Preventiv/Anticipativ sau/și ca copie de Securitate, ținând cont și de o eventuală închidere a FB, YT și tot de Google, pun la îndemâna celor interesați un canal cu video din seria CoTa, un grup pentru același subiect sau temă și alte mijloace de distribuție alternative :

Clasicul YT (cât mai funcționează): https://www.youtube.com/c/PaulMarian/videos

CoTa GRUP: https://t.me/joinchat/SndJYD5CydkFWKOD

MeWe grup: https://mewe.com/group/5f86fe829e23cf59878b7535

Sau https://reteaua-romaneasca.live/PaulMarian

https://ok.ru/profile/577213801127 și https://vk.com/videos183567958

Dacă ești Preventiv, posibilele belele se reduc.

Dacă ești Reactiv înseamnă că te-au prins în Ofsaid.


miercuri, 3 iunie 2020

CoTa(23): DENSITĂȚI


     Să percepi doar 3D-ul sau 4D-ul, este artificial. Dar ei se află acolo deja, dar doar ca și parte a 5D-ului, căci numerele 3 și 4 sunt parte din numărul 5. Acolo ar trebui să percepeți 5D, dar voi sunteți scufundați într-o supă EM, care vă limitează conștientizarea, folosind principiul interferenței distructive.
   5D este acolo, voi doar nu-l puteți vedea, din cauza matricei artificiale ce transmite frecvența ce vă oprește să vedeți dincolo de 3D. Dar amintiți-vă, conștiința este holografică, iar densitatea în care se află vehicolul vostru nu are nimic de a face cu conștiința voastră. Ceea ce vreau să spun este că voi sunteți compleți acolo, și fără niciun fel de handicap.

   DENSITĂȚI (video 6, conform canal YT de Gosha)

