Preventiv/Anticipativ sau/și ca copie de Securitate, ținând cont și de o eventuală închidere a FB, YT și tot de Google, pun la îndemâna celor interesați un canal cu video din seria CoTa, un grup pentru același subiect sau temă și alte mijloace de distribuție alternative :

Clasicul YT (cât mai funcționează): https://www.youtube.com/c/PaulMarian/videos

CoTa GRUP: https://t.me/joinchat/SndJYD5CydkFWKOD

MeWe grup: https://mewe.com/group/5f86fe829e23cf59878b7535

Sau https://reteaua-romaneasca.live/PaulMarian

https://ok.ru/profile/577213801127 și https://vk.com/videos183567958

Dacă ești Preventiv, posibilele belele se reduc.

Dacă ești Reactiv înseamnă că te-au prins în Ofsaid.


joi, 12 martie 2020

CoTa (11): Contactul Nostru Extraterestru


   Este munca oamenilor ... să se elibereze ... Ei trebuie să schimbe, noi trebuie să ne schimbăm percepția, să ne descotorosim de ideile noastre limitatoare și trebuie să ne îmbunătățim puterea creativă pentru a influența matricea, deoarece aceasta este aproape ca un organism viu ce citește gândurile și intențiile noastre, și reacționează și ne oferă înapoi ceea ce proiectăm în aceasta.
  Deci de aceea, ceea ce face Swaruu, după spusele ei, ea prăbușește, ne prăbușește linia noastră negativă anterioară și ne oferă instrumente, informația, aceasta fiind instrumentul, informația fiind o armă, iar cu aceasta noi putem colapsa linia temporală anterioară și să manifestăm în mod colectiv, o linie temporală pozitivă. Ea a și accelerat asta.

    Bună tuturor, bună dimineața, bună ziua.

    Acesta este al doilea video pe care-l fac, cu mine vorbind, și doresc să ... vreau să fac mai multe dintre acele filme, chiar acum, și vreau să fac asta deoarece simt că informația care vine prin Swaruu, chiar merită și trebuie împărtășită în lumea lb. engleze.
   Lumea lb. spaniole este deja destul de familiară cu informația ce vine de la ea, iar eu simt că este timpul s-o împărtășesc cu voi. Eu și prietenul meu Robert, care avem comunicarea cu Swaruu facem o mulțime de actualizări, o mulțime de video, și împărtășim în mod constant cu publicul, ceea ce se întâmplă, în noi actualizări. Deci, de acum, tot ceea ce eu vorbesc pe canalul în spaniolă, voi împărtăși și pe canalul în engleză. Bineînțeles, doar eu fac asta deoarece Robert nu vorbește engleză. Dar el este acolo și are și el comunicarea și nu numai noi, Swaruu vorbește cu mulți oameni și a vorbit cu mulți oameni și nu numai ea, ci și cu familia TAYGETANĂ, ca să zic așa, care și ei au vorbit cu oamenii, dar nu o mai fac și voi explica de ce mai târziu, dar Swaruu continuă să vorbească cu oamenii și cred că va exista și un alt canal cu un bărbat pe nume Brian, care va împărtăși de asemenea mesajele care vin de la Swaruu.
    Ok, doar pentru a repeta din nou, pe scurt, Swaruu este o tânără de 17 ani, ca vârstă, domnișoară TAYGETEANĂ, din Pleiade. TAYGETA este un sistem stelar în Pleiade, și există multe rase diferite acolo, iar ea este o TAYGETEANĂ Pleiadiană. Deci informația vine din perspectiva ei, cum vedea ea lucrurile, ea se află actualmente pe orbita Pământului și de asemenea multe multe multe alte rase. Există multe rase, iar noi vom explica asta, ... informația vine de la ea.

