Preventiv/Anticipativ sau/și ca copie de Securitate, ținând cont și de o eventuală închidere a FB, YT și tot de Google, pun la îndemâna celor interesați un canal cu video din seria CoTa, un grup pentru același subiect sau temă și alte mijloace de distribuție alternative :

Clasicul YT (cât mai funcționează): https://www.youtube.com/c/PaulMarian/videos

CoTa GRUP: https://t.me/joinchat/SndJYD5CydkFWKOD

MeWe grup: https://mewe.com/group/5f86fe829e23cf59878b7535

Sau https://reteaua-romaneasca.live/PaulMarian

https://ok.ru/profile/577213801127 și https://vk.com/videos183567958

Dacă ești Preventiv, posibilele belele se reduc.

Dacă ești Reactiv înseamnă că te-au prins în Ofsaid.


vineri, 24 mai 2019

Alex Collier (1994) * Ipoteze OZN și ET din Andromeda (P2/2)


     Știți, mai există ceva ce aș vrea să subliniez aici. Și asta este ceva ce Andromedanii au subliniat cu adevărat. Nu există nicio rasă mai bună ca noi. Doar pentru că sunt diferiți, doar pentru că sunt mai evoluați, asta nu înseamnă că sunt mai buni. Noi suntem egali.
   Noi poate că nu suntem așa de conștienți ca ei, dar asta nu înseamnă vreo rasă e mai bună sau mai slabă, în realitate suntem cu toții egali. Deci noi nu trebuie să venerăm pe nimeni. Nu, categoric nu, așa am intrat în această încurcătură, de la bun început. Absolut, dacă vrei să venerezi pe cineva, venerează-l pe Dumnezeul din tine. Atât, nu venera pe nimeni altcineva.
        Iar dacă vrei un tiran în viața ta, las-o să fie pe acea parte din tine care te critică, las-o pe aceea să fie singurul tău tiran. Nu oferiți nimănui altcineva vre-o putere din afara formei dvs. fizice, să fie un tiran, să vă controleze sau să vă manipuleze în vre-un fel.
Fii tu însuți ... căci dacă ești o parte din tine însuți, ești parte din Dumnezeu, iar acea parte din tine știe ce să facă, știe modalitatea corectă de a trăi.
Și știți, asta este chiar interesant, din cauza concepției noastre genetice, cu cele 22 de rase diferite și tot ADN-ului și memoriile rasiale pe care le avem, din cauza faptului că noi suntem spirit, voi știți (iar acesta este un lucru incredibil) știți că Andromedanii ne consideră de fapt, pe noi, regalitate? Ei ne consideră pe noi regalitate.
Noi evident că nu ne comportam ca și regalitate, dar suntem singurii din galaxie care pot afirma că au genetica pe care o avem noi și posibilitățile și capacitățile să facem ceea ce putem face noi, ca și rasă, noi suntem singurii. Ei ne consideră de fapt pe fiecare dintre noi, regalitate. Acum, gândiți-vă la asta.
Eu cred că toate ființele care ar încerca să fie spirituale și să-și ridice spiritualitatea ar fi regale.
Da, presupun că este adevărat.
Vorbește-ne un pic despre liderii cercului acestei întregi orchestrări care se petrece aici pe Pământ ... Conform surselor andromedane, 22 de rase au colonizat inițial Pământul, prima rasă fiind reptilienii din Alfa Draconis ... Care a fost natura coloniei lor, de aici?
Ei bine, ei sunt hiperboreni, sunt exploratori în esență. Și de asemenea sunt ingineri genetici. Ei pur și simplu ar coloniza, ar lua mostre, ar flutura un steag și ar spune: acesta ne aparține, exact așa cum am făcut noi cu Luna, când am ajuns prima dată acolo, exact ceea ce am fi făcut și noi, ei sunt exploratori.
Apoi ar merge în alt loc, ar vedea ce este acolo, ar fi explorat să vadă dacă există mineralele
de care aveau nevoie, dacă existau alte forme de viață, organisme, indiferent ce aveau nevoie, ei luau și când aveau suficient, mergeau mai departe, continuând să exploreze și să se extindă, zona lor de explorare și teritoriul.
Dar tu ai spus că ei au fost aruncați aici.
Inițial au fost aruncați, da. Au fost aruncați în Alfa Draconis, nimeni nu știe exact de unde au venit, iar înțelegerea mea este că până și în istoria lor antică, ei nu știu exact de unde au venit ... dar au fost lăsați în Alfa Draconis deoarece acel sistem anume le-a oferit cea mai mare posibilitate de supraviețuire.
Iar de acolo ei au fost capabili să creeze nave, călătorii spațiale, adică ei sunt magnifici în ceea ce au făcut și sunt de lăudat pentru ce au făcut, dar faptul că ei au nevoie să controleze și să domine și să manipuleze până la un grad, îmi pare rău, dar am o problemă cu asta și la fel și altă jumătate de galaxie.
Asta este ceea ce ei sunt: sunt cei mai mari bătăuși, nimeni nu-i poate bate, îi depășesc ca și arme, deci ei nu au nicio motivație să se schimbe.
Deci acesta este spațiul pe care ei îl dețin și ... Andromedanii îi consideră războinicii supremi, ceea ce spune multe. Pentru indiferent ce motive. 
O mulțime de bătăuși ajung să se distrugă pe sine.
Ei bine, asta este ceva ce ar putea să se întâmple, iar noi sperăm că în curând sau eu sper că în curând, deoarece noi trebuie să fim liberi, noi trebuie să abandonăm cătușele care au fost puse în jurul nostru, pentru ca noi să evoluăm cu adevărat.
Iar noi avem un potențial uimitor, chiar avem. Noi ca și rasă m trecut prin așa de multe aici, avem așa de multe experiențe, iar din cauza emoțiilor noastre care sunt cu adevărat puterea noastră, ceea ce chiar ne face deosebiți de toate celelalte rase de acolo, chiar și celelalte rase umane ... știți, noi avem capacități fabuloase pentru a crea lucruri. Dar noi trebuie să ne clarificăm ce este real și ce nu este real.
Noi trebuie de asemenea să devenim foarte clari, în legătură cu a fi capabili să ne creăm propriul nostru viitor, să ne creăm propria noastră realitate, fără să existe cineva care să zică : ei bine, asta nu funcționează pentru mine, deci va trebui să faci tu asta ... știți, să se joace de-a Dumnezeu sau să ne conducă.
Asumarea responsabilității este foarte importantă în toate astea.
