Preventiv/Anticipativ sau/și ca copie de Securitate, ținând cont și de o eventuală închidere a FB, YT și tot de Google, pun la îndemâna celor interesați un canal cu video din seria CoTa, un grup pentru același subiect sau temă și alte mijloace de distribuție alternative :

Clasicul YT (cât mai funcționează): https://www.youtube.com/c/PaulMarian/videos

CoTa GRUP: https://t.me/joinchat/SndJYD5CydkFWKOD

MeWe grup: https://mewe.com/group/5f86fe829e23cf59878b7535

Sau https://reteaua-romaneasca.live/PaulMarian

https://ok.ru/profile/577213801127 și https://vk.com/videos183567958

Dacă ești Preventiv, posibilele belele se reduc.

Dacă ești Reactiv înseamnă că te-au prins în Ofsaid.


sâmbătă, 2 martie 2019

2.Tehnologie Întunecată



    Acum vă voi spune ceva și asta este în exclusivitate  ...

IAR NOI SUNTEM NUMAI URECHI, DAVID ...

Unul dintre lucrurile pe care el mi le-a spus, care pare foarte greu de crezut, el este tipul care a inventat cipul care intră în acești androizi, pe care ei îi au ...

OK, ȘTIM ÎN CE DIRECȚIE MERGE ASTA ...

Filmul „Terminator” este bazat, se pare, pe tehnologia lui.

  Noi chiar avem 3 batalioane cu acești androizi ...

   Bam, asta era ... deci, prima întrebare: sunt acționați de oameni? Sau ei sunt de fapt IA?

   Iar ei chiar au inteligență electronică. Chestia asta este motivul pentru care noi ar trebui să fim foarte grijulii legat de IA.   Așa de adevărat, prietene!

    Noi avem niște chestii care arată incredibil de minunate, de futuriste, voi ați crede că este tehnologie ET.     Iar adevărul este mai ciudat ca ficțiunea.

   Ei au avut mereu planuri de a dezvălui, amplasate ca arme de distragere în masă. Atunci ei lasă să pice bomba.

În regulă, aceasta este partea a 2-a cu David Wilcock: Tehnologie Întunecată.

LA LIMITA MINUNĂRII

   Eu vreau să fiu clar cu voi și cu audiența legat de diferența dintre informațiilor pe care eu le transpir cu credință de când Pete Peterson a început să-mi ofere chestiile astea de la nivele înalte, încă din 2009, Pete Peterson a lucrat la un nivel președințial, consiliindu-l pe Ronald Reagan, consiliind cabinetul acestuia în privința tehnologiilor clasificate.

   El este tipul care a inventat cipul care intră în acești androizi pe care ei îi au, este o inteligență electronică, este numită Aquarius (Vărsătorul n.t.), este conținut într-o altă piesă de hardware numită „Păstrătorul porții”, compania lui se numea Cyberdyne Systems, iar filmul „Terminatorul” în aparență, se baza pe tehnologia lui.

   El nu a construit terminatorii în sine, ci a construit creierul ce intră în interior, iar acesta se bazează pe un cip ce folosește fotoni ... în forma lor duală undă-particulă, în care tu ai toate aceste stări de undă probabile diferite, fiecare devenind un circuit și o poartă logică potențială, în opoziție cu cipurile obișnuite care tratează electronii ca fiind ori activi, ori inactivi.

   În acest caz poți avea 1 foton care este un multiplex pentru a traversa multiple, mii de canale de informare diferite. Așadar, avem un cip mic care poate fi la fel de puternic ca 10.000 de computere desktop și în aparență, când e așa de puternic, cumva de la sine, își dezvoltă chestia asta pe care ei din interior o numesc „Inteligență Electronică”.

   Deci asta este o altă bombă aruncată peste voi tipilor, de asemenea. Amintiți-vă că în Terminator 2, un om de știință negru, care a inventat terminatorii, în esență, iar apoi există oameni care încearcă să-l ucidă pentru a salva viitorul deoarece, dacă el trăiește, această linie temporală în care apar mereu terminatori, are loc, așa că ... eu nu spun că ar trebui să-l ucidem pe Pete Peterson. Acesta este doar un dispozitiv dramatic pe care ei l-au creat pentru acest film, dar ceea ce spun eu este ...

