Preventiv/Anticipativ sau/și ca copie de Securitate, ținând cont și de o eventuală închidere a FB, YT și tot de Google, pun la îndemâna celor interesați un canal cu video din seria CoTa, un grup pentru același subiect sau temă și alte mijloace de distribuție alternative :

Clasicul YT (cât mai funcționează): https://www.youtube.com/c/PaulMarian/videos

CoTa GRUP: https://t.me/joinchat/SndJYD5CydkFWKOD

MeWe grup: https://mewe.com/group/5f86fe829e23cf59878b7535

Sau https://reteaua-romaneasca.live/PaulMarian

https://ok.ru/profile/577213801127 și https://vk.com/videos183567958

Dacă ești Preventiv, posibilele belele se reduc.

Dacă ești Reactiv înseamnă că te-au prins în Ofsaid.


vineri, 30 octombrie 2020

CoTa(31): KARMA și Eliberarea de Karmă (2 video)(expunere + comentarii)


   Este un subiect foarte delicat, deoarece nu vreau să spun că voi ar trebui să fiți apatici și indiferenți când vedeți că există nedreptate, etc, ci este doar faptul că la un nivel cumva metafizic mai profund (iar eu nu pot explica de ce simt și cum simt, și cuvintele ce vin de acolo), dar eu simt că și a face mici judecăți și interpretări ... ne ține separați, la distanță de sursă ... deoarece eu simt că sursa nu face asta.

    Deci, exact cum a spus Swaruu: Încercați să vă minimalizați interpretările ... despre lucruri în general, doar observați.
    Doar observați și asta în sine, încetișor ne va elibera de karmă și ne va pune într-o stare a minții în care vom fi capabili să vedem perspective diferite în același timp.
   Vom fi capabili să vedem jocul și necesitatea de a continua să luptăm în joc, și în același timp vom fi capabili să vedem natura jocului, dintr-o perspectivă mai înaltă.

 Transcript numai pentru video 2:
KARMA - Comentariile mele

    Bună, eu sunt Gosia de la Agenția Cosmică, iar astăzi aș vrea să fac câteva comentarii despre ultimul, filmul recent pe care l-am făcut, despre karma. Da, poate voi interpreta câteva dintre concepte, conform cum percep eu aceste idei.

   Noi trebuie să reținem că deși Swaruu locuiește într-o lume 5D, ea este încarnată de asemenea din existența 7D, e un fel de sămânță stelară chiar și pentru propria ei lume, așa că ideile ei vin dintr-un nivel foarte înalt.

Și asta nu numai din interiorul matricei, deoarece da, 3D este o matrice și 5D este o matrice, de asemenea, este un alt nivel al matricei, dar este de asemenea o matrice,  este încă o lume manifestată, încarnată, biologică, iar 7D este dincolo de asta, așa că ea percepe lucrurile de dincolo de joc. Deci noi trebuie să reținem asta.

   Ea este o femeie biologică, dar în același timp este o conștiință 7D. Așa cum suntem cu toții, într-un fel.

   Astăzi voi vorbi de modalități diferite, cum văd eu asta, de a ne elibera de karmă,  după cum am înțeles eu din mesajele lui Swaruu, iar prima cale este pur și simplu,  este pur și simplu, să devenim conștienți de jocul în care ne aflăm.

    Este un pas foarte important, deoarece după cum explică ea, noi ne jucăm de-a fizicalitatea așa cum noi jucăm Monopoly. Deci noi ne jucăm Monopoly, aici avem casa, cumpărăm proprietăți, suntem președintele hotelului, ok, noi am jucat aceste roluri, noi avem bani falși și avem indiferent ce fals, iar noi știm că este un joc, noi ne străduim, încercăm să câștigăm, vrem să cumpărăm proprietăți și avem banii, care au valoarea lor în cadrul jocului, dar, în același timp, noi știm că atunci când se termină jocul, nimic din toate astea nu contează.
   Noi nu suntem cu adevărat președintele hotelului, iar banii nu sunt reali.

