta fețele lor, deoarece este un pic cam ciudat, dar în principiu, fiecare persoană semnificativă din viața lui Cayce, eu am găsit-o, ei au apărut în aparență în mod întâmplător în viața mea, eu știu cine sunt, iar noi avem propriile noastre „chestii” pe care să le lucrăm în această viață.

Deci acestea fiind spuse, unul dintre lucrurile ciudate care s-au întâmplat când făceam aceste citiri ... a fost că eu mă înregistram pe casete, deoarece eu înregistram asta pe casete, nu mi-aș fi amintit ceea ce spuneam, eram cumva conștient că se întâmpla asta, că se întâmpla ceva, dar scopul protocolului vederii la distanță, este doar să fii un releu pentru informație fără niciun fel de analiză, fără nicio reacție emoțională.

Pur și simplu îți dai voie să vorbești, lași vorbitul să se întâmple, fă-o foarte încet, iar apoi du-ți mintea în altă parte ca să nu asculți asta. Iar dacă te afli într-o meditație suficient de profundă, asta chiar funcționează. Deci chestiile sunau foarte criptate, foarte ciudat uneori, dar ar fi prezis viitorul.

Deci era foarte obișnuit ca eu să am acest set de casete pe biroul meu, iar ele ar fi putut să fie vechi de o lună, deci vremea la care le-am făcut era acum o lună, ok?

Deci hai să spunem că este Ianuarie, dar eu am realizat caseta în Decembrie, iar eu stăteam acum în Ianuarie s-o transcriu, iar caseta începea să descrie ce se întâmplase fix înainte să mă așez să scriu la acel birou. Deci acesta este unul dintre lucrurile despre care (pentru a clarifica lucrurile) eu scriu toate lucrurile acestea în noua mea carte :  „Trezire în Vis”, care va ieși în August, dar ceea ce este așa de ciudat este că eu aveam blocajul scriitorului, legat de carte, din diverse motive ... au existat o mulțime de lucruri nebunești care s-au petrecut în viața mea personală și în lume și dintr-odată, am avut un vis (asta era în Decembrie), în care mi se spunea despre o anumită dată, din Decembrie 1998: „Mergi înapoi și uită-te în Decembrie 1998”. Un vis mi-a spus asta, ok?

Așa că eu m-am dus în urmă în Decembrie 1998 și am început să citesc în jurul acelei perioade și apoi un pic înainte și în cele din urmă am început să citesc de la începutul lui 1998, deoarece aici este treaba prieteni ...

Am găsit cea mai incredibilă buclă de timp de 20 de ani ... Acum, eu am avut bucle temporale înainte să citesc despre asta pe site-ul meu, am avut bucle temporale de 10 ani, bucle temporale de 12 ani, în care, este așa ciudat, dar visul mi-a spus (căci eu ținusem înregistrări zilnice meticuloase ale viselor mele din 1996 în chestii scrise în computerul meu, iar din 1992 în caiete scrise de mână. Când am trecut de la 1992 la 1996 erau doar caiete, iar din 1996 erau doar fișiere în computer.

Sfera de acțiune a acestei bucle de 20 de ani este așa de bizară, deoarece în 1998 trăiam la etajul de sus al unui hambar, ok?

Dar am știut că voi trăi în Colorado și California, a știut numele soției mele, am știut că am avut un manager care este acest tip foarte faimos în anii 70, Leon Kennedy, nu-i spunea pe nume, dar avea toate detaliile despre el și munca pe care o făceam, Jimmy Church a fost acolo, chiar dacă Jimmy m-a invitat la o petrecere de Crăciun la care nu am fost capabil să merg, deoarece tocmai avusesem o operație bucală și aveam ochii negrii, dar membrii formației Mötley Crüe urmau să fie la această petrecere iar acesta a fost unul dintre lucrurile visul l-a spus, că-i voi întâlni pe tipii aceștia de la Mötley Crüe, acum 20 de ani ... îl descria pe Jimmy Church într-un vis și pe Mötley Crüe chiar spunând Mötley Crüe, descriindu-l pe managerul meu Leon, descriind-o pe soția mea dându-i numele, descria toate evenimentele ce se vor întâmpla în viața mea de acum și ce mai este în desfășurare.

