Preventiv/Anticipativ sau/și ca copie de Securitate, ținând cont și de o eventuală închidere a FB, YT și tot de Google, pun la îndemâna celor interesați un canal cu video din seria CoTa, un grup pentru același subiect sau temă și alte mijloace de distribuție alternative :

Clasicul YT (cât mai funcționează): https://www.youtube.com/c/PaulMarian/videos

CoTa GRUP: https://t.me/joinchat/SndJYD5CydkFWKOD

MeWe grup: https://mewe.com/group/5f86fe829e23cf59878b7535

Sau https://reteaua-romaneasca.live/PaulMarian

https://ok.ru/profile/577213801127 și https://vk.com/videos183567958

Dacă ești Preventiv, posibilele belele se reduc.

Dacă ești Reactiv înseamnă că te-au prins în Ofsaid.


vineri, 15 martie 2019

4.Alianța Contraatacă


   Aceste explozii uriașe ... Ce naiba e asta omule? Deci care a fost reacția ta? De fiecare dată când aud aceste explozii, există un bliț albastru de lumină.
   Sună destul de incredibil David. Asta sună a SF. Asta este adevărat, este nebunie. Mii de oameni din jurul lumii ar fi de acord.

   Dacă aceasta ar fi o lovitură militară, ar fi la fel de semnificativă cu Hitler bombardând Londra.

 Dar acest fenomen atacă direct pe cineva? Foarte mulți oameni au fost strămutați, a avut loc foarte multă suferință.

 Există vreo dovadă științifică care să fi apărut în legătură cu aceste întâmplări ciudate?
Avem seismologi care categoric spun: „noi nu știm ce naiba este asta”, se întâmplă la scară largă, este cu adevărat ciudat, nu are niciun sens, și, după cum știți și voi, o pulsație de 17 secunde ...

Deci tu întrebi? De ce ne-ar spune Q asta și ce indică asta?

Să-i urăm un bun venit călduros lui David Wilcock, în episodul 4: 
„Alianța Contra-atacă”, doar „LA LIMITA MINUNĂRII”.

Deci eu vreau să vă ofer tipilor un mare hi5 de asemenea că l-ați adus pe Dr. Michael Salla.
Da ... un hi5 virtual de acolo. Acel episod a fost minunat. Da, acela a fost uimitor ...

Ce a fost uluitor a fost ... eu și Ben am fost literalmente fără cuvinte despre modul cu voi amândoi tipilor, ați corelat complet aproape aceleași informații și aproape v-ați simulat unul pe altul, fără ca nici măcar să planificăm asta.

Adică n-a existat nicio planificare pentru asta, pur și simplu s-a întâmplat, nu?

Da, a fost uimitor și de fapt, tocmai acum m-am gândit, a existat acest eveniment ce s-a petrecut în New York cu această rețea electrică.

Căci noi am vorbit un pic cu Michael Salla despre asta, dar mă întrebam, foarte rapid, care este părerea ta despre asta, dacă a avut ceva de a face cu ceea ce am discutat?

Da, lumina albastră nebunească ... spune ceva despre ea dacă ai ceva informații.

Știți, ar fi distractiv să speculăm că a existat ceva legat de asta, dar eu ar trebui să spun, cu toată onestitatea că am fost în Virginia Beach pentru uraganul Bonnie, am avut o casă pe 22 street din Virginia Beach.

Noi am avut întreaga fereastră din fața casei (eu doar închiriasem o cameră în această casă la acea vreme, în 1998 cred), întreaga fereastră din față a fost făcută poster cu mizerie și fragmente de frunze, a fost o așa nebunie, vântul a fost așa de puternic și uraganul așa de intens, iar 22 street era una din cele cu trafic mare, căci așa ajungi la zona de țărm.

Nu exista trafic pe stradă, totul era blocat și uram zgomotul traficului.
Era așa de uimitor să nu fie niciun pic de zgomot de la trafic, pentru o vreme.

Deoarece eu auzeam periodic aceste explozii uriașe ... bum bum ... și mă întrebam: „ce naiba sunt astea?”

Și de fiecare dată când auzeam unele dintre aceste explozii, era acest bliț de lumină albastră.
Și ceea ce am aflat este că atunci când aceste mici transformatoare de putere aceste doze cumva pe care le vezi în vârful stâlpului de telefon, când ele explodează, există acest foc electric, această descărcare electrică și pe măsură ce se face arc (electric) fac această lumină albastră, așa că a fost foarte ciudat să fiu afară și să mă uit la astea și bineînțeles vântul bătea, și-ți intrau chestii în ochi, dar încercai să-ți ții ochii deschiși și auzeai această explozie aici și vedeai acest bliț albastru mare, o explozie aici și un mare bliț albastru, deci eu chiar cred în acel caz că dacă ar fi existat o cedare în cascadă a câtorva transformatoare odată dacă ele cumva s-au topit în același timp, obțineau o grămadă de astfel de blițuri albastre deci eu nu cred că au fost OZN-uri, nu cred că a fost nimic neobișnuit legat de asta.