   Taygetanii au intrat pe orbită în 2008, și erau mai mult de 20.000, dintre ei . Până recent, în Iunie, numărul s-a redus, și erau aproximativ 7.000 de taygetani, pe orbita Pământului, și de aceea am vrut să vă actualizez, deoarece se întâmplă schimbări, tot timpul. Din Iunie trecut, toți taygetanii au părăsit orbita și au mers înapoi la planetele lor, una din ele este Erra, iar cealaltă este Temer, s-au întors la planetele lor, iar acum ... se vor întoarce, dar ceea ce se întâmplă este că multe echipe sau multe echipaje se rotesc, acesta este unul dintre motive.
   Un alt motiv pentru care este posibil să fie trimiși înapoi este că au existat probleme cu Federația. Ok, pentru aceia dintre voi care nu știți ce se întâmplă în spațiu încă, mai exact, există două facțiuni chiar acum, două grupuri oficiale ... afilieri: prima este Federația, cred ... după cum îmi amintesc (a Planetelor Unite) și este constituită din mii ... ei bine, poate nu mii, nu știu exact numărul, dar din sute de rase diferite ...
   Scopul acestei federații, formarea ... eu cred că s-a menționat într-unul dintre videourile de dinaintea acestuia, așa că nu vreau să repet asta, dar este doar o cooperare între rase.
   Acum, de ce sunt aici? De ce sunt aici, în orbita Pământului? Ei bine, ca să ne ajute cu Ascensiunea, care este un fapt, se întâmplă este iminentă, toată galaxia ascensionează, iar ei sunt aici să ne ajute cu asta, și de asemenea să studieze procesul Înălțării, să observe mecanismele Înălțării, să ne ajute împotriva forțelor reptiliene. Pentru a bloca, pentru a impune blocade împotriva forțelor reptiliene, să securizeze intrările și ieșirile din atmosfera Pământului. Da, pentru că există foarte mult trafic ce se petrece, și multe rase regresive ... așa că ei sunt aici să ne protejeze împotriva acestora ...

   Deci aceasta este Federația, iar un alt grup, al cărui scop este similar, dar este un alt grup, este Alianța Sferei, și da este aceiași alianță despre care vorbește Corey Goode. Alianța Sferei ... de ce Alianța Sferei? Deoarece multe dintre nave,  multe nave mai mari, nave bio-sferă, sunt sub formă de sferă. Deci de aceea este numită așa.
   Unele rase aparțin de două grupuri, de Federație și de Alianță, iar unii dintre ei aparțin doar de un grup, iar unii nu aparțin de niciunul dintre grupuri.
   Deci, a existat o problemă ... ei bine, dați-mi voie doar să fac o recapitulare, deoarece s-au întâmplat o mulțime de lucruri și voi încerca să vă aduc la zi foarte rapid. Ce s-a întâmplat a fost faptul că din Mai, mai mult sau mai puțin, din momentul în care Swaruu a început să împărtășească informația în mod deschis, cu noi, și am publicat această informație în lumea lb. spaniole, iar eu o voi pune pe toată acum în lb. engleză (o parte din aceasta este deja pusă, dar mult mai multă va veni), deci de când a împărtășit această informație, Federația nu a fost foarte bucuroasă de asta, cu această dezvăluire de informații.
   Au fost menționate o mulțime de lucruri de către Swaruu, cum ar fi de exemplu, energia gratuită, procesul energiei gratuite, despre care ea nu a oferit detaliile exacte, cum să faci un dispozitiv de energie liberă, dar a explicat o mulțime de fenomene din spatele acesteia, așa că Federația nu este prea bucuroasă de ceea ce se întâmplă, cu ea, cu acțiunile ei, deoarece ei susțin, printre alte lucruri, ei spun că Pământul este așa cum se presupune să fie, se întâmplă Înălțarea, iar Pământul este deja eliberat într-o anumită linie temporală.

    Deci noi nu ar trebui să ... nimic nu ar trebui să fie forțat și să se interfereze, că toată lumea este acolo de unde aparțin, ceea ce Swaruu le-a spus întotdeauna și lor, învățându-i ... căci ea da, are 17 ani, dar este mult dincolo de vârsta ei, conștiința ei pur și simplu depășește vârsta, vârsta fizică, și îi învață pe mulți dintre ei o mulțime de lucruri. Ea a fost un ghid din spatele liderului forțelor taygetane. Deci ea este destul de importantă.
   Deci revenind la Federație, aceasta nu a fost de acord cu cantitatea de informație pe care ea a împărtășit-o și au avertizat-o să nu continue cu acest contact. Ei recent au încetat să contacteze oamenii. Da, există alte rase care contactează oamenii, dar nu sunt neapărat cei care aparțin federației. Sau ei pur și simplu încalcă regulile ... ei bine, „regulile”, acestea sunt mai mult linii directoare ..

