Preventiv/Anticipativ sau/și ca copie de Securitate, ținând cont și de o eventuală închidere a FB, YT și tot de Google, pun la îndemâna celor interesați un canal cu video din seria CoTa, un grup pentru același subiect sau temă și alte mijloace de distribuție alternative :

Clasicul YT (cât mai funcționează): https://www.youtube.com/c/PaulMarian/videos

CoTa GRUP: https://t.me/joinchat/SndJYD5CydkFWKOD

MeWe grup: https://mewe.com/group/5f86fe829e23cf59878b7535

Sau https://reteaua-romaneasca.live/PaulMarian

https://ok.ru/profile/577213801127 și https://vk.com/videos183567958

Dacă ești Preventiv, posibilele belele se reduc.

Dacă ești Reactiv înseamnă că te-au prins în Ofsaid.


vineri, 15 februarie 2019

Finalul Științei Superficiale


     Astăzi, pe Edge of Wonder continuăm discuția noastră cu Jordan Sather de la Distrugerea Iluziei, în care vom discuta cât de ireală este actuala #ȘTIINȚĂ de astăzi și cum a devenit un cult pe cont propriu.
    Vom vorbi despre cultul scientismului și vom pune întrebări, cum ar fi: de ce adevărații cercetători, oameni de știință strălucitori ca Tesla și Russell au fost minimizați și suprimați ?
    Ce descoperire bombă au avut ei, încât au spus: oamenii nu sunt gata pentru asta încă.    Oare ne îndepărtează această eră modernă de Dumnezeu? Ce este universul electric și cum putem accesa această resursă? Și de aici vin săbiile laser?
   Toate acestea și mai multe în Partea a II-a cu Jordan "Jordacca" Sather și Ben Skywalker și Solo.

    În episodul de astăzi din "La Limita Minunării" partea a 2-a a conversației noastre cu Jordan Sather, unde vom discuta cât de NEREALĂ este "știința" din curentul principal de astăzi.

    În regulă oameni buni, să lansăm chestia asta către Limita 3, 2, Minunării ...

   Tu ai făcut o prezentare foarte minunată a științei. Iar aceasta este o informație care este acolo în public, peste care nu dau foarte mulți oameni.

   Tu ai o mulțime de idei formate despre modul cum funcționează știința acum, și ce ne-a făcut nouă ca și societate și ar fi foarte grozav să spui audienței noastre ce crezi mai exact despre asta, deoarece ... eu personal simt că știința nu este așa de curată pe cât spun oamenii, cred că a făcut foarte multe, la fel de mult rău pe cât a făcut bine, în multe moduri diferite, și depinde de noi să ne auto-educăm legat de asta și de ce.

   Deci, vrei să ne spui un pic despre asta? Da, în primul rând să discutăm despre știință, în general.

   Tu tocmai ai menționat că a făcut mai mult rău decât bine, iar ce cred eu este că o mulțime din binele pe care oamenii cred că l-a făcut știința, nu este așa de bun. Știți avem oamenii care vorbesc de miracolele medicinei moderne ... ei bine, de ce ar fi cancerul la unul din 2 oameni? De ce este autismul la 1 din 50, 1 din 15 în anumite locuri, știți ? Este acesta adevăratul miracol pe care-l avem? Sigur, arată mai avansată la suprafață.

    Poate că medicina de urgență arată mult mai bine, dar medicina ca întreg, nu a ajuns a de avansată sau să progreseze așa de mult, iar noi am vorbit mai devreme despre combustibili fosili ... noi încă mai folosim mașini și chestii de acest gen, deci știința în sine, eu cred că ei încearcă s-o vândă, statul profund încearcă să vândă știință publicului, ca fiind foarte avansată, dar în realitate nu este.

   Iar noi am discutat mai devreme despre acești cercetători suprimați de la începutul secolului 20 care cercetau lucruri cum ar fi energia liberă, care este mult dincolo de ceea ce avem acum, așa că ... știința ca și întreg, nu este știință.

   Noi nu folosim știința în aceste zile, ci scientismul, care este aproape ca un cult.

   Știți, începeți să puneți la îndoială știința și avem toți acești oameni atașați de sistemul lor de valori și sunt cu totul declanșați, au disonanță cognitivă, devin supărați pe tine și se întâmplă acel efect Mr. Smith, în care ei se metamorfozează în Mr. Smith, pentru a apăra matricea, să-ți oprească gânditul liber. Este chiar o analogie bună. Da, chiar este.

   A existat o mulțime de cercetare suprimată. Acum vorbim despre Tesla, care are foarte mult din cercetarea sa nu doar suprimată, dar o cale foarte simplă prin care știința din curentul principal, mătură o mulțime din chestiile mai adevărate, sub covor este să nu vorbească despre acestea. Exact, căci și noi ne-am lovit din greu de tot acest aspect al științei și este aproape ca și cum, este o cale către ... oh, asta este tocmai aici ... dar despre asta, cu toate aceste tehnologii noi ?

    Ei bine, dacă această știință de aici, nu recunoaște asta, atunci totul se stinge. Adică nu, asta nu este dovedit sau noi nu recunoaștem asta și ... sau dacă afectează o teorie care ar distruge cumva conceptele umanității sau i-ar face să se gândească mai mult, ei ar pune asta într-o găleată numită PROBLEMATICĂ ... și o țin departe de public.

   A, deoarece oamenilor le place ... ei bine, nu oamenilor, dar ego-urile lor sunt unele subdezvoltate și le place să se simtă în control, deci avem nevoie de idei chiar dacă sunt complet ilogice, dar ne fac să ne simțim bine, ne fac să ne simțim ca și cum am fi în control, noi știm ce se întâmplă cu acest univers și chiar dacă este ilogic și lipsit de sens, noi tindem să ... ego-urile noastre tind să se agațe de ele.

    Deci este foarte important să obții curajul să începi să gândești liber și să pui la îndoială aceste lucruri  și să înțelegi că noi nu suntem în control. Dar apoi, dacă tu ai acel gând găzduit în tine, eu nu sunt în control, atunci ok, voi merge cu fluxul, doar călăresc valul, nu am nevoie să fiu în control.

   De fapt, viața este este cumva mai plictisitoare dacă ești tot timpul în control, nu? Deoarece tu nu înveți în felul acesta, nu crești.

