Preventiv/Anticipativ sau/și ca copie de Securitate, ținând cont și de o eventuală închidere a FB, YT și tot de Google, pun la îndemâna celor interesați un canal cu video din seria CoTa, un grup pentru același subiect sau temă și alte mijloace de distribuție alternative :

Clasicul YT (cât mai funcționează): https://www.youtube.com/c/PaulMarian/videos

CoTa GRUP: https://t.me/joinchat/SndJYD5CydkFWKOD

MeWe grup: https://mewe.com/group/5f86fe829e23cf59878b7535

Sau https://reteaua-romaneasca.live/PaulMarian

https://ok.ru/profile/577213801127 și https://vk.com/videos183567958

Dacă ești Preventiv, posibilele belele se reduc.

Dacă ești Reactiv înseamnă că te-au prins în Ofsaid.


vineri, 6 noiembrie 2020

CoTa(32): Suferința


    Suferința are multe, multe unghiuri din care să ne uităm. Majoritatea oamenilor care suferă acolo, nu sunt reali, sunt un program de instigare a unui răspuns emoțional asupra oamenilor reali. Oamenii adevărați suferă, dar intră acolo cu un scenariu și acesta este controlat de ei înainte de a intra acolo și acesta afirmă limite clare ale suferinței. Fiecare și-a proiectat scenariul cu atenție și din motive personale. Și este exact, cu excepția cazului în care decid să iasă din „modul de viață automat”, așa cum sunt cei mai mulți și să preia controlul asupra a tot ceea ce vor să experimenteze acolo. Să sară scenariul. "Modul manual". De aceea, lumea se află într-un astfel de haos, pentru că nu știu cum sau de ce experimentează toate astea.
    Și le putem spune de ce ! Acesta este nucleul mesajului meu, către oamenii de pe Pământ.  Cum să preia controlul asupra lor înșiși. Știu că este mai ușor de spus decât de făcut, și chiar și înțelegând acest lucru, majoritatea nu vor putea s-o facă. Dar cel puțin este acolo. Ei își pot controla viața !

CHATURI CU SWARUU din Taygeta, Pleiade

     Acestea sunt conversațiile mele cu o tânără domnișoară tayghetană, care au fost realizate recent în scris. (vocea din audio este a mea) Nu există aproape nicio modificare în redactarea acestei comunicări, decât în ordinea unora dintre întrebări.

        SUFERINȚA

   Gosia: Swaruu, bună dimineața. Îmi place să pot vorbi din nou cu tine. Mulțumesc pentru tot timpul acordat. Astăzi trebuie să vorbim despre subiectul, care este foarte delicat pentru toți: Suferința. Este una dintre cele mai importante și cele mai controversate probleme, cred, și cea mai dificilă pentru noi să o înțelegem.
   Întrebarea de început ar fi: de ce există suferință în lume? Indiferent de ce Matrix, 3D sau 5D ... pare a fi prezentă la diferite niveluri? De ce?

    Swaruu: Bună ziua, Gosia. Da, subiectul este foarte delicat, dar este foarte important să îl înțelegeți. Suferința are multe, multe unghiuri din care să ne uităm. 
   Majoritatea oamenilor care suferă acolo, nu sunt reali, sunt un program de instigare a unui răspuns emoțional asupra oamenilor reali. Oamenii adevărați suferă, dar intră acolo cu un scenariu și acesta este controlat de ei înainte de a intra acolo și acesta afirmă limite clare ale suferinței. Fiecare și-a proiectat scenariul cu atenție și din motive personale. Și este exact, cu excepția cazului în care decid să iasă din „modul de viață automat”, așa cum sunt cei mai mulți și să preia controlul asupra a tot ceea ce vor să experimenteze acolo. Să sară scenariul. "Modul manual". De aceea, lumea se află într-un astfel de haos, pentru că nu știu cum sau de ce experimentează toate astea.
    Și le putem spune de ce ! Acesta este nucleul mesajului meu, către oamenii de pe Pământ.  Cum să preia controlul asupra lor înșiși. Știu că este mai ușor de spus decât de făcut, și chiar și înțelegând acest lucru, majoritatea nu vor putea s-o facă. Dar cel puțin este acolo. Ei își pot controla viața !