   Prima Directivă a Federației nu este neapărat un set de reguli stricte, ci mai mult o linie directoare, o filozofie, dar nu este ceva strict și poate fi încălcat. Deci ei au avertizat-o să nu divulge așa de multă informație, au amenințat-o, cu conceptul de karmă, etc, dar ea a fost o luptătoare, ea a fost un samurai ronin independent, iar ea a fost aproape singură în asta și a continuat să ne ofere această informație.
   Noi avem suspiciuni, avem informații care vin de la serviciile de informații taygetane, (da, și ei au servicii de informații acolo), cum că Federația a fost infiltrată. Am auzit că Federația s-a opus așa de violent dezvăluirii care vine de la Swaruu.
  De ce ar fi așa de împotriva acesteia, când toată informația ei ne împuternicește? Ea nu depășește nicio linie. Ea ne oferă instrumentele să descoperim ce suntem, de ce suntem capabili, ce este realitatea, cum să manifești lucruri, cum să controlezi realitatea, cum să manifești o linie temporală pozitivă.
  Ea pur și simplu doar ne-a călăuzit și ne-a ajutat, deci de ce ar fi împotriva acestui lucru?Așa că forțele serviciilor de inteligență taygetane au descoperit că a existat o infiltrare în cadrul Federației și da, cea de-a 5-a dimensiune, căci Federația și toate aceste lucruri se întâmplă în 5D, 5D-ul nu este ținutul eteric, nu este tărâmul aerat, cu zâne, curgător cu iubire și lumină, ei sunt ființe biologice, ei sunt fizici, au politică, strategii, ei mănâncă, merg la baie, așa că ei pot fi de asemenea infiltrați.
   Deci ei au fost infiltrați și nu există prea multă informație disponibilă, în acest moment. Dar se presupune, se așteaptă, se suspectează că poate, unul dintre motivele pentru care Federația a trimis taygetanii înapoi acasă este datorită la ceea ce face Swaruu poate, iar ea face foarte mult, ok? Eu abia am început aici, cu informația. Deci ...

   Cu ce altceva aș putea să vă aduc la zi? Da ... în general, diversele rase sunt în orbita Pământului, după cum am spus, ei ne ajută cu Înălțarea, ei au securizat intrările și ieșirile din atmosfera terestră au impus o blocadă reptiliană, ei observă și studiază, își protejează semințele stelare, ei sunt aici de asemenea, pentru a-și recupera semințele stelare ... și să examineze protocoalele contactului.
  Un contact masiv cu rasa umană se va întâmpla, de aceea se întâmplă toate astea. Asta este o parte din pregătire, ei pregătesc terenul. Un contact masiv se va întâmpla, dar după ce cabala este eliminată. Iar asta se întâmplă, procesul se întâmplă, cabala fiind eliminată. Dar, ceea ce este cu adevărat important sunt oamenii din interiorul matricei, din interiorul Pământului. 
  Este munca oamenilor ... să se elibereze ... Ei trebuie să schimbe, noi trebuie să ne schimbăm percepția, să ne descotorosim de ideile noastre limitatoare și trebuie să ne îmbunătățim puterea creativă pentru a influența matricea, deoarece aceasta este aproape ca un organism viu ce citește gândurile și intențiile noastre, și reacționează și ne oferă înapoi ceea ce proiectăm în aceasta.
  Deci de aceea, ceea ce face Swaruu, după spusele ei, ea prăbușește, ne prăbușește linia noastră negativă anterioară și ne oferă instrumente, informația, aceasta fiind instrumentul, informația fiind o armă, iar cu aceasta noi putem colapsa linia temporală anterioară și să manifestăm în mod colectiv, o linie temporală pozitivă. Ea a și accelerat asta.

