Preventiv/Anticipativ sau/și ca copie de Securitate, ținând cont și de o eventuală închidere a FB, YT și tot de Google, pun la îndemâna celor interesați un canal cu video din seria CoTa, un grup pentru același subiect sau temă și alte mijloace de distribuție alternative :

Clasicul YT (cât mai funcționează): https://www.youtube.com/c/PaulMarian/videos

CoTa GRUP: https://t.me/joinchat/SndJYD5CydkFWKOD

MeWe grup: https://mewe.com/group/5f86fe829e23cf59878b7535

Sau https://reteaua-romaneasca.live/PaulMarian

https://ok.ru/profile/577213801127 și https://vk.com/videos183567958

Dacă ești Preventiv, posibilele belele se reduc.

Dacă ești Reactiv înseamnă că te-au prins în Ofsaid.


joi, 19 noiembrie 2020

CoTa(34): Războiul pentru Sufletul Uman: Cabala vs Semințele Stelare

 

   Există o luptă mare pe Pământ și în jurul lui, și la toate nivelurile. Și oamenii sunt la mijloc.

  Ceea ce voi numiți oameni ca într-adevăr umani, pentru noi, ei sunt cei adormiți sau oamenii care pur și simplu respectă regulile și vor doar să fie, își plătesc impozitele și urmăresc știrile și toate astea. Îi cunoașteți.

   Dar apoi există o legiune de non-oameni, care luptă ascunzându-se ca și oameni, făcându-i să creadă sunt oameni.

   Așa cum am spus mai înainte: într-un mod foarte real, ceea ce se întâmplă astăzi, atacurile asupra populației civile, covidul, este cel mai bun exemplu, iar dizolvarea societății cauzează  ceea ce mulți numesc o resetare planetară, este vina non-oamenilor, „Semințele Stelare”.  Pentru că ei destabilizează sistemul ... Matricea.

   Cabala, partea umană, partea de nivel inferior a lui Bilderberg și toți aceia... sunt îngroziți că oamenii se trezesc. Sunt îngroziți că masele se trezesc la fapte destul de simple: că trăiesc într-o minciună grozavă și că aceștia sunt manipulați și exploatați la niveluri îngrozitoare.

   Și citând o femeie Illuminati al cărei mesaj, a ajuns tocmai până la mine: Dacă populația află cine le-a făcut toate astea, ne-ar vâna până la sfârșitul lumii și nu ar exista nici un loc unde să ne ascundem și am fi linșați fără milă ”. Închid citatul.

    ACEASTA NU ESTE INFORMAȚIE CANALIZATĂ

   Contactarea cu Echipa tayghetană este DIRECT, în Scris și Live. Este recomandat să vedeți toate filmele de la început. Noi suntem în cel de-a 3-lea an de contact, aproape zilnic.

   Transcrierile pot fi găsite la:  www.Swaruu.org (Engleză și Spaniolă)


     Micro Subiecte * Vaccinuri și Războiul pentru Sufletul Uman

   Vaccinurile: nu sunt un singur lucru, se întâmplă ca și în cazul dârelor chimice, ele au mai multe agende ... uneori sunt combinate într-un singur vaccin, cum ar fi triplul viral, de exemplu, și cele ale covidului.

   Foarte puțini oameni spun asta în mass-media, foarte foarte puțini. Și nimeni nu vede o legătură, pe care ți-o voi explica acum. Este grav, deoarece  nu poate fi nimic altceva. Pe lângă toate lucrurile care sunt în vaccinuri și despre care am discutat deja în detaliu, există altceva acolo, cu intenția deplină a celor care le produc și ai stăpânilor lor întunecați din spate. 

   Sunt concepute pentru a separa sufletul de trup. Pentru a preveni conexiunea corp-creier ...  suflet-spirit, pentru a controla populația și pentru a-i robotiza cu IA și transumanism. Acest lucru este direct legat de nano-cipurile prezente în vaccinuri și de metalele grele. Ei spun deja, dar în foarte puține locuri, că este vorba de suprimarea gândirii spirituale și cu asta, fanatismul religios. Ei consideră acest lucru ca ceva „bun” pentru a controla terorismul, cică, dar, desigur, aceasta este o scuză, pentru că știm cu toții că ei provoacă terorism și aceiași întunecați din spatele Noii Ordini Mondiale sunt cei care-l cauzează ca să-și perpetueze agendele, printre altele.

   Mai multe persoane din cadrul grupului voluntar care au încercat vaccinurile Covid (nu este specificat câte) au experimentat probleme neurologice, conform medicilor, și ce li s-a întâmplat după ce lucrarea este suprimată. Dar puțina informație directă, care a ieșit de la voluntari înșiși, este aceea ei nu mai simt nimic, nu au emoții, se simt morți în viață. Insist că nu se știe ce li s-a întâmplat.

   Conexiunea mea care dovedește acest lucru și despre care nimeni nu vorbește: relația directă între vaccinuri (toate), dar mai ales triplul viral care se administrează copiilor mici, cu dezvoltarea autismului.