Și se pare că eu a trebuit să trec printr-un fel de clasă de 20 de ani, o inițiere de 20 de ani, iar asta este așa de complicat, există așa de multe exemple specifice, care sunt așa de nebunești, dați-mi voie să vă dau un exemplu, doar să vă arăt cât de ciudate sunt astea. Ok ?

Eu stau în această cameră de lângă unde mă aflu eu acum, transcriind chestia asta, recitind ... ei bine, nu transcriind ci recitind din 1998, iar acolo scrie: „Sub zero - angajează pe altcineva.” Foarte ciudat, eu habar n-aveam ce însemna asta.

Noi avem acest frigider „Sub zero”, aici în casă. Acesta are acest sunet oribil deoarece este acolo încă din 1987. El pur și simplu bâzâie și vâjâie ... iar eu deja am vorbit cu proprietarul spunând: „Prietene hai măcar să reparăm compresoarele, deoarece acestea sunt vechi nu mai există ulei în ***, ele fac acest zgomot neplăcut acum, ne înnebunesc, noi vom plăti pentru asta, dar te rugăm, putem să reparăm frigiderul „Sub Zero”?

Iar apoi mă întorc și acolo scria, acum 20 de ani „Sub Zero, angajează pe altcineva.” Iar proprietarul mă presa să angajăm pe altcineva pe lângă tipul rus care putea să-l repare pe care noi îl găsisem și deja îl angajasem. Iar noi chiar am ajuns să avem oamenii de la ”Sub Zero” care au venit aici și în ultimă instanță ei ne-au spus că nu vor face treaba, deoarece frigiderul e așa de vechi că nu vor garanta lucrarea lor. Așa că noi a trebuit să ne întoarcem la celălalt tip. Deci iată, acum 20 de ani: „Sub Zero, angajează pe altcineva.” Asta este ciudat.

Eu înțeleg că oamenii nu mă vor crede și că vor crede că asta este nebunie, și este în regulă ... eu am scris o carte întreagă despre aceste bucle temporale, are sunt mult mai vaste, „Cheia Sincronicității”.

Bucle temporale care se întind pe mai bine de 2.000 ani, avem istoria Romei și a SUA, chestiile care s-au întâmplat în istoria romană, este foarte asemănător până la zile, cu chestiile ce se întâmplă în istoria SUA. Războaiele, scandalul Watergate, așa că dacă cineva vrea să vadă asta, mergeți în urmă și citiți  cartea mea: „Cheia Sincronicității”.

În lumina acesteia, comparativ cu o buclă temporală de 2.160 de ani, 20 de ani de buclă temporală, sunt nimic. Dar ceea ce este așa de super, este că eu am descrieri foarte precise a ceea ce se întâmplă în viața mea chiar acum, iar linia temporală spune că în viitorul imediat,
(eu nu știu cât, pot fi luni sau poate nu așa de mult) dar se spune în esență: „pregătește-te deoarece tot pentru ceea ce tu ai lucrat în întreaga ta carieră, este pe cale să se petreacă.”

Ceea ce eu presupun că include: expunerea cabalei, vre-un fel de adevăr OZN, vre-un fel de dezvăluire, deci ... este așa de supra-realist pentru mine în acest moment și știu o mulțime de oameni care probabil vor râde, asta este ok, dar pentru mine personal, știind că asta este adevărat, stând jos și citind ceva de acum 20 de ani, ce descrie ceea ce se întâmplă în viața mea chiar acum și apoi este de asemenea profetic, și-mi spune ce este pe cale să se întâmple ... acesta este motivul pentru care eu mă simt comod să împărtășesc asta cu voi tipilor și cu audiența: pregătiți-vă pentru întreruperea de două săptămâni, asigurați-vă că aveți apa ...
orezul și fasolea, hârtia igienică, produsele feminine, lucruri cu care să mențineți casa caldă
dacă aveți nevoie, dacă aveți o sobă pe lemne luați ceva lemn suplimentar, deoarece chiar arată ca și cum ar fi început tribunalele, oamenii din statul profund sunt deja arestați, Kim Dotcom previzionează o scurgere mult mai mare de informații gen Wikileaks față de tot ceea ce am văzut până acum, un nou sistem financiar, dezvăluirea de tehnologii de tip OZN clasificate, chestia majoră ...