    Gosia: Ok. Îmi place să aud asta! Voi fi foarte fericită să împărtășesc asta oamenilor! Asta face parte din misiunea mea aici. Urăsc să-i văd suferind. Și cu siguranță nu-mi amintesc să fi înființat niciun plan sau scenariu de suferit.

   Swaruu: Nu, nu, tu nu ai făcut planuri să suferi. Suferința, ca unul dintre motivele pentru care oamenii o experimentează, vine ca rezultat al faptului că EI NU-ȘI RESPECTĂ PLANURILE LOR. Suferința este rezultatul faptului că nu au fost aliniați cu ei înșiși, cu dorințele și voința lor. Există o avansare, progres spiritual în rezistență.
     Deci, chiar și suferința are latura sa pozitivă, deoarece te impulsionează să schimbi ceea ce nu este în regulă și apoi te propulsează înainte. Acestea sunt subiecte foarte complicate, dar importante.
    Sufletele intră acolo pentru a simți rezistența, în acest caz realizarea că tu te vei întrupa acolo și inevitabil vei suferi, este prezentă și reală înainte de a intra. Dar nu este un rezultat necesar din a fi acolo.

    Suferința este un ghid, care îți spune că ceva nu este în regulă. Fără ea nu ați ști că ceva nu este în regulă și rezultatul ar fi stagnarea. Este, de asemenea, un nivel de progres al sufletului.  Nu ai un suflet, nu ți se dă un suflet. Îți faci propriul suflet, pe măsură ce mergi. Ți-ai făcut sufletul, te concepi singur.
    În acel nivel de progresie, ei au încă nevoie de dualitate, deoarece nu sunt încă integrați.  Așadar, trebuie să experimenteze acea „suferință” sau cel puțin acea rezistență pentru a fi capabili să aibă contrastul necesar.
   Suferința ca și contrast, la ceea ce își doresc. Deci este nevoie de contrast. Nu pentru toată lumea, dar cel puțin pentru cei mai mulți.

    Pe scurt, ei nu ar aprecia să trăiască într-o lume frumoasă avansată și în pace, dacă nu au mai experimentat greutățile în altă parte, mai întâi. Este oribil, dar adevărat. Vor aprecia mai târziu alte vieți mult mai mult. Este sentimentul că Pământul este tot ceea ce îi face să se simtă atât de nenorociți!

    Gosia: Îmi place gândirea ta. Cu toate acestea, pe lângă faptul că suferința este acolo ca și contrast, ai mai spus că suferința este rezultatul faptului că oamenii nu-și respectă planurile.
    Deci, este greu de spus care suferința este uneori, nu? Are multe niveluri și multe moduri de a o privi.

   Swaruu: Este vorba atât de lucruri, cât și de altele, cum ar fi, că tu ești întotdeauna o pereche  pentru tot ceea ce experimentezi.
    Deci, drăguța, pozitiva și iubitoarea „doamnă Robinson” (nume de exemplu fictiv) a fost lovită de un autobuz! Ea a meritat-o. Îmi pare rău, dar acesta este rezultatul propriilor sale gânduri!
   Oamenii din Matrix, acel Matrix 3D sau această Matrice 5D, nu trăiesc într-o lume.

      =Lumea este rezultatul gândurilor lor.=

   Este o oglindă, o oglindă exactă a gândurilor lor. Pe ce te concentrezi, tu obții. Nu există bine și nici rău, aceasta este doar interpretarea ta. Te concentrezi pe ceva suficient și îl vei obține, indiferent ce !

   Gosia: Și voi înțelegeți lucrurile în acest fel acolo? Când unul dintre voi moare într-un accident oribil cu reptilele, de exemplu? Că și-a meritat-o? Adică, totul se înțelege prin a spune: era în planurile lor? Sună foarte crud și rece.

   Swaruu: Nu. Nu este în planurile lor. Nu ca și cum voi ați planificat asta. (În unele cazuri, da, oamenii planifică astfel de lucruri, dar de obicei nu).
   Ceea ce primesc este rezultatul direct al gândurilor lor. Universul, Matricea, nu aude cuvintele negație, eu nu vreau, nu, nu, nu, nu etc. Tot ceea ce simte este că vă concentrați  asupra a ceea ce voi vă concentrați. Și nu, nu este crud. Asta împuternicește, deoarece fiecare creatură, fiecare persoană este efectiv responsabilă de sine.
   Problema este că ei manifestă lucruri oribile pentru ei înșiși, pentru că nu știu cum funcționează acest lucru.

