Preventiv/Anticipativ sau/și ca copie de Securitate, ținând cont și de o eventuală închidere a FB, YT și tot de Google, pun la îndemâna celor interesați un canal cu video din seria CoTa, un grup pentru același subiect sau temă și alte mijloace de distribuție alternative :

Clasicul YT (cât mai funcționează): https://www.youtube.com/c/PaulMarian/videos

CoTa GRUP: https://t.me/joinchat/SndJYD5CydkFWKOD

MeWe grup: https://mewe.com/group/5f86fe829e23cf59878b7535

Sau https://reteaua-romaneasca.live/PaulMarian

https://ok.ru/profile/577213801127 și https://vk.com/videos183567958

Dacă ești Preventiv, posibilele belele se reduc.

Dacă ești Reactiv înseamnă că te-au prins în Ofsaid.


miercuri, 22 aprilie 2020

CoTa(17): Focalizarea este CHEIA (mesaj important de Swaruu)


   Ceea ce văd eu, este că toată lumea vede ceea ce ea vrea să vadă. Iar dintr-o poziție specifică, ceea ce cred ei că este adevărul. O linie temporală este realizată dintr-o serie de înțelegeri de percepție, între 2 sau mai mulți oameni sau puncte de atenție ale conștiinței. Niciodată în istoria umanității, nu au fost mai multe puncte diferite ale atenției decât acum. Iar asta a făcut ca linia temporală să fie fracturată în mod sever. 
   Voi vă aflați într-un nod temporal. Nu se face nimic. Ceea ce crede toată lumea și vede, asta este. Acestea sunt momente foarte importante și periculoase ... pentru noi, aici pe Pământ. Și pentru toată lumea aș spune, pentru că ceea ce se întâmplă aici influențează ce se întâmplă acolo și viceversa, este o inter-conectare foarte mare, nu există o linie clară aici, ce se întâmplă și cine este cine.

       Bună tuturor. Bună tuturor de acolo.

  De ce este așa de întuneric? Arată un pic întunecat. Dar nu contează. O să aduc ceva lumină. Ok, dați-mi voie să văd doar dacă sunt văzută. Puteți confirma că mă vedeți/auziți ? Mă uit la chat chiar acum.
   Bună, Sirona. Bună Monica, din Argentina. Bună, mă auziți ? Puteți auzi ... da, da, da, da. Ok. Excelent, foarte bine. Bună Bent, din Norvegia, de asemenea. Vă mulțumesc tuturor.
   Nu voi aștepta prea mult ca să se umple camera, deoarece ... indiferent cine a întârziat, poate vedea acest video mai târziu, din nou. Dar poate voi aștepta un pic mai mult și apoi voi merge direct către subiectul principal al acestui video.

   Iar subiectul central al acestui video, este de fapt, eu care decid că eu cred că este mai bine dacă împărtășesc cu voi acel mesaj al lui Swaruu, despre care v-am spus, imediat, în format live, deși eu o voi face de asemenea în video, într-un format video obișnuit, ce ar putea fi chiar mai lung cu ceva alte lucruri adăugate, alte părți ale conversațiilor ... Totuși, se poate întâmpla orice, nu știm cât ar putea ține internetul, ar putea rezista la nesfârșit, sau poate că nu, nu știm, totul este în aer chiar acum.

   Se întâmplă o mulțime de lucruri pe Pământ și în afara Pământului. Așa că am decis să fac asta imediat, și astfel să aveți acest mesaj direct acolo în mintea voastră, imediat, deoarece îl găsesc important.

   Aceasta este o conversație pe care am avut-o cu Swaruu și Nai'Shara, un consilier taygetan, noi am avut acea conversație cu ele și Robert a fost de asemenea prezent, și din ce-mi amintesc, da, Sâmbătă ... Deci ... fără alte introduceri, voi începe să citesc cu voce tare, în esență doar voi citi, și nu cred că va dura mai mult de jumătate de oră, nu cred și indiferent când voi avea ceva mai multe de adăugat, clarificări să fac, atunci voi clarifica, dar voi încerca să mă abțin să comentez eu însămi, deoarece eu cred că această informație și acest mesaj vorbesc de la sine. Este destul de puternic și destul de clar.
   Apropo, bună Aneeka și bună Kalel, care știu că se uită, da, tocmai am vorbit cu ei, exact înainte să intru online cu voi și au confirmat că vor urmări, Aneeka a confirmat că va urmări. Cine știe cine altcineva ne urmărește de pe navă? Da, ei chir pot să se uite la video și chiar ne urmăresc foarte îndeaproape, după cum am spus mereu, ce se întâmplă pe Pământ, pe Youtube și pe internet. Deci da, ei se uită și este destul de entuziasmant. Și salutări întregului echipaj și indiferent cine se uită în acest moment.
   Trebuie să spun că nava lor în acest moment, este un pic mai departe în orbită ... Nu-mi amintesc exact numărul de kilometri. Cred că era 400.000 ... nu, 490.000 km, nu sunt foarte bună cu cifrele. Dar ei sunt mai departe în orbită, deoarece au fost rugați să plece din atmosferă, din orbită, de către Federație, deoarece aceasta este foarte foarte activă și și-au amplasat pozițiile militare în jurul Pământului ...
   Știți, pentru orice eventualitate și se va înțelege asta mai mult în acest video, când voi începe să citesc mesajul. Voi spune de asemenea că ... doar la câteva ore, în scurt timp după acest live, voi avea de asemenea un chat cu câțiva taygetani, și ei sunt prezenți în conversație de asemenea, iar ei sunt destul de activ implicați pe Pământ, lucrând, participând la unele arestări, din ce am înțeles, deci ei sunt în miezul lucrurilor, angrenați și implicați, lucrează pe toate fronturile.
   După cum puteți înțelege, implicarea lui Swaruu este un pic diferită aici, deși ea poate fi un războinic, după cum și este. Ea poate să se lupte în bătălie, de asemenea. Și a făcut-o în trecut, în istoria noastră, dar asta este o altă poveste. Dar de data asta ea se luptă, iar lupta ei este cu informația, și cu mintea, cu conștiința, transformându-ne conștiința noastră, din interior. Deci, aceasta este focalizarea ei și apoi echipa operațiunilor speciale, bărbații taygetani, hașmalinii, sunt mai mult cu acțiunea și fac un tip diferit de muncă de pe Pământ.
   Slujba Aneekăi este de a observa și examina informațiile ... etc.