   Și așa e peste tot, în medicină, fizică, politică, știință, în toate științele. Ei bine eu cred că asta se potrivește cu motivul pentru care ei, aspectul statului profund, nu vrea ca noi să înțelegem nici măcar propriile noastre corpuri, de ce suntem capabili, cum toți avem cu adevărat capacități dincolo de acest corp uman deoarece ei vor să ne mențină bolnavi, deoarece atunci noi depindem de știința lor, depindem de medicina lor, căci dacă noi am fi știut cu adevărat potențialul a ceea ce putem face, noi nu am avea nevoie de această chestie.

   Noi am înțelege totul într-un mod cu totul nou, la un nivel cu totul diferit, și am fi cu adevărat conectați cu acel ceva, indiferent ce este, această sursă divină, aspectul de creator al lucrurilor, și toate acelea pur și simplu s-ar estompa. Ei vor să ne rupă de aceea.

   Ei ne vor complet dependenți de ei, deci ne vor dependenți de farmaceutice, și făcând asta, pentru a ne face dependenți de toate sistemele lor de control, ei folosesc frica. Deci tu te vei îmbolnăvi, vei lua o boală, indiferent, atunci tu ai nevoie de acest vaccin această pastilă, acest bla bla bla. Sau tu ești un individ fără valoare, viața ta nu înseamnă nimic, conștiința este localizată doar în creier, nu există nimic în afara de asta, așa că ce vei face acum dacă tu crezi că viața ta este lipsită de valoare?

    Mergi în Hawaii, petrece și bea și nu fă nimic cu viața ta, dar știți ... Focalizați-vă pe lucrurile materiale, asta vă va face să vă simțiți grozav ! Uitați-vă la CNN toată ziua.

   Deci ei vor ca prin frică să ne facă dependenți de sistemele lor de control. Și nu numai asta, dar vorbind de știință uitându-vă la istoria acesteia, este de ajutor în special în înțelegerea modului cum am ajuns în acest punct anume.

   Deci sistemele noastre educaționale din această țară de la începutul anilor 1900 au fost create de familiile bancare Rockefeller a instituit Fundația Rockefeller. Ei au creat Comitetul Educațional General în 1902,  și în esență acesta a început să pună fundația a ceea ce avem acum.

   Așa de mulți oameni de știință sunt obsedați cu citirea de cărți și formulele matematice și intrarea în astfel de chestii, ceea ce este ajutător, dar în același timp, dacă asta este tot ceea ce tu faci, este foarte ușor să informezi oamenii greșit în felul acesta deoarece ei nu au experimentat de fapt.

   Când începi să experimentezi și încerci noi chestii și vezi ce funcționează în loc să te uiți la o carte toată viața ta, atunci vei începe să experimentezi chestii care te vor ajuta să realizezi ce informații citești tu și ar putea fi greșite. 

   Din acest motiv, asta era ceea ce făcea Nikola Tesla. Un citat de-al lui în care în esență el spune că oamenii de știință de astăzi rezolvă ecuații după ecuații fără nici o bază în realitate, ei nu experimentează de fapt cu nimic să ajungă la concluzii mai adevărate pentru a-și da seama ce se întâmplă ... Da, asta ar fi ca și cum un artist care studiază istoria artei sau cum pictează un artist, dar el nu pictează niciodată ... asta nu va funcționa. Nu va funcționa, nu vei fi bun, nu vei deveni niciodată un pictor, adică... 

   Poți să vezi lucrurile în felul acesta, nu?  Adică acestea sunt tehnici.  Absolut.

   Și apoi noi putem vorbi în același fel de ținutul sănătății. Noi avem doctori care citesc informații despre vaccinuri, cărți după cărți, care le spun că sunt sigure pentru public, sunt inofensive, avem nevoie de ele pentru corpurile noastre, toate chestiile astea, dar când vine vorba de experiența reală avem doctori acolo care văd că pacienții lor devin autiști imediat după vaccin sau părinți care văd același lucru și au experiențe care contrazic complet ce au citit.

   Iar asta începe să-i trezească, întrebându-se ce se întâmplă. Ce se petrece cu sistemul nostru educațional, ... cauzează această deconectare. Ei bine, eu tocmai am realizat când spuneai asta, că acea analogie este perfectă deoarece, dacă te uiți ce făceau medicii antici chinezi în trecutul îndepărtat, era această observare a pământului și a existenței umane pe pământ și apoi totul era experimentat într-un fel, tu încerci aceste ierburi cu organismul uman ajungând la aceste concluzii, transmițându-le mai departe, deslușind modul cum organele din corpul tău au legătură cu diferite energii și lucruri diferite, deci de fapt, într-un mod, era un sistem mult mai complet deoarece ei chiar făceau ... ei trebuiau să testeze.

   Acum 2.000 de ani ei nu aveau autoritate medicală  și cărți de cercetare și universități să meargă să studieze, deci ei trebuiau să testeze și sunt convins că au existat și ceva eșecuri în proces .... cu siguranță au fost ... da, dar au învățat acestă medicină ayurvedică sau aceste căi care au rezistat testului timpului, medicina ayurvedică s-a dezvoltat acum 2-3.000 de ani și încă mai e prin preajmă și face mult mai mult bine oamenilor de multe ori decât medicina alopată.

   Sau dacă te gândești la acupunctură, adică gândiți-vă cu adevărat un pic, cum naiba știau aia? De unde au luat-o?

   Unele dintre chestiile astea merg chiar dincolo de experimentare. Acești oameni foloseau capacități pe care le are corpul uman în mod natural și apoi au găsit o modalitate ... adică eu am făcut acupunctură înainte deoarece a trebuit să fac ceva muncă de a-i face un nume unui acupuncturist și chiar se simțea ca și cum ar fi fost niște electricitate ce trecea prin corpul meu, imediat ce punea acele în mine în anumite locuri, iar în următoarele câteva zile continuam să simt. Nu era doar ... adică tipul ăsta face liftingul feței cu acupunctură.

   Tu nu trebuie să faci nimic decât să pui acele în modul potrivit și vei ști ce efect vor avea, iar aceste femei vor arăta de 40 deși au 65-70 de ani. Iar tu ești ceva de genul: wow, asta este ceea ce fac chestiile naturale homeopatice. Corect? Noi nici măcar nu știm despre asta.

   Ei bine, mergând dincolo de acestea, în special dacă te uiți la cultura chineză și de asemenea în cele nativ americane și la tot felul de culturi mai vechi, ele toate credeau că Pământul oferă tot ceea ce este necesar, deci când cineva are o boală, există ceva pe acest Pământ care ar vindeca acea boală. Indiferent ce este, fie că sunt plante sau indiferent.

