Preventiv/Anticipativ sau/și ca copie de Securitate, ținând cont și de o eventuală închidere a FB, YT și tot de Google, pun la îndemâna celor interesați un canal cu video din seria CoTa, un grup pentru același subiect sau temă și alte mijloace de distribuție alternative :

Clasicul YT (cât mai funcționează): https://www.youtube.com/c/PaulMarian/videos

CoTa GRUP: https://t.me/joinchat/SndJYD5CydkFWKOD

MeWe grup: https://mewe.com/group/5f86fe829e23cf59878b7535

Sau https://reteaua-romaneasca.live/PaulMarian

https://ok.ru/profile/577213801127 și https://vk.com/videos183567958

Dacă ești Preventiv, posibilele belele se reduc.

Dacă ești Reactiv înseamnă că te-au prins în Ofsaid.


vineri, 17 mai 2019

Alex Collier (1994) * Ipoteze OZN ș ET din Andromeda (P1/2)


   
         Conflictul pentru Pământ și omenirea Pământului între o Alianță ET inter-galactică împotriva unei rase ET reptiliene inter-dimensionale din Orion și Marte.
     Alex ai putea să ne spui un pic despre tine? Despre trecutul tău?
  Trecutul meu este divers. Am făcut așa cum au făcut o mulțime de oameni, multe lucruri diferite. Am făcut muncă de contabilitate, am deținut afaceri industriale comerciale. În prezent, ceea ce încerc să fac este să termin 3 cărți și să țin discursuri de-a lungul Californiei de Sud și în statele Vestice încercând să scot în public informații pe care am fost de acord să le scot, în privința dilemei Pământului, legat de situația pe care o înfruntăm cu toții aici și-mi cer scuze, sunt cu 2 ani în urma programului.
       Ar fi trebuit să încep să țin discursuri cu 2 ani în urmă, de fapt încă din octombrie 93, deci aproape 1 an și ... asta este ceea ce încerc să fac actualmente. Deci o mulțime din energia și concentrarea mea merg în această direcție.
      Acum, tu ești în contact cu Andromedanii. Cine sunt mai exact Andromedanii?
   Ei sunt o anume rasă care există în constelația Andromeda. Este doar una din mii care există acolo. Ei sunt o anume rasă cu care am vorbit și cu care am avut contact și mi-au oferit și au împărtășit informații cu mine, sunt umani. Ei au o piele albă deschis, către un albastru deschis și sunt undeva între 1.20 metri înălțime până la 2.40 metri înălțime și sunt umani în toate modurile.
      Acum, unde își au originea ... Alex?
   Toată viața umană își are originea în Lira ... iar atunci când Lira a picat, în timpul unui război, cu mult timp înainte ca una dintre stelele lor să explodeze. Ei au migrat din Lira în timpul unui război, pentru a-și conserva rasa, și au mers în diverse părți ale galaxiei. Deci toată viața umană își are originea în Lira ....
   Din cauza mediului lor înconjurător, din generație în generație au apărut schimbări fizice depinzând de suprafață și de chestiile organice ale planetei lor șamd. Diferitele culori ale rasei, pielea au de a face cu genetica ce are legătură cu stelele în care ei au fost expuși. Deci cam de aici au venit în esență.
      Deci prima lor stea de acasă este Lira?
   Da, de acolo își au originea.
      Și în prezent steaua aceea este casa lor încă?
   Nu, nu există viață umană în Lira.
       Deci acum, ei unde există?
   În constelația Andromeda.
      De-a lungul constelației?
   Da.
      Ei ar trebui să fie foarte mulți, ar trebui să fie o civilizație mare acolo.
   Da, este ... este o rasă foarte antică.
      Ei ți-au descris cum e civilizația lor?
   Da, au făcut-o.
       Și ... ? Ai putea să intri în câteva dintre detaliile care te-au izbit cel mai mult legat de asta? Despre civilizația lor?
   În esență, nu contează unde se află, ei sunt un guvern al unei singure lumi. Societatea lor ar fi probabil cu 4.700 de ani mai avansată ca a noastră, la nivel spiritual. La nivel tehnologic sunt cu 50.000 de ani, dar există un echilibru între între tehnologia lor și ... cu alte cuvinte, tehnologia pe care au creat-o este bazată pe necesitatea spirituală de a evolua și nu doar să se apere pe sine. Deși poate fi folosită pentru asta.
      Acum când spui 4.700 de ani avans, spiritual, cum măsori avansul spiritual în ani?
   Eu nu știu cu adevărat, dar așa s-au exprimat ei față de mine. Ei nici măcar nu folosesc timpul în lumea lor, nu există așa ceva cu adevărat. Dar ei folosesc aceste numere pentru a ne obișnui pe noi, pentru ca noi să le putem folosi pe acestea ca pe un punct de referință.
      Cum își numesc lumea în limba lor?
   Ei nu vorbesc, totul este un simbol acolo. Toată rasa este telepatică, iar eu vreau să mă întorc doar puțin ... Există 28 de rase diferite acolo. Nu sunt toate umane. Multe sunt dimensionale, plasmatice, organice ... Ele erau acolo înainte ca aspectul uman al andromedanilor în sine, sau ca Lirienii care au venit acolo, să devină andromedani.
   Există foarte multă viață la diferite niveluri dimensionale. Astfel că dacă noi ar fi să mergem în cea de-a 5-a densitate,m noi am fi fizici în cea de-a 5 a densitate deși aici, noi suntem în densitatea a 3-a iar perspectiva noastră asupra lor este că sunt spirite.
   Deci în fiecare dimensiune diferită există o abundență de viață care este complet diferită de modul cum am percepe-o noi, deoarece percepția noastră este așa cum este cea din cea de-a 3-a densitate. Chiar și a 4-a densitate este foarte diferită, dar noi vom avea formă fizică în cea de-a 4-a densitate.
      Acum, este a 3-a densitatea cea mai joasă densitate sau există altele mai joase?
   Regnul animal și insectoid din sistemele planetare ar fi considerate mai joase, dar să fiu sincer cu voi, nu am o definire clară pentru asta, deoarece nu am întrebat. Focalizarea mea fost cu adevărat ... pe noi, și unde vom merge de aici.
      Acum, care este diferența principală dintre a 3-a și a 4-a densitate?
   Diferența reală este conștiința. În cea de-a 4-a densitate tu poți crea destul de instantaneu ceea ce tu gândești, indiferent care sunt gândurile tale, tu manifești aproape instantaneu, deci există un grad mare de responsabilitate în a avea de a face cu asta.
    De asemenea în cea de-a 4-a densitate devenim mai mult o minte de grup. În cea de-a 4-a densitate suntem cu toții telepatici. Cu alte cuvinte, toți pot citi mințile altora, ceea ce înseamnă tu trebuie să fi real. Tu nu poți avea agende ascunse deoarece oamenii pot vedea prin tine. De asemenea în cea de-a 4-a densitate, noi devenim cu toții clarvăzători.
   Noi vom fi capabili să vedem câmpuri energetice, să vedem forme de viață ceea ce înseamnă că dacă tu ascunzi ceva va fi văzut instantaneu. Ei au spus de asemenea că în cea de-a 4-a densitate, când ne vom deplasa în aceasta sistemele noastre judecătorești se vor schimba. Va exista încă pozitivul și negativul, acestea există până în densitatea a 5-a în care tu vei experimenta într-un grad puternic, dualitățile, în mediile noastre de zi cu zi.
   Ceea ce se va întâmpla, este că vei avea un judecător și vei avea un juriu în care toți vor fi clarvăzători și vor citi câmpurile energetice și vor știi cine spune adevărul și cine nu. Și totul va fi judecat bazându-te pe asta, va fi bazat pe energie ... nu pe cuvinte.
    În cea de-a 4-a densitate când treci pe lângă cineva sau atingi mâna cuiva, tu vei știi instantaneu totul despre acesta. Deci din nou, nu vor exista agende ascunse. Toată lumea va trebuie să fie reală, iar dacă ei vor alege să continue să manifeste agendele lor, indiferent care sunt acestea, atunci ei vor avea spațiul, dar voi veți știi sau oamenii vor știi, eu voi știi, cu cine avem de a face, instantaneu.
      Există acolo vreo economie? Și care este baza economiei lor? Există o economie spirituală?
   Sau valoarea ... am auzit unii oameni descriind viziunea lor asupra ... altor civilizații ET, care au o economie spirituală în care cantitatea de energie parapsihică pe care o pui în ceva, îi oferă valoare.
