Preventiv/Anticipativ sau/și ca copie de Securitate, ținând cont și de o eventuală închidere a FB, YT și tot de Google, pun la îndemâna celor interesați un canal cu video din seria CoTa, un grup pentru același subiect sau temă și alte mijloace de distribuție alternative :

Clasicul YT (cât mai funcționează): https://www.youtube.com/c/PaulMarian/videos

CoTa GRUP: https://t.me/joinchat/SndJYD5CydkFWKOD

MeWe grup: https://mewe.com/group/5f86fe829e23cf59878b7535

Sau https://reteaua-romaneasca.live/PaulMarian

https://ok.ru/profile/577213801127 și https://vk.com/videos183567958

Dacă ești Preventiv, posibilele belele se reduc.

Dacă ești Reactiv înseamnă că te-au prins în Ofsaid.


vineri, 14 iunie 2019

Rezultatele tehnologiei 5G care vor topi literalmente inima ta (P1/2)


     Ce este tehnologia 5G și ce anume este capabilă să facă ? 5G este de 100 de ori mai rapid decât 4G, dar nu are repercusiuni pe care ar trebui să ne ținem minte ?  
     Ne aruncăm adânc în ceea ce spun oamenii de știință și de ce, atunci când spunem că ar putea să se topească inimile, înseamnă asta literalmente. Și faceți "puterile care sunt" (sau au fost) au un plan mai profund pentru lansarea wireless 5G?      Vom explora toate acestea și mai mult pe partea de astăzi 1 din 2 despre acest episod al a ceea ce este 5G și cum ne afectează. 


            Noi am auzit multă publicitate legată de 5G, iar astăzi vom expune ceva adevăr și să aflăm despre ce este vorba cu adevărat.

Ce este rețeaua celulară 5G? Și de ce anume este capabilă mai exact? Care este echipamentul și cum arată? Și la ce anume ar trebui să fiți voi atenți?

Și cea mai importantă întrebare: există un plan mai profund în spatele 5G?

Și cum se conectează asta cu lucruri cum ar fi controlul minții și armele energetice?

Aflați acum, în ediția de astăzi de „LA LIMITA MINUNĂRII”

Adevărul despre 5G - Partea I      LA LIMITA MINUNĂRII

Hei, bine ați venit LA LIMITA MINUNĂRII.

Noi suntem gazdele voastre, eu sunt Rob ... și eu sunt Ben.

Se pare că toată lumea vorbește despre 5G în ultimele luni și am văzut asta la toate știrile.

Mulți dintre voi ați cerut asta în comentarii și în căsuțele noastre de email. Astăzi vrem să punem toate astea la odihnă.

În partea 1 din serialul nostru în 2 părți noi vom acoperi ceea ce este 5G-ul și de tot ce este acesta capabil: cauzând cancer, controlând comportamentul consumatorilor arme 5G, adică noi avem un episod pentru voi astăzi, dar haideți să fim cu toții pe aceiași frecvență.

Ce este 5G?

5G este o tehnologie fără fir, a 5-a generație care se dezvoltă în prezent și este implementată în jurul lumii pentru a se înlocui 4G LTE.

Înțelegeți asta: se presupune a fi de 100 de ori mai rapidă.

Da, 5G se bazează pe frecvențe de înaltă frecvență, unde milimetrice, pentru a susține viteze mai mari, pentru a vă îmbunătăți experiența mobilă. Veți vedea viteze de încărcare și descărcare mai rapide, iar pentru bărbați este așa de rapid că bărbile voastre ar putea să se ardă în timp ce-l folosiți. Posibil.

Întârzierea în comunicare între dispozitive și rețelele fără fir (wireless), cunoscută ca și „latență” va scădea. 5G are o latență scăzută.

Care este starea actuală a tehnologiei celulare 5G ?

Conform FCC, 5G va opera pe 3 benzi spectrale diferite în SUA. Există banda joasă, banda de mijloc și unda milimetrică, banda înaltă. Vă puteți gândi la aceste benzi spectrale ca la niște drumuri și informații, care se transferă ca niște mașini pe un drum. Cu cât este mai direct și mai drept drumul, cu atât va putea circula mașina mai rapid. Aceiași analogie se aplică și aici.

Fără a intra în prea multe detalii aici, în esență, aceste unde de înaltă frecvență pot călători așa de departe. Asemănător cumva de modul cum la dvs. acasă trebuie să fiți suficient de apropiați de dispozitivul wi-fi pentru a obține un semnal.