    Iar  medicina modernă a corupt cumva toată chestia asta. Aproape tot ce este modern ne-a îndepărtat așa de mult de procesele naturale, așa de departe de Dumnezeu, dacă vrei să te gândești la asta.

   Și de ce nu ar oferi Dumnezeul universului și al naturii, tot ceea ce este necesar ca noi să creștem și să evoluăm. Ideea este că noi trebuie să ne dăm seama. Noi ne-am încarnat în această experiență pentru câștiguri, așa că trebuie să învățăm și să ne amintim, dar este ceva de genul: sistemul tău imunitar nu este complet, deci ai nevoie de vaccinuri să-l ajuți.

   De ce ne-ar pun Dumnezeu aici cu sisteme imunitare incomplete? Eu nu înțeleg.

   Uneori oamenii merg în extremă și uită complet să continue să cerceteze și să se dezvolte.
Lăcomia intră în joc și toate lucrurile acestea diferite, dar  apoi, exact ceea ce spui tu: tu ai nevoie de asta, iar apoi intenționat, ei folosesc dâre chimice care ne fac rău în mod constant, iar apoi ei zic : aveți nevoie de medicină, voi sunteți asta și apoi crează tot felul de chestii cum ar fi anxietatea, depresia și toate lucrurile acestea și apoi zic : aici sunt și mai multe pastile de care ai nevoie să fii bine, ai nevoie de asta și totul este ca o mare amestecătură de chestii, iar acum ei încearcă să împingă prin toate astea și după cum spuneai, să ne întoarcem la Dumnezeu, să revenim la ființa noastră divină originară, care este cine putem fi cu adevărat, dacă noi chiar reușim să înțelegem că noi suntem foarte puternici.

      Vreau să vorbesc un pic despre plasmă. Adică, ieri când prezentai tu ți-ai acordat ceva timp pentru a explica cum funcționează plasma și lumina și era ceva foarte intens. Ei bine, eu am fost dat pe spate deoarece nu am auzit niciodată asta înainte. Deci dacă tu chiar ai vrea să-ți oferim ceva timp ... absolut.

   Deci în prezentarea mea de ieri am vorbit un pic despre Tesla. Din punctul meu de vedere, atunci când vorbești despre Tesla, după ce-ți dai seama ceva din ceea ce făcea Tesla, eu cred că pasul următor ar fi să ne uităm la un individ pe nume Walter Russell.

   Walter Russell nu a fost nici pe departe așa de cunoscut ca Tesla, dar cercetarea lui merge destul de mult mână în mână cu ... Walter Russell chiar la întâlnit pe Tesla de câteva ori, iar Nikola Tesla a citit câteva dintre cărțile lui Walter Russell și a spus că umanitatea nu este pregătită pentru asta, în esență.

   Deci, din ceea ce știm ... El a zis: umanitatea va fi pregătită pentru asta într-o mie de ani, asta a spus Nikola Tesla.

   Așa e, deci Walter Russell ... haideți să ne uităm la cercetările sale. Walter Russell a fost un om bun la toate și este uneori numit Da Vinci al zilelor moderne deoarece el a fost un fotograf, un constructor, a fost un sculptor, a făcut sculpturi uriașe ale unor figuri foarte faimoase, cum e Mark Twain, diverși politicieni, Walter Russell a fost un om de știință, un filozof și a făcut toate astea.

   Iar el s-a săturat de știința din curentul principal, așa cum se întâmplă cu mulți dintre acești indivizi, așa că a scris câteva cărți și a făcut ceva diagrame și schițe ceva cercetare, iar Walter Russell a spus esențialmente, că totul este lumină. Iar asta merge de fapt mână în mână cu scripturile antice pe care le avem.

       Dumnezeu este lumină, Dumnezeu este totul, totul este lumină.

    Ceea ce vedem venind de la aceste lămpi sunt doar emanații, diferite aspecte ale acelei lumini pe care le putem vedea cu celulele cu conuri și bastonașe din ochii noștrii.

       Dar aceasta nu este singura lumină ce există, totul este lumină.

   Walter Russell împreună cu Tesla spun o mulțime de informații care se aliniază cu ceea ce a fost numit modelul Universului Electric, în esență, modul cum noi descriem faptul că gravitația nu este forța ce determină cosmosul să se învârtească, așa cum științei din curentul central îi place să ne spună.

   Este de fapt electricitatea. Electricitatea și gravitația merg mână în mână, iar electricitatea este peste tot. Plasma este peste tot ... și chiar și știința din curentul central a admis asta cumva spunând că 99,999% din universul vizibil, în esență 100%, este plasmă în diverse manifestări ale acelei plasme, fie că este vorba de materie, fie că este vorba de un câmp de forță pe care noi îl experimentăm, sau ceva cu acel efect, iar uitându-ne la mitologia antică la ce spuneau ei acum mii de ani, uitându-ne la modul cum se formează plasma, cum detectezi plasma, asta se vede în aranjamente geometrice foarte specifice, în forme foarte specifice, iar unele dintre gravurile pe care le vedem în picturile din peșteri și alte lucruri de acest gen cu mii de ani în urmă, din toată lumea, din America, America de Sud, din Europa și Asia, există exact aceiași replică, în esență, constructul arhetipal al formațiunilor de plasmă.

   Deci cum de anticii știau asta? Ce știau ei?

   Am vorbit despre acupunctură, dar putem vorbi despre înțelegerile fizice, de asemenea.

  Cum de știau cum se formează plasma? Cum de știau să ... elimine masa sau să leviteze sau, nu necesar să leviteze, dar să facă lucrurile mult mult mai ușoare ... pietre de 10 tone ... știți ?

   Ca și cum sclavii ar fi construit piramidele cu copaci și frânghii și chestii ... nu are sens ... și scripeți ... ei de fapt au găsit o cale prin vibrația sunetului indiferent cum era aceasta să scadă masa (greutatea) și să facă aceste blocuri de 10 tone, mai ușoare și să le miște.

    Știți, dacă studiați fenomenul Castelului Coral,  acesta fiind o structură ce a fost construită în Florida în anii 30, de un om pe nume Edward Leedskalnin, cred. El era acest inginer ce încerca să studieze electro-magnetismul. Iar el a construit acest castel, numit Castelul Coral, din piatră. Iar dacă te duci acolo, acesta are scaune uriașe, această masă masivă, care este făcută din piatră, este așa de groasă și are cam 9 m lungime și cântărește tone. Are uși și toate chestiile acestea făcute din piatră.