      Ei au explicat modul cum funcționează sistemul lor social?
   Eu știu un pic despre asta. Esențial, fiecăruia îi este oferit ceea ce are necesar pentru a evolua. Există multe rase diferite și fiecare are propria ei unicitate, bazate pe propriile lor sisteme de credință specifice. Iar înțelegerea mea este că totul este un sistem de credințe.
   În privința culturii andromedane, copii merg la școală, Andromedanii trec printr-un proces de naștere, așa cum trecem și noi, cei care sunt fizici, ei merg la școală pentru o perioadă între 120 și 150 de ani. Sunt învățați totul despre științele principale și despre arte. Asta ar fi echivalent cu PhD-urile sau doctoratele sau masteratele, indiferent cum vrei să le numești, în tote formele de artă.
   În acel moment când termină cu toată educarea, aleg ceea ce vor să facă sau să evolueze și se pot răzgândi oricând doresc. Tot scopul este evoluția sufletului ... și a vieții. Li se oferă indiferent ce au nevoie, pentru a face asta.
   Eu nu știu de crime sau ... indiferent ... sau ... orice de acest gen ... toată focalizarea lor este pe educație și nu pe distracție. Dacă ceva nu este educațional, din ceea ce eu am observat, este pur și simplu ceva de care nu sunt interesați. Ei pur și simplu au asta în ei: să evolueze constant, la nivel educațional, dar și spiritual și indiferent ce au nevoie, există acolo ca ei să folosească. Eu nu știu ca ei să trebuiască să plătească ceva pentru asta.
      Nu, ...
   După cunoașterea mea, nu există așa ceva.
      Arta, muzica sunt importante pentru ei de asemenea?
   Da, toată este ... dar acele lucruri sunt foarte diferite decât ceea ce percepem noi. Arta este creație pentru ei, lucruri care sunt create din gând, din ceea ce este, după cum numesc ei existența. Pleiadieni numesc creația ceea ce noi numim Dumnezeu.
   Lucruri care sunt create doar prin gând, prin natură,  ei le consideră artă. Ei folosesc în mod extensiv tehnologia holografică.
   Muzica? Muzica lor este cea a universului, muzica pe care anumite planete o fac în timp ce se rotesc în jurul soarelui lor, ceea ce fac diferite sisteme solare în timp ce se rotesc în jurul soarelui lor și ceea ce sisteme întregi, sunetele și energiile pe care le crează, pentru ei, asta este muzica. Iar apoi ei pun lucrurile împreună: diferite constelații, diferite sisteme stelare vor pune acele lucruri împreună pentru a crea muzica. Este diferit de ceea ce noi scoatem din aer aici.
      Cum au explicat ei, care este viața lor de zi cu zi? Există o zi solară pentru ei? Sau există o noapte și o zi sau cum este viața lor de zi cu zi, sau perioade din viață?
   Din ce știu eu, nu există un program stabilit. Vă voi da un exemplu din ceea ce am observat pe una din navele lor mamă. Ei nu au nevoie de prea mult somn, din ce știu eu, pur și simplu pentru că cred că ei sunt foarte vindecați.
   Ființele lor, forma lor fizică este doar incredibil de vindecată. Ei pur și simplu sunt în contact ... Nu există noapte și zi, ei nu au nevoie să experimenteze asta, deși sunt sigur că alte rase au asta, dar Andromedanii nu. Ei se întind în mod constant încercând să evolueze și să experimenteze din ce în ce mai mult, tot timpul. Ei sunt oameni fericiți.
   Ei nu au emoțiile extreme pe care noi le experimentăm aici. De fapt, mi s-a spus că de fapt, doar puține rase din întreaga galaxie, exprimă ... tărâmul de emoții pe care noi le experimentăm aici, ei pur și simplu sunt mereu într-un spațiu foarte minunat ... Ei nu sunt o civilizație care să judece cu adevărat.
   Ei chiar acceptă lucrurile așa cum sunt, cu excepția când unul dintre acele lucruri amenință stilul lor de viață anume, sau ce are legătură cu esența lor și al altora ...  ceea ce alte rase ar putea experimenta sau ar percepe ca și amenințare.
   Alex, tu ai spus că ei evoluează spiritual. Către ce vor să evolueze? Ce scopuri spirituale au?
   Cred că ei doresc să fie cât de buni posibil, să fie complet UNA cu tot ce este, tot timpul ... Știți, există 11 densități ale creației ... iar înțelegerea mea este că în interiorul fiecărei densități, îți schimbi forma fizică. Scopul lor ca și rasă este să meargă de la densitățile pe care ei le experimentează care sunt 3, 4 și 5 să meargă către 5, 6, 7 și 8, iar de acolo către 8, 9 și 10, iar apoi către 11, iar acum o nouă densitate care se crează, 12. Doar să continue să evolueze. Nimeni nu știe exact care este scopul ultim.
   Deoarece esențele cu care ei sunt în contact le-au spus că există 9, 10 și 11 și continuă să evolueze, iar acum există o a 12-a densitate care este adăugată universului nostru, iar ei sunt atrași să experimenteze aceste noi densități, deci nimeni nu prea știe cu adevărat care este ultimul țel spiritual. Chiar și ei caută să înțeleagă ce este Dumnezeu. Ei știu că există ...
   Dar ce este ... nimeni nu prea știe, de aceea o numesc "ceea ce este". Este doar o forță care există acolo, iar modul cum noi o percepem se bazează pe modul cum noi ne percepem pe noi înșine și pe propriile noastre structuri și sistem de credință ... și astfel noi folosim energia, pentru a crea.
       Tu ai menționat că ei sunt în contact cu esențe din a 9-a, a 10-a și a 11-a ?
   Da.
       Poți să ne spui modul cum ei ți-au descris că sunt aceste ființe pentru ei și cum ar fi acestea pentru ființele umane?
   Este doar conștiință pură. Cum sunt viețile lor de zi cu zi, nu știu ... nu am nicio idee.
       Ei nu ți le-au descris absolut deloc, în niciun fel de detaliu?
   Doar lumină ... doar lumină. Doar lumină ... asta este tot ce știu.
       Ok, acum ... ce fel de abilități au Andromedanii care le depășesc pe cele ale pământenilor? Tu ai menționat telepatia.
   Aceasta este o întrebare interesantă și nu știu dacă îmi place neapărat cum ai pus-o. Capacitățile pe care ei le au, sunt latente în toată lumea. Doar că ei nu au trăit într-o societate care a fost înșelată, așa cum am fost noi aici. Sunt cu toții telepatici, clarvăzători, sunt cu toții vindecători deoarece sunt învățați toate științele ... Ei pur și simplu sunt întregi și cred că aceasta este singura modalitate în care vi-o pot spune, ei sunt complet întregi.
   Fiecare suflet știe cine este, știu cine-au fost, ei știu care a fost trecutul lor reîncarnațional, ei ca și suflet au o agendă personală pe care de fiecare dată când se încarnează ei sunt conștienți de aceasta, deci ei știu unde merg. Ei văd îmbunătățiri în ei înșiși viață după viață, după viață.
   Noi, dacă nu am fi fost așa de înșelați aici, am fi avut aceleași capacități. Noi am putea fi foarte bine unde sunt și ei. Dar noi am fost manipulați incredibil în ultimii 5.700 de ani ... într-un mod intens, în fiecare zi. Adevărata noastră manipulare a pornit cu adevărat cam acum 14.000 de ani când grupul orionian a început să ne manipuleze structura ADN-ului. Deci asta nu pentru că ei sunt mai buni, căci ei nu sunt. Noi suntem doar diferiți.
   Noi suntem un pic în urma lor, din cauza manipulărilor noastre de aici. Dar adevărata linie de fond aici este aceea că noi suntem cu toții spirit. Noi conținem un suflet ... acel suflet este o parte din tot ce este ... iar acel suflet chiar a încercat să fie recunoscut în fiecare dintre noi, dar nu a fost așa, datorită materiei și sistemului de credințe pe care le avem, care se învârt în jurul idei că noi suntem oameni ai Pământului, că suntem fizici, și despre adevărurile despre esența și existența noastră, despre cine suntem noi, fiind ascunse privirii noastre ... învățăturile noastre spirituale, de către religii și faptul că noi am fost convinși că suntem ceva ce nu suntem: că noi suntem fizici, că suntem forme animale, iar noi nu suntem, suntem spirit. Spiritul nostru animează aceste forme fizice ... punct.
       Alex, ce este Consiliul Andromedan?
