Preventiv/Anticipativ sau/și ca copie de Securitate, ținând cont și de o eventuală închidere a FB, YT și tot de Google, pun la îndemâna celor interesați un canal cu video din seria CoTa, un grup pentru același subiect sau temă și alte mijloace de distribuție alternative :

Clasicul YT (cât mai funcționează): https://www.youtube.com/c/PaulMarian/videos

CoTa GRUP: https://t.me/joinchat/SndJYD5CydkFWKOD

MeWe grup: https://mewe.com/group/5f86fe829e23cf59878b7535

Sau https://reteaua-romaneasca.live/PaulMarian

https://ok.ru/profile/577213801127 și https://vk.com/videos183567958

Dacă ești Preventiv, posibilele belele se reduc.

Dacă ești Reactiv înseamnă că te-au prins în Ofsaid.


vineri, 21 decembrie 2018

VEGAN 2018 ROMÂNĂ



        VEGAN 2018, al 4-lea film dedicat mișcării vegane. Acest film a fost făcut posibil prin suportul generos al MeWe, următoarea generație de rețea socială, fără spyware,fără reclame, fără părtimire politică și fără rahaturi !
     În filmul nostru anterior, am arătat cazuri de îmbunătățire a sănătății, a mediului și a conștientizării etice în jurul globului, pe măsură ce din ce în ce mai mulți oameni încep să vorbească în public. De ce auzim foarte rar de campanii despre schimbările climatice care să țintească industria agro-animalieră? Haideți să urmărim banii. Cine a finanțat acel studiu? (secvențe din filmul VEGAN 2017) Dar acela a fost finanțat de industrie. Acela a fost un studiu finanțat de industria ouălor. Disproporția dintre puțina plăcere pe care ai putea s-o obții din mâncatul cărnii și cantitatea fenomenală de distrugere necesară pentru a o produce a trebui să o recomande cu siguranță tuturor ca fiind un lucru prostesc.
      Care crezi tu că este cea mai mare neînțelegere legată de o dietă vegană? Cea mai mare neînțelegere pe care o spune toată lumea: de unde-ți iei proteinele?
      Se recunoaște din nou de către industria de asigurări americane că există doar două planuri de dietă, ce pot regresa bolile de inimă. Nu există carne în acele două programe, sunt programe bazate pe plante. Este foarte evident acum că noi nu trebuie să consumăm animale ca să fim sănătoși. Noi vom fi mult mai sănătoși fără ele.

ACTUALITĂȚI BAZATE PE PLANTE

   Ridicarea de neoprit a veganismului: cum o mișcare mărginașă a ajuns în mass media. Pe măsură ce veganismul a continuat să crească în popularitate și a ajuns în mass media, industria cărnii s-a aflat într-o presiune tot mai mare.

   Sunteți îngrijorat că veganismul a câștigat în popularitate?
  Deoarece industria cărnii și lactatelor, haideți să fim onești și să rănim sentimente este o industrie ce apune. Nu-și are locul în societatea civilizată. PUNCT.

   Acest film vă prezintă povestea lui 2018, din spatele schimbării de discurs. Eu doar vreau să aduc un mesaj care este: veganismul, deoarece nu trebuie să existe tortură și modă fabuloasă. 2018, acest an ce urmează, este anul nostru. Este anul în care ajungem în mass media centrală. Deci ceea ce categoric vedem în 2018, tema globală este mâncatul bazat pe plante. Aveți credință că există doctori, avocați, există oameni acolo în public care îmbrățișează de asemenea asta.

   Pe măsură ce oamenii au folosit tehnologia digitală mai mult ca oricând minciunile create de industrii puternice au fost dezvăluite, iar schimbarea de formă a început. Ce avem la cină? Eu am ajuns încetișor și sigur, la concluzia că după cum se pare acum, doctorii onești ... nu mai pot practica după această medicină. Noi avem o cădere completă a sistemului de sănătate. Noi contemplăm o criză în agricultură, o criză ecologică și de asemenea criza climei ce se distruge, iar acestea sunt conduse de mâncarea pe care o mâncăm și de modul cum este produsă. Există o creștere de 500% a veganilor în SUA din 2014. Acesta este un număr ce tot crește.
     Cererea pentru carne fără carne a crescut cu aproape 8.000% anul trecut. Numărul oamenilor care au devenit vegani a crescut de 4 ori în ultimii 5 ani. Acum, tot mai mulți oameni reduc cantitatea de carne și produse lactate și adoptă o dietă bazată pe plante. Dacă noi putem trăi bine fără a cauza rău altor animale, nu în mod voluntar ... Sunt de acord cu dvs., voi spune doar că sunt de acord cu dvs. complet. Dovezile sunt clare: viitorul este categoric bazat pe plante. Nu este doar un trend, nu este doar o fază ... Oamenii au fost loviți cu multiple surse de informație și încă nu au fost loviți toți, dar tot mai mulți oameni văd cercetări tot mai dramatice și convingătoare.

    Există tot mai mulți vegani și tot mai mulți oameni punând accent pe schimbarea vieții lor și în a fi activi în răspândirea mesajului. În 2018 am văzut o creștere explozivă în mișcarea vegană. Vom vedea o lume foarte foarte diferită în aproximativ 5 ani, când un procent imens de oameni vor fi vegani și cred că ne aflăm foarte aproape de acel punct de cotitură. Ceea ce odată a fost o mișcare de frontieră, este acum una centrală. Nu mai este stereotipă. Noi chiar ne îndreptăm spre o revoluție bazată pe plante.

Lumea se schimbă!

Pentru cei ce vor să (re)vadă filmele traduse VEGAN, din anii anteriori :

VEGAN 2015   .  .  .  https://dinamikro.blogspot.com/2018/03/recomandare-film-vegan-2015-romana.html

VEGAN 2016  .  .  .  https://dinamikro.blogspot.com/2018/03/cunoaste-realitatea-in-care-traim-vegan.html

VEGAN 2017  .  .  .  https://dinamikro.blogspot.com/2018/04/hrana-noastra-fireasca-este-mai-aproape.html

și filmul TE MĂNÂNCĂ DE VIU, în 2 părți :

Prima parte: https://dinamikro.blogspot.com/2018/04/faptele-vorbesc-te-mananca-de-viu-prima.html

A doua parte: https://dinamikro.blogspot.com/2018/04/dovezile-exista-te-mananca-de-viu.html 

și multe alte filme documentare cu acest subiect puteți găsi pe internet.

PS 1: Datorită faptului că blogul meu, VIAȚA MERGE ÎNAINTE (dinamikro.blogspot.com) este în continuare blocat să posteze pe unele rețele de socializare, folosesc mereu alternative pentru ca informația să ajungă la dvs.

PS 2:  Pentru că părerea mea, opinia despre tradiția culinară prin acceptare a unora dintre dvs. este diferită de ceea ce eu promovez aici și în viața de toate zilele, vă urez 

SĂRBĂTORI FERICITE și Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


  Linkuri alternative:  AICI 1  și AICI 2.


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.