Preventiv/Anticipativ sau/și ca copie de Securitate, ținând cont și de o eventuală închidere a FB, YT și tot de Google, pun la îndemâna celor interesați un canal cu video din seria CoTa, un grup pentru același subiect sau temă și alte mijloace de distribuție alternative :

Clasicul YT (cât mai funcționează): https://www.youtube.com/c/PaulMarian/videos

CoTa GRUP: https://t.me/joinchat/SndJYD5CydkFWKOD

MeWe grup: https://mewe.com/group/5f86fe829e23cf59878b7535

Sau https://reteaua-romaneasca.live/PaulMarian

https://ok.ru/profile/577213801127 și https://vk.com/videos183567958

Dacă ești Preventiv, posibilele belele se reduc.

Dacă ești Reactiv înseamnă că te-au prins în Ofsaid.


joi, 2 iulie 2020

CoTa (27): ȘTIINȚA TERESTRĂ


   Oamenii încă din copilărie, au fost condiționați să depindă de aprobarea și ghidarea „celor mai vârstnici” sau al „oamenilor care știu mai mult ca ei”, ca și autorități. Mai întâi părinții, apoi profesorii de la școli și într-un final, guvernele și religiile.
   Populația este obișnuită să i se ofere o informație completă și digerată, este obișnuită să i se spună ce este realitate, ce este fals, ce este adevărat, ce este și nu este etic, ca să spunem așa, să aprofundeze, să analizeze, să cerceteze, să pună la îndoială, nu face parte din ei. Doar foarte puțini sunt capabili să iasă din condiționare.
    Asta este preconceput, deoarece ceea ce vor controlorii este să aibe populația complet dependentă de ei la toate nivelele și de ceea ce vor ei să le ofere, ca și realitate.

    ȘTIINȚA TERESTRĂ * TAYGETA (Pleiade)

    Acesta este articolul scris de Swaruu din Erra (TAYGETA, Pleiade) o femeie ET cu care am un contact în scris.

   Falsitatea Științei Pământului

   Bine-ați venit, bună. Eu sunt Gosia, de la Agenția Cosmică. Am onoarea să vă prezint acest articol, scris de Swaruu însăși. Articolul despre Știința Pământului.
   Ieri mă gândeam ce aș putea să adaug la acesta. Ce aș putea adăuga, ce altceva aș putea spune? Și adevărul este, că nu știu ce altceva aș mai putea spune. Totul este așa de bine explicat, în articolul în sine.

    Trebuie să spun că am învățat foarte mult eu însămi, deoarece știința nu este partea mea forte. Deci și eu am învățat destul de mult. Articolul vorbește de ce să n-ai încredere în Știința Terestră. Ce limitări are și de ce, și ce agendă se ascunde în spatele științei umane.
Cum suntem conduși să credem doar ceea ce ne explică ei nouă, ce ne spun autoritățile.
   Și ca un exemplu în această direcție este mama mea. Eu mă aflu aici în Polonia, vizitându-mi părinții, și ieri m-am plimbat un pic cu ea și i-am explicat un pic despre subiectul pleiadian. Ea este singura din familia mea cu care pot să vorbesc un pic despre asta, uneori.  Și i-am spus că Swaruu vine de pe Erra, soarele TAYGETA din Pleiade.
   Și prima întrebare pe care mi-a pus-o : „dar această planetă este deja recunoscută? Noi știm de existența ei?” Este prima întrebare pe care o pun mereu oamenii. Oamenii verifică mereu ce spun oamenii de știință, care sunt ca o „Biblie” pentru noi. Deci articolul se va ocupa și de asta, printre altele.
   Se va menționa de asemenea Dezvăluirea ET oficială, se va vorbi despre descoperirea craniului ET și ce s-a întâmplat acolo și de asemenea se va vorbi despre energia liberă,  despre mecanica cuantică și va explica cum lumea este dominată de idei materialiste, reducționiste și deterministe și cum toate astea împreună susțin sistemul matricei care a fost creat pentru ... ei bine, pentru multe lucruri, nu așa de pozitive.
   Va menționa de asemenea metoda științifică pe care oamenii de știință o aplică mereu, și cum această metodă este foarte limitată ... deoarece funcționează și poate fi aplicată  fenomenelor din lumea fizică, dar pentru ca știința să fie capabilă să avanseze, această aceiași metodă științifică deja nu se mai poate aplica. Este modalitatea de a-ți auto-asasina propriul progres.
    Acestă metodă științifică prin care „ceea ce este real este doar ceea ce poate fi dovedit și observat” această metodă auto-sabotează progresul științei în sine și astfel, nu se poate extinde. Așa că Swaruu va vorbi și despre asta.

