Preventiv/Anticipativ sau/și ca copie de Securitate, ținând cont și de o eventuală închidere a FB, YT și tot de Google, pun la îndemâna celor interesați un canal cu video din seria CoTa, un grup pentru același subiect sau temă și alte mijloace de distribuție alternative :

Clasicul YT (cât mai funcționează): https://www.youtube.com/c/PaulMarian/videos

CoTa GRUP: https://t.me/joinchat/SndJYD5CydkFWKOD

MeWe grup: https://mewe.com/group/5f86fe829e23cf59878b7535

Sau https://reteaua-romaneasca.live/PaulMarian

https://ok.ru/profile/577213801127 și https://vk.com/videos183567958

Dacă ești Preventiv, posibilele belele se reduc.

Dacă ești Reactiv înseamnă că te-au prins în Ofsaid.


vineri, 8 februarie 2019

Dezvăluiri 2019: J.Santher expune PSS


     Ideea este ca noi să vorbim despre asta, să educăm publicul și să lăsăm lumea să afle despre asta pentru a nu mai fi secret, căci ideea este că aceste programe, aceste proiecte care sunt ținute secret de către corporații și aceste grupuri cvasi-militare, nu prea poți spune corporații ale armatei deoarece sunt grupuri sau indivizi din interiorul corporațiilor sau armatei pe care ei le țin secrete, dar acești oameni, aceste societăți secrete, au controlul asupra acestor proiecte negre, aceste proiecte secrete și există așa de mulți bani care merg în ele.
     Există tot felul de tehnologii pe care ei le țin departe de public, le suprimă și le șterpelesc direct în aceste proiecte, deci este un subiect necesar de discutat. Este profund, este năucitor și așa de scump.
     Aceasta este cumva o mărturisire pentru procesul de trezire.
      O mulțime de oameni spun: am luat pastila roșie sau m-am trezit ... la trecut ... ca și cum au făcut-o și au terminat, sunt o persoană schimbată. Nope ... este un proces fără sfârșit, nu?
Da, e nesfârșit și este ca și cum de îndată ce începi să te trezești adică ... gaura iepurelui se adâncește ... și apoi începi să descoperi lucruri care, iar tu ești ceva de genul: Dumnezeule! Corect, dar dă-mi voie să-ți pun o întrebare cumva mai tehnică despre asta, deoarece tu ai menționat că acestea sunt proiecte finanțate, nu?

   Deci după opinia ta, deoarece aceasta este o problemă mare, banii care merg în aceste programe spațiale ar trebuie să fie de trilioane de dolari, miliarde și biliarde de $$$. Nu ?Cum facem noi ca și grup, să urmărim (banii) care merg în PSS? Deci, aceasta este o întrebare bună. În primul rând, nu au fost niciodată urmăriți.

    Deci înapoi în anii 80, a existat un raport care a circulat în jurul Pentagonului, numit Raportul Spinney, iar acesta a venit de la un tip pe nume Franklin Spinney. El era un analist al bugetului la Pentagon și a început să treacă prin aceste registre contabile și a început să vadă că nu ieșeau la socoteală, pentru ele nu se legau.

   Așa că a început să descopere că existau miliarde de dolari irosite pe care nu le găsea. În Raportul Spinney, superiorii săi au încercat să-l oprească, dar raportul a circulat de colo colo și a sfârșit pe biroul senatorului Chuck Grassley, care încă mai este în politică și în prezent, 30 - 40 de ani mai târziu, deci a ajuns pe biroul lui Chuck Grassley, iar el l-a văzut și în esență, el a forțat ieșirea acestui raport în domeniul public, iar Franklin Spinney a mărturisit în Pentagon, el a mărturisit de fapt în aceiași încăpere în care a fost scandalul Watergate.

   Deci a fost ceva mare, au fost o mulțime de camere de luat vederi acolo, iar inițial superiorii săi încercau să-i oprească mărturisirea și să facă asta cu ușile închise, fără camere, fără presă. Dar din fericire Chuck Grassley a spus nu, asta este o chestie uriașă și a presat să se desfășoare într-o cameră mai mare unde să fie și mass media acolo.

   Și a sfârșit prin a exploda în domeniul public, Spinney a ajuns și pe coperta revistei Time.

  Deci acesta este momentul când ideea că Pentagonul irosește în interiorul său bugetul guvernului, a pornit, în anii 80. Iar apoi mergând pe repede înainte câteva decade, îl avem bineînțeles pe Donald Rumsfeld în ziua de dinainte 11.09.2001, 2.3 biliarde de $ de negăsit, iar în următoarea zi 2 avioane au dărâmat 3 turnuri cumva și toată lumea a uitat de asta.

    Dând pe repede înainte alți 15 ani, în 2016, avem un raport emis de Biroul Inspectorului General fiind de fapt un raport guvernamental care-ți arată cumva că există oameni buni și răi în guvern care încearcă să scoată secretele la lumină, dar acest raport al DOD OIG afirmă că numărul de fonduri necontabilizate din bugetul armatei a fost de 6,5 biliarde ...