  Da, deoarece am întrebat-o, am întrebat-o: toți taygetanii au plecat și tu ești singura aici, ești singură. De ce ai rămas? De ce nu te-ai întors pur și simplu la planeta ta și să te relaxezi un pic, să te deconectezi, tu ai doar 17 ani. Iar ea a spus: există treabă ce trebuie făcută. Iar munca mea nu este aceea a Federației.
  Căci noi trebuie să ținem minte că Federația are interesele ei, politicile ei, strategiile ei, conceptele ei care diferă de modul cum de exemplu, vede lucrurile Swaruu. Ea vrea să ajute cu informația, dar ei nu vor așa de mult, pentru indiferent ce motive. În cuvintele ei, ea vrea să determine cel mai mare număr de oameni posibil să manifeste linia temporală conform acordului, în mod colectiv, să accelereze Ascensiunea și pe cea a planetei. Deoarece în mod colectiv, noi avem puterea să accelerăm Ascensiunea. Ascensiunea este mereu ceva personal și subiectiv, și este ceva ce Swaruu a subliniat mereu.

   Universul este constituit din mii, sute de mii de linii temporale și fiecare persoană este o linie temporală specifică individuală, așa că Înălțarea este o linie temporală individuală. Dar, există de asemenea o linie temporală în rețea, la nivel colectiv, așa că dacă noi la nivel colectiv, vizualizăm un anumit lucru și ne focalizăm pe un anumit rezultat în viitor, aceasta este ceea ce vom manifesta, noi vom accelera asta.
   Și asta este ceea ce ea vrea să facă, vrea să accelereze lucrurile. Ea vrea să activeze numărul cheie de oameni din interiorul matricei, oamenii adevărați, (căci există de asemenea și oameni ne-reali în matrice, iar acel video va fi unul dintre următoarele) da, există oameni ne-reali în matrice, fără suflet, dar ceea ce se întâmplă aici, ea vrea să activeze oamenii reali, să activeze numărul cheie de oameni reali, ca aceștia să manifeste linia temporală pentru restul, căci restul este doar matricea, oameni de fundal, suplimentari, în filmul nostru, dar ei vor urma, deoarece ei vor continua cu filmul pe care noi îl proiectăm, noi proiectăm filmul, iar ei ne urmează.
   Ceea se întâmplă este că oamenii ne-reali au devenit o parte așa de intrinsecă a realității și inserează idei false în realitatea noastră, în noi adevărații oameni, acum noi am devenit urmăritorii lor și manifestăm și perpetuăm realitatea lor, ceea ce cabala, cu reptilienii, negativii și oamenii ne-reali, au inițiat.
  Noi am fost sub controlul mental al facțiunilor negative, de secole. Și da, într-un anumit fel, noi suntem victimele acestui fapt, dar, munca lui Swaruu este de asemenea să ne re-amintească, să ne trezească și să ne facă să realizăm că nu suntem victime și că am fost făcuți să credem că suntem victimele, și urmăritorii sistemului lor, ok? Da, ne-au fost impuse anumite idei, dar acolo este locul unde se încheie partea noastră de victimă. Ok?
  Dar acum este momentul să ne revenim și să recuperăm puterea noastră și să reprogramăm acele idei limitatoare care ne-au fost impuse și să recreăm linia temporală pe care noi, oamenii adevărați, pozitivi, vrem să o manifestăm și nu ce vor ei să manifeste asupra noastră. Aceasta este munca lui Swaruu, dar peste toate cele, este munca noastră. Ea doar ne oferă instrumentele.