   Vă recomand să vedeți articolul până la final, deoarece în opinia mea, este chiar mai interesant în partea a 2-a, unde sunt dezvoltate niște concepte. Și trebuie să spun că eu am devenit chiar și emoționată ... am simțit cum îmi vin lacrimi în ochi în partea a doua, deoarece articolul este destul de puternic, clar și direct, și am realizat cât de extinsă este manipularea aici pe Pământ și tot ce se petrece, ceea ce m-a emoționat ... destul. Deci asta este ... vă las cu articolul.
   Amintiți-vă că este un articol scris de însăși Swaruu, de ET, din perspectiva lor asupra noastră de aici de pe Pământ, asupra științei noastre pământene. Știința nu va fi capabilă să crească, dacă este controlată în mod exclusiv și se bazează doar pe concepte fizice.
   Acolo sus ei sunt foarte evoluați tehnologic și științific, dar și spiritual. Iar ei includ concepte metafizice înalte, astfel încât știința se poate expansiona așa. Fără asta, noi nu vom putea fi capabili să avansăm, nu vom putea să ieșim din cadrul limitat pe care știința și l-a auto-impus. Sau ei bine ... știința ... sau cine se află în spatele științei. Ei bine, mulțumesc foarte mult. Bucurați-vă mult de acest articol foarte important.
   Mulțumesc foarte mult și până la următorul video, ne vedem curând!

    Aceia care sunt la putere, indiferent cine sunt, singurul lucru care contează pentru ei este să aibe mai multă putere și mai mult control, și să-i susțină pe cei care-i au deja astfel încât interesele binelui comun sunt departe de a fi în mințiile lor. Lor nu le pasă de populație, ei vor să o exploateze.
   Pe Pământ există două tipuri de știință: 1) Ceea ce este oferit populației în general, și 2) Cea care este folosită de controlori sau de cei aflați la putere. De fapt, dacă informația vine  de la orice organizație guvernamentală, voi ar trebui să vă îndoiți imediat de veridicitatea acesteia, din moment ce vine de la surse care sunt conectate cu sistemul de control mental.
   Guvernul va oferi publicului doar informație filtrată și mereu cu un scop anume și atent planificat. La un anumit nivel, ei ar putea să facă ceva treabă adevărată, dar ca și regulă, voi ar trebui să vă îndoiți de ei imediat.
   Dacă ei ar fi fost oameni de știință, fără o agendă controlată de guverne, ei ar fi direct implicați în munca oamenilor de știință cum ar fi Nicola Tesla, printre mulți alții care au fost pur și simplu șterși din câmpul științific public, mulți dintre ei murind în închisoare, în sărăcie și uitați sau uciși, munca lor evident valoroasă a fost ignorată că nu avea un scop utilizabil sau exploatabil pentru agendele lor de control.

