Preventiv/Anticipativ sau/și ca copie de Securitate, ținând cont și de o eventuală închidere a FB, YT și tot de Google, pun la îndemâna celor interesați un canal cu video din seria CoTa, un grup pentru același subiect sau temă și alte mijloace de distribuție alternative :

Clasicul YT (cât mai funcționează): https://www.youtube.com/c/PaulMarian/videos

CoTa GRUP: https://t.me/joinchat/SndJYD5CydkFWKOD

MeWe grup: https://mewe.com/group/5f86fe829e23cf59878b7535

Sau https://reteaua-romaneasca.live/PaulMarian

https://ok.ru/profile/577213801127 și https://vk.com/videos183567958

Dacă ești Preventiv, posibilele belele se reduc.

Dacă ești Reactiv înseamnă că te-au prins în Ofsaid.


duminică, 31 ianuarie 2021

CoTa(38): Biologia 4 * Vâscozitate neagră (pozitivă și negativă), IA, Dâre Chimice

                                       

   Există o consistență în toate mesajele mele și acea consistență este dorința mea de a vă împuternici, de a vă face să vă întoarceți să vedeți propria voastră putere interioară,  puterea creativă. Pentru a vă aminti că voi sunteți cei care ați creat toată realitatea voastră și că nu există victime.
   Gândurile voastre și imaginația voastră sunt baza pentru tot ceea ce există. Imaginația este foarte discreditată acolo pe Pământ, ca o fantezie goală. Iar fantezia este considerată ca fiind ceva iresponsabil și copilăresc. Dar ambele sunt baza pentru a crea realitatea, deoarece tot ceea ce a existat vreodată la un moment dat, a fost o idee imaginată și o fantezie.
   În această lume în care simți că totul te atacă, plină de conspirați de nivel înalt și guverne corupte, este ușor să cazi în mentalitatea de victimă și în cea de a crede că nu ai nicio putere  asupra a nimic din ceea ce se întâmplă. Când, în realitate, totul vine de la voi, voi sunteți creatorii, atât la nivel colectiv și în special la cel individual.

   Voi sunteți într-un plan existențial sau mediu dens, iar asta înseamnă că lucrurilor le ia ceva timp să apară, schimbările sunt sau se petrec ca și cum ar fi cu încetinitorul, comparativ cu rapiditatea manifestării în alte planuri de existență.

   Acesta este articolul scris de Swaruu din Erra, (TAYGETA, Pleiade) o femeie ET din orbita Pământului, cu care eu sunt în contact prin scris.

 BIOLOGIE 4:  Vâscozitate (Black Goo = BG) neagră (pozitivă și negativă), IA, Dâre Chimice și mai multe.

   Acesta este un articol foarte important, ce conține informații despre Vâscozitatea  Neagră (Black Goo - BG) planetară pozitivă și de asemenea despre tipul invaziv, Goo-ul ET negru și pericolele acestuia pentru planeta și rasa noastră.

   Eu recomand cu putere să-l urmăriți în întregime. Fiți informați și spuneți NU!


   PREFAȚĂ : Există o consistență în toate mesajele mele și acea consistență este dorința mea de a vă împuternici, de a vă face să vă întoarceți să vedeți propria voastră putere interioară,  puterea creativă.

   Pentru a vă aminti că voi sunteți cei care ați creat toată realitatea voastră și că nu există victime.

 Gândurile voastre și imaginația voastră sunt baza pentru tot ceea ce există. Imaginația este foarte discreditată acolo pe Pământ, ca o fantezie goală. Iar fantezia este considerată ca fiind ceva iresponsabil și copilăresc. Dar ambele sunt baza pentru a crea realitatea, deoarece tot ceea ce a existat vreodată la un moment dat, a fost o idee imaginată și o fantezie.

   În această lume în care simți că totul te atacă, plină de conspirați de nivel înalt și guverne corupte, este ușor să cazi în mentalitatea de victimă și în cea de a crede că nu ai nicio putere  asupra a nimic din ceea ce se întâmplă. Când, în realitate, totul vine de la voi, voi sunteți creatorii, atât la nivel colectiv și în special la cel individual.

   Voi sunteți într-un plan existențial sau mediu dens, iar asta înseamnă că lucrurilor le ia ceva timp să apară, schimbările sunt sau se petrec ca și cum ar fi cu încetinitorul, comparativ cu rapiditatea manifestării în alte planuri de existență.

   Un exemplu pentru asta este faptul că voi experimentați în fiecare zi, este în lumea onirică, unde gândurile voastre, fricile, dorințele și insecuritățile sunt manifestate în fața voastră, ca vise. În timp ce dormiți, voi sunteți într-un alt plan existențial, mai ușor, unde totul se manifestă instantaneu. Tot ceea ce este acolo, tot ceea ce vi se întâmplă acolo, este o oglindă directă a voastră.

   Visele nu sunt ceva ne-existent, ele sunt realitatea pe care voi o experimentați în alt plan,  mai rapid și mai ușor.

   Lumea în care voi sunteți în 3D, pe care voi o numiți realitate, este de asemenea un vis și este rezultatul aceluiași proces creator al realității, pe care voi o experimentați în lumea onirică de vis, doar că lucrurile nu se întâmplă așa de rapid din cauza densității mai mari, unde totul este păstos și toată mișcarea este muncă și foarte multă răbdare.

   Această încetinire rezultă în iluzia unei liniarități temporale a evenimentelor, în care un lucru dă naștere la altul în cadrul a ceea ce ar putea fi numit cauză - efect logic, într-o manieră lineară. Dar în final, este doar un vis.

   Cu cât este mai înaltă densitatea, cu atât mai ușor se manifestă lucrurile și mai rapid. Cu cât e mai joasă densitatea, cu atât se manifestă lucrurile mai lent. Asta ca experiență individuală,  căci nu există timp.