Așadar, noi am așteptat un timp îndelungat, audiența este foarte nerăbdătoare, ei tot continuă să fie supărați, întrebând „de ce nu se întâmplă deja?” „eu mi-am pierdut credința, speranța, David este un mincinos, de ce nu se întâmplă astea?”.

Eu cred cu sinceritate și toate visele pe care le am în ultima vreme spun asta, noi ne aflăm în mijlocul realizării istoriei, se petrec lucruri legendare. iar oamenii care au vorbit despre asta înainte ca totul să devină public, vor deveni nume mai cunoscute și eroi.

Ei bine, asta este ceea ce facem cu toții, și acesta este motivul pentru care, știți ... noi nu facem asta să facem bani, nu acesta este ideea, motivul este să ajutăm cu adevărat oamenii, să-i educăm și să fim un ghid pentru ei.

Noi ne-am scufundat în chestia asta și învățăm cât de multe putem, dar legat de ceea ce tu spui și eu și Rob am avut o mulțime de viziuni și tot felul de lucruri, iar asta este ceva ce noi pur și simplu am știut, eu am știut, în special pe măsură ce am crescut, cu mult timp în urmă, că eu voi face ceva de acest gen, ce va ajuta o mulțime de oameni, pur și simplu nu am știut ce va fi.

Iar eu am tot cerut această ghidare „eu știu că sunt aici să ajut oamenii, dar ce ar trebui să fac?” Iar noi ne-am conectat, iar apoi gradat, asta este cumva ... și dintr-odată noi suntem în emisiune cu David Wilcock.

Ei bine, eu sunt impresionat cu valoarea de producție pe care voi tipilor ați atins-o și este ceva din care mă simt foarte mândru să fiu o parte, și sunt așa de multe lucruri care se petrec în viața mea chiar acum, eu nu aș fi putut să-mi iau timpul să fac toată munca să fac asta să pară așa de bine cum o faceți voi, deoarece voi aveți o întreagă echipă, așa că eu apreciez să fiu o parte din echipa voastră și să fiu capabil să colaborez în asta, știind că voi tipilor veniți din locul potrivit, având intenții corecte.

Oamenii ar putea să creadă că poate voi tipilor, nu prea susțineți ceea ce eu fac sau că eu nu susțin ceea ce faceți voi, iar asta pur și simplu nu este adevărat. Suntem cu toții pe aceiași frecvență de undă.

Iar eu cred în ce faceți voi tipilor și știu că asta merge în ambele direcții. Așa că, din nou, eu vreau să vă mulțumesc tipilor pentru munca voastră. Foarte rapid, eu aș vrea să spun oamenilor care poate nu ar înțelege sau să fie de acord neapărat, dar ceea ce noi căutăm este cu adevărat despre pe cei care vorbesc public în special despre cabală, dar nu numai să vorbească ci chiar să expună chestiile de pedofilie, lucrurile cu adevărat întunecate, satanice,
expunând comunismul și promovând, indiferent ce cuvânt vrei să spui, fie că e Dumnezeu, divinul, creatorul ... chiar și pozitivitatea ... știți, lumina care este cu noi și ne ghidează, este ca și cum ai fi în acea parte luminoasă și asta este ceea ce noi susținem și suntem fericiți să susținem oameni care sunt pe aceiași lungime de undă cu noi.