Stațiile 5G pot acoperi doar o milă pătrată, deci ar lucra doar cu o rețea scumpă de antene
deasupra structurii existente.

Deci cum arată această tehnologie? La ce ar trebui să vă uitați?

Dacă 5G-ul ar fi implementat în vecinătatea dvs, ați putea vedea micro-celule sau mici cutii care ar atârna de stâlpii de telefonie existenți deja, de luminile stradale, sau pe o parte a unei clădiri.

Ați putea remarca de asemenea că v-a mai crescut un cap sau că piciorul dvs. vă pică de la sine în timpul ce beți Slurpee-ul 7-Eleven. Voi știți că încă mai beți chestiile alea.

Deci pentru ca telefoanele voastre celulare și alte dispozitive cu capacități 5G să comunice cu aceste celule mici 5G, ele au nevoie de un cip 5G.

Qualcomm a lansat noul modem Snapdragon X55 5G care poate funcționa între 2G și 5G și promite să amplifice viteza, acoperirea și timpul de răspuns în mod semnificativ, pentru rețelele wireless ... asta a fost o gură plină.

A fost ... 5G va susține vehiculele autonome, camerele de supraveghere adiționale, mașinile grele cu telecomandă și știți, progrese în internetul lucrurilor.

Comunitatea noastră știe probabil în ce direcție se îndreaptă asta.

Supraveghere, controlul de la distanță a mașinăriilor grele, aplicații super-inteligente, iar noi doar am zgâriat suprafața.

Adică haideți să-l introducem doar pe HAL și pe Terminator în casele noastre.

Nu este asta ceea ce avem deja cu Alexa, chestia de la Amazon? Se stinge de la sine, face lucruri ciudate ... Exact!

Așadar, în cel mai bun caz, filmele de LA LIMITA MINUNĂRII se vor încărca mai repede în telefoanele voastre și în cel mai rău caz, BIG BROTHER vă urmărește ... sau ar trebui să spunem STATUL PROFUND, în acest caz ...

Nu, nu, nu este așa ... haideți să mergem cu un nivel mai în profunzime.

Adică eu am făcut aluzie la asta. Cum ne afectează de fapt 5G?

Într-un apel către ONU peste 240 de oameni de știință și medici, cu cercetări publicate, din 41 de națiuni au expus efectele secundare ale expunerii la câmpurile electro-magnetice (EMF) neionizate ... nu am nicio idee cum ai supraviețuit acelui paragraf.

Ce se încadrează în categoria EMF?

EMF includ radiațiile de frecvență radio (RFR), telefoanele celulare și fără fir, stațiile lor de bază, antenele cu emisie WiFi, contoarele inteligente, și monitoarele pentru copii ... monitoarele copiilor?

Cum ne afectează aceste EMF-uri?

Efectele includ: creșterea riscului de cancer, stresul celular, creșterea de radicali liberi vătămători, daune genetice, schimbări structurale și funcționale în sistemul reproducător, deficite de memorie și învățare, tulburări neurologice, impacte negative asupra stării generale de bine. Adică asta sună teribil.

De fapt chiar și Apple Times a subliniat o întâmplare, când 150 de păsări moarte au căzut din copaci la sol, într-un parc din Olanda, din cauza unor antene pentru rețele 5G.

Dr. Martin Pall, profesor emerit la Universitatea Statului Washington și un expert de vârf în EMF, a vorbit la Institutul Național de Sănătate despre pericolele 5G.

El și-a exprimat îngrijorările că „efectele EMF  vor conduce la amenințări existențiale pentru supraviețuirea noastră” ... existențiale!

În top 3 printre acestea (EMF n.t.) sunt efectele reproductive, neurologice sau neuropsihiatrice și mutații în linia germenilor.

Adică de ce este asta așa de îngrijorător?

Când efectele adunate devin mult mai severe, devin în ultimă instanță, ireversibile.
Deci în esență, piciorul ne va pica și ne va crește un cap suplimentar. Deci este posibil ca țările avansate tehnologic să sufere scăderi catastrofale în reproducerea umană.

Iar asta pentru noi, sună ca o pagină din Agenda 21 sau din agenda depopulării Statului Profund.

Canalul Youtube Michigan Safe Technology a împărtășit un videoclip dintr-o audiere legislativă în care Dr. Sharon Goldberg a vorbit despre radiația EM care cauzează deteriorări ale sănătății mentale ca o epidemie ce conduce la sinucideri, împușcături, și folosirea de opioide.

Care sunt efectele asupra mediului înconjurător sau asupra animalelor?

