Preventiv/Anticipativ sau/și ca copie de Securitate, ținând cont și de o eventuală închidere a FB, YT și tot de Google, pun la îndemâna celor interesați un canal cu video din seria CoTa, un grup pentru același subiect sau temă și alte mijloace de distribuție alternative :

Clasicul YT (cât mai funcționează): https://www.youtube.com/c/PaulMarian/videos

CoTa GRUP: https://t.me/joinchat/SndJYD5CydkFWKOD

MeWe grup: https://mewe.com/group/5f86fe829e23cf59878b7535

Sau https://reteaua-romaneasca.live/PaulMarian

https://ok.ru/profile/577213801127 și https://vk.com/videos183567958

Dacă ești Preventiv, posibilele belele se reduc.

Dacă ești Reactiv înseamnă că te-au prins în Ofsaid.


miercuri, 25 noiembrie 2020

CoTa(35): BIOLOGIA 1 - Genetica se generează din planuri superioare


    Ceea ce se percepe ca realitate este numai o reflexie inexactă de ceva mai complex, fiind generat de sus. Dar aceasta, o aplic geneticii acum. Tiparul energetic, a ceea ce este într-un plan superior,  atma sau sufletul, ca exemplu, se proiectează jos, creând corpul fizic, și-l face cu ADN-ul, ce formează zisul corp. Se proiectează întâi, prin intermediul principiului undei staționare pentru ca apoi să formeze tipare mai complexe folosind principiul frecvenței dominante.

   CLARIFICÂND ENIGME

BIOLOGIA 1: Genetica se generează din planuri superioare

SALUT ȘI BINE AȚI VENIT LA CANALUL DESPEJANDO ENIGMAS, ÎN VIDEO-UL DE AZI VOM VORBI DESPRE BIOLOGIE. GENETICA SE GENEREAZĂ DIN PLANURILE SUPERIOARE, CU SWARUU.

Articol de Swaruu - S´varuu din rasa Taygeteană din Pleyade Messier 45.

Sistemul: TAYGETA 19 TAUR AA. Planete clase "M" ERRA și TEMMER, în special.

Salut și bine ați venit la canalul Despejando Enigmas. În video-ul de azi vom vorbi despre Biologie. Genetica se generează din planuri superioare, cu S`waruu, una dintre colaboratoarele mele din rasa taygeteană, din Pleyade.

   Pentru a schimba sistemul de valori, dacă nu ni se oferă o alternativă niciodată putem să știm că DA există altă alternativă.

Începem ... și ne vedem la sfârșitul video-ului.

Vorbește S`waruu : Ceea ce doresc mai mult să împărtășesc, este că nu existe realitate, ca atare. Ești numai tu. Nu există lume, în afara ta. Încă, cei din partea ce mențin materialismul ... îl apără. Folosesc obiectivismul, ca argument principal. Dar nu există obiect și nici obiectivism fără un eu care să-l genereze. Totul termină fiind minte.

   Acum nu știu încotro să mă dedic / îndrept. Dacă ... să descriu Biologia Moleculară, Genetică Avansată sau să ne îndreptăm spre Matrix. Dacă vom vorbi încă o dată de Genetică, trebuie să fac o schiță îndată, pentru că da, sunt concepte  cu care trebuie avut grijă în cum le exprimăm pentru că dărâmă știința genetică terestră.

Vorbește Robert: Cele două teme sunt foarte interesante,   S`waruu. Te rog, cu ceea ce dorești.

Vorbește S`waruu: Prima problemă, pe care o văd ... de combătut este că trebuie să clarific că DA se poate crea o ființă vie, nouă, sau să modificăm genetica unuia, deja existent, cu o eprubetă și un microscop. Adică, din punct de vedere fizic, dar, dar ...

   Mereu are probleme grave, zisa specie, sau zisa variantă a altei specii. Trăiesc puțin, dezvoltă cancere ciudate și alte boli și condiții autoimune. Nu reușesc să se reproducă.

   Schimbările genetice, a modifica o specie, niciodată trece de una sau două generații, în viitor cel mult, fie că se reîntoarce la specia, la genetica sau tiparul genetic anterior, la schimbarea artificială sau pur și simplu moare varianta care are schimbarea fără să aibă descendenți viabili.

   Adică, este o înfundătură fără ieșire, zisa specie nouă sau modificată. Menționând că o chestie este să creezi sau să modifici un organism complicat și cu mare conexiune la sursa originală, precum ființa umană, și altă chestie este să creezi /modifici un organism simplu, ca o plantă de porumb.