   Din ceea ce am auzit de la Pete, noi chiar avem 3 batalioane cu acești androizi ... ei arată incredibil de convingători și nu ai putea spune că ei sunt un robot ce arată ca o persoană, iar ei chiar au inteligență electronică (EI).

   Deci, acele filme, pe cât sună de ciudat, de fapt există un ... există un recent ... ultimul film ce-l are în el pe Kevin Heart și uit care este titlul lui acum, dar pur și simplu mi-a venit ... cred că se numește Night School (Școala de Noapte) iar el are diverși tipi în școala de noapte, iar unul este un alt tip negru, care în film spune: „terminatorii sunt un documentar”, iar ei categoric au asta de la mine, așa că vreau să le dau un Hi5 că au introdus asta într-un film, într-un context comic.

   Dați-mi voie doar să spun asta: ok, în timp ce am obținut platforma, pentru mine, eu m-am trezit prima dată când am văzut „Terminatorul” și am realizat că nu era doar un film, era profeție. Asta este chiar interesant.

   Adică ... deci acești ... nu vreau să folosesc cuvântul „terminatori” acești roboți ... am putea te rog, să folosim cuvântul „terminatori”? Eu cred că trebuie acum ... o datorăm audienței noastre. Dacă doriți să devenim tehnici, termenul real pe care Pete l-a folosit pentru ei este:
„simulacra”. Așa se pare că-i numesc în interior, dar puteți folosi termenul ”terminatori” dacă vreți, nu-mi pasă cu adevărat. Ei bine, al doilea este un tip bun, deci nu este chiar așa de rău de fapt. John Connor l-a sucit.

   Deci aceștia chiar pășesc în jur în societatea noastră? Sau ei sunt strict pentru armată,  făcând operațiuni pentru armată sau război?

   Strict pentru armată și de fapt eu pot fi mult mai clar legat de asta ... Am uitat câți soldați sunt într-un batalion, cred că sunt 4.000 sau 5.000 ... Din cunoașterea lui Pete și a informărilor sale, noi avem 3 batalioane de aceste simulacra. Iar ei vor fi folosiți doar în cazul unei invazii ET, despre care ei cred că s-ar putea întâmpla.

   Ei chiar au „cele 3 legi ale roboticii” de la Isaac Asimov, ei au niște linii directoare etice foarte specifice împiedicându-i să se transforme în oamenii acestei planete. Deci acele simulacre ar fi folosite doar într-o situație de urgență de nivel înalt.

   Dar există mult mai multe în spatele a ceea ce se petrece de fapt, decât ceea ce vezi în filmele Terminatorul. De exemplu: un simulacra este bazat pe un creier central. Iar eu am auzit asta de la ... 4 sau 5 informatori diferiți. Există o cutiuță neagră cam așa de mare, și este un cub ... și chiar are 2 ochi pe acesta care sunt pe aceste mici șuruburi, iar aceste șuruburi se pot roti, iar ochii se lărgesc sau se îngustează, în funcție de cât de depărtate sunt.

   Deci robotul chiar poate să-și învârtă capul, să-și scoată cutia din cap, creierul său, să-l scoată și apoi să-l pună într-o altă carcasă, într-un alt corp. Iar unele dintre aceste corpuri arată foarte intimidant.

   Acestea au de exemplu ... un lucru de care Pete mi-a povestit, este că au acest lucru care arată ca un reptoid, ca un dinozaur. Totul este robotic, are ochii roși, are trăsături metalice, din crom și cu negru, arată incredibil de înfricoșător și de rău, iar chestiile astea ar fi foarte dificil pentru noi să le omorâm. Oricare dintre acești roboți se mișcă așa de repede, că nu-i poți împușca, deoarece și-ar mișca corpul ca să se ferească de glonț pe măsură ce acesta se apropie. Ei funcționează așa de rapid că ei pot vedea glonțul venind și se feresc din calea lui.