  Ok, deci, mulțumesc foarte mult tipilor de acolo de sus, pentru toată munca voastră, și că ne supravegheați, protejați umanitatea. Ok, este 3 dimineața aici, sunt un pic obosită, cu o energie un pic scăzută, asta este probabil ... Să pornim, voi începe să citesc. Cred că suntem gata cu toții. Ok. Încep. Eu nu mă uit la chat în acest moment.

  Ok, mesajul începe: „Noi suntem în război. Nu este un război convențional, inamicul acum este populația. Este o populație civilă, împotriva guvernelor globaliste. Este o luptă cu informația, controlul mental și bio-tehnologia. Deoarece totul a fost armat cu control mental și manipulare mass media.
   Este un război al conștiinței, nu așa de mult al agresiunii fizice. Armele tradiționale cum sunt tancurile, puștile și avioanele pică pe locul 2.
   Da, acesta este războiul pentru conștiința noastră, cu informația, după cum veți putea vedea online, se întâmplă așa de multe și există așa de multă dezinformare, există așa de multă informație, așa de multă input acolo, deoarece știți, acesta este diverse rele care se luptă pentru atenția noastră și pentru credințele noastre.
   Credințele noastre ... credințele noastre aici vor fi cruciale, după cum veți înțelege din acest text.

   Acum, dacă auziți vreo eroare în structura englezei, asta e din cauză că trebuie să traduc asta din spaniolă. A fost original în spaniolă, iar eu am făcut traducerea. Deci orice greșeli sunt din cauza mea, nu vin de la Swaruu însăși. Să continuăm. Din când în când voi merge să verific dacă sunt încă online. Mulțumesc foarte mult. Ei bine, mulțumesc foarte mult Susan și Divine Law, mulțumesc. Voi continua să citesc.

   Ceea ce văd eu, este că toată lumea vede ceea ce ea vrea să vadă. Iar dintr-o poziție specifică, ceea ce cred ei că este adevărul. O linie temporală este realizată dintr-o serie de înțelegeri de percepție, între 2 sau mai mulți oameni sau puncte de atenție ale conștiinței. Niciodată în istoria umanității, nu au fost mai multe puncte diferite ale atenției decât acum. Iar asta a făcut ca linia temporală să fie fracturată în mod sever. 
   Voi vă aflați într-un nod temporal. Nu se face nimic. Ceea ce crede toată lumea și vede, asta este. Acestea sunt momente foarte importante și periculoase ... pentru noi, aici pe Pământ. Și pentru toată lumea aș spune, pentru că ceea ce se întâmplă aici influențează ce se întâmplă acolo și viceversa, este o inter-conectare foarte mare, nu există o linie clară aici, ce se întâmplă și cine este cine.

    Dar eu văd 3 rezultate principale (și după cum veți vedea vor fi 4, dar 3 principale) ... ale situației. În primul rând, totul se întoarce la normal, doar cu impunerea măsurilor de control a populației crescute cu ajutorul scuzei virusului, restricționând activitățile colective, cum ar fi dreptul de a vă aduna și capacitatea de a vă mișca liberi în jurul planetei fără documente suplimentare, cum ar fi vizele speciale, doar pentru sănătate și igienă. Aceasta este sau va fi o scuză pentru un control sporit. Vor exista două tipuri de vize. Una în care va trebui să vă supuneți unor examinări și vaccinări, pentru a putea să călătoriți în alte țări, iar ceea ce vor cere, va fi specific fiecărei țări.
   Nu vă vaccinați în niciun fel, apropo. Nu sunt sigură că am specificat asta suficient. Nu vă vaccinați împotriva a nimic ... în niciun moment, nici măcar animalele.
   Ok, numărul 2. Totul colapsează înspre Noua Ordine Mondială, cu o resetare economică draconică, în care oamenii sfârșesc prin a fi îndatorați cel puțin de două ori mai mult decât erau înainte. Cu alte cuvinte, dacă ei dețin 10 euro/dolari, după aceia vor datora 20. Control draconic total, în care oamenii își pierd dreptul la mobilitate, aproape total sau total. Exploatarea va fi la maxim. Asta ar fi cam cea mai rea linie temporară vreodată. Să trecem de la asta mai departe, rapid.
   Numărul 3: Cabala agresoare negativă, va fi îndepărtată, dar nu 100%, dar într-o așa măsură că veți intra într-o eră de prosperitate economică și creștere științifică/economică și bunăstare pentru populația generală. Asta nu este fără muncă grea de a implementa schimbările necesare, pentru ca asta să se împlinească în timp scurt. Acestea sunt cele 3 principale.
   Acum să mergem la cel de-al 4-lea rezultat posibil al acestei situații. Și după cum veți vedea, acestea sunt cele 4 principale, dar ar putea exista variații ale tuturor acestor rezultate. Acum ascutați-o pe aceasta. Numărul 4: Ok, este ca un rezultat suplimentar. Intervenția militară din partea raselor pozitive non-umane în care este impusă o societate holografică, cu o mână de fier, ca o copie exactă sau așa cum s-a întâmplat în anul 1561 - 62, în Alfa Centauri A: Fyton Alfatra. Asta a inclus multe mii de morți, din cauza războiului direct. Asta ar însemna invazie ET, în manieră hollywoodiană.

