Preventiv/Anticipativ sau/și ca copie de Securitate, ținând cont și de o eventuală închidere a FB, YT și tot de Google, pun la îndemâna celor interesați un canal cu video din seria CoTa, un grup pentru același subiect sau temă și alte mijloace de distribuție alternative :

Clasicul YT (cât mai funcționează): https://www.youtube.com/c/PaulMarian/videos

CoTa GRUP: https://t.me/joinchat/SndJYD5CydkFWKOD

MeWe grup: https://mewe.com/group/5f86fe829e23cf59878b7535

Sau https://reteaua-romaneasca.live/PaulMarian

https://ok.ru/profile/577213801127 și https://vk.com/videos183567958

Dacă ești Preventiv, posibilele belele se reduc.

Dacă ești Reactiv înseamnă că te-au prins în Ofsaid.


vineri, 1 mai 2020

CoTa(18): Mesaj pentru Semințele Stelare (Apel către Doctori)


    Deoarece toată lumea este izolată, asta îi face pe toți să gândească la fel. Asta îi nivelează la aceiași gândire de masă. Este vremea pentru voi să fiți cine sunteți: speciali și foarte puternici în interior.
   Izolarea îi face pe mulți să-și piardă mințiile, deoarece nu pot internaliza, ei nu pot fi cu ei înșiși, iar asta include a trăi cu membrii familiei. Ceea ce nu este întotdeauna foarte bine. Asta este reflectat în semințele stelare chiar și mai mult, ca și singurătate, deoarece majoritatea timpului ... ei gândesc foarte diferit de restul familiei lor. Ei resping izolarea cu oameni care nu gândesc ca ei și îi afectează în alte moduri.
   Dar semințele stelare pot internaliza mult mai mult decât oamenii normali. Este timpul să fim puternici și să acceptăm izolarea, ca pe un test Zen de control. Că ei m-au făcut să fiu blocat între 4 pereți și mi-au luat totul în afară de esența mea, în afară de cine sunt eu, nimic nu mă atinge.

  Mesaj pentru Semințele Stelare (Apel către Doctori)

Swaruu D'Jedi Ronin cu contribuția lui Nai'Shara


   Bună, eu sunt Gosia de la Agenția Cosmică, și este un apus frumos în spatele meu. Mă bucur un pic de împrejurimile exterioare. Iar video de astăzi va fi mesajul lui Swaruu pentru toată lumea, dar în special pentru semințele stelare, pentru semințele stelare. Ea va fi clară legat de anumite aspecte ale situației, și ea va prezenta ceva idei despre atitudinea pe care semințele stelare ar trebui să le afișeze chiar acum. Amintiți-vă că noi suntem purtătorii, deținătorii luminii pentru toată umanitatea. Asta nu ar trebui uitat. Vă voi vedea un pic la finalul video, pentru comentariile finale. Bucurați-vă.

   Noua Ordine Mondială este deja implementată pe toată planeta. Când ceva este dureros, este mai bine s-o spui mai repede. Întreaga planetă este sub controlul lor. Deci, ceea ce pot vedea eu cu asta, este pur și simplu mai multă exploatare, care iese la suprafață ca o scuză pentru virus. Indiferent ce le este folositor lor. Europa va fi în haos și se va recupera cel mai încet, în privința a ceea ce poate fi văzut pe străzi. 
   Ei deja manipulează totul. Ei au deja totul. Ei le oferă oamenilor, doar ceea ce le-au oferit întotdeauna: un haos global. Ei nu ar fi putut avea un al 3-lea război mondial, așa că au ticluit acest non-sens. Dar ei trebuie să țină întotdeauna populația lor alarmată, pentru ceva. De aceea munca doctorilor aici, este foarte importantă. Lăsați-i să înțeleagă că ei sunt cheia, pentru a ajuta umanitatea.
   Încetați să vă gândiți la portofelele voastre și la faima voastră personală. Economia, acest să-i spunem gândac, care prăbușește economia este stupid. Ei o vor prăbuși sau nu, pe cont propriu, cu agendele lor. Nu pentru motive ce par în afara controlului. Economia este portretizată ca și cum ar fi o ființă inconștientă și impredictibilă. Nu este. Este sub controlul lor total.
   Acești psihopați de la putere nu ar lăsa nimic în aer, la întâmplare. Ei controlează totul. Fie că economia se va prăbuși sau nu, depinde de ideile lor și de agendele lor, pe nimic extern sau accidental. De aceea ei nu ar fi eliberat vre-un virus real, deoarece ei nu ar avea niciun control asupra lui. Iar dacă ei vor ceva este controlul, iar ei știu că mass-media este suficientă.

