Preventiv/Anticipativ sau/și ca copie de Securitate, ținând cont și de o eventuală închidere a FB, YT și tot de Google, pun la îndemâna celor interesați un canal cu video din seria CoTa, un grup pentru același subiect sau temă și alte mijloace de distribuție alternative :

Clasicul YT (cât mai funcționează): https://www.youtube.com/c/PaulMarian/videos

CoTa GRUP: https://t.me/joinchat/SndJYD5CydkFWKOD

MeWe grup: https://mewe.com/group/5f86fe829e23cf59878b7535

Sau https://reteaua-romaneasca.live/PaulMarian

https://ok.ru/profile/577213801127 și https://vk.com/videos183567958

Dacă ești Preventiv, posibilele belele se reduc.

Dacă ești Reactiv înseamnă că te-au prins în Ofsaid.


marți, 31 august 2021

CoTa(39): Apel către Medici

 


  Îi consider responsabili direct pe medicii lumii, pentru ceea ce se întâmplă. Pentru că ei știu că numerele nu se potrivesc și că măsurile nu sunt necesare, fără o bază științifică sau medicală. Fie că medicii sunt Matrix, adormiți, treji, sau orice altă variantă între acestea, ei știu că ceva nu se potrivește, în plus, ei sunt cei care se presupune că se află în spitale goale. Într-un fel sau altul, ei o știu. Dar aleg să nu facă nimic în privința asta, pentru a-și proteja propriile interese, mafia și acordurile lor cu companiile farmaceutice, pentru interese monetare și funcții. Îi acuz că sunt criminali cu restul populației. Să vă fie rușine !
   APEL CĂTRE MEDICI


CUM PUTEM FI ATÂT DE ÎNGROZITOR DE ORBI? CUM AM PUTEA GÂNDI CĂ (NU) SUNTEM DUPĂ ASEMĂNAREA LUI DUMNEZEU ? CUM AM PUTEA ÎNGENUNCHEA ÎN FAȚA TIRANILOR? CUM AM PUTEA TRĂI TIMP DE ERE ÎN FRICĂ ȘI NEGARE?

  Apel la medici -> EȘTI CHEIE -> MESAJ de la YAZHI Swaruu (comunicare extraterestră)

  Swaruu: Oamenii care vor să se numească treziți și conștienți de ceea ce se întâmplă, trebuie să înțeleagă natura a ceea ce se întâmplă, deoarece este ea însăși o luptă pentru supraviețuirea speciei lor și nu este exagerare. Ei trebuie să lase acest lucru să intre adânc în ei.

  Și trebuie să-și dea seama că, în acest caz și având în vedere circumstanțele clare,
inamicul este de asemenea, cei care dorm, oamenii Matricei. La fel de mult sau mai mult decât controlorii înșiși, mai mult decât Gates, Soros și toți aceștia. Fie că sunt sau nu familia, colegii sau prietenii apropiați, ei sunt. Trebuie să înțelegeți acest lucru.

  Înfruntarea lor oricum consideră ei cel mai bine, chiar dacă da, este un război, nu înseamnă neapărat violență, deși se întâmplă și asta. Ideea mea este așa cum poate fiecare persoană și cum simte fiecare persoană că este cea mai bună cale, ei trebuie să se apere cu orice preț. Și să lase deoparte gândul acela periculos că „eu sunt un nimeni, așa că ce pot să fac ?!”

   Este o reacție în lanț; îi trezesc pe cei care sunt aproape de ei sau nu vor supraviețui. Înțeleg că mulți oameni nu sunt acolo pentru a se trezi. Înțeleg că mulți nu vor putea niciodată să-i trezească pe alții și că uneori este inutil. De aceea fiecare persoană trebuie să vadă și să decidă singură cât poate face, unde și cu cine.

   Asumați-vă responsabilitatea pentru acea decizie. Și măcar protejați-vă de atacurile celor care dorm. Ei sunt dușmanul, la fel de mult sau mai mult decât Cabala pe care ei o urmează.