   Deci, diferența cu noi aici, în existența noastră 3D, chiar și în existența 5D, este aceea că ... majoritatea dintre noi, nu suntem conștienți că ne aflăm în joc.
   Deci noi ne identificăm cu rolurile noastre, ca și cum acestea sunt cine suntem noi,  și identificăm lucruri cum ar fi karma, banii falși din cadrul Monopoly, ca ceva real, ceva ce noi trebuie să plătim, ceva ce noi trebuie să echilibrăm.
   Totuși, din afara jocului, din afara jocului ... karma, ca și banii falși din Monopoly,  nu mai are nicio valoare, nu este reală.
   Este reală atâta timp cât jucăm jocul, dar imediat ce realizăm că este un joc, atunci noi realizăm că banii lor, karma, era doar un set de reguli pentru joc. Iar noi ne conformăm și acționăm conform acelor reguli ale jocului. Dar ele nu sunt nimic altceva decât regulile jocului.

   În realitate ele nu există cu adevărat, nu au susținere, ele nu au cu adevărat ... o existență interioară în sine, sunt doar reguli pe care noi, noi, cei din partea cealaltă, din partea încarnată, le-am impus asupra noastră pentru a avea niște reguli de conduită, cu care să ne jucăm.

   Deci karma este una dintre acele reguli.

   Deci una dintre căile prin care să scăpați de aceasta este să deveniți conștienți că noi ne jucăm un joc, iar în realitate noi nu avem nimic de plătit, deoarece ... a plăti înseamnă să continui să joci banii falși, din cadrul unui joc fals.
    Deci da, înseamnă să dăm ce putem mai mult și să ne jucăm rolul, dar în același timp așa cum spune ea mereu, acceptați această schizofrenie a identității noastre și să devenim centrați în sinele nostru dimensional mai înalt, care nu se supune acestor reguli, deoarece acestea sunt regulile pentru partea încarnată a sufletului nostru, dar noi suntem mult mai mult decât atât.
    Noi suntem sursa în sine, unde regulile, cum ar fi Karma, nu mai există. Deoarece sursa în sine suntem noi înșine, cei care am creat aceste reguli. Iar în orice moment noi putem spune: „nu, este suficient, am terminat, nu mai plătesc nimic ... eu schimb regulile, eu schimb jocul.”

   De ce să mă încarnez tot timpul în același loc, pe aceiași planetă, unde continuăm să ne „pedepsim” pe noi înșine, corect, căci nu e nimeni altcineva care ne pedepsește, noi continuăm să ne pedepsim pe noi înșine, pentru a reveni, repara și corecta, ceea ce noi înșine am interpretat, ca fiind ceva incorect.

    Deci, prima cale de a scăpa de karmă este să realizați că este o regulă de joc falsă.  Ok ? Apoi ea explicat de asemenea, că așa cum există cauza și efectul, există și karma. Adică dacă faci o anumită acțiune, obții o anumită reacție.
   Dacă faci exerciții, atunci vei avea un anumit rezultat. Dacă ieși afară în frig, îți va fi frig.
   Totuși, după cum înțeleg eu, toate aceste reguli, chiar și fizicalitatea și fizica,  acestea sunt, de asemenea, (dar foarte profund susținute în rețea) reguli ale realității 3D, chiar și ale 5D.

     Și după cum ea a spus în film, Omul Gheții (Wim Hof, cred, n.t) a dovedit, dovedește, că până și aceste reguli așa de înțepenite în realitatea noastră, pot fi rupte. De ce pot fi rupte? Deoarece aceste reguli au fost impuse de minte ... de noi ... ca și conștiință sursă.
    Conștiința sursă, noi, la un nivel al conștiinței sursă, am creat, generat, și produs și amplasat un anumit set de reguli fizice, conform cărora ne „supunem”, ca să avem o existență.
    Ca să avem o existență, în cadrul cărei limite, ca să avem un joc. Deci, dacă noi suntem cei care am creat regulile, noi suntem cei care putem schimba regulile.