Și este mai mult pentru fanii noștrii căci noi cumva am primit comentarii în ambele părți despre lucruri, dar aici ne aflăm. Ei bine, treaba este tipilor (iar voi știți asta), există așa de multe dovezi care ies la lumină, pentru a susține concluziile pe care le-am discutat. Ele sunt controversate, dar este aproape cum nimeni (și mă includ și pe mine, chiar și cu cercetarea
pe care o fac și cât sunt de dedicat), nimeni nu poate nici măcar încerca să conțină, toate dovezile probabile pe care le poți cerceta și să le urmărești.

Adică, voi tipilor ați spus câteva lucruri în acest interviu, despre care eu nu știam. Iar noi avem nevoie să ne unim, noi trebuie să ne unim resursele chiar și cu cei cu care nu suntem de acord, deoarece avem nevoie să vedem ... lor le place, cabalei îi place să dividă ... și să cucerească, ei vor ca toți din comunitatea noastră să se lupte unii cu alții, să fie troli unii cu alții, să scrie comentarii de ură, „de ce l-ați intervievat pe David Wilcock?” „de ce l-ați intervievat pe Corey Goode?” „OMG, eu nu cred ... bla bla bla” ...

Chiar dacă nu crezi asta fiți aliniați cu ideea că ... noi vrem să confruntăm un adversar comun, un adversar care-i face pe toți să sufere, făcând viețile tuturor mizerabile, care vrea să ucidă majoritatea populației lumii, care vrea ca toți să fim sclavi cu micro_cipuri, într-o societate de totală dictatură mult mai rău de cum este acum, iar asta necesită un efort unificat, cere ca noi să fim în spatele unor oameni cu care poate, nu suntem complet de acord, dar să lăsăm la o parte diferențele noastre, exact ca în filmul White Squall (Uraganul n.t.), deoarece noi trebuie să lucrăm ca și o echipă și să ne focalizăm pe un obiectiv unificator care înseamnă salvarea planetei, crearea unui viitor pozitiv, clădind acum-ul în care noi vrem să locuim, prin lepădarea negării noastre fiind dispuși să investigăm adevărul și să fim capabili să ne aliniem cu alții care de asemenea caută adevărul. Amin. Asta este minunat.

Eu cred că acesta este un punct cu adevărat grozav și ... este. Este o afirmație așa pozitivă, căci noi chiar am vorbit despre niște lucruri cu adevărat întunecate în acest întreg interviu, iar aceasta este o afirmație așa de pozitivă. Deci David, noi vom sfârși asta.

Ei bine, mulțumesc tipilor că mă aveți în emisiune, și de asemenea eu recomand tuturor, vă rog, vedeți filmul nostru Above Majestic acel film este pilula roșie cosmică. Tocmai am întâlnit pe cineva care l-a văzut ieri, spunându-mi că tocmai l-a văzut și era uimit să mă vadă personal. Am făcut un selfie. Este un film ce-ți deschide mintea, ca nimic altceva ce este în public acum. Are o mulțime de informații supărătoare în el, dar și informații care vă vor elibera. Deci, acesta este principalul lucru pe care eu îl promovez chiar acum.

Celălalt lucru pe care sunt pe cale să-l fac este că voi lansa un curs online numit „Academia Înălțării”, deci va fi ca și cum ați face o conferință cu mine, iar acesta va fi lung de 5 săptămâni și vor fi clase video făcute specific pentru aspectul spiritual profund al acestui proces de înălțare, ce trebuie să faceți să vă pregătiți pentru acesta, iar eu voi trece prin primele 2 sau 3 module, pregătind scena prin dovezile cum că înălțarea se produce în sistemul nostru solar, iar asta se vede în schimbările climatice și în toate profețiile despre înălțare și diversele religii antice și învățăturile spirituale, iar apoi vă spune cum să vă pregătiți și cum să navigați în viața de zi cu zi cu provocările căii înălțării și există o mulțime de informații foarte specifice, există o mulțime de citate din „Legea lui Unu”, există o mulțime de instrumente pentru viața ta, iar eu cred că acest curs va fi foarte de succes.