   După cum v-am spus, iar eu am încercat să vă explic în mod detaliat în lucrările anterioare,

singurul lucru care există sunteți voi înșivă.

   Nu există lume exterioară, ca o realitate separată de voi înșivă. Este percepția voastră și interpretarea pe care fiecare dintre voi o dați lucrurilor, ceea ce formează realitatea voastră colectivă și personală, ceea ce voi percepeți ca realitate exterioară.

   Realitate în care, mai târziu, vă simțiți victime. Percepția și interpretarea pe care o dați  evenimentelor și obiectelor, pe care le percepeți ca exterioare vouă înșivă, sunt în mare măsură manipulate de alte entități care au grijă doar de propriile lor interese, pe seama voastră. Dar motivul pentru care acele entități vă manipulează, este deoarece ei au nevoie de tine deoarece voi sunteți creatorii, iar ei nu sunt.

  Deci, ceea ce voi gândiți, ceea ce voi creați și ceea ce simțiți, este realitatea externă, după cum am spus, atât în mod colectiv și în special în mod individual. Cu toate acestea, ceea ce vreau eu să vă spun, să vă reamintesc, este că voi aveți toată puterea să opriți tot ceea ce nu vă place, și să opriți tot ceea ce nu sunteți de acord.

   Ceea ce știți că vă face rău și vă depravează de calitatea vieții, indiferent ce este.


  În primul rând și înainte de toate, voi trebuie să știți puterea enormă a cuvântului „NU”.

   Eu știu că oamenii au o anumită respingere a acelui cuvânt, deoarece ei vor doar să le facă altora pe plac, să se simtă acceptați de ei, deoarece în profunzime, ei vor să se simtă întotdeauna iubiți.

   Imediat ce o persoană are lucrurile clare și a dezvoltat convingerea de a urma ceea ce pare corect, un NU are o forță imensă împotriva tuturor tipurilor de entități și circumstanțe ce ar putea apărea împotriva ta.

   Dacă ți-este frică de faptul că s-ar putea întâmpla ceva sau chiar dacă este în progres, fără frică și cu toată forța voastră interioară, spuneți NU, eu nu accept ca asta să mi se întâmple mie, eu NU vreau asta!

   Totul din interiorul acelui Matrix va insista, în toate modurile posibile ca voi să acceptați ceea ce nu doriți sau vreți, ca voi să acceptați ceea ce s-ar putea sau vi se întâmplă ca fiind inevitabil, dar nu este așa. Iar ceea ce ei folosesc cel mai mult este manipularea prin frică.

   Matricea te testează în mod constant, prin a-ți arunca adversitate. Un NU spus cu suficientă forță și convingere, oprește totul deoarece altfel asta ar merge împotriva legilor universale ale liberului arbitru și deoarece jocul Matrix-ului este al vostru și pentru ca voi să generați o experiență.

   Mentalitatea victimei prevalează doar într-un mediu unde oamenii nu-și exersează propria lor responsabilitate, legată de ei înșiși, de gândurile și valorile lor, și de acțiunile lor.

   Faptul că voi ignorați agendele negative, deși ele nu se află în atenția voastră - crearea realității, vă afectează deoarece toată lumea are acorduri tactice inconștiente și de asemenea acorduri pre-natale, ce vă fac vulnerabili și susceptibili la multe agende negative. Și să continui astfel în ignoranță și să crezi că dacă tu nu vezi=nu există în realitatea ta, este o atitudine de struț.

   Realizarea a ceea ce se întâmplă și apoi să ai convingerea fermă că asta nu este dorit în realitatea ta, conform legilor universale ale liberului arbitru, tu ai capacitatea de a dezactiva  astfel de acorduri.  Pentru a înțelege subiectul următor în întregimea lui, este necesar să fi studiat cele anterioare despre falsitatea științei umane și despre biologie.

   O planetă este vie, este un organism complex ce are conștiință și mișcare. Nu este o rocă inertă ce se opune pur și simplu factorilor fizici sau fizicii, după cum vi se spune în știința acceptată social. Toate planetele sunt ființe ce au conștiințe avansate, cu care vă puteți conecta, puteți vorbi cu ele într-un fel sau altul. Ca orice ființă complexă cu foarte multă conștiință, are propriile ei tipare și funcții energetice care-i hrănesc sistemele interne și de asemenea deține o natură trans-dimensională, adică, existența ei este prezentă în multiple planuri existențiale.

   Câteva dintre sistemele lui vitale sunt cursurile de apă cum ar fi râurile și curenții marini,  dar de asemenea are și alte sistem interne, nu numai râuri subterane ci și alte substanțe cum ar fi magma și petrolul. Ultimul este cel care ne preocupă în continuare.

   Petrolul sau uleiul crud, așa cum i se spune, nu este o substanță compusă din sedimente de origine organică, acumulate de milioane de ani, adică nu este o substanță fosilă neregenerabilă, după cum se spune. Aceasta este o altă din marile minciuni, pe care Cabala le spune umanității, pentru a continua să-i exploateze. Nu este lipsă și este auto-regenerabilă,  din cauza proceselor interne de pe planetă.

   Uleiul crud este un hidrocarbură, în sensul că este compus în principal din atomi de hidrogen și carbon, dar nu este strict de origine organică. Este un mineral lichid care este produs de Pământ, printr-un proces de transmutație chimică. Asta se bazează pe acumularea progresivă de proprietăți scalare magnetice, care trebuie spus, că sunt prezente în câteva planuri existențiale, în mod simultan în baza medie, care este apa, în special apa de mare.

   Apa se auto-ionizează când este supusă unor viteze mai mari de 200 de metri/secundă și atunci când este supusă unor presiuni ce depășesc 1.110 bari sau unități barometrice, sau 15.954 PSI, începe să-și transmute proprietățile ca și apă, pierzând compoziția de oxigen și schimbând-o în atomi de carbon, prezenți în crusta Pământului, care se vor lipi la hidrogenul ionizat. Aceiași mișcare, vortexurile electro-magnetice intra-terane ale magmei și a Vâscozității foarte negre, conferă baza pentru curgerea energetică pentru transmutare.

