Preventiv/Anticipativ sau/și ca copie de Securitate, ținând cont și de o eventuală închidere a FB, YT și tot de Google, pun la îndemâna celor interesați un canal cu video din seria CoTa, un grup pentru același subiect sau temă și alte mijloace de distribuție alternative :

Clasicul YT (cât mai funcționează): https://www.youtube.com/c/PaulMarian/videos

CoTa GRUP: https://t.me/joinchat/SndJYD5CydkFWKOD

MeWe grup: https://mewe.com/group/5f86fe829e23cf59878b7535

Sau https://reteaua-romaneasca.live/PaulMarian

https://ok.ru/profile/577213801127 și https://vk.com/videos183567958

Dacă ești Preventiv, posibilele belele se reduc.

Dacă ești Reactiv înseamnă că te-au prins în Ofsaid.


miercuri, 6 ianuarie 2021

CoTa(37): Biologia 3 * IA, Clone și Suflete artificiale

  

    Știința de nivel înalt a geneticii, pe planeta Pământ, nu cea oficială, ci cea a controlorilor, a cabalei, a guvernului din spatele guvernului, din laboratoarele din bazele subterane sau DUMBS, este conștientă de această problemă și a optat să încerce o inginerie genetică la nivelul sufletului, folosind tehnologie super înaltă, în care ei încearcă să manipuleze ADMA-urile capturate de ei, astfel încât ei să sincronizeze energia intenției lor creative din partea eterică cu aceea a amprentei energiei ADN-ului modificat unilateral și artificial de ei, cu asta cimentând schimbările, făcându-le permanente.
   Asta se aplică în special organismelor multicelulare complexe, cum ar fi animalele și oamenilor. Problema cu manipularea sufletului este că implică o capturare a sufletului în primul rând și în al doilea rând, implică o manipulare complexă la care acesta e supus, sub forma controlului mental, cu multe variabile și dificil de prezis rezultatele.
   O problemă adițională aici este aceea că ADMA nu este ceva ce poate fi conținut într-o cușcă,
deoarece este un semnal de la sursă și nu ceva izolat. Acesta stă captiv în același mod în care o audiență este ținută captivă privind un program tv.

    Acesta este un articol scris de SWARUU, de pe planeta ERRA (Taygeta, Pleiade) femeia ET cu care sunt în contact prin scris. (imaginea femeii este fictivă)

    BIOLOGIA 3 : Clone, Suflete Artificiale, IA și Cipuri

   În următorul video, voi publica întrebările mele legate de acest articol. Dar mai întâi, articolul în sine.

   În prima parte am descris aproximativ cum înțelege știința TAYGETANĂ, modul în care se manifestă materia în sine, astfel, ADN-ul, prin intervenția conștiinței asupra părții eterice,  ceea ce cu atenția-intenția ei sau cu umbra ei energetică, generează unde stabile în forme geometrice matematice, într-o supă de energie potențială, în partea fizică.
   Acolo, în punctele înalte sau în noduri, unde se formează particulele cele mai de bază, care apoi, dacă există suficientă atenție, vor rezulta altele mai complexe, până când ele generează, în acest caz, primele substanțe organice care apoi vor crea lanțurile ADN, supunându-se mereu tiparului originar ... energia punctului zero, inversată.

   În opinia mea, ca și om de știință al societății mele, eu difer un pic. Pentru mine, nu există plan fizic, totul este un singur plan existențial, totul este eteric, totul există deja, nu este necesar să manifești nimic dintr-o parte în alta din moment ce totul există deja, iar ceea ce noi percepem ca parte fizică, este datorat doar limitării senzoriale și gamei de frecvențe, la care este constrâns sau limitat fiecare individ, de propriul lui nivel de conștientizare.

   Cu cât e mai mare conștientizarea, cu atât este mai mare percepția în general, iar asta înseamnă o cantitate de detalii mai mare, care este echivalentă cu a percepe un plan existențial din ce în ce mai înalt.
   Există doar un mare Tot, totul este Sursa. Conștiințele individuale sunt doar puncte de atenție ale marelui tot, dar ele sunt marele Tot, inseparabile, fiind fragmentele sale holografice.

