Preventiv/Anticipativ sau/și ca copie de Securitate, ținând cont și de o eventuală închidere a FB, YT și tot de Google, pun la îndemâna celor interesați un canal cu video din seria CoTa, un grup pentru același subiect sau temă și alte mijloace de distribuție alternative :

Clasicul YT (cât mai funcționează): https://www.youtube.com/c/PaulMarian/videos

CoTa GRUP: https://t.me/joinchat/SndJYD5CydkFWKOD

MeWe grup: https://mewe.com/group/5f86fe829e23cf59878b7535

Sau https://reteaua-romaneasca.live/PaulMarian

https://ok.ru/profile/577213801127 și https://vk.com/videos183567958

Dacă ești Preventiv, posibilele belele se reduc.

Dacă ești Reactiv înseamnă că te-au prins în Ofsaid.


joi, 21 februarie 2019

1.Informări de la informatori


2019 va dezvălui mult mai mult ...

  În acest interviu exclusiv cu David Wilcock vom trece peste soarta inevitabilă a Statului Profund și ceea ce unii din interior, cum ar fi Kim Dotcom, spun despre cele 1000 de acuzații închise. A început guvernul deja să acționeze în această privință ? Discutăm, de asemenea, despre ceea ce se întâmplă cu adevărat în golful Guantanamo și ... a fost pauza guvernului doar un truc pentru a începe tribunalele? Pregătește-te pentru câteva predicții pentru anul 2019 în acest prim episod de pe Limitele Minunării, într-o serie de 5 episoade cu David Wilckock.

    2019 va dezvălui mult mai mult ...

    În episodul de astăzi de „La Limita Minunării", invitatul special David Wilcock spune: pregătiți-vă!  Ni s-a promis un cufăr de comori de noi informații.

    Chiar spune-le David : ceva ce noi așteptăm?

   Conform la ceea ce au spus informările, tribunalele au început acum. Foarte bine atunci ...
Noi chiar vedem asta petrecându-se. Noi jurăm să spunem adevărul. Există lucruri foarte entuziasmante care se petrec. Întregul adevăr. Întinderea acestor crime este oribil.

    Și numai ... Asta este ceva cu adevărat greu ... adevărul.

  În acest an, criminalii care conduc statul profund, vor fi expuși. Aceasta este o informație uriașă. Vreți să știți cine sunt? Da. Chestia asta este explozivă. Așa că puneți-vă centurile: pornim.

  DAVID WILCOCK - Episodul I: Informări de la informatori

 LA LIMITA MINUNĂRII

    Bine-ați venit tuturor la un alt episod special cu invitatul nostru minunat domnul David Wilcock care este la al 4-lea episod al nostru, cred ... episod cu David ...

   Este grozav să te avem David, mulțumim foarte mult. Chiar apreciem că ești aici.

   Deci noi am auzit că tu ai niște informări speciale pentru noi. Iar noi suntem destul de entuziasmați.

   Ei bine, eu nu știu dacă voi vreți să vă grăbiți în subiect fără niciun preludiu, dar la naiba, să-i dăm bice.

   Noi nu trebuie să sărim direct în subiect. Noi putem să facem cumva ... eu sunt gata David.
Sunt gata pentru niște exclusivități mondiale. Da, sunt niște treburi foarte palpitante care se petrec.

   Toți cei care lucrează în această categorie în care noi lucrăm, au motive de celebrare acum, deoarece chiar se pare că, după tot acest timp, că Alianța lucrează spre înfrângerea cabalei, pe care noi o vedem de fapt, că se petrece.

   Conform informărilor, tribunalele au început acum. Deci aceasta este o informație uriașă.
Și chiar oferă un context interesant motivului pentru care, în acest moment al înregistrării, vedem cea mai lungă închidere a guvernului din istoria americană ... bazată cică, pe această luptă legată de zidul de la graniță, dar acesta se pare că nu este motivul pentru care se petrece asta cu adevărat.    Da, este foarte interesant .