   Deci vorbim de miliarde de dolari inițial în anii 70 și 80, care au început să fie scoși, care au crescut și au crescut și au crescut, în prezent estimându-se că au ajuns la 10 - 20 de biliarde (20.000 de miliarde) intrând și ieșind din Pentagon. Deci noi ne putem gândi la bugetul DOD ca fiind acest fond mocirlos uriaș care nu a fost controlat niciodată.

   Scuza lor este că noi nu-l putem controla deoarece este prea mare și este nevoie de prea multă forță umană pentru a se face asta, deci nu se poate face. Deci aceasta a fost scuza lor timp de zeci de ani să n-o facă. Și există pur și simplu așa de mulți bani pe care corporațiile și cine știe pentru ce folosesc bugetul DOD.

Iar apoi când vorbești despre tehnologiile care există pe această planetă, ei bine, atunci când ei au primit tehnologiile în anii 50 - 60 în loc să spună wow, asta este ceea ce putem face cu ele ... atunci face sens că în anii 70 - 80 au luat cât de mulți bani au putut să le construiască, dar ... într-o notă pozitivă, în 2018, anul trecut, a fost prima dată dintotdeauna în care Pentagonul a fost controlat. Primul control dintotdeauna a fost terminat anul trecut ... al DOD.

    Acum este comic că avem o nouă administrație despre care o mulțime de oameni spun că luptă cu Statul Profund ... ei bine, au auditat Pentagonul, sunt vești bune acolo. Au fost foarte tăcuți legat de ceea ce au descoperit în controlul Pentagonului, dar eu cred că asta este de asemenea să nu se sperie publicul, iar ei trebuie să fie foarte grijulii cum să dezvăluie o mulțime dintre aceste chestii.

    Deci, eu cred că vom începe să vedem o mulțime de informații scurgându-se în public. Oh, banii pe care i-au găsit în aceste registre contabile, într-un birou de după colț din spatele Pentagonului ... Eu cred că un raport tocmai a ieșit săptămâna trecută în care ei au spus că au găsit 27 mld. $ în acest cont care pur și simplu stătea acolo și nu era folosit niciodată. Asta înseamnă cam 100 $ pentru fiecare american. Aceștia sunt mai mulți bani decât au majoritatea țărilor, în total. Dar acesta este doar o picătură într-o găleată comparativ cu tot restul banilor care au fost finanțat mocirla.

    Oh, iar tu ai spus și în discursul tău de ziua trecută că tu ai găsit, că ei au găsit, că ei plătesc 50.000$ pentru o periuță de dinți. Deci așa au supt banii. Când multe dintre aceste corporații oferă propunerile lor către guvern, ei exagerează complet costul lucrurilor.

    Deci dacă ați văzut vreodată filmul ZIUA INDEPENDENȚEI, da acela, primul cu Will Smith, cred ... da. Deci, scena simbolică când îl duc pe președinte, după ce ET au invadat, și duc președintele la Zona 51, iar președintele exclamă: asta chiar există? Iar apoi șeful personalului său din film spune: da, domnule. Și chiar puteți vedea în film acolo că ei îl țin pe președinte în afara cunoașterii. Așa funcționează o mulțime dintre programele acestea.

   Ele se numesc "programe de acces speciale nerecunoscute" deoarece doar oamenii care știu cunosc. Oricine din afara lor, nu aud un cuvânt. Deci, oricum, în acest film, îl duc pe președinte în Zona 51, iar el se uită în jur la laboratoare și întreabă: cum finanțăm toate lucrurile astea? Eu nu înțeleg, de unde vin toate astea? Cum obțineți fonduri pentru ceva de acest gen? Iar apoi unul dintre personajele de susținere din acea scenă spune: "Doar nu credeți că s-au cheltuit 40 000$ pe scaune de toaletă, nu? Chiar acolo, adevărul la vedere, ca tot publicul să vadă. Ceea ce fac ei este să exagereze cumplit costul lucrurilor de bază. Iar restul acelor bani este ceea ce merge fie în conturile lor bancare sau în proiectele lor pe care vor să le dezvolte.

    Și vorbind despre dezvăluirea a o mulțime dintre aceste informații: avem primul audit dintotdeauna, ceea ce este bine și tocmai am menționat că ei trebuie să fie foarte atenți cum dezvăluie foarte multe dintre lucrurile astea deoarece pot șoca publicul trebuie să fie foarte tactici în privința aducerii în public a acestor informații.

    Mi s-a părut chiar foarte interesant că acum 3 sau 4 luni a existat un raport care a circulat și a fost și mass media de asemenea, în care Forțele Aeriene au cheltuit 1300 $ pe o cană de cafea ... căni de cafea. Acele cești de cafea ar fi bine să fi fost făcute din aur. Din aur, da. Eu nu cred că erau.