   Este un ... scuzați-mă ... Este un corp politic. Iar acum este reprezentat de 133 de rase diferite, culturi și sisteme planetare. Sunt peste 1.200 de sisteme și rase planetare ... rase ce evoluează, care ar putea fi parte din Consiliu Andromeda, dar nu fac parte toate.
   Ar fi comparabil cu Pământul de aici, cu ONU, doar că nu este un ONU în sensul că are o agendă politică ... Consiliu Andromeda, ca și corp, singurul lor scop este să faciliteze evoluția întregii vieți în galaxie. Iar acesta este singurul lor scop, cu adevărat: să permită tuturor formelor de viață, să evolueze pe cont propriu fără manipulare.
   Evident, asta nu se petrece aici pe Pământ. Iar noi nu suntem singurii, asta se mai petrece pe alte 22 de planete din galaxia noastră, dar celelalte planete nu sunt ... blocate în mocirlă așa cum suntem noi, în gradul în care suntem noi aici. Iar aceasta este o îngrijorare majoră pentru ei, deoarece noi nu ne deplasăm în direcția în care ar trebui să ne deplasăm.
   Există elemente aici care categoric, ne rețin. Și deoarece Pământul a devenit acest adevărat premiu și nu numai Pământul, ci și noi ... de asemenea, deci am deraiat un pic, așa că vreau să stau cu întrebările tale.
       Deci obiectivul fundamental este să se eleveze spiritualitatea tuturor formelor de viață în propriul lor mod particular?
   Pe căile evoluției, corect, că ei au evoluat conform gradului lor de conștiință.
       Cum și de ce a fost creat inițial Consiliul Andromedei?
   Eu nu știu. Eu știu că a fost format la scurt timp după războaiele orioniene, care a fost un război uriaș ce a durat 600.000 de ani, în galaxia noastră. Iar acesta a fost în mod predominant între oameni, rasa umană, și există o mulțime de umani, sute de miliarde de umani, și cei din rasele reptiliene care chiar co-există în galaxia noastră. Nu a existat niciun învingător, apropo.
   În aparență, ambele tabere au devenit așa de obosite să se omoare unele pe celelalte, că pur și simplu s-au oprit cumva într-un fel de armistițiu nedeclarat, care s-a format și știu că în Orion există un grup foarte larg, în care ai au propriul lor grup politic numit Grupul Orion, iar umanii și alte forme de viață care s-au unit, au format Consiliul Andromedan și există și alții care sunt părți mici din fiecare dintre galaxii și alte galaxii, se pare că au propriile lor mici grupuri în care oamenii se unesc și decid ce se întâmplă sau comunică unii cu alții ... există comerț, împrumuturi, o împărtășire a înțelepciunii, a cunoașterii, a esențelor pentru ca totul să poată evolua împreună și ... lucrează într-un tip de spațiu de iubire necondiționată.
       Cred că ești o persoană norocoasă și știu că tu ai o sarcină foarte dificilă, dar eu cred că tu ești foarte norocos să-ți fie oferită acestă înțelepciune, foarte norocos. Când au început interacțiunile cu ființele de pe Pământ?
   În 1980 ... 1980? ... 1980.
       Și cum au ... început acestea? Care a fost esența acelor interacțiuni?
   Totul s-a învârtit în jurul pleiadienilor. Pământul a fost un subiect de discuție pentru un timp îndelungat. Interesul real și concentrarea pe noi au început când am detonat primele arme nucleare. Noi am făcut-o, ca și rasă ...
   Armele nucleare au fost folosite aici în trecutul nostru antic, acum sute de mii de ani, deoarece au existat războaie aici, între o mulțime de facțiuni diferite majoritatea dintre ele umane.
    Pleiadienii au fost de acord, s-au oferit să se întoarcă aici și să încerce să ajute la creșterea conștiinței planetei. În aparență, ceea ce s-a întâmplat, când au ajuns aici, ei chiar s-au înfruntat cu trecutul lor ... Pleiadienii au avut războaie civile incredibile între ei înșiși, iar alții, alte războaie, iar ei tocmai s-au deplasat într-o conștiință a celei de-a 4-a și a 5-a densități și nu au dorit să revină aici și să intre în spațiul războiului din nou.
   Dar din cauza implicării cenușiilor de aici și a orionienilor și a unui mic grup din Sirius B, și a grupului Orionian și a unui grup din Rigel, care sunt aici de asemenea și a altora, ei nu au dorit să vină aici și să intre din nou în starea de război. Așa că au început să-și târască picioarele, cu alte cuvinte, nu au făcut atât de multe pe cât trebuiau să facă.
   Ei bine, pe măsură ce se petrece asta, se întâmplă și schimbări în galaxia noastră. Și se petrec la o viteză mult mai mare.
       Așa că Andromedanii au spus într-un final ... ce se petrece, ce ați realizat?
   Iar Pleiadienii, în esență au spus: noi avem propriile noastre conflicte când ne confruntăm cu asta, deoarece Pleiadienii înșiși au foarte multă karmă cu sistemul nostru solar, cu Marte și Pământul. Ei pur și simplu nu erau așa de motivați cum ar fi trebuit să fie sau ar fi putut să fie, pentru a începe să facă schimbările de aici. Ei de asemenea au avut niște conversații cu guvernările Pământului, care nu au mers deloc bine. Iar în esență, ei au spus, ei bine, noi nu știm ce să facem.
   Iar Andromedanii au spus, ok, o vom face noi. Noi vom prelua asta, deoarece este important pentru întreg, vom face un efort. Acum Andromedanii sunt probabil alegerea mai bună, deoarece nu au legături karmice cu noi. Deci ei sunt complet neutrii și probabil, niște observatori mai buni, de asemenea, din cauza neutralității lor.
   Deci, în esență ei au preluat controlul, iar ceea ce au făcut în principiu, au fost implicați în anii 80 ... ei lucrează cu Pleiadienii, cu Siriusienii ... Ei au ...
       Care grup de siriusieni?
   Din Sirius A ... Sirius A. Deci ceea ce fac ei aici acum, este să încerce să ridice conștiința. Ei s-au întors în timp, în 1964, pentru a mă contacta pe mine. Eu nu sunt singurul ... există și alții. Există de asemenea și alți oameni care sunt mediumi sau canale sau indiferent ce vrei să adaugi la asta ... care de asemenea primesc informații la un nivel spiritual. Arcturienii sunt implicați, de asemenea.
   Și toată ideea este că ei vor ca partea noastră de galaxie, să evolueze. Iar ceea ce-o reține, este sistemul nostru solar. Iar ceea ce reține sistemul nostru solar, este conștiința umanității de pe Pământ. Pământul în sine ca și entitate, entitate spirituală, vrea să se deplaseze în cea de-a 4-a și a 5-a densitate, dar ea nu poate încă din cauza conștiinței umanității. Iar pentru ca ea s-o facă fără umanitate, trebuie să se întâmple unul sau două lucruri. Umanitatea ori trebuie să-și intre în formă, să crească, după cum spun Andromedanii, sau umanitatea trebuie să fie înlăturată ... și să fie dată la o parte din drumul ei. 
       S-o curețe.
   Exact ... indiferent ce termen vrei să folosești. Dar acele opțiuni, nu implică neapărat folosirea liberului arbitru. Deci asta este dilema pe care o avem. Noi suntem așa de înrădăcinați în sistemele noastre de credințe că realitatea sistemelor noastre de credințe este modelată zilnic ... către ceea ce credem noi că este adevărat și este introdusă o mare suprapunere de gânduri și energie și sperăm că asta ne va schimba perspectiva, perspectiva la suficienți oameni până în punctul în care noi putem experimenta un adevărat salt în conștiință aici. Iar noi trebuie să facem asta rapid. Noi trebuie să facem asta până în 2001 ... pentru a ... (există o prelungire, răbdare cu locuitorii Terrei, limitată însă=np)
       În ce lună?
    Între iulie și august.
      Și ce se va întâmpla atunci?
   Asta este probabilitatea.
       Ce se va întâmpla între Iulie și August 2001?
   În esență nimic, dar noi ne creăm viitorul. Mult din viitorul nostru, pe care sistemele noastre de credințe sunt focalizate, sunt Cartea Apocalipsei și alte dezastre profetice, care s-ar întâmpla.
       Deci tu vorbești despre profeții auto-împlinite?