  Autismul era aproape inexistent, cu un caz la 100.000, înainte de 1900, la o persoană din 30 și, potrivit altor surse, o persoană din 18, astăzi. Aceasta este prin design.

 Mai multe motive, dar principalul este prevenirea sau contra-atacarea intrării copiilor stelari,  semințe stelare activate, cu sau fără memorie completă, către planetă, a căror misiune este de a modifica și a ajuta cursul istoriei umane spre bun și pozitiv.

   De asemenea, creând mai multă durere și suferință, ceea ce hrănește toate acele ființe regresive. Și crearea de oameni cu frecvență joasă, indusă artificial, pentru portaluri organice ale entităților regresive pentru un control mai mare al societății.

  Revenind la autism: ceea ce fac este că împiedică formarea creierului într-un mod normal în mai multe moduri, previne formarea neuronilor și a rețelelor dendritelor neuronale.

  Persoana nu se află în interiorul corpului, iar creierul nu formează și nu generează conștiință, ci mai degrabă îl traduce în corp. Sufletul nu poate intra. O face rău și cu erori, care imprimă o rețea sau conexiuni greșite sau cu erori în rețelele de dendrite, care vor însoți persoana ca leziuni ale creierului pe tot parcursul vieții lor. Este același principiu.

   Copiii cu autism suferă mult din punct de vedere fizic nu numai ca neajustare, le lipsește empatia și, în multe cazuri, nici măcar nu pot citi emoțiile din expresiile faciale ale altor persoane. Au senzații că le arde capul, în interior. Și asta se întâmplă din cauza metalelor grele, precum Mercurul. De aceea ei plâng și plâng, țipă și se atacă singuri. Acest lucru îi face, de asemenea,  predispuși la posesia unor entități joase.

   Relația directă dintre vaccinul Covid <------> cu triplul viral și efectele acestuia împotriva minții oamenilor și a legăturii cu spiritul și sufletul, împiedicându-l să intre și să lucreze prin corp.

   Există un alt lucru foarte periculos, de care trebuie să fiți conștienți. Și am menționat acest lucru înainte, dar nu sunt mulțumită de modul în care s-a spus și chiar oferit publicului,  deoarece îi privește și pe ei.

   Există o luptă mare pe Pământ și în jurul lui, și la toate nivelurile. Și oamenii sunt la mijloc.

  Ceea ce voi numiți oameni ca într-adevăr umani, pentru noi, ei sunt cei adormiți sau oamenii care pur și simplu respectă regulile și vor doar să fie, își plătesc impozitele și urmăresc știrile și toate astea. Îi cunoașteți.

  Dar apoi există o legiune de non-oameni, care luptă ascunzându-se ca și oameni, făcându-i să creadă sunt oameni.

   Așa cum am spus mai înainte: într-un mod foarte real, ceea ce se întâmplă astăzi, atacurile asupra populației civile, covidul, este cel mai bun exemplu, iar dizolvarea societății cauzează  ceea ce mulți numesc o resetare planetară, este vina non-oamenilor, „Semințele Stelare”.  Pentru că ei destabilizează sistemul ... Matricea.

   Cabala, partea umană, partea de nivel inferior a lui Bilderberg și toți aceia... sunt îngroziți că oamenii se trezesc. Sunt îngroziți că masele se trezesc la fapte destul de simple: că trăiesc într-o minciună grozavă și că aceștia sunt manipulați și exploatați la niveluri îngrozitoare.

   Și citând o femeie Illuminati al cărei mesaj, a ajuns tocmai până la mine: Dacă populația află cine le-a făcut toate astea, ne-ar vâna până la sfârșitul lumii și nu ar exista nici un loc unde să ne ascundem și am fi linșați fără milă ”. Închid citatul.

   Deci, cei de la putere la acele niveluri „umane”, fac toate acestea, tot ceea ce vedem, pentru propria lor supraviețuire, deoarece au observat o trezire teribil de accelerată a întregii umanități. De aceea se ascund ca șobolanii, în peșterile și buncărele lor.

   Dar asta îmi vine ca o altă realizare: nu este faptul că populația umană este dușmanul lor, ei au nevoie de aceasta. Dar ei îi și urăsc, pentru că ei nu sunt nimic fără populația umană și pentru că știu că au capacități mai puternice decât ale lor. Ei nu au empatie. Oamenii o au. Cel puțin într-o oarecare măsură logică, de aceea nici măcar nu iau în calcul posibilitatea că guvernele le-ar putea face astfel de lucruri oribile pentru că ei nu le-ar face, ei nu ar îndrăzni.

  Dar membrii acelor societăți secrete care controlează Pământul, ar face-o! <--- <--- Au ajuns să urască masele. Deoarece se simt foarte pe cale de dispariție și chiar vulnerabili față de ei, dacă ei s-ar trezi, viața lor ar fi terminată.

  Dar oamenii nu sunt dușmanii în sine, ci doar ca vitele, în mintea lor, așa că trebuie să reducă populația pentru a o face mai controlabilă. Inamicul suntem noi ! <--- Unii ne-umani aspri de sus ... împingând și instigând mase ! Inamicul este pentru ei, în cea mai mare parte, semințele stelare. Oameni ca tine sau ca adepții noștri ... și alții.

