Preventiv/Anticipativ sau/și ca copie de Securitate, ținând cont și de o eventuală închidere a FB, YT și tot de Google, pun la îndemâna celor interesați un canal cu video din seria CoTa, un grup pentru același subiect sau temă și alte mijloace de distribuție alternative :

Clasicul YT (cât mai funcționează): https://www.youtube.com/c/PaulMarian/videos

CoTa GRUP: https://t.me/joinchat/SndJYD5CydkFWKOD

MeWe grup: https://mewe.com/group/5f86fe829e23cf59878b7535

Sau https://reteaua-romaneasca.live/PaulMarian

https://ok.ru/profile/577213801127 și https://vk.com/videos183567958

Dacă ești Preventiv, posibilele belele se reduc.

Dacă ești Reactiv înseamnă că te-au prins în Ofsaid.


joi, 14 mai 2020

CoTa(20): Matricea 3D, Simulare sau Realitate


   Este important să știm că experiența noastră aici în interiorul acestui joc virtual 3D, este reală. Nu înseamnă că tot ceea ce trăim, sentimentele noastre, interacțiunile noastre cu diverse situații, nu sunt reale, nu sunt relevante și importante și că nu au valoare. Experiența este reală. Deoarece noi suntem cei care generăm, controlăm și trăim această experiență. Conștiința este reală. Conștiința ... noi, este singurul ce este real. 

   Comentarii despre ultimul video (Mai multe despre Matricea 3D-CoTa(13)-nota Paul)

   Bine ați venit, salutare, sunt Gosia de la Agenția Cosmică. Cum v-a plăcut ultimul video?
Despre inserări și toate acele lucruri despre Matricea 3D, împreună cu Aneeka? Apropo, mulțumesc din nou Aneeka, foarte mult. Ei bine, a fost un capitol destul de interesant. Mi-a plăcut foarte mult, de asemenea.

   Ca întotdeauna, ei bine ... ca uneori, nu întotdeauna, am vrut să clarific niște puncte mici, ca să fie înțelese un pic mai bine. Ei bine, sper să se înțeleagă mai bine cu ajutorul explicațiilor mele.
  Eu pot explica lucrurile după modul cum le înțeleg eu și în felul acesta poate mă voi conecta cu voi, de asemenea, un pic mai mult.

   Ei bine, unele persoane și-au exprimat îngrijorarea în privința dispariției clădirilor și caselor lor atunci când vom urca în 5D, casele pe care ei le-au construit, ce se va întâmpla cu ele?
  Și eu am pus această întrebare, și așa cum Swaruu a răspuns deja în video, aceste case nu vor dispărea în niciun fel, și asta în principal deoarece suntem noi înșine, conexiunea noastră cu casele noastre, care le menține și le manifestă. Noi avem o legătură cu aceste locuri.
   Vor dispărea numai locurile care ne-au fost impuse, cum ar fi băncile, de exemplu, pe care eu le urăsc, și de fapt, este foarte interesant deoarece pentru mulți ani nici măcar nu am vrut să intru în bănci, nu știu de ce le urăsc, dar nu-mi plac deloc, nu-mi place să am banii la bancă. De fapt, eu am banii într-o cutie personală, în diverse locuri unde locuiesc, și nu prea mult în bancă. Dar acele locuri vor dispărea, mulțumesc lui Dumnezeu vor dispărea.
   Dar acum, cum vor dispărea? Vor dispărea, așa de la o zi la alta?

   Despre aceasta de asemenea voi face un video, despre Ascensiune, despre procesul înălțării către 5D, cum aceasta se va petrece și va fi de asemenea interesant să vedem din perspectiva lor cum ei o văd, deoarece, printre alte motive, ei au ajuns aici să studieze Înălțarea în mod științific. Să vadă cum se întâmplă toate astea AICI. Deci într-un video despre această temă eu trebuie să vorbesc în mod separat, despre Înălțare.