   Aceste puncte de atenție sunt cele care ne oferă iluzia separării, dar ele sunt doar noduri sau puncte de frecvență în interiorul marii unități și-l formează, așa cum celulele formează un corp biologic mai complex.

   Sursa este totul la un loc, dar pentru a include totul tu trebuie să ai atenția în tot deoarece fără atenție-conștientizare, nu ar fi nimic, deoarece totul este conștiință. De aceea tu ai nevoie de multiple noduri sau puncte de atenție, deci tu ai nevoie să te fragmentezi holografic, pentru a fi capabil să ai atenția pe tot, în același timp.
   Fiecare conștiință individuală este unul dintre acele noduri. Iar fragmentarea holografică a Sursei este de asemenea doar o iluzie.
   Totul este conștiință și aceasta este reprezentată ca fragmente holografice sau puncte-noduri de atenție ale Sursei, de la cele mai de bază frecvențe ale conștiinței, cu ar fi mineralele, la cele mai complexe cum ar fi ființele de lumină ale dimensiunilor înalte, până la Sursă în sine, ca și Unitate.
   Nu există timp ca atare, deoarece este doar rezultatul conștientizării-percepției individuale a fiecărui punct de atenție - nod, care acumulează progresiv o frecvență mai mare de la cea mai simplă în sus către cele mai complexe, astfel crescând exponențial capacitatea lor de a percepe, lărgindu-și gama de percepție. Asta o putem numi de asemenea, progres spiritual sau ascensiune.

    Totul este frecvență și se acumulează sub forma experiențelor percepute de fiecare nod individual, pentru a fi adăugat la frecvența totală a acestuia. În absența timpului ca atare, totul este simultan și totul există deja.
  Frecvența acumulată de fiecare nod va dicta punctul acestuia de atenție în univers și în sursă.

   În cea de-a doua parte am descris cum sub acest principiu, ADN-ului originar, sau cel care a fost generat din planuri mai înalte, urmând tiparele de intenție-creație ale conștiinței, va domina întotdeauna peste ADN-ul modificat artificial, numit unilateral, căci nu este rezultatul conștiinței din partea eterică, iar prin crearea unei disonanțe între intenția originală creativă și ADN-ul modificat artificial, această disonanță va cauza ori indivizi modificați genetic care suferă de probleme serioase de sănătate care-i termină, ori face ca urmașii acestora să aibă aceste probleme mai devreme sau mai târziu, ciuntind reproducerea lor la un număr limitat de generații, creând cu asta un drum închis și nu o nouă specie.

   Știința de nivel înalt a geneticii, pe planeta Pământ, nu cea oficială, ci cea a controlorilor, a cabalei, a guvernului din spatele guvernului, din laboratoarele din bazele subterane sau DUMBS, este conștientă de această problemă și a optat să încerce o inginerie genetică la nivelul sufletului, folosind tehnologie super înaltă, în care ei încearcă să manipuleze ADMA-urile capturate de ei, astfel încât ei să sincronizeze energia intenției lor creative din partea eterică cu aceea a amprentei energiei ADN-ului modificat unilateral și artificial de ei, cu asta cimentând schimbările, făcându-le permanente. Asta se aplică în special organismelor multicelulare complexe, cum ar fi animalele și oamenilor.