   Dar despre ideea că ei vor să elimine 95% din populație? Agenda 21? Cum vor face asta fiind în control?
   Ei ar putea s-o facă indiferent cum doresc ei, folosind arme de înaltă tehnologie, pentru asta este 5G-ul. Dar ei o fac deja fără 5G. Vaccinurile au avut nano-tehnologie, micro-cipuri, din 1997. Dacă oamenii nu o cred astăzi în 2020, ei ar fi crezut-o chiar și mai puțin în 1997. Dar așa este.
   De exemplu: pentru ce crezi că sunt metalele grele din vaccinuri? Este pentru a crește reactivitatea corpului uman în fața radiației programate, de la undele electro-magnetice, de la celulare. Iar ele conțin nano-cipurile. Ei spun că acelea sunt pentru a servi ca și conservante, pentru vaccinuri.
  Ei au deja oameni care urmăresc internetul și încarcă totul pe internet, unde Inteligența lor Artificială citește totul. Chiar și pe mine, aici, cu tine. Acum, ceea ce ei doresc este ca acest corp uman să fie programabil de pe internet, dar doar o mică populație. Doar puțini ar supraviețui fizic, ca să fie implantat așa ceva. Adică milenialii tineri și puternici. Restul trebuie să moară. Asta este ceea ce văd. Dar totuși asta va lua timp.
   Ei nu vor să fie implementat rapid deoarece ar cauza haos, ceea ce nu li s-ar potrivi. De aceea eu știu cu mare certitudine, că ei vor începe să ridice toate situațiile, în câteva săptămâni, până la o lună. Ei știu de asemenea că nu pot ține oamenii blocați, deoarece nu mai sunt funcționali. Ei extrag frica, loosh-ul și energiile joase, de la oamenii aflați în modul supraviețuire. Deci focalizați-vă semințelor stelare ... și nu le-o oferiți lor. Nu le-o oferiți lor.
   În acest caz, focalizarea mentală este suficientă și deplină, dar acțiunea este de asemenea necesară.

   Deoarece toată lumea este izolată, asta îi face pe toți să gândească la fel. Asta îi nivelează la aceiași gândire de masă. Este vremea pentru voi să fiți cine sunteți: speciali și foarte puternici în interior.
   Izolarea îi face pe mulți să-și piardă mințiile, deoarece nu pot internaliza, ei nu pot fi cu ei înșiși, iar asta include a trăi cu membrii familiei. Ceea ce nu este întotdeauna foarte bine. Asta este reflectat în semințele stelare chiar și mai mult, ca și singurătate, deoarece majoritatea timpului ... ei gândesc foarte diferit de restul familiei lor. Ei resping izolarea cu oameni care nu gândesc ca ei și îi afectează în alte moduri.
   Dar semințele stelare pot internaliza mult mai mult decât oamenii normali. Este timpul să fim puternici și să acceptăm izolarea, ca pe un test Zen de control. Că ei m-au făcut să fiu blocat între 4 pereți și mi-au luat totul în afară de esența mea, în afară de cine sunt eu, nimic nu mă atinge.
   De asemenea, cât timp vă aflați acolo, în interior, făceți lucruri, nu doar vă holbați la internet, deoarece vă va bombarda doar cu știri rele. Iar dacă vin de la mass media oficială, totul e fals.