   Adică, despre asta au vorbit o mulțime de oameni, despre această închidere. Așa de mulți oameni, adică toată comunitatea, comunitatea Q, se întreba pur și simplu dacă asta se întâmplă cu adevărat, și apoi au fost aceste scrisori care au fost livrate în timpul funerarilor lui Bush.

   Corect, iar apoi, astăzi de exemplu, este chiar amuzant când te uiți la ce se petrece la suprafață ... cum ar fi Trump și Nancy Pelosi mergând înainte și înapoi, și există această bătaie de joc cumva care se petrece, nu ?

   Tu te uiți cumva la asta și te întrebi: este asta toată povestea?

   Deci este cu adevărat interesant să auzim de la tine, chiar acum, cu toate astea care se petrec, deoarece evident, nu este toată povestea, categoric sunt mai multe ce se petrec în spatele scenei.

   Ei bine, eu v-am spus în interviul nostru anterior, căci am înregistrat toate acele 3 episoade dintr-odată ... că nu vom primi nicio informare, absolut deloc, adică era o perioadă foarte lungă fără nicio informație.

   Asta s-a schimbat de la începutul anului. Acum, unul dintre lucrurile care eu cred că sunt importante ... știți, noi nu suntem singurii care vorbim de asta ... asta este ceva despre care multe canale Youtube și mulți bloggeri au scris despre aceste lucruri, dar avem aceste amendamente din 2018 pentru curtea marțială, ordine executive ce au trecut.

   Și toată lumea vorbește despre asta, deoarece acestea justifică de fapt, folosirea tribunalelor militare împotriva unor oameni care nu sunt în mod normal, în personalul militar, dar sunt într-o poziție să comită acte de trădare împotriva țării.

   Iar acel document chiar afirmă că termenul de implementare legal, pentru ca aceste tribunale să aibă loc, începe din 1 ianuarie 2019. Deci, în mare măsură cum îmi amintesc Războiul din Golf 1, în care 15 ianuarie era termenul limită, iar ca și copil în 1991, nu știam
exact ce se va întâmpla, dar apoi au început să bombardeze Irak fix în acea zi, la minut, adică la 12.01 a.m. cred că a început.

   Se pare că este același lucru, că fix în acea zi ei au fost capabili să pornească să facă aceste tribunale în mod legal, bazându-se pe ordine executive pe care ei le-au abrogat, atunci au început, de fapt.

   Știi, ceea ce este interesant este faptul că o situație foarte asemănătoare s-a petrecut în China ... când  a venit la putere, vechiul lider Jing Zemin, în principiu el ... de fapt a fost Hu Jintao ... da, era Hu Jintao, dar el cumva acționa ca un intermediar ... da ... deci cu alte cuvinte, când el a venit la putere, Xi Jinping în realitate el nu avea nicio putere, vechiul lider Jing Zemin și Hu Jintao (care este ca un pion, cu adevărat) avea toți oameni amplasați, așa că el deși a ajuns la putere, el nu putea să facă prea multe, dar încetișor, ei au început să aresteze pur și simplu, cred că în jur de 200.000 de oficiali fiind acum arestați în China.

   Și o mulțime dintre ei au legături directe cu persecutarea Falun Gong și a creștinilor din
subteran și chestii de genul, dar la suprafață, ei au folosit pur și simplu, termenul „corpuție”, doar acest termen general și/sau spălare de bani, șamd, iar apoi am început să vedem petrecându-se în Arabia Saudită, cu toți acei prinți și totul, fiind arestați recent, iar asta este ceva ce eu și cu Rob am discutat foarte mult zicând: „când vom începe să vedem asta să se petreacă și aici?”