   Acum, eu nu v-am spus ceea ce s-a întâmplat cu Alpha Centaurienii și pe Fyton și cu Alfatranii, în 1562 ... Eu nu am ajuns la asta încă, eu am vorbit despre asta pe canalul în spaniolă, dar nu am ajuns la asta pe canalul în engleză, unde de fapt ... Aceștia sunt oamenii care au fost umani pe Pământ și au fost exportați de reptilieni, știți ... pentru scopuri negative și în esență, ei au fost salvați de Federație și ... de fapt eu nu ... cred că eu ... aș putea să fac o confuzie în privința istoriei poveștii.
   Eu voi publica acel video mai târziu, dar ideea este că ei au fost salvați și aceștia sunt centaruienii, alfratanii, ei sunt în esență, oameni salvați.

   Deci, acest al 4-lea rezultat ar presupune intervenția militară a raselor pozitive non-umane, și bineînțeles că asta sună ... ei bine, bineînțeles, pentru mine sună palpitant în primul rând deoarece este ceva ce am dorit dintotdeauna, prezența deschisă a ET și să mergem mai departe către un nou tip de societate, dar trebuie să ne amintim că asta nu va fi ușor și va fi un război, dacă se ajunge la asta.
   Iar mulți oameni se vor revolta, deoarece vor percepe asta ca pe un fel de invazie. Ei nu știu despre ET, ei nu știu nimic despre ceea ce se întâmplă, așa că ei ar putea percepe asta ca pe un fel de atac și chiar ar putea fi configurat în felul acesta pentru a fi văzut astfel. Deci aceasta este una dintre opțiuni.

   Să continuăm și voi citi acum întrebarea mea, întrebarea mea către Swaruu a fost asta (iar asta este cu privire la intervenția militară a raselor non-umane): Swaruu, noaptea trecută, Aneeka a spus că Federația adoptă poziții strategice, în jurul planetei și că ceea ce ei vor face acum, fie că intervin sau nu, depinde de dorința colectivă.
   Pe ce se vor baza în a fi aici? Cum vor determina asta, dorința colectivă? Din moment ce tu ai spus (Swaruu a spus) că există așa de multe dorințe colective și linii temporale. Iar aici Swaruu răspunde: Asta este simplu: dacă toți sunt pentru a se sinucide, atunci Federația va interveni, nu înainte. De exemplu, dacă există cu adevărat o pandemie cu un agent extrem de mortal, nu așa cum este astăzi, încă. Sau dacă încep să zboare rachetele nucleare. A doua opțiune este extrem de improbabilă, din moment ce ambele părți sunt controlate de la cel mai înalt nivel. Nu se va întâmpla, nu s-a întâmplat în alte linii temporale.
   Acum, amintiți-vă că v-am spus de asemenea despre faptul că Federația dădea ordine, ca să se meargă jos la acele DUMBS (buncăre), baze subterane și să se aresteze... să aresteze reptilele pentru a se echilibra câmpul de luptă pentru umani. Eu vreau să clarific că asta nu este ceva nou. Asta este ceva ce ei au făcut în mod activ din 2009, cred, făcând aceste operații chirurgicale, deci nu este ceva ce au făcut acum ... Ei nu au fost pasivi în tot acest timp, dar acum ei fac asta chiar mai mult la o scară mai mare, așa cum nu s-a mai văzut anterior. Asta mi s-a spus.