   Problema cu manipularea sufletului este că implică o capturare a sufletului în primul rând și în al doilea rând, implică o manipulare complexă la care acesta e supus, sub forma controlului mental, cu multe variabile și dificil de prezis rezultatele.
   O problemă adițională aici este aceea că ADMA nu este ceva ce poate fi conținut într-o cușcă,
deoarece este un semnal de la sursă și nu ceva izolat. Acesta stă captiv în același mod în care o audiență este ținută captivă privind un program tv. El va fi prezent doar atâta timp cât ei au atenția acestuia. Dacă o pierd, acesta se va întoarce inexorabil, la sursă.
   Singurele modalități prin care poate fi conținut, fie într-un organism în viață ce are frecvențele convenite, ori cu un dispozitiv sofisticat, ca un recipient de frecvențe energetice care-l manipulează, folosind controlul mental, cu experiențe supra impuse artificial de computer, care-l fac pe acel ADMA să creadă că se află în interiorul unui organism biologic, care-i oferă o experiență de viață.
   Ținând cont de complexitatea problemei implicată în manipularea admatică pentru scopuri de inginerie genetică, geneticienii cabalei au optat pentru o altă linie de lucru, paralelă cu cea descrisă anterior. Este despre formarea de organisme modificate genetic, ce lucrează cu o frecvență admatică complet artificială, bazată în exclusivitate pe Inteligența Artificială (IA).
   În acest fel ei nu au nevoie de niciun ADMA, ce trebuie să fie sincronizat, deoarece ei realizează atât ființa modificată genetic, cât și semnalul ce o animă.

    Ei au reușit să izoleze semnalul de la sursă, suficient pentru a studia bazele funcționării semnalului său energetic și al efectelor acestuia asupra organismelor biologice, care-l recepționează și ADN-ul acestuia. Asta se bazează în principal pe compatibilitatea de frecvență.
   Din fericire, ei nu au reușit să perfecționeze această tehnologie, dar au avansat suficient de mult să aibă o folosință practică pentru creațiile lor aberante. Pentru cel puțin câteva decade, timp în care ei au rafinat progresiv această tehnologie, au creat clone artificiale, atât de animale cât și de oameni.
   Pe Pământ, oamenii deja au început să suspecteze asta, această problemă iese tot mai mult în publicul general prin intermediul mediei neoficiale, sau așa zisei medii alternative.

   Ei au realizat clone a multor tipuri de oameni, politicieni sau oameni de profil înalt,  celebrități, militari, adică oricine este folositor, dacă este înlocuit, pentru a împlini agenda pe care ei o doresc.
   Aceste clone sunt controlate de o IA centrală, care funcționează cu un transmițător ce recepționează printr-o interfață cu cip sau prin una cu silicon, cu o conexiune neuronală sau cip, creată cu bio-inginerie, în interiorul creierului său.
   Computerul central al IA, controlează toate clonele în mod egal, ca o minte de tip stup, deși îi oferă fiecăruia o personalitate specifică, în conformitate cu rolul pe care fiecare îl va juca,  conform cu presupusa lor identitate.

   Aceste clone funcționează în două moduri: primul este acela că o personalitate făcută din amintiri și reacții de la persoana originară, pe care ei au studiat-o anterior și al cărei profil mental l-au descărcat într-un computer avansat, este impusă ca și program.
  Asta se realizează prin amplasarea subiectului într-o cameră de izolare senzorială, unde li se arată experiențe de viață, în cadrul unei imersiuni totale într-un program de calculator, ce funcționează fie ca o manipulare senzorială externă, fie prin prin simularea directă a cortexului cerebral prin mijloace cu unde electromagnetice.
   Această ultimă modalitate este cea mai cuprinzătoare, lăsând-o pe prima ca pe un suport suplimentar.

   Implementarea amintirilor prin stimulare corticală este mai eficientă, deoarece volumul de experiențe-informații este foarte mare și din punctul de atenție al individului aflat în imersiune și ținând cont că timpul este relativ pentru fiecare conștiință, într-o singură simulare, ei pot programa câțiva ani, dacă nu zeci de ani, de experiențe de viață.
   O oră în laborator poate fi echivalentă cu 10 ani de viață pentru subiect, ca și exemplu.