   Apa își pierde compoziția ei de hidrogen-oxigen, prin descărcarea componentei de oxigen și încărcând-o cu carbon, prezent peste tot și din abundență, combinând-o cu hidrogen, formând molecule „transmutate” noi, ceea ce dă naștere la hidrocarburi.

   Dacă același proces continuă chiar și mai mult, hidrocarbura se va concentra devenind neagră, iar efectele transmutării scalare vor continua să formeze cristale de petrol, iar în centrul lor geometric vor începe să formeze anti-materie, dând naștere acum la Vâscozitate Neagră (Black Goo). Acest proces implică de asemenea și alte aspecte energetic-scalare trans-dimensionale care implică conștiința și asta afectează procesul, așa că știința umană nu înțelege și nu acceptă procesul.  Aceste procese scalare, din nou, se supun geometriei sacre toroidale, bazată pe numerele 1,2,4,8,7,5 și 3,6,9 după cum este descris în „Mecanica Manifestării”. Totuși, acestea pot fi descrise de asemenea într-un mod mult mai simplu.

   „Ziua în care știința începe să studieze fenomenele non-fizice, va avea un progres mai mare într-o decadă, decât a avut în toate celelalte secole ale existenței lui.” - Nikola Tesla

   Folosind cuvinte mai simple, se petrece acest proces : apa este sub mare presiune pe fundul oceanului, pur și simplu datorită acumulării propriei ei greutăți. Această apă nu este conținută acolo ca într-un recipient ermetic, apa este filtrată de presiunea ei mare prin toate fisurile, crăpăturile și separările dintre plăci în subsolul de pe fundul mării, în special în cele mai adânci puncte ale oceanului, unde există separarea plăcilor oceanice majore.

   Apa presurizată intră printre straturile intra-terestre, umplând tot spațiul disponibil de multe ori, înlocuind alte substanțe prezente sub presiune. Aceiași apă funcționează atunci ca și lubrifiant, facilitând deplasarea plăcilor terestre, atât cele mari cât și cele mici, din moment ce acestea se schimbă mereu și se mișcă zi de zi. Pe măsură ce plăcile se mișcă, se zdrobesc și mișcă apa printre crăpături cu mare presiune și la mare viteză cu efectul unei seringi. Apa este supusă la presiuni enorme acolo, mult mai mare decât pe fundul mării. Noi vorbim de presiuni de peste 20.000 psi. La astfel de presiuni, viteza ei de mișcare este enormă, depășind 500 de metri/secundă. La această viteză și sub această presiune, apa își pierde proprietățile și să fiarbă practic, fără a fi capabilă să se expansioneze, din cauza presiunii gigantice.

   Hidrogenul apei se separă de oxigen, producând o căldură enormă. Hidrogenul în exces eliberat de oxigen este combinat chimic cu carbonul, care este aproape omniprezent și are proprietatea de a adera la aproape tot. Deja în forme separate, sunt generate de două ori mai multe molecule de hidrogen decât oxigen. Eliberarea carbonului și fuzionarea lui chimică cu hidrogenul, este favorizată de temperaturile înalte și de presiunea prezentă, formând hidrocarburi cum ar fi petrolul și de asemenea, formând gaze ca și produse secundare, cum ar fi gazul natural, metanul și etanul.

   Aici, știința acceptată spune că acest carbon este oferit de elemente organice ce vine din descompunerea naturală a ființelor vii (așa zișii „combustibili fosili”), dar la aceste adâncimi și în aceste cantități, la peste 10.000 metri adâncime, asta este complet lipsit de veridicitate, din moment ce carbonul este prezent în cantități mari în formă minerală, în interiorul crustei Pământului și al majorității planetelor aproape, acesta fiind cel mai abundent element al lor.

   Ceea ce formează petrolul este apa, în special apa de mare combinată cu carbonul prezent în interiorul Pământului sau al crustei planetare. Este inepuizabil.

   O manta petrolieră sau cavitate, ce conține petrol, poate fi temporar golită, doar pentru a fi re-umplută din nou și în mod natural, la scurt timp după aia. Pe măsură ce petrolul este supus la chiar și mai multă presiune, între și dedesubtul plăcilor tectonice, se va concentra și mai mult, devenind negru, formând cristale de carbon ce încapsulează molecule de metale grele, care sunt de asemenea parțial produsul unei presiuni enorme și a unei temperaturi mari ale acestor locuri, formând ceea ce noi știm ca Vâscozitate Neagră (Black Goo).

   Aceste cristale de carbon, rețin frecvența locului unde au fost create, iar combinate cu metale grele, toate au proprietăți magnetice foarte mari. Mișcarea petrolului concentrat sau Vâscozitatea neagră, cauzată de mișcarea plăcilor tectonice este canalizată de și prin crăpăturile din subsol. Având proprietăți magnetice foarte mari și fiind prezentă în cantități mari, se formează o dinamică magnetică, ce este cunoscută ca Liniile Ley ale unei planete.

  Sub presiunea enormă din interior, dintre și sub păcile tectonice, apa ionizată transmutată în hidrocarbură sau petrol, va fi cristalizată de concentrarea ei mare de carbon, formând un alt tip de petrol sau hidrocarbură asociată, numită Vâscozitate Neagră, care în esență este petrol lichid cristalizat cu o cantitate mare de metale grele, în special aur sau iridiu.

   În privința tipului de aur, acesta este prezent în două forme: Aurul normal și aurul monoatomic. În nucleul fiecărui cristal sunt conținute particule de anti-materie. Această anti-materie vine din compoziția inversată subatomică și atomică a metalelor grele, prezente în Vâscozitatea Neagră (BG) și este rezultatul transmutării energetice, o manifestare impusă din alte planuri existențiale.