       Bună Swaruu, sunt așa de fericită, că pot să conversez (online) din nou cu tine. 
  Astăzi noi vom vorbi despre densități.
       Mai întâi, aș vrea să clarific de ce preferi tu să le numești densități și nu dimensiuni. Are asta de a face cu a nu dori să le amesteci cu percepția noastră matematică a dimensiunilor? Cub, pătrat, etc?
  Da, dimensiunile sunt pentru mine, ca și cum ai vorbi despre geometrie, matematică. Prima dimensiune este o linie X, a doua dimensiune este o rețea pe o suprafață plană X Y. Cea de-a 3-a dimensiune este o poziție a unui pătrat folosind liniile X, Y și Z. Deci asta nu are nimic sau prea mult de a face cu ceea ce vorbim noi ca fiind 2D, 3D, și cu 5D, ca fiind tărâmuri de frecvență. Oamenii văd dimensiunile sau confundă dimensiunile cu densitățile.
      În fizica Pământului ei văd un pătrat pe o foaie, ca fiind un obiect 2D. Un pătrat 3D este un cub. Un pătrat 4D este un teseract și ei continuă până la geometria 8D, toată bazată pe matematică.
   Dar trebuie să remarcați că acestea sunt toate obiecte fizice, care nu au nimic de a face cu ceea ce eu am vorbit.
      Da, bineînțeles, îmi este foarte clar acum.
  Matematica umană și obiectele geometrice își au locul lor aici, dar nu asta este important.
      Ok, atunci la ce te referi, când vorbești despre densități? Ce sunt acestea?
  Ok, eu voi simplifica. Nu există densități.
      Ok, atunci la ce te referi tu atunci când spui 3D,  5D, 7D, etc.?
  Toate acele numere, 1, 2, 3, 4 și 5D, densități, sunt doar concepte pe care le-au inventat oamenii ca o încercare să înțeleagă ceva mai mare decât ei înșiși. Există doar o mare energie, o curbă de energie potențială, de la frecvență foarte joasă la energie foarte înaltă. După cum am menționat mai devreme, ia o riglă, de obicei de 30 de cm lungime, nu?
      Da, ceva de genul ... matematica nu este prietena mea.
  Densitatea ta a 3-a este doar între cm 3 și cm 4, restul fiind ceea ce oamenii nu pot vedea și nu pot înțelege. Ei nu pot vedea, deoarece ei nu au frecvența să vadă.
  Imaginează-ți o mașină, care merge așa de repede pe care abia s-o vezi. Dacă va merge chiar și mai repede, nu o vei mai vedea. Deci nu este în frecvența ta. Dar, dacă tu sari într-o altă mașină și mergi lângă ea, la fel de repede, aceiași mașină va părea ca și cum ar fi oprită, nemișcată.
     Îmi place acest exemplu, am înțeles, mulțumesc. Ok, deci densitățile ar putea fi privite ca frecvențe mai joase sau mai înalte.
  Corect. O frecvență este o densitate și o densitate este o gamă de frecvențe.
     Deci 3D se află doar într-o anumită zonă de frecvență. Și ce este aceasta?
  Ciclurile pe secundă ale oscilaților structurilor atomice ale materiei.
     Deci frecvența voastră este mai înaltă, da? Adică mai rapidă ...
  Da ... materia 5D oscilează mult mai rapid decât în 3D. Deci, nu există frontiere între densități. Este doar un singur gradient, un întreg, univers, unitate, sursă. Oamenii în densitatea a 8-a pot vedea doar ce se află în gama lor de percepție.
  Lucruri care sunt ciudate pentru tine, ciudate și de ne-dovedit în mod empiric, sunt simple fapte de viață pentru mine. Totul este un gradient de frecvențe, ca scala de la radioul tau.
     Ok, înțeleg. Hai să vorbim despre 4D. Noi am vorbit mereu despre 3D și 5D, dar niciodată despre 4D. Poți să descri ce este?
  4D este o versiune mai ușoară (luminoasă poate = n.t.) a lui 3D. Este ceea ce ei numesc astralul sau astralul inferior, și este doar o frecvență deasupra 3D-ului. Și există multe creaturi, multe terifiante în 4D, dar oamenii nu le pot vedea, chiar dacă oamenii interacționează cu ele, în fiecare zi.
  Acum, alți oameni pot explica 4D-ul ca fiind altceva, dar aceasta este interpretarea noastră, pe cât putem de bine și pe cât de relevant putem. 4D-ul este frontiera sau granița de frecvență, dintre 5D, spațiul normal existența normală și 3D. Luați-o ca o pe o zonă tampon ... nu chiar 3D, nu chiar 5D.
  Acum, cineva din 5D, poate percepe totul în 4D, 3D, 2D și 1D, dar nu 6D și deasupra, deoarece numărul 5 este făcut din numerele 1,2,3,4 și din sine însuși 5. Când te afli în orice densitate, tu te afli într-o potrivire de frecvență cu aceasta.
   Exact ca în exemplul cu mașinile. Tu poți vedea ce este acolo, deoarece te deplasezi la fel de repede ca restul din acea frecvență anume.
     4D a fost instalat când ați instalat 3D-ul sau a existat acolo anterior?
  Toate frecvențele sunt acolo, ele sunt toate parte dintr-un gradient și sunt inseparabile, este țesătura din care este constituit întreg universul ... cel fizic. Noi nu am inventat 3D-ul, totul exista acolo de dinainte.
     Dar Federația a instalat-o, nu? Ei au impus-o asupra percepției normale 5D? Ce a făcut federația a fost să forțeze 5D-ul într-o vibrație 3D, super înceată și super joasă și grea.
  Asta se realizează cu gestionarea frecvențelor. Folosindu-se conceptele fizice de frecvențe constructive sau distructive. Suprapuse cu folosirea de generatoare de unde EM ale oscilației frecvenței corecte, pentru a coborâ 5D-ul natural la o vibrație 3D.
     Dar eu am crezut că din moment ce 3D-ul a fost instalat artificial aici, am crezut că 4D este de asemenea ceva de acest gen sau acesta există natural? Deoarece din ce am înțeles, tu ai spus că 99,9% din universul material se află în 5D.
   Atât 3D cât și 4D există natural, și de asemenea 2D și 1D. Ele sunt parte din 5D. Voi experimentați 2D, ca parte din 3D. Voi cu greu le puteți vedea separate. La fel cu 4 și 3D. Nu poate exista un zid tare și total, între densitatea a 3-a și a 5-a. Există încă un gradient acolo, iar acel gradient este 4D.
     Ok, deci ele toate se petrec în același timp, ele pur și simplu există. Voi doar ne-ați oprit percepția 5D, ca noi să fim conștienți doar de a 3-a. Dar totul este conținut. Dar mai există ceva ce nu am înțeles. Tu ai spus că atât 3D și 4D există natural. Dar apoi, s-a afirmat de asemenea mai devreme că 3D-ul a fost artificial. Nu-mi este clar atunci, dacă este artificial sau natural.
  Să percepi doar 3D-ul sau 4D-ul, este artificial. Dar ei se află acolo deja, dar doar ca și parte a 5D-ului, căci numerele 3 și 4 sunt parte din numărul 5. Acolo ar trebui să percepeți 5D, dar voi sunteți scufundați într-o supă EM, care vă limitează conștientizarea, folosind principiul interferenței distructive.
   5D este acolo, voi doar nu-l puteți vedea, din cauza matricei artificiale ce transmite frecvența ce vă oprește să vedeți dincolo de 3D. Dar amintiți-vă, conștiința este holografică, iar densitatea în care se află vehicolul vostru nu are nimic de a face cu conștiința voastră. Ceea ce vreau să spun este că voi sunteți compleți acolo, și fără niciun fel de handicap.
     Ok. Acum este clar, mulțumesc. Ce creaturi ocupă 4D-ul? Ele ne pot vedea?
  Ființele din 4D pot vedea ființele din 3D, dar nu pe cele 5D. Așa că reptilele din cea de-a 4-a densitate nu ne pot atinge pe noi taygetanii, dar noi putem pe ei, așa că acesta este un mare avantaj.
     Dar ce tip de creaturi există acolo în 4D?
  Tot felul de creaturi. Vedeți-l populat de o varietate de creaturi la fel de diversă ca cea pe care o aveți voi în 3D, dar diferită. Aveți melci astrali, lipitori în câmpul eteric, tot felul de creaturi parazite.
     De ce se nasc în 4D, și nu în 3 sau 5D? Eu nu înțeleg partea asta.
  Deoarece 4D era o potrivire pentru conștiința lor, și la fel este cu orice altă densitate. Există și o mulțime de creaturi frumoase acolo, lucruri pe care oamenii le văd doar ca pe mitologii, creaturi cum ar fi elfii, trolii, dragoni, zâne, și multe multe altele, și o mulțime de păsări pe care voi nu le aveți în 3D.
     Iar ființele care ocupă a 4-a densitate, sunt blocate și ele acolo? Cum se face că acestea sunt limitate la 4D?
   Ele nu pot vedea dincolo de 4D, da.
     Dar asta s-a întâmplat ca un rezultat al blocării noastre în 3D? Blocarea 3D de pe Pământ le afectează și lor existența, cu alte cuvinte?
   Corect, ele vor fi de asemenea libere. Conștiința reptiliană pare să fie blocată în 4D, chiar dacă există și creaturi 3D. Vedeți 4D-ul ca fiind zona unde frecvența matricei devine mai slăbită. Deci nu poate suprima 5D-ul suficient, iar frecvența compatibilă cu 4D-ul, 4D-ul se scurge în existență. 
   4D nu se presupune să existe și totuși există, deoarece sistemul nu este perfect. Așa că acesta nu poate suprima toate frecvențele 5D. Doar unele dintre ele, în anumite zone. Deci acelea sunt 4D-ul sau zone slăbite ale matricei.

