Preventiv/Anticipativ sau/și ca copie de Securitate, ținând cont și de o eventuală închidere a FB, YT și tot de Google, pun la îndemâna celor interesați un canal cu video din seria CoTa, un grup pentru același subiect sau temă și alte mijloace de distribuție alternative :

Clasicul YT (cât mai funcționează): https://www.youtube.com/c/PaulMarian/videos

CoTa GRUP: https://t.me/joinchat/SndJYD5CydkFWKOD

MeWe grup: https://mewe.com/group/5f86fe829e23cf59878b7535

Sau https://reteaua-romaneasca.live/PaulMarian

https://ok.ru/profile/577213801127 și https://vk.com/videos183567958

Dacă ești Preventiv, posibilele belele se reduc.

Dacă ești Reactiv înseamnă că te-au prins în Ofsaid.


sâmbătă, 21 septembrie 2019

UNIVERSUL ESTE CONECTAT


    Bun găsit dragilor, astăzi continuăm cu o capodoperă, unde Nassim Haramein explică într-un limbaj accesibil publiculului larg principalele idei ale universului cunoscut și dovezi ale conexiunii între toți și toate. 

   Dar dacă ... ați fi conectați cu toți ceilalți oameni din lume ? Cum vi s-ar schimba viața ? Dar dacă ați putea... observa tiparele... observa frumusețea ? Noi idei științifice... vă accentuează conexiunea...  cu natura, cu stelele și cu voi, înșivă. Învățați să observați lumea... în mod diferit !

     Recomand ca obligatorie vizionarea acestui documentar de excepție.


     "Unui fractal infinit, aflat în rotație, cum îi definești centrul ? Orice punct este centrul său. Tu ești centrul universului, tu ești cel care observi universul din propriul tău centru. Oriunde ai alege un punct de observație într-un fractal, acel punct devine centrul din care tu observi universul. Acel punct devine nemișcare. De ce nemișcare ? Fiindcă în acel punct, acum, toate rotațiile universului se anulează reciproc. Ai nevoie de nemișcare pentru a avea un cadru de referință al rotației și astfel se produce singularitatea. Singularitatea este punctul aflat în centrul experienței tale universale, este acel punct nemișcat din care tu observi universul."           Nassim Haramein





  La 5 ani distanţă de ultima sa creaţie de renume, „The Black Whole”, Nassim Haramein lansează, „The Connected Universe”, regizat de Malcom Carter şi rezultat în urma unui parteneriat de succes dintre două site-uri renumite: platforma internaţională de finanţare prin subscripţii publice „Indiegogo” şi reţeaua de servere video „Vimeo”.



  Interesul internaţional acordat activităţii acestui minunat fizician autodidact se pare că este în continuă creştere din moment ce proiectul a fost finanțat din banii strânși din donațiile publicului (peste 300 000 de euro erau strânși anul trecut), iar vocea documentarului este cea a lui Patrick Stewart (cunoscut cel mai bine pentru rolul captianului Jean Luc Picard din Star Trek - The Next Generation, dar si din recentele roluri in seria X-Man , unde era Charles Xavier), un actor de prestigiu care a fost vocea multor documentare din main stream, iar astfel cred ca se ofera un plus de credibilitate acestor informatii.


  Filmul aprofundeaza unele aspecte ale noii paradigme spiritual-cuantice mai puţin dezbătute de Nassim Haramein, cele două noţiuni disjuncte, realitatea şi separabilitatea, din teorema lui John Bell, cele care ne integrează pe noi toţi – şi prin non-localizare, fireşte – în textura holistică a universului holografic în care ne ducem existenţa fizică efemeră.



„V-aţi întrebat vreodată care este structura realităţii ? Care-i este natura ? Cum de se manifestă aici ? Şi cum se autoorganizează pentru ca eu s-o pot observa ? Acestea sunt întrebări esenţiale pe care majoritatea oamenilor şi le-au pus, cândva, în viaţă. Poate că s-au gândit la ele în multe moduri diferite, nu neapărat aşa cum au fost enunţate mai sus, dar majoritatea oamenilor s-au gândit la sursa existenţei, la începuturile sau la finalul unei dinamici eterne, continue. Mai multe aici și aici

 Trăim într-o eră în care putem comunica cu fiecare punct de pe glob. Suntem conectați, cu toții, dar este mai mult decât o simplă senzație, există, de asemenea, o ecuație matematică.


 Dar ideea că suntem, cu toții, conectați sună ca o platitudine pentru mulți dintre noi. Din anumite puncte de vedere, suntem mai deconectați ca niciodată.


De ce oare ne grăbim să trecem atât de repede prin viață, asimilând fragmente de mesaje, separatiste, lipsite de esență, incorecte sau scoase din context ? Când asimilăm informații fragmentate, este foarte greu să ne imaginăm imaginea de ansamblu.


De ce oare lumea noastră pare să fie atât de frenetică ? De ce petrecem atât de mult timp vânând bani, cariere, intimitate și posesiuni... având programele atât de încărcate, când ceea ce ne dorim, de fapt, este, pur și simplu, să fim împreună ?

Cu tot progresul nostru, am pierdut legătura cu singurul lucru care contează, cu adevărat. Rămânem deconectați, în timp ce pretindem că suntem conectați și, fiind conectați numai de la distanță, asta îi face pe unii oameni să le vină mai ușor să spună lucruri care rănesc: „Mă despart de tine.”, „Nu mai veni luni, la muncă. Ești concediat !”


Avem probleme în a menține legătura cu cei pe care-i iubim... ca să nu mai vorbim de restul omenirii. Există teamă și există frumusețe. Care lume o dorim ? Modul în care ne conectăm cu lumea, schimbă modul în care experimentăm lumea.



   Marian Matei (antiiluzii.blogspot.com) a promis, și a făcut traducerea acestui film, dovada se află puțin mai jos, datorită calității grafice, mesajul conținut, traducerea filmului ... re-public/re-posteaz aici și acum, acest film documentar deosebit.

Vizionare Plăcută !

Link 1


Link2
Link 3


Linkuri alternative:  AICI 1 ,  AICI 3 și  AICI 2.



   Cu Lumină în Pace și Iubire !

    Paul Marian PolMar

Surse: http://antiiluzii.blogspot.com/2015/03/nassim-haramein-universul-conectat.html
https://dinamikro.blogspot.com/2017/01/anul-cocosului-de-foc-2017-universul.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.