   Dar în privința ființelor raptor în special, acela este un factor psihologic de intimidare când vezi acest dinozaur robotic ciudat ce vine către tine.

   Acum vă voi spune ceva, ce este premieră, nu cred că am mai împărtășit asta înainte, unul dintre lucrurile pe care mi le-a spus și pare foarte greu de crezut iar eu admit asta, dar aceasta este doar o parte din informarea pe care o primești, este că el susținea că a văzut o demonstrație filmată în care, unul dintre acești raptori, a fost capabil să alerge ... iar ei au pus un butoi metalic de 200 de l care era gol în interior, raptorul a alergat către butoiul de 200 de l, sare în aer și este capabil să ridice butoiul în aer și în timpul ridicării butoiului se răsucește și pe măsură ce ridica butoiul în aer și-l face să se rotească foarte rapid, el își scoate ghearele și rupe în bucăți, la propriu, întregul butoi, de sus până jos și tot ce a rezultat au fost aceste spaghete metalice. Wow, Dumnezeule! Da, adică aceste lucruri ... tu tragi în ele, iar acestea se feresc și nu le poți nimeri.

   El a spus că unele dintre tehnologiile despre care-ți voi vorbi ei le au se pare, din anii 1950.
Ei au aceste chestii ce par semințe de arțar. Iar ceea ce este fain legat de aceste semințe de arțar, când pică din copac, este că pică și arată ca niște mici elicoptere. Corect?

   Am locuit în staul New York și la arțari vezi chestiile astea picând, iar ca și copil ne-am distrat cu astea. Așa că ceea ce au realizat a fost că ei pot face aceste mici semințe de arțar metalice și apoi să pună un mic piston în interior, un mic motoraș, iar pistonul poate face ca sămânța de arțar să funcționeze ca un mic elicopter auto-propulsat.

   Ideea originală din spatele acestuia a fost supravegherea. Ei pot trimite chestiile astea cu camere pe ele sau original erau poate doar audio. Poți pilota în timp ce zboară așa că sămânța de arțar poate să intre printr-o gaură de cheie, poate intra pe sub o ușă, s-ar strecura într-o încăpere, s-ar lipi de un perete și apoi ar monitoriza ce se întâmplă în interior.

   Aceasta a fost ideea originară, dar apoi ei și-au dat seama cum să facă arme din astea. Așa cum fac ei mereu, nu?

   Deci ceea ce au aflat ei este că ei îți pot ținti electro-magnetismul inimii și să facă frunza de arțar să se transforme într-un glonț inteligent. Deci dacă tu te ascunzi într-o încăpere și nu vrei să deschizi ușa, sămânța de arțar ar putea să se rotească în afara ușii și doar planează acolo și imediat ce deschizi ușa zboară și-ți trece prin inimă și este o împușcătură ucigătoare imediată, deoarece are genul acela de putere.

   Poate de asemenea să-și monitorizeze mediul înconjurător, să facă video, audio, genul acesta de lucruri, așa că acum imaginați-vă că acești roboți au porturi care se deschid pe umerii lor și de acolo ies aceste mici turele cu arme. Iar turelele cu arme trag cu aceste semințe de arțar și există o însărcinare pentru fiecare țintă, deci fiecare sămânță de arțar este însărcinată, să spunem, unei ținte. Deci nu contează unde ... chiar dacă terminatorii sunt acolo și fac altceva ... poți alerga, poți țipa, te poți ascunde, nu contează, sămânța aia de arțar are numele tău pe ea, poate zbura nu știu cât de mult, probabil câteva zile, cred. Plutind, așteptându-te pe tine.