Cu orice senzație de putere, cu orice cunoaștere, vine responsabilitatea. Asta este exact așa.
Iar planul divin este unul al libertății, al exprimării libere. Exprimare liberă, exprimare liberă, exprimare liberă. Nu există o singură lume ... ei vor să ne implanteze și vor spune: tu vei fi un lucrător, tu vei fi asta, tu vei fi aia ... îmi pare rău, nu se rezumă totul la asta. Iar dacă cineva va încerca să-ți bage asta pe gât ... luptă-te.
Ok, deci Andromedanii ți-au spus că alfa draconienii sunt aici, acum. Unde?
Există 1.833 dintre ei, care trăiesc sub pământ între 100 și 200 de mile sub suprafață. Ei sunt aici, unii dintre ei, de foarte foarte mult timp. Ei au durata vieții de mii de ani. Ei sunt carnivori, nu sunt prietenoși cu umanitatea, cel puțin cei care sunt aici ...
Când spui carnivori, ei mănâncă oameni?
Da. Iar ei trebuie să fie ... ei nu mănâncă un om mort, el trebuie să fie în viață, în momentul uciderii. Preferința lor sunt copii. Mi s-a spus: nu ar trebui să vorbești despre asta ... Alți oameni au zis: ar fi bine să nu vorbești despre reptilieni, dar știți ... de ce nu?
Conform andromedanilor, ei sunt responsabili pentru dispariția a 31.712 copii în ultimii 25 de ani, din SUA. Acești copii au fost hrană. Iar eu ar trebui să tac pur și simplu și să nu spun nimic despre asta? Deoarece oamenii nu vor să audă asta? Este greu de auzit ... este dur.
Știți în provincia Westchester în ultimii 5 ani, 3.000 de copii din provincia Westchester NY, au dispărut fără urmă. Unde s-au dus? De ce acceptăm să se întâmple asta? De ce preferă oameni să stea în negare în legătură cu asta? 
Acum, cum sunt ei capabili să facă asta? Cum au fost capabili să o facă? Cum au fost capabili ei să iasă din subteran și să o facă?
Sunt sisteme cu tuneluri peste tot, sunt ajutați de cenușii, și de asemenea există grupuri din interiorul ... eșalonului de la vârf, care chiar îi ajută să obțină asta ...
Deci ființele umane răpesc copiii și-i duc cenușiilor care-i oferă către alfa draconieni?
Așa este. Aceasta este o parte din înțelegere. Ei nu vor veni sus, atâta timp cât îi hrănim acolo jos.
Înțelegeți că este vorba despre ființele umane care se vând pe ele însele. Atitudinea elitei aici este că nevoile celor puțini sunt mai mari decât nevoile umanității. Îmi pare rău, dar asta pur și simplu nu este adevărat.
Dar va trebui să fie umanitatea cea care se va ridica și va lua atitudine. Va trebui să vă închideți televizoarele, va trebui să vă urcați în mașini, va trebui să-i concediați pe cei din Washington DC care știu și nu fac nimic și vor trebui să facă ceva.
Apatia va trebui să înceteze ori modul cum trăim noi se va sfârși. Punct ... adică asta este ideea de fond. Iar eu nu vin din zona de frică, ci sunt chiar destul de furios în legătură cu apatia și de faptul că atunci când oamenii oferă discursuri și încearcă să-i facă pe oameni să se ridice, aceștia nu vor să lupte alături de ei.
Priviți ce se întâmplă în jurul nostru. Indiciile sunt peste tot ... peste tot. Adevărul este acum un lucru obscur. Minciuna este normalul. Este ceva în neregulă aici ... ce este greșit cu această imagine? Scuze, o iau razna.
Nu, tu îți exprimi frustrarea. De ce ... de ce ... în afară de ... aspectul ... de carnivori al alfa draconienilor, de ce mai sunt periculoși pentru umanitate?
Deoarece ei nu ne plac.
Și ce sunt ei dispuși să facă umanității?
Să ne mănânce. Nu există nicio nevoie de noi, adică uitați-vă unde ne aflăm. Uitați-vă la noi chiar acum ca și civilizație, ca și societate. Ei nu au nevoie de nimic, au toată această tehnologie pe care o vor, noi nu prea avem ce să le oferim în afară să facem ceva muncă pentru ei, dar ei nu au nevoie ca noi toți să muncim pentru ei. Ei nu respectă viața umană în niciun fel.
Iar asta merge înapoi în Lira, unde a început războiul inițial. Inițial, când au ajuns în Lira, au văzut această rasă umană, care avea foarte multă mâncare, care putea crește mâncarea și să facă toate aceste lucruri agriculturale ... umanitatea ca și întreg este agri-culturală, de fapt. Noi ca și rasă, dacă suntem lăsați în pace noi am hrăni ...noi am trăi în comunități tribale, așa cum au trăit nativii indieni.
Aceasta este cu adevărat esența noastră, natura noastră, este cu adevărat natura noastră, esența noastră ... iar ... orașele și cultura în care trăim acum ne-a tăiat complet de pământ, de unde este adevărata noastră esență, care este natură, iar noi am început să ne hrănim unii din alții acum. Este așa de bizar.
Știți, eu nu pot ... când îi văd pe andromedani sau când am fost prezentat pleiadienilor, când văd cum trăiesc și învață și trăiesc unii cu alții, și cum se respectă unii pe alții, iar apoi vin aici ... Este ca și cum ... asta îmi amintește de acea propoziție pe care a spus-o Abraham Lincoln, acel citat pe care l-a spus cândva Abraham Lincoln ... știți când mă aflu deasupra Pământului privind în jos, tu ai putea fi un ateu, dar când eu mă aflu pe Pământ, mă uit în sus și văd cerurile, eu știu că există un Dumnezeu ... este ca dualitatea.
Iar eu cred că suficienți dintre noi, mai mulți dintre noi, chiar trebuie să înceapă să vadă că ceea ce facem noi aici nu este corect.
Noi trebuie să intrăm în contact cu ce este acolo sus ... pur și simplu cu toată ideea: Doamne, cum am ajuns aici? Ce mă face să fiu aici?
În opoziție cu a merge acasă după muncă, să deschid televizorul să mă uit la 3 ore de tv, să mă duc la culcare, să mă trezesc în dimineața următoare, să merg la muncă și să fac același lucru mereu și mereu și mereu, din nou ca și roboții. Aruncați-vă televizoarele. Pur și simplu, aruncați-le.
Care sunt caracteristicile fizice ale alfa draconienilor? Cum arată?