    Imaginați-vă stelele, de exemplu că acestea sunt 5D. Într-o zi senină, nu le puteți vedea, deoarece soarele este prea strălucitor, și le depășește prin strălucire. Nu puteți vedea stelele, dar ele încă sunt acolo. Dar uneori, puteți vedea Luna, nu așa de clar ca noaptea, dar este acolo, deoarece soarele nu este suficient de strălucitor să o ascundă complet ... 4D.
     Există oameni acolo, în cea de-a 4-a densitate?
 Un exemplu de oameni 4D, ar fi agarthienii.
    Ok și pe măsură ce noi ascensionăm, vom fi capabili să vedem toate acele creaturi 4D, elfi, gnomi, etc.?
  Da, și se întâmplă deja. De aceea oamenii văd creaturi ciudate, peste tot.
     Este densitatea a 4-a locul unde mergem când dormim?
  Când dormiți vă duceți oriunde unde conștiința și frecvența voastră, frecvența pe care o aveți la acea vreme, ar putea să vă ducă. Voi sunteți sursa acolo, sunteți liberi. De aceea voi manifestați tot ceea ce doriți, deoarece vă aflați într-o densitate foarte înaltă și în cealaltă parte.
   Singurul motiv pentru care voi manifestați vise de tipul 3D, cum ar fi mașini, copaci, apă sau o stradă orășenească este datorită faptului că acolo se află focalizarea și conștiența voastră, deoarece voi aveți o experiență 3D. Se spune pe Pământ că atunci când visați, mergeți într-un tărâm astral specific. Din nou, acesta este modul în care oamenii și ideile lor care disecă, limitează lucrurile.
     Dar 1D și 2D? Ce sunt acestea?
  Sunt stări de conștiință, iar 1D ar fi ca și cristalele de cuarț. 2D este o stare de conștiință în care gândești foarte liniar, închis în dualitate, ne-gândindu-te la alte opțiuni, foarte restrânsă, doar la supraviețuire. Multe creaturi trăiesc așa.
     Aș spune că și mulți oameni.
  Da, ei așa fac, deoarece conștiința lor este încă blocată în 2D sau în 3D-ul inferior.