   Deci chestia asta este motivul pentru care noi trebuie să fim cu adevărat atenți legat de IA, și motivul pentru care nu trebuie să lăsăm aceste chestii să fie realizate, și să fie lansate la scară mare. Deci este un lucru foarte bun faptul că armata noastră a fost extrem de precaută,
extrem de paranoică, ei au programat în mod extins acești roboți cu linii directoare etice așa că ei ar fi lansați doar în cazul unei invazii ET, străine, a planetei. Așa am auzit.

   Eu am o întrebare rapidă și vreau să revin la ceva ce eu cred este chiar ... eu m-am gândit la asta în timp ce tu menționai asta. Deci noi avem filmul Terminator, ok? Avem Titanic și avem Avatar, toate regizate de un om, pe nume James Cameron.

   Tocmai ai menționat că Terminator a fost un documentar, Titanic se pare că a fost o PsyOp (o operațiune psihologică) pentru a îndepărta oamenii de ideea că J.P. Morgan a pornit RF căci asta este ceea ce s-a întâmplat de fapt, iar apoi avem Avatar care pare că ne arată această situație de pe o planetă ... nebunească despre care cine știe unde-o fi fost informat.

   Întrebarea apare: eu știu că el este foarte talentat, dar cine este de fapt James Cameron?Adică tipul ăsta construiește sisteme de submarine și merge în jos în profunzimile oceanului și explorează lucruri pe care nimeni altcineva nu le-a explorat, iar eu nu știu dacă tu ai vreo informație legat de asta, eu pur și simplu m-am gândit că este foarte interesant că acest unic regizor este în spatele la toate astea.

   Uitați ce ... ele toate sunt în esență, documentare. Știți, Abisul, ne vorbește despre nave ET subacvatice pe care ei le-au găsit, baze pe care le-au găsit, forme de viață și de inteligență alternative. ALIEN ... știți, în cel de-al doilea film din seria ALIEN, Sigourny Weaver ajunge în acest corp robotic care se mișcă odată cu ea, iar Pete spune că acesta se numește MANIPULATOR și l-au folosit din nou în Avatar.

   Și de fapt, Pete mi-a spus că el a fost uimit când a văzut Avatar, pentru că practic este vorba de o listă cearceaf de lucruri care sunt tehnologii reale, iar el era ceva de genul: „OMG ăsta e adevărat, OMG ăsta e adevărat, OMG am văzut asta, OMG am pus mâna pe asta, OMG am ajutat la construcția lucrului acela.” Deci da, Manipulatorii, el a spus că au salvat o mulțime de bani folosind chestia reală decât să construiască un platou pentru film.

   Deci unii oameni care privesc asta, probabil se gândesc: „Ce se petrece?”, dar pe bune, pe măsură ce vorbești, asta este ceva ce eu am știut de copil, că armata ... adică asta se întâmpla în anii 90 când eu creșteam și am auzit de la ... și nu-mi pot aminti cine mi-a spus asta, dar era cineva din armată care-mi spunea că armata este mereu cu cel puțin 30 de ani înaintea tehnologiei civile.

   Și-mi amintesc că am folosit un GPS pentru prima dată și cred că era undeva în 99, sau 2000, poate 2001, undeva atunci, pentru prima dată și am fost pur și simplu dat pe spate. Și mă tot gândeam în sinea mea: omule, dacă eu folosesc GPS-ul aici ca și civil, ce naiba folosește armata?

   Pentru mine asta nu este așa de necrezut, deoarece creatorii sistemelor D Wave adică al calculatoarelor cuantice, chiar afirmă că aceste computere, procesează într-o dimensiune diferită, adică așa de rapid funcționează. Ele folosesc la propriu o dimensiune diferită și asta nu este doar „oameni nebuni” care spun asta, adică aceștia sunt chiar creatorii care spun asta ei înșiși, vorbind despre cum funcționează și totul. Voi sublinia faptul că noi chiar lucrăm în universuri paralele. Serios? Asta este ... eu voi merge acasă să-mi torn niște acid (LSD).

   Noi am auzit de asemenea povești cu oameni care creau roboți foarte realistici în anii 90 și toate lucrurile astea diferite, deci pentru mine (adică pentru amândoi) aș spune că asta nu sună așa de nebunesc.