   Supraîncărcarea cu informație este foarte reală și da, există supraîncărcare cu informație, deoarece este contradictorie în toate părțile și vă menține într-o stare de stres continuu, iar asta vă coboară apărarea și vă face vulnerabili. Și asta nu fix către microbul inexistent.
   Trebuie să meditați mai mult, curățați-vă mintea, fiți foarte Zen acum. Făceți lucruri acasă, care nu au nimic de a face cu mass media. Folosiți timpul pentru asta. Reparați ceea ce este stricat. Făceți o grădină de nisip, în stil japonez. Îngrijiți-vă grădina, exersați cât mai puteți,  în dormitorul vostru, și dacă o aveți, în curtea voastră interioară sau în grădina voastră. Asta vă va întări.
  Faceți un hobby, indiferent ce vreți: pictat, sculptură, croșetat, brodat, reparați mașina care este blocată. Realizați lucruri, nu doar internetul și mass media. Citiți o carte ... desigur, cele de hârtie. Adică, făceți ceva ce vă ține activi. Mișcați-vă corpul făcând ceva. Reparați un scaun, zugrăviți interiorul, fiți creativi, asta vă va menține sănătoși mental. Asta este ceea ce caut eu.
   Ar trebui să stați departe de electronice sau folosiți electronicele pentru lucruri care nu au de a face cu subiectul microbului. De exemplu ascultați muzică, vedeți filme sau jucați-vă jocuri pe calculator. Dar a sta departe de orice electronică, în favoarea meditației sau construcția unei grădini Zen din nisip, este cel mai recomandat. Puteți ajunge la o mulțime de introspecție și la foarte mult calm interior, dacă făceți lucruri cu mâinile voastre, în timp ce gândiți în pace.

   Un alt lucru este că ei vor ca voi să gândiți ca tot restul lumii. Așa că semințele stelare trebuie să demonstreze că ei pot susține linia temporală pozitivă, singuri. Deoarece negativii, vor ca toată lumea să gândească la unison. Iar ei fac asta prin a pune pe toată lumea într-o stare de supraviețuire. Tu nu mai gândești. Și toate progresele tale spirituale și personale suferă un regres, în favoarea gânditului la cum să supraviețuiești. Tu amâni tot ceea ce este spiritual cu asta, cimentând linia temporală negativă, deoarece semințele stelare sunt neutralizate.
   Ei devin mai umani, deoarece ei încep să gândească exact ca ei, focalizându-se pe ceea ce ei nu doresc să se întâmple și asta este exact ceea ce se întâmplă.
   Deci tu ar trebui sa știi, cum să te separi de rest, știind că sunteți semințe stelare. Până cum voi ar trebui să știți deja că dacă vă simțiți voi înșivă a fi semințe stelare, atunci voi sunteți asta. Nu este ceva pentru care să aveți nevoie de o confirmare exterioară. Acela este un stil de gândire uman programat.
   Tu ești ceea ce știi tu însuți că ești. Așa funcționează. Nu e nimic ceva de genul: am crezut că eram o sămânță stelară și s-a dovedit că nu sunt. Ce trist, doream să fiu o sămânță stelară. Nu funcționează așa. Nimeni nu-ți poate spune ceea ce ești.

   Priviți partea pozitivă a izolării. Voi nu mai trebuie să alergați să mergeți la slujbele voastre. Amintiți-vă unde erați, ce sunteți. Poate vă place să pictați, să vă jucați, fluierul, vioara, care cu siguranță sunt prăfuite, pe undeva. Este necesar ca acum la a vă întoarce să fiți voi înșivă.
   Dar există altceva, ceva ce nu a fost spus suficient. Este destul de clar că voi sunteți în 3D și că acest subiect al manifestării totului cu mintea este ceva ce nu întotdeauna manifestă rezultate, așa cum v-ar place. Mulți raportează că legea atracției nu funcționează. Noi am spus deja de ce. Dar este parte din Matricea 3D. Deci nu doar gândiți pozitiv și să vă focalizați pe ceea ce doriți, după cum am spus noi deja ...