    Nu aveți încredere în ei să vă ofere informații adevărate sau de încredere, în special în privința domeniului cosmologic. Întregul sistem științific de pe Pământ este în declin,  publicul nu va vedea asta foarte clar, dar știința de pe Pământ este un adevărat haos.
   Știința astăzi este deturnată de interesele celor puternici, fie cu agende de control, politici sau agende economice unde mai întâi, ei crează o teorie cu un scop specific și apoi ei fac toate experimentele și observațiile necesare pentru a dovedi acea teorie ca fiind adevărată.
  Rezultatele sunt ajustate și filtrate, folosindu-i doar pe cei care sunt de acord să dovedească faptul că o anumită teorie este adevărată.
   S-a verificat că rezultatele experimentelor, diferă enorm depinzând de cine le finanțează.  De asemenea ei plătesc reviste, care au legătură cu știința, să le publice teoriile ca și cum ar fi adevărate și dovedite, când de fapt sunt doar teorii.
   Și astfel cei care citesc și cred că ei sunt niște savanți în știință deoarece le-au citit, ei vor fi în mod precis, responsabili că le repetă din nou și din nou și astfel ei vor ajuta la incorporarea ușoară a acestor idei în restul populației și astfel o idee falsă se va împrăștia pentru un anumit scop: să devieze adevărul.

   Oamenii încă din copilărie, au fost condiționați să depindă de aprobarea și ghidarea „celor mai vârstnici” sau al „oamenilor care știu mai mult ca ei”, ca și autorități. Mai întâi părinții, apoi profesorii de la școli și într-un final, guvernele și religiile.
   Populația este obișnuită să i se ofere o informație completă și digerată, este obișnuită să i se spună ce este realitate, ce este fals, ce este adevărat, ce este și nu este etic, ca să spunem așa, să aprofundeze, să analizeze, să cerceteze, să pună la îndoială, nu face parte din ei. Doar foarte puțini sunt capabili să iasă din condiționare.
    Asta este preconceput, deoarece ceea ce vor controlorii este să aibe populația complet dependentă de ei la toate nivelele și de ceea ce vor ei să le ofere, ca și realitate.

   Simplul fapt că oamenii doresc dezvăluirea oficială a ET, ne arată că majoritatea populației umane este incapabilă să gândească pentru sine însăși, așteptând doar ca un mare „tătic”,  care este un om de știință acceptat social sau mai bine încă, un guvern, care să anunțe oficial, existența altor rase ET. Altfel, ei pur și simplu nu pot face parte din realitatea lor, chiar dacă dovezile au fost mereu în fața ochilor lor.
   Metoda științifică cere ca pentru ceva, o teorie să fie acceptată ca fiind validă, are nevoie să fie dovedită și observabilă.

   În cosmologie și astrofizică, știința umană este slabă în special deoarece bazându-se pe aceleași reguli ale metodei sale științifice, ceea ce ei susțin ca fiind adevăruri nu a fost dovedit, totuși, ei prezintă teoriile lor ca fiind adevăruri de necontestat.
   În domeniul astrofizicii și cosmologiei, știința umană folosește modele matematice pentru a verifica veridicitatea vre-unui argument sau teorie, când modelele bazate pe matematici au fost dovedite, de știința umană în sine, asta generează sisteme sau realități auto-sustenabile, într-un fel, universuri numerice care reflectă doar dacă ceva este valid sau nu,
în interiorul cadrului de referință propriu sau al sistemului lor logic numeric, creând în sine o sub-realitate matematică, care nu are nimic de a face cu realitatea obiectivă externă.
    Problema anterioară este de o așa magnitudine, că până și modelele matematice acceptate social sunt adeseori în conflict unele cu altele, oferind soluții contradictorii, dar valide, din punct de vedere al formulelor matematice, care le susțin.
   Exemplul de mai sus este incapacitatea științei terestre să se unească într-o singură teorie  a relativității și mecanicii cuantice. Aceasta este cunoscută ca fiind problema câmpului unificat, care nu poate fi rezolvată deoarece ambele sisteme matematice sunt adevărate, din punct de vedere al ecuațiilor care le susțin, totuși, atunci când le compari pe una cu cealaltă,  ele intră într-un conflict iremediabil.