    Corect, deci puțin câte puțin, picătură cu picătură, iar eu cred că există tipi buni în nivelele puterii, din guvern, corporații etc care lucrează să scoată toate aceste informații afară în mod foarte strategic. Ei spun publicului, puțin câte puțin că au existat o grămadă de bani ce au fost luați, și cum au fost luați și cred că în curând o să începem să vedem informații care or să iasă în domeniul public despre locul unde au mers.

    Noi avem Forța Spațială, bineînțeles ... eforturi ca aceasta să fie creată. Avem operațiunea de informare QAnon, care este acolo și care ne oferă puțin câte puțin, bucată cu bucată, informații legate de ceea ce se întâmplă în spatele scenei. Deci, da, sunt destul de entuziasmat să văd ce au construit. Să-mi pun mâinile pe unul dintre acele scutere zburătoare. Plăci zburătoare ... triunghiuri negre anti-gravitaționale. Eu vreau o placă zburătoare, dar nu vreau rolele zburătoare ale lui Channing Tatum din Jupiter Ascending.

   Acesta este Jordan Sather raportând în direct din orbita joasă a Pământului. Ar fi super. La limita minunării, la limita atmosferei. Deci ... vedeți tipilor, nu este plat. De fapt tipilor, informându-ne de toate astea, asta este cumva interesant, căci acesta este argumentul Pământului plat, noi nu avem această tehnologie, spațiul e fals, NASA e falsă, tot ce auzim de la NASA este fals și Pământul e plat.

    Tu te minunezi? Dar, pentru asta ar fi armata, nu? Să fie mereu cu mult înaintea domeniului public. Deci de când eram mic am avut un membru al familiei care era în armată, iar înțelegerea mea era mereu că armata era cu 30 de ani înainte la ce era făcut public. Acum probabil sunt cu 1.000 de ani înainte ... 

   Adică poți vedea asta cu GPS-urile, nu? Deci GPS-urile au devenit populare pe la mijlocul anilor 2000 sau ceva de genul? Da, era pe la sfârșitul anilor 90, începutul anilor 2000. Acum avem GPS-uri la încheietură ... da, avem. Am vorbit cu un tip din armată, iar ei foloseau GPS-uri cu mult timp în urmă. Așa se descurcau în deșerturi și chestii de genul acesta.

    Și niciuna din acele informații nu a fost răspândită în public. Acelea se bazau pe sateliți, apropo. Nu poți avea sateliți dacă Pământul este plat. Doar uitați-vă la Lună și vedeți umbra rotundă. Avem sateliți. Da, deci ... este interesant să vezi genul acela de informație. Sau un alt exemplu bun este legat de tehnologiile energetice.

    Noi încă folosim combustibili fosili și avem navete spațiale ce încă au nevoie de combustibil pentru rachete pentru a ajunge în atmosferă. Și totuși, dacă te uiți la telefonul celular, la cât de repede au ieșit acestea, iar acum Iphone-uri cu ecrane tactile, adică acum 10 ani erau telefoane cu clăpiță și butoane ... și abia aveai semnal. Iar designul este același pentru rachete din anii 60. Ridicol.

    Să ne uităm la avioane, nu? Încă folosim principiul lui Bernouli. Noi folosim același design ... adică îmi amintesc că în anii 80 au venit cu acele Concorduri sau în anii 70 sau indiferent, spunând că în viitor avioanele în anii 2000 vor arăta așa și pe dincolo și vor arăta mai mult ca niște nave spațiale, cu toate astea noi zburăm încă în aceleași avioane în care zburau bunicii mei, știți, când au apărut prima dată avioanele, nu este nicio diferență. Exceptând faptul că scaunele sunt mai mici.

    Nu există nicio industrie care să fi spus vreodată:  dacă nu este stricat, nu-l repara. Nici una. Deci ei se dezvoltă mereu, atunci de ce avioanele, mașinile, de ce sunt așa ridicole? Cu toate astea, noi avem computere cuantice acum care calculează în alte dimensiuni.

    Deci doar observând, folosind deducția logică în această situație și este ceva de genul: există chestii acolo pe care noi nu le primim. Ceea ce se petrece este că ei lasă publicului părticele și bucățele de tehnologie și științe pe care ei le folosesc să ne controleze sau cu care să facă un ban.

     Deci în Proiectele Negre, exact așa cum  ai menționat tu, ei pot fi cu 30, 40, 100 de ani înainte, cine știe? Știți, acest proiect, acel proiect, acest program, toate pot avea chestii uimitoare, dar ei transpiră doar mici bucățele a ceea ce ei au descoperit, dacă ei le pot utiliza să facă bani și să controleze și să nu lase publicul să avanseze până într-un punct în care ar pierde controlul.

    Deci ei sunt foarte strategici cu ceea ce scot afară, dar din fericire cu internetul și cu informatorii și mărturisirile și lucruri de acest gen și capacitatea internetului ca noi să împărtășim totul totul în jur, PSS nu mai este un așa secret. Știți, așa că ...