  Ceea ce vă spun eu acum, este să faceți ceva. De aceea accentuez că e bine să începeți să faceți ceva cu mâinile voastre. Grădinărit, mecanică, pictură, croșetat, și să faceți ceva pro-activ legat de problema cu care vă confruntați, indiferent care ar fi aceasta.
   De asemenea, legat de așa-zisul virus, deoarece voi puteți să faceți foarte mult. Nu doar fiind acolo meditând și având gânduri bune și dorințe de iubire pentru umanitate. Cu alte cuvinte, gândiți pozitiv, nu fiți speriați și apoi începeți să faceți ceva. Gândiți pozitiv, focalizați-vă pe ceea ce doriți și toate cele, dar în mod activ lucrați către ceea ce vreți. Nu vă opriți acolo.
   Focalizarea este CHEIA. Dar de asemenea, nu toată lumea are acea focalizare și voință, chiar acum. Așa că a face ceva, ajută foarte mult. Aveți două opțiuni: vă plângeți sau vă puneți pe treabă.

   Acum eu fac un apel către doctori și la toți aceia cu acces la problema microbului.

   Încetați să mai credeți știrile oficiale și datele oficiale. Obligația voastră este către oameni. Puneți deoparte portofelele voastre și dorința voastră de a vă îmbogăți, prin a susține vânzarea de medicamente în birourile voastre pe cheltuiala oamenilor, deoarece voi sunteți complici la genocid, iar timpul este tot mai scurt.

   Personalul medical sunt cheia aicipentru mase, să afle adevărul: că virusul este o înșelătorie globală, o crimă fără precedent împotriva umanității. Nu trebuie să mă credeți. Cu aceleași informații care pot fi găsite online, puteți vedea tot ceea ce nu este în regulă, discrepanțele pe care le pot vedea chiar și majoritatea doctorilor matricei sau a celor care gândesc în matrice, că acesta nu este un virus.

   Oamenii nu mor de nimic din ceea ce nu este normal sau din cauza radiațiilor 5G. Ei sunt aceiași care mor în fiecare an, oricum. Totul este manipulat. Cercetați informațiile, căutați-le voi înșivă, făceți ceva. Chiar dacă asta înseamnă să mergeți afară cu telefonul, să faceți poze spitalelor goale.
   Iar dacă aveți o înregistrare cu știri în care se spune că spitalul grației domnului nostru Rothschild a renăscut din moarte și boală, iar acel spital este aproape de unde locuiți, fiți bravi și făceți un film cu el ca fiind gol, voi nu veți fi infectați cu nimic.

   Și dați-vă jos acele măști albastre cu aspect ridicol, delegându-vă puterea către o minciună. Mențineți linia temporală pozitivă ... pentru asta sunteți acolo. Deși pare că lumea se prăbușește în jurul vostru, chiar dacă sunteți închis într-o temniță. Lumea voastră interioară este cea care va triumfa.
   Ceea  ce fac ei acum, după cum spune Swaruu, este crimă împotriva umanității, un adevărat, autentic genocid împotriva umanității și este momentul să expuneți toate astea ca și înșelătorie.
   Și sunt așa de bucuroasă că tot mai mulți oameni sunt conștienți că asta este o farsă, și tot mai multe canale și cercetători, ies în față spunând ceea ce spuneam noi acum două luni, așa că acesta este momentul pentru a expune adevărul și acesta este momentul ca voi semințele stelare, să fiți voi înșivă, acesta este momentul în care să străluciți cine sunteți și nu aveți nevoie de nicio validare externă, după cum a spus Swaruu, fie că voi sunteți seminții stelare sau nu, așteptând canalizatorii să vă spună că voi veniți din această și această dimensiune și dacă nu vă spun vouă, voi nu sunteți seminție stelară.

   Dacă vă simțiți a fi o seminție stelară, a fi dintr-un loc diferit, că sunteți aici pentru un motiv, atunci asta sunteți, nimeni nu vă poate spune ce sunteți sau ce nu sunteți dacă ceva din voi vă spune cu certitudine, că asta e ce sunteți.
  Deci slujba semințelor stelare chiar acum este de a menține acea frecvență, de a menține cine sunteți, de aceea ați venit, pentru asta sunteți aici să faceți. Este foarte ușor să fiți pozitivi, să luminați cu frecvența voastră, să mențineți frecvența voastră, când totul în jurul vostru susține acea frecvență, când toți din jurul vostru sunt fericiți și pozitivi și totul este pur și simplu ok, dar acesta este momentul ... acesta este momentul pentru care ați venit aici, acesta este momentul de haos total în timpul căruia, voi trebuie să vă reconectați și să vă realiniați cu cine sunteți și să transmiteți asta, transmiteți asta lumii.