   „Teoria relativității nu este nimic altceva decât un morman de bălegar ambalat într-un celofan colorat al matematicii.” (Nicola Tesla)

   Un alt exemplu al unei teorii care a fost acceptată, ca fiind adevărată, este Teoria Corzilor.  Este pur și simplu un sistem matematic auto-sustenabil, care este imposibil de verificat așa că, dacă este să respecți Metoda Științifică, aceasta este falsă.
   O altă problemă foarte serioasă este aceea că știința pământeană a luat viteza luminii ca o constantă universală, când ei înșiși au verificat că viteza luminii este afectată de  interacțiunea unor factori cum ar fi apropierea de o masă sau un obiect stelar, ceea ce este contradictoriu.

   Știința terestră este de asemenea incapabilă să înțeleagă alți factori ce pot afecta timpul,  cum ar fi Conștiința.

   Dacă viteza luminii nu este o constantă, cum pot să vă asigure ei că este imposibil să se depășească viteza luminii pentru a se acoperi marile distanțe, care separă o stea de alta?
   Ei folosesc ultimul argument împotriva prezenței altor rase, în vecinătatea Pământului.

   Știința terestră este materialist - reducționistă, în natura ei, în care se presupune că ceva este consecința sumei părților sale, când rezultatul este foarte diferit. Disecarea unei ființe umane nu va explica cum se comporta, cum era sau de ce era în viață.
   Aici există un alt fenomen care apare la oamenii care se cred deschiși, nu sceptici și cu o mare cunoaștere, în subiectul pe care ei cred că-l domină. După ce au investit foarte mult timp și efort, o viață întreagă, în investigarea subiectului respectiv, ei intră într-o „Disonanță Cognitivă” care este o spirală de negare, nefiind capabili să proceseze noile informații,  indiferent cât de puternice sunt, deoarece intră în conflict cu sistemul de credințe, pe care acest individ le-a creat pentru el însuși, cu foarte mult timp și efort. Astfel ei devin ceea ce au atacat sau cei care i-au atacat pe ei. 
   Ei nu sunt capabili să asimileze informații noi. Ei se agață de credințele lor care le-au servit și ca o metodă de susținere, fie economică sau existențială.
   Ei văd noua idee ca un afront personal sau un atac la integritatea și supraviețuirea lor.

   „O credință nu este nimic altceva decât o idee, căreia individul i-a oferit o mare încărcătură emoțională.”

   Știința modernă nu este bazată pe cercetarea adevărului, așa cum cineva ar putea crede că ar trebui să fie, ci se bazează pe căutarea de scuze pentru a valida teorii impuse.
   Metoda științifică funcționează foarte bine pentru a descrie lumea fizică, dar încetează să funcționeze, imediat ce-i este prezentat ceva ce nu este observabil. Multe lucruri sunt verificabile empiric și acceptate ca realități, dar știința nu le poate verifica și cu atât mai mult imediat ce intrăm în aspectele legate de conștiință și cosmologie.
   Pe Pământ, știința a devenit o altă religie în care totul trebuie acceptat de preoții acesteia  care sunt oameni de știință acceptați social, care au realizat acel statut fiind de serviciu puterilor, aflate în controlul planetei, în esență, celor care-i plătesc, ca ei să falsifice rezultate sau să deformeze investigațiile, astfel încât acestea să se potrivească prin forță cu tot ceea ce au nevoie șefii lor.
    În trecut, orice concept sau idee, mai întâi trebuia să fie acceptată de înaltul preot al Vaticanului, astăzi trebuie să fie de înaltul preot al științei.
   Restul populației ce nu are acces la rezultate și la procedurile ce au fost folosite pentru a le atinge, trebuie să accepte ceea ce acești preoți ai religiei științifice le dictează ca fiind adevăruri prin impostură, așadar, știința pe Pământ a devenit o dogmă, care este echivalentă cu o religie.