   Ok, acum, textul continuă și este încă referitor la întrebarea mea, cum va decide federația care este dorința colectivă, în această situație. Deci răspunsul continuă. Dar există un alt element aici și anume că o cantitate enormă, dacă nu chiar toată lumea, al celor care se află acolo, pe Pământ, sunt de asemenea aici, sau în alte planuri.
   Deci de asemenea de acolo, dintr-un punct de vedere mai extins, de unde ar fi luată o asemenea decizie de a interveni. Oamenii sunt ET interconectați, fără bariere clare. Deci aici voi trebuie să înțelegeți că Federația când ia acea decizie de a interveni sau de a nu interveni, se confruntă cu o mare dilemă, căci ei se uită la noi nu doar la componenta noastră 3D, ceea ce este în esență, tot ceea ce putem vedea de aici, dar ei sunt de asemenea conștienți de componenta noastră 5D, și de asemenea mai înalte, iar acea componentă este foarte foarte importantă când luăm decizii despre experiențele noastre de aici.   Ok ?
   Știu că sună ca și cum noi nu am fi aici din propria noastră voință, dar noi suntem, cu toții. Deci ei au nevoie să ia asta în considerare, de asemenea. Iar noi vedem doar o mică părticică a icebergului, iar ei ne văd pe noi în toată ... poate nu în întreaga noastră totalitate, dar ei pot vedea componente mai mari ale ființei și voinței noastre, ale voinței noastre. Iar ei trebuie să fie respectuoși, față de asta. Deci asta este o decizie grea, când e vorba de a interveni sau nu, în mod direct.
   Ea continuă: încarnările par ca un timp îndelungat, dar sunt doar un instantaneu pentru sufletele lor cosmice, iar ei înțeleg asta, iar noi nu, uneori, uităm de asta. O clipire ... o clipită, de aceea ei intră, de aceia ei se încarnează acolo: să experimenteze toată acea durere și dificultăți, deoarece decizia a fost luată din planuri mai înalte, unde toată înțelegerea este mult mai extinsă, și nu corespunde celorlați parametrii de înțelegere, de percepție sau de priorități, ca atunci când sunt în viață acolo în 3D. Noi nu ne înțelegem în totalitate prioritățile și parametrii motivului pentru care suntem aici. Deci nu este așa de alb și negru, după cum vedeți. Ok, acum să continuăm. Totul pare ok.
   Să continui să citesc textul: Jocul este încă în aer. Ceea ce faceți acum, este absolut esențial. Rolul nimănui nu este prea mic.

    Acum Robert întreabă și pune o întrebare despre acea intervenție și cum asta ar putea implica multe morți, căci va fi un război. El întreabă: dar armele voastre sunt mult mai selective. Nu ar fi necesar ca anumiți oameni să moară, ca așa de mulți oameni să moară.
   Iar Swaruu răspunde: totuși, pentru mulți, ar fi o invazie și ar muri apărându-și libertatea. Exact, deoarece ei nu ar înțelege ceea ce se întâmplă.
   Swaruu continuă: un lucru este sigur, lucrurile nu vor mai reveni la cum au fost înainte. Activitatea paranormală este foarte accelerată, este un alt factor. Linia este ruptă. Lumina sau partea pozitivă sau întunericul și partea regresivă interferează direct și luptă pentru controlul minții umane. Ceea ce voi trebuie să faceți acum, este să vă adunați, și în mod colectiv să picați de acord, legat de ceea ce vreți. Fie că puteți sau nu să vă întâlniți personal, nu are nimic de a face cu asta. Să fiți moral împreună, focalizați, fără diferențe. Să fiți clari legat de ceea ce vreți. Acum, nu contează ceea ce faceți, deoarece nu veți fi capabili să faceți prea multe. Dar ceea ce gândiți și ceea ce vreți cu adevărat, este ceea ce contează acum. Asta este important.

   Înainte să cadă internetul, ceea ce este foarte posibil, de aceea fac acest live, și nu vă prezint într-o manieră video normală.

    Oamenii știu, că meditația colectivă schimbă câmpul unificat de unde emană realitatea obiectivă. Ceea ce se întâmplă este manifestat de oameni reali. Este o reflexie a psihicului vostru colectiv. Deci focalizați-vă. Nu mâine, ci ACUM. Punctul de cotitură este aici. Nimeni nu este gata, voi nu veți fi niciodată. Mai degrabă, voi sunteți deja.
   Nai'shara comentează aici: Momentan, îndoiala este periculoasă. Deci este esențial, mai presus de toate, să fim focalizați. Chem pe toată lumea să se focalizeze pe ceea ce vor, în masă. Meditație focalizată pe o lume mai bună, mai frumoasă și mai blândă. Să ne înfruntăm fricile, nu să ne ascundem de ele. În masă, acum sau niciodată. Dar acum, făceți asta tot timpul. Nimic nu este mai important pentru asta să fim întotdeauna milioane dintre noi, care meditează, care nu meditează în poziția Lotusului, nu despre asta vorbește, deși asta ajută de asemenea, bineînțeles.
   Organizați sesiuni dacă doriți, dar nu e suficient dacă faceți una Duminică la prânz și problema este rezolvată.
   Adevărul, pe cât este de inconfortabil, este că ei trebuie să o facă tot timpul. Nu este necesar să-ți pui picioarele în Lotus să meditezi. Se poate face în timp ce faceți alte lucruri. Așa că devine inconștient, deoarece vine din nivelul inconștient, când vă proiectați realitatea.
   De aceea este așa de important nu doar să vă spuneți : asta este ceea ce vreau și apoi voi continuați cu dorințele voastre subconștiente. Voi trebuie să vă reprogramați asta ... în mod profund. Deci voi trebuie să vă scufundați în acea viziune, în acea viziune a modului cum credeți voi că sunt astea și ceea ce înseamnă și focalizați-vă pe rezultatul pozitiv al acestora.
Ok, deci devine inconștient. Înseamnă să deveniți acea schimbare. Să deveniți ceea se dorește.
   Nu vă așteptați ca mâine va fi o nouă zi proaspătă, mai bună decât astăzi. Umanitatea este realitatea în sine. Amintiți-vă, realitatea nu este ceva ce ni se întâmplă din afară, așteptând pentru o nouă zi mâine. Umanitatea este realitate în sine, chiar acum. Ei trebuie să trăiască așa cum vor să fie, în ciuda la tot ce se întâmplă. În aceste momente grele este definit viitorul. În aceste momente, voi știți cine este cine și din ce sunt făcuți.