   Exact, noi le vom crea, la propriu. Noi ne vom crea la propriu, propria distrugere. Deoarece noi credem în sisteme de credință, care spun: noi înșine nu suntem suficient de maturi sau suficient de crescuți să avem grijă de noi înșine. Deci noi avem nevoie de cineva care să vină și să aibă grijă de noi. Iar aceasta este o rețetă pentru dezastru, la modul absolut. Căci cine se va coborî aici, să ne salveze de noi înșine.
       Deoarece apoi ei vor trebui să ne spună ce este și trebuie să facem?
   Noi nu ne asumăm responsabilitatea pentru noi înșine. Știți, Andromedanii spun că ... planul divin vrea libertate. Orice salvator care va veni aici și va implementa un guvern să ne salveze, libertățile vă vor fi luate. Deci tot acel sistem de credințe a fost parte dintr-un sistem de control care a fost instituit de la bun început. Așa e și o mare parte din acesta a fost o manipulare a cenușiilor și orionienilor.
   Iar dacă tu ai călătoria în timp, este foarte ușor să te întorci în timp să manipulezi viitorul. Este foarte ușor, iar ei au realizat asta într-un mod incredibil. Știți ei nu au fost aici de mii de ani, după cum spune guvernul nostru. Cenușiii sunt aici doar de 59 de ani. Ei au capacități de călătorit în timp, s-au întors în timp și au fost capabili să manipuleze o serie de evenimente istorice pentru a ne aduce unde ne aflăm acum, astfel încât noi să cerem ca cineva să vină și să ne salveze. Iar ei sunt deja aici.
       Iar dacă noi întrebăm, din cauza liberului nostru arbitru, vă rugăm, vreți să ne ajutați?
   Atunci voi ați cerut-o și vom primi exact ceea ce vom merita. Deoarece noi nu ne-am asumat responsabilitatea ca și rasă, de a ne repara propriile noastre probleme și de a ne confrunta cu propriile noastre probleme. Noi continuăm să ne uităm în afara noastră.
   Și știți, de aceea Andromedanii sunt așa de fermi în a ne spune să creștem și să ne asumăm cu adevărat responsabilitatea pentru asta.
       Acum, câte ființe umane au fost contactate de Consiliul Andromeda pe Pământ?
   Îmi amintesc odată că ai spus cândva 4. După cunoașterea mea sunt în contact cu 4 și dincolo de asta, eu nu știu. Eu nu știu dacă sunt mai mulți, dacă vor fi mai mulți, eu știu că există unul în SUA, unul în America de Sud, unul în Asia și unul în Europa.
   Dar există alte grupuri care sunt aici, peste 170, care ar putea de asemenea, să vorbească cu oameni, la un anumit nivel și să comunice, fie că este fizic sau telepatic sau ... prin canalizare, știți, având de a face cu diferite nivele spirituale, există foarte multă informație, care este trimisă aici jos.
       Dar ce știi, este eficace, funcționează?
   Până la un anumit grad, nu funcționează așa de repede pe cât doresc ei, pur și simplu deoarece majoritatea oamenilor este incredibil de apatică. Ei sunt blocați în ciclul 9 - 17, trebuie să-mi plătesc rata la bancă, copii mei trebuie să meargă la școală de dimineață și nu-mi pasă de nimic altceva, și din păcate, asta nu va funcționa, asta nu vă va salva, nu vă va proteja, există mult mai multe care se întâmplă aici. Știi noi suntem doar o mică parte a acestei scene care se petrece și noi trebuie să ne trezim. Punct.
       Acum, unul dintre contactele tale este o ființă de 1,25 m cu piele albastră deschis numită Vissaeus.
   Așa e.
       Te rog descrie-ne personalitatea lui sau a ei, în detaliu.
   Vissaeus ... el este foarte serios, foarte binevoitor, el este considerat un înțelept, în lumea lui. El este un vindecător incredibil și are o perspectivă asupra lucrurilor care este mult dincolo de orice sau oricine pe care-l cunosc. El este foarte direct, este foarte umil, este foarte delicat. El este foarte direct, iar atunci când merge într-o încăpere, ca atunci când am mers cu el și am mers și cu ceilalți, când am mers într-o încăpere sau alta a navelor mamă,  iar energia navei se schimbă.
   Oamenii ... sunt bineînțeles foarte conectați cu energia ei înșiși, Ei imediat se întorc și-l recunosc și se înclină. Cred că este considerat un Nishwish sau un Yahve ... un amiral sau un ... nu vreau să folosesc cuvântul Dumnezeu. Un bătrân înțelept ... cu o înțelepciune și înțelegere imensă. Iar ei iau foarte în serios ceea ce se întâmplă aici ... și manipulările lucrurile pe care cenușiii și orionienii, și reptilienii ... le fac aici. Ei sunt consternați de ceea ce se petrece aici.
       Celălalt este Morinae.
   Ei bine, dă-mi voie să ajung la Morinae imediat.
       Tu ai menționat faptul că este direct, de două ori. Având asta în mine, care a fost cea mai memorabilă interacțiune pe care ai împărtășit-o cu Vissaeus?
   Toate sunt memorabile ... dar eu cred că cea mai ... de fapt au fost două, una tocmai s-a întâmplat, dar înainte de aceasta, cea mai importantă a fost că tocmai am avut un contact și am petrecut cam o oră împreună, și eram foarte depresiv, foarte trist și pe măsură ce plecam de pe navă eu plângeam și m-am întors și l-am privit.
   Iar el s-a uitat la mine și a zâmbit și cuvintele lui au fost: dragostea pe care o împiedici este durerea pe care o porți. Aceasta a fost cea mai memorabilă doar datorită  ... implicației acelei afirmații anume.
   Când noi ne părăsim forma fizică și ceea ce mulți dintre catolici învață, știți, că sunteți judecați de Dumnezeu, asta nu este adevărat, ne judecăm noi înșine. Iar ceea ce am deslușit eu din acea afirmație este că atunci când trecem dincolo ne uităm în locurile din viața noastră unde am împiedicat iubirea, unde poate nu am oferit suficientă. Iar noi ne vom judeca noi înșine legat de asta. Deci aceasta a fost cea mai profundă pentru mine.
       Iar Morinae este o ființă de 2,5 metri cu pielea albă ca zăpada și fără păr?
   Da ... el este de un albastru deschis, de asemenea.
      Albastru deschis ... da.
       Poți descrie și personalitatea lui sau a ei, în detaliu?
   El este serios, dar de asemenea are un simț al umorului foarte bun. El mă poate scoate din depresiile mele foarte rapid și are acestă perspectivă diferită de a privi lucrurile. El tinde de asemenea să fie parte din echipa lor exploratoare. Cu alte cuvinte, când sunt momente când ei trebuie să se apere sau sunt confruntați cu ceva el își pune un tip de robă militară.
   El este foarte foarte patern, ca un frate mai mare. El de asemenea vrea să ... arată mai multă emoție, ți-ar oferi o îmbrățișare sau și-ar pune un braț pe după tine ... iar el este pur și simplu foarte, foarte minunat din punctul acesta de vedere, este mult mai uman. Nu este așa de steril uneori, pe cât este Vissaeus, după cum par să fie. Asta nu că ei nu sunt iubitori, dar uneori Morinae este mai animat.
   Știți, iar eu pot să, pot să .... să mă raportez mai mult la el, cred, iar eu cred el poate să se raporteze mai mult la emoțiile pe care noi le experimentăm aici. Extraordinarele ... extreme pe care noi le experimentăm aici, eu cred că el este mai conectat cu acestea. Iar uneori Vissaeus pare să fie ...
        Dă-mi voi să te întreb care a fost cea mai memorabilă experiență pe care ai avut-o cu Morinae?
   Nu pot vorbi despre asta, nu voi vorbi despre asta.   
       Ok. Te rog spune-ne când și unde te-ai născut și despre tinerețea ta.
   Nici asta nu este ceva despre care să vreau să vorbesc. În detaliu ... deoarece nu este vorba de mine, ci despre informații.
       Este în regulă. Te rog descrie în detaliu primul contact la vârsta de 8 ani, în 1964.
   Eu nu știam nimic despre asta cu adevărat. Eu am știut doar că se presupunea că eu am adormit, iar când m-am trezit era seară, toată lumea m-a căutat, iar eu nu eram unde ar fi trebuit să fiu.
   Iar atunci când i-am dus înapoi să le arăt unde era amprenta ei se jucau "De-a v-ați ascunselea", iar asta se petrecea pe o peninsulă din Michigan în Woodstock, Michigan ... iar oamenii m-au căutat și eu nu eram acolo, și am luat ceva palme la fund, deoarece nu eram acolo unde se presupunea să fiu și am lipsit timp de ore, și ... nu am știut cu adevărat ce s-a întâmplat până la cel de-al doilea contact de la vârsta de 14 ani.