Ei sunt urâți. Ei cred că noi suntem urâți, de asemenea. Eu cred că totul este o chestie de perspectivă și de sistem de credințe. În sistemul meu de credințe, iar eu îmi voi asuma răspunderea pentru mine, ei sunt urâți.
Ei sunt undeva între 2 și 6,5 m înălțime, pot cântări până la  800 de kg, sunt reptilieni ... cei mai lungi ... cei care au cozile scurte, dacă vedeți unul care nu are coadă, este din clasa războinicilor sau din clasa muncitorilor, cu cât este mai lungă coada, cu atât e mai înalt gradul lor. Când vedeți unul cu o coadă lungă ... cu aripi anexe, el este considerat regalitate.
Oricând vezi vre-unul fugiți mâncând pământul. Nu ar trebui să-l abordați, nu ar trebui să-l provocați, pur și simplu plecați din calea lui, pur și simplu dați-vă din drumul lui, pur și simplu fugiți.
Știți, există o modalitate să-i omorâți, dacă le puteți tăia capul, și au două inimi, una aici, sub acest braț și una aici. Sau dacă nu puteți ajunge în acea zonă, și aveți nevoie să-l încetiniți, trebuie să-l loviți fix deasupra zonei inghinale, unde este un ficat foarte mare.
Trebuie să-l răniți acolo, pentru a-l încetini.
Nu este ceva ce în lupta corp la corp, omul nu ar putea să facă față, deoarece în aparență, ei au puterea a 12-15 oameni, sunt incredibil de rapizi, sunt incredibil de parapsihici și vor știi ce vei face înainte s-o faci, iar dacă ei ajung aici în masă vom avea mari probleme, probleme adevărate.
Ce sfătuiesc Andromedanii să facă ființele umane dacă întâlnesc un alfa draconian?
Să plece, să-i ofere spațiu, ... să se îndepărteze. Să se îndepărteze. 
Dar dacă ei nu pot?
Atunci ei nu pot.
Și dacă nu pot?
De obicei vor fi uciși.
Și au zis Andromedanii în detaliu, ce ar trebui să facă oamenii aflați în acea poziție? Pentru motive karmice?
Uite ce, asta nu este karmic, absolut deloc. Foarte multe din chestiile astea metafizice, de exemplu că tu ai ales să fii aici, în unele situații asta este adevărat, când îți creezi realitatea ta în spațiul tău, dar atunci când ești invadat asta nu este karma, asta este o violare a liberului arbitru.
Dar dacă liberul arbitru ne este violat, ce ar trebui să facem noi?
Ar trebui să cereți ajutor. Cereți ajutor de la Dumnezeu, de la cer, de la andromedani, pleiadieni, de la indiferent cine, doar lansați un apel către în sus ... și pur și simplu ocupați-vă de asta, nu știu. Adică, asta este pur și simplu natura bestiei.
Ei nu ne plac și ne consideră sursă de hrană. Suntem o sursă de hrană și pentru cenușii, dar într-o formă total diferită.
Ei ne-au învățat să fim carnivori? Prin sistemele de credință, așa ne-au învățat să mâncăm carne și grăsime?
Ei bine, asta scade vibrația corpului. Scade vibrația corpului. Deci ... dacă organismele noastre ar vibra la o frecvență mai înaltă, noi am evolua spiritual indiferent de ce ne învață religiile noastre. Iar ei nu pot permite asta, nu ne pot lăsa liberi. Ei nu ne pot lăsa de sub papuc, deoarece atunci noi vom fi responsabili pentru noi înșine.
Deci dacă noi ne îndepărtăm mâncatul cărnii și ne apropiem de vegetarianism, noi vom începe să ne ridicăm nivelul vibrațional și rupem ciclul?
Ajută, nu toată lumea trebuie să se oprească să mănânce carne. Nu este o necesitate absolută, dar ajută cu certitudine. În sistemul de valori al unor oameni există ideea că ei pur și simplu au nevoie de o bucată de carne. Și pentru indiferent care este motivul lor, asta este ok. Dacă vrei să mănânci carne, este ok. Dar știi ce, hrănește-ți mintea. Hrănește-ți mintea cu spirit, cu întrebări despre existență, despre ce facem aici, de ce suntem aici, ce se întâmplă cu adevărat, de ce deși eu am toate aceste lucruri materiale mă simt totuși mizerabil în viața mea?
Ei bine, eu știu de o mulțime de oameni care se întreabă unde există acele răspunsuri adevărate. Tu ai menționat o carte "Zeii Edenului" despre care tu ai simțit foarte puternic. Ce alte surse există acolo despre care tu simți că noi avem acces la dincolo de sinele noastre interioare care este de fapt cel mai bun loc să începem să căutăm, dar există acolo și alte puncte de pornire pe care oamenii le pot folosi, despre care tu știi?
Am menționat "Zeii Edenului" și cartea lui George Andrews "ET printre noi". Există foarte multă informație care nu se ocupă doar de ET ci și de guvernul politic mondial, care în acest moment este foarte periculos pentru umanitate deoarece este o parte din marele plan. Este o parte din planul ET agresiv de a ne menține în închisoare, să nu sărim gradul, pentru a ne menține în pușcărie. Oh Doamne, nu-mi mai vine nimic în minte.
Ok, pe măsură ce te gândești, introdu-le în conversație. Tu ai menționat televiziunea.
Programele noastre TV ne programează tinerii să accepte aceste ființe ostile, crezi? Sau sunt doar ființele umane, care fac orice pentru un ban?
Eu nu știu neapărat cu certitudine, dar violența desensibilizează. Violența este doar un fel de a fi acum. Am fost învățați asta, am fost programați că violența este doar un mod de viață. Așa că atunci când vedem acte violente, oh, asta este așa de rău. Dar știți, dragă, ce este pe canalul 7? Ce film vom închiria în seara asta? La asta s-a ajuns ... și este greșit, este absolut greșit. Nu există niciun motiv pentru care toate astea să se întâmple, absolut deloc. Chiar nu trebuie să se întâmple.
Și o mare parte din asta, este responsabilitatea oamenilor, deoarece dacă producătorii și Hollywood fac filme de acest gen, iar noi vom merge și vom cumpăra bilete, ei vor fi motivați pentru bani să continue să facă genul acesta de filme. Dacă ei cheltuiesc 20 de milioane de dolari și nimeni nu cumpără bilet, ei nu vor face genul acela de filme. Deci ne întoarcem la oamenii care trebuie să-și asume responsabilitatea pentru ceea ce gândesc, ce vor să creadă și ce vor să creeze.