   Încerc să merg repede, deoarece sunt așa de mult lucruri ce s-au întâmplat și pe care le-am învățat în acest proces, din Aprilie încoace. Deci, acum, dați-mi voie să vă aduc la zi: ea este singură chiar acum, toți taygetanii au plecat.
   Am întrebat-o: Cum te simți? Cum te simți? „Cum te simți complet singură?”, căci mi-am imaginat că ea plutește în nava ei micuță de mărimea unui apartament, numită Suzi. Dar asta este ceea ce ea mi-a răspuns: da, ciudat de singură aici. Totuși eu funcționez independent, am lucrat mereu singură, prefer să fiu singură de multe ori, dar da, sunt destul de singură.
   Eu sunt cu trenul de aterizare coborât și gravitația artificială oprită. Dar totuși, nu mai este nimeni aici. Așa că am întrebat-o: ce vrei să spui prin faptul că trenul tău de aterizare e coborât și gravitația artificială oprită? Deoarece trebuie menționat că atunci când se aflau pe navă, ei aveau pornită gravitația artificială. 
   Deci, ce vrei să spui? Ce vrei să spui prin faptul că ai trenul de aterizare coborât? Și se pare că ea nu plutește în spațiu în mica ei navă, ci se află în hangarul în nava bio-sferă andromedană, căci ea a fost acolo de multe ori înainte.
   Nava bio-sferă este o navă uriașă, uriașă ... care în esență, include totul în interior, include parcuri, grădini, mici alei ... Este în esență ca o mini-lume,  în interiorul navei. Deci ea se află în bio-sfera andromedană, în hangar ... dar acesta este gol, deci este liniște și ciudat de singură acolo.
   Am întrebat-o: ok, deci tu nu ești singură și poți în principiu să te plimbi în zonă tu poți să ieși din mica ta navă, și să te plimbi în jur în bio-sferă și să interacționezi cu andromedani. Iar ea a spus: da, în teorie poate face asta, dar preferă să nu facă asta. De ce? Deoarece cu facțiunea negativă recent infiltrată în Federație, ce se plimbă de colo colo și nicio o nouă informație disponibilă, „eu mă simt mai în siguranță aici.”
   Deoarece da, Andromedanii aparțin de Federație și nu există vreo confirmare de unde vine infiltrarea. Ok, apoi am întrebat-o ... Cum sunt Andromedanii? Iar ea a spus: sunt foarte pașnici, dar cumva sunt macho, patriarhali, și cu idei foarte vechi, ancestrale, care din punctul meu de vedere au nevoie de revizuire serioasă de urgență.
   Căci da, Pleiadienii taygetani sunt mai matriarhali, sunt foarte feminini, dar asta nu înseamnă că nu au bărbați, ei au bărbați, aceștia sunt foarte importanți, ei joacă un rol important, au relații, etc. Până de curând a existat un bărbat pleiadian taygetan implicat în comunicare, nu cu mine sau Robert, dar cumva el era aproape.
   Deci Andromedanii sunt invers, sunt mai mult patriarhali. Și spune ea: „cu idei foarte vechi, ancestrale, care după părerea mea au nevoie urgentă de revizuire.” Eu voi vorbi și despre asta. Ea aici se referă la termenul de karmă, deoarece Andromedanii sunt cei care au introdus, ideea, conceptul de karmă în Est. Iar ei sunt foarte stricți în privința asta. În esență ei cred că această karma este ceva inevitabil, căruia nu-i poți scăpa, fiind ceva din care nu te poți elibera.
   Iar aici este locul unde Swaruu intervine, unde înțelepciunea lui Swaruu își face apariția, iar ea spune și a încercat să le spună și lor, „nu, karma nu este ceva inevitabil, ci în esență sunt de fapt bani, de tip Monopoly. Asta înseamnă că este validă, atâta timp cât te joci Monopoly. Atâta timp cât te joci jocul, karma este adevărată, dar imediat ce tu realizezi natura jocului în care te afli, deoarece la acel nivel, ei de asemenea, la un nivel al jocului este o matrice de asemenea, dar este o versiune diferite a matricei. Ok?
   Aici noi suntem într-o matrice, din interiorul unei matrici. Ei se află la nivele mai înalte ale matricei, dar este încă o formă a jocului. A unei conștiințe mai largi. Deci karma și voi vorbi despre asta într-un video separat, dedicat cu totul karmei, iar ea explică faptul că da, noi ne putem elibera de karmă.

   Tu ești cel care decide : da, eu sunt guvernat de karmă. Căci acesta este modul cum arhonii și cei negativi continuă să ne mențină captivi în interiorul acestui ciclu de reîncarnare, deoarece ne-au făcut să credem în concepte cum ar fi păcatul, karma și ne-au făcut să perpetuăm acest ciclu al reîncarnării. Și astfel ei ne mențin captivi în ciclul Pământului, în esență. Iar ceea ce ei vor să facă ... Swaruu de exemplu, vrea să ne elibereze sufletul, din acel ciclu, deci cel puțin noi avem de ales.
   Deci noi nu suntem guvernați de karmă, deci putem să ne iertăm pe noi înșine, ca noi să înțelegem că am făcut, ceea ce am venit să facem și am făcut ce am putut mai bine și este vremea să mergem mai departe. Nu există niciun motiv ca noi să tot continuăm să ne tot întoarcem și să continuăm să încercăm să repetăm aceiași greșeală, din nou și din nou. Asta este ceea ce vor cei negativi, ne vor înapoi, deoarece se hrănesc din noi aici, în această gaură 3D. Ok. Deci ... să continuăm.