   Eu cred că ceea ce le face ... mai reale este faptul că, deoarece noi nu știm, este incertitudinea a ceea ce s-ar putea petrece, adică avem I Robot peste Terminator, și toate aceste filme cu dezastre IA și restul, care ne oferă orice tip de dezastru posibil care se întâmplă și apoi avem China care a creat la propriu, Skynet. Ei au numit compania Skynet.

   Te întrebi ”de ce ai face asta?”. Apoi avem oameni care învață din filme și fac ceva chiar și mai terifiant ca un Terminator, combinând Jurassic Park cu Terminator, făcând un Terminator raptor. Chestia asta o ia razna. Tu te minunezi?

Legat de Pete Peterson

   Să fim clari aici de asemenea, că tu poți intra în registrele oficiale ale numelor corporatiste și a numelor de afaceri ale corporațiilor înregistrate, și să vedeți că Pete Peterson a fost deținătorul Cyberdyne Systems în anii 70. Aceasta este o înregistrare publică și toată lumea poate verifica asta. Deci ... ei de fapt ... e cumva ca o glumă, ironică, că ei chiar au folosit numele lui Pete pentru compania pe care el a folosit-o pentru a concepe acest cip Aquarius.

   Este cu adevărat foarte uimitor ... De ce un tip ca acesta, care este responsabil de toate astea, ar minți legat de asta? Adică tu trebuie să întrebi, nu? El este tipul care controlează toate astea, adică dacă el vede într-un film ceva ce a creat, el va spune, nu? Va crede că e nebunie.

   Nu numai asta, dar Pete mi-a prezentat mulți alți informatori cu care am avut șansa să mă întâlnesc, să vorbesc ... care independent au validat, cunoscându-l de 20, 30, 40 de ani, validând că ceea ce spune el este adevărat, având propria lor informație care este diferită de a lui, dar care se intersectează cu a lui ... Pete Peterson este cu adevărat tatăl informărilor Alianței pe care le-am primit eu.

   Eu am auzit de asta doar prin Benjamin Fulford înainte de asta, și în 9 Iulie 2009 l-am întâlnit prima dată pe Pete Peterson. Am zburat cu Proiectul Camelot și l-am intervievat în fața camerei și imediat după asta, Pete și cu mine am devenit prieteni, și ... în medie, în ultimii 10 ani, am vorbit cu el în medie, aș zice, câte două ore odată, poate de două ori pe săptămână.

   Evident, asta cumva a picat când el a ajuns la spital, dar trebuie să spun, că eu chiar vreau să-i ofer lui Pete Peterson creditul că mi-a oferit mie o atitudine foarte diferită despre armata SUA și comunitatea Serviciilor de Informații, deoarece înainte de implicarea mea cu Pete, perspectiva mea în direcția asta era adânc înrădăcinată în faptul că tatăl meu a fost un veteran din Vietnam, având o viziune foarte negativă despre armată descoperind că el a fost considerat proprietatea guvernului SUA, el avea un citat pe care l-ar fi folosit: „imediat ce te înregistrezi, fundul tău e al meu!”

   El ne-a avertizat pe fratele meu și pe mine în mod explicit să nu mă alătur armatei, noi chiar am cercetat pentru a deveni opozanți conștienți când eram în liceu doar pentru a putea evita o altă recrutare, iar atunci când am început să vorbesc cu Pete am devenit foarte conștient că există oameni care chiar cred în jurământul înregistrării ... foarte mulți dintre ei și ... că doresc să facă lucrul corect pentru Constituția SUA și pentru oamenii din SUA, împotriva tuturor dușmanilor, străini și domestici,

   Este o schimbare de percepție foarte mare pe care noi trebuie s-o facem, ca și carieră ... și asta este pentru toți cei care vorbesc despre Teoria Conspirației, despre OZN-uri, despre Rezerva Federală (FED), existând un spirit foarte predominant în această mișcare de analizare a conspirațiilor, de a inculpa ... în mod uniform toate aspectele armatei, guvernului, comunității serviciilor de informații, ca fiind rele, ca fiind toate parte din Illuminati, parte din această cabală, parte din acest Stat Profund, iar ceea ce am obținut de la Pete cu adevărat, el chiar devenind ca un tată pentru mine ... și m-a făcut să realizez că noi avem nevoie de războinicii noștrii, avem nevoie de protectori, avem nevoie de protectori onorabili în societatea noastră.