Andromedanii simt cu adevărat că noi vom fi capabili să atingem acea fereastră?
În acest moment este nedecis. Aceasta este partea înspăimântătoare: ei nu știu.
Ei bine, ce ar ajuta accelerarea către înainte?
Nu știu ... chiar nu știu. Doar să începeți să ascultați de oamenii care vorbesc, să începeți să dați atenție cu adevărat la ceea ce se petrece. Bunicul meu obișnuia să aibe o vorbă: să nu crezi nimic din ceea ce auzi și jumate din ce vezi ... știți ...
Eu nu aș crede nimic din ceea ce vine de la Washington DC. De fapt, este convingerea mea personală că aceste următoare alegeri care vin anul viitor în noiembrie, în care fiecare american ar trebui să mărșăluiască în Washington DC și să concedieze fiecare persoană care se află acolo. Ei au dus țara asta de râpă, ne-au vândut complet Națiunilor Unite, pentru un ban, pentru datorii și chiar și sistemul monetar este un sistem de credințe.
Noi l-am putea schimba mâine dacă am vrea. Adică noi suntem așa de inteligenți că putem crea ceva diferit. Dar noi credem că oh, trebuie să avem toți acești bani ...
Știți că noi suntem singura rasă din galaxia noastră în care oamenii flămânzesc, în care oamenii sunt fără casă ... adică ... este un așa rahat ... nu trebuie să fie așa ... dacă tu ești în viață și te afli pe o planetă și alte civilizații, chiar și rasa draconiană, ei au grijă de ai lor, ei nu se vând unii pe alții așa cum facem noi aici, eu nu aruncă pe cineva în stradă deoarece nu au o ... hârtie, ceea ce asta sunt de fapt ... singura lor valoare este ceea ce credem noi că este.
Ei pur și simplu nu au asta. Ei nu au copii care să flămânzească ... ei nu dau cereale vacilor care ar hrăni 20 % din populație și să lase celelalte 25% care au nevoie de grâne să flămânzească.
Pentru ei este de neconceput, ei nu s-ar gândi niciodată să facă asta. Dar noi a facem aici, pentru bani, pentru putere.
Aceasta este parte din acel proces de condiționare care se petrece de 5.700 de ani.
Acesta este parte din asta, dar responsabilitatea este că există oameni care știu ce se petrece și își joacă rolul oricum.
Ei nu au curajul să spună: uitați ce prieteni, haideți să ne confruntăm realitatea aici.
Noi nu avem un tip care să fie suficient de puternic ca și președinte care să ia atitudine și să spună: știți ce, doamnelor și domnilor, noi am fost vânduți, există forțe din interiorul guvernului nostru, (așa cum a încercat Kennedy), care pur și simplu vor să distrugă SUA deoarece noi suntem prea buni, deoarece noi avem prea mult.
În loc să ridice conștiința și viața, viața de zi cu zi ... care e cuvântul care-l caut? Nivelul de trai ... În loc să ne ridice nivelul de trai pe care-l avem, la nivel global, ei mai degrabă ar distruge SUA, distrugându-ne nivelul nostru de trai, ca să fie comparabil cu al celorlalți și acum peste tot este o lume a 3-a. Asta este exact ceea ce ei fac și o fac pentru putere. Din lăcomie ne vindem pe ai noștrii și este doar ... Ceva trebuie făcut.
Ai putea să ne descrii bazele militare umane de pe partea nevăzută a Lunii și cele de pe Marte ... după cum ți-au spus Andromedanii și cum se potrivesc alfa draconienii în scenariu?
Sondele de pe Marte, cele rusești și ale SUA au dispărut. Au fost distruse, sunt istorie. Nu există niciun secret aici despre ... ei bine, se fac poze în privat ... Și nu contează dacă voi credeți asta sau nu, este istorie.
În Martie 89 rușii au făcut poze, Marte a fost invadat, noi avem o colonie umană acolo de 300.000 oameni, din ceea ce mi s-a spus, una era deasupra solului alta în subteran, Adam și Eva, sunt cucerite, sunt preluate, ființe umane care sunt de pe Pământ care s-au oferit voluntari sau au fost răpiți să meargă acolo, au mari, mari probleme ... Mulți dintre ei au fost deja mâncați, alții au fost deja uciși, și nu există nimic din ceea ce am putea face noi ca și rasă, să-i ajutăm.
Deci Marte a fost cucerită de alfa draconieni?
Așa este, ei au venit și sunt 100.000 acolo și au aproximativ 2011 de nave de verificare acolo, se află într-o zonă în subteran care are 64 de mile pătrate, știută pe Marte ca zona Tempe Terra.
Acolo este baza lor, este o bază antică pe care o au, are peste 1 milion de ani vechime, și ultima dată când a fost într-o înflorire completă, a fost acum 317.000 de ani.
Acum, dacă am începe să ne focalizăm telescoapele către acolo, am putea fi capabili să vedem activitate desfășurându-se acolo?
Presupun că am vedea. Eu am senzația că ei deja văd foarte multă activitate, dar nu li se permite să spună. Lor pur și simplu nu li se permite să spună, de altfel, cine ar dori să se pună în pericol să meargă la închisoare, să fie ridiculizat, să fie concediat, oferind tot ceea ce au să vină să spună: ei bine, eu sunt un astronom, iar eu mă uitam către Marte și am văzut nave ET, eu știu că există baze acolo, și este cucerită de ET reptilieni.
Cine va avea curaj să vină și să spună asta? Nimeni din elita puterii. Nimeni nu vrea să-și distrugă sursa de venituri.
Dar cineva va trebui s-o facă, nu?
Da, într-un final.
Dar ar putea fi prea târziu momentul când o vor face, asta este ceea ce crezi?
Da. Și asta este exact ceea ce gândesc și Andromedanii.
Vedeți ...există probabil oameni care întreabă: de ce nu vin pur și simplu jos să ne salveze?
Există foarte mult de zis în privința asta.
Numărul 1: dacă suntem salvați, noi nu vom evolua permanent noi înșine.
Numărul 2: noi nu ne asumăm responsabilitatea și dacă merge ceva greșit, noi vom da mereu vina pe ei.
Numărul 3: asta nu ne schimbă doar realitatea noastră, ci și pe a lor.
Numărul 4: Andromedanii și majoritatea altor rase binevoitoare, ei nu vor să vină aici jos și să aibă grijă de copii ... pe noi ... asta nu este slujba lor. Nu este munca lor absolut deloc.
