Preventiv/Anticipativ sau/și ca copie de Securitate, ținând cont și de o eventuală închidere a FB, YT și tot de Google, pun la îndemâna celor interesați un canal cu video din seria CoTa, un grup pentru același subiect sau temă și alte mijloace de distribuție alternative :

Clasicul YT (cât mai funcționează): https://www.youtube.com/c/PaulMarian/videos

CoTa GRUP: https://t.me/joinchat/SndJYD5CydkFWKOD

MeWe grup: https://mewe.com/group/5f86fe829e23cf59878b7535

Sau https://reteaua-romaneasca.live/PaulMarian

https://ok.ru/profile/577213801127 și https://vk.com/videos183567958

Dacă ești Preventiv, posibilele belele se reduc.

Dacă ești Reactiv înseamnă că te-au prins în Ofsaid.


joi, 22 octombrie 2020

CoTa(30): Cuști, Ascensiune, Federația

    Problema este că ceea ce vrea colectivul, nu este întotdeauna convenabil pentru ei, poporul.  De asemenea, Federația face experimente pe ei, bazându-se pe dorința dubioasă a oamenilor  cu care ei experimentează, așa că după ei, totul se află în legea spațială.

   Și deoarece dorințele oamenilor sunt, de asemenea, aliniate cu a fi mințiți și manipulați, asta face lucrurile doar mai rele. De aceea ceea ce ei fac, este greșit. Asta este problema.

    Dacă bebelușii au găsit dinamita lui tata, ei nu trebuie să le dea chibriturile. Dar ei cred în a învăța empiric. Asta înseamnă că bebelușul trebuie să se explodeze pe sine în cel puțin o viață, pentru a învăța efectele rele ale dinamitei. Eu nu sprijin Federația. Eu exprim doar ceea ce văd de aici.

  Dacă Federația este cea care vrea să aibe Noua ei Ordine Mondială, care este scopul pe termen lung în asta pentru ei ? Ei plănuiesc ascensiunea umană cu asta la vre-un moment dat? Înlăturarea 3D-ului? Înlăturarea Matricei? Să-i facă pe oameni să fie inter-stelari?

      Ei vor spune asta, vor susține asta, dar nu este adevărat.

 Ah, nu? Păi, atunci?

    Ceea ce eu aș spune, indiferent cât de dureros este adevărul, și nu pentru că o spun,  Federația a avut suficient de mult timp să înlăture problema, acum mii de ani. 

    Aceasta nu vrea să înlăture problema. Tot ceea ce vrea este să miște și să reorganizeze  bunurile ei, pe Pământ, să perpetueze 3D-ul și toate astea merg cu asta. Deoarece este locul lor de joacă bolnav, să pregătească în mod continuu provocări și experiențe din ce în ce mai dificile, pentru distracția tuturor sufletelor care îndrăznesc să meargă acolo, în acea matrice 3D, pentru experimentarea reală a acesteia, cu scuza unei creșteri spirituale imense. Deci ei văd că asta chiar provoacă o creștere spirituală imensă. Deci ei vor chiar și mai mult.

     Deoarece asta este ceea ce vor toate sufletele: mai multă expansiune. Așa că ei cresc nivelul de dificultate de acolo, pentru a cauza chiar și mai multă creștere în participanții de acolo.

 Deci ei nu vor o eliberare a oamenilor? Dar despre ascensiune și toate cele? De unde au venit toate astea?

    Toate aceste rase vorbesc despre ascensiune. Rasele vorbesc despre ascensiune tot timpul și au făcut-o de mii de ani, dar ei nu au elucidat niciodată, ce este exact.

   Ascensiunea ca străduință personală, care nu poate fi atinsă fără moarte sau aproape. Pentru că ceea ce ei vând oamenilor este ascensiune, ca ceva care-i va face pe toți să-și transceandă toate problemele: suferința și greutățile, să scape de problemele lor. Iar acestea sunt de nescăpat, în special în 3D.

   Problemele, greutățile și suferința vin mână în mână cu ținuturile joase, cu iluzia de separare. Înlăturați-o pe toată și ceea ce veți obține, este un ținut mai înalt, care există oricum.  Și toată lumea merge acolo oricum, între vieți.

    Deci, să te lupți pentru ascensiune? Pe bune?

    Făcând Pământul un paradis cu mai puține probleme, echivalează cu un ținut mai înalt.  Acela există deja și toată lumea merge acolo, oricum.