   Gosia: Și de ce nu știm?

  Swaruu: Pentru că ați fost piratați de cei negativi, pentru a vă face să vă manifestați lucruri vătămătoare și suferința, în general. Acesta este hackingul (piratarea) Matricei.

   Gosia: Da, exact. Deci nu este vina oamenilor în întregime. Au pierdut accesul la aceste cunoștințe. Și au fost separați de cunoașterea modului cum să fie conștienți de aceste lucruri.
De aceea este atât de greu pentru oameni.
   Trebuie să trăiești aici, pentru a înțelege cu adevărat asta. Și cei mai mulți dintre ei sunt oameni foarte buni ... ei nu doresc nimic negativ pentru nimeni, făcând tot posibilul etc. și totuși manifestând lucruri oribile. Neștiind de ce și cum funcționează. Este trist.

   Swaruu: Sunt oameni buni, dar chiar și oamenii buni dacă se află încă în modul victimă și se concentrează asupra lucrurilor greșite, atunci asta vor primi. Pentru ei este de maximă importanță să cunoască aceste lucruri.
   Dar nu toți vor înțelege și mulți nu vor fi de acord, dar nu trebuie să ne pese, pentru că acesta e adevărul. Nu inventez eu asta. Acest lucru este cunoscut aici.

  Gosia: Da, înțeleg asta complet, crede-mă! Cele mai multe din ceea ce-mi spui sunt de acord și cred, dar eu tot încerc să prezint pentru tine asta, din punctul lor de vedere.
  Să vedeți ambele părți. Adică, chiar și vouă vi s-au întâmplat lucruri oribile, accidente, războaie etc ... deci imaginează-ți cât de mult mai greu este din 3D!

  Swaruu: Da, avem acele lucruri, dar suntem la un nivel mai sus decât oamenii. Știm cum funcționează, așa că atunci când se întâmplă ceva greșit, de aici, noi putem soluționa problema, folosind doar mintea.

   Gosia: Ei bine, exact! Și oamenii de aici nu au această putere, sau mai bine spus, nu știu că o au, fiind separați de toate acele cunoștințe, despre cum să creeze și să remedieze lucrurile!

   Swaruu: Să le dăm această putere înapoi lor. Asta e munca mea. Amintiți-vă, trebuie să fiți mereu în gardă!
  Trebuie să vă urmăriți întotdeauna gândurile, frecvența și reacțiile. Dacă rătăciți de aiurea, atunci gândurile voastre rătăcite vă vor prelua viața. Pe orice te vei concentra, se va împlini.

   Lumea externă este o reflectare perfectă și imparțială a ceea ce vă gândiți,  asupra a ceea ce vă concentrați.

   Nu menține nici o judecată, dacă este bună sau rea. Acesta reflectă pur și simplu lumii exterioare tot ceea ce priviți / asupra ce vă concentrați.
   Deci, dacă nu există altceva decât greutăți și lucruri oribile în viața ta, este greu să te concentrezi  pe orice altceva, astfel încât tu creezi mai multă suferință. De asemenea, te face să intri într-o stare de mentalitate a victimei, în care pur și simplu nu poți vedea, înțelege sau crede, că voi vă creați cu adevărat propria realitate.

  A vă crea propria realitate, nu este o problemă de dezbătut. Este ca și gravitația. Pur și simplu există. Și este fie că-ți place sau nu, dacă o înțelegi sau nu, o accepți sau nu.

   Gosia: Ok, deci să disecăm asta. Să luăm un copil mic, chiar un bebeluș, care încă nu a avut timp să fie în lumea asta, încă, să se concentreze asupra greutăților. Este destul de gol. Deci acel copil nu a putut manifesta suferința, ca rezultat al concentrării asupra suferinței.
   Suferința a venit către el PRIMA, sau ceea ce pare ca PRIMA. Poți explica acest tip de scenariu, te rog?