    Unde sunt aceia cu inimi puternice care au luptat în CD2RM (Cel de-al 2-lea Război Mondial) ?
   Iar aici eu zic: morți.
 Iar ea a spus: nu, ei sunt acolo. Ei s-au reîncarnat. Ei sunt acolo, sunt acolo din nou. Nu este o teorie. Așa este cum funcționează universul. Este în fiecare dintre ei. Lupta nu este cu arme. Este cu o conștiință clară, o conștiință ascuțită, clară și cu scop creativ. Ceea ce ei au vizualizat în mod precis, asta depinde de fiecare. Este creația lor.
   Dar dacă ei au viziuni pozitive, fiți clari legat de ceea ce ei doresc. Nu așteptați un rezultat. Fie ca toți să fie rezultatul. Este o bunăstare generală pe care ar trebui să vă focalizați, o bunăstare generală a planetei Pământ și a umanității. În privința unor lucruri specifice, cum ar fi barurile și restaurantele deschise, va fi mult mai dificil în orice clipă, cu atât mai mult în această perioadă. Să continuăm.

   Aici eu întreb: Swaruu, spune-ne un pic mai mult despre această linie temporală întreruptă despre care tu spui că o vezi. Cum se întâmplă asta? Asta este din cauza multiplelor conștiințe și intenții?
   Iar ea a răspuns: da, problema este că nu există niciun milion de oameni care să creadă același lucru. Fiecare om este fragmentat în propria lor bulă de credințe individuale. De aceea, nu există o linie temporală colectivă. Acesta este motivul și pentru care există armate pe străzi: pentru a preveni un haos social nenecesar.
   Aici eu întreb: Swaruu, din ceea ce poți vedea tu, deoarece, ok, există mereu linii temporale multiple și posibile rezultate viitoare, nu? Nimic nu este vreodată întipărit în piatră, tu știi asta, că totul depinde de noi, în mod colectiv și individual.
   Totuși Swaruu, știți, ea este o ființă cosmică și călătoare în timp și exploratoare de linii temporale, așa că a trebuit să întreb: din viitorul în care tu, probabil,  poate ai experimentat sau poate ai văzut ce scenariu s-a întâmplat?
   Și acesta este răspunsul ei: eu le văd pe fiecare în mod egal. Le văd ca pe un set, nu doar una. Eu nu funcționez în felul acesta.
   Iar aici, Nai'shara a răspuns la asta: Știi ce a spus Swaruu deunăzi, ea a spus că ea vede cum toată lumea de aici, de pe această navă, tânjește după aer și să părăsească această canistră de oțel. Dar că ea are totul în mintea ei, toată lumea ei. Lumea noastră este în interiorul nostru. Locul și circumstanțele nu contează. Așa trebuie să fim cu toții aici, și cu toții să fiți acolo. Întregul univers este deja în interiorul lor. Totul este percepție.
   Iar Swaruu continuă: Nu există nicio lume exterioară tuturor. Percepțiile voastre, realitatea voastră, gândurile voastre, sunt reflectate manifestând ceea ce este în exterior, ceea ce este perceput ca o lume exterioară. Deci o linie temporală poate exista doar ca rezultat al percepțiilor individuale sau interpretării individuale.
   Acum vedeți de ce interpretarea individuală va fi importantă aici. O linie temporală colectivă există doar ca un acord al percepțiilor, între 2 sau mai mulți oameni. Cu alte cuvinte ei văd lucruri sau percep stimularea câmpului energetic sau energia potențială ca fiind aceiași. Aceiași percepție și interpretare. De aceea liniile temporale se bazează pe acord. Dacă acordurile sunt întrerupte, linia temporală colectivă este fracturată.


   Robert întreabă: Și acele acorduri de percepție sunt făcute înainte să vină pe Pământ?
Swaruu răspunde: Parțial da, dar în majoritate ele se dezvoltă în timpul încarnării. Deoarece în acel moment se produce expansiunea unui suflet, nu din cealaltă parte sau nu așa de mult, din moment ce este foarte unificat acolo, din cauza apropierii pe care o are, de sursă.

   Întrebarea mea: Iar când linia temporală colectivă s-a rupt, acum toată lumea va merge către propriile lor experiențe fizice, lumea se va diviza cumva?
   Swaruu răspunde: da, nu numai lumile, ci oamenii. Mulți vor decide să stea acolo pentru a experimenta, oricare din acele 3 sau 4 opțiuni. Eu am vorbit de 4 linii temporale, dar va fi o varietate a acelor 4 sau mai multe, pentru fiecare persoană. Vor fi la fel de multe variații pe cât sunt oameni, sau puncte de atenție ale conștiinței. Va exista doar ceea ce ei văd ca fiind acorduri, ceea ce toată lumea vede ca și acorduri. Dar voi trebuie să aveți curajul să procesați și să asimilați ceea ce nu vreți confruntând cu fermitate și determinare, folosind negativul ca și contrast pentru a fi clari legat de ceea ce voi vreți. De aceea este așa de important de fapt, să confruntați și să determinați ceea ce nu vreți în această situație, să vă confruntați fricile și să confruntați negativul, și să confruntați rezultatele negative pentru a vă defini pe voi înșivă și a vă focaliza mental pe ceea ce vreți voi. Pe ceea ce vreți. Deci acesta este un contrast foarte important. Contrastul vă oferă acea oportunitate.