Nu este ascensiunea faptul că Pământul intră în 5D? Ei vorbesc cu toți despre asta.

    Asta este o altă interpretare. Dar așa cum am spus deja, de așa de multe ori, o densitate nu este ceva ce ți se întâmplă, este ceva ce tu ești ... 5D sau orice D sunt deja acolo pe Pământ, și au fost mereu. Este fiecare persoană în propria călătorie prin existență care va experimenta asta, indiferent când sunt pregătiți. Gata să dea drumul credințelor limitative, care-i mențin în tărâmurile joase și în suferință. Atașamente și concepte legate de karmă.

    Totuși, oamenii nu trăiesc până la 1.000 de ani, ei îmbătrânesc și nu au nave spațiale în curte. Asta nu este încă 5D, indiferent cât de mult ar putea fi mintea ta. Eu vorbesc despre adevărata ascensiune în existența 5D, cu tot ceea ce presupune asta, nu doar în percepția ta. Și toate rasele vorbesc despre asta.

Deci de ce tot vorbesc despre asta, dacă nu asta este ceea ce doresc ei pentru Pământ?

    Un om de pe Pământ se gândește că va experimenta adevărata fericire când primește un Ferrari. Când îl primește în sfârșit, realizează doar cât de mizerabil l-a făcut acea mașină. Iar dacă nu, el va dori o alta și o alta.

   Conceptul de „a avea” vs „a fi” este atașamentul de nivelele inferioare și de suferință. A fi în 5D, într-un mod foarte real, este să ai lucruri, așa numitele eliberare și libertate, de asemenea.

    Valide ca și experiență, dar în final tot ceea ce ai tu, este pe tine însuți. Tot ceea ce ei au nevoie cu adevărat se află în mințile lor. Eu sunt de acord cu ceea ce spui, dar există încă un dar: 5D aici, eu nu vreau să zic doar deținerea unei nave spațiale, ci să fii capabil să te vindeci într-o capsulă medicală când suferi,  înseamnă să nu trăiești mizerabil 60 de ani, arătând ridat în 6, și să trăiești în armonie cu mediul, fără să trebuiască să muncești, 5D.

Rasele Federației vor asta pentru oameni sau nu?

    Astea sunt încă lucruri. Eu vorbesc despre adevăratul sens al existenței: de a nu trebui să ai nevoie de roboți medicali și nave spațiale elegante. Bineînțeles, ele sunt convenabile în nenumărate moduri, dar mă refer la aspecte mai profunde.

   Greu de cugetat la sensul vieții, dacă trebuie să lucrezi 10 ore/zi într-o fabrică. Eu vorbesc despre libertatea de a fi în 5D.

Ei vor asta pentru oameni sau nu?

    Asta te învață ceea ce tu nu vrei cu adevărat, în mod clar. Și nu, ei nu vor.

Ce sunt atunci toate aceste discuții despre ascensiune și eliberare printre ei, dacă ei nu vor asta? De ce lucrează la trezirea oamenilor, atunci? De ce le pasă să-i trezească, dacă nu-i doresc treziți ?

    Ei au vorbit despre eliberare de mii de ani. Așa de mulți au spus și au promis : Akenathon, Moise, Buddha, nenumărați alții. Buddha a fost cel mai aproape de a face totul corect, apropo.

   Iar ceea ei fac este să determine oamenii să meargă în mod voluntar într-un alt tip de închisoare. Pentru a chema turma într-un alt tip de țarc, dintr-o cușcă în alta.

Nu înțeleg asta. Explică, te rog. Ce altă cușcă?

     Oamenii sunt blocați într-o singură paradigmă, un concept al realității. Cea pe care o știți voi. Deci ei vor să-i trezească la o altă realitate controlată pe care Federația a ales-o anterior pentru ei, pentru a continua să perpetueze ideile lor. Idei ce vin de la oamenii de pe Pământ,  deoarece ei sunt Federația.

    Oamenii sunt ET, după cum am spus de așa de multe ori anterior. De aceea, acesta este liber arbitru pentru ei. Un exemplu al unei alte cuști este să accepți transhumanismul, să fi cipat, controlat mental, pentru a experimenta asta. Nivele după nivele de cuști.

   O imagine perfectă de a explica asta, este aceasta.

 Dar despre oamenii cu adevărat treziți? Ei unde merg?

    Către cușca lor mai mare, bineînțeles. De aceea ei trebuie să se trezească. O altă paradigmă, un alt concept, pe care să-l numească realitate. Un nou răsărit, o Nouă Ordine Mondială.