   Eu am întrebat-o de asemenea, din nou: cum sunt ei, Andromedanii? Din punct de vedere al personalității .... Așa că ea a spus: ei sunt foarte prietenoși, dar nu au același tip de emoții așa cum avem noi. Iar asta ne cauzează multe probleme ca și taygetani, care sunt foarte emoționali, poate chiar mai mult ca oamenii. Andromedanii chiar au emoții, dar sunt diferite.
   Din punctul meu de vedere (aici o citesc pe ea), sunt prea logici și nevrotic de corecți. Ei chiar au o inimă, dar după opinia mea, este rece. Da, trebuie menționat că Pleiadienii în general, taygetanii în special, cred, sunt mai emoționali, sunt ființe emoționale, ființe senzuale, iar taygetanii sunt chiar și mai emoționali decât oamenii (conform ei). Este interesant, nu?

   Deoarece noi am avut această idee și am vorbit despre asta cu Robert astăzi, că oamenii 5D sunt niște creaturi eterice, mistice, distante ca niște îngeri. Și că ei sunt cu totul din iubire și lumină și au transcens dualitatea, și au transcens emoționalul, etc, dar nu este adevărat. Ei sunt de fapt foarte similari nouă, în multe aspecte.
   Deci ei sunt biologici, merg la baie, femeilor le pasă de aparența lor, își pun cercei, au machiaj, mănâncă, petrec, ei nu au alcool totuși, important de menționat, totul este în mintea lor. Ei se distrează în felul acesta, cu mintea lor, dar sunt foarte similari cu noi. Ei reacționează în mod emoțional la anumite situații și ... haideți să nu proiectăm acele fantezii asupra oamenilor 5D, așa cum ne imaginăm noi că sunt.
   Oamenii 5D (apropo, eu vorbesc doar despre Pleiadieni și Pleiadienii Taygetani), ei sunt dintre cei care sunt cei mai asemănători cu noi. Dar în 5D, în cea de-a 5-a densitate, există bineînțeles multe mii de rase care nu arată absolut de loc ca noi, oamenii, eu vorbesc doar despre taygetani.
   Și din ce am înțeles, există mulți alții ce arată ca noi. Ok, cum arată Andromedanii? Andromedanii au piele albastră, albastru bebeluș, înalți și foarte slabi. Sunt între 2 și 3 metri înălțime, de obicei cam de 2,40 metri. Și nu au niciun pic de păr, niciunde. 5 degete lungi, ochi mari și migdalați, cu pupile întunecate. Nas mic și buze mici, de obicei îmbrăcați în robe lungi, pline de ornamente. Siriusienii arată asemănători, dar Andromedanii sunt mai înalți. Ei chiar au femei și par foarte feminine, cu sâni mari, poate prea mari pentru corpurile lor subțiri și alungite. Ei au fețe blânde, dar niciun pic de păr. Ei ne percep pe noi și pe ei ca fiind ciudați, cu părul ce îl avem pe cap.