Îmi pare rău să sparg bula voastră conspirativă. Nu, prietene, nouă nu ne pasă dacă a fost un OZN sau nu, ci doar să săpăm să vedem ce s-a întâmplat, nu?

Și este cumva interesant că tu spui că este ceea ce ei spun că este, deoarece în felul acesta o faci să pară mai reală. Adică asta legat de tine, ca și persoană.

Cred că dacă tu ai fi spus că există mereu un OZN, este mereu asta sau cealaltă, atunci ... deși, deși, au existat niște filme făcute fie înainte sau după eveniment cu lumini ciudate neexplicabile pe cerul New York-ului, acesta fiind unul dintre motivele pentru care oamenii încearcă să preseze să se afle ...

Cred că acesta este unul dintre cazurile care s-au întâmplat.

Când eu am cercetat informațiile date mie, mi s-au părut a fi ca o topire de transformatoare multiple pulsând în cascadă ... deci a fost o explozie, iar apoi este albastru, apoi un altul explodează și câteva secunde mai târziu un altul explodează iar toate astea clipesc cu viteze diferite, devenind mai strălucitoare, iar apoi mai puțin, și toate astea par a fi o mare topire de transformatoare.

Asta este ceea ce eu cred că este și nimic altceva. Deci, îmi pare rău. Nu, să nu-ți pară rău ... e grozav.

Deci eu vreau să ajungem la această informație nouă deoarece eu cred că este o chestie cu adevărat uimitoare.

Deci pe 8 Septembrie 2018 eu am scris acest articol pe divinecosmos.com, recomand tuturor să meargă acolo, căci în aparență ei au fost acolo deoarece a obținut 2.978.846 de vizionări în clipa asta, incredibil, 682 de comentarii ...

Și să fiu sincer, chestiile astea au început să se întâmple după ce am făcut aceste filme cu voi tipilor și cu thirdphaseofmoon, deci există o mulțime de oameni care vă oferă atenție și sunt foarte recunoscător că cu toții s-au uitat la articolele mele și au început să le citească.

Este uimitor numărul de vizitatori care vin acum, dar oricum, acesta spune, titlul este: „Noi informări uluitoare: Sateliții de spionaj opriți, arestările Statului Profund în sfârșit iminente?

Dacă mergeți la site-ul meu divinecosmos.com și dați click pe acel link DAVID'S BLOG, iar dacă nu-l puteți găsi dați click pe DAVID'S BLOG și va fi acolo, sau va fi în bara mea laterală, dacă vreți să-mi citiți ultimele articole.

Acolo, noi vorbim despre aceste twitt-uri foarte ciudate care vin ... le voi numi twitt-uri momentan ... postări ciudate de la Q, cam de la sfârșitul lui August, începutul lui Septembrie, când au listat o serie de sateliți, ok?

Ei ai zis de Corona, și Snow White (Albă ca Zăpada) zicând: „Corona este acum închis.” „Snow White este acum închis.”

Iar noi încercam să ne dăm seama despre ce sunt acești sateliți, de ce ne-ar spune Q asta? Și ce indică asta?

Și se pare că era o rețea de comunicații din umbră pentru Statul Profund, pe care o foloseau să fie capabili să vorbească între ei, și pe care-i foloseau pentru supravegherea în masă, iar eu chiar cred că toate astea sunt adevărate.

Totuși, acea orbire a acelor sateliți a avut ... se pare și altă semnificație geo-politică. Și anume, unii dintre acești sateliți și alți sateliți, care au fost sesizați acolo după, erau componenta critică în abilitatea statului profund de a controla clima, de a crea secetă, erupții vulcanice, cutremure, tsunamiuri, uragane, să direcționeze calea unui uragan, să creeze tornade.

Asta sună a SF, dar ce este necesar să înțelegeți este că vremea este pur și simplu rezultatul presiunii înalte și joase, așa că atunci când ai o zonă de presiune înaltă aceasta se va deplasa către zona cu presiune joasă.

Așa că dacă tu poți să tragi cu o rază de microunde într-o anumită parte a atmosferei s-o încingi este exact cum ... tu nu ai vrea să pui ceva metalic în cuptorul cu microunde, deoarece va începe să scoată fum și scântei și apoi va lua foc. Este foarte periculos, tu nu poți pune nimic în viață în cuptorul cu microunde, evident. Se va încinge din interior și va exploda, este oribil.

Imaginați-vă ce se întâmplă dacă ai o rază de microunde imensă și o direcționezi în atmosferă într-o anumită zonă și o triangulezi, să zicem, să fie la o anumită altitudine, imediat ce ai făcut asta și ai dat cu microunde în zonă, obții o zonă de presiune ridicată, ceea ce înseamnă că va dori să se deplaseze acum către zona cu presiune scăzută.