De ce trimit semințe stelare și ghizi, totuși? Să ajute cu ce?

    Cel puțin ca unii să înțeleagă că ei au alegerea de a se opri din a mai juca acest joc bolnav vechi de mii de ani. Acelea sunt căile de a ieși, reamintiri că ei pot merge acasă, indiferent ce numesc ei casă.

    Semințele stelare sunt esențiale, deoarece fără ele, oamenii nu ar avea alt punct de vedere pe Pământ. Ei sunt păzitorii porților, cei care le spun celorlalți: „voi puteți termina jocul, mergeți acasă.”

Deci ascensiunea încă se întâmplă? Eu sunt confuză dacă Federația chiar vrea asta pentru oameni sau nu.

    Ei vor merge către ceea ce vor oamenii, ca și colectiv, fie că e 5D sau să stea în 3D. Moneda este în aer. Aceasta este problema mai exact. Căci ei nu vor ezita să le dea oamenilor ceea ce doresc. Chiar dacă asta merge împotriva lor.

    Și asta este exact ceea ce se întâmplă pe Pământ, chiar acum. Deci, ascensiune sau nu, depinde de oameni ... ca și colectiv, nu de toana Federației. Și din moment ce colectivul este așa de volatil și în acest moment anume tinzând către negativitate, semințele stelare suferă cel mai mult.

    Problema este că ceea ce vrea colectivul, nu este întotdeauna convenabil pentru ei, poporul.  De asemenea, Federația face experimente pe ei, bazându-se pe dorința dubioasă a oamenilor  cu care ei experimentează, așa că după ei, totul se află în legea spațială.

   Și deoarece dorințele oamenilor sunt, de asemenea, aliniate cu a fi mințiți și manipulați, asta face lucrurile doar mai rele. De aceea ceea ce ei fac, este greșit. Asta este problema.

    Dacă bebelușii au găsit dinamita lui tata, ei nu trebuie să le dea chibriturile. Dar ei cred în a învăța empiric. Asta înseamnă că bebelușul trebuie să se explodeze pe sine în cel puțin o viață, pentru a învăța efectele rele ale dinamitei. Eu nu sprijin Federația. Eu exprim doar ceea ce văd de aici.

    Și despre faptul că acest colectiv vrea de asemenea lucruri pozitive, după cum ai întrebat cândva în alt chat, după cum am explicat, problema este că oamenii sunt foarte focalizați pe lucruri negative, din cauza efectelor de concentrare ale fricii.

    Așa că ei îi aduc către ei înșiși, cu ușurință, iar lucrurile pozitive sunt dispersate. Iar ei schimbă tot ceea ce vor, tot timpul. Asta manifestă  mai întâi negativitate. Nu mă vei auzi niciodată pe mine să-mi retrag afirmațiile.

     Totul în lume este o reflexie a lumii interioare a oamenilor sau a minților lor.

Revenind la ascensiune, tu ai spus de asemenea undeva, că trezirea și ascensiunea sunt o altă cușcă. Ce vrei să spui prin asta?

    Atâta timp cât noi trăim în orice ținut ce are dualitate, conceptele de tu și eu, va fi o matrice, un set de înțelegeri între oamenii de acolo. Aceea este cușca.

Dar, din ceea ce înțeleg eu, semințele stelare vor ascensiunea în 5D pentru oameni. Ei sunt aici să ajute oamenii să devină liberi, să facă Pământul un loc 5D, pentru a înlătura matricea, a înlătura 3D-ul, să facă armonioasă această rasă și inter-stelară. Nu asta este ideea?

    Și dacă Pământul 5D este atins și Pământul devine inter-stelar și membru plenar al Federației, va opri asta suferința? Nu, nu va opri. Asta doar o va mișca de colo colo, iar Matrixul lunar 3D este complet irelevant.

   Este mentalitatea oamenilor cea care crează o densitate. Deci semințele stelare, sunt aici să le reamintească oamenilor să meargă acasă.

Dar după tine, ei îi cheamă să meargă într-o altă cușcă? Mersul acasă este de asemenea o altă cușcă, un alt set de reguli, o altă societate. Tu spui că este una mai bună.

    Bineînțeles că este. Depinde doar de fiecare persoană, cea ce vor ei să experimenteze și unde să meargă. Dar ele sunt toate cuști. Ele sunt toate distrageri, de la adevărata ascensiune. Să mergi cu îndrăzneală unde nu este necesară nicio densitate, nicio înțelegere, doar propriul adevăr, nimic extern de voi. Nimic nu este extern vouă oricum.