   Ok, am menționat Alianța Sferei? Da, Alianța Sferei este aceiași cu cea menționată de Corey Goode. Câteva sute de rase, prea multe să le menționez, spune Swaruu, aparțin de Alianța Sferei: aviari, andromedani, arcturieni ... Așa că am întrebat: deci Alianța și Federația sunt două facțiuni majore acolo, nu? Și care este scopul Alianței, comparativ cu cel al Federației? Același obiectiv?
  Swaruu răspunde: da, dar ei cooperează, sunt aliați, dar nu la fel. Același motiv să fie aici: pentru a monitoriza Ascensiunea Pământului. În acest caz de asemenea să vadă și să supravegheze posibilele probleme cu infiltrații asupra cărora noi am aruncat o lumină. Ei sunt aici să ajute și de asemenea sunt aici să-și protejeze semințele lor stelare.
   Ok, ultimul subiect pe care vreau să-l menționez  în această actualizare este ... eu vreau să vorbesc despre navele care pot fi văzute de aici. Căci există multe multe, mai mult de 5.000 de nave, nave ET ce se învârt în jurul Pământului. Unele din ele sunt staționare, iar unele dintre ele ... ok, ea spune: „cea mai mare parte a flotei, bio-sferele principale și crucișătoarele mai mari sunt la distanța de aproximativ 500.000 km, de Pământ.” Doar ca să vă ofer referința, Luna este la 360.000 km.
   Deci acestea sunt mai departe decât Luna, cele mai mari, dar multe alte nave mai mici se învârt, navighează în jurul Pământului, la o distanță foarte apropiată de Pământ, multe zburând în atmosferă acum și multe sunt aterizate la sol. Așa de aproape, așa de aproape.
   Am zis: eu nu am văzut niciodată un OZN, eu nu am văzut niciodată o navă, sau poate eu am crezut că nu am văzut. Poate am văzut și am crezut că nu este. Așa că ea a spus: „ciudat, deoarece există foarte mult trafic și multe nave folosescnlumini stroboscopice ca voi să puteți crede că este un avion ... și nu este.nMulte dintre ele folosesc lumini stroboscopice, deci noi am putea să le confundăm cu un avion. Ea continuă: „multe au ... multe au chiar și un transponder, care identifică automat nava ca fiind o navă civilă sau militară.”
   Un indiciu pentru a le recunoaște. Spune ea: „o aeronavă umană ar avea o lumină roșie,  pe vârful aripii roșii și o lumină verde la vârful aripii drepte. O navă ET va avea de obicei lumini stroboscopice, de obicei roșii, dar nu va avea acea configurație de roșu și verde. Dar eu i-am spus că va fi dificil să vezi asta de pe sol, oricum. Dacă este roșie sau verde și să fiu sinceră, mie nu-mi pasă cu adevărat să văd OZN-ul eu vreau contactul oficial, vreau să văd ființele, mi-ar place să văd ființele.
   Și bineînțeles, eu sunt foarte recunoscătoare pentru această comunicare care se petrece, încă mă ciupesc, este dincolo de imaginația mea, dar de asemenea mi-ar place interacțiunea fizică, respectând bineînțeles protocoalele contactului. Totuși eu sunt o rebelă, așa că după cum am spus azi, într-un video pe care l-am făcut cu Robert, noi cei de aici de jos, nu avem niciun protocol de contact.
   Eu vorbesc despre mine și Robert, așa că dacă cineva este interesat orice rasă benevol ... binevoitoare, apropo ... și bineînțeles mi-ar place s-o întâlnesc pe Swaruu mai întâi, ca să nu menționăm alte rase. Eu sunt complet focalizată pe contactul nostru cu Swaruu, o iubim, este ca sora noastră și asta este tot. Iar ea spune: „da, ființele sunt peste tot, într-un număr ca niciodată înainte.”
    Multe dintre ele au aterizat, dar ele bineînțeles, trebuie să observe încă protocolul de contact ... mulți dintre ei. Ok, asta este tot pentru moment, dar eu vreau să menționez încă un lucru, ceva ce am început în lumea lb. spaniole, iar mi-ar place ca acum să extind acțiunea în lumea lb. engleze.
   Noi am pornit un canal în spaniolă, care este numit: „Llamada desde Planeta Tierra”, ceea ce înseamnă „O chemare de pe planeta Pământ,” în care în principiu, animăm,  vă încurajăm pe voi, oamenii, să faceți un film pe Youtube, cerând ajutor raselor binevoitoare, nu numai Federației, deoarece există multe rase care nu aparțin Federației, ci orice rasă binevoitoare, iar voi puteți face acele video scurte cerând ajutor și apoi trimiteți-mi un link, includeți linkul sub acest video și voi publica acest video în acest canal colectiv și va fi văzut de acele rase și de Federație, deoarece ei monitorizează internetul și Youtube-ul. Da, ei fac asta. Ei studiază, observă și examinează reacțiile oamenilor, ei sunt foarte aproape, sunt foarte aproape prieteni și ei doresc comunicarea, dar încă există multe de pregătit.
   Deci Swaruu ... deoarece a fost ideea ei ca oamenii să facă aceste video, Swaruu încurajează pe toată lumea să facă aceste video, petiționând Federația și alte rase, să ajute rasa umană cu Ascensiunea și în privința Contactului. Asta nu înseamnă (este foarte important) că noi ne delegăm puterea noastră către ei. Nu facem asta, noi suntem autonomi, independenți, puternici, ființe imposibil de controlat, în multe feluri, creatori ai realității, dar ... suntem captivi și acțiunile raselor negative și ale cabalei au fost cumva, disproporționate ... și chiar apreciem ajutorul familiilor noastre (ei sunt familiile noastre), iar noi doar le cerem să-și extindă mâna de ajutor, să ne ajute să ieșim.
   Deci dacă simțiți în inima voastră, că vă simțiți obosiți de matricea în care trăiți, sau de sistemul în care trăiți, sau de controlul sub care vă aflați, vă rog, aceasta este oportunitatea voastră să vorbiți și să vă exprimați și credeți-mă va fi văzut de familiile voastre stelare. Ei sunt acolo și se uită și în mod colectiv, noi putem cumva ... să accelerăm manifestarea liniei temporale pozitive.