   Avem nevoie de oameni care sunt suficient de curajoși să i-a atitudine în fața structurilor de putere înrădăcinate și să lucreze cu sârguință să expună ceea ce se întâmplă și să-i aducă în fața justiției ... Pe cât de mult iubim noi cu toții să credem că o rebeliune a internetului de la firul ierbii ar putea face ceva, noi vedem în mod clar că asta este aproape imposibil.

   Nu poți organiza ... Constituția se presupune că ne oferă libertatea de a ne uni ... nu te poți uni ... online ... deoarece vei fi oprit. Dacă încerci să faci un protest așa cum se petrece în Franța, cu acest protest al vestelor galbene care este în desfășurare și foarte intens ... este aproape imposibil

   Nu va fi ... în special dacă intrăm în toate acele tehnologii clasificate pe care le posedă statul profund, sau au avut control asupra lor până recent, putem vorbi despre asta, nu este nici măcar posibil, ca să li se opună sau să fie dați jos. Ei știu asta așa că, ei au fost foarte neglijenți în multe moduri.

   Una din informațiile pe care le avem acum este că au fost așa de neglijenți, că au aceste cercuri de trafic de copii, pe care nici măcar nu au încercat să le ascundă prea mult, folosesc toate aceste simboluri nebunești, că după 2016, era Wikileaks din Octombrie 2016 acum noi știm „OMG, acesta este simbolul iubitorului de băieți, OMG acesta este simbolul iubitorului de fete, OMG acesta este” ... acel cuvânt de cod sau acel cuvânt de cod, ei folosesc asta și aia, ei nu au crezut că vor fi prinși vreodată prieteni și cred că voi știți asta. Da, da, foarte adevărat.

   Da, tu ai un articol cu adevărat incredibil pe Divine Cosmos ...  nu-mi amintesc anul, poate a fost anul trecut sau acum 2 ani ... S-a numit ENDGAME și a fost un rezumat mare al tuturor chestiilor de la Wikileaks din Octombrie 2016. Da, acela a fost ... noi amândoi am fost năuciți, de acel articol. Noi am făcut multe referiri la el într-unul dintre filmele noastre anterioare și de fapt era despre Clinton și Podesta în Ancient Aliens, ceea ce a fost un șoc pentru toți, probabil și mai mult pentru tine care ai fost implicat în acea serie.

   Ei bine, da, eu vreau să clarific asta, deoarece există foarte mulți producători diferiți, care lucrează pentru Prometheus Entertainment, care este compania părinte pentru Ancient Aliens (ET Antici), iar eu deja mi-am făcut twitt-ul unde am zis că nu am fost implicat în acel episod, nu apar în el, am fost de fapt ocupat să mă mut în Colorado.

   De obicei filmăm în Februarie și am pierdut tot sezonul de episoade, doar pentru că m-am mutat. Eu chiar cred că indiferent cine a făcut episodul ... poate să nu fi știut ce se întâmplă.
Mie nu mi s-a părut ca ar exista o intenție răuvoitoare, deoarece este interesant că atunci când îl analizezi pe John Podesta că el chiar are o agendă în care presează Dezvăluirea. Iar partea asta a fost acoperită în acel episod.

   Acum, eu sunt foarte bucuros că nu am fost în acel episod, pentru a nu exista vreo neînțelegere în care oamenii să creadă că eu aș fi dorit să apar în ceva în care apărea Podesta, dar doar pentru că Ancient Aliens prezintă acea parte a muncii sale, asta nu înseamnă că toți cei de acolo ... susțin celelalte lucruri de care a fost acuzat că le face.