   Și ce înseamnă asta? Ok, în cazul meu, modul în care simt eu asta, este pur și simplu de a fi complet ... complet înrădăcinată în propria mea frecvență. Nu contează ce se întâmplă în exterior, nu contează ce aud, nu contează ce se întâmplă în apartamentul de lângă mine.
   Nu înseamnă să fiu ignorantă, să fiu oarbă, ci înseamnă doar, indiferent ce, tu, frecvența ta, este acolo, indestructibilă, nemuritoare, eternă, mereu acolo, înaltă, iar restul voi îl observați, observați, acționați, vă focalizați, dar lumea voastră internă este mereu acolo, de neatins, nimic și nimeni nu poate face nimic acelei frecvențe, acelei esențe care sunteți, nimic și asta este ce ați venit să faceți.

   Pentru asta ați venit aici să împliniți și să realizați, aceasta este misiunea voastră, să fiți voi. Voi întrebați mereu: care este misiunea mea? Aceasta este misiunea voastră: mențineți frecvența, mențineți-vă lumea.
   Aceasta este lupta pentru umanitate, aceasta este ultima și cel din urmă ceas al bătăliei pentru umanitate și aceasta este datoria noastră colectivă. De aceea am venit, să fim acea lumină, acea torță a frecvenței pentru oameni.

  Deci bineînțeles, unii vor spune că asta nu înseamnă să fii compasiv. Tu îți menții frecvența și aspectul pozitiv în ciuda aceste situații negative, care se întâmplă.
  Și știți, în familia mea experimentez asta când postez poze care sunt aici din pădurea frumoasă, tu pur și simplu mergi în jur și menții pacea și armonia, și am fost acuzată că nu sunt compasivă și cum de nu mă identific cu durerea și oroarea lumii.
  Deci nu lăsați acea senzație de vină și ... culp ... vină, da, să intre în voi prea mult, deoarece asta este exact ceea ce vor ei. Ei vor să ne niveleze pe toți, toți oamenii, să fim toți pe aceiași frecvență, pe același nivel de frică, de rușine, de tristețe, de tragedie, iar ei sunt ... aici Swaruu spune (a fost explicat perfect) ei încearcă de asemenea să neutralizeze semințiile stelare făcându-ne să ne focalizăm cu toții pe același subiect, pe aceiași frică, izolați, cu toții blocați, în interiorul casei și să ne facă pe toți să gândim și să ne focalizăm pe același lucru, deoarece printre alte lucruri, ceea ce fac cu asta, este să neutralizeze semințiile stelare, să le facă mai umane.

   Ei ne transformă pe noi, semințiile stelare să fim mai umani, menținându-ne pe nivelul de supraviețuire. Nu-i lăsați, amintiți-vă cine sunteți, mențineți-vă energia și frecvențele ridicate. Aceștia sunteți voi, indiferent ce, nimic nu vă poate atinge. Energia și frecvența voastră, sunt natura voastră, sunt cine sunteți voi, nu este ceva ce voi vă faceți ... vouă înșivă, ci este cine sunteți voi deci este doar o chestiune de a vă conecta cu cine sunteți voi și să rămâneți acolo.
   Și așa cum a spus Swaruu, folosiți această oportunitate pentru a fi creativi, să faceți lucruri și să nu fiți focalizați pe mass-media și pe ce se întâmplă în lume. Deconectați-vă de asta, deconectați-vă de toate astea și mențineți-vă pe voi. Conectați-vă cu pasiunile voastre, cu hobby-ul vostru, puneți muzică, mergeți în natură, faceți plimbări, dacă puteți, iar dacă nu, în interior sunt o mulțime de activități artistice creative pe care încă puteți să le faceți, deci conectați-vă că acestea, arta și creativitatea sunt o activitate divină, deoarece așa se manifestă universul însuși. Deci realiniați-vă cu asta și veți fi săvârșit și veți transmite pe cine sunteți.