   Vorbesc despre OMG (Organisme Modificate Genetic). Deși aceasta se susține în aparență, numai ... dacă ar fi lăsată în natură, ar sfârși prăpădindu-se. Plantele GMO, sigla în engleză, ale Organismelor Modificate Genetic, asta este parte din de ce Montsanto dorește mereu să controleze toate semințele nu pentru dolari în sine sau pentru control, ci pentru că tind să se degradeze genetic.

   ADN-ul este o manifestare de ceva de sus, în planul superior, interpretat într-un plan existențial inferior.

   Asta se aplică în multe cazuri vorbind de planuri existențiale, dar în genetică, chiar mai mult ce este partea ce se poate vedea și manipula, pentru că se află în planul numit fizic sau 3D. Dar este parte dintr-un tot, că nu-și dă seama păi ADN-ul fizic nu este totul.

   Lipsește partea atmatică sau energetică, ce este în spate, dar știința așa cum se cunoaște pe Terra nu o poate vedea, nici accepta propriile sale limitări pentru că deja este competența de alte planuri, nu știu dacă mă explic.

   Fundamental, ADN-ul este numai partea vizibilă și aparent manipulabil fizic de un tot mai mare. Modul în care se manifestă în lumea fizică, ADN-ul ce va oferi locul unui organism viu. 

   Ceea ce se întâmplă este că ADN-ul trebuie să fie mereu o oglindire în planul material a intenției conștiinței ce folosește această genetică, în particular. Sau în caz contrar, nu există o sincronizare între ambele, ceea ce produce eșecuri în mișcarea și administrarea genelor, ce se dă ca interpretare între conștiință și corpul său biologic creând zisele probleme.

   Reflectarea în 3D sau 5D, lumea fizică, este o construcție matematică precisă ce se supune tiparelor de geometrie sacră.  

  Urmează/sau se supune tiparului exact ca o reflectare a ceva din planul superior.

Acesta este un TESSERACT, sau un cub de 4 dimensiuni.

 

    Să zicem că este obiectul, într-un plan superior sau o formă pentru ceva ce nu are formă,  reprezentarea matematică pentru o conștiință. Acum, aceasta este plasma sau se vede cu limitările unui plan inferior incomplet.

    Incomplet, pentru că nu poate interpreta un plan superior corect pentru că îi lipsește elementele necesare pentru a o face sau chiar pentru a o înțelege cum 3D nu include 5D, numai oferă o interpretare parțială de ceea ce este în 5D.

    În acestă imagine,umbra proiectată dedesubt este reprezentarea într-o dimensiune inferioară de un obiect dintr-o dimensiune superioară. În acest caz, un obiect tridimensional  se reflectă ca un tipar tridimensional pe sol.

   Dar acestă reflexie tipar, ce este o interpretare limitată de ceva, ce se află într-un plan superior, și care nu poate fi interpretat corect. Nu este ceva întâmplător. Poate fi prin proiectare, din planul superior pentru a avea o proiecție jos, cu rezultate premeditate exacte.

   Ceea ce se percepe ca realitate este numai o reflexie inexactă de ceva mai complex, fiind generat de sus.

   Dar aceasta, o aplic geneticii acum. Tiparul energetic, a ceea ce este într-un plan superior,  atma sau sufletul, ca exemplu, se proiectează jos, creând corpul fizic, și-l face cu ADN-ul, ce formează zisul corp. Se proiectează întâi, prin intermediul principiului undei staționare pentru ca apoi să formeze tipare mai complexe folosind principiul frecvenței dominante.

    În imaginile de sus, punctele de lumină a proiecției sferei geometrice sunt nodurile sau punctele undei staționare. Punct staționar sau concentrație de maximă energie. Aici este unde se vor crea moleculele care dacă primesc suficientă atenție vor forma chestii mai complexe, precum aminoacizii.

    A avea o atenție localizată și susținută, într-un punct sau nod a undei staționare  este stabilirea frecvenței dominante peste acest punct, ce vei obține urmând tiparul,  generând o moleculă dorită, în zisul punct staționar de la unda de energie statică.

   Acest principiu, este de asemenea baza spoturilor medicale, de regenerare. Deci, cu suficientă atenție se va crea o imagine într-un plan inferior a unei hărți de conștiință, ce se găsește într-un plan superior. Zisa hartă de conștiință, nu este altă chestie în plus decât reprezentarea geometrică, sub formă de energie a unei intenții ce provine de la un atma sau suflet.