   Populația umană este deja condiționată să creadă că dacă ceva nu este dovedit științific, atunci nu este real. Și încă odată, noi picăm în condiționarea că noi trebuie să depindem de vre-un fel de autoritate. Și aceasta a fost folosită ca o scuză, pentru a arunca o mulțime de lucruri.
   Studii științifice de înalt nivel, sunt făcute doar pe subiecte ce-i vor servi pe cei puternici să realizeze ceva din agendele lor și orice altceva este pur și simplu aruncat, deoarece nu are nicio folosință pentru ei.
   Mulți oameni de știință care lucrează independent, au oferit concluzii revoluționare și cu rezultate dovedite complet cu cele mai riguroase metode științifice, dar când rezultatele lor sunt publicate sau expuse comunității, sunt discreditate rapid și chiar ridiculizate dacă acestea nu se încadrează în parametrii dictați de știința oficială.
   Acesta este cazul cercetătorului Lloyd Pye, care a dovedit fără îndoială, folosind câteva metode și ocupându-se de problemă din diverse unghiuri, că un craniu pe care i l-au oferit alți oameni era cu adevărat unul extraterestru sau hibrid ET.
   Oamenii de știință oficiali au discreditat informația codării ADN, care fusese în mod clar clasificată ca fiind ne-existentă și necunoscută pe Pământ. Ei au spus doar că acest craniu  corespunde unui copil cu hidrocefalie, când chiar și analiza legistă a oaselor a determinat că era un individ adult și că materialul din care era făcut este cumva similar cu dentina și nu cu osul. Și nicio informație nu este suficientă să le schimbe poziția în această privință și au făcut o campanie extensivă pentru a discredita munca lui.

   ADN-ul codat, dovedit a fi din afara Pământului, este una din cele mai puternice dovezi,  susținând existența ființelor umanoide ET.
   Iar știința oficială l-a discreditat și ridiculizat, iar acesta este doar un exemplu, printre multe altele.

    „Oamenii de știință au o imaginație vie și intuitivă, deoarece ideile noi nu sunt generate prin deducție, ci printr-o imaginație creativă artistică. (Fizicianul Max Planck)

   Genul de știință care ajunge la populație, este complet deturnată de controlori. Deși este eficientă în descrierea lumii fizice și pentru crearea de dispozitive și aparaturi de bază, este prin natura ei limitată la 3D, și astfel, la Matrice. Se supune ideilor bazându-se pur și simplu, pe Mecanica Newtoniană, în care Universul este redus la a fi o construcție pur materială, în care Universul = Materie.

    Știința de pe Pământ reduce totul la 3 aspecte sau consecințe:

1) Materialismul, care susține că nu există nimic în afara materialului și observabilului;

2) Reducționismul, care este metoda de analiză a ceva complex prin suma părților sale;

3) Determinismul, unde este argumentat că toate evenimentele și toate acțiunile,  incluzându-le pe cele umane, sunt cauzate de ceva extern voinței individului.

   S-a argumentat că ființa umană, nu are niciun control asupra a nimic și că nu poate fi făcut răspunzător pentru propriile sale acțiuni. Această limitare fundamentală a științei umane,  aduce consecințe foarte serioase pe multe nivele. Apare ca un răspuns sau o reacție la impunerile religioase, așa că are o tendință clară și puternică de a discredita orice nu este observabil, să evite orice are legătură cu știința interioară și credința.
   Știința umană are o tendință puternică de a discredita tot ceea ce nu este în lumea fizică și tot ceea ce are de a face cu conștiința, intuiția și alte planuri existențiale. Așadar, pentru știința pământului, singurul lucru ce contează este logica, iar înțelepciunea interioară, cum ar fi intuiția, ce o poate contrazice, este respinsă.