   Și de asemenea încercați să vedeți asta într-o lumină pozitivă, în sensul că înainte noi luam așa de multe lucruri, ca și cum ni se cuveneau, așa de multe lucruri care erau evidente pentru noi și acum este vremea să apreciem toate aceste lucruri mărunte. Și să re-prioritizăm ceea ce este cu adevărat important.
  Și de asemenea, un alt lucru: amintiți-vă, acesta este 3D și bineînțeles, cu focalizarea și cu alinierea mentală, lucrurile se manifestă, așa se manifestă lumea. Totuși, în 3D, acțiunea este încă necesară. Deci combinați acea focalizare pe energiile înalte cu activitățile. Potriviți ceea ce sunteți cu ceea ce faceți.
  Deci puneți-vă pe voi înșivă în acțiune. Faceți lucruri care reflectă ceea ce sunteți: pentru voi înșivă, pentru familia voastră, pentru prietenii voștrii, pentru lume, dar de asemenea acționați pro-activ în această situație specifică, dacă asta vă simțiți chemați să faceți, iar asta are legătură în special cu doctorii, după cum a spus Swaruu în acest video.

   Aceasta este perioada în care doctorii trebuie să fie curajoși, să uite pentru cine lucrează ei, să uite de sistem, să uite de matrice, responsabilitatea și datoria lor este față de oameni și cu umanitatea și fiți curajoși să vă uitați la numere, să vedeți ceea ce nu se potrivește în toată această imagine și fiți curajoși să luați atitudine ... să luați atitudine și uniți noi putem să reușim și putem lupta cu adevărat cu această cea mai mare crimă împotriva umanității.

  Deci cu asta voi termina.

   Fiți curajoși, fiți puternici, fiți pozitivi, de energie înaltă, indiferent ce-ar fi. Amintiți-vă că cine sunteți voi nu se schimbă, indiferent ce-ar fi. Deci aliniați-vă cu activități (chiar dacă sunteți în interiorul casei) care reflectă asta.

   Mulțumesc foarte mult că v-ați uitat. Mă voi bucura un pic mai mult de acest apus frumos și până la următorul video și următorul și următorul, pa pa.

  Mențineți linia temporală pozitivă. Pentru asta sunteți acolo. Chiar dacă lumea pare să colapseze în jurul vostru. Chiar dacă sunteți închiși într-o temniță. Lumea voastră interioară e cea care triumfă.

Pe Curând !


 Vizionare Plăcută!



 Linkuri alternative:  AICI 1 și AICI 2 

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

2 comentarii:

  1. Va MULTUMESC pentru toate aceste comunicari!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Fugi de-aici ,mie imi vine sa -i string de git pe idiotii care m-au trimis in 75% si pe ailalti care m-au bagat in casa .Nu mai vreau sa se intereseze statul niciodata de sanatatea mea . Imi vreau libertatea .Si daca-i sa mor ,prefer sa mor libera ,decit inchisa in casa doar pt ca exista o posibilitate sa mor de o raceala pt care recunosc si ei medicii ca nu-ti dau tratament,promit ca daca racesc nu le bat la usa ,o sa ma tratez acasa cum am facut-o toata viata . Frica de moarte ,nu ocoleste moartea . Moartea e singura certitudine cu care ne nastem ,va veni la momentul oportun pt fiecare si nu va conta citi ani ai .Si nu vad de ce sa bag capul in pamant ca strutul si sa ce ? Sa fiu de acord cu ei ,sa stau ca toti lasii pamantului in casa si sa fiu de acord cu ce spun ei conducatorii lumii . Ei nebunii lumii n-ar exista daca noi n-am exista .Daca ar exista moralitate in noi toti ,daca am avea bun simt va dati seama ca n-am mai avea nevoie de nimeni sa ne conduca . Daca am constientiza ca omul trebuie sa munceasca pt oameni si oamenii pt om ne-am putea schimba cu adevarat organizarea sociala a lumii .

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.