   Swaruu: Conștiința „vieții” nu începe la naștere sau la concepție. FOCUSUL creându-și realitatea, chiar și atunci când un mic făt care este avortat provine din viața lui anterioară și înțelegerea sa de odinioară.
   Înțelegerea pe care a creat-o, i-a rămas. De asemenea, în cazul copilului mic, modelele de gândire ale mamei influențează tiparele de gândire ale copilului. Dar acele tragedii inexplicabile provin din focalizarea exactă a conștiinței care le trăiește.
   Deci, din perspectiva 3D, acel copil mic de 3 ani care suferă de cancer sau orice altceva, ar fi complet de înțeles ca o tragedie, iar copilul fiind victima circumstanțelor și ghinion. Dar 3D nu explică existența, este extrem de limitată.
   Copilul care suferă de cancer primește exact reflexia atenției și conștiința sale concentrate.  Îmi pare rău, nu pot da doar răspunsuri 3D pentru acest subiect, deoarece nu există.

   Gosia: Înțeleg Swaruu, devine mai clar ! Ai spus că copilul care suferă de cancer primește  exact reflexia atenției și conștiința sale concentrate. Poți explica asta un pic mai mult, te rog?

   Swaruu: Da. Cu alte cuvinte, acel copil s-a reîncarnat tocmai pentru a experimenta moartea de cancer la o vârstă fragedă, pentru orice idei s-ar fi dezvoltat pe baza experienței avute în viața anterioară și intenția concentrată, pe care a avut-o și în perioada inter-viață, între-vieți.
   Și atenția unui copil, oricât de tânăr ar fi, funcționează deja încă înainte de naștere, deci își creează propria realitate.

   Dezbaterea despre avort: este simplă aici și dacă oamenii ar ști asta, nu ar fi fie vreo problemă, nici vreo dezbatere. Durează 2 până la 3 săptămâni, pentru ca legătura dintre suflet și corpul să înceapă, deci înainte de acele 2 până la 3 săptămâni, avortul este ok, deoarece este doar o adunătură de celule. După acele 2 - 3 săptămâni, atunci este crimă.

   Gosia: Interesant. Mulțumim pentru această informație. Prin intenția concentrată, pe care o avea sufletul înainte de a se întrupa ... vrei să spui că sufletul a dorit să se întoarcă și să experimenteze suferința? Pentru că intenția, după înțelegerea mea, este ceva ce sufletul VREA, intenționează, nu?

   Swaruu: Nu vrea să experimenteze suferința. Vrea expansiunea care i-ar oferi-o. Suferința este doar indicatorul că nu ești pe drumul tău sau nu îți urmezi dorințele, poftele și aspirațiile.
Dar aveți nevoie de contrast pentru a aprecia sau pentru a experimenta cum este să fiți pe calea voastră. Nu poți înțelege bucuria, fără contrastul suferinței.
   În stadii superioare transcendeți Dualitatea. Prin urmare, suferința și bucuria, ca și contrarii, nu mai sunt necesare.

   Gosia: Dar pentru mine suferința, ca indicator al faptului că nu ești pe drumul cel bun, după cum înțeleg eu, este un alt tip de suferință, deoarece sufletul își manifestă intenția sa concentrată, din această viață sau înainte de ea. Eu le văd ca pe două motive separate din spatele suferinței. Nu?

   Swaruu: Nu sunt sigură că-ți înțeleg afirmația.

   Gosia: Ei bine, pentru că te-am întrebat ce înseamnă intenția concentrată și intenția dintre vieți și ai răspuns că suferința este un indiciu al momentului în care nu sunteți pe drumul bun.
Există o legătură între aceste două motive?

   Swaruu: Cred că sunt unul și același. Și chiar ai nevoie de rezistență, nu de suferință.
  Rezistența te propulsează înainte, oferindu-ți un țel, un scop. Chiar dacă acest scop este, pur și simplu, să scapi de suferință. Rezistența la suferință. Dar, pe măsură ce vă împotriviți, la indiferent ce, în acest caz suferința, atunci veți amplasa atenția voastră la ceea ce nu vreți, obținând mai mult din asta!
  Nu vreți să suferiți, așa că faceți lucruri pentru a fugi de suferință. Dar aceasta este problema, deoarece asta creează doar mai multă suferință. Așadar ... voi trebuie să vă concentrați asupra a ceea ce doriți, nu la ceea ce nu doriți.

   Dar cum să nu te concentrezi pe ceea ce nu vrei? În acest caz să suferi?