    Asta cauzează o separare clară a individului de sursa originară.

   În cadrul Materialismului, nimic fizic nu are nicio valoare pentru societate, iar asta va rezulta într-o nefericire inevitabilă și disperare a populației fiind capabili să-și satisfacă doar nevoile lor cele mai de bază, ignorând toate aspectele creșterii spirituale reale. Asta cauzează o opoziție dualistă între gândirea religioasă, care este confundată cu spiritualitatea pe de-o parte și gândirea științifică pe de alta, făcând astfel imposibil de incorporat aspectele spirituale și ne-materiale în știință, astfel limitându-i raza de acțiune și, în consecință, rezultatele acesteia.
   Asta a făcut ca animalelor să le fie negate drepturile de a fi respectate ca persoane ce sunt,  întreținând exploatarea incalculabilă și oribilă și suferința, la care acestea au fost supuse de-a lungul secolelor. Animal, înseamnă ceea ce este animat, ceea ce are anima, adică suflet.

   În același fel, toată suferința umană ne-fizică este de asemenea discreditată de știință ca fiind probleme de adaptare la mediu, și ca și probleme de lipsă chimică în corp. Exemplu perfect de reducționism.

 „Nu este nicio realizare să fii bine adaptat la o societate profund bolnavă.”

   Valorile științei umane sunt inversate, persoana, individul, sentimentele, spiritualitatea, nu au nicio valoare, iar materialul și inanimatul da.

   Reducționismul, limitează știința la fizic și la verificabilul imediat, unde lucrurile sunt explicate prin suma părților lor. Ignorând prin asta funcționarea întregului, ce include aspecte ne-materiale, din alte planuri existențiale sau spirituale, limitând încă odată,  posibilitățile acesteia și rezultatele.
   Iar determinismul stă la baza întregului materialism și reducționism prin înlăturarea întregii valori ale persoanei și conștiinței, care pur și simplu nu au validitate pentru sistemul lor de gândire. Asta face ca ființele umane să intre într-o stare constantă de mentalitate de victimă, în care ei nu au niciun control asupra vieților lor, nu au niciun control pe nimic. În consecință, ei vor ceda controlul întregii lor puteri către o autoritate care promite să le rezolve problemele.
   Așadar, determinismul, ca un efect al științei materialiste, este perfect pentru controlorii, care au impus toate astea, cu unicul scop de a controla populația.

   Știința terestră este limitată artificial în așa fel că poate oferi rezultate doar despre ceva ce va servi mereu controlorii și este concepută să limiteze percepția realității la un coridor îngust care va ghida oamenii să se miște în direcția exactă pe care o dictează controlorii.
   Controlorii planetei Pământ au conceput știința în felul acesta, cu toată intenția. Aceasta doar îi limitează pe oameni în toate și-i ajută pe ei să-și mențină puterea.
   Știința Pământului este un țarc pentru mintea umană, așa că oamenii nu pot dezvolta nimic ce nu este aprobat de controlori și care nu se află în planurile acestora.

  „Știința de pe Pământ este concepută de controlori cu scopul exact de a menține oamenii  într-un anumit cadru sau limită, pentru a le controla, limita și direcționa expansiunea științifică și intelectuală. (Swaruu de pe Erra)

   Știința de pe Pământ este o caricatură ultra-redusă a adevăratei științe, care este observată de toate celelalte rase. Aceasta nu poate oferi populației umane nici energie liberă și nicio o explicație de încredere în termeni cosmologici, deoarece ambele aspecte trebuie să incorporeze factori legați de spiritualitate și conștiință, factori ce implică alte planuri existențiale fără de care, rezultatele lor nu sunt adevărate.