Deci poți folosi sateliți pentru a crea zone de presiune înaltă pentru a dirija tipare de vreme,
pentru a crea vremea ... iar acestea par să fie sursa acestei secete ciudate în California și există și alte exemple în jurul lumii, alte orașe care a fost schilodite foarte tare în special în Africa de Sud, cum ar fi Johannesburg unde a fost așa de înfricoșător că ei la propriu numără invers către ziua zero când oamenii vor trebui să-și ia apa de la izvoare raționalizate, unde trebuie să stai la coadă să mergi să-ți umpli bidonul.

Asta se întâmplă într-o societate civilizată importantă, unde ei au tăiat apa către casa ta.
Dai drumul la robinet, nu se întâmplă nimic, tragi apa la toaletă, nu se întâmplă nimic.

Nu poți să faci un duș, să-ți speli hainele, și chiar de vrei să bei apă, trebuie să ieși afară către unul dintre aceste locuri unde există un robinet autorizat să-ți umpli găleata. Asta este adevărat, este nebunie.

Din fericire, datorită unor diverse metode de conservare, ei au putut să reziste, dar eu mi-am trăit majoritatea timpului în California și mă întorc în California din nou, pe timpul iernii cel puțin, așa că ... în acestă lume, de pe Coasta de Vest nu vă puteți imagina cât este de oribil cu aceste secete și cu cât au crescut prețul apei și au aceste avertismente care-ți sunt țipate în față, despre faptul că nu-ți poți folosi apa și chiar încearcă să aprobe legi prin care tu nu-ți poți spăla hainele și să faci duș în aceiași zi.

Există toate lucrurile acestea despre undatul peluzei tale, ei nu vor să-ți uzi peluza.
Toată lumea își scoate iarba, punând suculente naturale și pietricele și lucruri de acest gen.

Deci întinderea acestei secete din California și cât de rea este, nu este doar despre faptul că apa se scumpește și că este raționalizată, că sunt îngrijorați de asta, ci focurile sălbatice, după cum am vorbit înainte.

Deci se pare că poate, ultima mare mutare, ultima mare lovitură militară pe care Statul Profund a fost capabil s-o realizeze, înainte ca ei să piardă capacitatea de a face genul acesta de lucruri, cu adevărat, un dezastru național ca și armă, au fost focurile sălbatice din California.

În filmul nostru anterior am vorbit despre asta și nu este cazul să vorbim din nou, dar ceea ce nu v-am spus eu data trecută este că acel foc a pornit, focul Woolsey a pornit la 3 zile după ce m-am mutat în LA pentru iarnă, în Topenga.

Eu am privit acel fum, acel foc, iar atunci când am ajuns în faza de evacuare obligatorie am zis „eu am mai trecut prin asta, am trecut cam prin 5 din astea.” Nu e mare chestie, ne vom întoarce acasă într-o zi sau două. Au fost 8 zile în care nu ne-am putut duce acasă, focul era așa de masiv.

Dacă aceasta ar fi fost o lovitură militară ar fi fost la fel de semnificativă cu Hitler care a bombardat Londra.

Există zone masive din Malibu care sunt complet distruse, majoritatea caselor distruse, și am vorbit cu niște oameni implicați în imobiliare, alți oameni au încercat să rămână acolo, iar dacă ar fi supraviețuit casa lor, ei nu doreau să vândă ci să stea acolo. Ia așa de mult timp să construiești după așa ceva că oamenii au sfârșit prin a vinde și pleca, și au vândut cu o reducere oribilă.

Alte știri au ieșit de când am vorbit cu voi ultima dată, în care oamenii află că asigurarea lor nu acoperă prețul casei și nu s-a raportat la nivel de masă, dar oamenii nu sunt acoperiți, nu-și reconstruiesc casa. Foarte mulți oameni au fost strămutați, există foarte multă suferință.

Și doar țineți în minte că severitatea acestora pare să fie intenționată, după cum am zis, dar partea cu adevărat super este (și aici este partea unde vă luam ca referință pe voi și pe Michael Salla, ceea ce din nou, 5 stele pentru interviul acela), alianța se pare că acum are controlul acestor sateliți, de control al vremii. Statul profund nu va mai avea capacitatea de a face această secetă.

Și vă spun că ... eu nici măcar nu doream să înregistrez cu voi astăzi după cum vă amintiți,
deoarece plouă de așa de mult timp în California.

Am o invazie de furnici în coșul de gunoi. Erau așa de multe furnici și mi-am zis că nu pot face față la asta, îl voi pune pur și simplu afară. Și asta s-a întâmplat cam acum 3 zile când am pus această găleată albă afară, ok? Acea găleată are cam 30 de cm de apă în ea, doar de la ploaie ... 30 de cm.