   Dar oamenii sunt așa de atașați de gândul că există o lume în afara lor, cu legi și logică. Dar apoi, din nou, nu toată lumea vrea ascensiune adevărată. Ei vor să experimenteze lucruri. Este alegerea lor.

    Cușca mai mare este mai convenabilă și mai confortabilă decât cea mică. Garantat. Dar totuși, o cușcă nenorocită. 5D este un alt Matrix. Un set de reguli, de percepții, înțelegeri.

Ok Swaruu, dar coboară un pic din acel nivel cel mai înalt, pentru un moment. Să ne întoarcem la cuștile Pământului. Tu zici că noi mutăm oamenii către o altă cușcă, ca și semințe stelare. Asta m-a făcut anxioasă pentru un moment. Am crezut că e ceva negativ, ca rezultat al acesteia, un alt tip de control. Dar tu privești lucrurile dintr-o perspectivă mai metafizică. Asta înțeleg. Bineînțeles că este diferită.

Ei vor o altă cușcă, un set de experiențe, reguli și acorduri de percepție? Sau ei vor iluminare totală, în afara tuturor cuștilor? De ce este în afara tuturor cuștilor?

    Deoarece în acea fază, orice gândesc ei, pur și simplu este, adică libertate totală. Eu cred că majoritatea oamenilor vorbesc doar despre a ieși din a naibii matrice 3D, dintr-o societate de sclavi, către 5D.

Tu vorbești despre eliberarea către tărâmuri mai înalte, în afara cuștilor fizice, 3D și 5D combinate.

    Federația și societățile ei secrete care o ajută pe Pământ și în alte părți, aș putea adăuga, vor să dizolve cuștile actuale ale matricei și să amplaseze oamenii într-o cușcă a matricei, mult mai controlată.

   În mod clar, pentru a muta turma umană într-un guvern al unei singure lumi, și fiind cu toții cipați și controlați mental, asta nu doar la un nivel mental, ci direct, în mod complet bidirecțional prin controlul cipului, în care oamenii își pierd liberul arbitru, în întregime.

    Semințele stelare promovează de asemenea, tărâmurile și lumile lor. Acelea nu sunt altceva decât și mai multe cuști ale matricei. Deci chiar și semințele stelare lucrează să pună oamenii în cuști. Cuști mai bune, dar totuși, cuști.

    Singura modalitate de a fi liber este să-ți urmezi propria cale, să transcenzi toate lucrurile în afara percepției sinelui tău limitat. Deci nu, eu nu sunt nefolositoare, din punct de vedere metafizic.

    Eu îți spun calea de a ieși din toate cuștile, din toate. Da, dar asta merge dincolo de fizic.  Majoritatea oamenilor nu vor asta încă.

Nici chiar eu nu vreau asta. Eu vreau să experimente viața într-o societate 5D drăguță, lipsită de sclavie, mai întâi.

    Este alegerea lor. Asta pentru toți aceia care nu doresc Noua Ordine Mondială, pe Pământ.

Ok, deci semințele stelare care trezesc oamenii, unde mișcăm noi toate sufletele care nu vor, o altă cușcă, după cum spui tu? Să-i mutăm în alte experiențe, pe alte planete, dar asta nu este neapărat rău. Este ceea ce ei vor : mai multe experiențe în lumea fizică. Voi le oferiți oamenilor, sufletelor, doar ceea ce doresc și să ceară, în mod vibrațional. Eu încă nu înțeleg partea asta.

De ce sunt semințele stelare aici, făcând asta, dacă Federația nu vrea ca oamenii să iasă.

    Nu, Federația vrea și oferă oamenilor exact ceea ce ei doresc, deoarece poporul decide. Deci cei care vor Noua Ordine Mondială, vor sta pe Pământ, vor fi cipați, vaccinați, șamd.

   Cei care NU VOR vor merge în altă parte, indiferent unde-i duce vibrația și intenția lor. Aici este locul unde semințele stelare își fac rolul, arătându-le drumul de ieșire din locul unde ei nu vor să fie. Deci ei pot știi în mod exact și clar, unde vor să meargă mai departe. Iar aceasta este o cauză foarte nobilă.

Dar semințele stelare sunt Federația. De ce simt ei nevoia să vine și să arate oricui, calea de ieșire, dacă vor să țină oamenii aici? Nu înțeleg acest punct, absolut deloc. Semințele stelare merg împotriva planurilor Federației?

