Preventiv/Anticipativ sau/și ca copie de Securitate, ținând cont și de o eventuală închidere a FB, YT și tot de Google, pun la îndemâna celor interesați un canal cu video din seria CoTa, un grup pentru același subiect sau temă și alte mijloace de distribuție alternative :

Clasicul YT (cât mai funcționează): https://www.youtube.com/c/PaulMarian/videos

CoTa GRUP: https://t.me/joinchat/SndJYD5CydkFWKOD

MeWe grup: https://mewe.com/group/5f86fe829e23cf59878b7535

Sau https://reteaua-romaneasca.live/PaulMarian

https://ok.ru/profile/577213801127 și https://vk.com/videos183567958

Dacă ești Preventiv, posibilele belele se reduc.

Dacă ești Reactiv înseamnă că te-au prins în Ofsaid.


vineri, 17 aprilie 2020

CoTa(16):O scurtă Actualizare de Aneeka de Temmer


   Deci fără alte introduceri, eu vă voi citi în esență, părți din conversațiile pe care le-am avut despre situație. Acum, după cum v-am spus, în ultimul video, arma biologică cu viruși nu ar fi putut fi produsă cu adevărat, deoarece virusul se întoarce la tiparul original. Deci, după cum spune ea „astăzi noi știm că poate fi produsă, poate fi un pericol mare dar virusul nu poate fi modificat cu o schimbare definitivă, nu se poate, dar ei posibil că pulverizează populația cu tulpini foarte puternice, în mod continuu, cu dârele chimice.

   Bun găsit tuturor ! Salutare la toată lumea.

  Ce mai faceți? Cum o mai duceți? Aceasta va fi o scurtă informare, la subiect și precisă.
Salut Bent. Bent este în chat și el este cel care a oferit vocea pentru Kalel. Deci bună, mă bucur să te văd aici. Bună LulaStar, și de asemenea este interesant să văd o mulțime de pe canalul în spaniolă. Deci mulțumesc că vă uitați, vă mulțumesc foarte mult.

   Eu voi trece la subiect, nu voi aștepta să se umple camera, deoarece aceia care nu sunt aici, ei pot vedea asta mai târziu. Trebuie să fac această actualizare și în spaniolă, de asemenea, deși Robert a cam făcut-o cumva, dar vreau s-o fac oricum, din nou.
   Deci dați-mi voie doar să vă citesc părți din conversația noastră pe care am avut-o noi astăzi cu Aneka din Tammer. Ok, după cum știți, Aneeka, jobul ei este un pic diferit de cel al lui Swaruu, de exemplu.