Există așa de multă apă care cade în California acum, că râurile curg pe șosele. Îmi plimb câinele și încerc să nu iau toată această apă potabilă în pantofi. Adică de argumentat dacă e potabilă, doar dacă trece printr-un sistem de filtrare.

Eu am locuit aici din 2006 cred, și nu a mai fost nicio ploaie ca aceasta din 2008 aproximativ poate 2009 cel mai târziu ... aceasta obișnuia să fie normalul. Noi aveam aceste dușuri lungi lungi, care țineau zile, iar aceasta este majoritatea ploii pe care California o primește aici jos în zonele din Sud pentru tot anul.

Aceasta umple masa de apă, rezervoarele, elimină orice probleme cu seceta, solul este hidratat, totul este irigat, toate plantele sunt fericite, totul este fericit, ok?

Asta se întâmpla și este uimitor ... dar e nasol, deoarece plouă de așa de mult timp, iar tu trebuie să scoți cățelul de două ori pe zi dacă nu vrei „cârnați” pe podea, ca să fiu sincer, iar cățelul meu nu vrea să iasă afară în ploaie, nu-i place, eu port o pălărie de lână, o jachetă de lână nu vreau să stau cu umbrela că este ... oricum. Eu pur și simplu îmi pun lâna deoarece aceasta respinge apa, eu ies și-mi plimb câinele prin chestia asta.

Salut tuturor, eu sunt David Wilcock, iar acesta este LA, în Sudul Californiei.

Pe 21 Februarie când pe vremea asta anul trecut aveam vârfuri de 31 de grade C, aerul condiționat funcționa non-stop, iar Alianța ne-a spus că au luat controlul asupra sateliților care modifică vremea, pe care Cabala îi folosea pentru a crea această secetă ce ținea de 7 sau 8 ani în California ... iar eu spuneam acum câțiva ani la „Conscious Life Expo” un lucru care a devenit viral pe internet că: „veți știi când Statul Profund a fost înfrânt, când va ploua în California.”

Iar nivelul acesta de ploaie nu este un accident, este o validare a informațiilor pe care le-am primit și a câtorva dintre informațiile pe care Michael Salla vorbea în privința Alianței care preia controlul asupra sateliților de control al vremii.

Deci asta este așa de minunat, că eu pur și simplu ... chiar dacă e chiar nașpa să ai de a face
cu o săptămână întreagă de ploaie non-stop, eu sunt așa de recunoscător pentru ploaie acum, într-un mod în care nu aș fi fost niciodată înainte, deoarece este ca o ucigașă a secetei,
dar aș vrea să fac unul dintre aceste alte lucruri cu voi tipilor, pentru a reitera ceea ce spunea Michael Salla, deoarece ... eu am o audiență uriașă, iar ei ar putea să se uite la filmele mele cu voi, iar ei să nu realizeze că voi tipilor faceți și alte interviuri care ar trebui verificate, de asemenea.

Unii oameni pur și simplu tastează numele meu și nu contează ce canal este. Iar eu am spus asta la Jimmy Church, așa că vreau să spun asta și cu voi tipilor de asemenea. Vă rog, nu susțineți canale pirat.

Vă rog nu tastați doar numele meu și orice canal vechi care are un video cu David Wilcock să începeți să-l priviți, deoarece noi avem o problemă imensă cu furtul. Există canale care pur și simplu îmi iau chestiile cu mine, le reîncarcă și fac asta tot timpul ... Singura muncă pe care eu o fac care ajunge în Youtube este ori pe propriul meu canal care este David Wilcock / Divine Cosmos (OFFICIAL) sau este Youtube.com/davidwilcock333.

Am făcut un interviu mare cu Third Phase Of The Moon, am făcut câteva interviuri mari cu
Evoluție Colectivă (Collective Evolution) și probabil vom face unul cu Secure Team 10, care este în lucru, iar apoi emisiuni radio cu Jimmy Church și Coast 2 Coast, și apoi cu voi tipilor și asta este tot.

Deci dacă nu sunt unii dintre aceștia este un video piratat. Vă rog, dați-ne de veste, raportați ca să putem închide aceste canale, deoarece nu este bine, aceasta este o parte a campaniei Statului Profund, ei urcă în mod constant lucruri vechi, emisiuni radio pe care le-am făcut acum 10 sau 11 ani și apoi ei le pun o dată nouă, pentru a vă face confuzi ca voi să nu știți ce este nou.

Ei vă frustrează deoarece le încarcă cu toate acele reclame și până recent eu nici măcar nu aveam reclame pe canalul meu Youtube și singurul motiv pentru care eu chiar am început să folosesc reclame este deoarece era singura cale prin care puteam obține validarea pentru ID-ul de conținut, ca ei să poată da jos lucrurile care sunt furate.