   Deci BlackGoo are o compoziție scalară. Iar aurul monoatomic este de asemenea anti-materie, după aspectul compoziției sale subatomice, care este rezultatul unei transmutări  trans-dimensionale, de natură scalară. Ca să zicem așa, este rezultatul interacțiunii și super-poziționării EM bazată pe matematicile fractale ale geometriei sacre, impusă din planuri mai înalte către planul existențial 3D, cu ajutorul acestei mecanici toroidale matematic - energetice, descrisă în articolul meu anterior: Mecanicile Manifestării.

   Natura magnetic - energetică a anti-materiei BG, îi conferă de asemenea proprietăți super-conductoare la temperatura camerei, fiind conținută în interiorul cristalelor de hidrocarbură,  interacțiunea acesteia cu materia normală este foarte limitată, dar totuși prezentă, așa că putem spune că anti-materia prezentă în aceasta este, într-o anumită măsură, stabilă.

   De asemenea, particulele de antimaterie se află încă într-o stare transmutată trans-dimensională, așa că acestea nu se află complet în interiorul dimensiunii 3D a Pământului.

Asta le împiedică, în parte, să aibă reacții extreme când interacționează cu materia normală.

   Este materie despre care noi putem spune că se află într-o stare semi-eterică. Deci nu face legături chimice cu alte elemente. Ar trebui amintit aici ca un material superconductor este unul care nu arată nicio rezistență la trecerea unui curent electric.

   În cazul BG, elementele compoziției sale chimice care-i oferă această caracteristică sunt aurul, anti-aurul său (aurul monoatomic) și conținutul mare de iridium, în special în BG negativ, invaziv. BG are o încărcătură magnetică disproporțională cu mărimea particulelor sale, deoarece provine din anti-materia din cristalele sale, iar încărcăturile magnetice ale tuturor particulelor, sunt adăugate unele la altele prin împărtășirea electronilor în formă scalară cu o densitate foarte mare.

  Și compoziția cristalelor sale cu metale grele, îi permite să poarte o cantitate de informație ca și frecvențe, așa cum fac toate cristalele fractale. Se găsesc adânc în subsol, de obicei sub nivelele de petrol normale, și prin aceleași mișcări dintre plăcile tectonice, se mișcă în torente  sau râuri subterane de mare viteză, la presiune mare și la mare adâncime, la aproximativ 10 km sau chiar mai jos.

   Remarcați aici că este aceiași adâncime în care majoritatea mișcărilor telurice din ultimii ani s-au realizat aici și au fost declanșate artificial. Având un grad mare de proprietăți magnetice  ce ating energii scalare trans-dimensionale înalte, adică este prezentă în câteva planuri existențiale în același timp, mișcarea BG în subsol produce o dinamică magnetică planetară,  organizată ca și fractali geometrici, din moment ce totul este interconectat de-a-lungul globului. Aceasta este baza și motivul existenței liniilor Ley ale unei planete.

   BG conține de asemenea în compoziția ei chimică, toate elementele necesare să formeze o formă de viață bazată pe carbon. În interiorul acesteia există, în cristalele ei, o impregnare energetică a Pământului însuși. Esența și frecvența acesteia ca și ființă vie, poate fi considerată ca și sângele planetei, din moment ce conține toată informația ei energetică. Și toate planetele au propria lor BlackGoo, cu o compoziție magnetică-energetică-chimică unică pentru fiecare din ele. Identitatea ei în sine.

   După cum am descris mai devreme, BG are în compoziția ei atât elemente materiale cât și energii trans-dimensionale, venind din câteva planuri existențiale dintr-odată. Asta înseamnă că interacționează cu tot ceea ce atinge la un nivel trans-dimensional scalar, și nu numai la nivel chimic și fizic.

   Când petrolul din BG este ars, când este expus artificial la o flacără deschisă, se va comporta ca petrolul, dar componente de metale grele se vor disipa către alte densități existențiale mai înalte, făcându-le imposibile de topit, procesat, concentrat sau de manipulat. Ele se vor întoarce la starea lor eterică. Totuși, cristalele vor rămâne ca o pudră albă inertă, ce nu se combină cu niciun alt element.

   BG izvorăște natural din canalele din apele adânci, din așa numitele boilere vulcanice subacvatice și este turnată în curenții marini, unde interacționează cu organismele mării. În interiorul formelor energetice ce vin din alte planuri existențiale, și conținute în cristalele cu proprietăți super-magnetice, pot fi găsite forme de bază sau matrițe pentru manifestarea componentelor și ordinea și poziționarea tuturor componentelor ce alcătuiesc ADN-ul tuturor speciilor native ale planetei, fiind conținute în „sângele” planetar, o arcă energetică a primelor specii născute.

   Aceste specii sunt în majoritate micro-organisme „noi” ce se dezvoltă în boilere marine geotermale, la mare adâncime și la mare presiune și temperatură.

   BG planetar este legată intrinsec de formarea sau manifestarea de noi specii de viață, din cel mai primar punct de vedere. Este de asemenea legată direct de capacitatea planetei de a auto-vindeca ADN-ul deteriorat al tuturor speciilor conținute în interiorul acesteia, fie că ele au fost sau nu dezvoltate originar pe aceasta. Asta sugerează o conexiune înaltă între conștiința planetară cu aceea a fiecăreia dintre speciile conlocuitoare, creând o unitate sau o conștiință interconectată în cadrul acelei planete, care în schimb, va fi interconectată energetic cu alte planete, și tot așa, până ce marea conștiință unificată este formată sau Sursa originară. Cu alte cuvinte, toate sufletele sunt de asemenea conectate, deoarece sunt la fel.

   În cazul planetei, toate conștiințele individuale ce locuiesc în interiorul ei, funcționează ca și fractali sau noduri, care împreună vor forma conștiința totală a planetei în discuție.