Acum, după modul cum îmi spui ...
Și numărul 4 ... scuze, numărul 5, dă-mi voi să spun asta: priviți cum ne-am tratat propriul pământ. Priviți cum l-am murdărit noi înșine.
Iar ei sunt ceva de genul: de ce am coborî să vă ajutăm noi, când voi nu vreți nici măcar să vă ajutați pe voi înșivă sau măcar să faceți efortul? Știți, curățarea planetei o lăsăm birocrațiilor guvernamentale.
Ei bine, lupule, iată aici 3 miliarde de $, acolo sunt 10 miliarde de dolari, iată aici super fondul care curăță deșeurile toxice, 20 de miliarde ... 20 de miliarde dolari, iar locul arată tot mai rău.
Știți, nu asta este problema, problema este la nivel individual, la o bază individuală.
Pur și simplu nu mai creați Plutoniu, nu mai creați Polistiren, pur și simplu spuneți industriilor, corporațiilor, deoarece noi le controlăm, noi suntem cei care le cumpărăm produsele, noi nu vom cumpăra dacă nu reparați asta. Sfârșitul poveștii ... Punct.
Noi trebuie să o schimbăm, este planeta noastră. Noi suntem grosul ... umanității. Nu sunt corporațiile, nu sunt Fortune 500, nu este Comitetul celor 300, nu este Trilaterala. Noi putem să-i concediem pe toți dacă este necesar ... punct.
Dar înseamnă să ne unim și să facem ceva în privința asta. Și trebuie să fie cu oameni de la firul ierbii și asta trebuie început în curând.
Acești lideri vor ... dacă noi ne vom ridica și vom face o răscoală, nu vor ordona ei armatei să înăbușe asta așa cum au făcut în statul Kent sau orice altă chestie politică?
Probabil vor încerca, probabil vor încerca, ai absolută dreptate.
Ai absolută dreptate, dar știți ce, să luăm exemplul Războiului Revoluției Americane. 4% din populația coloniilor s-a ridicat de fapt și au luptat cu britanicii.
Doar 4%. Restul au stat acasă, au stat la birt, bând bere ... făcând indiferent ce, și au așteptat să vadă când se va sfârși războiul, cine va câștiga. Iar apoi noi am câștigat și toată lumea a dorit să-și asume meritul pentru asta. Dar au fost cu adevărat doar 4%. Aceia au fost eroi.
Iar acei 4% au schimbat fața lumii. Acum la 212, 213 ani câți or fi acum, suntem înapoi în același loc când suntem chemați să facem exact același lucru.
Dar paradoxul de aici Alex, ar fi că noi am începe să ne războim împotriva noastră, iar asta va alimenta tot focul care se petrece.
Poate că pentru scurt timp ar face asta ... până ce una dintre părți s-ar preda, sau ar vedea lumina.
Știi ceva despre Noua Ordine Mondială? Știți că ei construiesc lagăre de concentrare în care să pună milioane de oameni? Știți că ONU au 300 000 de trupe în SUA chiar acum, pe care le vor folosi să confiște armele? Iar ei vând trupele noastre militare active din SUA pentru ca ei să nu fie aici când se întâmplă asta? Știți că se întâmplă asta? Știți că aproape de granița de Sud în Veracruz, există 300 de tone de echipament militar sovietic gata să invadeze?
Există state care vor să iasă din uniune?
Da. Da, există 7 diferite ... 9 regiuni diferite. SUA a fost deja desemnată să fie împărțită.
Ei se pregătesc să dezmembreze SUA. Și știți, singura parte reală a SUA (și sunt foarte supărat pe asta) este Washington DC. 68 mile pătrate ... asta este tot ceea ce înseamnă SUA.
Noi ne aflăm în Republica Arizona. Oamenii din California sunt în Republica din California și acele republici diferite fac SUA. Washington DC ... a manipulat complet totul.
Noi nu mai suntem SUA pe care au fondat-o cei 4 întemeietori. Nu mai este așa absolut deloc.
Știți, în 1992 ... Congresul SUA  ... a aprobat Carta ONU. Dar oameni nu știu, deoarece nu a fost tipărit în presă, în ziare, în mass media noastră controlată, este faptul că ... deoarece este un tratat, înlocuiește Constituția SUA.
Carta ONU este acum legea pământului, nu mai este Constituția. Iar în tratatul ONU, în articolele 55 și 56 și cercetați tipilor, dovediți-mi că greșesc, se afirmă : Congresul SUA nu se mai supune Constituției SUA.
Din 1992, SUA a încetat să mai existe, doar că nu au spus oamenilor încă. Și nu le vor spune până ce nu vor scoate în afara legii toate armele. După ce vor reglementa în întregime Cel de-al 2-lea Amendament, și vor lua armele de foc ale tuturor, ca tu să nu poți lupta, ca tu să nu poți să te ridici și să mai fi liber. Toate astea fac parte din plan.
De aceea Andromedanii sunt așa de fermi în a încerca să ridice conștientizarea aici în SUA căci nu numai că există o mass media controlată, ci există și niște esențe spirituale puternice aici, oameni de aici, știți, iar noi am făcut asta cu doar 200 de ani în urmă și multe dintre sufletele care au fost acolo atunci s-au încarnat din nou și sunt aici.
Jefferson este în viață ... sufletul lui ... Franklin este în viață, Kennedy s-a întors, Bobby Kennedy s-a întors, Martin Luther King, Andrew Jackson, Lincoln, s-au întors cu toții în formă fizică, s-au reîncarnat cu toții și sunt aici în SUA.
Deoarece în acest moment, aici este bătălia, dintre lumină și întuneric. Îi avem pe cenușii deasupra noastră, îi avem pe reptilieni sub noi, iar între ei avem umanitatea.
Avem poporul american, adică toată lumea, dar umanitatea este în sandviș la mijloc întrebându-se: ce naiba se petrece aici? Haideți să mai vorbim pentru încă 10 minute.
Care este agenda ultimă pe care o au alfa draconienii legat de Pământ și această parte a galaxiei?
Ei nu vor ca galaxia noastră să urce în a 4-a și a 5-a densitate ... în conștiință deoarece ei pierd complet puterea .
Dar o vor pierde oricum, nu-i așa?
Nu neapărat ... nu există garanții. Nu există garanții. Nu există nicio garanție că Pământul va intra în cea de-a 4-a și a 5-a densitate. Nu există nicio garanție că întreaga galaxie va ajunge acolo. Căci dacă ar fi fost adevărat, ei probabil ne-ar fi lăsat pur și simplu în pace și nu le-ar fi păsat de ce se întâmplă aici.