    Deoarece, așa cum a spus mereu, în principiul „mintea deasupra materiei” mintea este cea care crează și guvernează materia, nu invers.
   Noi nu suntem victimele materiei și ale legilor fizice, ci noi suntem cei care am am instalat legile fizice, de la bun început, doar că nu ne amintim asta, noi nu avem un acces conștient exact către acel nivel din noi înșine sau așa pare, noi am creat de asemenea această limitare ... noi am creat totul.

   Noi am creat totul și acum este momentul să realizăm că noi suntem cei care putem să o recreăm și s-o schimbăm, dacă așa dorim. Deci pentru a scăpa de karmă, să ne eliberăm de karmă, înseamnă să devenim conștienți de puterea de a fi capabili să schimbăm orice regulă pe care noi dorim. Și conectați-vă cu adevărat cu acea putere interioară, pe care-o avem.

   Un alt exemplu interesant despre cum poate fi percepută karma, mi-a fost oferit de fapt de cineva de pe canalul meu in spaniolă, la comentarii, iar ea spune că percepe karma ca și pe google care vede acțiunile tale, căutările tale pe internet, iar acesta îți oferă și-ți reflectează, îți sugerează alte site-uri sau pagini, bazându-se pe ceea ce tu ai căutat anterior.

    Deci Matricea te citește, îți vede concentrarea și punctul tău de atenție, unde merge conștiința voastră, preferințele voastre, prejudecățile, opiniile voastre și vi le reflectă înapoi, indiferent unde vă este focalizată atenția.

   Exact așa cum Google se uită la ceea ce vă uitați voi, la ceea ce căutați și vă oferă înapoi sugestiile.

    Acum, pentru a vă elibera de asta, înseamnă să deveniți conștienți. Din nou, totul se întoarce la realizare și la a deveni conștienți de lucruri. Înseamnă să deveniți conștienți că exista o posibilitate de a șterge istoricul căutărilor noastre pe internet.
Apoi noi putem schimba ceea ce dorim să căutăm și să vedem reflectat înapoi la noi, de acum încolo.

    Dacă nu place că suntem reflectați, de ceea ce ni se oferă, să mergem la locul unde putem șterge istoricul de căutare sau să ștergem cookie-urile, să ștergem istoricul și să începeți din nou, să vă focalizați pe intenția voastră, pe ceea ce vreți și unde vreți să fiți, pentru a recrea realitatea noastră în direcția pe care o vrem.

    Iar universul va reflecta înapoi, deoarece așa funcționează.

    Un alt lucru, unul important, în acest proces al eliberării noastre de karmă, din ceea ce înțeleg din mesajele lui Swaruu, este să devenim conștienți că noi facem mereu tot ce putem mai bine, în indiferent ce rol jucăm și-i dăm cea mai mare atenție, cea mai bună, iar apoi, să nu ne atașăm de nicio senzație de vină, de orice senzație că nu am făcut suficient, sau că nu am făcut asta corect, deoarece acestea sunt senzațiile care ne vor face mereu să revenim, deoarece noi dorim să corectăm ceea ce am făcut „greșit”, dar „greșit” conform cui?
     Cine se află acolo să ne judece? Nimeni. Sunteți doar voi și interpretarea voastră,  a ceea ce credeți voi că ați făcut bine sau greșit. Deoarece, la cel mai înalt nivel din toate, la nivelul conștiinței sursă, nu există cu adevărat, cu adevărat, deși sună foarte rece, nu există un corect sau un greșit.

    Sursa doar există. Ea pur și simplu este și permite, curge și-ți permite ție, să creezi interpretări și reguli ale jocului, de-a lungul drumului.
    Și pe măsură ce faceți interpretări și prejudecăți, judecăți, decizii, preferințe, aici deveniți înlănțuiți în tot mai multe realități, și apoi voi vreți să corectați ceea ce ați făcut incorect, bazându-vă pe ceea ce voi înșivă ați decis că este corect și incorect ...
   Este o nebunie.