   Iar pentru mine, adică pentru amândoi, acest lucru pare ca fiind începutul, deoarece ei nu pot ieși și să folosească „uciderea bebelușilor”, „venerarea satanică” și tot restul, deci se pare că ei vor folosi aceste alte aspecte al altor lucruri diferite, cum ar fi evaziunea fiscală ... indiferent ce le trece prin minte ... exact.

   Acestea intră în lumina reflectorului, în principiu, nu? Deci asta este ceea ce crezi tu că se întâmplă? Adică noi nu vom vedea aceste crime oribile, uriașe, imense, ci vom vedea aceste alte ... Sau tu crezi că noi vom începe să vedem aceste crime imense?

   Nu știu și acesta este întrebarea tuturor, iar una din transpirările unui informator din care vreau să citesc în mod direct, iar eu voi citi asta din computerul meu iar voi tipilor puteți să puneți scrisul pe ecran, sunt câteva mesaje twitter care au apărut de la hackerul legendar Kim Dotcom.

   Acum, înainte să vă citesc asta vouă, vreau să vă spun povestea un pic. Există un film cu adevărat mișto pe care-l puteți urmări despre Kim Dotcom care descrie modul cum el a fost implicat în crearea MegaUpload, ceea ce în trecut era Napster, Limewire, acesta a fost unul dintre site-urile de împărtășire de fișiere, cumva, iar el a descoperit o modalitate de a monetiza acea împărtășire de fișiere și a terminat prin a avea foarte multe probleme cu marile corporații din muzică, filme, șamd, așa că el a trecut printr-o mulțime de persecutări
i-au făcut razii acasă, dar în procesul în care activitatea statului profund venea către el, el a luat legătura direct cu Wikileaks.

   Așa că, acest Kim Dotcom se afla în poziția de a ști niște lucruri foarte incendiare, așa că mai întâi eu vreau să vă citesc, un mesaj twitter (twitt) pe care l-a făcut care era foarte controversat, înapoi în Februarie 2018. Deci haideți să începem cu acela, să-l aducem pe acela sus aici.

   El a spus în 18 Februarie 2018: „Dați-mi voie să vă asigur, că hack-ul de la DNC (Comitetul Național Democratic) nici măcar nu a fost un hack. A fost un membru cu un stick de memorie. Eu știu asta deoarece știu cine a făcut-o și de ce. Consilierul Special Mueller nu este interesat de dovada mea. Avocații mei i-au scris de două ori, iar el nu a răspuns niciodată.”

   Iar apoi el spune: „360 de livre!” răspunzând unui Trump ... unui Trump făcut de twitter,
unui twitt făcut de Trump, în care el a spus ceva despre un blogger de 400 de livre. Deci haideți să ne uităm la acest citat foarte atenți, ce spune el aici? Vorbim despre întregul argument care a fost folosit pentru a încerca de a de-legitimiza câștigarea lui Trump din 2016, cred că au fost alegerile, da, deci ... nu pare că a trecut așa de mult, nu-i așa? Nu, absolut deloc.

   Oricum, această chestie a complotării cu Rusia, aceasta a fost substanța întregului argument, este subiectul investigației Mueller și mereu auzim de chestia asta. Și este cu adevărat frustrant deoarece, după cum spune el în acest twitt, asta nu a fost Rusia, ci a fost cineva din interiorul DNC, care a avut un stick de memorie, și care de fapt, a copiat fișierele și i le-a oferit lui Kim Dotcom, iar Mueller nu vrea informația.

   Mueller se presupune că încearcă să ajungă la fundul problemei acestea, dar nu-i pasă de dovada reală și bineînțeles, după cum eu sunt sigur că voi ați vorbit despre asta, există foarte multe dovezi care sugerează că persoana care a primit acel stick, a fost Seth Rich. El a murit apoi în circumstanțe foarte suspecte, ca să spunem, cel puțin. Deci putem discuta asta, dar mai întâi eu vreau să ajungem la zi cu twitt-ul pe care Kim Dotcom tocmai l-a făcut, primul în 5 Ianuarie 2019 deoarece acest tip, probabil mai mult decât oricine de pe Pământ, se află în poziția de a ști ce va face Wikileaks, cum vor face asta, când vor face asta.

