Preventiv/Anticipativ sau/și ca copie de Securitate, ținând cont și de o eventuală închidere a FB, YT și tot de Google, pun la îndemâna celor interesați un canal cu video din seria CoTa, un grup pentru același subiect sau temă și alte mijloace de distribuție alternative :

Clasicul YT (cât mai funcționează): https://www.youtube.com/c/PaulMarian/videos

CoTa GRUP: https://t.me/joinchat/SndJYD5CydkFWKOD

MeWe grup: https://mewe.com/group/5f86fe829e23cf59878b7535

Sau https://reteaua-romaneasca.live/PaulMarian

https://ok.ru/profile/577213801127 și https://vk.com/videos183567958

Dacă ești Preventiv, posibilele belele se reduc.

Dacă ești Reactiv înseamnă că te-au prins în Ofsaid.


joi, 28 mai 2020

CoTa(22): Actualizare(4): Trump, Gates, Mexic


   Este doar o luptă între facțiuni ale cabalei. Deși, de deasupra, altcineva îi controlează și îi manevrează ca și opoziție controlată. La fel și Bill Gates, George Soros și toate acele mumii băutoare de Adrenocrom, sunt doar oamenii din față, pentru mașinăria genocidară din spate.
   Eu vreau să spun că toată această idee, să ucidă oameni, să-i vătămeze, să-i sterilizeze și să folosească vaccinuri, nu vine doar de la Gates și Soros și alții, dar aceste nume fiind doar cele pe care ei le scot la înaintare în caz că ei doresc să ofere orice informație doresc, publicului.

  Aneeka of Temmer (TAYGETA - Pleiade): Trump, Gates, Mexic

  Chat cu Robert din 13 Mai 2020

   Robert întreabă: Ei spun că Trump va pierde alegerile, tu știi ceva despre asta?
Aneeka: Mass media aparține complet oponenților lui Trump. Nu mai poți crede nimic. În acest moment, oponenții lui Trump, care sunt cu cele 6 mari corporații ce controlează toată media oficială de pe planetă, vor folosi arma lor de publicitate ca un loc pentru a-l ataca pe Trump și a-l expune cu acuzații false.
   Toate astea pentru a-i strica imaginea, pe cât de mult posibil. Un exemplu în această direcție sunt atacurile împotriva lui, pe care media le-a folosit, legat de faptul că Trump a spus că secvența ar trebui injectată cu dezinfectant.
   Mass media a publicat asta ca un clip, înlăturând contextul. Căci Trump a fost sarcastic, deoarece ei vorbeau despre vaccinuri, iar dezinfectanții pot fi găsiți în ele, ca parte a substanțelor chimice ce le compun.
  Tot ceea ce are Trump acum, este să folosească ceva binefacere publică și să aresteze membrii opoziției, Statul Profund, pentru a-i expune pentru minciunile lor. El va pierde alegerile, dar prin propaganda din partea opoziției. Aceea este partea genocidară, satanistă.

   Eu știu că eu, Aneeka, am spus că Trump este opoziție controlată. Și eu cred încă faptul că el este. Totuși, aceasta este o situație pe multe nivele. Pe de-o parte, din punct de vedere al componenților statului profund adevărat, el este opoziție controlată, și de la un nivel mai încolo al statului profund către suprafață, care este nivelul la care majoritatea oamenilor se referă, când folosesc termenul Stat Profund, da, există o rivalitate adevărată între cele două părți.
   Deci chiar și ca opoziție controlată, Trump poate fi foarte folositor pentru eliberarea planetară. Pur și simplu deoarece, expunând aceste genociduri, este poate, singura lui cale de a obține superioritate politică, într-un an electoral. Se știe deja că partea care a propus-o pe Hillary Clinton, ca și candidat pentru președenție, a mișcat lucrurile, trișând electronic, ca ea să fie câștigătoarea la ultimele alegeri.
   Dar partea lui Trump (și asta mărturisește existența așa zisei „Alianțe”) folosește aceiași strategie pentru a inversa capcana lui Hillary, cu alte cuvinte, ambele părți au trișat. 