   Deci acum, cum se face că anumite clădiri vor dispărea? Ele pot dispărea în același mod în care dispar amintirile ... ei bine nu, amintirile rămân ..., dar așa cum dispar evenimente sau obiecte conform efectului Mandela ... nu știu dacă ați auzit de acesta, dar în esență, ceea ce înseamnă este că avem anumite amintiri ale unor fapte, situații, obiecte sau evenimente, dar care nu s-au întâmplat cu adevărat.
   Și de ce avem aceste amintiri? Și multe dintre aceste amintiri, noi le împărtășim în mod colectiv. De fapt, această denumire „Efectul Mandela” a fost conceput în jurul anului 2010, bazat pe situației ce s-a întâmplat cu Mandela. O mulțime de oameni își aminteau că Mandela a murit în închisoare. Dar se pare că în realitate el nu a murit în închisoare, ci a ieșit din aceasta, din ce am înțeles și a murit în 2013. Atunci cum se face că o mulțime de oameni afirmă că au amintirea lui Mandela care ar fi murit în închisoare? Este curios, este curios.
   Există o mulțime de explicații din spatele acestui efect și ale acestor amintiri colective „false”, dar una dintre explicațiile mai metafizice este că o multe linii temporale și universuri se contopesc la nivel cuantic și fuzionează, amestecându-se, iar noi trecând către alte linii temporale. Deci este posibil ca ceva de genul acesta să se întâmple. Că vor dispare aceste tipuri de clădiri, iar noi să avem pur și simplu o amintire îndepărtată. „Îți amintești? Pot să te asigur, îți jur că Banca Santander era aici ... era aici, îți jur.” Dar nu va fi adevărat pentru noi, în linia temporală în care ne vom afla. Deci acesta pe de-o parte.

   Acum vreau să comentez despre ceva poate, un pic mai important, și ceva relevant pentru noi în viața noastră zilnică. Faptul că noi trăim într-o realitate limitată, că percepția noastră este limitată, și pe deasupra, cu multe ... poate obiecte și chiar orașe, chestii ce sunt un pic ... ei bine, simulate, așa s-ar putea spune și o multe lucruri nu sunt reale, persoanele nu sunt reale ...
   Știu că așteptați un video despre asta, dar este important de știut, și ce a spus Swaruu de asemenea, dar vreau să subliniez acel punct din nou, este important să știm că experiența noastră aici în interiorul acestui joc virtual 3D, este reală. Nu înseamnă că tot ceea ce trăim, sentimentele noastre, interacțiunile noastre cu diverse situații, nu sunt reale, nu sunt relevante și importante și că nu au valoare. Experiența este reală. Deoarece noi suntem cei care generăm, controlăm și trăim această experiență.
   Conștiința este reală. Conștiința ... noi, este singurul ce este real. De fapt, Swaruu îmi spune mereu: „Nimic nu este real. Aici în Matricea noastră 5D, totul este de asemenea percepție”. Este o percepție mai naturală, putem spune, nu este așa de artificială și limitată, nu așa de multă matrice în interiorul altei matrici ca aici, dar este de asemenea  percepție.

   Și la final, totul este percepție, totul este minte. Totul este un joc manifestat al conștiinței, încă de dincolo. Ea îmi spune mereu: „Nu există nimeni în Univers. Tu ești singura care există. Doar tu.” Deci dacă tu ești cel care există, conștiința ta este cea care există, experiența ta este ceea ce contează. Nu contează unde ...  Că te afli în 3D, 5D sau 7D. 
   Experiența ta este reală, tu ești real/ă, experiența ta este importantă, este autentică. Ceea ce simți, modul în care-ți trăiești viața, toate acestea sunt reale. Nu-și pierd valoarea lor. Pentru mine, de fapt, este un pic invers. Nu că nu-și pierde valoarea, dar o văd dintr-o perspectivă chiar mai amplă.
   Îmi oferă mai mult sens acum, nu știu cum să explic asta exact, dar știind că eu trăiesc într-o realitate care este doar o parte din mine însămi, mă face să apreciez mai mult această experiență, într-un fel.
   Știind că este un joc pe care l-am ales să-l trăiesc, că sunt aici pentru ceva, că este distractiv, că este creație, dar asta nu este totul, căci noi suntem mai mult. Și trebuie să trăim această bucată unde ne-a venit rândul să trăim.