   Treziții sunt dușmanul și aceasta este o luptă, un război între cei treziți și ei, pentru controlul minții umane. Și a sufletului. Puteți vedea chiar și asta în cenzura feroce, care se întâmplă în mass-media precum și pe YouTube. O încercare disperată de a închide gura semințelor stelare.

   O alta este cu vaccinurile, încercând să-i elimine pentru a-i opri să pătrundă în corpuri și chiar de la a avea un suflet.

Gosia: Ce mai zici de Federație? Au ei și Cabala o agendă comună?

YAZHI: Federația este un alt subiect care este complicat și este un alt nivel, dar acesta ajunge la ei, oferindu-le oamenilor de pe Pământ ceea ce în medie este ceea ce ei își doresc, ca și colectiv, cu puține sau nicio atenție la etică, sau așa ceva.

   Și Federația este, de asemenea, o reflectare a problemelor Pământului, iar problemele Pământul sunt, de asemenea, reflectarea problemelor din Federație, acestea sunt două părți ale aceleași monede.

   Dar deocamdată, în scopuri practice, trebuie să ne concentrăm pe o parte a problemei și aceasta este acest nivel a ceea ce se întâmplă acum pe Pământ. Se poate spune că resetarea este făcută sau cauzată și la mai multe niveluri.

   Dar trebuie să ne concentrăm asupra Cabalei umane care vizează oamenii treji, ca principalii lor dușmani. De aceea au închis gura YouTube, printre altele. Pentru a-i împiedica pe cei treji să ia mai multe suflete și cu ajutorul lor să expună Cabala și oamenii Illuminati la riscul de a fi sau de a ajunge linșați.

   În cele din urmă, văd acest lucru și ca un război ET împotriva Cabalei, pentru că a preluat controlul asupra minții umane, ca și colectiv.

Gosia: Cabala, la cine te referi mai exact? Reptilieni? Orice entități regresive? Sau aceasta e mai sus?

Yázhi: Nu nu, lăsați-i pe aceia deoparte, pentru moment. Acelea sunt alte niveluri. Să menținem lucrurile simple. Vedeți acest lucru ca fiind politicieni umani și lideri și lideri de cult, dar toate sunt lupte „umane” pentru controlul asupra oamenilor.

Gosia: Ok, deci te referi la elementul uman. Dar nu sunt ei pionii / portalurile pentru cei regresivi? Totul este conectat, nu?

Yázhi: Nu putem separa celelalte componente, știu. Pentru că au în spate entități reptiliene și regresive. Acesta este un mod foarte real în care își doresc sufletul uman, deoarece nu au, și pentru că ei vor să preia controlul asupra a ceea ce îl generează, în primul rând, (oamenii).

   De aceea ei atacă sufletul uman. <--- <--- Vaccinurile apar aici. Un avertisment teribil,  trebuie să dau împotriva lor. Și... până la urmă, acest lucru nu poate fi în întregime uman.

   Pentru că ambele părți nu sunt umane, în cele din urmă. Cabala și Illuminati au reptilienii lor regresivi și alți „arhoni”. Și partea noastră sunt semințele stelare și walk-in-șii, și toți aceia asemănători, care nu sunt efectiv nici umani. De aceea, am spus mai sus că acesta este un război ET pentru controlul asupra minții umane și a sufletului. Dar ceea ce vreau să subliniez aici este că Illuminati la orice nivel, văd treziții, semințe stelare sau nu, ca dușman și țintă primară. Și este ușor de văzut de ce.

   Într-un mod foarte real, tot ceea ce vedeți, covidul, restricțiile, sunt pentru că cei care controlează Pământul, oricine ar fi, și la orice nivel, știu că sunt invadați acum. Și noi suntem invadatorii. Și mă știu a fi una dintre cele mai periculoase. Prin urmare, și tu ești. Toate acestea înseamnă, de asemenea, că suntem teribil de puternici. Cunoașteți și rețineți asta.

   Dar atunci trebuie să vă întrebați dacă noi chiar facem lucrul corect. La urma urmei, este lumea lor Și tehnic, noi suntem invadatorii spațiali. Folosind semințele stelare și pe cei treziți,  ca trupe și pioni. Dar ei o fac singuri, nu pentru că noi îi forțăm, sunt cine sunt ! Deci, mă știu că sunt pe partea corectă. Pentru că sunt foarte conștientă că oamenii, adormiți sau treziți,  sunt manipulați pentru a-și dori toate astea.

HAIDEȚI SĂ LUPTĂM !

Pe curând !

Vizionare Plăcută!



  Linkuri alternative:  AICI 1  și AICI 2

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!     
Paul Marian

2 comentarii:

  1. De aceea, când veţi vedea urâciunea pustiirii, despre care a vorbit prorocul Daniel, așezată în Locul Sfânt – cine citește să înţeleagă!Matei 24:15

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.