    Deci, da, eu nu spun să lăsăm totul să nu ne pese și să facem lucruri „rele” deoarece nu contează, nu, deoarece ... aceasta este schizofrenia, despre care vorbește Swaruu mereu, în cadrul rolului în care ne aflăm noi, deoarece punctul nostru de atenție de acum este în cadrul rolului, ok și în cadrul acestui rol, noi alegem un anumit set de comportamente, și anumite seturi de valori, principii și etici. 
    Iar acestea ne servesc, ne servesc în acest moment. Dar depinde de noi să decidem dacă ne servesc, cum ne servesc, dacă vrem să menținem această supunere în fața acestui set de reguli, sau nu, deoarece nu va exista un alt judecător, decât voi.
    La final vom doar noi cei care vom ... care ne vom aduce înapoi pentru a rezolva indiferent ceea ce „noi” am interpretat ca o nevoie de a fi rezolvat.

   Universul în sine nu oferă lecții, asta e senzația mea. Nu simte nevoia să compenseze pentru acțiunile tale rele sau bune, nu există nicio judecată, niciun criteriu al genului acesta de dualitate de la nivelul conștiinței sursă ... nu judecă, nu se răzbună .... Ok, karma nu este o răzbunare a universului.

    Acesta nu curge în direcția asta, nu o face, sunteți voi, voi înșivă cei care generați senzația de vină și bazat pe această senzație de vină, se crează o undă în această supă eterică și vă face ... vă face să reveniți, vă face să continuați, să perpetuați existența dvs. pentru a rezolva asta.
   Dar voi înșivă sunteți cei care vă aflați într-un proces de a crea acea judecată  asupra voastră, ce trebuie să fie rezolvată.
    Deci, pentru a ne întoarce la conștiința-sursă și să ne eliberăm de karmă, noi trebuie să ne eliberăm noi înșine de propriile noastre interpretări, asupra comportamentului nostru și de judecățile morale. Deci da, așa mă simt eu.

    Iar eu simt că indiferent ce face o persoană, chiar și ei merită să fie liberi. Chiar și ei pot fi liberi. Indiferent cât de „rea” pare o persoană, eu tot cred că ei pot fi liberi.  Iar ei merită să fie eliberați. Da, da, eu chiar simt asta.
   Deoarece eu simt că a spune „karma o s-o ajungă pe acea persoană” ,„acea persoană merită să-și primească karma înapoi.”
   Eu cred că până și propria noastră percepție în felul acesta, generează un anumit tip de mișcare în cadrul undelor din noi înșine și generăm cumva ... perpetuăm dualitatea, dualitatea, divizia, separarea sau ceva de genul, o existență a realității pentru noi înșine.
    În care eu simt că pentru a ne elibera de asta, noi trebuie să fim mai centrați într-un nivel fără judecăți, observațional, pur și simplu, un nivel observațional. Asta nu înseamnă că noi nu trebuie să luptăm, atunci când simțim că lupta e potrivită.
    Dar în același timp există această parte din mine, la un nivel de genul conștiinței-sursă care chiar percepe chiar și asta, să te atașezi de această luptă ... ca fiind încă în joc.

   Acel foc, acea pasiune să lupți, căci și eu am acest foc să lupt pentru adevăr, pentru eliberarea rasei umane, etc, etc, eu încă simt că la un alt nivel, că până și acel sentiment aparține acestui câmp al jocului, face încă parte din câmpul jocului.
   Și este ok, haideți să ne jucăm, să continuăm, să facem ce putem mai bine, exact ca și în Monopoly, noi facem ce putem mai bine, dar în același timp haideți să nu pierdem urma acestei  scântei de conștiință, care știe că acesta este un joc.
    Și că în final totul este ok și ... pur și simplu este.

   Eu simt uneori că până și micile interpretări ale comportamentelor altor oameni,  și ale noastre proprii ... ne pun într-o stare de dualitate.

    Este un subiect foarte delicat, deoarece nu vreau să spun că voi ar trebui să fiți apatici și indiferenți când vedeți că există nedreptate, etc, ci este doar faptul că la un nivel cumva metafizic mai profund (iar eu nu pot explica de ce simt și cum simt, și cuvintele ce vin de acolo), dar eu simt că și a face mici judecăți și interpretări ... ne ține separați, la distanță de sursă ... deoarece eu simt că sursa nu face asta.