   Trebuie să înțelegeți că trebuie să acceptați suferința, să intrați în ea. Permiteți-i, nu-i rezistați (mult mai multe de spus aici, subiectul unui videoclip întreg). Nu rezistați, căci la ceea ce rezistați, persistă. Tolerați.

   Gosia: Dacă am o durere extraordinară din cauza bolii, cum pot s-o tolerez? Sau dacă îl văd pe fratele meu sinucigându-se? Sau animale fiind sacrificate cu durere? Înțeleg principalele tale puncte, trebuie doar să presez din perspectiva 3D mai mult.

   Swaruu: Cum ? Tu trebuie să înțelegi de ce.
   Este un proces. Dar până la urmă, trebuie să permiți senzațiilor tale să existe. Nu-i permiți fratelui tău să se sinucidă, nu permiți și nici nu ești de acord cu durerea. Ceea ce tolerați sunt sentimentele dvs. cu privire la acele lucruri. Aceasta este o dihotomie. Din nou, greu de înțeles din 3D.

     Că multe lucruri, adesea contradictorii, pot fi adevărate în același timp.

   Nu am spus să tolerați lucruri oribile. Am vrut să spun să tolerați sentimentele voastre de neputință, ce vă crează suferința.
   De asemenea, dacă puteți evita acest lucru, dacă puteți evita ca un animal să fie măcelărit,  prin toate mijloacele ajutați-l,  și odată cu aceasta, veți pune capăt suferinței voastre de la bun început.
   Permițând suferința, eu o înțeleg ca o practică spirituală. De exemplu, nu vreau să vă permiteți să fiți maltratat. Trebuie să tolerați modul în care vă simțiți în legătură cu ceva care provoacă suferință.

   Gosia: Ok. Înțeleg și trebuie să mă gândesc mai mult la asta. Totuși, încă nu înțeleg prea bine această parte. Ai spus: Tu manifești orice, asupra a ce te concentrezi.
   Deci, dacă este suferință, atunci va fi mai multă suferință. Deci, în acest caz, ai vrut să spui că bebelușul suferind s-a concentrat asupra acesteia, înainte de această încarnare? Sau între vieți?

   Swaruu: Da. Oricât de greu ar fi să înțelegi din 3D, asta este ceea ce este.

   Gosia: Și în ce fel s-a concentrat el sau ea asupra ei? Adică, tu legi asta de Karma? Concentrat asupra acestuia ca în: "hei, vreau să experimentez suferința în continuare". De ce nu? Sau ca: „Încă trebuie să plătesc câteva legături.” Mă voi duce și voi suferi de data asta ".

   Swaruu: Conștiința este aceeași, înainte și după viață.
  Vedeți nașterea ca intrând într-o mașină. Ai ieșit din mașină: Înainte de viață. Te duci în mașină: ești în fizicitate. Dar simplul fapt că ai pășit în mașină, nu va schimba tot ce se întâmplă in mintea ta. Mergând în mașină nu vă va schimba prea mult atenția focalizată.

   Gosia: Excelent. Îmi place această analogie.

   Swaruu: Mulți explică acest lucru ca fiind Karma, da. Personal, cred că este doar o problemă de atenție, atât de simplu.

   Gosia: De ce se concentrează ei asupra suferinței, înainte de a veni aici atunci?

   Swaruu: Pentru că sufereau înainte.

   Gosia: Ok, atunci de ce sufereau înainte? Când a fost prima dată ?? Și de ce a avut loc prima dată?

   Swaruu: Fiecare va avea motivele sale. Această suferință poate fi atrasă viață după viață. O viață trecută foarte grea. La un moment dat, ei au căzut într-o capcană.

   Gosia: Da, dar sursa nu are vieți trecute și nici nu suferă. Deci, de ce suferă sufletele care provin din sursă? Sau cei care se întrupează din dimensiuni superioare? Semințe stelare, etc?
Ei nu s-au concentrat prea mult pe suferință, mai devreme. Sursa nu suferă.

   Swaruu: Sursa, prin natură, este totul și cuprinde totul. Nu are nici o judecată. Dacă sunteți complet lipsit de rezistență / suferință, atunci nu veți mai căuta expansiune. Încetezi să mai exiști.