Eu aș prefera să nu am reclame pe canalul meu, dar eu am făcut cam jumate din banii decenți din asta, după cum am descoperit, cam 2.000 de $/lună, în esență, și asta este grozav, iar eu sunt fericit că am acest venit acum. Și nimănui nu mai pare să-i mai pese de reclamă, este pur și simplu parte din a privi Youtube. Pur și simplu apeși pe Sări ... și viața merge mai departe. Deci eu cumva sunt o cu asta ... nu mai sunt opus reclamelor din cauza protecției oferite ...

Acestea fiind spuse, să ne întoarcem la acest lucru cu Dr. Michael Salla, deoarece voi tipilor aveți niște informație nouă cu adevărat uimitoare. El a spus niște lucruri pe care eu sincer nu le-am știut. El mi-a oferit niște indicii de cercetare grozave, pe care mi-aș fi dorit să le am când am făcut serialul nostru despre focurile sălbatice.

Dr. Michael Salla a transpirat niște informații pentru voi tipilor, care au venit de la Corey Goode și din alte surse la care am avut și eu acces, în care el a spus că în consecințele imediate de după focurile din California am avut acest eveniment seismic foarte ciudat la scară planetară.

Și a fost preluat de Drudge Report, Drudge a făcut titlul zilei, cred că a fost în 30 Noiembrie, un eveniment seismic ciudat cu unde în toată lumea. Iar asta mă conduce să scriu un articol, ceea ce voi face, este în lucru, lucrez la el de mult timp, iar toși cei care spun „oh, acesta a fost explicat, sunt doar reverberații, este doar un cutremur tipic” ... nu, nu este!

În articolele originare când s-a întâmplat acest lucru prima dată, pe 11 Noiembrie avem seismologi care categoric spun „noi nu știm ce naiba este asta, este planetar, este cu adevărat ciudat, nu are niciun sens”, și după cum voi tipilor știți, o pulsație de 17 secunde, care se repetă din nou, și din nou, și din nou.

Toate articolele de la acea vreme vorbesc despre asta și spun că asta este cu adevărat ciudat
asta nu s-a mai întâmplat, nu ar trebui să fie la scară planetară, și nu s-ar presupune să fie așa de ritmic și regulat, dar ghiciți ce: 17 în literele alfabetului, dacă veți calcula ... A=1, B=2, C=3 ... când ajungeți la 17, ce literă este tipilor? Q!!!

Credeți că acesta ar putea fi de fapt ceva intenționat? Da, acesta este Alianța care ne spune (celor care sunt atenți) că au obținut controlul asupra sateliților de control al vremii. Tehnologia cutremurelor, a vremii, a secetei ...

Și ce fac ei? Ei transmit aceste impulsuri în interiorul Pământului ... iar ceea ce ei nu s-au așteptat totuși, a fost că au fost create aceste reverberații la scară planetară și un alt lucru despre care eu nu cred că Michael Salla a avut la dispoziție când a făcut acest interviu inițial, este că acesta a cauzat de fapt, un număr de Baze Militare Subterane Profunde (DUMBs), D U M B S ... un număr dintre ele, să fie distruse, ca urmare a acestor unde la scară planetară.

Eu nu cred că Alianța a vrut să facă asta ... o mulțime de oameni au murit din cauza asta, așa că eu nu cred că vor mai face prostia să facă asta din nou. Aceasta a fost o chestiune singulară. Dar este uimitor deoarece, foarte probabil, nu vom vedea aceste dezastre naturale
folosite ca și armă.

Aceea a fost foarte probabil, ultima lovitură pe care Statul Profund a avut-o împotriva oamenilor, prin folosirea vremii ca instrument militar. Dar asta nu înseamnă că datorită schimbărilor accelerate ale Pământului, că nu vom mai avea mai multe cutremure, uragane, secete, etc, dar înseamnă că aceste evenimente ciudate, sincronizate, în care există împușcări în masă iar apoi la o milă sau ceva, începe un foc sălbatic și se ard toate casele celebrităților
din Malibu, ca și cum și-ar sacrifica pe ai lor, ceea ce este un truc clasic despre care auzi în THE AVENGERS (Răzbunătorii), ultimul film AVENGERS în care tipului i se cere să-și ucidă propria fată, ca să obțină puterile universului ...

Același lucru în povestea lui Skin Walker din folclorul nativ american, unde pentru a deveni un schimbător de formă, cum ar fi un vârcolac sau ceva, tu trebuie să-ți omori propriul tău copil, iar apoi tu obții această capacitate cumva. Deci eu nici măcar nu știu dacă asta este adevărat, dar ideea este că ... este o parte a magiei negre să ți-i sacrifici pe ai tăi.

Iar eu cred de asemenea (iar noi nu am intrat cu adevărat în asta, în acel film făcut anterior) că este un mesaj pentru celebrități, să tacă naibii din gură. Ei știu că sunt pe cale să fie înfrânți, ei știu că asta va deveni public, iar ei nu vor ca oamenii să-și deschidă la naiba, gurile.