   Într-un fel, aceasta este oportunitatea noastră să ne definim pe noi înșine, ca și specie, ca și rasă ... și chiar mai mult, chiar mai mult. Și toată lumea va merge indiferent unde le este destinat să fie, conform frecvențelor lor, viziunilor și propriilor lor creații. Și conform modului în care ei pică de acord între ei, în mod colectiv, în linii temporale.
   Adică uitați-vă la mine și la Robert, de exemplu, noi suntem aici în Finlanda ... iar asta de unde a venit? Ce fel de linie temporală a apărut aici? Dar noi chiar ne-am separat de cea spaniolă. Iar noi nici măcar nu am planificat asta, în mod conștient. Noi doar am venit aici pentru o lună, în vacanță, am lăsat totul în Barcelona, totul, nici măcar nu am haine. Eu am doar cizme de iarnă.
   Noi am venit aici doar pentru o lună, cu o singură geantă ... împărțită cu Robert. Noi avem totul în Spania și acum nu ne putem întoarce. În mod magic, apartamentul a apărut, iar noi ne mutăm aici, stăm aici. Noi nu avem absolut niciun acces la lumea spaniolă, la linia temporală spaniolă, după cum ați putea spune. Iar ceea ce se întâmplă în Spania acum, conform mass mediei, este pur și simplu, oribil. Conform mass mediei, sunt mai mulți morți decât în China.
   Iar noi cumva, nu suntem acolo. Iar ceea ce vedem noi dincolo de fereastra noastră, este o lume complet diferită. Deci după cum vedeți, eu sunt cel mai bun exemplu al chestiei ăsteia. Asta se întâmplă cu adevărat.

   Acum ... să continuăm. Voi reciti ultima propoziție.

   Dar voi trebuie să aveți curajul să procesați și să asimilați ceea ce nu vreți, confruntând asta cu fermitate și cu determinare, folosind negativul ca și contrast, pentru a fi clari în privința a ceea ce voi chiar vreți. Problema este că există foarte multă confuzie pe net. Foarte multe dintre acestea sunt realizate intenționat ... intenționat. Există așa de mulți agenți ai dezinformării de fapt, împrăștiind știrile false online, intenționat ... sunt destul de sigură de asta. Deci oamenii nu înțeleg ce este adevăr și ce este o minciună.
   Este logic, dar acum ascultați asta: Dar ce încerc eu să spun este că ei se află în vremuri în care nimic nu este realitate și nimic nu este o minciună. Vremuri în care ei, oamenii, fiecare dintre ei, trebuie să folosească ceea ce au învățat, și să-și asume responsabilitatea pentru ceea ce vor ei să creadă.
   Așa că eu întreb aici: tu recomanzi ca noi să nu ne uităm pe internet atunci?
Și urmează un răspuns foarte interesant: Din contră. Recomand să vă uitați la tot ce e posibil și cu înțelepciune să decideți ce să luați din fiecare lucru, să le puneți cap la cap, în propria lor realitate individuală sau explicație despre ceea ce se întâmplă „cu adevărat”.

   Despre acest ultim paragraf, este foarte interesant știți. Ea spune aici că nimic nu este adevărat și nimic nu este o minciună. Nu pare să existe doar o singură realitate aici.
   Aneeka ne-a spus că până și sursele ei par să fie confuze și împart tot felul de informații din tot felul de unghiuri diferite. Este ca și cum ar exista așa de multe linii temporale ce se amestecă și interpretări de acea ține de voi acum, este responsabilitatea voastră noi toți să picăm de acord pe o anumită linie temporală pe care noi dorim s-o percepem ... pe care vrem noi s-o percepem. Noi chiar avem acea putere. Să nu uităm focalizarea noastră creativă.
   Foarte important: focalizare ascuțită creativă.

   Acum, ea continuă: Prezența ET este dezlănțuită acum peste tot și în toate planurile realității. După cum am spus mai sus, paranormalul este foarte pronunțat acum. Frecvența Schumman este foarte înaltă, după cum ați putea remarca, în aceste zile. Și așa-zisa lume astrală inferioară 4D astrală este infiltrată cu 3D. Nu există bariere. Tot felul de fenomene paranormale ciudate se vor accelera. Realitatea se rupe. Nu mai căutați lideri, ca înainte. Doar pentru inspirație, dacă doriți. Luați controlul vieții voastre cu responsabilitate.
   Voi trebuie ca acum să aveți curaj și să vă asumați responsabilitatea ca și creatori, care sunteți. Sunteți. Este vremea să creșteți. Asumați-vă responsabilitatea pentru voi înșivă, pentru lumea voastră. Este lumea voastră. Este vremea să vă maturizați și să nu mai fiți copii.
   Trebuie să fiți foarte clari legat de ceea ce vreți și focalizați-vă în a lucra către asta. Iar aici prin lucru înțeleg să gândiți. Nu neapărat să faceți ceva ce implică acțiune fizică. Altceva ... altceva se întâmplă acolo. 