   Câmpul de energie potențială, de care vorbesc, nu este nimic altceva, decât etherul ce descria Nicola Tesla. Și pentru a crea un punct în unda statică în interiorul acestui ether și să-l aduci sau să transformi un punct energetic din ether spre ceva fizic, este nevoie de o depolarizare, precum între doi poli electrici.

   Deci, o ființă vie, ADN-ul său este reprezentarea limitată sau caricatura a unei ființe ce se află într-un plan superior și care are caracteristici similare cu ale ființei, al ființei acesta ultima o supra-reprezentare de ceva de sus, precum în imaginile arătate.

   Și deasupra de această ființă, de această atma sau suflet, se găsește o altă conștiință ce proiectează într-o dimensiune inferioară acesteia, propria sa hartă interpretare.

   Deci, ceea ce primești în 5D ca o hartă genetică este un ADN cu 12 spirale și 12 cromozomi, pe când în 3D, interpretarea limitată de către 3D este de 2 spirale, 22-23 cromozomi. Ca atare, interpretarea în 3D a unei persoane din 5D este o caricatură limitată de cum se vede aceiași ființă în 5D. De aceea, semințele nu arată la fel cu Eul său superior, sau rareori.

   De asemenea, trebuie menționat influența ce are conștiințele părinților în 3D, ce de asemenea, influențează în proiectarea unei forme în ADN, ce se va urma pentru a crea o ființă vie nouă. Așa că, este o interacțiune complexă dar că punctul dominant este ființa care are conștiința, cel ce folosește sau va folosi corpul.

   Imaginează un obiect ce proiectează tesseract, ce la rândul lui, proiectează imaginea jos. Ultima imagine rezultă să fie harta de ADN final pe care celulele o vor folosi pentru a crea individul. Urmărind harta, rezultatul final este cam așa ceva.

  Toți suntem reflexia de ceva mai complex, ce este mai sus decât noi.

    De aceea sus și jos sunt numai concepte pentru că nu este o superioritate cu adevărat. Este numai un punct de atenție, și cel superior înțelege toate componentele sale ca formând un tot.

    Deci, dacă modifici genetic o specie cu o eprubetă este ca și cum acestei imagini   i-ai pune sub o anume formă alt obiect susținut cu un bețișor de la podea.

   De exemplu, cu scopul de a modifica umbra finală. Rezultatul final este finit, și nu reprezintă o copie fidelă într-un plan existențial inferior a intenției creatoare originală.

  Ceea ce vreau să zic este că modificând cu eprubete și microscoape un organism  este o dată în plus știință reducționistă, ce nu înțelege că ADN-ul își are bazele în lumea etherică, în planuri superioare, și că este imposibil de a fi separate de creatorul lor, obiectul din care se proiectează umbra ce se află în zisul plan superior.

Ergo

   Unica formă de modificare permanent un organism sau de creare a unuia nou,  este modificând originalul de sus. Și asta se poate obține numai dacă deja stai în acest plan superior sau accesând această ființă în planul superior, alterându-i percepția, pentru ca la rândul lui să-și modifice intenția creatoare. Adică, folosind control mental. Și asta se obține cu control și manipulare a percepției.

   Asta se face pentru ca Tesseract decidă să-și schimbe forma, pentru a schimba ceea ce proiectează în planul inferior. În linii generale, asta este genetica. Dar se poate aplica naturii realității și la matrix și cum funcționează și pentru ce este.

   Iată de ce tăblițele sumeriene sunt o altă biblie, doar mai multă manipulare.

  Genele nu sunt chestii statice, ce doar sunt ... doar sunt acolo. Sunt dinamice, se mișcă tot timpul, se modifică, se sting și pornesc la nevoie. Se crează din nou, se păstrează bătrâne, dar niciodată se distrug. Asta se înțelege deja pe Pământ, dar într-un mod destul de rudimentar, încă, cu valoroasa muncă făcută de Dr. Bruce Lipton.

   Ceea ce împărtășesc aici, mereu are fundament. Doar am luat înțelegerea a ceea ce zice Lipton, chiar mai mult, explicând cum se generează ADN-ul, în primul rând.