   Este doar o luptă între facțiuni ale cabalei. Deși, de deasupra, altcineva îi controlează și îi manevrează ca și opoziție controlată. La fel și Bill Gates, George Soros și toate acele mumii băutoare de Adrenocrom, sunt doar oamenii din față, pentru mașinăria genocidară din spate.
   Eu vreau să spun că toată această idee, să ucidă oameni, să-i vătămeze, să-i sterilizeze și să folosească vaccinuri, nu vine doar de la Gates și Soros și alții, dar aceste nume fiind doar cele pe care ei le scot la înaintare în caz că ei doresc să ofere orice informație doresc, publicului.

   Cei adevărați, care controlează și plănuiesc totul, nu vor ieși niciodată în public, pentru propria lor siguranță. Și amintiți-vă și notați cuvintele mele: nu toți sunt umani.
   Lipsa totală de empatie și lipsa de respect pentru simțiri și emoții, este un semn clar de parazitare și control, din partea unor rase non-liriane. Remarcați că nu am spus, rase reptiliene. Deoarece există multe rase reptiliene stelare, pozitive și iubitoare.
   Totuși, faptul că Gates, Soros și alte astfel de mumii sunt doar fațadele unei organizații satanice mai mari, nu-i scuză de actele lor, în niciun fel. Iar ei trebuie judecați de umanitate, pentru crimele pe care le-au comis și planifică să le comită. Dar oamenii deja îi văd. Deja iese la lumină.

   Mesaj direct către Gates și Soros: Noi vă vedem de aici, și nu veți scăpa. Nici în viață, nici mai târziu. Notați-vă cuvintele mele.

   Robert întreabă: Ce ne așteaptă, dacă Trump câștigă? Și crezi că se va întâmpla, urmând această linie temporală, dacă va câștiga Hilary.
   Dacă Trump pierde, ceea ce va urma, este genocid. Cu asta am spus suficient. Cu Trump există speranță. Și totuși nu sunt sigură, dacă va impune vaccinurile sau nu. Mă îndoiesc în privința asta.

22 Mai 2020 Un mesaj în special pentru Mexic.

   Re-apariția cazurilor de virus din republica Mexicană, conform surselor oficiale, nu sunt datorate la nimic altceva, decât unei mișcări politice împotriva lui Trump, iar încercarea lui de a redeschide economia SUA, cum ar fi fabricile, depind de acea țară.
   Ei au nevoie ca și fabricile din partea mexicană să fie active, din moment ce funcționează împreună. Este o încercare de a-l sabota pe Trump, din moment de mass media și dinamica artificială a coronavirusului sunt controlate de facțiuni ce se opun lui Trump.
   De asemenea, într-un studiu recent de credibilitate nespecificată, s-a concluzionat că în privința acestei presupuse pandemii, Mexic are locul I în privința nesupunerii civice. Adică este locul unde reglementările oficiale, atât cele guvernamentale cât și cele ale WHO (OMS), sunt cel mai puțin respectate. Asta ar putea lua o întorsătură urâtă, dar pentru cei ce ascultă, este un semn foarte bun. Țineți-o tot așa, mexicanilor!
   Problema este că, în mod logic, eu suspectez că ordinul de a umfla cantitatea și puterea ale așa ziselor cazuri coronavirus, vor fi oferite în date artificiale, atât pentru a condimenta eforturile lui Trump de a redeschide economia SUA, dar și să-i pedepsească pe mexicani, pentru nesupunerea lor. Aveți grijă cu asta.
   Le trimit mexicanilor toată susținerea mea, iubire și o mare îmbrățișare, Aneeka.

Pe curând ! 


 Vizionare Plăcută!



  Linkuri alternative: AICI 1 și AICI 2

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.