   Gosia: Da, dar să fim logici pentru o clipă. Dacă suferim pentru că ne-am concentrat mai devreme asupra ei, de unde a venit prima suferință atunci? Din moment ce era la sursă,  sufletul nu s-a concentrat pe suferință?
   Simt că ceva nu este în regulă aici ... cu toată această imagine. Este ca și cum toate acestea ar fi un fel de raționalizare a ceva, despre care cred că NU ar trebui să aibă loc.
   Suferința este artificială pentru mine. Și mă refer în special la suferințe fizice puternice, boli, oameni care țipă de durere ... acest lucru nu este normal. Nu pot să accept asta, ca fiind normal.

   Swaruu: Ceva ți-a dat o tulburare de stres post-traumatic, și nu ai trecut peste ea. Cu toate acestea, asta este ceea ce au adus asupra lor. Au devenit cumva o potrivire de frecvență, cu acele evenimente. Fie că-ți place sau nu.
   Totuși, evenimente extrem de oribile, așa cum se vede în secțiunea roșie a ziarelor dvs.,  oameni fiind eviscerați de vii și similare ... Sunt doar mai mult Matrix, și nu i se întâmplă niciunui om real.

   Gosia: Ok. Îmi place chestia asta despre PTSD. Ceva mi-a dat o tulburare de stres post-traumatică! Are sens. Și ce a fost? Sau cine a fost? Sau ceva ne-a prins într-o capcană.

   Swaruu: Da, capcana. Te întrupezi, ceva îți scade frecvența, așa că devii o potrivire cu ceva nedorit care a provocat suferință, apoi te concentrezi pe faptul că vei primi și mai mult din asta, mori, dar ești așa traumatizat, având o tulburare de stres post-traumatic, din cauza suferinței, pe care o cari în următoarea încarnare.
   Este foarte, foarte greu să accepți că nu există victime nicăieri. Dacă persoana este reală,  atunci ea este stăpâna propriei sale realități.
   Și trebuie să înțelegem că fiecare dintre noi, 3D sau 5D, are o formă de PTSD. Suntem cu toții deteriorați.

   Gosia: Înțeleg. În acest moment, și vorbind despre Karma, va fi important să menționăm că deși ne facem pe noi înșine să revenim pentru a plăti orice, în esență, e propria noastră credință că ar trebui să reparăm ceva.
  Deci, una dintre modalitățile de a ieși din capcană, este să te ierți cu tărie pe tine și pe ceilalți, nu? Și vreau să spun: PROFUND. Ce alte modalități există atunci pentru a ieși din capcana suferinței?

   Swaruu: Corect! Dar chiar mai important decât iertarea altora, cheia este să te ierți pe tine însuți. Și asta este greu. Este greu, pentru că ESTE cauza Karmei și a reîncarnării în situații oribile, cum ar fi copilul de 3 ani cu cancer.
   Cu alte cuvinte, nimeni nu este inocent, nici măcar un copil nenăscut, întrucât cu toții ne purtăm problemele, credințele și PTSD-ul în fiecare viață nouă, în fiecare încarnare nouă.

   Gosia: Poate că o modalitate bună, de a ne ierta pentru ceva ce am greșit, este să ne dăm seama de ceea ce tocmai ai spus, că am servit doar ca o potrivire de frecvență cu propria creație a persoanei respective.
   Deci, chiar dacă am făcut ceva „rău”, doar le-am reflectat ceva al lor în același timp. Într-un fel sau în altul. Și acum este timpul să decidem: fără alte reflexii ale oricăror frecvențe față de ceilalți. Am terminat. Trecem mai departe.
   Deși acest lucru ar putea suna ca și justificând acțiuni negative față de ceilalți.

   Swaruu: Da, și da tu ai dreptate. După cum tocmai ai spus, dacă ați deveni o potrivire de frecvență pentru a face ceva greșit cuiva, acel cineva a fost, de asemenea, pe propria sa mână, o potrivire de frecvență, cu ceea ce faci tu greșit!

   Gosia: Exact. Privind-o în acest fel, ar putea ajuta în momentul încercării de a te ierta pe tine însuți. Că nimic din ceea ce faci, nu este pur și simplu din propria ta acțiune. Suntem cu toții înrudiți și co-creăm împreună. Totuși... nu este o justificare în vreun fel pentru a continua să facă rău altora.