   Știu că trebuie să extind ceea ce împărtășesc, mai ales în acest punct, dar este știință electromagnetică și de frecvențe avansată, multă matematică. De aceea mereu zic că conștiința este cea care generează materia și nu invers.

   De aceea spusele mele: Nu te întreba dacă există viață între toate aceste stele ce umple noaptea, pentru că motivul pentru care se află acolo, este pentru că există viață în ele. - SWARUU DE ERRA

   Nu există materia, doar este o reflexie într-un plan perceptual inferior și altă o chestie acolo sus, al unui alt obiect mai complex într-un plan superior, unde exista mai multe variabile. Asta este într-un plan superior, este a putea percepute mai multe variabile.

   Există aici o problemă de înțelegere, care știu că chinuie percepția multora,  subiectul planurilor existențiale și frecvențele. Că nu există astfel de planuri existențiale, ca totul este un gradient, o singură entitate, ... TOTUL.

   Este numai frecvența intenției fiecărei conștiințe, aparent individual, ce datorită limitării sale personale, doar poate percepe un limitat interval de frecvențe din extinsa Mare Entitate, care este o singură piesă.

   Dacă un grup de persoane percepe doar ceea ce numim 3D, este doar pentru că au acordul să perceapă doar un anumit nivel care ar fi lumina albă, de exemplu.

   Harta genetică a unei persoane în 3D este doar reflectarea reflectării reflectării  Sinelui Total Superior. Cu cât frecvența este mai mare, cu atât genetica este mai complexă, cu cât mai jos, mai puțin detaliat, dar sunt parte din TOT.

   O pisică 3D. O pisică 4D. O pisică 5D. O pisică 6D. O pisică 7D. Crescând ca un gradient de complexitate, depinzând de ceea ce permite intervalul de frecvențe să perceapă, dar totul este percepție.

   Se spune că ființa umană are în ADN-ul său, ADN-ul a 12 rase extraterestre. Cum explici asta?

   Deoarece indivizii au în conștiința lor să fi fost cel puțin aceste 12 rase, dar mult mai multe, mult mai multe de asemenea. Face parte din ei.

   Ființa umană, ca rasă, a fost în nenumarate locuri ca conștiință, de aceea este parte din tesseract, care proiecteaza ADN-ul de mai jos, memoria te formează, te face cine ești, de aceea ADN-ul conține memorie, pentru că o proiectezi în ce e fizic,  ca un „hard-disk” al ființei tale.

   Un alt punct important, pe care nu știu cum și când să-l menționez aici, că o persoană nu are un suflet. Nu este faptul ca i s-a dat acest suflet, sufletul (sau adma, pentru alte rase), este ceva care se construiește individual și cu mult efort. Este un proces gradual, progresiv și cumulativ, dar este responsabilitatea fiecăruia sa-și dezvolte sufletul, propria identitate.

   Are sens ce ți-am spus azi?

   Robert: Foarte mult, Swaruu, mulțumesc. O întrebare: Când vorbești despre alte rase și suflet, vrei sa spui că noi, oamenii, suntem norocoși că avem suflet sau „adma”? Mulțumesc.

   Swaruu: Încă o dată, nu este ceva ce avem sau nu avem. Acestea variază în diferite grade, spun ca în procente, aceste zise procente de suflet, s-ar putea spune ca sunt gradul de conexiune cu Sursa Originală sau Marele Sine Original, pe care nu îl vad ca „Dumnezeu”, ca concept, ci ca suma tuturor conștiințelor individuale, care creează Totul.

   Una mai sus și așa vezi că cea de mai sus o creează pe cea de mai jos, așa cum am explicat azi.

    Sunt norocoși (tereștrii, gaianii) pentru că au o legătură foarte mare cu Sursa,  când alte specii au o legătură aproape nulă.

   Oamenii sunt o specie dificil de controlat, foarte nebunesc (din punctul de vedere al controlorilor) având conexiune puternică cu Sursa Originală, de aceea atâția se trezesc și devin imuni, și devin o problemă pentru „status quo”.

  Dacă sunt uciși sau mor, nu îi restricționează, îi limitează doar. Trebuie doar să înțelegeți că este ceva mai mult decât doar 3D, ca atunci când se moare, doar se trece la o altă etapă, ca era deja acolo și mereu era acolo, doar este puterea s-o poți percepe din nou, la eliberarea de limitările impuse de corpul 3D.

   La ridicare (creștere) în conștiință, urci în complexitate, în înțelegere, de aceea 3D deja nu mai alimentează intenția de a-ți extinde sufletul. Trebuie să aibă punctul de atenție într-un plan mai complex.