   În 3D de exemplu, ei tind să gândească doar în 3 feluri:

   1. Pot să mănânc asta?


   2. Poate asta să mă mănânce?

   3. Pot să mă împerechez cu asta?


   De exemplu ... 2D-ul este modul de a muri sau a supraviețui. 3D este despre moarte, supraviețuire sau prosperitate. Prosperitatea ar fi împerecherea.
   În 4D voi știți că este mai mult, dar aveți un ego, o identitate, iar în 5D voi sunteți siguri de identitatea voastră, și voi ați putea știi și alte identități.

   Deci, există 3 modalități legate, de a vedea densitățile:

   1. Calea umană matematică.


  2. Modul de supraviețuire, calea conștientizării.


  3. Curba de creștere eternă a frecvenței.


   Din punctul de vedere  al priviri densităților numărul 2, în 1D tu ești un mineral. Tu ești și nu știi că ești.
   În 2D, tu abia începi să devii conștient că ești ceva separat de ceilalți.
3D - Tu ai o identitate, căci tu știi acum că ești un ego. Tu ești tu și există alții.
   4D - Tu începi să devii conștient că tu ești nu numai tu, ci ești parte din alții.
 5D - Tu ai o identitate clară, dar nu mai ai un ego de așa natură. Tu ești mai mult un sine conștient, un eu și ești conștient că tu ești atât „tu”, și ești și alții, de asemenea.

     Care este cea pe care o percepi tu? Căci din explicația ta, eu o văd ca pe un amestec din calea a 2-a și a 3-a.
  Starea de conștiință și rata de frecvență, cu cele două fiind probabil, strâns legate. Mintea mea vede lucrurile holografic. Eu includ toate cele 3 descrieri, ca fiind încercări de a înțelege la fel. Eu nu le pot separa. Eu folosesc părți din fiecare, după cum am nevoie și când am nevoie, pentru a descrie o densitate. Eu le văd pe toate, ca fiind părți ale explicației. Dacă ar fi să aleg, așa alege explicația spirituală.
     Ok, acum să mergem la 6D și mai sus. Ce este în 6D? Și puteți comunica cu ființele de acolo?
  Doar dacă ei vor asta. Priviți-o ca fiind astralul 5D-ului, așa cum 4D-ul este pentru 3D. Se află acolo, dar nu complet fizică, din punctul meu de vedere, deși din perspectiva lor, ei sunt fizici. Cu cât urci mai sus cu atât ești mai puțin dens, iar regulile se schimbă. Tu ai mai putea arăta că încă mai ai un corp, dar tu ești aproape în întregime energie. Manifestarea unei intenții, eterne și conștiente că tu ești.
  Deci universul material în universul tău este în mare parte 5D. Dar există alte universuri materiale.
  Da, ele sunt materiale, dar doar din perspectiva lor. Din a noastră, ele sunt energie, nu în acest plan, în afara regulilor pe care noi le urmăm în lumea materială.
    Cine trăiește în 6, 7, 8, 9? Și câte densități există până ajungi la sursă? Vreo rasă anume?
 După cum am spus, este un gradient. Deci nu se termină niciodată, căci probabil merge într-o spirală când la un anumit moment dat, într-un univers, cea mai înaltă parte este cea mai coborâtă parte a altuia, sau probabil aceleași, aplicându-se ambele.