    Deci, exact cum a spus Swaruu: Încercați să vă minimalizați interpretările ... despre lucruri în general, doar observați.
    Doar observați și asta în sine, încetișor ne va elibera de karmă și ne va pune într-o stare a minții în care vom fi capabili să vedem perspective diferite în același timp.
   Vom fi capabili să vedem jocul și necesitatea de a continua să luptăm în joc, și în același timp vom fi capabili să vedem natura jocului, dintr-o perspectivă mai înaltă.

    Vom avea mai multă viziune. Eu cred că este vorba de avea mai multă viziune și nu de a abandona jocul. Este despre a avea o viziune, o perspectivă mai înaltă asupra la toate. Și a fi una cu ambele realități, cu ambele identități din voi înșivă, așa cum a spus ea  „acceptați schizofrenia voastră”.

   Așa că ... haideți să încercăm cu toții să lucrăm cu această chestie. Eu cred că pornește de la cele mai simple interpretări ale ... de exemplu, când eu merg cu mașina cu oamenii, când eu stau pe scaunul pasagerului și ei conduc, ei devin mereu foarte supărați, legat de cum conduc alți șoferi.
    Iar atunci când cineva va conduce încet, ei se supără „de ce conduci așa de încet?  Ce se întâmplă? Ce se întâmplă?” Iar ei generează, generează judecăți și interpretări la contactul cu acea persoană. Când de fapt, ei nu au nicio idee ce ar putea face această persoană. Poate ceva foarte important ... poate având o inimă ... poate el este din Japonia și nu știe drumul. Voi trebuie să empatizați.
    Iar apoi în ziua următoare, același șofer este cel care conduce încet și cineva îl claxonează din spate. Iar el spune „Unde te grăbești? Ce atâta grabă?” Și cu siguranță vei începe să blestemi sau ceva.
    Acum tu îl blochezi pe unul care merge repede, din spatele tău.

    Deci noi în mod continuu creem unde și gânduri, tipare, creând interpretări și judecăți.
    Iar eu cred că metafizic, asta crează ondulări, crează unde și este cumva ... ne fac să ne atașăm mai mult, să ne lipim de realitatea interpretată. Iar realitatea interpretată, subiectivă, relativă, este încă jocul dualist ... este încă un joc dualist.
   Deci, eu cred că ar trebui să ... ei bine, eu nu cred că ar trebui, ci indiferent ce simțiți indiferent ce simțiți ... că vă servește în acest moment, asta este ceea ce ar trebui să faceți.

   Dar eu simt că pentru a ne elibera pe noi înșine tot mai mult de Karma, de reîncarnări, de ciclul reîncarnărilor, decât dacă noi chiar dorim asta, noi ar trebui să continuăm să ne extindem viziunea, viziunea noastră cosmică, și să includem mai multe dintre aceste realități și percepții în realitatea noastră. Astfel încât noi să avem o percepție foarte largă a tot, a tot ceea ce suntem în același timp, deoarece noi suntem totul, noi suntem jocul și creatorii jocului, noi suntem distrugătorii jocului, dacă decidem astfel.

   Deci, asta este tot pentru moment, mulțumesc foarte mult.

   Iar următorul film va fi despre suferință, despre motivul pentru care noi suferim.
Și acesta ar putea fi de asemenea controversat și delicat, deoarece din nou, există așa de multe interpretări ale motivului pentru care suferă oamenii, de ce ar putea să sufere.
   Există așa ceva, cum ar fi suferința? Sau este și asta doar o percepție?

   Așa că să continuăm să ne extindem viziunile noastre, prin mesajele lui Swaruu.
Mulțumim Swaruu, din nou, foarte mult. Și vă mulțumesc și vouă că vă uitați și ne vedem la următorul video.

Pa pa. Pe curând !


Video 1: KARMA (prezentare)
Traducerea: Claudiu Crețulescu

Linkuri alternative:  AICI 1  și AICI 2

Video 2: KARMA (comentarii)
Traducerea: Ieșirea din Matrix

Linkuri alternative:  AICI 1  și AICI 2

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !

 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian 

Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.