   Atunci mi s-a spus ce s-a întâmplat, că ei mi-au dat o .... mi-au dat o sugestie să uit deoarece membrii familiei mele pur și simplu n-ar înțelege. Și aveau dreptate ... foarte multă dreptate legat de asta.
       Care era necesitatea fizică?
   Ei bine, ei fac asta tot timpul, tuturor, pentru a se asigura că ești potrivit fizic, deoarece în general, le pasă de sănătatea ta fizică iar dacă există probleme, ei vor să ne facă conștienți de asta și poate să vă ofere sugestii că nu ar trebui să faci asta și cealaltă, Unii oameni chiar experimentează vindecări. Și este o îngrijire reală și o recunoaștere legată de cine ești tu, nu numai la un nivel fizic, ci și la unul spiritual.
       Acum, la 14 ani, care a fost natura acelui contact?
   Am fost luat din pat ... iar eu m-am trezit și mă aflam pe o masă într-o încăpere, Iar acesta a fost prima mea prezentare a lui Vissaeus și a lui Morinae, cel puțin prezentarea conștientă și se uitau în jos, iar la un nivel al sufletului experiența recunoașterii, nu exista niciun fel de frică, iar noi am vorbit și mi-au arătat niște lucruri despre sinele meu fizic.
   De asemenea, ei ... mi-au dat o minge care înregistra întregul meu câmp energetic, cine eram, cine fusesem în viețile anterioare și pe măsură ce se înregistra asta, puteam vedea toate aceste imagini diferite legate de cine am fost, apărând pe un ecran și le-au salvat asta și au fost puse într-un computer astfel încât ei să mă contacteze sau mă puteau contacta, indiferent unde se aflau în orice moment anume când aveau nevoie.
   Am fost întrebat dacă vreau să-i ajut, iar eu am fost de acord să fac asta, deși la acea vreme nu știam exact ce va presupune. În orice moment avea șansa să spun: doar atât ! Dar a fost o experiență incredibilă pentru mine.
       Alex, presupun că tu ai avut o recunoaștere sufletească, că tu ai avut încarnări anterioare cu ei?
   Asta este adevărat.
       Vrei să vorbești despre asta?
   Nu. Toți cei de pe Pământ sunt dintr-un alt loc. Niciunul dintre noi nu s-a născut și conceput aici, niciunul dintre noi, ca și suflete, nu a fost creat aici, noi venim cu toții dintr-un alt timp și spațiu. Înțelegerea mea este că toate sufletele conștiente din acest univers au venit prin diferite găuri negre, din alte universuri ... în timp și spațiu despre care noi pur și simplu nu știm. Deci noi suntem ... antici ... nu avem vârstă.
   Noi nu am fost creați cu universul, ci am venit din alte universuri prin găuri negre către acest loc pe care noi acum îl numim universul nostru, pentru a continua să evoluăm. Așa suntem toți, realmente toți.
       Acel contact de la vârsta de 14 ani, a fost acel contact în vre-un fel, unul de călătorie în timp al andromedanilor, pentru a te pregăti psihologic pentru viitoarele contacte?
   În toate contactele ei au trebuit să se întoarcă deoarece ei au venit aici în 1980.
       Așa.
   Deci ei au trebuit să se întoarcă în timp. Și asta este ceea ce ei au făcut cu o mulțime de oameni. Din ce am înțeles și Pleiadienii au făcut asta într-o anumită măsură, mergând în trecut și începând să pregătească oamenii din timp, pentru responsabilități pe care le vor avea în viitor, în loc să-i lovească cu toate dintr-odată și să le zică: iată-le și să ți le reverse în poală, iar tu să spui: Dumnezeule, ce este asta?
   Realitatea mea ... deci incrementările lor, pregătirile, au apărut și continuă să apară. Și asta se petrece și cu umanitatea ca și întreg, într-o manieră asemănătoare. Informația este răspândită puțin câte puțin oameni de la nivelul ierbii, încep să se întâlnească și încep să schimbe cu adevărat o schimbare, și încet și sigur, ei sunt aduși la un nivel în care atunci când adevărul real îi lovește vor fi capabili să-l experimenteze, să-i facă față și să-l asimileze. Pentru binele nostru ... știți.
       În 1995, contactele tale cu Vissaeus și Morinae au început să devină mai frecvente. Te rog descrie natura contactelor tale și conținutul discuțiilor tale și  modurile în care ai comunicat cu ei.
   Nu avem suficient de mult timp pentru asta. Dar știți, noi am pus la un loc o serie, seria 1 și 2, cu aceste informații.
   În 1985 informațiile au început să fie fizice ... au evoluat în jurul cenușiilor agenda Pământului, spiritualitatea noastră, religiile, guvernele Pământului, istoria Pământului, creațiile noastre genetice, cele 22 de rase diferite ce au colonizat de fapt Pământul, într-o perioadă de timp sau alta și de la care noi avem în noi, amintiri genetice ale acelor rase în ADN-ul nostru.
   Și în prezent, lucrurile se petrec și acum și probabil, subliniez probabil, evenimente viitoare, deoarece viitorul este creat în fiecare zi și se schimbă în fiecare zi, bazându-se pe gândurile noastre. Deci, doar pentru a aduna ... aș avea nevoie ... de 10 ore. Asta nu este ceva în care aș putea intra foarte ușor. Dar seria de 8 șamd, acoperă de fapt acest aspect, toată această informație.
       Acum, ce rol joacă acest simbol pe care ei ți l-au dat în contactul cu ei? Simbol ? Se pare că ei ți-au dat un simbol pe care tu-l folosești când vrei să vorbești cu ei?
   Simbolul este ceva ce am ales eu.
       Ei au vorbit vreodată între ei într-o limbă pe care tu nu o înțelegi?
   Da, ei fac asta și nu este cu adevărat o limbă. Ei sunt telepatici și da ei ar sta în cercuri când vorbesc, iar atunci când chiar vorbesc există blițuri de lumină acolo unde se află cel de-al 3-lea ochi al lor, chiar aici, diverse blițuri de lumini de diferite culori, unele culori pe care noi aici nici măcar nu le avem în spectrul celei de-a 3-a densități. Ele doar apar pur și simplu și ... bum, bum ... strălucesc toate aceste culori, și instantaneu simțurile pur și simplu comunică și uneori dau din cap, uneori dau din cap așa, alteori în sus și în jos, uneori sunt gesturi, dar mereu există blițuri, iar acestea sunt limbajul lor. Este rar, dar eu nu am reușit să înțeleg deoarece totul este așa de rapid. Eu nu am putut asimila asta.
       Deci există anumite gesturi universale?
   Da. Toate ființele sunt foarte animate. Da, ei și zâmbesc și se încruntă, și de asemenea arată foarte triști, când ceva îi perturbă. Deci ei chiar experimentează ... emoții, dar nu în gradul în care o facem noi. După ce termină discuțiile, unul dintre ei s-ar întoarce către mine, de cele mai multe ori este Morinae, iar el mi-ar vorbi așa cum îți vorbesc eu.
   El face mari eforturi să-mi vorbească ... sau uneori este doar telepatie. El pur și simplu s-ar uita la mine și pentru un timp eu nu aș fi recepționat întotdeauna mesajul deoarece era așa de focalizat pe culorile care străluceau în față eu le urmăream și-mi ziceam, wow, asta este cu adevărat uimitor.
   Iar uneori el trebuia să repete, dar după ce trecea genul acela de noutate, ascultam mesajul, iar Vissaeus este aproape întotdeauna telepatic. Deci, asta este ceea ce fac ei.
       Ce ți-au cerut să faci pentru a-i ajuta?
   Doar să răspândesc informația. Eu momentan sunt în procesul de a încerca să investighez toate informațiile OZN actuale care sunt publicate, iar eu am capacitatea ca uneori să le verific cu ei, este asta adevărat sau asta? Iar ei spun da sau spun nu. Există foarte multă dezinformare acolo.
   Deci ceea ce eu am încercat să fac a fost să asimilez ceea ce era real și să țin cont de perspectiva lor despre modul cum ne afectează pe noi. Noi avem o adevărată mizerie pe mâinile noastre.