Așa că ei au eliminat, așa cum am discutat în episoadele noastre anterioare, Paradise, California, care părea să fie un loc pentru imigrare ET umanoidă autorizată. Iar dacă asta vă pare nebunie mergeți înapoi și vedeți filmul, nu vom face asta din nou.

Dar apoi la fel de importante sunt celebritățile. Și un alt lucru pe care vreau să-l spun foarte rapid, despre arderea caselor celebrităților în mod intenționat, este că există un truc al cabalei, care merge în trecut până în vremea piraților, pirații care sunt în esență templieri în deghizare, ei folosind această piraterie pentru a intercepta și prelua toate aceste transporturi de aur din America de Sud către Europa. Iar ei au luat așa de mult din acel aur ... ei înșiși că au devenit foarte bogați și puternici, ceea ce le-a permis să-și finanțeze operațiunile, pentru a infiltra și controla Europa și în cele din urmă și America.

Deci acele operațiuni de piraterie care aveau loc, originea termenului „steag fals” deoarece ei ridicau steagul, în funcție de țara care venea, păreau să fie acea țară și în ultimul minut ei săreau pe navă și-i omorau pe toți. Haideți să spunem că ei făceau o operațiune „steag fals”, că veneau portughezii, iar ei aveau cu toții uniforme de la soldați portughezi morți, și ridicau un steag portughez, să spunem că veneau portughezi, ok?

Dar în acest caz particular, ei nu au văzut venind asta: portughezii aveau o mulțime de arme
o mulțime de muschete, o mulțime de tunuri gata să tragă, noi pierdem, noi însemnând pirații, pierdem această bătălie ... ok, noi am pierdut acea navă. Acești oameni sunt pierzători nenorociți, căci este o parte din religia lor ... că ei vor da foc acelei nave, pe care ei deja au capturat-o decât s-o lase să se întoarcă în mâinile oamenilor cu care se luptă.

Chiar dacă asta îi costă propriile lor vieți. Deci dacă ei fac un Steag Fals, dacă ei arată ca Portugalia, iar portughezii ajung pe navă și ei pierd acea bătălie, Portugalia nu va obține acea navă. Ei vor arde propria lor navă. Ei au totul pregătit, ei au toți catalizatori din interiorul navei, cărora le vor da foc, iar aceasta arde și Portugalia nu obține nimic.

Ei sar de pe navă și speră să înoate către siguranță, dar probabil vor muri, însă lor nu le pasă. Ei preferă mai degrabă să moară, decât să fie expuși și aduși în fața justiției. Așa că ceea ce ei spun, una din expresiile lor este că ei vor lupta până ce vor obține „căderea rapidă și oprirea bruscă.”

Asta înseamnă că ei la propriu, vor continua să lupte acest război până vor fi spânzurați ...
aceasta fiind căderea rapidă și oprirea bruscă, când capul stă pe o parte. Deci o parte din ceea ce eu cred că ar putea ca ei să facă în California, cu focurile din Woolsey din sudul Californiei, înainte ca Alianța să poată să meargă în Hollywood, să ia celebritățile de acolo să vorbească despre aceste chestii. Ei vor să-și ardă propriu loc. A fost ultima lor mișcare pe care puteau s-o facă. Este foarte tipic pentru agenda lor.

Deci eu doar vreau să ... sunt o mulțime de lucruri, îmi pare rău că am vorbit așa de mult timp, dar am vrut să revărs toate astea peste voi tipilor. Foarte rapid, vreau să revenim la aceste focuri din Paradise, căci există așa de multe comentarii polarizate de la oameni care au fost acolo.

Unii oameni spun „Da” .... de fapt noi avem o mulțime de comentarii care spun „da, acesta este cel mai ciudat foc în care am fost vreodată.” Alți oameni spun că „oh nu, asta nu s-a întâmplat așa” sau indiferent, dar filmul pe care tu l-ai găsit este cu această femeie care trece prin Paradise, California, arătându-ne copaci arși, dar copacii aveau la propriu, găuri în sol, acolo unde fuseseră copacii.

Era ca și cum ei fuseseră complet ... Ca și cum copacii se dezintegraseră complet și rămăsese doar gaura unde erau rădăcinile. Așa de nebunesc. Ca și cum ai dezintegra copacul la propriu și nu ar mai rămâne nicio dovadă a copacului.

Iar unii oameni vorbeau despre cât de fierbinte trebuie să fie focul ca să se întâmple asta  ... să se topească mașinile ... da și de asemenea copacii ... de aceea se spune că unii dintre copaci sunt lăsați deoarece ei spun că focul trebuie să fie foarte foarte fierbinte să ardă un copac complet.