   Swaruu: Da, nu este o justificare, totuși funcționează așa, deoarece Universul nu are nicio idee, nicio judecată, dacă ceea ce faci este bun sau greșit !
   Acum, dacă mă lași să devin mai ciudată ... A suferi și a fi în frecvența lucrurilor negative,  este doar unul dintre nenumăratele voastre linii temporale.
   Este alegerea ta să trăiești în cea în care te afli. Toate variantele, pozitive și negative, există deja. Tot ce trebuie să faceți, este să vă mișcați concentrarea atenției către experiențele pe care le doriți (fără a vă concentra pe cele pe care nu le doriți). Și făceți acest lucru modificându-vă frecvența.

   Gosia: Cum ne modificăm frecvența?

   Swaruu: Indicatorul sau calibrul frecvenței tale este fericirea ta. Te simți bine legat de ceva anume.
   De exemplu, dacă ți s-a oferit o afacere bună, dar „sentimentul tău lăuntric” îți spune că este foarte greșit... atunci va fi întotdeauna greșit, oricât de logic ar putea părea la început afacerea menționată.

   Gosia: Dar tu nu ești pe deplin fericită! Ce înseamnă atunci? Dacă știi toate aceste chei și lucruri, de ce ești încă nefericită într-un fel? Cum se face că nu o poți rezolva nici măcar din 5D? Este mult mai greu din 3D.

   Swaruu: Eu înțeleg cum funcționează lucrurile. Dar și eu îmi car PTSD-ul personal, și lucrez din greu să mă eliberez eu însămi de toate acestea și de toate aceste cercuri de reîncarnare a roții Samsara eterne.

   Gosia: Aveți și voi un fel de suferință atunci da, chiar și în 5D?

   Swaruu: Da, avem.

   Gosia: Dar mai puțin îmi imaginez? Și știți cum să le controlați mai mult, da? Înțelegeți mecanica acesteia.

   Swaruu: Aș îndrăzni să spun că majoritatea celor din 5D sunt pe cale să depășească această problemă. Dar controlul acestui lucru nu are nimic, sau puțin, de-a face cu a fi în 5D sau în orice densitate.
   Conștiința nu are limite. Poți fi liber și poți controla toate acestea, din orice densitate.
Singurul lucru care vă limitează, în 3D, 5D sau oriunde, este ideea voastră de a fi limitați.
Deoarece literalmente nu aveți limite, pentru că sunteți Sursa însăși ! Așadar a fi în 3D, nu este o scuză. Puteți transcende.

   Gosia: Excelent. Înțeleg. Acum, ai spus că suferim atunci când nu suntem aliniați la scopul nostru. Poate fi această suferință și fizică? Cum ar fi să ne pierdem picioarele, astfel încât să ne putem concentra mai mult pe scopul nostru de a scrie?

   Swaruu: Mintea este ca o maimuță, căutând mereu ceva pe care să se concentreze și să creeze o problemă din asta.
   O femeie s-a trezit ca fiind potrivită cu un accident de mașină, când și-a rupt piciorul. A rămas luni întregi într-un ghips. În acele luni, mintea ei, maimuța ei, s-a concentrat pe problema „piciorului” și ea, ce care este cu adevărat, ar putea înțelege în sfârșit că nu este doar corp ... datorită accidentului ei, ea a găsit iluminarea. După 4 luni într-un ghips, ea și-a revenit 100% din accident... acum are „Piciorul” din nou și este ca înainte... dar ea acum rămâne luminată.
   Totul se întâmplă pentru un motiv. Nimic nu este doar întâmplare.

  Gosia: Vorbind despre durerea fizică și încercând să înțelegem toate motivele din spatele ei,  de ce mai există încă atâta suferință fizică? Adică, de ce trebuie să doară atât de mult corpul nostru? Dacă doare mai puțin, ar putea servi de asemenea scopului său.
   Adică, există oameni arși până la moarte, înjunghiați până la moarte ... cantitatea de durere fizică este copleșitoare. De ce a fost concepută astfel? Mă opun acestui lucru !
   Înainte de a vă cunoaște, obișnuiam să spun: am de gând să apelez la oricine a proiectat corpuri umane. Este o nebunie cantitatea de durere pe care acest corp poate să o simtă !