   Cum a făcut asta? El a folosit aceleași științe de bază pe care le-au folosit anticii. Iar el ar fi utilizat electro-magnetismul, în esență vibrațiile sonore, pentru a modifica materia pietrei, pentru a o face mult mai ușoară și a o face de fapt maleabilă și poți modifica piatra, și așa a creat masa și scaunele ... Așa au creat anticii sfinxul, de exemplu.

     Dacă cercetați CIMATICA, aceasta folosește unde sonore să arate ... este un fenomen modern care arată modul cum se formează materia în anumite feluri bazându-ne pe undele electro-magnetice. Imediat ce realizezi o undă sonoră pe o placă ce are nisip pe ea, acel sunet ia o formă geometrică sacră foarte specifică.

    Deci geometria sacră ne arată cu adevărat cum circulă energia, cum se mișcă energia, cum acționează aceste câmpuri de forță și cum să rotești aceste câmpuri de forță, cum să învârți electro-magnetismul și să începi să te joci cu proprietățile pe care le poți face.

   Noi am vorbit de asemenea mai devreme despre mișcare de vortex. Știți, mișcarea este un fel de cuvânt abstract care în esență spune că totul se mișcă, totul se schimbă ... Știți, nu vă puteți deplasa în spațiu decât dacă vă deplasați în timp. Nu vă puteți deplasa în timp, fără să vă deplasați în spațiu. Și bineînțeles spațiul și timpul sunt fundamentale pentru realitatea noastră de aici, deci, cu adevărat, totul se mișcă, totul este în mișcare.

    Electricitatea și gravitația sunt efecte ale acelei cauze, ale acelei mișcări. Deci mișcând în opoziție cu vortexul, câmpuri de forță ca electro-magnetismul, așa contracarezi gravitația, așa te joci cu gravitația și de asemenea te joci cu materia în sine. 

  Tu ne-ai oferit exemplul cu somonul, motivul pentru care poate înota în susul curentului. Corect? Și avea de a face cu vortexurile care sunt create și îi ajută să ... prin crearea un gravități diferite în zonă, am dreptate? Exact, acesta este un exemplu lumesc în care putem vedea cum somonii, când merg în sus să depună icrele, ei vor sări în sus cascade și de 6 m uneori. Deci cum merge acel somon în sus? Ei bine, când apa se mișcă și crează vortexuri, în special în apa naturală, în apa vie, nu în cea moartă pe care o avem de la robinete, ci când este o apă vie care vine dintr-o sursă naturală și apoi o rotești, o faci vortex.

    Asta induce contra-gravitație. Asta este ceea ce a descoperit Viktor Schauberger ... acești somoni fac ceea ce fac de mii de ani, deci ei știu instinctual, în mod înnăscut, genul acesta de trucuri. Și din cauza acelui puț gravitațional care micșorează gravitația în acea parte a râului, așa sunt ei capabili să urce un dig sau o cascadă de 6 - 9 metri. Minunat ... Minunat ... Minunat.

    Tu ai avut vreo experiență OZN? Da, am avut chiar câteva experiențe OZN. Nu am avut niciodată un contact direct, deci nu am avut cu adevărat o ființă de lumină sau fizică care să apară în fața mea.

   Sau cu vre-una care arată exact ca Ben și să încerci să scapi din acel vehicol ? Da, absolut ... poate că am un contact ET chiar acum. Nu știi niciodată ... Nu, nu suntem ET, nu suntem ... categoric ... sunt tereștrii normali. Exact. Dar am văzut multe OZN-uri, pe cer. Amândoi am văzut ...

   Iar acestea ...dacă vedeți un OZN pe cer, prima întrebare care apare, cel puțin în mintea mea și ar trebui să apară și în mintea voastră, este dacă sunt ale nostre sau ale lor? Dacă vedeți această lumină albă pe cer ce se estompează ar putea fi un OZN ET, o navă spațială non-terestră un OZN ce poate fi făcut de om. Dar cu siguranță nu este un balon meteo. Sau gaz de mlaștină ... sau o dronă ... ei fac drone în prezent. Da asta este o altă zicală: este o dronă, este o dronă, dar acestea nu zboară așa.

   Și pentru a reamintii tuturor ce înseamnă OZN: obiect zburător neidentificat. Este pur și simplu un obiect pe cer despre care nu poți spune că acesta este un avion, indiferent, o dronă sau orice, este ceva ce nu îmbracă acele caracteristici. Deci nu știi ce este, așa că ar putea fi ori ET, ori este terestră, dar este dezvoltată de noi, doar că noi nu suntem conștienți de tehnologie. 

   Corect, deci tu poți să ajungi să analizezi situația și poate unde te afli, cum arăta, care era mediul din împrejurul tău, pentru a extrapola dacă era una de-a noastră sau de-a lor, poate dacă ești în Sudul Californiei sau în deșertul Nevada, și ești aproape de unele dintre aceste baze șamd, tu vezi o navă pe cer și poate e una de-a noastră, dar experiențele pe care le-am avut eu, eram în pădurile statului Washington chiar eram la o fermă ce ține evenimente de privit cerul, unde oamenii se adună, este ferma ECETI de acolo din statul Washington, unde James Gilliland o are, de aceea majoritatea experiențelor mele OZN s-au petrecut la ferma sa, în timpul unora dintre conferințele sale, la ferma Issei.

   El are ferma sa fix lângă muntele Adams, o zonă minunată, foarte izolată iar el are acestă fermă foarte specifică, pentru ca oamenii să meargă acolo și să aibă experiențe pozitive cu anumite conștiințe sau ființe care nu sunt din această lume, în principiu.

    Deci, prima dată când am fost acolo ... literalmente, de fiecare dată când am fost acolo și am fost poate de 4,5 sau 6 ori la Issei, de fiecare dată, în fiecare noapte vei vedea impulsuri luminoase pe cer. Interesant.