   Aneeka este șefa serviciilor de informații taygetane. Iar poziția ei este să colecteze tot felul de date și informații, despre tot felul de situații. iar acum ea lucrează zi și noapte. Deci ea lucrează zi și noapte, pentru a obține informațiile. Acum, voi trebuie să înțelegeți ceva, înainte să încep. ET de aici, iar eu vorbesc de facțiunile pozitive, toți ET, nu sunt implicați în ceea ce se întâmplă pe Pământ.
   După cum veți înțelege, acestea sunt două facțiuni ale cabalei care se luptă poate chiar mai multe facțiuni, deci ET, fiind oameni, da, ei sunt în 5D și au toate acele tipuri diferite de tehnologii, dar ei sunt oameni și uneori, ei înșiși nu au imaginea întreagă a ceea ce se întâmplă. Ei colectează informații în fiecare zi, Aneeka este foarte tare la asta, de asemenea colegii ei de pe navă, dar uneori ei încearcă de asemenea să analizeze, să examineze asta, ei nu au imaginea întreagă.
   Deci noi trebuie să fim înțelegători și să acceptăm faptul că așa cum v-am spus, ei nu sunt zei, ei nu sunt profeți, nu funcționează așa, ei sunt oameni. Și da, ei au surse și ne oferă inspirație și informație, dar uneori acea informație va fi limitată la ce le spun sursele lor. Ok, deci asta este foarte important să înțelegem.
   Informațiile lor de asemenea, se pot schimba, ok? Ei sunt foarte dinamici și au căutat mereu informații noi și concluzii noi și date noi, și noi cercetări așa că ... și concluziile lor ar putea să se schimbe. La fel cu această situație.
   Aneeka mi-a spus că ea chiar a și fost îngrijorată, legat de faptul că noi publicăm această informație și de asemenea raportul anterior, deoarece ea a zis că „ok, s-ar putea ca imediat ce le publicați să devină depășite, într-un anumit sens, deoarece au apărut noi informații și nu am fost capabilă să te actualizez în ceea ce este nou.
   Deci de asta de fapt, acesta este exact motivul pentru care am decis .... să fac acest video, sub forma unei actualizări live. Deoarece a face un video și chiar să-l înregistrez și apoi să-l editez, ia timp, ia 2 zile și în acea perioadă ar putea să apară noi informații așa că eu cred că este mult mai bine să o fac în felul acesta. Eu am niște informații precise, pe scurt de transmis și le voi face într-o sesiune live.
   Deci fără alte introduceri, eu vă voi citi în esență, părți din conversațiile pe care le-am avut despre situație. Acum, după cum v-am spus, în ultimul video, arma biologică cu viruși nu ar fi putut fi produsă cu adevărat, deoarece virusul se întoarce la tiparul original. Apropo, înainte să continui, eu nu mă uit la chat în acest moment, ok?
   Deci eu nu știu ce se întâmplă în chat, nu mă uit la întrebări, ci mă voi focaliza doar pe a vă prezenta aceste informații. Deci, să încep. Unde eram?
   Deci, s-a spus că armele biologice cu viruși nu pot fi produse cu adevărat deoarece se întoarce în câteva zile, la tiparul original. Deci da, este încă adevărat că așa este modul cum acționează virușii. Dar acum, așa cum ne-a spus Aneeka astăzi, ceea ce știu ei de fapt astăzi că da, armele biologice pot fi produse cu viruși, dar într-un mod, în sensul că diferite tipuri ... diferite părți ale acelui virus, pot fi livrate în mod continuu populației sau zonei pe care ei vor s-o infecteze.
   Deci, după cum spune ea „astăzi noi știm că poate fi produsă, poate fi un pericol mare dar virusul nu poate fi modificat cu o schimbare definitivă, nu se poate, dar ei posibil că pulverizează populația cu tulpini foarte puternice, în mod continuu, cu dârele chimice. Deci de exemplu, dacă ei distribuie în mod continuu virusul unei anumite zone, ce ar putea avea un efect periculos.

   Iar acum ei au fost chiar destul de ocupați zilele astea și de asemenea Federația a fost destul de ocupată și voi ajunge la asta un pic mai târziu în acest raport. Nava TAYGETANĂ chiar a trimis drone pentru a investiga, pentru a examina conținutul diverselor dâre chimice, care au fost observate în jurul Pământului. Deci ei au fost acolo încercând să afle care este conținutul dârelor chimice. Până acum, până acum, ok, informațiile ar putea fi noi mâine, ei nu au găsit nimic, dar (după cum spune ea aici) noi nu suntem peste tot. Iar pentru a fi capabili să detectăm asta, noi ar trebui să fim acolo de asemenea la cel mult câteva minute mai târziu, deoarece virușii sunt amestecați cu metale grele pentru a-i ajuta să cadă în locul unde a fost produsă dâra chimică și să nu fie purtați de vânt ... de vânturi.
   Deci chiar acum, noi avem drone care zboară deasupra multor multor zone. Presupun că multe drone Taygetane și ale Federației presupun, peste tot, inspectând, ce se află în dârele chimice. Deoarece este destul de logic să presupui, că dacă a fost un atac cu armă biologică, ei nu s-ar limita doar la un singur tip de virus. Deci toate precauțiile trebuie să fie respectate, în privința asta. Să continuăm.
   Eu vă vorbesc acum de posibilii viruși care sunt pulverizați și viruși ce continuă să apară și toate aceste lucruri și ar fi pur și simplu logic, cercetând toate informațiile, dar există speculații, ok?