Vedeți, draconienii sunt densitatea a 3-a, sunt fizici exact ca și noi. Ei se pot deplasa în cea de-a 4-a densitate doar prin mijloace mecanice.
Dacă noi ne vom deplasa în cea de-a 4-a și a 5-a densitate ei își vor pierde locul de joacă. Ei vor pierde controlul ... asupra a ceea ce ei vor să controleze. Deci ei luptă cu toate puterile ... să ne tragă înapoi, căci dacă ei pot să tragă totul înapoi, asta din nou, este o formă de putere, de control. Este o așa bulibășeală.
Alex, cum vor încerca Andromedanii să înlăture alfa draconienii? Tu ai spus că acești bătăuși sunt cei mai puternici, pot fi ei înlăturați?
Se pare că universul a creat propria lui cale de a face asta și poate că acesta este un loc bun să încheiem.
La început ... istoria universului nostru, când a fost creat, teoria Big bang, este în esență corectă în simplitatea ei.
Dar se pare că ceea ce s-a întâmplat a fost că ... pe măsură ce vibrațiile, pe măsură ce universul începe să se înalțe în lumină, în felul acesta, există buzunare ... și trebuie să vedem asta ca pe o proiecție holografică de lumină, când pui o umbră în lumină, se crează o variație a luminii.
Ei bine, în aparență, ceea ce se petrece este faptul că lucrurile care nu se înalță sau aleg să accepte conștiința mai înaltă, devin foarte, foarte grele, în greutate sau în lumină, indiferent cum vrei s-o spui ... și pe măsură ce totul încep să se înalțe, se crează colectări, afundări în lumină, în frecvență, se crează ... și ceea ce se întâmplă este că negativitatea din cauza greutății sale, se strânge în aceste buzunare. Iar ceea ce se petrece este că acestea formează un sac. Iar ceea ce se întâmplă într-un final este că acei saci se rup, și deoarece totul este spirit și nimic nu se pierde cu adevărat, acestea formează, când explodează, se aruncă pe sine și formează un alt univers. Ei își crează un spațiu în care să continue. Ei bine astea sunt găurile noastre negre, de aceea se formează.
Dacă am putea trece prin acele găuri negre, am ajunge în alt univers, sunt portaluri. Și pur și simplu vor exploda ... și așa a fost format și universul nostru. Ei bine, din cauza acestei noi energii care se formează, se formează pachete de rezistență prin tot universul, iar în galaxia noastră se află între noi și Sirius.
Deci modalitatea prin care Andromedanii plănuiesc să înlăture alfa draconienii ar fi ...
În esență ei încearcă să-i închidă în propria lor energie. Îi vor aspira într-un loc al întunericului pentru ca ei să meargă în alt loc. Cenușiii, grupul Orion ... asta se va întâmpla.
S-a întâmplat înainte, ei știu că se întâmplă acum și de aceea toată lumea simte aceste energii intense, lucrurile încep dintr-odată să se intensifice, iar asta pur și simplu deoarece chiar se intensifică.
Deci înainte ei au fost absorbiți din alt univers în Alfa Draconis, asta este ceea ce s-a întâmplat în esență?
Ei au fost aspirați de indiferent unde se aflau, într-un alt univers, cum într-un fel, acel Univers sau ființele din acel Univers, indiferent de unde au venit, au spus: noi trebuie să ne descotorosim de acești tipi, iar ei i-au adus la propriu aici din universul lor și să-i arunce și să spună: bum, aici sunteți, deoarece ei au venit aici în formă fizică, ceea ce înseamnă că au fost aduși aici. Ei nu au evoluat ca celelalte forme de viață. Ei au fost aduși aici într-o formă fizică completă, ceea ce înseamnă că au fost creați altundeva, au fost aruncați aici și li s-a spus: voi sunteți istorie.
Atunci în altă parte există niște tipi foarte iresponsabili.
Ei bine, poate la un anumit moment dat în istoria noastră eternă vom fi capabili să ne ocupăm de această problemă, dar momentan noi trebuie să ne ocupăm de problemele noastre.
Ok, haide să mergem la ceasul lumii și să vorbim de evenimentele viitoare. Conform andromedanilor omenirea a fost manipulată de 5.700 de ani. Agenții umani trebuie să fi participat la asta de-a lungul istoriei. Cine au fost câțiva dintre jucătorii majori în această înșelătorie? I-ai menționat pe Hitler și Inteligența Giza.
Majoritatea faraonilor, majoritatea zeilor egipteni antici. Adică sunt așa de mulți, sincer nu vă pot spune, adică istoria este plină de ei.
Eu cred că oamenii trebuie să meargă în urmă și să cerceteze ceea ce noi numim mitologie și să înceapă să-i ofere cu adevărat o a doua privire. Richard Thompson, în cartea lui, deși eu nu am citit-o, dar am auzit de alții vorbind de ea, în care el se scufundă în istoria lucrurilor.
Și este de asemenea important să ne reamintim că doar pentru că este istorie, nu este una exactă.
Știți, deoarece s-a dovedit din nou și din nou și din nou, că cine câștigă războiul rescrie istoria ... o scriu în beneficiul lor să se glorifice pe sine. Iar asta nu înseamnă că asta este ceea ce s-a întâmpat cu adevărat. Iar conform andromedanilor următorul nostru salt în conștiință va veni din știință și arheologie.
Nu va veni de la niciun fel de lider spiritual sau învățătură, va veni de la știință și vor spune: știți ce? asta, aceasta este dovada, acesta este adevărul, aceasta este realitatea, iar eu nu știu ce este chestia asta, nu putem dovedi asta.Și este vremea ca noi să dăm atenție cu adevărat.
Poate în viitor vom putea împărtăși mai multe, să facem un alt interviu sau ceva.
Te rog descrie în detalii ce este Clubul Lumii și din cine este format și oferă-ne niște exemple specifice despre modul cum ei ne controlează pe noi restul. Cercurile bancare poate?