   Știți, există diferite căi prin care se arată. Este foarte interesant căci există o interacțiune conștientă. Modul prin care ... cea mai bună cale să vezi OZN-uri este să ai intenția, una pozitivă. Iar toți cei care merg la ECETI, se duc cu o intenție pozitivă  ... se uită pe cer, iar aceștia se arată. Tu ai putea avea o mică energizare când vezi această mică lumină albă, iar apoi se energizează pentru aproximativ 5 secunde în această lumină albă strălucitoare care este mult mai strălucitoare decât o dronă sau un gaz de mlaștină sau orice fel de elicopter ... nu există nicio clipire, nici o sclipire ... sau un balon meteo ... Da ... sau pasăre ... ei îl umflă acolo direct în atmosfera superioară. Aprindeți-l băieți! ... și apoi îl explodează ca să se dematerializeze. Dar da ...  deci se energizează și apoi se estompează.

   Și tu ști că aceea nu este una de-a noastră că este vre-un fel de inteligență ET care în principiu spune: Bună ! Doar spune bună. Ei pot veni ca niște energizări, sau sunt semnalizări, clipesc, și te-ntrebi: ce-a fost asta? 5 secunde mai târziu, o altă clipire în aceiași zonă și cumva se joacă cu tine.

   Este fascinant când te duci, mai ales când ai aceste lasere puternice ce pot lumina cerul. Nu făceți asta pe lângă avioane, nu este nevoie să ajungeți în închisoarea federală. Deci, au fost dăți când am avut unul dintre acele lasere și vezi acest mic punct alb ... mișcându-se pe cer, ar putea fi un satelit, sau nu, să verificăm. Îți aprinzi laserul și-l îndrepți spre acea chestie, iar aceasta se energizează. Deci așa cum am mai spus, este ca o interacțiune conștientă. Este ca și cum ei ar aștepta ca tu să inițiezi contactul, din cauza liberului arbitru.

   Știți, ei nu pot să ... iar asta este o întrebare mare pe care o au mulți oameni când încep să cerceteze asta, în special fenomenul ET: de ce nu se arată? Dacă ei sunt acolo, de ce nu aterizează pe peluza de la Casa Albă? Și toate chestiile astea, este ca și cum ... ei ne așteaptă pe noi ...

   Este prima directivă, legea naturală a liberului arbitru, așteptându-ne pe noi să inițiem contactul și să-l inițiăm într-un mod pozitiv. Noi suntem o civilizație imatură, nedezvoltată spiritual aici pe această planetă și de aceea suntem cu toții aici.

   Noi suntem aici să învățăm, să creștem și să evoluăm spiritual, iar acești ET sunt aici să încerce să ne învețe cum să ne legăm șireturile, să învățăm cum să facem lucruri de bază înainte să absolvim către o civilizație galactică apoi ei să ni se arate și să ne contacteze.

    Ei nu vor să ne ofere răspunsurile, ei vor ca noi să aflăm propriile nostre răspunsuri. Asta ca să nu spunem că ei ne-au înghiontit și au încercat să ne ajute în proces șamd, Avem fenomenul cercurilor din lanuri și tot felul de mesaje ascunse și simboluri care au fost lăsate în lanuri, tip de zeci de ani în special în Europa, dar în realitate, în jurul lumii unde avem liniile Nazca, avem și Sri Yantra în Oregon, așa că simboluri peste tot în lume, avem oameni care chiar sunt contactați care ies în față cu experiențele lor și restul, în jur, câțiva oameni fac asta.

   Există modalități prin care ei încearcă să înghiontească societatea ca și întreg foarte blând, dar ei fac asta într-un mod în care să nu încalce liberul arbitru. Ei nu încalcă liberul arbitru când fac o imagine în lanuri, deoarece depinde de tine să decizi dacă vrei s-o cercetezi, să crezi în aceasta, depinde de tine să accepți indiferent ce vrei din aceea, fiind practic alegerea ta să știi sau nu. Deci aceasta este modalitatea prin care eu mă gândesc la asta.

   Este mult mai profund decât sunt obișnuiți o mulțime de oameni, dar asta este ceea ce are cel mai mult sens pentru mine și ceea ce eu cred că așteaptă ei pentru un contact deschis. Ei așteaptă ca noi să ne băgăm mințiile în cap. Da, cred asta, este o cale foarte bună de a o spune.

   Explică-ne un pic despre cum ți-ai pornit tu canalul tău: Destroying The Illusion. Și de ce faci ceea ce faci? Adică există o mulțime de lucruri care petrec și nu sunt foarte mulți oameni
care să vorbească despre QAnon și despre diferitele lucruri care afectează societatea noastră.
Tu ai apărut și ai foarte mulți urmăritori pe Youtube, cred că 174.000 ? 175.000 acum ... adică este o urmărire imensă.

   Deci de ce faci tu ceea ce faci? Deci cum am ajuns în chestia asta?

   Eu mi-am pornit prima dată canalul în 2017, aproape fix acum 2 ani și ... motivul pentru care am făcut-o este datorat ... cumva eșuam la slujbele mele, să fiu sincer. Iar la acea vreme eram antrenor personal.

   În anii anteriori, înainte să pornesc canalul am avut diverse slujbe ciudate în jurul sănătății alternative, antrenamentului personal și chestii de genul acesta. Și am ajuns la un anumit moment când eram pur și simplu neîmplinit. Lucram cu ... poate 3, 4 clienți / zi, iar aceștia erau acolo doar pentru ... adică eu ca și antrenor personal știu că majoritatea oamenilor vin acolo să arate bine. Ei nu sunt acolo pentru a deveni mai sănătoși sau să învețe lucruri.

   Deci eu eram neîmplinit deoarece nu eram ... nu aveam oameni care să dorească să învețe.
Iar eu nu vorbeam de toate lucrurile astea pe care le cercetam, ci arătam oamenilor doar cum să ridice greutățile mai bine, deci în mod natural, cumva am ... rupt-o în mod mutual cu slujba la care eram și am decis pur și simplu să renunț și să-mi deschid canalul Youtube și pur și simplu am sărit ... am renunțat la slujbă, am făcut un act de credință, și am început să fac filme.

   Și din fericire la acea vreme, către sfârșitul lui 2016, începutul lui 2017  am luat legătura și m-am împrietenit cu un tip pe nume Justin Dechamp, care are blogul Stillness In The Storm, iar el a fost suficient de drăguț să mă lase să scriu câteva articole pentru blogul lui, vreo 5 sau 6 articole pentru el, dar am realizat că nu eram un scriitor și mi-a luat așa de multe ore să scriu doar un articol cu 600 de cuvinte și nu eram așa de bun, așa că ...

   Cu ajutorul experienței mele anterioare de a vorbi cu oamenii, educându-i și fiind mai degrabă vocal decât în scris, am început să realizez că poate prin video ar fi o cale mai bună să răspândesc informația și să fac ceva cu asta.