   Acum, ce este sigur și voi continua să citesc, este că Pământul este în război. Ok? Pământul este în război, cu două părți foarte puternice care se luptă. Unele dintre aceste informații voi le știți deja, deoarece și voi faceți suficiente investigații, deci aș fi bucuroasă doar să vă confirm propriile voastre concluzii.
   Două părți foarte puternice care se luptă. Una dintre ele este satanistă, genocidară, iar o alta, cu proliferarea planetară ... scuze, pro eliberare ... pro eliberare planetară, auto-numită „Alianța” sau „Coaliția”. Totuși, după cum ne-au explicat ei nouă, în principiu, ei sunt două tipuri diferite ale cabalei nu e ca și cum una este absolut bună și cealaltă absolut rea, nu funcționează așa. Ei sunt doar două găști diferite ale cabalei, una este mai puțin rea decât cealaltă. Și da, au fost făcute ceva arestări, dar de asemenea contra-arestări. Deci ei sunt într-un război dur, unii cu alții. Asasinate din ambele părți, de asemenea, și confruntări armate între membri NATO.
   Două facțiuni ale cabalei, luptând pentru putere. Una genocidară, așa cum am spus, cealaltă nu așa de mult. Deci ce s-a întâmplat? Deci partea genocidară a eliberat virusul, care a fost realizat în laboratoare americane, și a fost transportat către Wuhan cu scopul de a eradica majoritatea umanității. Nu a funcționat cum s-au așteptat sau cel puțin, așa pare ... momentan.
   Apoi, cealaltă parte, cea nu așa de genocidară, a profitat de oportunitate să contra-atace cu planurile lor, pe care le aveau deja în minte, de zeci de ani, să oprească partea genocidară, satanistă. Carantinele fiind protecția oamenilor, și de asemenea ... carantinele sunt convenabile de făcut, pentru a lua oamenii de pe străzi pentru manevre militare, din moment ce este un război cu agenți bio-chimici.
   Deci carantinele aparent exagerate, ar putea fi pentru ceea ce s-ar fi putut întâmpla, nu pentru ceea ce s-a întâmplat deja. Așa este. Deci partea genocidară a aruncat arma biologică în China, nu a funcționat, așa cum a fost planificat și apoi partea nu așa de genocidară, a profitat de situație și a impus carantine pentru a proteja populațiile, de ceea ce ei știu că ar putea fi bio-atacuri chiar și mai puternice, împotriva populației. Deci în această privință, noi nu știm încă ce se întâmplă.

   Este înțelept să evitați să ieșiți afară, dacă nu trebuie. În special în SUA, în cele mai mari conglomerări, și în Europa. Aici unde mă aflu eu, sunt în inima Finlandei, unde totul pare să fie normal până una alta. Magazinele sunt pline, da, există hârtie igienică, există tot felul de produse în magazine, oamenii merg calmi fără nicio mască, deci aici totul este în regulă. Momentan. Bine nu totul, întâlnirile publice sunt anulate, etc. Deci carantinele care în aparență sunt exagerate, sunt pentru ceea ce s-ar putea întâmpla, nu pentru ceea ce s-a întâmplat deja.
    Trump ... Trump pare să fie în partea non-genocidară, ne-satanică. Iar el este o piesă importantă, fiind totuși, încă, o marionetă. Deci este încă o marionetă, pentru acea facțiune mai puțin genocidară a cabalei. 

   Acum, aceasta va fi o informație foarte interesantă ... acum. După cum v-am spus anterior, Federația, în ceea mai mare parte observă ce se întâmplă. Ei erau confuzi, de asemenea, în privința a ceea ce se întâmplă cu adevărat și care este cu adevărat agenda pe Pământ. Deci ei păstrau distanța. Totuși, recent, situația s-a schimbat.
   Acum au încetat să mai fie așa de observatori, și au urmat puncte militare strategice în diferite părți din jurul Pământului, pentru orice eventualitate. Și mai multe despre asta va fi explicat în următorul video, în care Swaruu vă va prezenta 4 scenarii diferite, și o variația între acestea 4 (patru), a posibilelor rezultate ale situației.
   Deci Federația a fost mai activă. Acum, Federația a reacționat la situație, la acestă luptă dintre aceste două facțiuni ale cabalei, punându-și forțele în alertă de luptă, și acum ascultați asta: iar folosirea forței a fost autorizată pentru scopuri chirurgicale, implicând reptilele regresive aflate în contact, sau care coordonează sau controlează taberele satanice genocidare.
   Forțele înarmate ale Federației Planetelor Unite vor coborî și din ce înțeleg, ele sunt deja acolo, pentru a lovi ținte reptiloide din baze subterane și altele, folosind forțe speciale și nave de atac, la scară mică, înlăturând opoziția non-umană, ca să fie o luptă doar între taberele umane din moment ce partea satanistă, genocidară, are ajutor al extratereștrilor regresivi, deci nu este o luptă corectă.
   Asta echilibrează câmpul de luptă. Și majoritatea dintre ei, membrii Federației, sunt Antarieni și Alfatrians, care sunt centaurienii și de asemenea endeni, pleiadieni ... și alții.