   În privința energiei libere, știința terestră n-o poate explica fără să acceseze alte planuri  cum ar fi acel așa zis eter, de exemplu, pe care ei nu-l acceptă că ar exista. În plus, pe lângă limitarea din concepție, știința este controlată și filtrată de cei de la putere, astfel încât, dacă cineva independent, reușește să dezvolte ceva în afara parametrilor lor, ei vor intra imediat  să șteargă munca acestora, și în multe cazuri, să șteargă și persoana.
   Ei nu pot permite dezvoltarea de tehnologii care nu sunt sub controlul lor, deoarece asta ar cauza o cascadă de consecințe împotriva lor, deoarece Matricea lor ar începe să se dizolve  când rețeaua lor de minciuni este expusă. Ei nu vă pot oferi nimic din ce nu se află în interiorul coridorului-țarc.

   În timp ce mecanica cuantică fac primii pași pentru a explica concepte complexe ce implică conștiința și ne-materialul, încă odată, aceasta reduce tot ceea ce se referă la alte planuri existențiale la explicații cu modele pur matematice și în consecință, inventează concepte cum ar fi Materia Întunecată sau particule de gravitație, gravitoni, care se spune că ar fi un element cuantic de bază ce poartă o încărcătură gravitațională, asta în cadrul teoriei corzilor, care este un exemplu perfect de model materialist și matematic ultra-reducționist și auto-sustenabil care diferă complet de realitate.
   Dacă acești controlori permit anumite concepte legate de conștiință, foarte limitate, să fie transpirate în explicațiile științifice în mecanica cuantică, asta se întâmplă deoarece asta nu are niciun folos practic pentru populația umană căreia îi lipsește capacitatea de a verifica  teoriile spuse.

   Chiar și mecanicile cuantice sunt într-un acord perfect cu limitele țarcului științei terestre.  Știința umană și controlorii acesteia mai întâi critică și invalidează concepte și teorii, de la indivizi strălucitori care au dezvoltat propriile lor metode de cercetare bazându-se doar pe faptul că acestea nu corespund metodei științifice stricte, în consecință ei o numesc o pseudo-știință neverificabilă și deoarece rezultatele trebuie acceptate prin credință.
   Acum, aceiași știință acceptată social pe care matricea o impune asupra populației umane,  pe care aceasta o acceptă prin credință propriile lor teorii care sunt imposibil de verificat în afara cadrului auto-susținut al schemei lor logice matematice sub premisa că „deoarece eu spun asta, deoarece eu sunt autoritatea”.
   Asta este irațional și este un act criminal împotriva populației umane, care trebuie să-i creadă orbește pe ei. Aceiași populație este condiționată să creadă pe ei „ca fiind o autoritate” și deoarece ei văd acele argumente dificil de înțeles, în reviste și programe documentare care au costat milioane de dolari, așadar acestea sunt impresionante pentru oameni, dar ei doar acoperă adevărul cu „artificii, oglinzi și mărele de sticlă.”

   Din moment ce știința terestră este limitată la 3D din punct de vedere al cosmologiei, îi este imposibil să o explice în afara cadrului limitat al matematicii. Modelele lor diferă complet de realitate și din punct de vedere al observării empirice este limitată doar la gama de percepție a 3D.
   Să fii în stare să observi și să analizezi doar aspecte cosmologice în cadrul acoperirii  înguste a densității 3D, când întreg universul este compus din mai multe elemente expansionate și care cuprind o totalitate, care include toate planurile de existență. Știința Pământului ignoră aceste aspecte complet. Așadar, concluziile acesteia sunt complet greșite.