Un studiu de lungă durată pe de monitorizare în teren, a fost realizat din 2006 până în 2015 în orașele Bamberg și Hestald din Germania. Ceea ce ei au descoperit este că în zonele cu radiație joasă, copacii nu au avut nicio problemă în timp ce analiza statistică a dezvăluit că radiația EM de la stâlpii de telefonie mobilă este vătămătoare pentru copaci. Chiar și copacii sunt afectați.

O altă recenzie făcută de Alfonso Balmori a măsurat de asemenea, cum expunerea la radiația EM, o formă de poluare pentru mediu, poate vătăma fauna sălbatică. Aceste animale au suferit deteriorări în sănătate și probleme reproductive.

În ultimă instanță au condus la un declin în populațiile de animale.

Dar hei: descărcări și încărcări mai rapide, nu?

Deci nu, plantele și animalele sunt o excepție.

Dar oamenii? Exact.

Ei sunt în pericol din cauza dezvoltării rapide a radiației EM cauzată de tehnologia celulară.
Noi tocmai am discutat despre exemple în care frecvențe EM ca 5G, ne pot afecta sănătatea.

Dar există oare o agendă chiar și mai abjectă în spatele 5G?

Colectarea de Informații

5G promite transfer de informații foarte rapid care ar putea accelera diferite implementări ale „internetului lucrurilor”. Arhitecții 5G au vizualizat o lume în care cutiile de pastile, frigiderele, periile de păr folosesc mici antene care se conectează la o rețea Low T.

De ce am avea nevoie vreodată de asta?

Unele exemple care ar putea să aibă nevoie de 5G sunt lucruri din cămară care îți trimit mesaj când rezervele sunt mici acasă, aplicații inteligente care se ajustează comportamentului tău mașini care se auto-conduc și-ți anticipează programul.

Deci în esență, tu pur și simplu încetezi să mai gândești în întregime și devii complet controlat de un dispozitiv ... iar noi deja suntem aici în mare măsură.

Da, eu voi sta acolo salivând din lipsă de activitate a creierului și voi avea nevoie de un text data viitoare când trebuie să folosesc baia.

Rob ai o mișcare în intestine.

În regulă ... toate lucrurile acestea inteligente sunt puncte adiționale de informații pe care o companie le poate colecta pentru a înțelege și prezice un comportament al consumatorului.

Acesta este o reminiscență a conceptului lui William Cooper despre „testarea șocului economic” despre care am făcut referințe în seria noastră despre Statul Profund.

Cooper descrie „testarea șocului economic” ca fiind acel fenomen în care prețurile bunurilor sunt șocate, iar reacția consumatorului public este monitorizată.

Deci atunci când materii prime cum ar fi carnea, cafeaua, benzina sau zahărul vor crește brusc ca și preț sau disponibilitate, oamenii vor răspunde de asemenea în mod drastic la acea schimbare.

Aceste șocuri pot fi monitorizate prin „schimbări în reclame, prețuri și vânzări ale acelora și ale altor bunuri” și interpretate în mod teoretic, de computere. Și astfel ciclul structurii economice este descoperit. În esență, tu poți manipula oamenii să facă anumite lucruri, înțelegând relația lor cu economia.

„Testarea șocului economic” încearcă să convingă publicul că anumiți experți, ar trebuie să preia controlul sistemului monetar, pentru a restabili securitatea mai degrabă decât libertatea și justiția pentru toți.

Dar ei fac asta cu publicitatea și toate chestiile astea de ... ani de zile, nu?

Dar acum ei au instrumente care de fapt îi ajută să ne asculte chiar și mai mult.

Deci noi suntem conștienți că această chestie se întâmplă dintotdeauna, tipilor .... Hacking de Facebook ... Amazon ... Facebook ...

Ei bine, guvernul are deja o privire de ansamblu destul de bună asupra macro trendurilor și a comportamentului consumatorilor, internetul lucrurilor, iar 5G va oferi detalii despre comportamentul consumatorilor, pe care nu l-au mai avut înainte.

Deci din nou, noi vom atinge concepte mult mai năucitoare din cartea lui Bill Cooper  „Behold a Pale Horse” (Iată un cal palid) în serialul nostru despre Statul Profund.

Și dacă nu ați văzut-o încă, unde ați fost?

Este un serial pe care nu vreți să-l ratați, așa că mergeți în urmă și urmăriți-o.

Unele dintre soluțiile ajutătoare sau convenabile, aduse de internetul lucrurilor pare să fie de fapt destul de invazivă.