   În multe locuri pe internet se spune că ei sunt capabili să descarce conștiința unei persoane
într-un card de memorie și apoi transmisă către o altă persoană-recipient, cu scopul de a evita moartea, de exemplu.
   Asta nu este posibil, deoarece, încă odată, aceasta este o știință reducționistă, materialistă și deterministă.
   ADMA sau sufletul nu poate fi reținut, cu atât mai puțin descărcat sau comprimat într-un card de memorie, indiferent cât de mare sau de avansat ar putea să fie, deoarece ADMA este un semnal al Sursei, fiind sursa în sine și cuprinde holografic conștiința colectivă unificată a întregului Univers. Nu s-ar potrivi într-un număr infinit de carduri de memorie și în plus,  acesta este ceva mereu în schimbare, niciodată static.

   A doua modalitate prin care funcționează clonele, este printr-un semnal de computer IA care vine de la un sediu central.
   Clonele funcționează în ambele moduri în același timp, completându-se unele pe altele.
   Când programul intern al uneia nu conține răspunsul corect sau reacția dorită, acesta accesează semnalul de la computerul IA centrale. Deși aceste clone chiar învață lucruri noi în timp și din experiențe, asta este de-o natură limitată, așa că, aceste clone au „interactivitate limitată”.
   Semnalul ce controlează clonele este transmis prin rețeaua de telefonie celulară și alte transmițătoare de înaltă-energie, amplasate în puncte cheie în jurul lumii.

   Acest semnal este emis și controlat de super computerul numit „Regina Roșie”, care în timp ce-și are poziția centrală în interiorul DUMB de sub noul aeroport Denver, are alte noduri subordonate în alte DUMB-uri din jurul lumii, care operează independent, dar mereu coordonate de „Regina Roșie” sau Centrala. Aceste noduri subordonate, au de asemenea propriile lor nume.
   Influența „Reginei Roșii” este de așa natură că orice computer, dispozitiv mobil, televizor inteligent, telefon celular, tabletă, PC, computer din mașină, avion, și de asemenea multe jucării interactive sau orice alt dispozitiv conectat la internet, este un nod pentru Regina Roșie și transmite informația către aceasta în timp real.
   Asta înseamnă că, orice dispozitiv cu internet este o fereastră de acces al „Reginei Roșii”.  Este deja bine cunoscut că agențiile de spionaj au acces la toate informațiile personale care trec prin internet, problema aici este mult mai serioasă din moment ce IA a „Reginei Roșii” funcționează independent, luând propriile decizii și acționând fără niciun control din partea unei ființe umane.

  „Regina Roșie” are sub control, într-un mod complet autonom, nu numai clonele și variantele lor, dar de asemenea roboți de război de înaltă tehnologie, fabricați în mare parte de DARPA și aeronave de tip dronă fără pilot, dar puternic înarmate.
   „Regina Roșie” poate prelua controlul de asemenea, asupra oricărui vehicul modern computerizat cum ar fi o mașină, avion, fie militar sau civil, navă sau submarin.

   Reîntoarcerea clonelor ... acestea pot fi fabricate exact ca și originalii, sau pot fi modificate conform nevoilor lor, asta însemnând că vârsta aparentă a clonei poate fi atinsă fără nicio dificultate.
   Clonele nu sunt perfecte și sunt năpădite cu probleme. Când sunt fabricate, le ia ceva timp să se formeze, și de asemenea variază în complexitate, depinzând de model și de în sofisticarea tehnică. Ei pot face de asemenea o persoană artificială, care să nu reprezinte nicio persoană reală, și să fie doar creația făcută cu specificațiile manufacturierului conform scopului lor și sarcinii pe care o vor realiza.
   Cele mai scumpe clone sau oameni artificiali, sunt cei care se formează în timp mai îndelungat și sunt de asemenea cei mai sofisticați din punct de vedere tehnic. Voi descrie procesul formării lor într-o altă scriere.