   Hai să vorbim despre ceva: conform surselor tale andromedane, există 3 grupuri de ET care sunt implicate în agende foarte tulburătoare, aici pe Pământ. Unul este cel al Zeta-Reticulienilor cu piele cenușie, un altul este inteligența Giza, adică cel al pleiadienilor, iar al treilea este cel al reptilienilor din Alfa Draconis.
       Mai există și altul?
   Da. Mai există și grupul Orionian ... și mai există 141 aici și sunt din Ursa Mică și Mare, din Ragel și Betelgeuse, din acel grup anume, din acea zonă anume a sistemului stelar. Există foarte multe agende aici, agende ascunse și trebuie să înțelegeți că unele dintre rase, de exemplu draconienii ... draconienii înșiși nu au evoluat aceasta este o formă de viață din universul nostru ... ei au fost aruncați aici.
   Ei au fost aduși aici deoarece sunt doar durere ... Ei sunt incredibil de deștepți și de parapsihici, niște constructori incredibili, dar sunt bătăuși și toată chestia lor este controlul, dominare și deoarece nu există nicio rasă în universul nostru care să-i bată cu adevărat și să-i elimine, ei nu trebuie să aleargă lumina sau întunericul, ei sunt doar ceea ce sunt. Iar ei au ales polaritatea opusă. Ei sunt un grup dur.
   Ei au manipulat o mulțime de civilizații, de-a lungul galaxiei noastre. Ei sunt responsabili de asemenea pentru acest război de 600.000 de ani, care aproape a anihilat rasa umană, specia umană din galaxia noastră. Iar ei arată foarte puțină remușcare, în privința asta. Sper că vor pleca în curând.
   Dar ceilalți sunt forme de viață ce au evoluat, cum ar fi grupul Orion, care a fost manipulat genetic și a fost profund înrădăcinat în sistemul de credințe draconian ... deci ei poartă acea energie sau acea torță pentru indiferent care este agenda lor și de asemenea propria lor agendă. Reticulienii, cenușii, au fost manipulați de asemenea de grupul orionian.
   Deci există un sistem, un sistem de clase aici ... și acesta a fost stabilit. Iar asta este foarte comun în structurile ET regresive sau non-benefice, unde există un sistem de clase: muncitori, războinici, administratori sau preoți, și apoi în ierarhie, regalitatea și cu cât ești mai jos cu atât te vor trata mai rău. Noi avem o istorie cu așa ceva și pe planeta noastră.
       Da, castele ...
   Iar noi am fost învățați asta chiar de ET în sine, iar Pleiadienii au făcut parte din asta foarte mult și ei și pentru o vreme au fost foarte mult în acest sistem de credințe.
   Haide să ne focalizăm pentru un timp pe Zeta Reticulienii rebeli. Pe agenda cenușiilor Zeta Reticulieni. Numărul 1, aș vrea să spun că există foarte multă confuzie și că nu toți Reticulienii sunt răi. Există unii reticulieni care sunt niște vindecători incredibili, extrem de binevoitori. Din păcate, majoritatea dintre ei au o reputație rea în acest moment, din cauza a ceea ce fac cenușii și există 5 sub-specii diferite de cenușii.
       Îmi permiți să te întrerup pentru un moment? Eu am auzit de cenușii cu nasul lung ... aspectele fizice ...
   Aceia nu sunt Reticulienii benefici ... Reticulienii benefici arată ca și copiii.
       Deci cei ne-benefici sunt cei cu nasul lung?
   Este corect ... asta este ceea ce am auzit ... așa este. Există foarte multă informație ... Unii oameni au niște experiențe foarte benefice cu ei sau li se spune că experiențele sunt benefice, când de fapt ele chiar nu au fost. Ei poate nu au fost regresați sau nu au fost duși mai profund în subconștientul lor pentru a știi ce se întâmplă. Ei sunt niște maeștrii incredibili ai manipulării minții, dar oricum, rasa lor moare. Ei au fost așa de modificați genetic de către grupul orionian, că nu se pot reproduce. 
   Așa că li s-a spus de către grupul orionian să vină aici (așa se leagă de mine) să vină aici și să instaleze scena, să distrugă structurile sociale ca atunci când grupul orionian și draconienii se întorc, să rămână două clase: regalitatea și muncitorii, ceea ce este exact ceea ce fac ei.
       Asta este agenda lor care se petrece acum? Exact ... de la începutul administrației Reagan?
   Aici a fost focalizarea ... pe SUA ... singura. Iar motivul pentru asta (ceea ce vom acoperi imediat, dă-mi voie să-mi adun gândurile) ceea ce este exact ceea ce li s-a spus cenușiilor să facă și o fac.
   În același timp, ei au propria lor agendă. Ei ne văd pe noi, din cauza depozitului nostru genetic, având în noi ADN-ul a 22 de rase diferite și amintirile rasiale, încearcă să reproducă să treacă puntea genetică pentru ca ei ca și rasă să aibă suficient material genetic pentru a continua să-și perpetueze specia, care conform andromedanilor, sunt destinați extincției.
   Ceea ce fac ei nu va avea efecte pe termen lung, pentru a-și perpetua rasa. Deci ei încearcă în mod disperat să facă ceea ce ei încearcă să facă, înainte ca celelalte două grupuri să ajungă aici. Cenușii de asemenea, ei înșiși vor să fie liberi de manipularea grupului Orion. Așa cum și noi ca și rasă vrem să ne eliberăm de manipularea lor.
   Deci există acest triunghi incredibil de rahat, care atârnă asupra noastră și toate aceste agende ascunse și ... spălarea pe creier, sistemele de credință bizare care ne sunt aruncate ... când ei ar trebui să plece cu toții ... nu numai cei răi, dar și cei buni, ar trebui să plece cu toții și să ne lase în pace.
   Ceea ce este ceea ce vor în ultimă instanță, Andromedanii. Dar din păcate, asta nu se va întâmpla chiar acum, nu până nu se petrec niște schimbări.
       Nu până nu ne vom ridica conștiința.
   Corect, noi trebuie s-o facem și primul lucru pe care trebuie să-l facem este să încetăm să ne mai războim unii cu ceilalți ... trebuie să ne unim ca și rasă și indiferent ce se întâmplă, noi trebuie să stopăm tot gunoiul politic și să spunem: uite ce, când vine vorba de esențial, tot ce avem noi, ne avem unii pe alții, ca și rasă ... punct.
   Iar aceasta este planeta noastră, casa noastră și există suficienți dintre noi care poluează planeta și trebuie să ne oprim, deoarece dacă nu ne oprim să poluăm planeta ... nu vom mai avea un loc unde să trăim ... Punct.
       Există vreo carantină pe Pământ, pe care rebelii reticulieni au violat-o?
   Da.
       Și pentru ce era carantina?
   Carantina se presupune ... este aceiași carantină care a evoluat și pe care orice altă planetă care evoluează o are ... nicio intervenție pentru o rasă în evoluție.
   Dar din cauza depozitului nostru genetic, cenușii au făcut-o acum. Dar au făcut-o în așa fel că nu ne încalcă total liberul nostru arbitru. Ei ne-au întins morcovul tehnologic, către guvern, iar guvernul a luat momeala. Ei au spus: sigur, pentru propriul lor motiv, ei au mușcat momeala. Și a existat un schimb de tehnologie și a existat un tratat care a fost semnat, iar aceasta este o dilemă pe care o are Consiliul Andromeda. Știți, dacă armata SUA ar fi spus: plecați de aici, cenușii ar fi plecat.
        Deci cu acestă situație de la baza forțelor aeriene (BFA) sau cu situația reprezentanților lui Eisenhower care a avut loc în anii 50?
   Da, da ... ok.
       Iar asta a avut loc cu cenușii cu nasul lung?
   Este adevărat și de asemenea mai erau 2 grupuri acolo ... din Sirius B erau încă aici și erau martori la asta pentru a adăuga crezare la asta.
   Deci ... acum ... și de asemenea, doar pentru a adăuga la asta, Andromedanii au spus și că în 1933 când au venit prima dată cenușii aici, că de fapt i-au abordat pe germani, iar germanii au spus: nu, plecați de aici. Noi deja avem o înțelegere și se pare că germanii deja erau în contact cu Inteligența Giza.
   Deci cenușii au plecat, nu au continuat chestia asta, absolut deloc. Iar ei au găsit următoarea deschidere, aici în SUA.
        Haide să deviem doar pentru un moment, tu ai menționat Sirius B. Ei au o relație cu triburile Dogon din Africa. Corect? Este asta corect?