CONTROL MENTAL

Acum, acesta ar putea fi unul din cele mai tulburătoare efecte ale 5G-ului, acesta fiind unul pe care și noi îl mai deslușim încă.

Vă mai amintiți filmul nostru despre tehnologia de control mental „Vocea lui Dumnezeu”?
Adică, tipule, unde ai fost? Mergi înapoi și uită-te și la acesta, este nebunie. Noi am menționat modul cum tehnologia „Vocea lui Dumnezeu” poate folosi turnurile de telefonie celulară pentru a transmite aceste semnale prin aceste arme electronice psihologice.

Deci mai există și câteva patente dedicate 5G-ului, pe care ar trebui să le expunem. Hendricus G. Loos a patentat o metodă de a manipula sistemul nervos al unui subiect când se află lângă un dispozitiv ce emite unde EM.

Ei bine asta sună pur și simplu hedridicol ... v-ați prins? Nu ... asta sună rău.

Ei bine, lăsând acel nume la o parte, acest patent descrie modul cum un program de PC poate să pulseze în mod repetat o frecvență din monitor pentru a afecta nervii subiectului.
Statutul acestei aplicații patentate este încă activ, deci este posibil ca o companie să implementeze de fapt tehnologie 5G pentru a induce anumite comportamente și reacții în oameni, în acest an.

Acel nume suna prea comic să fie adevărat ... Adică era mai degrabă hedridicol? Și știți ce, unii au speculat că este probabil un pseudonim pentru profesorul Ross Adey.

Cine este profesorul Ross Adey? Ei bine puteți găsi multe lucruri online despre profesorul Ross Adey. În necrologul acestuia scrie că a fost o figură controversată de la vârf referitor la efectele EMF.

El a studiat fiziologia creierului la Universitatea Oxford și apoi s-a alăturat la Institutul de Cercetare a Creierului de la UCLA, în 1961. Acolo el a studiat modul cum EMF de extremă joasă frecvență sau ELF, afectează creierul uman și sistemul nervos.

Adey a demonstrat cu radiația EMF  afectează țesutul creierului. Imediat după ce Motorola a aflat ce făcea acesta și l-au angajat pe el și pe Jerry Philips, să cerceteze efectele radiației telefoanelor celulare asupra țesuturilor.

Din cercetarea lor ei au observat o reducere a tumorilor din sistemul nervos central la animalele expuse la frecvențele telefoanelor celulare. La final, Motorola și-a terminat proiectul și a băgat sub preș rezultatele. Dar asta nu are niciun sens, nu? Adică de ce ar termina Motorola un proiect care ar reduce tumorile?

Poate, doar poate, ei au observat un rezultat opus, ca toți ceilalți oameni de știință pe care i-am menționat mai devreme, care au descoperit că radiațiile celularelor ar putea crește tumorile.

O notă de subsol interesantă la întreaga poveste este faptul că mobilitatea Motorola este deținută acum de chinezii de la Lenovo. Țineți minte acest lucru pentru restul acestui serial despre 5G.

ARMA ENERGETICĂ

Să ne întoarcem la patent ... sub pseudonimul Hendricus G. Loos, el a scris un alt patent pentru un dispozitiv și o metodă de a genera și a reține plasma la temperaturi foarte mari.
Cum înțelegem noi acest patent este faptul că acest dispozitiv are capacitatea de a genera și a reține energie la temperaturi foarte înalte, folosind mijloace EM.

De ce este asta suspect?

Compania asociată cu acest patent este corporația PlasmaDyne, care-și are baza în St. Ana, California. Sună ca și CyberDyne? Știi ... ziceam și eu.

Câteva speculații aici, dar ar putea fi cazul ca armele cu energie directă care au pornit acele focuri din California care au ars casele complet, care după cum a spus David Wilcock, au ars făcând găuri în mașini, arzând copacii de la interior către exterior ar putea fi influențate de hidri .. hendri .. Hedricuri dickuri duck, tehnologia lui Hendriculus G. Loos ... da.

Indiferent care este numele acelui tip, să continuăm. Spunând toate astea, 5G este un tip de frecvență EM. Ar putea fi posibil ca 5G-ul care se dezvoltă să fie folosit pentru a manipula comportamentul oamenilor sau să fie folosit pentru a genera energii de temperaturi foarte înalte? Sau să fie folosită ca o armă cu energie direcționată?

Poți descoperi toate aceste informații disponibile public pe pattents.google.com.

Noi vă încurajăm să vă faceți propria cercetare.

În regulă, înainte să închidem, vă rugăm să mergeți să verificați platforma noastră
edgeofwander.tv. EdgeOfWonder.tv este platforma unde vom găzdui toate filmele noastre
incluzând exclusivități pe care nu le putem posta pe Youtube.