   Swaruu: Există o limită. Nu este o durere nelimitată, există doar atât de multă durere pe care un corp o poate suferi, înainte de a leșina. Cu toate acestea, este prea mult. Sunt de acord.

   Gosia: Ești de acord? Deci la cine apelăm pentru asta? Cine este responsabil?

   Swaruu: Majoritatea acelor dureri ale corpului sunt experimentate în 3D, deoarece corpul nu este complet și se uzează, îmbătrânește. ADN-ul nu este complet, deci nu se poate vindeca corect.
   În 5D există încă multă durere, dar cred că nu este același lucru ca și în 3D care e mult mai densă, mai greu de suportat !
   Și din punct de vedere tehnic, voi sunteți responsabili pentru proiectarea corpului vostru și a corpului „uman”!

   Gosia: Ce vrei să spui cu „eu sunt responsabilă”?

   Swaruu: Pentru că tu, din perspectiva ta, că înțelegi sau nu, ești Sursa însăși.

   Gosia: Da, dar vreau să spun... lăsând Sursa deoparte ... trebuia să existe o rasă a creatorilor ... rasa creatorilor de biologie a ființelor sau ceva de genul acesta, care a conceput asta.
ARHITECȚII vehiculelor materiale. Corpul nu s-a proiectat singur. Sau a făcut-o? A apărut pur și simplu din eter?

   Swaruu: Tu ești o potrivire de frecvență cu corpul tău, de aceea te afli în el. Nu poți lăsa Sursa deoparte, pentru că EȘTI sursă. Corpul tău este reflectarea perfectă a intenției tale de concentrare. Tu l-ai creat, tu l-ai conceput. Se vede prin simplul fapt că te afli în el.
   A fost un designer original. Din orice scop adevărat ... Tu ești designerul. Sunt foarte serioasă. Nu este nimeni deasupra ta. Nu ești o victimă. Nu există o forță mai mare. "Tu ești" aceasta.
   Există doar nume și roluri. Dar tot ce există, toată lumea ești tu, toată lumea este sursă. Vă uitați doar la alți „voi”, deoarece totul se întâmplă acum și nu mai e timp. Toată lumea este de asemenea tu. Ei ar fi un alt loc de atenție concentrat al tău, dar trebuie să subliniez că ei SUNT tu.

   Gosia: Ok, înțeleg complet asta ...  dar la un alt nivel al eului ... Insist ... cine sunt creatorii  Arhitecți ai corpurilor...? De exemplu... și voi sunteți EU, amândoi suntem Sursă. Dar sunteți și Taygetani. Aveți sarcini diferite. Și eu aici, totuși sarcini diferite.
   Deci Sursa, prin tine și mine, este împărțită în sarcini diferite. Deci, în același mod, probabil a existat un strat arhitect din Mine care a proiectat corpuri.
   Aș dori să întâlnesc un strat din mine care a proiectat corpul fizic, astfel încât să pot face apel legat de gradul durerii fizice. Vreau să identific acea parte din mine care a proiectat corpul. Știi cine este mai precis? Pentru că trebuie să fac apel. PENTRU MINE.

   Swaruu: După cum arată înregistrările istorice, sursa inițială a corpului uman este de înainte de Marea Extindere de la Vega Avalon și Vega Lyra. Dar înregistrările și istoria s-au pierdut în război, în urmă cu peste un milion de ani. Ceea ce ne ceri tu, noi cerem cu toții aici și vrem cu toții să știm.
   Totuși, după cum funcționează lucrurile, știm că toți suntem doar reflexia noastră și că am manifestat corpurile în existență, dar materie ca atare nu există și este doar energie potențială așezată într-un loc temporar numit „tu”, din cauza atenției concentrate a conștiinței tale.

   Gosia: Incredibil. Foarte bine, Swaruu și atât de interesant. Îți mulțumesc pentru toate răspunsurile tale și pentru chat-ul nostru de astăzi. Multe de contemplat.
   Este atât de important să reamintim în continuare oamenilor de puterea creatoare pe care o au asupra a tot în realitatea lor.

   Swaruu: Da, acest subiect a fost extrem de important pentru oameni să-l înțeleagă.  Mulțumesc Gosia, de asemenea.

Pe curând !


 Vizionare Plăcută!



  Linkuri alternative:  AICI 1  și AICI 2

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      
Paul Marian

Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.