   „Dacă percepția și conștiința voastră este de mărimea unei cutiuțe, realitatea voastră și universul vostru vor fi doar de mărimea potrivită pentru a se potrivi acelei cutiuțe. Dacă aveți o conștiință și o percepție mai expandată, realitatea voastră va fi în consecință și cu aceiași măsură, mai expandată.
   Cu cât e mai mare conștientizarea, cu atât mai mare și percepția realității. Este direct proporțională.” (Swaruu de pe Erra)

   Și în această privință, aici vreau să menționez că pentru acel motiv, pentru scepticii de acolo de pe Pământ, în privința informației oferite de noi, aceasta este foarte dificil de asimilat de ei, din moment ce aceste concepte  nu se potrivesc în cutiile lor mentale și este mai ușor pentru ei să le desconsidere sau să pice în scepticism sau chiar să ridiculizeze mai mult, dacă ei cred că deja domină subiectul.
   Așadar, cu cât este mai mare conștientizarea, cu atât mai bună este receptarea noilor informații.
   Scepticismul de aici este doar un instrument al oamenilor, prin care neagă că ei nu știu totul, și că ei nu sunt capabili să integreze în mintea lor o cunoaștere nouă ce merge dincolo de ceea ce ei au învățat deja.

   În afara cadrului pur științific, controlorii din cabală ai Pământului au implementat sisteme foarte eficiente de discreditare, care sunt activate împotriva oricărei persoane sau oricărui eveniment ce este în afara cadrului sau țarcului științific acceptat.
   După cum am menționat deja, ei confiscă lucrările neautorizate și progresele, discreditează sau chiar ucid pe inventatorii lor.
   În plus la asta, noi trebuie să adăugăm aspectele de control mental la care populația umană este supusă.
   Mass media fiind cea mai eficientă metodă, prin care scala de valori este programată la propriu, ce este posibil și ce este imposibil.
   Apoi însăși populația Pământului servește ca un filtru sau mecanism de control, ca și agenți din proprii membrii, care pot fi chiar și rude sau cunoștințe ale celor care părăsesc țarcul matricei științifice, imediat tind să îi atace așa cum leucocitele din sânge, atacă o infecție.

   Orice persoană cu o idee diferită sau radicală, de orice fel, va fi automat ridiculizată, izolată de societate și în majoritatea cazurilor de către propria lor familie. Foarte puțini au tăria și convingerea de a continua cu felul lor de a fi și cu munca lor alternativă, în ciuda unei așa rezistențe fenomenale. De aceea eu menționez în alte mesaje că populația umană este matricea în sine.
   Prin aceiași condiționare și control mental al populației umane, pe care aceasta o primește  în multiple feluri și din multiple surse, ei sunt obișnuiți să primească informația și să n-o pună la îndoială, presupunând că ceea ce au primit, este adevărul.

    Am aplicat asta argumentelor împotriva existenței și prezenței vieții ET în afara Pământului. De fapt, făcând o mică cercetare, puteți verifica fiecare dintre telescoape,  telescoape radio și orice alt mijloc tehnologic de observare și cercetare al cosmosului, este administrat de iezuiți, care sunt nimeni alții decât Illuminati, ei sunt cabala.
   Toate informațiile de la telescoape și agențiile spațiale sunt editate și le lipsește complet veridicitatea.

   Populația umană este condiționată prin mass media să presupună că dacă ceva ca o prezență ET, o navă, de exemplu, ar intra în apropierea Pământului, asta imediat s-ar afla „la știrile de pe canalul 8”.
   Trebuie să realizați această problemă, limitarea științei Pământului, ce a devenit dogmă,  care a devenit o altă religie.

   Trebuie să vă folosiți știința ca pe un instrument foarte  folositor pentru anumite lucruri,   dar foarte limitat pentru altele, în special pentru tot ceea ce este cu adevărat important.  Trebuie să purtați mereu asta în minte.

   Auto-responsabilitatea este cheia mereu. Aveți maturitatea să luați propriile voastre decizii, și să vă creați propria voastră realitate.

   Nu o acceptați pe a altora doar pentru că ei vin dintr-o poziție de autoritate social acceptată, și astfel din Matrice. Să-ți creezi propriu sistem de valori și propriul tău univers este cheia. (Swaruu de pe Erra)

   Pe curând !


 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2



  Linkuri alternative: AICI 1 și AICI 2

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.