Preventiv/Anticipativ sau/și ca copie de Securitate, ținând cont și de o eventuală închidere a FB, YT și tot de Google, pun la îndemâna celor interesați un canal cu video din seria CoTa, un grup pentru același subiect sau temă și alte mijloace de distribuție alternative :

Clasicul YT (cât mai funcționează): https://www.youtube.com/c/PaulMarian/videos

CoTa GRUP: https://t.me/joinchat/SndJYD5CydkFWKOD

MeWe grup: https://mewe.com/group/5f86fe829e23cf59878b7535

Sau https://reteaua-romaneasca.live/PaulMarian

https://ok.ru/profile/577213801127 și https://vk.com/videos183567958

Dacă ești Preventiv, posibilele belele se reduc.

Dacă ești Reactiv înseamnă că te-au prins în Ofsaid.


vineri, 29 martie 2019

Creaturi non-umane controlează lumea


   Ceea ce vă arăt astăzi este un interviu ce poate fi șocant pentru unele persoane, pentru altele nu, cu fostul director executiv al Băncii Mondiale, care declară: "Creaturile non-umane controlează lumea" !!! Că "o rasă extraterestră (reptile?) controlează lumea" este ceva care a fost discutat în grupuri sau cercuri de conspirație pentru o lungă perioadă de timp. Cu toate acestea, fiind spus de o persoană care a lucrat într-o instituție de mare importanță, așa cum este Banca Mondială, este altceva.

   Numele ei este Karen Hudes, ea a studiat dreptul la Universitatea Yale și economie la Universitatea din Amsterdam. A lucrat pentru Banca de Export-Import a SUA între anii 1980 și 1985. Apoi a lucrat timp de 20 de ani pentru Biroul Juridic al Băncii Mondiale între 1986 și 2007.


   În acest interviu, Karen Hudes dezvăluie că a fost concediată din cauza încercărilor sale de a denunția corupția și mafia care se află în cele mai înalte domuri ale băncii și economia globală. Ea spune că totul este controlat de o entitate ciudată pe care o numesc "Papa Negru"  și că această entitate nu este umană. Afirmă că pe această planetă există o altă specie care nu este umană și care ne guvernează dinainte de Epoca de Gheață. Aceste entități nu sunt extraterestre (ci urmașii unei specii ce venea din Tiamat, înainte de distrugerea acestei planete acum 12.500 ani=conform Corey Goode și alte surse personale), ci o specie de ființe relativ umane cu o înaltă dezvoltare tehnologică (dezvoltată având la bază cele două mari nave-mamă descoperite în Antarctica, despre care vorbește Corey Goode, și care se menține în mare secret de Toți Ceilalți), cu un ridicat coeficient intelectual și fără capacitate creativă și/sau emoțională. Știți ce pot face persoanele foarte inteligente, fără capacitate emoțională și fără capacitate creativă, deci fără empatie și fără capacitatea de a simți și astfel a înțelege nevoile aproapelui tău ? Vi se pare familiar sau cunoscut ? Cei ce sunt foarte inteligenți fac mulți bani, manipulează pe oricine și oricând pentru binele propriu sau de grup (pare foarte asemănător cu ceea ce fac mulți politicieni, corporații, capii bisericilor/religiilor etc.), neavând capacitatea empatică de a înțelege lipsurile și suferința majorității omenirii, deci ceea ce contează pentru ei sunt banii, puterea și privilegiile obținute cu ajutorul acestor două, nimic în plus. Revenind la interviul acestei postări ... pentru ea, aceste ființe ar fi fost în poziții de putere pentru o lungă perioadă de timp. Pentru a exemplifica, ea vorbește despre mitrele pe care unii faraoni egipteni le-au folosit, apoi mulți papi și cardinali de la Vatican, pentru a-și acoperi capetele și a-și ascunde astfel partea alungită a capului. 



   Referindu-se la un studiu elvețian din 2011 publicat în revista Plos One privind rețeaua globală de control corporativ, Karen Hudes a subliniat că un mic grup de entități, în special cele situate în instituțiile financiare și băncile centrale, exercită o influență imensă asupra economiei internaționale. "Ceea ce se întâmplă cu adevărat este faptul că resursele lumii sunt dominate de acest grup", adăugând că "coruporii corupți ai puterii" au reușit, de asemenea, să domine mass-media. "Ei au permisiunea să facă acest lucru". Media, televiziunea și radioul sunt controlate de acest grup, numit Kabal-Illuminati. Ele sunt ca "reptile", nu au capacități creative sau emoții. Ei țin controlul omenirii, iar Planeta Pământ este o închisoare (planeta închisorii).

PS: Pentru a clarifica cât-de-cât situația actuală din lume, pornind de la prezentul interviu, am convingerea că rasa capetelor alungite au avut conflicte cu raselele de reptilieni existente de mult timp pe Pământ, probabil în acest moment au un acord de încetare a ostilităților între cele 2 părți ... dar datorită prezenței altor rase ET (umane sau non-umane pe+sub+în atmosfera Pământului) unele pozitive+altele negative, fiecare cu propria ei agendă de îndeplinit ... la care adăugăm creșterea vibrațională a planetei/ființei vii Gaia, verificabilă prin măsurarea Rezonanței Schumann, ne oferă o situație SUPER COMPLEXĂ. 

  Tot ceea ce fac este expunerea situației actual terestre, din diferite laturi + unghiuri pentru a înțelege bucăți din acest enorm puzzle, a le uni și a ne forma o imagine de ansamblu cât mai aproape de situația reală existentă. Se poate face doar cu o minte deschisă, critică și analitică, cu argumente pro și contra până când puzzlele capătă formă. Dar ține-ți minte: Nimic este ceea ce pare a fi ...   la care adăugați că trebuie să diferențiați singuri adevărul din filme și de minciună, bazați-vă și formați-vă opinii și păreri ținând cont de propriile cercetări și investigații, fiincă nu tot ce strălucește este aur ... și ... nu tot ce zboară se mănâncă.  Succes îți/vă doresc !


 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


  Linkuri alternative: AICI 1 ,  AICI 2  și AICI 3.

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !



 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian


Sursa: http://nonsiamosoli.info/intervista-scioccante-allex-esecutivo-della-banca-mondiale-creature-non-umane-controllano-il-mondo/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.