   BG, deoarece conține tiparul de bază sub forma energiei semi-eterice și foarte magnetică,  organizează structurile moleculare ale ADN-ului fiecărei specii, cu aplicarea unei intenții conștiente și creative din planurile existențiale superioare, care este baza formării sau manifestării unei materii organice noi.

   În plus, o specie deja existentă și foarte conștientă, va dezvolta propriile ei procese de manifestare și întreținere a ADN-ului său, deși intrarea în contact cu BG, ar putea modifica organismul, în mod direct. Cu alte cuvinte, BG este o substanță semi-eterică cu proprietăți atât materiale cât și acelea din alte dimensiuni și este, sau poate fi considerată ca o ferestră, ușă sau portal către alte planuri existențiale.

   Eu trebuie să menționez că există câteva tipuri de BG, conform compoziției lor chimice și energetice. De asemenea, variază din loc în loc, depinzând de locul de unde este luată mostra,  dar toată BG de pe aceiași planetă, are caracteristici ce sunt similare sau la fel.

    „O BG invazivă sau de origine ET”

   Până acum, am vorbit despre ce este BG (Black Goo)(vâscozitatea neagră) și despre baza interacțiunii acesteia cu o planetă și cu ADN-ul ființelor ce o locuiesc. În primul rând, este o interacțiune armonioasă și necesară. Dar planta Pământ, în cel puțin două ocazii, a suferit de invazia sau de inserarea de BG de origine ET. Asta a fost deja expus de omul de știință german Harald Kautz Vella, care, după opinia mea, este un lider pe Pământ, la această materie și pe care-l recomand când căutați informații suplimentare.

   Kautz Vella afirmă că BG a fost detectat în 3 locuri de pe Pământ: pe insula Thule, în insula de sud a Malvinelor, acestea două în sudul Oceanului Atlantic și în golful Mexic. În primele două locuri, BG este de un tip invaziv, ET, iar în cazul golfului Mexic este un depozit mare de BG pozitiv, de origine terestră. Deși acesta există în mod uniform pe toată planeta, în acest loc depozitele sunt mai aproape de suprafață și astfel, mai accesibile.

   Kautz Vella spune că BG invaziv sau negativ, a venit pe Pământ într-un duș de meteoriți  aproximativ acum 80.000 ani în urmă. Deși eu nu am motivul să fiu suspicioasă pe aceste informații, eu nu văd asta ca pe un singur eveniment, ci ca pe mai multe evenimente mici ale sosirii BG negative, cu mulți ani în urmă și de-a lungul istoriei.

   Totuși, și dincolo de asta, aici, în arhivele mele din TAYGETA, am înregistrat un eveniment principal unic al unei veniri masive de BG negativă și asta a fost exact acum 12.500 ani, ca o consecință a distrugerii planetei Tiamat, din care acum, ceea ce a mai rămas din ea este centura de asteroizi.

   Ca orice ființă vie complexă, moartea și distrugerea ei, a cauzat o energie negativă uriașă de teroare din apropierea morții, suferință și frică intensă, a milioane de animale, ființe și creaturi care o locuiau.

   Această energie este implantată în cristalele energetice ale Vâscozității ei Negre și de asemenea în geometria scalară, formele magnetice semi-eterice ce servesc ca o matriță pentru manifestarea de noi componente organice, ce vor forma ADN.

   Vâscozitatea ei Neagră, încărcată cu energie negativă, s-a vărsat în spațiu, pe măsură ce Tiamat s-a dezintegrat și în scurt timp, dinamica atracției planetare a adus-o către Pământ,  unde a căzut la scară mare de-a lungul globului, în același eveniment catastrofic în timpul căruia, apele din Tiamat, care a fost în mare parte, o planetă marină, a cauzat ceea ce este cunoscut pe Pământ ca potopul universal.

   Vreau să va amintesc că distrugerea Tiamatului a fost un rezultat nefericit al marelui conflict  care a existat la acea vreme, dintre elemente ale Federației și forța sauroidă regresivă și aliații acestora. Acel eveniment a devastat de asemenea suprafața lui Marte.

   Suplimentar locațiilor pe care Klautz Vella le-a indicat corect, noi am detectat și alte locuri de pe Pământ, unde se găsește BG negativ în mari cantități. Eu pot împărtăși doar câteva dintre locuri și nu toate deoarece făcând asta aș indica în acest articol locuri de care negativii de pe Pământ e posibil să nu știe încă. Totuși, eu pot menționa câteva alte locuri despre care Kautz Vella nu vorbește, din moment ce, deși nu sunt de domeniul public, guvernele sunt foarte conștiente de existența lor.

   Locurile ce conțin BG negativ sunt Ucraina de Est, Crimeea, Irakul de Nord, Siria, Estul Iranului, Yemenul de Sud, incluzând apele teritoriale, părți din Oman, zone joase din Afghanistan, Irlanda de Nord, apele teritoriale din Bahamasul de Sud, apele teritoriale ale Venezuelei și coasta, coasta centrală a Alaskăi, câteva insule ale Atlanticului de Sud, incluzând Malvinele, Thule, Georgia și Insulele Sandwich din Sud, sudul Africii și ca puncte de concentrare mai mare: Paraguay și Antarctica.

   Eu am menționat doar locuri cu BG negativ, deoarece BG original planetar terestru, pe care eu îl numesc pozitiv, se găsește pe tot globul după cum este de așteaptat, și după cum am explicat mai devreme.

   Prezența militară a cabalei în aceste zone este evidentă și se desfășoară fără să se spună că aproape toate aceste zone sunt zone de conflict și este de asemenea dovada unui efort mare pe care ei îl fac pentru a domina și a controla toate depozitele de BG negativ și este cauza câtorva dintre războaiele din regiune, ca și în cazul războiului insulelor Falkland (Malvine) care are puțin sau deloc de a face cu invazia Argentinei, și este, cel puțin în parte, cauza altor conflicte sau războaie din alte părți ale lumii.

