Preventiv/Anticipativ sau/și ca copie de Securitate, ținând cont și de o eventuală închidere a FB, YT și tot de Google, pun la îndemâna celor interesați un canal cu video din seria CoTa, un grup pentru același subiect sau temă și alte mijloace de distribuție alternative :

Clasicul YT (cât mai funcționează): https://www.youtube.com/c/PaulMarian/videos

CoTa GRUP: https://t.me/joinchat/SndJYD5CydkFWKOD

MeWe grup: https://mewe.com/group/5f86fe829e23cf59878b7535

Sau https://reteaua-romaneasca.live/PaulMarian

https://ok.ru/profile/577213801127 și https://vk.com/videos183567958

Dacă ești Preventiv, posibilele belele se reduc.

Dacă ești Reactiv înseamnă că te-au prins în Ofsaid.


vineri, 27 martie 2020

CoTa (13): Mai multe despre Matricea 3D


   O mulțime de lucruri sunt acceptate de noi ca fiind realitatea și fiind ceva evident, deoarece noi ne naștem aici și percepem asta ca fiind ceva normal. Dar dacă vă opriți cu adevărat să vă gândiți pentru un moment, veți realiza cât de incredibili și SF suntem cu adevărat, atunci de ce să nu fim deschiși și către o altă posibilitate? Atunci de ce nu ar putea fi cealaltă realitate, pe care o prezint în acest video, nu ar putea să fie de asemenea reală?
   Pentru mine deja nu mai există surprize, nimic nu este imposibil, totul este posibil. Dacă eu exist, dacă conștiință mea există, dacă eu sunt conștientă de mine însămi ceea ce pentru mine este ceva super magic, atunci în același fel, tot ceea este menționat în acest video, astăzi, este de asemenea posibil.


           Vom continua cu subiectul Matricii 3D

     Dar azi, pentru acest video, am invitat o altă fată, o altă TAYGETANĂ, pe nume Aneeka, care este mai specializată în programarea 3D. Noi vom vorbi cu ea și cu Swaruu, așa că țineți cont de asta.
    Eu sunt foarte recunoscătoare lui Aneeka, că a fost disponibilă să vină să vorbească cu mine despre acest subiect care mă interesează foarte mult și vă interesează și pe voi, sper. Și recunoscătoare lui Swaruu bineînțeles, ca întotdeauna, pentru răbdarea și înțelepciunea ei, profunzimea ei ... și de asemenea normalitatea ei ... cu mine, ea este cu adevărat ... eu o consider prietena mea.