    Eu nu știu dacă asta este o întrebare stupidă sau nu, dar care este relația dinte PSS și CMI? În regulă, CMI este cumva un termen umbrelă. Haideți să vorbim despre orașele state.

    Avem Vaticanul, care este un oraș-stat în Roma, care este o țară din interiorul Romei. Deci nu este încorporată în Italia. Cumva ca DC sau ceva. Exact, DC este altul și City Of London. Toate aceste 3 zone sunt toate orașe-state din interiorul națiunilor respective. Toate au obeliscuri ... destul de frumos. Deci noi avem aceste 3 zone. În esență, Vaticanul, Londra și DC. Vaticanul este brațul de control religios al statului profund. Londra este centrul lor financiar și folosesc Washington DC, America ca pe brațul lor militar.

    Deci de 100 de ani acum, statul profund a folosit pionul America pentru a-și extinde imperiul în lume, iar noi am fost în război continuu de atunci. Deci aceasta ideea Complexului Militar Industrial, care este un termen umbrelă, că în esență ai armata și aceste corporații, acești contractori ai apărării, lucrând cu aceasta și construind o cantitate imensă de echipamente.

    Și așa cum tocmai am vorbit, ei cer așa de mulți bani pentru echipamente pentru a lua restul banilor, iar armata este folosită ca și pion. Acum, armata nu este toată rea. Majoritatea oamenilor din armată nu realizează la ce sunt folosiți. Există o grămadă de oameni buni în armată care se trezesc și realizează adevărul și încearcă să-l spună public. Generalul Flynn ... da, absolut.

    Și de asemenea există niște tipi foarte răi în armată, agențiile de informații afurisite, CIA, etc etc ... Nu voi tuși la aceasta, îmi imaginam niște nume, dar nu voi face asta. Sunt câțiva pe care i-aș putea menționa totuși. Demonetizat! Cenzurat! Terminat!

    Deci CMI este doar un alt termen pentru statul profund, cred că poți spune. Este un fel de a vorbi mai mult despre corporațiile industriei militare care lucrează cu acesta, deci în acel CMI, este doar o umbrelă desfăcută, este cu mult mai mult. Și există eforturi din partea CMI chiar să meargă în spațiu și chestii de acest gen de asemenea, nu? Absolut.

    Ei chiar încearcă să controleze o mulțime de lucruri în spațiu, poți să ne spui un pic despre asta? Total ... deci asta intră în discuția despre tehnologii, ok? Deci noi am vorbit despre cât de mulți bani intră în aceste proiecte, cine este în control și de ce este așa de secret, dar haideți să extindem acel cadru de referință și să vorbim despre ce este posibil.

    Deci înapoi în o mie nouă sute ... la începutul anilor 1900, în prima jumătate a secolului 20 l-am avut pe Nikola Tesla care a lucrat bineînțeles la transmisia de electricitate fără fir și chiar să se adâncească în teorii alternative despre gravitație și lucruri de acest gen ...

   Noi avem așa de mulți oameni în afară de Tesla. Îl avem pe Thomas Townsend Brown care făcea experimente făcând ca discuri de mental mari să leviteze doar cu electricitate de mare voltaj, electricitate statică, levita discuri mari, iar cercetările lui au sfârșit la CMI, la fel și cele ale lui Tesla.

   Un lucru comic despre Nikola Tesla totuși, știți cine a fost însărcinat să-i strângă hârtiile?Da, știm. Voi ați spus-o vreodată pe canalul vostru? Da, am făcut-o. John G. Trump ... da, unchiul lui Donald Trump ... da și lucrul interesant este că el a mers către J.P. Morgan mai întâi, ok? Tesla a făcut-o ca să obțină fonduri de la el, dar când J.P. Morgan a aflat că Tesla dorea să ofere pe gratis în esență, spunând: eu nu vreau să scot bani din asta, asta este ceva din care noi putem beneficia cu toții, iar J.P. Morgan s-a retras, așa că singura lui opțiune a fost să meargă la John G. Trump ... Toate sunt interese bancare. Ei bine, John G. Trump a fost însărcinat de FBI să meargă în apartamentul lui Tesla și să-i găsească hârtiile când acesta a murit.    

   Oricum, deci îl avem pe Tesla, pe T. Townsend Brown îl avem pe Viktor Schauberger ... El a fost un inginer austriac care a fost forțat în esență, să lucreze pentru naziști. Ceea ce făcea el era să descopere cum rotația electricității induce contra-gravitație. Deci Viktor Schauberger avea un dispozitiv numit REPULSINE, iar acesta era un vortex în apă canalizat în principiu într-un mic vârtej, deci pornea ca un vortex mare mergând în jos către un punct mai mic. În vortex când intri în rotația mai mică viteza crește. Interesant ... apa chiar își mărește viteza, iar Viktor Schauberger a descoperit cum rotind apa cu anumite rate geometrice foarte specifice, unghiuri, ar fi fost capabil să inducă contra-gravitație. Deci naziști s-au prins de ceea ce făcea el și l-au săltat ... bineînțeles.