   Deci, din nou, vă rog, dacă simțiți că v-ar place să faceți asta, să contribuiți, făceți un video scurt, nu trebuie să vă arătați fața, ci doar să faceți doar un video cu vocea voastră, vă puteți schimba vocea, poate fi doar ceva scris, niște scrisori de exemplu, cu muzică, apoi trimiteți-mi un link și eu îl voi publica.
   Vă mulțumesc foarte mult că v-ați uitat. De acum încolo sunt de asemenea cu voi, cu lumea lb. engleze, ținându-vă la curent cu totul și public mult mai multă informație, ce vine de la Swaruu. Mulțumesc foarte mult Swaruu, mulțumesc tuturor.

   Până data viitoare ! Mulțumesc și la revedere.


 Vizionare Plăcută!



Linkuri alternative: AICI 1 și AICI 2   

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

5 comentarii:

  1. am trecut in 5d de curand...se zice

    RăspundețiȘtergere
  2. In Romania este o mare problema nu suntem destul de inormati de ce se afla in munti Bucegi dar totul pare straniu
    as dori sa imi vad poporul intr-o etapa mult mai buna si fara rautate Poporul nostru chiar daca facem greseli din cauza slapului punct de gandire nu merita o soarta cum o avem acum si nu numai in Romania in intreaga lume . trebui sa facem ceva in aceasata situatie Miscarea Ruminilor este miscarea noastra dar nu avem resurse suficiente de dezvoltare sau nu ne concentram destul de mult doresc si vreau ca acest pamant si sufletele ce se afla pe el sa fie intr-o stare buna de civilizatie Raul sa dispara Avem dreptul la viata

    RăspundețiȘtergere
  3. cum putem face diferenta dintre ce-i care sunt cu adevarat pentru oameni pentru-ca momentan sunt prea multe manipulari
    cum putem fara sursa banului care nu exista pentru mine dar trebui folositi pentru a reusi ajunge unde trebui cum sa procedam va rog doresc sa fiu contactat de dumneavoastra pot discuta si in Spaniola am facut probabil multe greseli dar vreau schimbare nu doar pentru mine dar si pentru ce-i care nu au vina si sunt captati in acest ciclu infernal de manipulare thanks

    RăspundețiȘtergere
  4. va multumesc astept cu nerabdare o intelegere din partea dumneavoastra prin a ne sprijini in ce-a ce vrem sa facem !!!
    dezvoltare viata si fiecare fiinta sa isi de-a seama de calitatile pe care le are cu adevarat

    RăspundețiȘtergere
  5. Astia sunt demoni, entitati malefice ce va mint de mii de ani. Atata timp cat va ascunde adevarata forma a pamantului e clar. Pamantul nu e o bila cu diametru de doar 12600 km (ceea ce e fff.putin) si care cica se invarte ca nebuna cu 1600 km pe ora. Pamantul e exact asa cum se vede, plat si infinit de mare. Voi in viata reala nu veti vedea niciodata nici o curbura nimic, nici pe mare si nici din avion, iar ce va arata la tv sunt trucaje, doar minciuni gogonate. Tot ce cica disparea pe mare dupa curbura pamantului, tu daca ai un binoclu puternic poti sa-l aduci inapoi in campul tau vizual, pe cand daca era o bila si avea curba asa ceva nu se putea. Astia care ne-au cucerit poate chiar de mii de ani ne mint de ne rup nu alta. Treziti-va odata.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.