   Așa că am sfârșit ... într-o zi, cam ca și voi doi care ați pornit "La Limita Minunării" pur și simplu vorbind și spunând: poate asta este o idee bună, cred, ok. Același lucru cu mine, mi-am pornit canalul, am început să fac filmări iar Justin a fost suficient de drăguț să mă lase să-mi postez filmele mele pe blogul lui.

   Deci așa am început să câștig un pic de atractivitate inițial, oamenii găsindu-mi filmele prin intermediul blogului său, iar apoi am făcut doar niște chestii de marketing pe care le-am căpătat când încercam să pornesc propria mea afacere de antrenor înainte și doar am folosit talentele și tehnicile pe care le-am învățat în numele "Destroying The Illusion" pe care l-am creat, așa că eu cred că m-am alăturat cam la 50 de grupuri de Facebook și fiecare video  pe care l-am făcut l-am postat pe pagina mea de FaceBook: "Destroying The Illusion", și o împărtășeam în cât de multe grupuri am putut, chiar dacă grupurile m-au dat afară că am împărtășit chestii acolo și nici măcar nu era legat de subiectul filmului meu, nu mi-a păsat, pur și simplu am distribuit pe cât de mult am putut și am încercat să fac o rețea cât de mult am putut așa că acesta este modul cum am explodat, în cea mai mare parte.

   Știți a fost doar ... chestia de fundal ... știți, oamenii văd aceste filme, ei văd filmele pe care le faceți voi și 5% din timpul nostru este cu adevărat, în fața camerei. 95% din timp lucrând la un computer, editând, încărcând, făcând cuvintele cheie, distribuindu-l în jur ... făcând glume despre Ben și Dan, căci asta este ceea ce eu ofer, sau Photoshop-ând fețele oamenilor, cum este Jordacca ... deci da, așa a crescut.

    Cumva  a început când am început să văd starea lumi, ok? Și ... nu numai că am vrut să educ oamenii despre ei înșiși, despre sănătate și aceste lucruri de care eu eram interesat cum ar fi spațiul, energia liberă, OZN-uri și restul, ci am văzut de asemenea ... scena politică, evenimentele actuale care se petreceau, și bineînțeles, foarte devreme în 2017, tocmai avusesem alegerile care au catalizat publicul, erau foarte confuzi și au fost o mulțime de lucruri ciudate ce s-au întâmplat, așa că eu mi-am zis că pot deveni ca o sursă de știri, pot urmări asta și să ofer oamenilor informații, dar totodată să ofer oamenilor opinia mea, să fiu sincer legat de asta, să fiu sincer când e opinia mea legată de informațiile pe care le fac publice, dar eu doar încerc să aflu ce este dincolo de scene, ce se întâmplă dincolo de scenă și apoi să împărtășesc asta prin Youtube, deci asta este ceea ce am început să fac și asta a câștigat foarte multă atracție.

    Care-i treaba, doamnelor și domnilor? Jordan Sather aici ... Unul dintre primele mele filme, după vreo 4 sau 5 luni, pe care l-am numit "Trump și Putin ofensând lumea" și a fost unul dintre primele filme pe care le-am făcut la o tablă albă de scris, cea din spatele meu fiind o tablă albă de 30 $, și s-a numit "Trump și Putin ofensând lumea" în care eu deduceam situația și-mi ziceam: eu nu cred că tipii ăștia sunt oameni răi, eu cred că ei încearcă să doboare această cabală, să distrugă acest stat profund, iar acel video pur și simplu a explodat și am avut cam 100.000 și ceva de vizualizări, iar apoi acea tablă albă a devenit un mod așa de simplu de a transmite gânduri și a face filme folosind-o, deci ... am făcut destul de multe filme cu aceea și am devenit cunoscut cu aceasta și atunci numărul de abonați a început să crească, iar apoi în vara lui 2017 am mers la câteva conferințe și l-am întâlnit pe Corey, pe James Gilliland, am făcut o mulțime de interviuri cu oameni din tot spectrul, nu numai din tărâmul ufologiei, dar mulți din comunități ale adevărului și asta a fost treaba.

    Acesta a fost modul cum a început și de ce a început ... pur și simplu nu pot suporta ca oamenii să fie păcăliți și nu suport oamenii care ... nu doar că nu suport, dar este dezamăgitor când vezi oameni care nu pot gândi corect. Sau să gândească pentru ei înșiși.
Da, exact, ei acceptă tot ceea ce aud, fie că sunt chestii de agățat senzaționiste sau că sunt știri false în care sunt prinși și pur și simplu îmi rupe inima să văd asta, deci am vrut să încerc să ajut oamenii să învețe CUM să gândească și nu CE să gândească.

   Da, și de asemenea să cerceteze corect. Oh, dacă CNN a spus asta atunci asta trebuie să fie adevărat, iar eu nu trebuie să caut mai mult. Sau ei pur și simplu merg la Snopes și acela este sfârșitul cercetării. Da, este sfârșitul cercetării nu numai din ținutul mass mediei centrale, dar știți, când eu mi-am pornit canalul în 2017, nu a fost momentul când m-am trezit.

    Eu m-am trezit poate cu 5-6 ani mai devreme deci de mult timp eu cercetam ceea ce se petrecea în mass media alternativă, făcând toate aceste conexiuni, deci, îmi ziceam, omule, trebuie să împărtășesc chestiile astea, trebuie să le arăt oamenilor nu doar cât de mult pute mass media, ci și cât de mult și mass media alternativă poate să pută și ce multă opoziție controlată e acolo, în ținutul alternativ, al comunităților adevărului.

    Iar eu cred că toți 3 am vorbit cu așa de mulți oameni în acest week-end ca ... oameni care au cercetat foarte mult. Ei au avut o experiență similară cu tine, când te-ai trezit sau indiferent, petrecând noapte după noapte cercetând aceste lucruri și este grozav că tu ai ieșit în față să arăți oamenilor care sunt descoperirile tale,  deoarece o mulțime de oameni doar stau pe cercetare sau sunt speriați să iasă în față legat de asta, sau ei nu știu dacă au priză, dar să te expui în felul acesta, și spunând: nu, asta nu va fi un obstacol pentru mine, mă voi descurca și voi răspândi informația și voi încerca să curăț mediul înconjurător, adică asta înseamnă o mare responsabilitate. Este minunat, omule.