    Acestea sunt doar câteva nume ale multor altora care primeau aceste tipuri de științe, tehnologii și înțelegeri, iar asta se întâmpla prin anii 30 - 40 - 50. Deci acea tehnologie și apoi revenind la bugetele negre. Cine se afla în controlul acestor proiecte negre înapoi prin anii 50 și 60, erau ceva de genul: wow asta este ceea ce este posibil.

    Noi nu vrem să spunem publicului deoarece câștigăm foarte mulți bani cu benzina și liniile de curent deci ... exact ... dar bineînțeles, cu acești indivizi și mințiile lor sociopate, psihopate, ei le vor construi și vor avea acces la genul acesta de știință și erau ceva de genul: să vedem ce putem face cu asta.

    Ei bine, poți și combina tot ceea ce ai spus despre Tesla și toți tipii aceia cu ... prăbușirea de la Roswell și cu diferitele lor căi de a ascunde tehnologii pe care noi le găsim de la diversele prăbușiri care se petrec. Absolut. Iar acum noi avem o mare supă tehnologică acolo. Corect, deci au existat multiple căi.

    Adică au existat oameni de știință de pe Pământ ca Tesla și Schauberger care au înțeles această tehnologie, fie că a fost vorba de prăbușiri ce s-au produs, Roswell în 47, incidentul bătăliei din LA deasupra Long Beach în 42 sau 43. Au existat multiple prăbușiri, iar ei au descoperit epavele și le-au băgat în proiectele negre încercând să aplice ingineria inversă pe ele.

    Deci există nave făcute prin inginerie inversă, există indivizi de pe Pământ, există ... putem vorbi despre niște oameni care au canalizat această informație, cum ar fi Maria Orsic pentru Societatea Vrill din Germania. Oh da, îmi amintesc de asta. Deci au existat multiple căi prin care au primit această informație. Așa că au intrat direct în proiectele secrete și ...

    Da, ca să ne întoarcem la Maria ... germanii o aveau, iar ea un medium foarte intuitiv și parapsihic. Ea a lucrat în ... da, asta s-a întâmplat înainte de Cel de-al 2-lea Război Mondial (CD2RM) asta s-a petrecut în anii 20 și 30. Ea chiar a avut un grup de fete ... așa e ... și era Maria Orsic care lucra pentru societatea Vrill și canaliza această informație, aproape așa cum a făcut-o și Tesla.

    Tesla a spus : nu sunt eu, eu doar descarc această informație dintr-un fel de sursă. Maria Orsic făcea același lucru și nu sunt sigur, dar Maria Orsic și Tesla e posibil să fi avut vre-un fel de comunicare între ei. Da, eu cred că au avut de fapt. Poate ceva scrisori scrise sau ceva de acest gen.

    Iar tu ai ai un citat grozav din Tesla în timpul discursului tău, pe care-l vom arăta aici pe care tu l-ai prezentat șamd, dar acum nu mi-l pot aminti. Era despre Tesla care spunea în esență că toată informația lui venea de la divin, în esență, nu? El este doar o conductă pentru divin.

    Cu toți avem genul acesta de capacitate, dar Maria Orsic în particular, a canalizat acestă informație despre care ea pretindea că a venit de la o rasă non-terestră și anume o rasă venind din sistemul Aldebaran, acea stea și că doreau să ofere umanității informații despre cum să construiască nave pentru călătoria spațială. Iar atunci când ajungi la știința sistemelor de propulsie de la punctul zero, ceea ce este același lucru cu energia punctului zero (ZPE), energia liberă, deci merg mână în mână, iar în esență aceste ființe, această rasă, a vrut să ne ofere nouă un pas, să ne ajute să evoluăm mai mult.

    Deci era pentru scopuri pașnice, Societatea Vrill își făcea canalizările dar bineînțeles că naziștii au aflat, așa cum au aflat și de cercetarea lui Schauberger și au încercat să apuce tot ceea ce au putut și au forțat-o pe Maria să lucreze cu Societatea Thule și cu Ordinul Soarelui Negru și mai multe dintre acele societăți secete de cult întunecat din Germania nazistă.

    Cred că lucrul important de știut este că ea chiar încerca să facă totul în pace, nu era ca și cum ar fi fost de acord să fie cu naziștii, ci că aceștia chiar au forțat-o. Eu cred, după ce am citit cercetarea grozavă a Dr. Michael Salla, că ... Hitler și naziștii au ajuns la vre-un fel de pact cu Maria Orsic și Societatea Vrill, ei spunând: tu poți continua ceea ce faci, iar noi nu te vom deranja, dar în esență noi îți vom lua cercetările și a fost ... de rahat. Asta e dur. Da, ea a fost supusă să facă asta pentru ei.