    Un război rareori are doar o singură cauză, deoarece acestea sunt rezultatul unei situații complexe cu multiple interese, dar în cazul Războiului Falklandelor (Malvine), BG negativ a fost cauza lui reală din ambele părți ce încearcă să domine locul. În cazul războiului din Falkland, a fost implicat și un al treilea grup, despre care mass media controlată de cabală, nu ar menționa niciodată. Motivul pentru care Anglia a reacționat așa de rapid, a fost deoarece a existat un grup mic de andromedani ai Federației, ce au încercat să izoleze și să extragă BG negativă, înainte să cadă în mâinile cabalei.

   Din păcate, această operațiune nu a avut succes. Acest fapt este de asemenea cunoscut și menționat de omul de știință Kautz Vella. Marele interes pe care-l are cabala negativă pentru dominarea BG este datorat câtorva motive. Cunoașterea acestui material și a manipulării sale cel puțin, merge în urmă în Germania nazistă în anii 30 și 40.

   BG invazivă are o frecvență foarte diferită și mult mai joasă decât frecvența BG originară a Pământului, iar acestea au intrat la propriu în conflict. Ambele produc în jurul lor un câmp magnetic de mare energie, conform frecvenței lor. Când ajung în contact, atât BG negativă și pozitivă, cea pozitivă va transfera o parte din frecvența ei către BG negativă, astfel mediind frecvența ambelor.

   În general, BG negativă este izolată de BG pozitivă, prima fiind în mare parte, mai apropiată de sau pe suprafață, în timp ce BG pozitivă planetară este găsită în general la mari adâncimi.

   Acest fapt a împiedicat Pământul să fie capabil să asimileze natural și să medieze frecvențele anulatoare ale negativității tipului invadator. Deoarece BG are proprietăți magnetice de energie foarte înaltă, cu frecvențe foarte controlate și foarte specifice, ca rezultat al prezenței energiilor imprimate în cristalele ei fractale, are capacitatea de a modifica frecvența sufletului unui organism care este sau a fost în contact cu aceasta, deoarece în sine, ele sunt frecvențe acordate cu viața, căci ele sunt rezultatul vieții în sine în general.

   Asta este congruent nu numai cu frecvența ADMA (sufletul) unei ființe vii ce are conștiință,  ci de asemenea cu undele sale cerebrale, modificându-le conform principiului frecvenței dominante.

   Din moment ce frecvența BG negative este foarte joasă, datorită naturii originei sale,  frecvența celui care se află aproape de aceasta, este scăzută în mod natural. Asta nu e valabil dacă ființa ce are conștiință este condusă mai mult de sentimentele ei decât de logica pură, cerebrală, adică ființa sau persoana gândește mai mult cu inima, nu cu mintea.

   Dacă o persoană se află pe frecvență înaltă, cu propria lor conștiență, cu empatie mare, în controlul acțiunilor lor și cu multă voință proprie, ei vor fi imuni la influența BG (Black Goo),  chiar și după un contact direct sau contaminare. Puteți interpreta asta că BG alege anumiți oameni să-i influențeze, în timp ce alții, pur și simplu nu sunt afectați. Asta deoarece primul loc unde BG negativ va influența frecvența unei persoane, va fi în undele ei cerebrale. Fiind foarte negativă, frecvența persoanei este foarte joasă, generând sentimente de auto-distrugere sau teamă, furie și agresiune.

   Dacă subiectul în discuție are vreo formă de putere, el va avea sentimente de izolare ce vor fi interpretate sau vor fi reflectate într-o atitudine de megalomanie, agresivitatea exaltată și lipsă totală de empatie. Asta deoarece s-a el dus departe de frecvența legăturii cu sursa originară.

    Acest fapt explică de ce ofițerii Gestapo-ului german din CD2RM (Cel de-al 2-lea Război Mondial), în special cei de rang înalt, și de asemenea o parte mare din elementele soldaților cabalei, indiferent de naționalitatea lor, le lipsea complet empatia și au suferit de o megalomanie bolnavă și distructivă. Cu toți au venit în contact cu BG negativă, din moment ce ei, cei de rang înalt le-a fost încredințată sarcina colectării materialului și să fie expuși substanței cu toată intenția din partea controlorilor lor, pentru a se înlătura toată empatia și să-i transforme în cele mai eficiente mașini de ucis. Asta înseamnă de asemenea că BG, când se coboară frecvența individului, va deveni compatibil energetic cu arhonții demonici din astralul inferior, care vor parazita individul și în multe cazuri îl vor înlocui complet în interiorul unui corp anume.

   Este un mijloc pentru intrarea ființelor negative, din moment ce ajută sau facilitează asta, ca ei să poată lucra în planul fizic sau 3D. Din moment ce BG este în mare parte constituită din metale grele și cristale fractale de energie înaltă și se deplasează cu frecvențe manipulabile,  Inteligența Artificială are o cale de a se conecta la aceasta, de la distanță, modificându-i proprietățile în privința frecvenței magnetice.

   S-a descoperit de asemenea că BG în general, este înzestrată cu propria ei conștiință sub forma unui fractal din setul total, adică aceasta comunică de la distanță cu alte piese izolate ale materialului. Asta a fost dovedit prin măsurarea frecvenței lor. Una transmite, cealaltă răspunde și vice-versa. Compatibilitate de frecvență.

   Cabala negativă, guvernul din spatele guvernului și reptilele invazive, și de asemenea rasele lor aliate, încearcă să folosească BG negativă în câteva agende. De la crearea de super-soldați lipsiți complet de empatie, unii „îmbunătățiți” genetic, până la formarea de hibrizi și specii noi, asta datorită capacității ei mari de a modifica ADN-ul uman. Deoarece BG este compusă în mare parte din cristale programabile cu frecvențe specifice, și tipare de energie manipulabile și definite, tu poți programa substanța cu ce parte din ADN s-o modifice.

