Preventiv/Anticipativ sau/și ca copie de Securitate, ținând cont și de o eventuală închidere a FB, YT și tot de Google, pun la îndemâna celor interesați un canal cu video din seria CoTa, un grup pentru același subiect sau temă și alte mijloace de distribuție alternative :

Clasicul YT (cât mai funcționează): https://www.youtube.com/c/PaulMarian/videos

CoTa GRUP: https://t.me/joinchat/SndJYD5CydkFWKOD

MeWe grup: https://mewe.com/group/5f86fe829e23cf59878b7535

Sau https://reteaua-romaneasca.live/PaulMarian

https://ok.ru/profile/577213801127 și https://vk.com/videos183567958

Dacă ești Preventiv, posibilele belele se reduc.

Dacă ești Reactiv înseamnă că te-au prins în Ofsaid.


vineri, 28 decembrie 2018

Santos Bonacci - Omnivori, Vegetarieni și Carnivori

 
   Bun găsit la un nou video, o nouă traducere interesantă ce poate fi chiar utilă, ce vorbește despre consumul cărnii animalelor, blocarea purificării energetice, prin participarea la uciderea animalelor. Ahimsa = să respecți întreg regnul viu.
    Uite, poate că aș recomanda oamenilor să intre pe internet și să caute... mari filozofi și ceea ce au spus ei, cu mii de ani în urmă, despre acest obicei, al mâncatului animalelor.
Căutați-l pe Porphyrios, Plutarh, Ovidiu, Pitagora și asta ar fi suficient... dar fiecare dintre ei a fost vegetarian. Nici unul nu ar fi intrat în templele celor care consumau carne. Sacrificiile pe care le facem etc. acestea nu sunt, efectiv, sacrificii. Sacrificările, efective, chiar au avut loc dar asta s-a întâmplat odată cu aiureala „căderii din slavă” a omului și pierderea conștiinței. Dar, cu siguranță, că Porphyrios și Plutarh... Dacă veți căuta pe internet, există unele articole grozave pentru vegetarieni ale acestor doi mari filozofi și, de fapt, Porphyrios a scris adevărate tratate despre consumul de carne și cât de dăunătoare poate fi asta pentru trupul uman.
   Chakrele comune cu ale animalelor sunt cele situate mai jos de inimă și majoritatea omenirii s-a blocat acolo, consumând carnea animalelor. Când consumi carnea animalelor, ai mai multă furie în tine decât vegetarienii și, ca atare, ești încurajat destul de mult să consumi carne de porc și mai multe asemenea animale, care sunt foarte nesănătoase pentru consumul uman.
    Și armatele... armatele lumii sunt ghiftuite cu carne de porc, multă carne de porc. Soldații americani care luptă și ucid pentru Halliburton și Blackwater și toate aceste corporații,  consumă multă carne de porc, fiindcă asta le va induce o stare de „rabia”, care înseamnă furie și ură și răutate animală. Acești tineri, bărbați și femei, nu și-au activat chakra inimii.



    Nu uitați că Apocalipsa vorbește despre Miel și Leu, care sunt vrednici să deschidă cele șapte peceți, asta fiindcă, mai întâi de toate, călătoria ta începe de la chakra inimii (Leul) și se termină la chakra Mielului, chakra coroanei. Și sunt vrednici, fiindcă așa vrei să trăiești, între inimă și cap. Când Leul și Mielul vor coborî aici, va fi pace în lume.
    Porphyrios spunea că animalele țipă numai fiindcă sunt... neinteligibile, dar asta nu înseamnă că ele nu țipă la tine: „De ce trebuie să mă mănânci, fiindcă nu te poți schimba, când ai la dispoziție alte alimente mai bune, fructe de toate felurile și aromele sau legume savuroase și aromate și nuci și semințe și grâne ? De ce trebuie să-mi faci asta ? De ce ? Vreau să trăiesc !” Și ele țipă, țipetele lor sunt jalnice. Da, este o tragedie, este ceva cumplit... îngrozitor. Da, există tot felul de crime.



    Elitele au făcut oamenii să creadă că noi suntem consumatori de animale. Ei știu că nu suntem. Suntem vegetarieni. Nu avem intestine potrivite consumului de carne, sunt prea lungi. Ar trebui să avem intestine scurte, ca să putem consuma carne de animale. Nu suntem consumatori de carne. Nu există nimic care ar sugera că ar trebui să consumăm carne. Asta este ceea ce au făcut elitele, să ne sufoce cu vibrația morții, ca să nu putem reveni la viață.  Nu putem cunoaște adevărata viață, care este deja aici. Paradisul și raiul sunt stări specifice Pământului, așa cum este și iadul. Auzi oameni spunând „raiul pe Pământ” și îi auzi spunând „iadul pe Pământ”, fiindcă exact acolo se află. Adică AICI și ACUM ...                 (...)

 Vizionare Plăcută !

Opțiunea 1


Opțiunea 2   Link alternativ :  ...     AICI .

Supliment de sărbători :   




Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !

 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!        Paul Marian

3 comentarii:

  1. vaca este vegetariana...dar are 4 stomacuri...si daca tot o tii cu biblia,acolo scrie in GENEZA9:3;Tot ce se mişcă şi are viaţă să vă slujească de hrană; toate acestea vi le dau, ca şi iarba verde.

    RăspundețiȘtergere
  2. Atenție la interpretările de paragrafe din Biblie. Mulți o citesc, puțin o înțeleg. Aveți răbdare cu voi și vă veți înțelege.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.