   Iar astea sunt chestii explozive. Deci, puneți-vă centurile de siguranță, pornim. În regulă, suntem gata.

   15 Ianuarie 2019, Kim Dotcom: "Zâmbesc în fiecare zi privind consecințele împiedicării lui Hillary. Statul Profund, expus. Știrile false, expuse. Departamentul Justiției și FBI-ul, expuse. Sunt fericit că sunteți mai informați decât niciodată. 2019 va revela mult mai mult.

   Pregătiți-vă pentru următoarea rundă de scurgeri de informații (transpirări). Chestii monumentale.” Când a scris el asta? 5 Ianuarie 2019 ... Deci asta este foarte nou.

   Asta este public, deci uitați ce ...

   Nu poți obține o scurgere de informație mai bună, nu poți avea un informator mai bun acum. Cineva care deja și-a demonstrat sinceritatea în ochiul public. Noi știm cine este tipul ăsta. Noi știm că are conexiuni directe cu Wikileaks, se vorbește și în film despre el într-o anumită măsură, nu poți avea o sursă mai credibilă decât aceasta ... și ce spune el?

   El spune că 2019 va fi monumental și că vom afla mult mai mult.

   Haideți să ne oprim o secundă deoarece toate lucrurile cu adevărat supărătoare care a lansat toată această mișcare care a dus la o cenzură incredibilă pe Youtube, Twitter, Facebook, tu ești blocat și nici nu mai poți spune acești termeni, și ne aflăm cu toții în această stare cumva de „luptă sau fugi” sau de „înghețare” iar acum cumva ne aflăm în „înghețat” în care wow, tu nici măcar nu poți spune acest cuvânt ce începe cu p și rimează cu ură (hate în en.) și doar spunând cuvântul ei scanează asta în audio și în scris, iar dacă tu spui acel cuvânt, îți poți pierde canalul, îți poți pierde pagina, iar ei au banat pagini pe Facebook care au milioane de urmăritori, corect? Și un lucru de știut este ... de ce să cenzurezi oameni că folosesc acest cuvânt dacă nu este real? Adică, oamenii trebuie să se gândească la asta, nu? Toată mass media centrală zice „oh, ești nebun, dacă tu crezi asta ești nebun, ești nebun dacă tu crezi asta, atunci de ce să-l cenzurezi? Nu ar exista niciun motiv să faci asta.

   Dar ca să răspund la asta, cumva din perspectiva avocatului diavolului, asta pentru că tu împroști „fake news” (știri false) ... Ei bine, asta este ce spun ei ... sau că este un discurs al urii, sau ceva, dar fiți serioși ... adică, pe bune ... dar este ok dacă vorbești de uciderea lui Trump pe Youtube. Dar imediat ce spui Pizza(Gate), oh, asta e rău. Ei bine, tu ai zis-o eu nu, așa că dacă acest video va fi interzis va fi vina ta, e pe spatele tău acum. Nu te îngrijora, noi avem modalități de a-l amuți pe Ben, pentru că a scăpat cuvântul pe care se presupunea să-l evite, el trebuia să spună DonkeyGate (Poarta Măgarului) sau Pizza Fence (Gardul Pizza), așa îi spunem uneori ...

   Uitați ce prieteni, după cum știți, anvergura acestor crime este oribilă. Iar eu, m-am prins, pentru o mulțime de oameni este mult mai distractiv să atace mesagerul decât să accepte că mesajul ar putea fi adevărat.