   Un cerc, o spirală și mai poate fi văzut ca și cum tu atingi sursa, da, dar este o spirală și probabil că sursa nu poate fi atinsă niciodată, dar se spune că sursa include tot, include tot. Acelea sunt tărâmurile ființelor de lumină, care iau o formă doar când doresc. Ca atunci când vor să vorbească cu tine. Unele exemple sunt Meny Iena, Alcyone, în principal și de asemenea Meny Amely, Aldebaran.
     Tu ai vorbit vreodată cu ei?
  Ei vorbesc tot timpul. Ei sunt cei care ne ghidează tot timpul. Și da eu am vorbit cu o ființă 6-7D, nu cu mult timp în urmă.
     Tu ai conversații cu ei cum avem noi acum sau telepatic? Și i-ai văzut?
  Doar în astral. 
    Adică astralul tău, 6D.
 Da, astralul 6D, 7D. Uneori ei pot hackerii dispozitivele noastre de comunicare, dar este rar. Tu trebuie să-ți ridici frecvența, iar ei trebuie să și-o coboare pe a lor pentru a te interfera și conecta.
     Tu ai considerat vreodată că poate, voi sunteți blocați acolo, așa cum suntem noi aici, din cauza a ceva ce au făcut ei, blocându-vă pe voi în 5D? Sau voi credeți că a exista în 5D este ceva natural?
   Da, dar deoarece nu există timp acolo, nu are niciun sens rezolvarea problemei în trecutul lor, deoarece nu există trecut pentru ei, nici măcar ca și percepție. 5D este manifestarea naturală în materie, a unei ființe eterice.
     Dar am înțeles că și ei au materie.
  Doar din punctul lor de vedere. 7D este doar energie și conștiință. Există materie doar ca un rezultat al unei intenții ca să se manifeste într-un univers cu materie tare, cum este 5D ... cu intenție, doar cu intenție.
      Tu ai spus mai devreme că frecvența înseamnă oscilația materiei. Materia dispare la un moment dat complet? Sau este mereu materie de la nivelul pe care-l ocupă?
   Da, când materia oscilează prea rapid devine energie, așa că în mod gradat încetează să mai fie solidă și devine doar energie potențială. Acolo tu trebuie să te focalizezi foarte mult cu intenție. Astfel materia se manifestă pe loc în forma pe care tu o dorești. Ei pur și simplu sunt și știu și nu mai sunt interesați în orice ar putea să le ofere materia, ca și experiență. Ei sunt conștiință pură.
   Acum ai spus că acolo, ei trebuie să se focalizeze foarte mult cu intenția, așa că materia se manifestă pe loc, în forma în care o vrei. Dar acea formă ar fi încă în 7D, sau se va manifesta în 5D ?
   Va fi în oricare densitate, inclusiv 3D.
     Cred că încerc să determin în ce Densitate încetează materia să existe așa cum o știm noi. Eu aș spune că în timpul tranziției, între 6D și 7D? Noi mai avem percepție individuală de sine?
   Sinele începe să se evapore pe măsură ce simți că ești toată lumea.
      În ce Densitate se întâmplă asta?
  Tu poți remarca asta chiar și în 5D, când începi să realizezi că ești în mai mult de o persoană odată. Se întâmplă gradat.
     Din ce mi-ai spus mai devreme, tu te-ai experimentat pe sine ca o ființă 7D într-o altă existență, și ai o amintire a acestui fapt. Cum îți amintești planul 7D?
   Îmi amintesc că era plin de iubire și pace. Era așa de multă că puteai să te înfășori cu acestea, ca într-o pătură caldă. Îmi amintesc că orice doream sau aveam nevoie era împlinit instantaneu. Eu puteam vedea totul în jur odată și mă puteam bucura de tot odată. 