   Da, am înțeles că există vreo conexiune genetică ancestrală acolo. Iar asta joacă un rol în ceea ce se întâmplă aici la un nivel global sau este ceva minor ... Eu nu cred că în acest moment că lor le pasă de dogoni sau de umani, absolut deloc. Ei au cu toții propriile lor agende.
   Și de fapt modul în care suntem tratați și faptul că nu există nicio susținere din partea guvernului nostru sau vre-un adevăr, ei nici nu vor să discute, să vină către oameni și să spune: uitați ce, noi am dat-o în bară, avem nevoie de ajutorul vostru, noi trebuie să ne ridicăm conștiința și să începem să implementăm și de fapt ei nici măcar nu vor să facă asta.
Iar asta ne spune care este poziția lor cu adevărat.
   Ceea ce știu eu despre siriusieni este că între Sirius A și Sirius B există un război civil. Și foarte mult din acesta ... și există de asemenea alte 21 de sisteme. Există un război ce are loc în Perseu, în timp ce vorbim. Și alte 21 de sisteme stelare observă de asemenea potențialul și are de a face cu faptul că acum există o ridicare a energiei în universul nostru care se petrece și cele două pozitive, frica și iubirea se lovesc una de alta, iar intensitatea crește în fiecare moment. Iar noi suntem doar un microcosmos pentru asta.
       Acum, pe măsură ce tu ne răspândești aceste informații, noi ar trebui să cercetăm toată
această informație în spiritul dragostei pentru ca noi să nu simțim vreo energie în spiritul fricii?
   Iubirea este răspunsul ... acesta este ideea de bază. Iubirea este răspunsul, iubirea chiar cucerește totul, iubirea chiar mută munții, poate face schimbarea în conștiință, dar începe numărul 1, cu noi înșine.
       Deci cu toate cele ce se petrec în jurul nostru, noi trebuie să ne amintim să ne focalizăm pe iubire, și ...
   Dragostea de sine și dragostea pentru Pământ, dragostea de rasă, așa e ...
   Așa e ..
      Acum, când au început să creeze Zeta Reticulienii atrocitățile genetice? Unde a avut loc asta pe Pământ și care au fost rezultatele?
   Ei bine, se întâmplă peste tot. O mare parte din asta se petrece în subteran, o parte se petrece în oceane, o parte se petrece pe Lună,o parte se petrece pe Phobos, luna lui Marte. Asta se petrece într-o mulțime de locuri diferite.
      Luna de acolo este artificială?
   Da, absolut și la fel este și luna noastră. Luna noastră este artificială, complet artificială. A fost adusă aici din Ursa Mică, se pare că în urmă cu 11-12.000 de ani în urmă.
       Cu ce scop?
   Să fie un satelit și o bază ... pe care au evacuat-o de ceva vreme, dar acum este din nou operațională. Iar eu am vorbit despre asta în seria de 8. A venit dintr-un sistem stelar numit Cha Taa ... iar acesta este doar ... un cuvânt pe care ei l-au folosit Cha Taa și era cea de-a 17-a planetă dintr-un sistem solar ce avea 21 de planete și era una dintre 4 luni și a fost adusă aici ...
   Este ... mai bătrână ca Pământul, există ruine pe toată suprafața ei, există baze în subsol și este tot ceea ce ni s-a spus că nu este. Deci asta este o poveste unică în sine.
      Ok, acum, care sunt rezultatele acestor atrocități genetice? Apoi, vom vedea mai multe dintre acestea apărând?
   Ei bine, cenușii încearcă să creeze o sub-rasă, care este un amestec între cultura umană dintre rasa umană și rasa lor.
      Un fel de hibrizi ... exact.
   Ei nu au avut prea mult succes. Iar unul dintre lucrurile pe care ei încearcă să le facă, este să caute sufletul. Ei nu înțeleg sufletul și nu ne înțeleg emoțiile noastre extreme, deoarece sunt foarte foarte diferiți de noi.
   Experimentele lor nu au fost așa de succes, sunt o mulțime de probleme emoționale cu asta, cu ... pentru că ceea ce face o ființă umană să fie o ființă umană, este esența noastră, este spiritul care animă corpul fizic. De asemenea există și un alt factor și anume că ei de fapt se hrănesc cu energia. Ei sunt vampiri.
      Cenușiii Zeta reticulieni?
   Cenușiii, da, sunt vampiri.
      De aici avem noi legendele cu vampiri? Sau o mare parte din ele?
   Eu nu știu despre asta, nu știu dacă ... asta are de a face cu asta, eu chiar nu știu. Nu aș fi surprins, ca să fiu complet sincer cu tine ... dar ei se hrănesc cu energie. Ei chiar pot îmbutelia energia să o folosească pentru mai târziu. Ei fură de asemenea corpurile vitale ale ființelor umane și le depozitează. Deci ei pur și simplu fac niște lucruri cu adevărat oribile pe care alte rase nici măcar nu și le pot imagina să le facă.
       Ești familiar cu Salvador Freixedo?
   Nu, nu am auzit niciodată de el.
      El este un domn care sugerează că ... este un fost preot iezuit care sugerează ideea că evenimentele sportive de tip Colosseum sunt folosite pentru a vampiriza energia mulțimilor.
   Eu nu aș fi surprins, absolut deloc. Nu m-ar surprinde nici un pic.
      El spune și că sacrificiile făcute de unele ființe umane în unele civilizații antice aici pe Pământ, erau o formă de sistem de credințe prin care aceste ființe vampirizau energie de la ...
   Nu aș fi surprins nici de asta. Războiul ... războaiele noastre de aici, sunt exact același lucru. Și pentru toți privitorii voștrii, o să vă ofer încă ceva de lucru. Este un trebuie absolut să ieșiți să luați cartea ... Zeii Edenului de William Bramley, care este o carte introductivă excelentă care vă vor aduce la zi cu ceea ce se întâmplă, fiind peste 80% exactă, cu informațiile de acolo și sugerez cu putere ca oamenii s-o citească. Este excelentă.
       Și acele procente care nu sunt exacte, se învârt în jurul căror idei?
   În jurul idei că sufletul fiind ceea ce noi știm ca fiind Iisus. Dar nu voi intra în asta.
       Acum, cum ne încadrăm cu timpul? Mai avem ceva timp? 
  Ei bine, suntem aici cam de o oră și ceva ... vom continua.
       Ok, doar spune-mi când vrei să ne oprim.
      Cum au fost capabili renegații Zeta Reticulieni să manipuleze cele mai puternice guverne într-o poziție de șah-mat.
   A fost ușor, acea parte a fost cu adevărat ușoară. Numărul 1 - tehnologia lor este cu 2.500 de ani înaintea noastră. Numărul 2 - din cauza factorului nostru de lăcomie, anumite grupuri ale elitei puterii sunt în legătură cu ei, la un nivel fizic ... Ei bine, mulți dintre ei sunt implantați. Mulți dintre ei sunt așa de implantați, că acum au devenit o parte din marea minte cenușie.
   Iar Andromedanii nu mai consideră unele dintre aceste ființe umane ca fiind terriane, după cum ne numesc ei, umane absolut deloc ... 
   Ei nu sunt decât niște clone, pentru ceea ce vor cenușiii. Iar ei transmit ordine și le spun altora ce să facă și bineînțeles, lanțul de comandă pe care l-am stabilit pe planeta noastră, este fix ceea ce se întâmplă. De asemenea profitând de factorul lăcomie, cei care sunt încă umani, ei se uită la faptul că ei sunt aici, ei sunt conducătorii, noi încă ne putem menține privilegiile noastre pe Pământ. Așa că noi vom forma o nouă preoție.
   Noi vom fi mediatorii între lucrători și zei, exact așa cum am văzut în Babilon, în Asiria, Egipt ... Este peste tot, istoria repetându-se din nou și din nou.
   Din cauza factorului de control, ierarhia este modul de operare prin care aceste civilizații negative, pentru a-și menține structurile lor de putere intacte. Este adevărat și acesta este un alt lucru și mai există încă un factor. Este vorba de ființele umane care vor puterea și care-și vând propria lor rasă, pur și simplu vânzându-ne pe noi restul, rasa umană, pentru momentul lor de glorie, pentru privilegiul lor de a fi cu "zei", ca să zicem așa, care sunt ET.
Asta este ceea ce este ... să aibă tehnologii care să-i ducă pe Lună, tehnologii care să-i ducă pe Marte, oferindu-le tehnologii să călătorească în timp, ei au vândut complet o rasă, istoria noastră, totul, pentru scurta lor prezență sub soare. Acum ... asta mă enervează ...