Acesta este un lucru necesar și foarte important pentru finanțarea mea să scot acest curs, nu va fi gratuit, va fi un curs cu plată, și vom realiza închideri de conturi pentru toți cei care vor încerca să pirateze, iar acum că eu am am ID de conținut, nu va fi foarte dificil, dar aceasta este o cale să ne susțineți, să priviți ”Above Majestic”, să vă alăturați acestei „Academii a Înălțării”, când va apărea.

Și din nou, noi chiar avem nevoie de ajutorul vostru, acesta este un efort fondat de la firul ierbii, noi nu putem trăi fără voi. Minunat David ... sună bine.

Așa că vom sfârși acest interviu în stilul EDGE OF WONDER ... Ok, asta sună bine ...

Aici este David Wilcock la „LIMITA MINUNĂRII” și vă vom vedea LA LIMITĂ.

Asta este perfect ... este super ... noi nu mai trebuie să facem ceva.

Tocmai ne-ai făcut slujbele mai ușoare.

Mulțumim omule, asta este așa de grozav ... asta e grozav, mulțumim foarte mult.

Noi am auzit că filmele de la Edge of Wonder au fost foarte discutate în nivelele înalte ale Alianței. Ei sunt foarte mulțumiți cu ceea ce facem noi. Este o chestie de calitate tv. Este chiar foarte foarte bine!

Și felicitări lui Ben și Rob pentru ceea ce fac ei.

Filmul Above Majestic, în 2 părți, tradus în Română :  Prima Parte   și   A doua Parte .


 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2

  Linkuri alternative:  AICI 1 ,  AICI 2  și AICI 3.

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !



 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

2 comentarii:

  1. Salut! cum am inteles din documentar David porneste un curs de initiere pentru trezirea constiintei numit"Academia inaltarii" dar intotdeauna totul se reduce la bani,din pacate si acuma numai acei oameni vor avea acces la aceste informatii care platesc,si am ajuns iarasi de unde am pornit sianume ca numai oamenii care vor platii vor avea acces la informatii,degeaba esti spiritual sarac ca tot asa vei murii in aceasta dimensiune. Parerea mea ca daca acesti oameni fac aceste propagande despre inaltare de ce nu gasesc un alt sistem de finantare daca chiar este nevoie,de exemplu prin donatii si stim foarte bine ca de multe ori prin donatii se strang mai multi bani ca si prin plata,daca sunt asa de spirituali si vor sa contribuie la marea inaltare a tuturor oamenilor nu numai acelor ce isi permit sa plateasca cursul,si sunt care din diferite motive nu pot sau nu isi permit sa plateasca de saraci ce sunt. Parerea mea ca si aicia este o mare facatura,cum zice proverbul ca iepurele fuge cu pusca. Cu mult respect!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 😀😀😀 Cele mai bune lectii nu costa nimic. Le primesti gratuit, zilnic, in viata obisnuita. Iti trebuie doar rabdarea de a intelege cum Universul iti trimite exact acele lectii de care ai nevoie sa cresti spiritual. Evident, mereu vor fi intermediari care vor dori sa se interpuna intre tine si Tine pretinzand ca sunt unicii detinatori ai cheilor spre Paradis.
      De fapt, cheile tale sunt la tine. Nimeni nu deschide poarta inimii tale cu chei false. Numai tu poti face asta. Cand esti pregatit apare Maestrul care poate fi o carte, un copil, parintii tai, un pisoi zapacit ce te invita sa-nveti sa iubesti neconditionat, un catel de pripas ce te invata prietenia...
      Lucrurile scumpe sunt amagitoare si nu as da un ban unui fals maestru. Si e plina lumea de " binevoitori" ce te invita la taraba lor sa-ti vanda o potiune magica. Deh! New age..Oameni plictisiti ce cauta miracole la iluzionisti! E doar o modă...Va trece si asta. Intrebarea este: cate victime cu mintile ratacite au provocat?!

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.