   Cei adormiți, zombi, care urmează orbește sistemul și încă mai cred că virusul va dispărea în cele din urmă și totul va reveni la normal, dacă toată lumea este doar ascultătoare și face exact ceea ce autoritățile le spun să facă. Cuvântul zombie aici este mai mult decât adecvat, deoarece dacă acționează într-un mod închis, fără minte, doar respectând regulile, doar pentru că sunt acolo, nu pun la îndoială nimic,
nu este asta chiar definiția unui zombie?

   Chiar dacă este destul de evident, o voi spune într-un alt mod: Îi consider responsabili direct pe medicii lumii, pentru ceea ce se întâmplă. Pentru că ei știu că numerele nu se potrivesc și că măsurile nu sunt necesare, fără o bază științifică sau medicală.

  Fie că medicii sunt Matrix, adormiți, treji, sau orice altă variantă între acestea, ei știu că ceva nu se potrivește, în plus, ei sunt cei care se presupune că se află în spitale goale. Într-un fel sau altul, ei o știu.

   Dar aleg să nu facă nimic în privința asta, pentru a-și proteja propriile interese,  mafia și acordurile lor cu companiile farmaceutice, pentru interese monetare și funcții. Îi acuz că sunt criminali cu restul populației.

  Să vă fie rușine !

   Știu foarte bine că voi singuri nu puteți face mare lucru, că aveți o familie de care să aveți grijă și toate acestea, dar în ce fel diferă de restul populației? Dar acel medic solitar și ei sunt acolo pentru că nu toată lumea întoarce spatele la asta, poate căuta să se conecteze cu ceilalți și aceia cu ceilalți, fără a fi intimidați de „Colegiul Medical”.

 Adevărul este că îi consider responsabili, pentru că nu fac nimic chiar și atunci când informațiile oficiale indică faptul că totul este în neregulă, cu ceea ce spun ei că se întâmplă.

  Nu contează dacă ei cred că există sau nu un virus, măsurile nu au sens.

   Se pot alia între ei, pentru că da, există un număr foarte mare de medici care protestează împotriva la toate astea, iar Cabala, mass-media nu va putea merge  împotriva tuturor,iar minciuna va fi expusă, ar fi imposibil să se perpetueze toate aceste abuzuri asupra populației.

  Acest lucru nu este valabil pentru toată lumea, deoarece știu că sunt unii care fac  ceea ce descriu mai sus, dar majoritatea nu. Da, medicii împreună sunt necesari, cu cât mai mulți, cu atât mai bine, ei ar trebui să se sacrifice pentru binele civilizației.
Chiar dacă este prin sacrificarea carierei și a poziției sociale.

   Pentru că oricum în câteva luni acele cariere și această presupusă poziție confortabilă a unui medic, poate nu va mai valora nimic, va fi inutilă pentru ei și vor fi doar mai multe oi în drum spre abator.

  Medicii, dacă sunt singuri ca cei treziți, ar trebui să facă un brainstorming împreună pentru a se conecta cu alții cu aceeași minte, chiar dacă sunt departe, și să facă chiar acum o rețea mare sau milioane vor muri. Dacă nu, din cauza a ceea ce am spus mai sus, îi consider răspunzători pentru omiterea acțiunii.

   Nu aveți nevoie de intervenție „divină”. Nici intervenția Federației (care nu va veni niciodată). Nu aveți nevoie de alianțe între Q sau Y sau Z.

  Medicii împreună sunt singurii care pot expune toată această schemă și chiar să expună Illuminati, salvând Omenirea. Medicii sunt cheia.

  DE CE AM AȘTEPTAT PENTRU UN SALVATOR NECUNOSCUT ?

DE CE NU AM PUTUT ÎNFRUNTA OCHI ÎN OCHI, NATURA NOASTRĂ?

DE CE TRĂIEȘTE ÎN INIMA OAMENILOR DORINȚA DE ILUZIE?

DE CE NE ESTE AȘA DE FRICĂ SĂ RENUNȚĂM ȘI SĂ NE REÎNTOARCEM ACASĂ?

Apelați la medicii treziți și la profesioniștii medicali să iasă în față.

Vă rugăm să luați legătura cu Agenția Cosmică dacă doriți să vă exprimați împotriva a ceea ce se întâmplă.

Mulțumim ! Pe curând !

 Vizionare Plăcută!



  Linkuri alternative:  Link 1  și Link 2

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

======================================================================

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.