  Robert: Ni s-a terminat timpul, Swaruu. Ceva care nu există, timpul. Mulțumesc, ne vedem mâine. O puternică îmbrățișare. Pa.

  Swaruu: Pe mâine, Robert. Odihnește-te și mulțumesc pentru că te afli aici.


   Urmează comentariile lui Robert, pe tema episodului de azi >>>>>>>> >>>>>>>

  

    Salut, din nou.

   Unul dintre motivele de ce-ului control mental a fost incapacitatea controlorilor  de a altera ADN-ul speciei datorită puternicii sale conexiuni cu Sursa. Niciodată trec de 1 sau 2 generații în viitor, cel mult, fie că întorci specia la tiparul genetic anterior  înainte de schimbarea artificială, sau pur si simplu moare varianta care nu are descendenți viabili.

   Vreau sa spun ca este o fundătură, zisa specie nouă sau alterată. Menționez că una este să creezi sau să alterezi un organism complicat și cu mare conexiune la Sursa originală, ca ființa umană, și alta este să creezi, să alterezi un organism simplu, ca o plantă de porumb.

   Și în plus ADN-ul, este o manifestare a ceva de sus, din planul superior,  interpretat într-un plan existențial inferior, dar este parte dintr-un TOT, de care nu-și dau seama, căci ADN fizic nu este totul. Lipsește parte atmatica sau energetică,  care se află în spate, dar știința, așa cum se cunoaște pe Pământ, nu o poate vedea și nici accepta, din cauza propriilor limitări, pentru că deja este competența altor planuri (superioare).

  ADN este doar partea vizibilă și aparent manipulabilă fizic, al unui TOT mai mare.  Modul în care se manifestă în lumea fizică, ADN-ul care va da naștere unui organism viu. Cum 3D nu include 5D, doar dă o interpretare parțială, de ceea ce este în 5D.

   De aceea, nu se poate da o probă 3D de ceva 5D. Pentru că la reducerea a ceva 5D la ceva 3D de înțeles, fie ce-o fi, lasă să fie 5D și va deveni ceva 3D. Prin urmare explicabil în moduri convenționale.

   Trebuie să-ți ridici frecvența ta de percepere, pentru a înțelege o probă 5D. Acesta este alt motiv pentru care nu există probe. Nu știu dacă m-am explicat bine ...

   Și aceasta s-ar aplica de asemenea la următoarea întâlnire.

 "Nu te întreba dacă există viață între toate aceste stele ce umple cerul noaptea,  pentru că motivul pentru care se află acolo, este pentru că există viață în ele."

(SWARUU DE ERRA)

   Trebuie să ne trezim la adevărul că suntem într-un mediu artificial controlat de o inteligență ne-umană în spatele civilizației, îndrumând-o și exploatând-o, folosind controlul mental.

  Sper că acest video a fost interesant pentru voi, vom considera terminat acest program, ce am vrut să împărtășesc cu voi toți. Vom continua cu subiectele ce le am în minte, ce sunt foarte, foarte interesante și mulțumirile mele speciale, o dată în plus la toate colaboratoarele mele de la rasa Taygetiană, din Pleiade, pentru marele efort cel fac.

   Și dacă aveți vreo întrebare, simțiți-vă liber de a o lăsa în rubrica de comentarii.

Mereu cu maximul respect. Mulțumesc. 

   Și vă rog: dacă veți lua ceva, din ce ați ascultat aici ... ia-l ! pentru că Cunoașterea este Universală, dar nu-l distorsiona.

  Mulțumesc pentru că ați văzut și ascultat, o puternică îmbrățișare și ne vedem la următorul program (video). Ciao !!!

  MULȚUMESC COLABORATOARELOR MELE DE LA RASA TAYGETEANA DIN PLEIADE, CU CARE AM MAI MULT CONTACT ȘI ÎN ORDINEA ÎN CARE LE-AM CUNOSCUT : SWARUU, ANEEKA, ASKET, ERIDANIA.

Pe curând !


 Vizionare Plăcută!


  Linkuri alternative:  AICI 1  și  AICI 2

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !

 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!     
 Paul Marian

Un comentariu:

  1. Acest video are o vibratie ascunsa care te secatueste de energie . Cred ca are ceva subliminal ,infrasunete . Urmariti-lpe mute fara sonor .

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.