Preventiv/Anticipativ sau/și ca copie de Securitate, ținând cont și de o eventuală închidere a FB, YT și tot de Google, pun la îndemâna celor interesați un canal cu video din seria CoTa, un grup pentru același subiect sau temă și alte mijloace de distribuție alternative :

Clasicul YT (cât mai funcționează): https://www.youtube.com/c/PaulMarian/videos

CoTa GRUP: https://t.me/joinchat/SndJYD5CydkFWKOD

MeWe grup: https://mewe.com/group/5f86fe829e23cf59878b7535

Sau https://reteaua-romaneasca.live/PaulMarian

https://ok.ru/profile/577213801127 și https://vk.com/videos183567958

Dacă ești Preventiv, posibilele belele se reduc.

Dacă ești Reactiv înseamnă că te-au prins în Ofsaid.


vineri, 19 aprilie 2019

Religia și manipularea pieței de suflete


    Bun găsit prieteni, astăzi vă prezint un subiect interesant, fără dorința de a jigni sau deranja pe nimeni, doar cu intenția de a informa. Iată un interesant punct de vedere.
    Ceea ce se afirmă în acest capitol/video este doar o părere personală. Oamenilor le plac lucrurile explicate și le e foarte greu să accepte că există în lume fenomene incomprensibile, inaccesibile unor capacități cognitive modeste. Iei în mână un bob de strugure,  privești cu atenție o picătură de rouă, o floare, contempli un apus de soare, te copleșește măreția munților sau te privești pe tine însuți ... și dintr-o dată realizezi miracolul existării.
     Sunteți familiari cu expresia "Doamne, cât e de frumos" ? Uimirea în sine își poate găsi drept confort psihic doar superioritatea unei prezențe divine. Idolatria este nevoia omului de a-și construi chipuri cioplite la care să se închine.
     Dacă te-ai fi născut aztec,  și 10.000 de oameni în jurul tău s-ar fi închinat la statuia lui  Quazalcoatl și ar fi afirmat că există un șarpe cu pene care veghează asupra lucrurilor pământești, iar mama ta ți-ar fi explicat în copilărie că e necesar să jertfești animale și chiar oameni pe un altar de piatră. Ai fi ajuns să crezi în aceste lucruri.  ( ... )
    Oamenii observă miracolul existenței și perfecțiunea naturii, și pentru a face acest mister mestecabil dinților delate al unei inteligențe mediocre, inventează forme și denumiri la care să se prosterneze imitativ. 
    În toate erele au existat oameni cu o inteligență mai strălucită, care au încercat să aducă celorlalți oameni o nouă viziune asupra credinței.      ( ...)
     
   Text și video :  Ionescu Robert

 Vizionare Plăcută!




Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Sursa:   www.IonescuRobert.ro
https://www.youtube.com/channel/UCkXGHEnfWF9Rgx2cPbOyl7A

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.