   Deci trebuie să le oferim acestor oameni care lucrează în acești giganți media, un pic de relaș deoarece ei nu vor să creadă că treburile astea sunt adevărate, ei nu pot concepe faptul că asta este adevărat, așa că în mintea lor, poate, ei simt că ne ajută prin oprirea acestei informații supărătoare care radicalizează oamenii și ... ne împiedică să înțelegem adevărul, dar există o adevărată problemă cu asta, aceasta fiind: cum putem noi supraviețui într-o societate în care constituția noastră ne garantează libertatea de a ne unii, libertatea de exprimare, cum putem legitima giganți corporatiști care sunt interesați doar de profit?

   Și prin a-și duce numele mai departe, adunându-ne toate informațiile noastre supraveghind tot ceea ce facem. Cum am putea fi ok cu care sar ca broasca peste lege, peste oficiali guvernamentali aleși, și să înceapă să decidă ... că ei vor deveni cenzorii noștrii. Acesta este fascism, aceasta este o dictatură controlată de corporații. Și nu este corectă.

   Iar eu cred că o parte din problemă este de asemenea faptul că pe de altă parte, oamenii spun: „vedeți, capitalismul vostru nu funcționează”, așa că noi trebuie să avem ceva cum este comunismul, deoarece priviți ce s-a întâmplat cu societatea noastră. Companiile câștigă totul și noi pierdem, iar unul dintre lucrurile pe care încercăm să le clarificăm cu adevărat, în filmele noastre este că aceștia sunt oamenii care fac lobby în guvern, aceste mari corporații, iar acestea au agenda lor, corect?

   Noi am vorbit de „Comitetul celor 300” de exemplu și recent, la Jimmy Church, eu te-am auzit vorbind despre diferite corporații, adică ele toate fac acești bani de pe urma oamenilor, iar la suprafață ele par să promoveze capitalismul, dar se pare că atunci când noi chiar săpăm în privința asta și ne facem cercetarea, scopul lor este să impună comunismul ei vor ca oamenii să se gândească că acest capitalism nu funcționează, iar tot planul statului profund este să instaureze comunismul în societatea noastră.

   Adică în direcția asta presează ei așa de mult ... iar partea ironică a acestui fapt este că atunci când faci asta, tot același grup de oameni beneficiază la sfârșitul zilei, deoarece la final, tot mai există cineva pe acel tron, care face alegeri în privința acestor lucruri și toți ceilalți sunt complet nivelați.

   Deci ți-ai pierdut proprietatea, libertățile personale, ești hrănit, îmbrăcat, iar dacă ei nu te plac, asta e, totul s-a terminat, în mare măsură, nu? Deci este un lucru foarte bizar care se petrece și legat de ideea ta anterioară, în privința acestor subiecte, când începi să cenzurezi oamenii așa cum o fac ei, la suprafață, așa cum ai spus tu, pare că ei ne protejează, dar tu ai punctat bine, este ca și cum ... noi trebuie să avem o societate astfel încât când cineva face o afirmație la fel de mare ca ... ASTA, noi putem vorbi despre asta.

   Adică Sfinte Sisoe, dacă asta este adevărat, dacă acei copii sunt tratați așa, oamenii sunt tratați așa, iar acest aparat al mediei sociale cenzurează asta, adică, cine va pica? Adică pe bune, la final, cine va pica? Adică acesta este un lucru așa de serios, nu?

   Absolut, așa că atunci când eu vă fac referință la citatul lui Kim Dotcom să ne fie clar că integritatea acelei discuții ... care a condus la toate aceste filme și toate aceste bloguri și la toți acești oameni, care vorbesc public despre traficul de copii, despre traficul cu oameni, despre satanism, acele lucruri au fost declanșate de o revărsare de informații de la WikiLeaks prin emailuri ... care s-au petrecut în săptămânile de dinainte să fi avut loc alegerile.