   Amintiți-vă principiul frecvenței dominante: Este atunci când o frecvență mai puternică, sau undă, o va domina pe cea mai puțin puternică, făcându-le mai asemănătoare.
   Deci o persoană aflată undeva în Ohio, SUA ... este sufocată de acele unde, prin acea realitate alternativă colectivă în care el este scufundat. Ok? Deoarece chiar dacă tu pari să fi într-o frecvență înaltă, totul este ok pentru tine, în mintea ta, tu menții frecvența, vibrații elevate, și toate alea, menținând o aparență pozitivă, totul din jurul tău pare să te sufoce, și să te șteargă într-un fel, de acel principiu al frecvenței dominante.
   Dar acum haideți să vedem ce spune ea, despre asta: cum puteți reacționa la asta. Voi trebuie să vă conectați mai mult cu oameni pozitivi, plini de speranță și să dați mai puțină atenție la ce se întâmplă în exterior. Chiar dacă sunt împușcături în afara ferestrei voastre.
   Este momentul când ea (persoana din Ohio, de exemplu), ea trebuie să fie cea mai puternică dintotdeauna și asta se aplică pentru multe alte suflete și oameni cu starea sau condiția ei. Pentru asta a mers pe Pământ: să fie o antenă. Ea este o antenă.
   Acum, întrebarea mea legat de asta: Dar atunci, dacă ai cea mai înaltă frecvență posibilă, tot mai poți fi sufocat? Te vor domina celelalte frecvențe mai puternice, dacă sunt mai mult decât tine? Chiar dacă tu ești o antenă?
   Aici întreb: dacă aceste alte frecvențe care sunt joase și negative, dar sunt așa de multe în jurul tău, te pot sufoca, deși tu ești o antenă pentru frecvențe mai înalte?
   Iar răspunsul este: dacă voi le lăsați. Dar voi puteți fi mai puternici decât ceea ce este afară ... decât frecvența dominantă. Ca și toroidul unei nave care o menține în 5D, chiar și în interiorul supei 3D. Este același lucru.

   Dați-mi voie să vă explic asta. Ca toroidul unei nave ce o ține în 5D, chiar în interiorul supei 3D. Dar vă amințiti ...vă amintiți ... scuze, sunt obosită, este foarte târziu, vă amintiți că v-am spus despre navigarea stelară (noi pe acest blog, nu am ajuns cu tradusul la acesst video, încă=nb)? Și cum această navă se învăluie, se înfășoară într-un câmp energetic 5D toroidal. Și în acest fel poate să mențină frecvența 5D, chiar și atunci când vine în orbita Pământului și în teorie, în teorie da, este în interiorul frecvențelor 3D. Navele când sunt foarte foarte aproape aici, sub centura Van Allen. În esență, este cufundată într-o supă 3D. Dar din cauză că a activat acel câmp toroidal, îi ține foarte bine în interior, în 5D.
   Și la asta se referă ea, asta este ceea ce putem face noi acum, cu propriile noastre corpuri și cu propriile noastre frecvențe, cu propriile noastre minți. Noi putem fi acele bule 5D, chiar dacă frecvența dominantă din jurul nostru pare să fie negativă. Noi putem s-o facem. Deci, ca și toroidul unei nave, ce o menține în 5D, chiar și în interiorul supei 3D. Este același lucru. Tu poți fi mai puternic. Puteți fi mai puternici.
   Deci trebuie să fiți puternici și să creați propria voastră bulă micuță, în interiorul casei voastre sau în interiorul vostru. Ascultați muzică ce inspiră. Muzica mă ajută întotdeauna să-mi elevez frecvența. Focalizați-vă asupra esenței voastre, asupra a cine sunteți, nu uitați asta, nu contează ce se întâmplă în exterior.
   Voi sunteți nemuritori, indestructibili, esența voastră va rămâne întotdeauna, indiferent ce, frecvența voastră va fi mereu acolo. Deci creați acea bulă 5D ... înrădăcinându-vă în voi înșivă. Nu în lumea de afară, nu contează, ci în voi înșivă, voi sunteți propriul generator. Voi sunteți propria voastră rădăcină. Iar muzica ajută, meditația ...
   Făceți tot felul de activități pozitive în interiorul propriilor voastre bule de acasă. Trebuie să vă focalizați pe voi înșivă, pe propria frecvență, pe ceea ce vreți pentru voi înșivă și colectivul. Va trebui să vă confruntați fricile.
   Vedeți ce se întâmplă afară și să știți că în ciuda la toate cele, voi veți fi ok. Nu să le ignorați (fricile), ci să le transcendeți și să integrați răul pe care-l vedeți și să-l transformați într-o focalizare clară pentru a știi ceea ce doriți în mod clar.