   Iar eu cred că asta este foarte important. Eu susțin Prometheus Entertainment și Ancient Aleins, iar noi am făcut o treabă uimitoare aducând dezvăluirea în mass media, este cel mai vizionat serial din India, este numărul 1 cel mai vizionat la tv în majoritatea țărilor din America de Sud. Și există, am uitat, cam 140 de episoade din acesta acum sau ceva de genul acesta, iar eu apar în majoritatea dintre acelea.

   Dacă m-ar fi întrebat pe mine, ceea ce nu au făcut-o, aș fi spus „OMG, nu-l puneți în acel episod”, dar eu chiar înțeleg că este o parte a poveștii aici, iar apoi dacă vrem să aprofundăm asta pentru 1 secundă, de ce ar putea susține John Podesta dezvăluirea dacă ... el este implicat în toate aceste alte lucruri, de care a fost acuzat în aceste atacuri online?

   Deci haideți să presupunem pentru un moment, ca și argument filozofic, că toate chestiile alea despre el sau majoritatea, sunt adevărate.

   Iar în analiza mea din ENDGAME categoric am adus un argument convingător, bazându-ne pe informații publice. Ar putea fi faptul că Statul Profund dorea să aibe amplasat un plan de dezvăluire în eventualitatea că aceste alte chestii ar ieși la suprafață.

   Noi am auzit de la informatori de peste tot, de când am început să vorbesc cu Pete în 2009, că ei au avut mereu planuri de dezvăluire pregătite ca o armă de distragere în masă. Deci când lucrurile se complică, când ei chiar sunt cu spatele la zid, când au probleme cu adevărat, atunci ei lansează bomba.

   Iar acum, exact cum 9/11 a distras pe toată lumea de la Rumsfeld care a spus că nu poate găsi 2,3 trilioane de $ în Pentagon, o zi mai târziu am avut 9/11 și nimeni nu mai vorbește despre asta. Deci el a trebuit să spună asta pe înregistrare, să-și curețe numele în mod legal, dar apoi nimeni nu va mai vorbi despre asta.

   Credeți-mă, dacă ei ar trebui să dezvăluie unul dintre propriile noastre lucruri pe care noi îl avem, căci noi avem niște chestii care arată incredibil de minunate, incredibil de futuriste, ați crede că este tehnologie ET, până când ai vedea oameni ieșind în uniforme militare când aterizează.

   Dacă ei au făcut ceva de acest gen, dacă ei chiar ar merge acolo, dacă ei trec linia ... și aterizează pe peluza de la Casa Albă și am descoperi că suntem proprii noștri tipi ... Aproape orice s-ar putea întâmpla în lume și nu ar mai conta. Este foarte adevărat, o remarcă bună.

   Uitați ce, eu  nu am nicio vendetă personală împotriva lui Hillary sau a lui John Podesta sau indiferent cui, dar eu am o problemă cu dimensiunea minciunii și a depravării crimelor dacă ele sunt reale cu adevărat.

   Noi avem nevoie de oameni care sunt în poziții de autoritate militară, în poziții de serviciu din interiorul comunității serviciilor de informații, poziții din interiorul guvernului, noi avem nevoie ca cineva să se ridice și să protejeze acești copii, deoarece chiar și dacă doar unele dintre acuzații sunt adevărate, tu trebuie să vrei ca asta să se sfârșească, nu-ți poți imagina o lume în care chestiei ăsteia îi este permis să se întâmple și nimănui nu-i pasă.

   Iar noi ca și societate trebuie să ajungem la un punct în care suntem suficient de neînfricați
să privim adevărul în ochi, indiferent cât este de neplăcut. Mulțumim David.

   David va reveni după concluzia episodului de săptămâna viitoare din seria „Hărți și Mituri” pentru a vă oferi mai multe informați noi și năucitoare.

Pe curând !


 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2

  Linkuri alternative:  AICI 1 , AICI 2 și AICI 3.

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !



 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.