Preventiv/Anticipativ sau/și ca copie de Securitate, ținând cont și de o eventuală închidere a FB, YT și tot de Google, pun la îndemâna celor interesați un canal cu video din seria CoTa, un grup pentru același subiect sau temă și alte mijloace de distribuție alternative :

Clasicul YT (cât mai funcționează): https://www.youtube.com/c/PaulMarian/videos

CoTa GRUP: https://t.me/joinchat/SndJYD5CydkFWKOD

MeWe grup: https://mewe.com/group/5f86fe829e23cf59878b7535

Sau https://reteaua-romaneasca.live/PaulMarian

https://ok.ru/profile/577213801127 și https://vk.com/videos183567958

Dacă ești Preventiv, posibilele belele se reduc.

Dacă ești Reactiv înseamnă că te-au prins în Ofsaid.


vineri, 26 iunie 2020

CoTa(26): CARANTINE. De ce ?





   Mulți doctori din lumea întreagă sunt de acord că această carantină este o mare greșeală.  Experți și doctori spun că nu are niciun sens și au cheltuit foarte mult timp și energie  explicând de ce nu are sens, dintr-un punct de vedere medical. Alți experți spun că nu are sens nimic, dar deși asta e destul de evident, eu simt că trebuie să fie spus: nu există niciun virus, nicio pandemie, totul este politic și legat de mass media, așa cum s-a spus deja.

   Aneeka from Temmer - fragment dintr-o conversație recentă (CARANTINE)

Vocea: Claudia

   Ceea ce se întâmplă este asta: Nu e nevoie să vorbim, dacă există sau nu un virus. 

   Nu contează! 

   Mulți doctori din lumea întreagă sunt de acord că această carantină este o mare greșeală.  Experți și doctori spun că nu are niciun sens și au cheltuit foarte mult timp și energie  explicând de ce nu are sens, dintr-un punct de vedere medical. Alți experți spun că nu are sens nimic, dar deși asta e destul de evident, eu simt că trebuie să fie spus: nu există niciun virus, nicio pandemie, totul este politic și legat de mass media, așa cum s-a spus deja.

   Apoi apare întrebarea: pentru ce sunt carantina, izolarea și distanțarea socială?

   După cum știe toată lumea, sunt pentru a impune frica. Astfel oamenii intră în modul de supraviețuire, și astfel în această stare devin obedienți sistemului. Un mecanism explicat în detaliu de Swaruu, pentru a accepta vaccinul și cipul. Și acesta este scopul real al pandemiei.

   Dar aici, există un element care nu cred că a fost subliniat îndeajuns. Când intrați în panică din cauza virusului și într-o stare de conservare și complacere pentru supraviețuire, ei vor accept vaccinul și cipul. Dar când le vor da vaccinul, mulți vor avea simptome negative sau foarte negative și reacții exact când îl primesc sau imediat după aceea.

   Aceasta explică terorizarea extremă prin care regresivii și cabala vor să impună vaccinurile  asupra întregii populații a lumii sau asupra cât mai multor oameni posibil. Acesta este motivul pentru izolare și pentru carantina globală.
   Deoarece dacă ei o vor face într-un mod gradat, mai întâi în anumite regiuni sau țări și apoi în altele, oamenii se vor îmbolnăvi. Apoi vor începe să apară zvonuri mari că nu ar trebui să se vaccineze. Așa că ei trebuie să atace oamenii cu vaccinurile, în mod simultan.
   Asta este ceva ce oamenii trebuie să afle, cât de curând posibil. Este simplu, dar pentru mine este important, ca oamenii să știe cum funcționează totul și că toată chestia asta cu vaccinarea, trebuie să fie întârziată cât de mult posibil, astfel încât toată informația să iasă la lumină. De aceea există așa de multă cenzură și în mass media.

   Deoarece dacă ei o fac pe bucăți și etape, oamenii vor realiza că vaccinul e vătămător. Deși este aproape imposibil ca toată lumea să fie vaccinată, dacă o porțiune a populației va rămâne nevaccinată, urmăritorii conspirației ... ei îi vor ataca în alte moduri. Cum ar fi controlul de a nu fi capabil să te miști sau să cumperi hrană dacă nu ai vaccinul-cip, exterminându-i în alte moduri mai directe.

   Mulțumesc Aneeka, asta are sens. Eu am doar un singur „DAR”. Carantinele sunt ridicate acum și nu există încă niciun vaccin. Deci nu se face simultan, momentan, se pare. Ei încă nu vaccinează oamenii și nu vor fi capabili să extindă carantinele prea mult timp.
   Da, și acesta este un pas foarte bun că aceste carantine au fost ridicate. Dar lucrurile încă nu s-au întors la normal. Există încă restricții puternice care subminează voința și dezvoltarea normală a umanității, cum ar fi măștile și distanțarea socială.
   Deci ei încă acționează , așa că nu va exista normalitate sau deschidere totală până ce toată lumea este vaccinată. OMS și Fauci însuși, o spun în mod deschis. Deci nu există niciun scop al carantinei, medical nu are niciun sens. Nu este pentru asta. Este pentru a se coordona atacul pentru vaccinuri, motivând populația să-l accepte.

Pe curând !


 Vizionare Plăcută!



  Linkuri alternative:  AICI 1  și AICI 2

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.