   Frica paralizează și doar focalizați-vă potențialul manifestat și creativ către negativ. Nu fiți un struț. Fiți un jedi chiar dacă te simți singur, chiar dacă te percepi pe tine a fi singur. Acesta nu este momentul când omenirea să se disipe și nu este momentul ca umanitatea să intre în starea de victimizare. Să se înțeleagă că doar cu ceea ce gândiți, având claritate legat de ceea ce doriți, vă uniți cu alții care vor același lucru și schimbați realitatea către ceva pozitiv.
   Dați-mi voie să repet asta: să fie înțeles, că doar  cu ceea ce gândiți ... noi nu trebuie să ne vedem unii pe alții în mod fizic, dacă unii dintre voi sunt în carantine, doar cu ceea ce gândiți, având claritate legat de ceea ce doriți, vă uniți deja cu alții care vor același lucru și schimbați realitatea către ceva pozitiv. Deoarece în eter, de unde emanăm noi, unde ne aflăm noi cu adevărat, aceasta este doar o emanație fizică aici, noi suntem uniți, noi suntem o ființă unică imensă care s-a decis să coboare acum și să asiste oamenii și să ajute Pământul și schimbările, dar în câmpul eteric nu există distanțe, iar noi suntem împreună, noi suntem una.
   Deci la asta se referă ea aici: nu este nevoie să ne întâlnim fizic și să ne unim pentru a fi spiritual și moral împreună ... împreună, când vine vorba de scop, deoarece în eter nu există distanțe. Iar noi suntem acolo, noi suntem acolo deja, așa că acum este doar o chestiune de a ne uni scopurile și intențiile, și să acționăm din acel tărâm.
   Senzația de neajutorare că ei nu pot face nimic, este doar o iluzie. Este adevărat că acțiunile voastre externe îi afectează pe toți. Ceea ce faci cu mâinile tale sau să împărtășiți idei. Dar, ceea ce voi gândiți, ce gândiți și simțiți, în acele alte tărâmuri, în aceste alte nivele ale voastre, afectează mult mai mult și este ceea ce schimbă cu adevărat și dă formă realității.
   Amintiți-vă că ați fost acolo de multe ori anterior, în timpul altor încarnări. Dar esența voastră, ființa voastră, voi înșivă, sunteți la fel. Amintiți-vă că ați luptat multe bătălii anterior. Voi sunteți puternici, de aceea sunteți acolo, de aceea suntem aici, deoarece suntem puternici. De data asta, bătălia se duce mai mult decât oricând, cu conștiința ... cu gândul.

   Cam asta e tot. Am citit ceea ce a trebuit să citesc. Există un pic mai multe legat de conversație din altă zi pe care-l voi adăuga la video, când voi face video, voi face acest video, video normal, în format obișnuit ...

   Apropo, scuze, mă simt ca și cum aș amesteca cuvintele un pic și ideile, deoarece eu cred că din cauza timpului, este 4 dimineața și simt că nu mă pot exprima pe mine însămi, la fel ca în mod normal, dar este un mesaj grozav, este foarte important, foarte puternic ...

   Știți, așa cum a spus și ea, nu este nevoie acum și nu putem face acțiuni fizice. Noi suntem în casele noastre, dar haide să folosim această oportunitate și să ne interiorizăm cu seriozitate și să ne folosim gândirea.
   Acesta este un război al minții, al conștiinței și după cum a spus ea, dacă ne unim în intenția noastră, la acel nivel mental, noi suntem generatorul, noi suntem acolo împreună și am făcut asta de multe ori înainte, după cum a spus ea. Aceasta nu este prima noastră bătălie și nu va fi nici ultima a noastră. Noi am știut că suntem aici pentru asta, acesta este momentul și ... și da, haideți să-l folosim.

   Nu știu ce să mai spun, nu vreau ca să mai filtrez cumva prin interpretarea mea personală a acestui mesaj. Dacă vreți să auziți ceva din nou, dați în urmă video, dar așa cum am spus, voi face din asta un format de video cu ceva mai mult adăugat la acesta, de asemenea. Simt deja că mă bâlbâi, serios.

   Haideți să vedem ce se întâmplă în chat. Cum va plăcut asta? A fost important pentru mine să vi-l prezint în caz că se întâmplă ceva internetului. Ok și s-ar putea întâmpla, sau nu.

   Da ... bună Mick, Mick Flare, prietenul nostru pe care l-am întâlnit în Nevada, și da suntem războinici și aceasta este bătălia noastră. Amintiți-vă că ei ne ajută de sus și este rolul nostru acum să ajutăm din interior. Din interior, este așa de important. Să vedem ce se întâmplă în chat, foarte rapid, înainte să spun la revedere.

   Eu nu vreau să răspund la nicio întrebare, în acest punct, deoarece nu vreau să ... să murdăresc, să zăpăcesc ...  să mă îndepărtez de mesajul principal ce a fost prezentat, ok? Imagine mentală. De aceea Pink Chopper.

   Foarte foarte important: aliniați-vă voi înșivă cu ceea ce credeți voi a fi ... Și așa cum a spus ea : există multe interpretări. Și veți da peste așa de multe idei despre ceea ce se întâmplă. Și tu alegi, tu o faci să se întâmple, aceasta este lumea voastră, realitatea voastră. Jucați-vă, fiți creativi.

   Mulțumesc foarte mult ... că v-ați uitat. Mulțumesc foare mult că vă uitați. Ne vedem data viitoare, în video următor, sau dacă există orice altă actualizare importantă voi veni live și vă voi informa, ok? Să mergem.

  Nu știu ce altceva să spun decât că trebuie să merg la culcare. Mulțumesc foarte mult.

   Și salutări din nou Aneekăi și lui Kaalel și echipajului, dacă se uită careva. La revedere tuturor, stați pozitivi și aplicați tot ceea ce a fost spus aici. Foarte foarte important. Ne vedem curând.

   Noapte bună și o zi frumoasă, iubire și lumină pentru toată lumea. Pa pa ... Iubire la toți.


 Vizionare Plăcută!



  Linkuri alternative: AICI 1 și AICI 2

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.