    Deci da, vorbind despre Dr. Michael Salla, noi tocmai i-am luat un interviu iar el avea toate chestiile despre Tesla. Dar ce a spus el, este că Tesla avea aceste unde radiu cu care comunica cu o altă rasă ET și că acela a fost motivul real pentru care a fost oprit. Datorită faptului că el chiar făcuse contactul, iar J.P. Morgan și restul s-au înspăimântat și au încercat să oprească totul ... interesant ... iar apoi, și cam așa John G. Trump a devenit un pic mai interesat de Tesla. Asta te face să te întrebi: dacă unchiul lui Donald Trump a avut acces la aceste documente, exact ... ce s-a transmis pe linia familială ? Oare ce știu ei ?

    Și de asemenea, când vine vorba de Forța Spațială ... exact ...după părerea mea, Forța Spațială este pentru ... toate aceste proiecte negre care sunt în mâinile societăților secrete și a administrației actuale. Actuala administrație nu poate avea acces la asta, nu poate prelua controlul acestor proiecte. Deci eu cred că această Forță Spațială este creată ca o cale nu numai pentru a se avea acces și autoritate peste aceste programe, ci și să se înceapă să le dezvăluie publicului. Iar asta se întoarce la conversația despre tehnologie pe care tocmai am avut-o înapoi în ani 30, 40, 50, când au existat de asemenea tot felul de căi prin care acest CMI a obținut această știință și tehnologii, dar apoi în anii 60, 70, 80, 90 până în prezent atunci au început să le dezvolte.

    Iar mărturisirea lui William Tompkins îmi vine în cap aici. El a lucrat pentru un Think Tank secret în anii 50 și 60 pentru compania de aeronave Douglas din Sudul Californiei, iar el concepea, la propriu, nave spațiale de transport în esență, pentru Marină, în anii 50.

   Toate astea le găsiți în Above Majestic, dacă nu l-ați văzut ( îl puteți vedea aici Prima Parte și aici A 2a Parte ).

    Este în Above Majestic, iar eu l-am intervievat pe William Tompkins, interviul cu el este în canalul meu și există și alte interviuri grozave pe net, și în alte emisiuni radio și canale, dar Tompkins este ... adică dacă noi aveam un program creat în anii 50 și apoi pus în operațiune în anii 70 sau 80, ei au numit acest program Gardianul Solar, noi vorbim de anti-gravitație, nave spațiale transportatoare electro-gravitaționale, care aveau 1 km lungime.

    Practic mărimea unui portavion de pe mare, dar folosind propulsie electro-gravitațională în spațiu, iar William Tompkins nu este singurul care are dovezi și mărturisiri despre asta ... uitați-vă în furtul cibernetic (hacking) a lui Gary McKinnon din anul 2000, Gary McKinnon a intrat în computerele de la NASA deoarece era interesat să găsească energie liberă și cercetări OZN ( interviu video AICI ).

    El credea că guvernul mușamalizează asta, așa că el de fapt, cred că locuia la casa mamei lui în UK la acea vreme la propriu, dar a intrat în serverele NASA și conform mărturiei lui, el a văzut documente în care erau trecuți ofițeri non-tereștrii. Una dintre pagini avea după cum a spus el, transferuri de la flotă la flotă și avea o listă de ... 9 sau 10 nave pe care nu scria USS ci USSS, ca și cum ar fi fost încă un S care desemna spațiul acolo ... interesant ... iar ofițerii non-tereștrii erau colonelul acesta, comandantul acesta, etc, iar apoi erau chiar și fotografii pe care el a încercat să le descarce dar bineînțeles era anul 2000, iar viteza la acea vreme era foarte mică, așa că era o imagine foarte foarte granulată care devenea un pic mai clară pe măsură ce se descărca în timp ce făcea hackingul, dar cineva a descoperit asta și i-au tăiat accesul la server. Iar apoi eu cred că 6 luni mai târziu, cineva îi bate la ușă de la federali din UK și i-au spus trebuie să vii cu noi.

    Povestea lui, a lui Gary McKinnon a ajuns în titlurile mass mediei centrale ... a existat un membru al formației Pink Floyd, care credeți sau nu, a făcut un cântec de caritate pentru Gary McKinnon, iar numele acestuia a fost menționat în parlament, în Anglia. Deci chestia asta au numit-o cel mai mare hack al tuturor timpurilor. Asta bineînțeles a fost spusă acum câțiva ani, noi am avut niște hack-uri foarte mari mai recent. De asemenea, nu le-ar lua 6 luni federalilor să ajungă să-ți bată la ușă ... Acum noi știm exact unde ești ... așa că ... Și probabil nu ar fi nici federalii, ci niște costume negre de undeva.

    Deci noi avem multiple înregistrări doar despre acest program numit "Gardianul Solar" din anii 70 și 80, iar apoi avem dovezi fotografice, din mărturii și de alt tip, despre triunghiuri negre numite TR-3B care existau în anii 70 și 80, iar unii spun că erau deținute și acționate de Forțele Aeriene, poate de NRO (Oficiul de Recunoaștere Națională) așa că mi-aș imagina că există multiple PSS -uri, la plural, poate al Marinei, CIA, al Forțelor Aeriene sau poate sau ale unor grupuri cvasi militare și corporatiste, după cum am menționat mai devreme, Lockheed, Boeing, TRW împreună cu ... aceste organizații guvernamentale toate lucrând la aceste nave spațiale secrete, lucrând la tehnologii parapsihice, tehnologii asistate de conștiință, vedere la distanță și tot felul de chestii, cum ar fi la propriu ... CEREBRO ... da, chestii din realitățile Star Trek.