Noi vom posta episoadele mai devreme acolo, așa că abonați vor primi acele episoade mai devreme. Noi vom face de asemenea transmisii live săptămânale, acoperind subiecte sensibile pe care nu le putem acoperi aici. Noi vom avea de asemenea canalele noastre personale acolo și foarte mult conținut premium.

Abonamentele costă 9.99$/lună și poți obține o reducere de 10%, dacă vă abonați anual.
O afacere destul de bună.

Noi vom face premiere cu un conținut de lungă durată necenzurat, care-i vor avea ca invitați
pe câțiva dintre favoriții dumneavoastră, în fiecare lună.

Dacă vreți să ne susțineți și să vedeți conținut și mai exclusivist abonați-vă la edgeofwonder.tv.

REZUMAT: în regulă, pentru a încheia, noi am vorbit din ce este compusă tehnologia 5G și ce fel de descoperiri tehnologice promite. De 100 de ori mai rapide încărcările și descărcările, internetul lucrurilor, și vehicole autonome.

Noi am subliniat de asemenea pericolul dovedit și bine documentat al frecvențelor EM sau EMF-uri asupra oamenilor, animalelor și asupra mediului înconjurător.

5G ar putea deveni o cale extremă, extrem de invazivă pentru a vă captura toate datele personale pentru a înțelege și manipula comportamentul dvs. Asta dacă datele dvs. se află în mâini greșite.

Ceea ce în esență este Facebook-ul ... adică cine are acele date? Oricum, ei deja le au pe ale noastre, sunt sigur de asta.

Deci această tehnologie 5G ar putea fi folosită pentru a manipula comportamentul dvs.

Și în cele din urmă noi ne-am „atins” de tehnologia cu plasmă a lui Hendriculus Loos, și despre modul cu 5G o poate activa. Nu poți spune asta cu o față imobilă ... nu se poate.

În următorul episod vom vorbi despre bătălia 5G,  războiul rece dintre Alianță și Statul Profund. Deci stați pe frecvență și vă vom vedea LA LIMITĂ.

Schimbări structu ... structurale ale sistemelor reproductive, învățând și memorând def ... def ... omule, asta este ceva ce ... cred că vei ... eu cred că voi prelua eu asta ... și radicali liberi vătămători ... cumva ți-ai dori să fi un radical liber.

Asta nu ar fi bine.

Pe curând !

P.S. : Vă recomand câteva articole ajutătoare (unde este nevoie, folosiți Google Translate) :

1) https://www.scribd.com/document/413177897/Apel-Interna%C5%A3ional-Stop-5G-Pe-P%C4%83mant-%C5%9Ei-In-Spa%C5%A3iu

2)  http://antiiluzii.blogspot.com/2013/05/lumina-toxica-latura-intunecata.html

3) https://fymaaa.blogspot.com/2015/12/luati-va-energia-inapoi-pericolul.html

4) https://dinamikro.blogspot.com/2018/08/5g-si-reteaua-de-control-ia-prima-parte.html

5) https://dinamikro.blogspot.com/2018/08/5g-si-reteaua-de-control-ia-douaultima.html

6) https://saccsiv.wordpress.com/2019/05/23/filmul-5g-apocalypse-the-extinction-event-dezvaluie-modul-in-care-5g-este-o-arma-de-asalt-destinata-distrugerii-omenirii/

7) https://es.sott.net/article/67310-Primer-ministro-de-Polonia-firma-Llamado-Mundial-para-detener-la-tecnologia-5G

8) https://es.sott.net/article/65090-Peligro-omnipresente-Tecnologia-5G-SRN-en-espanol

9) https://es.sott.net/article/54834-Cientificos-piden-control-sobre-la-contaminacion-electromagnetica-de-redes-moviles-5G

10) https://es.sott.net/article/65809-Los-hijos-de-directivos-de-Apple-Google-y-otros-gigantes-tecnologicos-se-crian-sin-moviles-ordenadores-ni-tabletas

11) https://es.sott.net/article/47633-Los-celulares-moviles-se-deben-tener-lejos-del-cuerpo-los-cerebros-de-los-ninos-los-mas-perjudicados


12) https://es.sott.net/article/65369-Torres-telefonicas-y-celulares-moviles-como-armas-El-asesino-silencioso-e-invisible-por-excelencia-del-siglo-21#



 Vizionare Plăcută!



  Linkuri alternative: AICI 1  și AICI 2

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.