    Iar eu am făcut asta intenționat pe Youtube, deoarece am vrut să-mi arăt fața. Am vrut să-mi pun numele acolo și să fiu pe cât de autentic pot. Deoarece am descoperit că asta este ceva ce lipsește complet. Acum crește, voi doi o faceți și vă puneți numele și fețele și doar spuneți: Hei, eu cred în lucrurile astea, nu mi-e frică s-o arăt, nu mă voi ascunde după un avatar și în articole de pe internet fiind un războinic al tastaturii, eu chiar voi merge acolo, voi merge la evenimente, îmi voi arăta numele și fața și voi face munca ... sau vocea robot ... da ... lol.

   Eu poate aș fi capabil să fac asta, tipilor. Pot să fac acea voce, dar prefer să n-o fac.

   Da, și un alt motiv mare pentru care mi-am făcut canalul, a fost nu numai să educ, ci pur și simplu să inspir oamenii și să-i fac să se simtă mai bine, să-i fac să simtă că au pe cineva cu care să se conecteze, deoarece când eu mă trezeam în 2013, 2013 a fost un an greu, 2014, pe acolo, eu am trecut prin propria mea noapte întunecată a sufletului și bineînțeles voi tipilor puteți să confirmați și oamenii care privesc, ești ostracizat ... la începutul experienței trezirii tale, dacă nu ai un sistem de suport în jurul tău sau oameni cu care să te conectezi care sunt pe aceiași cale cu tine, prietenii, familia și relațiile de afaceri, relațiile personale încep să se îndepărteze și asta mi s-a întâmplat mie, și unul dintre singurele debușee pe care le-am avut, a fost să mă uit la filme Youtube cu diverși indivizi care credeau așa cum am crezut și eu, că noi spunem aceleași lucruri.

   Și am început să cred că aceasta era una dintre singurele căi prin care mă puteam conecta cu cineva la acea vreme, prin cineva din Youtube pe care nu l-am întâlnit personal, ei nu știau cine eram, dar eu îmi ziceam : wow, asta sună logic.

    Ei gândesc la fel, deci eu mă simt mai bine, nu mă mai simt așa de singur, așa că m-am gândit că dacă eu încep acest canal Youtube, vorbind despre toate aceste lucruri nebunești, că oamenii de acolo care se află în aceste poziții de izolare, vor găsi pe cineva cu care poate, se pot conecta și-i va face să se simtă un pic mai bine.

   Ei bine, știți, asta merge direct ... adică eu știu cu siguranță că există așa de mulți oameni care privesc asta deoarece avem fani care și în comentarii ne spun: eu vreau să creez un canal Youtube, dar sunt doar eu și cine va privi ce fac eu?

   Și cum aș putea să ... eu nici măcar nu cred că va porni sau ei se gândesc un pic mai mult, deci ce le-ai spune acelor oameni care ... adică noi încurajăm pe toți ...

   Dacă tu ești chiar pasionat de asta și ai o inimă s-o faci, eu cred că asta este cel mai important, să ai o inimă să faci ceva de genul acesta.

Cu cât o lași mai mult deoparte, nimic nu se va întâmpla.

Deci ce le-ai spune acelor oameni? Hei, eu încă sunt un singur om în emisiune.

   Așa am început și așa mai sunt încă și dacă ești doar tu ... ești doar tu ... exact așa cum ai spus, tot ce este nevoie este inimă, tot ce este nevoie este un fel de impuls, urmează-ți fericirea, după cum spunea Joseph Campbell. Îmi place să citesc cărțile lui Joseph Campbell.

   Iar dacă tu ai o pasiune sau o dorință să trezești oamenii și vrei asta, tot ce este necesar este un canal Youtube, folosește-ți Iphone-ul. Cred că pentru primele 9 luni ale canalului meu, mi-am folosit doar Iphone-ul meu 6. Și nu am avut nimic audio sau echipamente extravagante ... Iar aceea a fost și o versiune destul de nașpa de Iphone. Da ... și aia a fost versiunea destul de nașpa a canalului meu Youtube.

   Deci ... nu aveți nevoie de echipamente extravagante sau de producții extravagante.

     Producția ajută ... canalul acestor tipi este pur și simplu fantastic și ajută să ajungă la masele mari de oameni, dar nu aveți nevoie de asta. În special în Youtube ... adică aceasta este puntea dintre televiziunea profesionistă și războinicii care apar și încearcă să spună adevărul.

   Absolut și în prezent, oamenii caută substanță și nu le pasă neapărat de valoarea de producție sau cum arată ... ei vor informație și pe cineva care nu este un alt nenorocit de partea cealaltă a ecranului.

  Uitați-vă la Drudge Raport - ce loc teribil să încerci să găsești știri. Mediul acela arată ca în 1994. Da, exact, e ca un site de acum 20 de ani, dar ce mare este încă acest site. Conținutul este cheia ...

  Absolut, iar motivul pentru care canalul vostru a explodat așa de rapid este nu numai că aveți mare valoare de producție, ci și un conținut grozav.

Deci dacă poți să unești aceste două, bum, ești bun, dar în același timp, nu ai nevoie de asta.

Și de asemenea, chiar dacă tu nu ai talent, singurul mod de a obține îndemânarea este să faci acel lucru! Fă-o ... fă-o!

  Știți, eu sunt un pic mai bun acum la editarea video decât am fost.

  Sunt un vorbitor un pic mai bun decât obișnuiam să fiu ... sunt mult mai bun ... adică există creștere, schimbare ... Iar dacă voi nu credeți asta, priviți primul film din Edge Of Wonder pe care Ben chiar a vrut să-l șteargă deoarece este teribil. Și veți vedea cât de departe am ajuns de la acel video. Adică noi eram ceva de genul ... nici noi nu făcusem asta înainte.

   Eu nici măcar nu fusesem în fața vre-unui Iphone pe Facebook în direct și chestii și a fost ceva de genul indiferent, prima dată când ne-am întâlnit.

    Eu eram ceva de genul: oh, asta n-o să meargă, este un dezastru, dar am primit foarte multe încurajări de la toată lumea și atunci eu și cu Rob ne-am unit forțele spunând hai să facem asta împreună, să nu fiu doar eu. Și cu adevărat fiind doi, cred că asta a ajutat foarte mult.