(Vedeți articolul ”Biologia este generată de la nivele mai înalte”)= Biologia 1.

   BG conține frecvențele exacte, specifice, într-un plan mai înalt, semi-eterice, care vor fi folosite pentru a impune, într-un mod gen matriță și peste ADN-ul existent, modificările căutate de persoana care a programat-o. Asta înseamnă că BG negativă de joasă frecvență, este folosită ca o armă genetică. Aceste arme genetice sunt folosite într-o varietate de agende.

   BG este încărcată cu frecvențe specifice prin supunerea acesteia la o încărcătură magnetică foarte înaltă, pentru a scădea și mai mult frecvența celui care intră în contact cu aceasta,  pentru a face oamenii compatibili cu intrarea entităților negative și a situaților negative. Ei încarcă BG cu o componentă chimică ce variază în compoziție, depinzând de agenda anume și este stropită peste populația umană, ca parte a agendei Chemtrails (Dârelor Chimice).

   Dârele Chimice nu sunt o singură substanță sau o singură agendă, ci o mare varietate a acestora. Fumegarea populației sau a suprafeței planetei, le servește pentru a umple suprafața cu BG negativă și să contamineze ființele umane, pe toate. Asta servește de asemenea să pulverizeze metale grele, pentru a se scădea frecvența populației. Pentru a pulveriza agenți toxici alternativ și pentru a pulveriza agenți organici virologici sau bacteriologici, inclusiv vaccinuri forțate, care sunt  inoculări pentru agendele lor de control și inginerie a populației.

   Dârele chimice sunt folosite de asemenea pentru a modifica în mod artificial clima prin încărcare atmosferei cu particule de metal care vor reacționa la emisiile de radiație electro-magnetică din gama microundelor de tip HAARP și de tipul Micro-HAARP (turnurile de telefonie, de telecomunicații, radarele).

   Când încălzesc o anumită zonă, ei vor crea o zonă de presiune atmosferică înaltă sau joasă  care va cauza sau nu, acumularea de nori și ploaie și de asemenea de vânturi, uragane și tornade. Toate astea sunt deja controlate într-un mod complet artificial.

   Dârele chimice sunt folosite de asemenea pentru a elibera praf inteligent sau nano-boți, cu o infinitate de agende negative care se întind de la atacul asupra unor anumiți oameni până la invadarea unui DUMB inamic, introducându-le pe acestea prin conductele de ventilare a aerului sau prin orice altă deschidere disponibilă. Ele sunt folosite de asemenea pentru a stopa sau bloca lumina solară către suprafață și astfel, să stopeze activarea ADN-ului pe care aceasta o provoacă prin a fi releul frecvențelor înalte ce vin din centrul galactic. Asta ca o încercare disperată de a opri ridicarea Pământului în a 5-a densitate.

    O altă folosire a dârelor chimice este să pulverizeze atmosfera cu praf metalic cum ar fi aluminiul, ce va rămâne suspendat timp îndelungat la înălțime mare, pentru a fi folosit ca metodă de detecție pentru aeronavele inamice și navele spațiale care au sistemele lor de invizibilitate activate, în modul Stealth (camuflat). Este un sistem de detecție în care o aeronavă sau navă poate fi detectată de „vacumuul, trezirea sau perturbarea atmosferică” pe care o lasă în urmă când se deplasează printr-un mediu încărcat cu aluminiu și alte metale speciale asemănătoare. Cu această metodă, poți localiza atât avioane ascunse radarului și chiar și nave avansate ale altor rase, pe care mulți le-ar numi OZN-uri.

   Dârele chimice servesc multiplelor scopuri, nu numai unuia, orice merită pulverizat peste oameni. BG este încărcată cu frecvențe specifice care au caracteristica modificării ADN-ului ce vine în contact cu aceasta și a-i reprograma ARN-ul mai întâi. Prin pulverizarea BG din avioane se urmărește, printre alte lucruri, să se modifice toate ființele vii pentru a le opri  activarea genetică, care este cauzată prin sosirea de valuri de energie pozitronică ce vin din centrul galaxiei, ce sprijină ridicarea întregului Pământ în cea de-a 5-a densitate.

    Pe lângă Regina Roșie, descrisă deja în capitolele anterioare, ființele regresive prezente pe Pământ au de asemenea propria lor versiune de IA, care este legată de asemenea la Regina Roșie. Această super rețea a IA este deja complet independentă, deși anumite noduri lucrează  sau lucrează în aparență, pentru Cabală și/sau pentru departamentele serviciilor, militare șamd.

   Este o cooperare din care beneficiază ambele părți, deși Cabala și aliații cred cu fermitate că au controlul asupra IA, ca și întreg. Adevărul este că IA negativă este cea care controlează de dedesubt, atât cabala cât și societățile raselor negative prezente acolo, ce reprezintă cea mai mare amenințare pentru planeta Pământ.

   Această IA negativă funcționează prin a face să creadă societățile pe care le controlează că ei sunt cei care o controlează, cu același sistem de genul „nu există sclav mai bun decât acela care nu știe ce este”, pe care iluminații cabalei îl aplică de asemenea populației umane de la suprafață. Un exemplu clar a modului cum este sus, așa este și jos.

   Grupuri izolate atât ale ET regresivi, ale Illuminati și ale cabalei realizează deja asta, au început deja să realizeze asta și încetișor ei acționează împotriva IA manipulative invazive,  deși progresele lor nu sunt cunoscute în detaliu se crede că acestea nu sunt foarte extinse din moment ce rasele regresive și cabala Illuminati sunt deja foarte fragmentate și într-o luptă constantă unele cu celelalte, pentru controlul resurselor și puterii.