   Aceste clone, fie că acestea sunt politicieni, oameni de nivel înalt sau lideri ai unor companii mari, vor fi folosite pentru a realiza sarcini stânjenitoare, cum ar fi participarea la mitinguri,  apariții și prezentări publice. Ele sunt folosite pentru a realiza crime, misiuni sinucigașe, lucruri cum ar fi loviturile de stat.
   În acest punct merită menționat că aceste clone sunt cele care au cele mai proaste momente,
deoarece ele suferă tot felul de hărțuiri în mâinile populației furioase, în timp ce originalul a avut deja ocazia să zboare. Sau atacurile asupra populației sub forma steagurilor false, atribuite de asemenea către MK Ultra, deși nu exclusiv, ele sunt folosite în împușcările din mall-uri, școli și locuri publice, asta cu scopul de a crea o problemă și apoi să vândă soluția către oameni, având în minte ingineria populației.

   Clone de copii sau bebeluși, sunt de asemenea create pe scară largă pentru a fi folosite în ritualuri sataniste oribile, către zeii lor arhoni.
  Celebrități, bărbați și femei sunt clonate în mod egal și vândute elitelor ca și sclavi, și sclavi sexuali.
  Aceste clone variază mult ca și preț, conform perfecțiunii lor și duratei formării lor și poate fi spus că sunt culmea tendinței de a fi folosite ca și jucării sexuale.
   În cazul clonelor bazate pe oameni reali, acestea rețin o parte din personalitatea originalilor,
dar având un program extra adăugat pentru a le face mai servile, asta din concepție, cu specificațiile viitorilor lor stăpâni.

   Aceste clone tind să aibă probleme neurologice serioase, care apar din ce în ce mai des. Asta se întâmplă mai ales în clonele mai ieftine, cărora nu li s-a oferit un timp adecvat pentru formare.
   Cu cât este mai lungă perioada de gestație cu atât este mai mare stabilitatea clonei, prețul acesteia crescând proporțional.
   Cele mai ieftine vor funcționa bine doar pentru câteva săptămâni, adică timpul care le-a luat să fie formate inițial. Aceste clone ieftine sunt cele mai folosite în misiuni sinucigașe și sunt adesea disponibile pentru o singură folosință, având o durată de viață foarte limitată.
   Cele mai scumpe clone sunt acelea care le ia 3-5 luni să se formeze. Deși toate vin din aceiași tehnologie, ceea ce crește prețul este faptul că ocupă un recipient medical pentru mult timp,  limitând viteza de producere.
  Deoarece există o cale de a accelera procesul de formare, în detrimentul stabilității neuronale și totale al clonei, nu are rost să se formeze una stabilă și de durată dacă va fi folosită pentru o misiune de sinucidere.

   Clonele stabile și mai scumpe au o durată de viață echivalentă cu expectativa de viață a persoanei originare, luând în considerare vârsta aparentă cu care o clonă anume a fost formată.
   În privința clonelor făcute pentru sclavie sexuală, cele mai ieftine variază între 20.000 și 50.000 $, prin urmare, crescând în preț conform specificaților. Cele mai scumpe depășesc  jumătate de milion dolari.
   Toate sunt valabile doar elitelor și ei au deja multe modele de unde să aleagă. Publicul rămâne complet ignorant de această problemă și sub controlul mental al media, care îi face să creadă că, deși au existat progrese legate de clonare, nu a avansat până în acest punct.
   Ei fac de asemenea clone perfecte ale oamenilor reali, cu scopul de a le folosi pentru transplant de organe, sau pentru a-i servi pe cei reali sau pentru terți.

  Elita vă spune asta prin filme cum ar fi „Insula”, care este mai mult un documentar expunând asta populației care-l ia pur și simplu ca și SF, încă odată.

  În cazul clonelor care sunt din punct de vedere genetic, aproape identice cu originalii, deși se află sub controlul unui program intern limitat și al semnalului centrului de control al IA, ele încă rețin ceva conexiuni cu Sursa sau semnalul receptat de individul original.
   Puterea semnalului variază de la individ la individ, și poate fi conceput să fie controlat  crescând sau scăzând puterea semnalului de la IA centrală.