Deci ce spuneți voi tipilor, eu nu am auzit asta înainte, asta este complet nou pentru mine, voi spuneți că acei copaci sunt arși până în interiorul solului? Ca și cum ... wow ... Sau cumva dezintegrați cumva ... da, ca și cum nu ar fi existat un copac. Era la propriu o gaură în sol acolo unde era copacul. Da, filmări și dovezi foto, foarte ciudat.

Un alt lucru care este cu adevărat uimitor, și trebuie să-i ofer acreditare Dr. Michael Salla pentru asta, o transpirare despre care el a făcut referință pe acest site, exopolitics.org, privind un document guvernamental scăpat asupra căruia el a făcut foarte multă muncă de investigație, dar și alți cercetători OZN, se întâmplă ca eu să nu fi dat peste acesta decât după ce am l-am citit, după ce am văzut filmul vostru, în care se raportează, din acest document guvernamental, care pare să fie o informare pe care președintele SUA ar oferi-o,
un fel de chestie „trebuie să se știe” de nivel inferior, dar nici pe departe apropiat de adevărata dimensiune a ceea ce se întâmplă de fapt. Eu m-am uitat la document și citindu-l am putut să spun imediat că este real.

Oamenii vor să încerce să separe micile detalii minore, dar nu pot accepta cu adevărat
adevărul despre așa ceva ... dar documentul descrie ET cu aspect uman cărora li se oferă imigrare autorizată în țară, iar ei folosesc termenul „Paradise” nu ca să spună că vor locui în Paradise, California, ci că ei văd Pământul ca un paradis iar ei vor să trăiască în paradis.

Așa că ... acum există și urma unui document care sugerează că aceasta a fost o iterare
suplimentară că Paradise ar fi un loc pentru acești oameni, sau o iterare suplimentară a unei înțelegeri guvernamentale. Asta este foarte interesant, iar asta este o altă parte a acestui articol la care lucrez, care sper că va apărea pe site-ul meu în următoarele câteva săptămâni.

Asigurați-vă că veți fi alături de noi săptămâna viitoare cu finalul epic, al acestei serii exclusive cu David Wilcock, în care vom auzi câteva dintre experiențele personale ale lui David.

Iar noi credem că este timpul să discutăm „MAREA TREZIRE”, doar „LA LIMITA MINUNĂRII”.

Se pare că acest gen de chestie a Statului Profund pe care ei o doreau, este că ei încercau să ucidă America, prin faptul că aproape toată mâncarea noastră este crescută aici și dacă nu există apă și ploaie, atunci nu există mâncare.

Iar în unele dintre informările pe care le-am primit, se zice că ei erau îngrijorați legat de faptul că țările lor, adică aceste elite europene au trebuit să sufere în timpul Celui de-al 2-lea Război Mondial (CD2RM), dar America nu a fost lovită.

Așa că o parte din motivul pentru care ei foloseau aceste tehnologii cu raze de microunde
foarte avansate, din sateliți, din stații cu baza la sol și cu alte mijloace a fost să se încerce să usuce California, uitați-vă ce s-a întâmplat cu focurile sălbatice, care par să fi fost puse deliberat, asta este o cu totul altă poveste, dar acum se pare că la scurt timp după focurile sălbatice din California, Alianța a recâștigat controlul asupra sateliților de control ai vremii.

Acesta este un eveniment foarte mare. Noi am avut așa de multă ploaie în California că este nebunie. De fapt a fost un articol chiar săptămâna trecută care spunea că un râu atmosferic cu o cantitate de apă cât 5 Mississippi-uri a venit către California într-o singură furtună.

Deci noi nu numai că nu mai avem secetă, dar acum mass media și-a schimbat imediat tacticile de emitere a fricii pentru a spune: „oh, acum voi trebuie să vă faceți griji despre această inundație de proporții biblice, deoarece va fi așa de multă apă că se vor revărsa rezervoarele și toate aceste mile pătrate de teren vor fi complet distruse.

Ei bine, acesta este un lucru bun, un lucru bun că avem această apă, dar este așa de bizar că ne aflăm aici și s-a întâmplat asta. Adică eu am mers să fac duș, am plimbat câinele în acestă dimineață, era însorit, era ok, iar acum avem acestă zăpadă, iar voi trebuie să înțelegeți, eu am trăit în California pentru 13 sau 14 ani ... iar asta în esență, nu se întâmplă niciodată.

Iar noi chiar am avut ceva știri nu cu mult timp în urmă, mai devreme săptămâna aceasta, că Las Vegas a avut zăpadă. Deci eu vreau să fiu clar, informările ne spun că asta se întâmplă deoarece că vremea își revine.

Cabala, Statul Profund au pierdut controlul asupra tehnologiei sateliților care modifică vremea, asupra tehnologiei HAARP de la sol, iar noi am trecut de la această secetă ciudată în care la propriu, nu ploua niciodată, ca într-o imposibilitate matematică, către ceea ce avem acum care este „o vreme de rahat”, dar o primim, deoarece avem nevoie de apă.