Da, totul se învârte în jurul banilor, Banca Mondială, FMI, adică au băgat toată lumea în datorii. Guvernele își oferă drepturile miniere și de inalienabilitate. Guvernul SUA se află acum într-o poziție să declare o stare de urgență națională, să suspende Constituția SUA și să naționalizeze. Iar motivul pentru care ei trebuie să naționalizeze este că datoria noastră depășește orice capacitatea de a o plăti înapoi.
Deci cine sunt colectorii? Ce țări colectează?
Nu este o țară, este un grup de oameni, este un grup de ființe umane. ET nu au nevoie de bani. Ei nu au un card American Express. Deci ... este un lucru făcut de om.
Dacă noi restul spunem pur și simplu: nu plătim datoria, asta e, pornim din nou, puteți să uitați sistemul vostru vechi, atunci putem șterge acea reținere și să o luăm de la capăt.
Așa este. Dacă avem un președinte adevărat în oficiu. Kennedy a fost probabil ultimul. Ce ar trebui să facă este să apară la televizor și să verse totul.
Să se înconjoare pe sine cu oameni care poate ar avea încredere că-i pot proteja viața. Să iasă la televizor, în fața congresului și a tuturor caselor reprezentanților să informeze pe toată lumea, să petreacă 3 ore și să ofere tuturor o educație adevărată:
Numărul 1: Rezerva Federală este privată.
Numărul 2: Datoria noastră nu este reală.
Numărul 3: Noi am intrat în această mare încurcătură deoarece președinții trecuți ne-au vândut pentru confort și pentru bani ... și să-și ceară scuze ... Și apoi poate va dori să spună : vom naționaliza toate băncile, punându-le în subordinea Trezoreriei SUA, ne vom întoarce la standardul cu argint, exact așa cum spune Constituția noastră și să oferim tuturor o oportunitate de a se redresa, pentru a menține standardul nostru de viață și să începem vindecarea noastră.
Iar apoi, următorul lucru pe care l-aș spune este ... să se asigure că există vre-un POW (POW - prizonier de război n.t.) în viață, să-l ducă înapoi acasă. Iar eu aș începe să vindec toată mizeria asta. Faptul că prizonierii noștrii de război au fost vânduți, din cauza unei datorii, din cauza a 3 miliarde de dolari, când noi am risipit 3 miliarde de dolari sau promiși Vietnamului, când noi am risipit genul acela de bani pe lucruri atât de idioate pe cât este studiul obiceiurilor sexuale ale muștei Țețe sau cum se împerechează o broască.
Este pur și simplu de neconceput că noi am permis guvernului nostru să facă asta.
Alex, mai avem cam 5 minute rămase. Eu vreau ... să vedem dacă putem oferi niște răspunsuri foarte scurte la câteva din aceste ultime întrebări ... niște răspunsuri foarte scurte. SUA, Marea Britanie și Uniunea Sovietică, conform surselor, construiesc tehnologii secrete și baze pe Pământ, Lună și Marte, de ceva vreme. Unde pot fi găsite aceste baze pe Lună? Unde sunt ele?
Sunt în partea nevăzută.
Și știi unde este locația lor, cum este numită?
Da, una este sub Jules Verne ... îmi doresc să fi avut acele notițe în fața mea. Să revenim la asta ... să revenim.
Ne poți pune ceva despre Zona 51 sau de Dulce, New Mexico?
Da, sunt o grămadă de chestii acolo. Baza subterană nu se află sub Archuleta Mesa, ci este de fapt la 20 mile spre NV. Acela este doar un punct de intrare și ieșire.
Asta e Zona 51?
Nu, asta este în New Mexico,  Dulce. Nu este fix acolo. În ceea ce privește Zona 51, da, există foarte multe lucruri care se petrec acolo. Dar foarte multe din astea sunt mutate și acum sunt în New Mexico, la Sandia. Sub laboratoarele Sandia.
Insula Diego Garcia.
În insula  Diego Garcia există o bază acolo, Pine Gap. În insula Diego Garcia există anomalii anti-gravitaționale. Așa au fost capabili să explodeze foarte mult echipament în spațiu, fără să folosească rachete, iar apoi ar avea navele de tip OZN pe care noi le-am construit, din tehnologiile care ne-au fost oferite. Ei ar agăța un lanț de tractare la o barjă de tractare și ar fi tras-o până pe Lună.
Ai putea menționa ...
Iar echipamentul care este acolo funcționează cu energie liberă. Chestii care au fost create în anii 1920. Lucruri care nouă nu ne-au fost arătate. Noi nu ar fi trebuit să pompăm nicio picătură de petrol din pământ încă din anii 1920.
Ei au avut energie liberă, dar din cauza banilor ei nu au putut fi controlați, au permis poluarea mediului înconjurător, să devasteze oceanele, din cauza produselor ... când noi nu avem nevoie de ele, pentru bani.
Ceea ce ne introduce pe scurt, în alternativa 4.
Când a picat baza marțiană ... din cauza căderii bazei marțiene, guvernul lumii, acele elite, și-au dat seama că acum nu mai au unde să meargă.
Luna nu este pregătită pentru locuire pe termen lung, în timp ce Marte este și ar putea fi, deci ceea ce s-a întâmplat, când a picat ei nu mai puteau ajunge acolo așa că s-au gândit să facă ceva aici, deoarece nu mai aveau unde să meargă în altă parte, așa că mie mi-au spus Andromedanii că acești oameni care se cred zei, au trebuit să vină cu o altă alternativă, care a fost, ei au crezut că pot crea o schimbare a polilor controlată, detonând arme nucleare sau arme cu cobalt sub calota glaciară, făcând-o să alunece, ceea ce ar face ca polii să alunece și într-o perioadă de 24 de ore, tu ai îneca complet 83 - 85% din populație.
Iar Andromedanii au spus că nu vor permite ...
Nu se va întâmpla ... dacă Pământul o va face, se va întâmpla după voința acestuia, într-un mod natural și aceasta este o posibilitate în viitorul nostru.
Care este mesajul primordial al andromedanilor?
Creșteți, acum. Deschideți-vă ochii, urechile, asumați-vă responsabilitatea pentru viața voastră, asumați-vă responsabilitatea pentru planeta voastră și realizați că asta este casa voastră, aceasta este rasa voastră și că dacă voi ... sunteți sinceri și făceți efortul, de a evolua, ei ne vor întâmpina la jumătatea drumului, dar ei nu vor veni să facă toată treaba pentru noi.