    Deoarece din tărâmurile mai înalte, ei știu că cei care rămân pe Pământ sunt tot ei, de asemenea. Deci, dacă ei nu ajută, nu vor fi niciodată liberi cu adevărat. Iar uneori, ei chiar merg împotriva jocului Federației. Mulți sunt rebeli sau justițiari. Jocul nu se termină, dar oamenii trebuie să știe când să iasă în afara lui.

Și nu știu?

    Ei știau când au intrat. Așa e, dar de îndată ce au intrat, ei chiar au nevoie de ghizi.

Iar Federația vrea ca oamenii să iasă afară? 

     Mie mi se pare că ei nu-i vor afară.

Deci, de ce trimit ghizi? Scuze, cercul etern pentru mine.

    După cum am spus mai devreme, nu este o chestiune de a dori să oprească oamenii să iasă.

Ei le oferă doar ceea ce ei cer.

Atunci de ce să trimiți ghizi să-i scoți, dacă asta este ceea ce ei au cerut, să fie aici?

    Ei trimit ghizi pentru ca sufletele să știe unde să meargă mai departe, deoarece ei tind să uite, de îndată ce se află în interiorul acelui joc complicat.

Ok, înțeleg.

    De deasupra, totul este exact cum ar trebui să fie. Doar că oamenii sunt prea focalizați pe ceea ce se întâmplă pe Pământ. În proces, ei crează și mai mult din același lucru.

Eu sunt focalizată pe TAYGETA tot mai mult.

   Asta este o alegere, de a te muta într-o altă cușcă, a matricei TAYGETEANĂ, confortabilă.  Valoroasă, drăguță, dar totuși o cușcă. Dar nu este o cușcă, de îndată ce știi că te afli acolo din proprie dorință.

Eu pot merge către ținuturi mai înalte, dar totuși, vreau să experimentez ținuturi fizice drăguțe. Iar asta este libertate de asemenea, nu?

    Sufletul tău este mereu liber și în alegerea cuștii.

În final totuși, ideea că nu ai nevoie de cușcă, nu este un alt tip de cușcă?

   Căci dacă ești liber cu adevărat, tu poți și să te simți așa în orice tip de cușcă. Căci tu știi că nu ai nevoie de absența cuștilor, pentru a fi liber. Tu pur și simplu ești, în orice circumstanță.

Ești de acord?

    Capacitatea de înțelegere mai înaltă, că tu poți folosi cuștile la voință pentru a experimenta indiferent ce este în ele, nerenunțând vreodată la esența ta, la libertatea ta cosmică.

Tu ești liber să-ți controlezi propria cușcă.

   Da, exact. Folosind cuștile la voința ta, pur și simplu, pentru distracție.

Exact așa văd mersul meu pe TAYGETA.

    Da, tu ești liberă să participi în cuștile altora și să pleci și să te întorci la voință. Dar tu trebuie să fi liberă mai întâi, să afli cine ești cu adevărat.

Da, cred că eu simt asta la un nivel intuitiv mai înalt că așa sunt eu, în profunzime, undeva,  sau că eu am acces la acea stare, dar nu sunt sigură că sunt cu adevărat acolo, practic.

    Într-un final, tu lucrezi din tărâmuri mai înalte, oricum. Tu ai ales, pur și simplu, să uiți acest lucru.

   Iar eu sunt aici să le reamintesc că ei sunt cu toții UNA, că sunt cosmici, că ei nu sunt conceptul lor despre sine, să-i fac să știe că ei pot să se întoarcă la Sursă,  să fie liberi cu adevărat.

Dar ei nu erau liberi să aleagă să experimenteze jocul 5D?

    Ei au fost liberi. Cel puțin unii.

Mai mulți oameni își amintesc esența lor adevărată în 5D, decât în 3D. Atunci nu știu care ar putea fi motivele acolo sus pentru a alege să fii în 5D.

    Aceleași motive.

Distracție pură?

   Experiența din tărâmuri mai înalte, nu există diferență, să te încarnezi pe o planetă sau alta,

3D sau 5D, nu contează. 5D nu este un alt joc, este același.

    Ei sunt cu toții ființe spirituale de natură divină, experimentând a fi într-un recipient biologic. Toți sunt la fel.


 Vizionare Plăcută!



  Linkuri alternative: AICI 1 și AICI 2

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.