   Deci Kim Dotcom stă în vârful unui munte de informații existente. Ei au observat cum a reacționat o lume întreagă la asta, el este conștient de cenzură este conștient de informație ... este conștient de ceea ce noi am aflat ... așa că atunci când el spune de fapt aici „2019 va dezvălui mult mai multe”, „Statul profund expus ... știrile false expuse” ... asta este ceva cu adevărat greu. Noi nu ne uităm la ceva ce am putea ... să ne prefacem că nu este o chestie importantă. El pronostichează revărsări și scurgeri de informații ce vor eclipsa tot ceea ce am văzut anterior, acesta fiind motivul pentru care el spune ”chestii monumentale”.

   Deci eu am vrut doar să subliniez asta, să evidențiez asta și să clarific că pe măsură ce intrăm în acest an nou, ni se promite un cufăr de comori de noi informații. Acum, întinderea acestor informații, include în aparență, această idee că tribunalele sunt în desfășurare, că arestările au fost făcute deja, că oamenii sunt deja în procese, informațiile includ faptul că ar exista de fapt câteva locații în SUA unde aceste rechizitorii sigilate sunt deja desigilate, în care oamenii sunt ridicați, sunt aduși, puși la judecată, și își primesc sentințele ...

   Deci noi auzim rapoarte din interior despre toate aceste vase care merg către Guantanamo.
Noi avem rapoarte care spun că Guantanamo este complet ocupat, că ei îl reconstruiesc și fac toate aceste noi amenajări acolo. Deci ... acestea sunt lucruri cu adevărat incredibile.

   Deci da, recent Trump ... există câteva lucruri pe care Trump le-a aprobat cred că este vorba de 200 de milioane de dolari să adauge și să repare și să construiască în golful Guantanamo, deci aceea era marea întrebare: de ce ... Știți dacă se presupunea că ... eu cred că planul lui Obama era să-l închidă și să nu-l mai folosească, dar apoi ne întrebăm de ce se mai pun acești bani în acesta să repare și să adauge mai multe la acesta, dacă nu este ... adică la cine se așteaptă ei să aducă acolo.

   Aceasta este întrebarea pe care o ridic cumva, cred, mai mult pentru audiența de acolo, să se gândească la asta.

   În regulă, deci cât timp ne aflăm în acest subiect, deoarece există o grămadă de lucruri pe care eu sper să le putem acoperi aici, eu vreau să vă citesc următorul twitt al lui Kim Dotcom care s-a petrecut în aceiași zi, 5 ianuarie 2019, deoarece acestea două trebuiesc văzute unul lângă altul.

   Deci, dacă sunteți gata, haideți să vă lovesc cu acela. 5 Ianuarie 2019, Kim Dotcom: „Anul acesta, criminalii care conduc Statul Profund vor fi expuși. Acționarii care profită din război și haos. Miliardarii care au transformat democrația într-o iluzie. Ei dețin politicieni, judecători și toate informațiile voastre. Ei sunt cei mai mari pirați din istorie. Vreți să știți cine sunt?” Da, vrem. Da, vrem. Iar el spune „pregătiți-vă, vor fi chestii monumentale!”

   Deci ... asta este super palpitant. Cine poate ghici ce se va întâmpla? Acum, haideți să vorbim despre următorul lucru. Deci știindu-l pe David Wilcock, următorul lucru ar putea fi orice. Filme, IA sau ambele? Și mai mult? ȚESUTUL DE CYBORG GENERAȚIA SERIEI 800 MODELUL 101, SECVENȚA INIȚIALIZATĂ

   Stați aproape pentru partea a 2-a, pentru mai multe bombe ale adevărului aruncate direct peste voi, de unicul și singurul David Wilcock, chiar aici „La Limita Minunării”.

   Radioul spune ... Radio Fey spune ... Radio fază, fază, fază ... Drăguț ... îmi place când David conduce, căci nu voi pierde nimic. Hei, vrei să-mi dai un suc din frigider? Mi-ați văzut umbrele? Să-i dăm bătaie! Ben, cum a fost asta?

Va urma ....


 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


  Linkuri alternative: AICI 1 ,  AICI 2  și AICI 3.

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.