   Noi suntem aici, acum în această experiență și o putem înțelege mai bine, să nu o luăm în serios, să nu încercăm să scăpăm de ea, pur și simplu, îmbrățișeaz-o și ... pur și simplu să confruntăm această experință, trăind-o pe deplin, știind că este doar o bucată din tot ceea ce suntem. Și savureaz-o cu adevărat, încearcă s-o savurezi la maxim, oricând e posibil, bineînțeles. Și nimic mai mult, dar ... experiența este importantă, tu ești important, experiența ta are valoare și este reală.
   Punctul tău de observație din interiorul acestei experiențe, este singurul care este real. Așa că trăiește-l, conectează-te cu tine însuți, conectează-te cu acest punct de observare a realității și trăiește-l. Nu este permanent ... aici, așa că savurează-l.

   Iar acum, un alt punct ... foarte important. Foarte important acest punct și, de fapt, vreau să continui să accentuez acest punct, puțin câte puțin deoarece este CHEIA către a ne deschide către realitatea 5D. Și este CHEIA prin care continuăm să descoperim în noi înșine ... ființa 5D și mai mult, care suntem. Este cheia pentru a merge să ne rupem de mentalitatea 3D. Iar asta înseamnă a putea accepta două realități sau mai multe, aparent contradictorii, ca fiind realitate în același timp. Și vom vedea asta și mai mult, pe măsură ce avansează filmele.
   Dar de multe ori, ideile ce pot părea contradictorii sau opuse, ambele, ambele sau mai mult, vor fi realitate, având autenticitatea și valoarea lor. Asta este ceea ce Swaruu îmi spune mereu, că noi aici, psihicul nostru uman, este foarte condiționat să accepte doar o singură parte ... din orice, o parte.
   De exemplu, luați două idei contradictorii, în care una trebuie să fie corectă, iar cealaltă trebuie să fie falsă. Dar în 5D, după cum mă învață Swaruu de multe ori, poate să fie că 2 realități, 2 chestii, 2 argumente, pot să fie corecte, chiar dacă în aparență, sunt opuse. Aceasta este transcendența la mentalitatea 5D, asta este să rupi dualitățile. A rupe dualitățile este, printre alte lucruri, să fiți capabili să acceptați, în realitatea ta și în punctul tău de percepție, diferite elemente în aparență opuse. Și să le faceți și să le vedeți ca pe un întreg ... o unitate. Două capete ale bățului pot fi corecte. Nu este unul împotriva celuilalt.
   Așadar, faptul că această realitate este o simulare într-un fel, și că suntem limitați, da, așa este și este corect, este experiența simulată, dar, în același timp, și nefiind fals, ceea ce trăim în interiorul acestei simulări, este real de asemenea.

   Realitatea simulată este falsă, dar ceea ce trăim noi este real. Deci acestea sunt două idei ce ar putea părea opuse și contradictorii dar de la nivel 5D, ambele aceste realității sunt acceptate, ca și fapt. Nu se separă așa realitățile, argumentele și lucrurile.
   Deci noi trebuie să continuăm să ne deschidem noi înșine și mă includ și pe mine, rupând multe tipare în acest mod, uneori gândesc că este așa, păi dacă este așa, cealaltă parte nu poate fi, deoarece este așa, nu? Dar nu, ea îmi indică că este așa, dar de asemenea este așa, și este așa, și este așa, simultan.
   Aceasta este realitatea holografică în mentalitatea 5D,  pe care noi trebuie să continuăm s-o descoperim, s-o recuperăm și acceptăm în interiorul nostru, pentru ca apoi ... simultan apoi și apoi ... continuând și manifestând, și putând transcende și putând înălța ... această realitate. Deci asta este. Trebuie să continuăm să ne obișnuim cu aceste contradicții aparente. Nu este mereu totul în alb și negru, nu.

   Mulțumesc foarte mult și ne vedem la următorul video. Următorul video va fi despre experiența noastră în Congresul Mondial al Ufologiei din Barcelona, de acum 2-3 săptămâni (2018) și mai târziu voi face un video, în care Swaruu ne va vorbi despre densități.
   Ea va explica despre ce sunt acestea ... a 3-a, a 4-a, a 5-a, a 6-a, a 7-a, etc. Ce înseamnă toate astea? Deci asta este ... mulțumesc foarte mult.

Bucurați-vă de ziua voastră sau de noapte. Ne vedem curând.

Mulțumesc foarte mult din nou, din inimă. Până data viitoare. La revedere!

..Treziți-vă Acum ...Treziți-vă Acum... Întorceți-vă acasă...


 Vizionare Plăcută!



  Linkuri alternative:  AICI 1 și AICI 2 

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.