    Destul de comic, Dr. Michael Salla a săpat asta și a raportat despre ea într-una din cărțile lui, dar conform cercetării lui Salla ... creatorul Star Trek, Gene Rodenberry, a avut de fapt contact cu tatăl lui Leslie Stevens, cred, care era un amiral în Marină. Interesant ... deci asta era prin anii 70, așa că, ar fi putut fi posibil ca Leslie Stevens să fi obținut informații de la cei din jurul lui și i le-a strecurat lui Gene Roddenberry pentru a face Star Trek-ul, pentru a începe să dezvăluie aceste lucruri sau să le spună publicului.

    Deci eu cred că timp de zeci de ani a existat acest război din umbră pentru dezvăluire, iar acum, bineînțeles, acel război a ajuns în domeniul public, devine fierbinte, îl avem pe Q, îl avem pe ... știți ... Iar acum voi știți povestea lui Spok.

    De fapt, unul dintre lucrurile pe care am vrut să le menționez, care este unul dintre lucrurile care m-au dat pe spate cel mai tare în filmul ABOVE MAJESTIC (trebuie să-l vedeți dacă nu ați făcut-o, Partea 1  și Partea 2a este atunci când ei au descris similaritatea producerii unei nave care ar putea exista în oceane care este mult mai similară cu spațiul decât să încercăm să creem o navă care poare exista în aerul nostru de aici, deoarece aceleași calități de care ai nevoie pentru a trăi în ocean sunt exact aceleași calități de care ai nevoie de a zbura prin spațiu.

    Deci acele submarine pe care le construiau sunt de fapt același tip de navă cu care la început mergeau în spațiu, iar acum ar avea sens cu adevărat că Marina era cea care era de fapt, parțial implicată în aceste proiecte în care produceau de fapt aceste nave care ar fi mers acolo în spațiu. Pe mine asta m-a dat complet pe spate deoarece avea așa de mult sens.

    Exact și sunt câteva lucruri de spus despre asta: numărul 1, când te gândești la un submarin noi avem indivizi care sunt antrenați să lucreze pe un submarin, într-o zonă închisă timp de luni de zile odată.

    Submarinele merg pe sub oceane, deci sunt antrenați să facă asta. Și nu numai asta, dar submarinele sunt bineînțeles închise ermetic, deci, conform dovezilor pe care le avem, s-a spus de fapt că atunci când aceste proiecte negre au pus mâna prima dată pe aceste tehnologii în anii 40 și 50, ei au vrut să le testeze și de fapt au recondiționat un submarin cu aceste propulsoare electro-gravitaționale și au trimis un submarin în spațiu.

    Iar aceasta a fost prima navă, prima platformă care a ajuns în spațiu, un submarin.

    Și nu numai asta, dar când te gândești la folosirea electricității pentru a contracara gravitația, faci asta în mediul eteric din câmpul sursă, în esență, care este un câmp fluid care este peste tot, este cumva ca apa.

     Este cumva ca un mediu fluid care când te afli în el, este peste tot în jurul tău. Deci aceste propulsoare electro-gravitaționale care ... au creat în esență, această bulă în spațiu - timp, în jurul acestei nave, fie că este un triunghi sau o farfurie zburătoare, sau unele dintre aceste nave sunt sub formă de țigară, iar motivul pentru care trebuie să fie de acestă formă este că ei lucrează într-un fluid, fluidul eterului, știți, așa că ... deci nu numai că indivizii erau antrenați să fie pe navă, ci și modul cum nava se mișcă în acel fluid este foarte similar.

   Deci, adeseori auziți povești despre OSN-uri (Obiecte Subacvatice Neidentificate), apoi avem OZN-uri (Obiecte Zburătoare Neidentificate) ... Ei bine, una dintre cele mai mari baze se presupune a fi undeva în afara Californiei undeva aproape de Mexic, unde există o zonă subterană ... Cred că o poți vedea cu google maps ... cu Google Earth o poți vedea. Este cumva ca această etajeră masivă și arată ca și cum ar exista stâlpi și această intrare nu numai sub pământ, ci sub platforma continentală din ocean care merge în subteran.

   Deci cine știe cât este de reală aceea, dar există mărturisiri pe care le avem de la ofițeri militari din anii 60, care în principiu, au spus că bazele militare subterane profunde (DUMB - uri) au fost create în jurul țării și nu numai asta, avem DUMB - uri care ar putea exista în platformele continentale, care sunt clasificate.