   Dați-mi voie doar să recapitulez ce s-a spus. În esență, Federația a aprobat și autorizat, din ceea ce ne spune Aneeka, să se atace facțiunile non-umane reptiloide, care cooperează cu cabala genocidară, care sunt chiar acum în DUMBS, iar ei fac asta, înlătură forțele regresive non-umane pentru a echilibra câmpul de luptă. Deoarece conform lor (și mulțumim Federației pentru acea concluzie), bătălia nu este egală, dacă partea regresivă, dacă partea genocidară, satanică are forțele reptiliene care să-i ajute.
   Deci eu cred că astea sunt știri palpitante, cred că este grozav că se face asta, și apoi să vedem, ce altceva se desfășoară, deoarece în afară de asta, totul este cam în aer, încă. Așa cum a spus Aneeka aici, ca și concluzie: în această perioadă îndrăznesc să spun că sataniștii pierd, dar totuși încă luptă ... încă se luptă și o fac din greu. Deci asta ar putea fi începutul a ceva, a sfârșitului, nu știu, vom vedea. Va fi foarte interesant cum se va desfășura.

   Totuși ea a spus, că este una dintre cele mai periculoase perioade pentru umanitate. Și veți vedea în următorul video cât de important este ca acum, după cum am spus și în video-ul meu anterior, să vă focalizați pe o linie temporală pozitivă, și să rămâneți pozitivi indiferent ce, deoarece acesta este un punct de cotitură, este un nod, cu multiple linii temporale distruse ce se intersectează.
   Și orice s-ar putea întâmpla, acesta este un război pentru mințiile noastre, conștiințele noastre, pentru percepțiile noastre, pentru puterea noastră creativă. Amintiți-vă cine sunteți, acesta este momentul, pentru a vă recâștiga acea, pentru a vă revendica acea putere, voi știți cine sunteți. Dacă voi vă aflați aici, voi știți cine sunteți. Deci credeți în voi înșivă, nu vă descurajați legat de ceea ce se întâmplă în exterior, aliniați-vă cu ceea ce înseamnă asta pentru voi, într-un mod pozitiv, într-un mod pozitiv.
   Aceasta este matricea care se distruge, într-unul dintre rezultatele posibile. Deci acesta este locul unde eu, cel puțin mă aflu, vizualizând și către acolo mă îndrept. și vreau să vă iau și pe voi cu mine.

   Deci mulțumesc foarte mult tuturor care vă uitați, vă mulțumesc foarte mult. Îmi pare rău că acesta nu este foarte lung, dar trebuia să fie scurt și dulce. Și ne vedem la următorul video. Ne vedem la următorul video care va fi, foarte foarte important. Deci mulțumesc foarte mult, mi-aș fi dorit să stau mai mult. Așadar, asta este, eu trebuie să fac același lucru, în spaniolă. De aceea eu trebuie să ies de aici. Și acum, cum ies eu de aici? Asta este întrebarea. Unde mă aflu? Ok, sunt aici.

   Mulțumesc foarte mult Am ieșit. Pa pa!


 Vizionare Plăcută!



 Linkuri alternative: AICI 1 și AICI 2

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Un comentariu:

  1. Plin de emotie, va spun ca ceea ce ati scris era cumva o presupunere in simturile mele, mult-putin informatiile oferite sunt datatoare de Lumina si Incredere. Va multumesc din toata inima. Hristos a Inviat! Catalin-Stefan S.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.