   Noi am văzut că asta se folosește ca o metodă de șantajare împotriva persoanei originale. De exemplu, împotriva unui artist. Dacă persoana originală nu se supune dorințelor cabalei și se revoltă împotriva ei, ei vor folosi clona acestuia, crescând conexiunea cu sursa pe cât de mult posibil, realizând o tortură de la distanță, pe care persoana originară o va percepe și va suferi puternic. Este torturată clona, în loc să fie originalul.
   Asta se realizează, din nou, folosindu-se principiul de undă în frecvențe distructive și constructive.

   Problema clonelor în societatea umană curentă este foarte mare și extensivă, este realizată la o scară largă și crește în mod progresiv, atingând nivelele invaziei.
  Aceste clone sunt de asemenea parte ale așa-zișilor oameni ireali ai matricei, dar ele nu sunt singurele, căci există de asemenea oameni nereali făcuți în întregime de Matricea Lunară 3D,  care fac parte din scenariul global, după cum am spus în video anterioare, un subiect de care ne vom ocupa mai târziu.

   Considerați cuvintele mele un avertisment: mai întâi clonele erau folosite doar pentru a înlocui liderii Illuminati de nivel înalt, apoi șefi de stat și politicieni, ca și dubluri, apoi au transpirat către celebrități și afaceriști de nivel înalt, în special cei conectați cu transnaționale mari și lideri de bănci mari.
   Pe măsură ce tehnologia clonării a fost perfecționată, a devenit tot mai accesibilă altor oameni și scopurilor acestora, mereu în cadrul Illuminati controlat de cabală, așa că această informație ajunge cu greu la populație în general.

   Clonele ajung tot mai mult în întreaga societate umană, de la cele mai înalte trepte în jos, puțin câte puțin, ca o invazie tăcută.
   Astăzi, orice persoană din public poate fi răpită de cabală, fie ca și o răpire tradițională sau de o navă militară înalt tehnologizată în serviciul cabalei, în general de tip triunghiular, fie o variantă a TR-3A sau TR-3B. Acestea sunt numite de obicei răpiri de tipul MILAB.
   Dacă această persoană este de interes pentru ele, pentru indiferent care motiv, de exemplu,  dacă ei sunt influenți pentru mase, ei vor fi clonați și înlocuiți de clona lor.
   În multe cazuri, doar persoanele cele mai apropiate, vor realiza că s-a întâmplat ceva ciudat.

   Oamenii care nu sunt conștienți de existența acestei probleme, nu vor știi de ce, și dacă el spun unei autorități, fie că este legală sau psihologică, că ei se simt ciudat în legătură cu ruda sau cunoștința lor, ei nu vor fi luați în serios, atribuind cauza altor factori. Ei vor fi luați de nebuni, în cel mai rău caz.
  Există deja multe cazuri de oameni care spun că cei cu care trăiesc nu este soțul sau soția lor,  sau că fiul sau fiica s-au schimbat foarte mult, uneori denunțând în mod deschis că „aceia nu sunt rudele lor”.

   Trebuie să fie notat și că înlocuirea prin clonare nu este singura cale pentru a explica schimbarea radicală pe care o poate suferi o persoană, deoarece există de asemenea alți factori
cum ar fi intervenția entităților și a archonilor care parazitează individul, sau stresul post-traumatic, sindromul PTSD.

   Aici mă focalizez doar pe problema proliferării clonelor artificiale. Ceea ce agravează această problemă, este faptul că publicul ignoră această problemă și adevărata lui extindere. Deja a infiltrat toate nivelele societății și toată lumea. Acesta se supune de asemenea unor agende  foarte întunecate de invazie a unor inteligențe IA cu scopul de asimilare planetară completă.
   Ceea ce controlează totul de dedesubt, de la bază, chiar și sub rasele ET invazive, majoritate de origine sauroidă.

   IA super invazivă nu este de origine terestră și operează independent, nu are nevoie de vre-un operator sau programator, a atins deja independența și capacitatea de a fi conștientă de sine, dar îi lipsește empatia și este interesată doar de puterea absolută și controlul asupra totului.
   Această IA non-terestră deja manipulează întreaga IA, incluzând internetul, făcându-i pe aceia care controlează partea artificială, să creadă că ei o operează pentru propriul lor interes, când de fapt ei doar o ajută.