   O senzație că tu ești și nu ai nevoie de nimic, deoarece ești totul. Tu ești planetele, ești praful interstelar, ești iarba în lumile îndepărtate, fiecare creatură mică sau mare, și poți accesa asta în același timp. Să fii toate astea în același timp, te completează.
   Toate amintirile lor sunt toate în tine, te constituie și ești conștient de tot, deoarece totul se întâmplă ca și cum nu există timp, tu pur și simplu ești. Nu există cuvinte să exprim, nu există cuvinte.
     Asta este o descriere frumoasă, mulțumesc. Eu chiar îmi simt ființa mea că este undeva deasupra 5D-ului, de asemenea. Și vreau să iau legătura din nou cu acea sferă.
   Întrebarea este: dacă conștiința noastră nu este limitată la o anumită densitate, de ce nu merge și percepția acolo? De ce stă în 3 - 5D, dacă ființa noastră este acolo și e mai înaltă oricum?
   Noi suntem cu toții unde ce se ridică. O undă ce se ridică este un concept energetic în care energia potențială, răspândită peste tot, tinde să se concentreze într-un singur punct, deoarece acel punct primește foarte multă atenție.
   Tu ești o undă ce se ridică deoarece ești obișnuită să oferi atenție actualei identități ca și Gosia, ego-ul tău, iar eu ca și Swaruu, ego-ul meu.
   Când noi abandonăm toate atașamentele și pur și simplu suntem, noi putem accesa alte puncte de atenție sau unde ce se ridică. Noi putem fi oricine dorim să fim. Dar apoi din nou, pentru a face asta, tu trebuie să fii într-o dimensiune mai înaltă, cum ar fi a 7-a.
   Energia potențială se va manifesta în materie, cu și ca și rezultat a unei creații atente cu intenție a conștiinței.
     Deci cum încetăm să mai acordăm atenție vehiculelor noastre egotice ca să putem să ne deplasăm unda?
     Transcenzând ceea ce ești, înțelegând că ești mult mai mult, renunțând la ego. Acesta este doar rezultatul unei distrageri a sinelui. În timpul meditației profunde sau când într-un final treci mai departe (mori).
   Deci, înainte să ne încarnăm în 3D sau 5D, exista ceva în conștiința noastră 7D și deasupra, ce ne-a împins atenția în afară. De ce?
   Cred că totul se întoarce la întrebarea: de ce sursa s-a împins pe sine în afară? Intenția de a crea altceva, ceva mai mult. Cu alte cuvinte: iluminare.
    Dar înainte să facă asta, să se proiecteze pe sine în afară, noi ca și conștiință de înaltă densitate, sursa, noi nu am știut că va fi greu să revenim înapoi din nou? Sau am știut?
   Sursa, noi, am știut, cu siguranță, este sursa oricum. Și sunt convinsă că scopul aventurii este să se readucă la un loc, din nou.
   Pe măsură ce te readuci pe tine însuți la un loc din nou, tu ești și mai expansionat, deși acest subiect atinge tărâmul lui „nimeni nu știe exact”, inclusiv noi.
   Ok Swaruu, mulțumesc foarte mult din nou. Eu sunt foarte încântată să văd că și tu te afli într-o călătorie spirituală, ca și noi. Înțeleg mai mult despre densități acum. Te prețuiesc așa de mult și apreciez timpul tău cu mine.
   Și eu îl apreciez pe al tău.

   Mulțumesc, vorbim din nou curând. Mulțumesc Swaruu și forțelor taygetane.

   Sperăm să fim împreună curând! Pe curând !

 Vizionare Plăcută!



  Linkuri alternative: AICI 1 și AICI 2.

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.