Cel mai important lucru pentru ei este, iar eu voi reveni la acest lucrușor: Iubirea pe care o rețineți, este Durerea ce o purtați.

Noi trebuie să ne unim ca și rasă. Noi trebuie să încetăm să ne permitem să fim manipulați.
Ce poate face o persoană obișnuită? Cum putem să ajungem la andromedani?
Rugăciune, meditație ... Toată lumea are propria modalitate de a se ruga sau indiferent. Și din nou, eu vreau să subliniez asta, Andromedanii vor să ajute, dar nu sunt Dumnezeu.

Ei nu sunt salvatorii noștrii. Noi trebuie să fim proprii noștrii salvatori. Noi putem să le cerem ghidare și ajutor, dar ei nu sunt Dumnezeu. Punct ... deci nu începeți să-i venerați, nu venerați pe nimeni. Venerați-l pe Dumnezeu din interiorul vostru.

Ce se va întâmpla cu acele ființe care nu vor dori să facă saltul?
Vor merge altundeva.
Și ce se va întâmpla cu acele ființe care vor face saltul, după salt?
Vor intra în densitatea a 4-a și a 5-a. Iar aceia dintre noi care vor supraviețui acestei încercări incredibil de grele, pe care sunt pe ce s-o experimenteze, vor deveni noi profesori, și vor fi capabili să meargă în diferite lumi și să predea ceea ce știm noi, și vor fi capabili să predea altor civilizații în evoluție, ce să nu facă și cum să nu intre și ele însele în probleme.
Și ... noi avem un viitor incredibil dacă vom trece prin asta.
Dacă 10 % din populație chiar se unește, se va crea ceea ce se numește: sindromul celei a 100-a maimuțe și dintr-o dată 11, 12, 13% , oamenii vor începe să priceapă. Și este nevoie de 10%, ceea ce înseamnă 500 - 600 de milioane de oameni, în clipa asta. Iar totul pornește de la individ, ca bază.
Știți, guvernele nu vă vor spune ... știți, adică, Dumnezeule, noi am putea fi ... ei vor desfășura „a 2-a venire", ei vor încerca să ne prezinte un salvator, ne vor proiecta imagini holografice în spațiu și vor spune: noi suntem aici să vă salvăm. Ei vor face bătălia lui Marc, adică ne vor înșela foarte tare. Scuze, mi-a scăpat acest cuvânt.

Și prieteni, noi pur și simplu trebuie să începem să acordăm atenție. Nu luați nimic de bun, făceți-i să dovedească. Chiar dacă voi nu credeți nimic din ce spun, nu contează. Dacă cineva vă spune că acest este adevărul, făceți-l să dovedească. Dacă este adevărat, el trebuie să reziste cercetării. Dacă nu este, nu va rezista, deoarece adevărul poate rezista de la sine. Nu are nevoie de ajutor și nu are nevoie de minciuni să stea în picioare.

Și, haideți să încheiem aici. Mulțumesc pentru acest timp, a fost o adevărată onoare pentru mine. 
Mulțumim, Alex.

Ipoteze OZN * ET umani din Andromeda, Părțile 5 și 6 „ET umani din Andromeda” dintr-un interviu privat cu Alex COLLIER realizat în Phoenix, Arizona, în Octombrie 1994.

 Vizionare Plăcută!



  Linkuri alternative:  AICI 1  și AICI 2.

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.