   Categoric și găsiți alți oameni, vre-un fel de mentor care face ce vreți să faceți voi, iar ca și mentor asta nu înseamnă că trebuie să întâlnești persoana, să-l cunoști, iar el să te ia sub aripa ta, poți găsi mentori pe Youtube pe care nu i-ați mai întâlnit înainte, dar dacă cineva face ceva într-o direcție în care vrei s-o faci și tu, deci studiați-l, studiați cum îți face reclamă studiați cum își fac meseria, studiind știți, este foarte multă informație acolo pe care să o studiați singuri, foarte mulți ...

  Așa de multe dintre tehnicile pe care eu le folosesc fie că este vorba de vorbitul în public pe care-l fac sau fie că este vorba de editarea video pe care o fac, sau că este vorba de publicitatea pe care o fac, o mulțime din astea vin doar din privitul filmelor din Youtube, doar studiind.

    Deci eu vreau să am succes așa că o să-mi dau seama cum prin obținerea cunoașterii necesare să facă asta și apoi să o aplice.

   Eu vreau să subliniez că dacă aveți șansa să-l vedeți pe Jordan prezentând în persoană este la un nivel diferit ... Este mult diferit decât filmele mele Youtube. Este minunat.

    Încerc să fiu un pic mai distractiv pe Youtube, ca să fiu sincer, dar în persoană este un pic diferit, este un pic mai ... cum ați descrie voi tipilor? Un pic mai direct și mai ... doar foarte precis.

   Este precis și putem urmări linia gândurilor tale și fiecare planșă este o experiență diferită
decât să te văd pe Youtube, este o experiență grozavă. Este ceva ce categoric, voi tipilor, vreți să o faceți. Da, a avea o audiență în fața ta este de fapt un pic mai simplu, să fiu sincer.

   Este mult mai dificil să vorbești la o cameră, deoarece nu primești reacțiile oamenilor și nu știi dacă râd de tine sau dacă este ridicol sau dacă ești rațional.

   Sau dacă ... *** ... tu și camera, dacă te urăsc și vor ca tu să taci.

  Așadar, de fapt eu cred că a vorbi în fața unei audiențe este mai ușor decât în cameră, căci nu ai parte de troli.

  Da, exact, asta este foarte adevărat, adică eu am făcut ceva actorie în liceu, așa că ... eu am ... de fapt, când am făcut prima dată emisiunea, asta era de fapt prima dată când eu mă aflam în fața unei camere și a fost pur și simplu ... așa de greu, de acea prima emisiune este așa de greu de făcut. Nu este așa de rău, chiar nu este.

   Dar am simțit o așa deconectare deoarece eram doar eu și o cameră și mă întrebam cui ... noi aveam zero urmăritori,  nici nu pornisem canalul încă, și mă întrebam cui îi vorbesc, ce fac eu aici, ce se întâmplă?

  Dar când ești în fața unei audiențe reale, poți simți cumva unde e e atenția tuturor. Dacă ei chiar te urmăresc și sunt cu adevărat angrenați ... dacă râd la glumele tale, dacă nu râd la glumele tale ... Dacă râd de tine te gândești ok, cred că trebuie să ies de pe scenă curând.

   Deci noi vom încheia aici cu Jordan. Da, și categoric verificați "Distrugând Iluzia" pe Youtube, iar tu apari de asemenea în Above Majestic.

   Deci "Destroying The Illusion" în Youtube, dacă ei vor decide să mă cenzureze din nou, în orice moment ... el va deveni un membru Edge Of Wonder ... Nu, am "Destroying The Illusion 2.0" și pe Youtube de asemenea, am un site jordansather.com, mă puteți găsi pe Instagram și pe twitter.

    Above Majestic este un documentar care a ieșit acum câteva luni și am fost o parte din producție și din filmare ... foarte distractiv să le pui la un loc.

    Da, este unul dintre cele mai grozave documentare în acest moment.

   Da, există o mulțime de informație pe care am pus-o în acel documentar care nu a fost în vre-un documentar înainte, o mulțime de lucruri mai întunecate și oculte ...

    Toate în istorie ... discutate adeseori, dar necesar să fie discutate, istorie, am vorbit de banii lipsă de la Pentagon, am vorbit foarte mult despre programele spațiale, avem mărturisirea lui William Tompkins acolo, deci Above Majestic (Mai Presus de Maiestuos) a fost foarte distractiv de filmat, filmat în condiții simple, filmând într-o cameră de hotel așa cum filmăm acum, dar acesta a fost procesul prin care am trecut, deoarece nu aveam bani s-o facem. A fost un buget la limită, dar am făcut-o și a ieșit, iar oamenii l-au iubit.

   Deci Above Majestic îl puteți găsi   Prima parte = AICI  și  A 2a parte = AICI.

   Iar în afară de asta, eu lucrez la diverse proiecte ce stau să apară, noi documentare în producție și în minte în acest moment și alte lucruri.

   Grozav ... deci astea vor ieși în public în viitorul apropiat?    Da ...

   Deci categoric, dați like și abonare la canalul de Youtube al lui Jordan care este Destroying The Illusion și de asemenea dacă vă place conținutul nostru, dați like și abonare la canalul nostru Edge Of Wonder și vă apreciem cu adevărat tipilor că ați văzut acest film și ... Jordan, mulțumim foarte mult că ai fost aici, chiar apreciem.

  Cu adevărat minunat.

   Simte-te liber să vii pe la noi de câte ori vrei, haide să colaborăm mai mult ... Și categoric vom merge în toate locurile acelea mișto ...

Da, când vom face acele filmări despre Tesla, am putea avea filmări unii pe canalele celuilalt, și să ne distrăm ... sigur, absolut.

   În regulă tipilor, mulțumim foarte mult și până data viitoare ne vedem LA LIMITĂ.
 

 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


  Linkuri alternative:   Aici 1  , AICI 2 și AICI 3.

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Un comentariu:

  1. BINE AȚI VENIT LA MARE TEMPLUL ILLUMINATI. Ești om de afaceri sau femeie de afaceri, politician, muzician, student și vrei să fii foarte bogat, puternic și celebru în viață? Vă puteți realiza visele făcând parte din Illuminati. Cu aceasta, toate visele și dorințele inimii tale pot fi realizate pe deplin, dacă vrei cu adevărat să fii membru al marilor Illuminati, te poți contacta pentru a obține ceea ce ai nevoie în viață, trimite-ne un e-mail la e-mailul nostru ... ..
    E-mail direct către: (jameswilliamilluminate@gmail.com)
    Număr Whatsapp: (+234 7065 801 171)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.