Dar totuși, în toată viața mea, nu am văzut niciodată așa ceva să se întâmple. Adică aceștia sunt fulgi mari, îi puteți vedea pe jacheta mea aici, pur și simplu bucăți de zăpadă care pică și cât de dense sunt și cad în mod consistent. Și se petrece în felul acesta ... eram la duș când a început, așa că eu eram îngrijorat că poate nu aș avea suficient timp să vin aici să fac asta.

Acum voi spune că au existat câteva dăți în trecut când am avut grindină. Când ai aceste pietricele de gheață, asta se mai întâmplă uneori, dar zăpadă, nu am văzut niciodată, nu-mi pot aminti vreodată să avem o furtună de zăpadă în California și sunt aici cred, de 14 ani.

Deci asta este cu adevărat entuziasmant și fără precedent și este o altă dovadă, că vremea se întoarce sub controlul Pământului, și avem această ciudată ieșire artificială de revenire din asta.

California a fost perturbată de așa de mult timp  încercându-se să se distrugă rezerva noastră de hrană, că acest vortex polar  a venit în partea de jos deasupra zonei continentale a SUA, așa că toată lumea are aceste probleme ciudate și sunt sigur că sunteți conștienți de asta, aceste temperaturi ciudate, nebunești de 50 - 55 de grade C sub zero, în inima Americii.
Asta este cu totul o parte din acel proces.

Vortexul polar a coborât, partea care în mod normal  ar fi către Polul Nord a venit la Sud, pentru a se încerca să se vindece clima după această secetă artificială prelungită, așa că pe cât e de nebunesc, friguros și inconfortabil este să fiu aici chiar acum, sunt foarte fericit pentru asta, vreau să înfig  un băț în Pământ să fac un semn cu această ocazie și voi împărtăși asta  într-un film viitor. Deci acesta este un alt punct foarte important aici.

Modul în care eu ... deoarece noi am fost suficient de norocoși să fim capabili să închiriem un loc care are  mulți pomi fructiferi. Avem ceva piersici, avem pruni, pluot (hibrid = caisă + prună) avem acest curmal japonez acolo, avem ceva citrice, niște lămâi, niște limete ... Acesta este un migdal, iar veverițele  mereu fură migdalele. Nu am avut niciodată vreo migdală  din acest copac. Fructul arată cumva rotund, oval și plat  și are un fel de păr verzui pe ea.

Oricum, ceea ce s-a întâmplat în fiecare an, cu aceste probleme ciudate cu seceta, este că ei ar fi pornit căldura foarte tare, iar eu știu că asta e făcut de om, deoarece este așa de evident cu toate aceste informații  pe care le am și cu toată cunoașterea care este disponibilă dacă o căutați, ei ar fi încălzit aerul până pe la 30 de grade, existând această ardere prelungită ... adică îmi amintesc că în Februarie fiind în dormitorul meu și trebuind să dau drumul la aerul condiționat că era așa de ciudat de cald.

Atunci, copacii își ziceau: „oh, este primăvară, să înflorim!” Iar apoi, ceea ce ei făceau mereu  și am urmărit asta an după an, mă făcea să plâng, aveam un așa sentiment de deșertăciune ... Undeva în jurul ... acestei perioade de fapt, la sfârșitul lui Februarie ... am fi primit o furtună mare și ar fi venit așa de puternic că ar fi golit copacii de flori.

Deci pentru a vă oferi un exemplu, am încercat să plantez ceva chestii noi aici, înainte să înceapă seceta, am plantat acești lămâi și am plantat de asemenea câțiva arbori de avocado.
În singurul an în care arborele meu de avocado a încercat să înflorească, au început să iasă florile, iar apoi noi am avut această furtună nebună cu grindină care a lovit toate florile și au picat, deci o furtună cu grindină ar putea doborî cu ușurință toate aceste flori din copac.

Deci aceasta este o parte din modul cum funcționează jocul, agenda de control a populației ... ei fac copacii să înflorească iar apoi ei trimit o furtună nenorocită care termină florile,
obții un randament al culturilor redus semnificativ și în ultimă instanță nu există apă, toată lumea se bate pe ea, așa că ... toate astea s-au schimbat dar din nou, clima este foarte imprevizibilă.

Suntem aici, într-o furtună de zăpadă, pentru prima dată în toată viața mea am văzut zăpadă
în LA și vă voi oferi o înțelegere a agendei mai mari, care se petrece aici.

Fi atent, ascultătorule al LIMITEI MINUNĂRII, rezistată sau ești osândit.

Fie ca asta să fie osânda ta!


Pe Curând !


 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


  Linkuri alternative:     AICI 1AICI 2  și AICI 3.

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !



 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.