       Sunt sigur că atunci când se uită în urmă la viețile lor, după aceea, aș presupune că ei vor regreta alegerile lor.
   Nu știu ... nu știu.
       Și cum ar trebui înlăturați cenușiii Zeta reticulieni renegați?
   Ei bine, este ... dacă noi putem crea ... dacă umanitatea își ia un angajament real să creeze un mediu de iubire necondiționată și refuză pur și simplu să urască ... sau să se ucidă unii pe alții și să distrugă planeta noastră, ei vor trebui să plece deoarece nu pot face față vibrației.
Dacă noi nu putem, va fi necesară o intervenție din afară să-i dăm afară de aici. Punct.
      Renegații Zeta Reticulieni vor încerca să înșele umanitatea cu un eveniment religios elaborat pe care îl vor pune în scenă? Realizarea celei de-a 2-a veniri ?
   Da. Mi s-a spus să fiu conștient cu adevărat de asta, că ei sunt foarte capabili să însceneze a 2-a venire, să creeze o clonă care va arăta ca imaginea de pe Giulgiul din Torino, care apropo, a fost una dintre afacerile lor, iar acest suflet va avea imprimări holografice și informații despre toate religiile lumii, el nu va avea un suflet și da, noi am fost conduși pe acest drum al cărții Apocalipsei, deoarece acesta este "cuvântul lui Dumnezeu" așa trebuie să se întâmple și știți ce?
   Nu Dumnezeu a scris Biblia, omul a scris Biblia ... Punct. ET nu au scris biblia, dar unii ET chiar le-au spus acelor suflete, acelor oameni, ce să scrie, iar noi am fost conduși pe acest drum în care noi ne vom ceda total liberul nostru arbitru pentru a deveni supuși.
   Iar eu nu sunt aici să ofensez pe nimeni, dar gândiți-vă cu adevărat, gândiți-vă cu adevărat la ceea ce am făcut și la cum a fost istoria noastră. Știți, noi am fost în acest loc de atâtea ori înainte și tot n-am înțeles lucrurile corect. Și știți, noi tot n-o vom face corect până ce n-o facem ca și rasă, și să lăsăm toată vrăjeala asta deoparte. ... Punct.
       Acum ... asta mă conduce la ... voi sări o întrebare. Ei controlează mass media lumii ?
   Lăcomia ... Lăcomia controlează. Multe programe pe care ei le fac ... eu nu știu dacă le fac ei înșiși ... ei bine, programarea o fac ei, iar umanitatea o introduce maselor.
   Deci în esență, sunt oamenii care ne vând. Așa este, aceasta este noua preoție. Știți, acolo se află responsabilitatea.
       Care ar fi rezultatul dacă ființele umane ar crede că Zeta Reticulienii renegați sunt speranța omenirii?
    Noi am cunoaște o tiranie și o sclavie  ... mult dincolo de ce ne-am putea imagina vreodată. Pentru a o spune destul de direct ... noi nu vom mai fi niciodată liberi. Nu vom mai fi liberi niciodată. Noi vom fi blocați ... până ce vom fi salvați, de o forță exterioară. Noi înșine nu vom fi capabili să ne eliberăm.
   Aceasta este ideea de fond, iar chiar acum noi avem o oportunitate, există o fereastră de timp pentru noi să ne eliberăm, să o facem noi înșine, să facem cu adevărat acest salt incredibil noi înșine, astfel încât noi să avem beneficiul că ne-am asumat răspunderea pentru asta.
      Acum, în pasiunea cu care vorbești acolo, acea pasiune pe care și noi o avem, dacă dorim să ne eliberăm, aceasta trebuie manifestată cu spiritul iubirii?
   Da, iubirea, asta este ideea de fond, este frăția, este să știi că noi suntem o rasă, nu contează culoarea pielii noastre, noi suntem o rasă, iar noi am fost încurcați foarte mult, am fost manipulați, într-un mod incredibil de insolent, ei pur și simplu își bat joc de cât de proști suntem, când de fapt noi nu suntem proști.
  Dar nimeni nu va spune adevărul, nimeni nu va veni să spună: hei, știți ... asta nu este bine, noi nu ar fi trebuit să trăim niciodată în felul acesta. Iar ei nu au niciun drept să vină aici și să ne încurce în modul cum au făcut-o. Iar puterea adevărată din noi, propria noastră evoluție permanentă ca și rasă, va veni atunci când noi ne vom ridica, vom lua atitudine și vom spune: știți ce?
   În niciun caz, noi nu vom face asta. Noi nu ne vom distruge pe noi înșine, pentru amuzamentul vostru, pentru ca voi să vă hrăniți din noi, voi nu aveți niciun drept să ne manipulați guvernele pentru a crea războaie, nimic din toate astea nu a fost corect. Și ne-a ajuns.
   Noi trebuie să ne ridicăm ca și rasă, să ne exercităm liberul arbitru și să spunem: noi nu mai vrem să trăim în felul acesta, noi vrem să creăm un viitor adevărat, în care copiii noștrii vor avea oportunitatea să fie indiferent ce vor să fie, să trăiască într-un mediu care este curat, care este gratuit, în care au apă de băut, sau pot să iasă afară să mănânce fructe, să se poată juca în țărână fără să fie toxică radioactiv, toate astea, să încetăm să ni le mai facem nouă înșine.
   Deci oamenii cu arme, poliția, armata, acești oameni trebuie să fie convinși sau să se convingă ei înșiși să-și lase armele, că nu trebuie să le folosească împotriva altor ființe umane, că ei pot iubi alte ființe umane, pot interacționa cu ei, fără violență sau cu situații de control al puterii care se întâmplă ... Eu nu spun că nu există unele ființe umane aici care categoric au niște probleme serioase, eu nu spun asta absolut deloc, există unele care chiar au.
   Dar ideea de fond este, atunci când te uiți la imaginea întreagă, și urci pe scară, noi, nu suntem inamicul, acesta nu este uman absolut deloc.
   Dar acesta ne apasă toate butoanele noastre că noi suntem așa de preocupați să ne uităm unii la alții ... așa de nevrotici unii față de alții, că nu observăm adevărata realitate aici, cauza adevărată, care este o altă rasă sau rase, care se află aici, care se joacă complet cu noi, hrănindu-se din energia noastră și sperând că noi ne vom distruge pe noi înșine pentru ca ei să aibă planeta pentru ei înșiși.
      Acum să spunem din nou, cine sunt cu adevărat, este grupul Orion?
   Este grupul Orion, este un grup care este pe drum către noi acum din Alfa Draconis. Ei sunt adevărații capi din spatele acestui chin.
      Alfa Draconis, Orion sau ambii?
  Alfa Draconis, ei sunt principalii capii din spatele întregii chestii.
      Deasupra grupului Orionian?
  Da. Apoi vine Orion, grupul Orion și apoi cenușiii.
      Unde se potrivește Inteligența Giza aici?
  Ei erau doar un grup care a fost complet independent, care a venit și și-au făcut propriile lor treburi. Ei au fost percepuți ca și zei și și-au jucat rolul ... și s-au blocat în acesta. Ei au fost blocați în partea egotică a acestui lucru, noi suntem zei, putem face asta, aveam toată tehnologia aceasta, iar ei pur și simplu și-au jucat rolul din câte se pare. Dar ca să fiu sincer cu tine, ei nu mai sunt un așa factor în acest moment. Inteligența Giza nu mai sunt parte din asta.
      Ce ar trebui să facă o ființă umană când întâlnește un Zeta reticulian renegat? Care ar fi sfatul tău?
  Să rămâi în adevărul tău ... dacă nu poți fugi, stai în adevărul tău, și doar uitați-vă la el și dacă încearcă să-și proiecteze mintea, gândurile lor în capul tău, tu stai ferm legat de cine ești tu și spui nu, tu nu intri în mintea mea, tu nu mă cucerești și nu-mi vei viola liberul arbitru. Nu-mi pasă cine ești, lasă-mă în pace. Punct.
  Deoarece dacă este unul binevoitor, nu va încerca  s-o facă. Ei nu vor încerca să vă cucerească, nu vor încerca să pună rahat în capul vostru, ca să se poată hrăni cu frica voastră. Punct.
  Ok, să sărim peste Inteligența Giza pentru moment și vom merge către Alfa Draconis.
       Am putea să luăm o scurtă pauză?
     Sigur.


 Vizionare Plăcută!



  Linkuri alternative: AICI 1  și AICI 2 .

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.