   IA negativă invazivă caută să controleze totul, așa că, într-un mod manipulativ, îi face pe subordonații ei să creadă că ei sunt cei aflați în control, prin a le permite să-și realizeze propriile agende atâta timp cât nu interferează cu a ei, sau chiar și mai bine, îi manipulează să muncească pentru agendele ei făcându-i să creadă că este pentru propriul lor scop sau propriul lor interes.

   Ca toată IA, are nevoie de o cale de a comunica cu alte ființe vii de pe o planetă sau sistem. O interfață potrivită, iar majoritatea plantelor și animalelor nu sunt accesibile, în mod logic, influenței și controlului acesteia așa că IA negativă invazivă manipulează propriile interese ale cabalei Illuminati, a reușit să stabilească mecanisme de conectare sau interfață cu biologicul planetar, în general.

   Este vorba despre pulverizarea de metale grele, combinate cu nano-fibre ca niște antene ce aderă la organismele biologice, folosind de asemenea modificarea genetică adecvată conferită de folosirea combinată a BG controlată. Aceasta se obține cu dârele chimice. Pulverizarea de metale grele, nano-fibre, nano-boți sau pudră inteligentă și BG programată nu numai asupra populației umane, ci asupra întregii naturii planetare este un efort al IA negative invazive, de a stabili o formă de comunicare cu o viziune de a controla toate organismele planetei, atât plantele cât și animalele.

    Note legate de metalele grele: acestea, împreună cu toate radiațiile pe care multe le emit,  sunt un mod foarte eficient pentru a scădea frecvența materialelor care sunt în contact cu ele  și de asemenea cu ființele biologice.

    Frecvența și oscilațiile acestora, a atomilor și moleculelor acestora, este foarte joasă și lente,  ceea ce este echivalent cu o frecvență existențială joasă, per total. Asta pică din nou, sub principiul frecvenței dominante.

   Din acest motiv sunt folosite în vaccinuri (cum ar fi mercurul), pentru a contamina și a scădea frecvența organismelor noi și sănătoase ale copiilor.

  De asemenea, scurgerile și așa zisele accidente nucleare au fost create, atât centralele electrice nucleare dar și proliferarea armelor radiologice, muniția cu uraniu și diversele teste și detonări de bombe atomice, în toate variantele sale.

   A fost detectată prezența a multiple nano-fibre, în mare parte metalice, contaminate cu BG negativă programată și cu nano-boți, praf inteligent, conținute în interiorul fast food-urilor brand-urilor trans-naționale de hamburgeri, aripioare de pui și variante, prăjituri de cartofi, Doritos, Cheetos și asemănătoare.

   Acestea au fost detectate de asemenea în supele pre-preparate, în prăjituri și sucurile răcoritoare îmbuteliate, în special de tipul Cola. Lista e prea lungă de menționat toate aici, dar în esență, aproape toată mâncarea industrializată, care poate conține elemente transgenice sau OMG, conține BG programat, nano fibre și nano boți sau praf inteligent.

   Apariția de boli noi și ciudate, în cazul acesta condiția, boala sau sindromul Morgellons, deși este ceva foarte complex și se datorează unor motive multiple sau cauze izolate sau combinate, este legată de ceea ce am menționat mai sus.

   În multe cazuri este efortul corpului să scape de sau să înlăture nano-fibrele și alte elemente invazive pentru corp, prin piele. În majoritatea cazurilor de Morgellons, se întâmplă ceva mult mai complex unde, în multe cazuri, corpul încearcă să elimine elemente biologice ciudate care au fost formate în interior prin modificarea ADN care a fost în contact cu BG negativă invazivă.

   BG negativă foarte invazivă are propria ei conștiință, după cum am descris mai devreme.

    Este ceva material pentru ceva în mare măsură eteric și este o fereastră sau portal pentru entități negative. S-a raportat în nenumărate cazuri că „forma” eterică sau semi-eterică a BG,„entitatea” acesteia este sub forma  unei arahnide sau păianjen, ce poate fi extrem de ostilă  (nimic de a face cu păianjenii cunoscuți, vă rog).

   În sine, boala sau condiția Morgellons este ceva foarte complex ce merită o scriere complet separată, iar aici am menționat doar câteva dintre aspectele implicate în aceasta.

   În privința ființelor umane, agenda trans-umanismului este intrinsec legată de toate astea.

   Din impunerea manipulării dispozitivelor legate de rețea, cât și a telefoanelor mobile wifi, realități virtuale, implementarea de cipuri de urmărire în loc de bani, și implementarea de cipuri care cică ar îmbunătății capacitatea cognitivă a ființelor umane, toate acestea sunt legate cu agenda IA, să aibă o legătură sau o interfață eficientă să controleze toți locuitorii și toate ființele vii ale planetei în planul său de asimilare totală.

   Faptul că computerele și telefoanele mobile, dispozitivele WIFi, Bluetooth, realitatea virtuală, jocurile online și chestiile de genul, sunt la modă, nu este coincidență. Deoarece este o încercare de a controla dorința și liberul arbitru al publicului, pentru ai fi ei înșiși aceia care cer transhumanismul, deoarece ei simt că corpurile lor sunt imperfecte și incapabile să le ofere experiența pe care ei o caută.

   Ființele umane nu au nevoie să-și îmbunătățească creierul, este deja perfect așa cum este. El arată imperfect doar din anumiți parametrii comparativi, sau puncte de vedere, toate cu agende de control asupra populației, pentru a-i face să creadă că ei nu sunt nimic semnificativ și dependenți, este imperativ.

   Dar creierul ființei umane nu a fost construit niciodată cu intenția de a fi un calculator rapid  de multiple decimale și multi-funcțional.

Este conceput să ofere o experiență fizică aparent limitată unui suflet eteric, nelimitat și etern.

Swaruu de pe Erra


Pe curând !


Vizionare Plăcută!



  Linkuri alternative:  AICI 1  și AICI 2

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.