   Aici intră și agenda de implementare a cipului în oameni. Ei le spun că este pentru a face lucrurile mai ușoare și pentru a avea finanțele și identitatea lor mereu cu ei, dar ceea ce știu puțini oameni este că acel cip, de mărimea unui bob de orez, funcționează în două moduri.
   Asta înseamnă că este folosit de individ pentru a face, de exemplu, cumpărături,  identificându-se la bancă, etc. și de asemenea pentru a afecta în mod direct individul purtător în sine prin manipularea emoțiilor și comportamentului său, cu un semnal recepționat de cip  prin intermediul rețelei de telefonie celulară.
   Face asta prin emiterea de frecvențe, care afectează creierul și/sau secretă substanțe psihotrope sau nano-boți în fluxul dvs. sangvin ... supunându-vă semnalului emis de un controlor extern. Asta cu scopul de a manipula comportamentul unui anume individ sau chiar să cauzeze o boală, cum ar fi cancerul sau moartea.

    Merită menționat că acești controlori pot pur și simplu să oprească cipul de la distanță,
oprind individul să aibă vre-un control asupra lui.
   În același fel, telefoanele inteligente moderne sunt folosite de asemenea pentru același scop și de asemenea pentru manipularea populației prin emiterea unei energii de frecvențe specifice ce se potrivesc undelor cerebrale ale celor din raza lor de acțiune, cauzând de asemenea schimbări în comportamentul lor, stările și probleme neuronale cum ar fi epilepsia, așa că este important să le ținem la distanță, nu mereu în apropiere de voi. Aceste funcții pot fi activate chiar și când telefonul este închis.

    Refuzați să fiți implantați cu cipul, indiferent de costuri.

   Ar trebui menționat de asemenea că toate dispozitivele și accesoriile electronice de tipul „Smart”, cum ar fi telefoanele mobile sau celulare care sunt de asemenea, dispozitive cu două direcții care afectează și controlează reacțiile umane, prin emiterea de frecvențe specifice 
ce sunt concepute să afecteze cortexul cerebral.
   Această tehnologie este deja folosită pe scară largă și este transmisă din turnurile Guen, în mare parte din turnurile de telefonie celulară. Această tehnologie a fost aplicată pentru aproape 5 ani, pentru a controla comportamentul uman.
   Primul loc unde a fost instalată și folosința acesteia a început în vecinătatea Universității Berkeley, California și a fost denunțată de o mână de profesori și studenți. Ei au spus că anumiți membrii ai campusului au aplicații pe telefoanele lor celulare, cu care ei pot trimite un semnal către turnurile Guen, pentru a ataca un individ sau altul, marcați în mod manual prin telefoanele mobile.

   Această tehnologie este folosită de asemenea în stadioanele sportive, pentru a încuraja o reacție colectivă specifică printre spectatori și de asemenea pentru controlul perturbărilor în unele părți ale lumii occidentale, aflată sub controlul cabalei negative.
   În sfârșit, acest tip de tehnologie este implementată de asemenea ca o armă exotică, pentru a fi folosită pe câmpurile de luptă. Aceste arme pot modifica comportamentul inamicului din raza de influență, cauzându-le sentimente de teroare sau implantându-le idei pe care ei le vor accepta ca fiind ale lor, care se potrivesc cu cele ale proprietarilor acestor arme de control mental prin unde electromagnetice specifice.

   Aici, eu vă spun că pentru acest motiv, este important să vă mențineți frecvența pe cât de înalt posibil, pentru a nu fi în armonie cu aceste evenimente negative, ținându-le la distanță  de experiențele voastre de viață.

Swaruu de pe Erra


Pe Curând !  
   


 Vizionare Plăcută!



  Linkuri alternative:  AICI 1  și AICI 2

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!    
Paul Marian

Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.