   Deci ... au existat povești de mult timp despre existența acestor tipuri de chestii. Deci eu nu m-aș îndoi că dacă ar exista baze secrete sub apă în care ar intra nu numai submarinele normale, ci și cine știe ce altceva țin ei acolo.

   Foarte interesant.  Iar ei țin o mulțime dintre aceste nave ale PSS în subteran.

Eu întreb adesea: unde s-au dus toți acești bani?  Sus în înălțimi și adânc dedesubt.

Și este greu pentru oameni să-și imagineze cum au băgat ei aceste nave spațiale în subteran.

   Ei ar avea nevoie de ceva deschideri gigantice să zboare?

   Dar când vorbim despre fizica și știința cu care acționează aceste nave, ele se pot de-materializa la propriu și se pot re-materializa altundeva. Deci ele nu au nevoie să zboare prin nimic, nu este spațiul liniar prin care se deplasează. Ei pot fi în atmosfera superioară, se de-materializează și apoi doar ... apar dintr-un loc în altul, în subteran.

   Îți trebuiesc coordonatele bazei, dacă știi ceea ce faci. Da, în esență este ca o coordonată și chiar și atunci când ei călătoresc din planetă la planetă tot ceea ce ei au nevoie este rezonanța sau frecvența acelei planete anume.

    Ei și-au folosit micile sisteme de computere pentru a tasta ceva ca adresa IP în esență. Ei merg de la IP-ul Pământului, la IP-ul lui Marte, din punct în punct. Noi am auzit de genul acesta de tehnologie de ceva vreme, că ar exista cu adevărat, și știu că unor oameni le va fi greu să ... înțeleagă ... să cuprindă ...

    Chiar la începutul conversației noastre de aceea am menționat că procesul trezirii nu este un singur lucru realizat odată, căci înapoi în 2012, 2013, 2014 înainte să aud de PSS, mă interesau OZN-urile, energia liberă, credeam în acestea, cercetam asta, dar percepțiile mele nu erau suficient de extinse pentru a înțelege un PSS și o mulțime de lucruri, iar apoi în 2015, 2016 am avut ceva informatori care au ieșit în față și mult mai multă informație a ajuns în domeniul public despre PSS și a fost ceva de genul ...

   Și începi să vezi imaginea de ansamblu un pic mai clar, dar că pe măsură ce continui să treci printr-o mulțime din aceste informații, începe să capete tot mai mult sens.
Deci, da, o mulțime de oameni din domeniul public se întreabă cum de aceste nave ... adică, unde au dispărut aceste nave, unde le ascund, cum le-au construit? Unde s-au dus banii?

    Dar există așa de multe bucățele care există acolo, informația există în public, o poți găsi, dar bineînțeles autoritățile educaționale din mass media la care mergem, nu-ți unesc punctele.

    Deci depinde de noi și depinde de privitori, oamenii care cercetează chestiile astea, oamenii care sunt curioși, să ia asupra lor și să se informeze, dar este de asemenea foarte sănătos pentru noi ca și jurnaliști cetățeni să utilizăm mass media socială, să punem informația acolo în public și să ajutăm la asta.

   EPISODUL II - Știința Superficială (săptămâna viitoare=aici, pe blog)

    Dacă ultimele 40 de minute v-au lăsat să doriți mai mult, atunci nu pierdeți partea a II-a cu Jordan Sather, iar noi vom discuta de câteva dintre fizicile care vă vor flexa mintea ... despre universul nostru electric ...

    La Limita Minunării ... cu adevărat uimitor: cerul este plin de stele.



 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


Link 3



  Linkuri alternative: AICI 1 ,  AICI 2  și AICI 3.

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Un comentariu:

  1. Incredibil sau adevarat tehnologia pe care o avem in momentul de fata a fost practic injectata populatiei ca si o alternativa spre o mai buna viata. Daca o putem numa asa . Tehnologia este pur extraterestra dezvoltata de catre complexul militar si directionata ca si arma impotriva populatiei. Este evident ca la baza controlului se afla civilizatii care au capcitati de navigare si calatorii Extradimensionale si extratemporare. Aceste tehnologii au fost dezvaluite prin programele Montauk de undde au fost racolati indivizi pentru programele secrete spatiele. Umanitatea nici nu stie ca este invadata deoarece intreaga cilivizatie a fost si este manipulata istoric. Anumite guverne dealungul timpului au contact cu entitati pe care le consideram ET , dar aceste entitati nu numai ca au tehnologie de milioane de ani mai avansata de cat a noastra ci folosesc aceasta tehnologie pentru a ne modifica genetic si ulterior de a creea o rasa hibrida controlata de Inteligenta artificiala. Acesta este scopul ultim al 5G este ceea ce codificat in limbajul New Age 5D este defapt 5G in revers. Universul este defapt un Time Matrix compus din 15 dimensiuni si impartit in 3 densitati ale materiei. Curentul New Age a distorsionat informatiile legate de adevarata natura a universului, creeand o fantasma de love&light fara sa tina cont de adevarata drama prin care umanitatea a trecut prin 5 extintii masive.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.