    În acest video, vor fi menționate diverse concepte, ce pot suna un pic SF. Asta dacă până acum nu gândiți că asta este SF, păi ... De asemenea poate fi că da, dar ... Dar eu cred că aici în acest video, noi vom menționa anumite puncte despre insertarea de obiecte și de evenimente în interiorul realității noastre, vom vorbi despre obiecte care nu sunt reale, deci să aveți vă rog, o minte deschisă și amintiți-vă că toată realitatea, așa cum este, este deja magică.
    Deci de ce nu? De ce să nu ne deschidem către posibilitatea a ceea ce ele vor vorbi aici? Eu de exemplu, uneori când cineva așa foarte materialist îmi spune: că nu, asta nu poate fi, asta nu este real, asta este imaginație sau SF, dar stai așa ... tu, tipule, ai fost atent la magicul și incredibilul care ești, de exemplu? Tu însuți, corpul tău? Cum funcționează? Cum funcționează organismul tău? Cum funcționează conștiența ta? Cum se face că ești conștient de tine însuți? Cum este posibil ca toate astea de aici, să aibă un fel de mecanism?Nu vi se pare că este deja ceva magic, incredibil și de SF ?
   O mulțime de lucruri sunt acceptate de noi ca fiind realitatea și fiind ceva evident, deoarece noi ne naștem aici și percepem asta ca fiind ceva normal. Dar dacă vă opriți cu adevărat să vă gândiți pentru un moment, veți realiza cât de incredibili și SF suntem cu adevărat, atunci de ce să nu fim deschiși și către o altă posibilitate? Atunci de ce nu ar putea fi cealaltă realitate, pe care o prezint în acest video, nu ar putea să fie de asemenea reală?
   Pentru mine deja nu mai există surprize, nimic nu este imposibil, totul este posibil. Dacă eu exist, dacă conștiință mea există, dacă eu sunt conștientă de mine însămi ceea ce pentru mine este ceva super magic, atunci în același fel, tot ceea este menționat în acest video, astăzi, este de asemenea posibil.
   De exemplu, prietenul meu, care nu crede prea mult în aceste lucruri, se uită uneori la cei doi câini ai mei și rămâne ca fascinat de lăbuțele lor, de întreaga construcție a ființei lor, de întregul lor corp. Cum a fost creată această ființă? Iar acum dați-mi voie să vă prezint cățelul meu pe nume Crockett. Așadar, cum este posibil să existe acesta? Iar acesta este ceea ce spune prietenul meu: cum a fost creat acest nas, aceste urechi, aceste lăbuțe? Și priviți, aceste unghii tari aici. Cum a fost creat totul exact așa? De la sine? Conform unui design, scop, mecanici, construcții și inteligență? Toate acestea, nu vi se pare că este ceva SF ?
   Dacă de exemplu, noi trăim într-o lume în care nu există animale, și nu există câini, trăim singuri, iar mai târziu vine cineva de pe o altă planetă și spune: priviți, noi avem animale, noi avem creaturi ce sunt acoperite complet cu păr, și au 4 lăbuțe și ei merg pe aceste 4 lăbuțe. Și au acest gen de nas și sunt păroși peste tot.
   Așa că noi ne vom gândi de asemenea: „oh nu, asta nu poate fi, este un SF total. Și asta este ceea ce vreau să vă spun, că doar pentru că ceva pare SF pentru noi, asta nu înseamnă că nu este real. Este pur și simplu ceva ce nu am văzut în realitatea noastră până acum. Ceva ce noi nu am perceput și ceva la care nu am fost martori încă. Dar totul este posibil în univers. Există potențialul ca totul să fie real. Există ființe care sunt feline, există ființe care sunt canine, există totul acolo.
   Deci acesta este genul de filozofie, al unei minți deschise, vreau să deschid acest video, acest video de azi. Mulțumesc tuturor și haideți să începem un nou video. Bucurați-vă ... până data viitoare!

    Bună Swaruu, bună Aneeka. Ce plăcere să vorbesc cu voi amândouă astăzi.
 Bună Gosia, ne pare bine să fim cu tine din nou aici. Ce mai faci, Gosia? Mulțumesc că m-ai invitat.
     Bineînțeles, eu am auzit că tu erai un expert al programării matricei 3D. Nouă ne-ar place să aflăm mai multe despre asta. Te rugăm, în cuvintele tale, cum funcționează asta mai exact? Poți fi pe cât de specifică dorești.
  De aici, noi vedem o hartă de frecvențe. Pe acelea, computerul le va traduce în obiecte vizibile, cum ar fi un peisaj, un copac sau o clădire. Acele frecvențe sunt de asemenea evenimente, nu numai obiecte concrete. Computerul le va amplasa în fața ta, în fața mea, în acest caz, ca pe o hologramă ce este interactivă. Eu pot muta obiectul în jur cu mâinile mele sau de asemenea pot folosi gândul.
  Eu îmi imaginez o clădire, iar computerul o va face să apară în hologramă, manipulând-o mai târziu. Aceasta este partea fizică. Următorul pas este să vezi evenimentele, ca și frecvențe de asemenea. Iar aici este locul unde devine invazivă, în opinia multora.
    Tu spui: de aici noi vedem o hartă de frecvențe. Nu am înțeles asta, îmi pare rău. Unde este acea hartă de frecvențe? În computerul tău?
  Este în computerul meu. Va fi pe un ecran sau va fi proiectat către mine, în fața mea, ca o hologramă interactivă, aici, pe această navă.
    Ok, să ne oprim pentru o secundă. Eu am ceva îndoieli, vă rog. Încercați să spuneți că nu există obiecte pe Pământ? Că nu există copaci, munți, nimic? Căci din ce am înțeles, Pământul este deja aici, în starea lui 5D. Și doar percepția noastră este blocată pe 3D. Deci noi vedem aci copaci și munți, într-un mod mai limitat. Nu?
  Da, dar există ceea ce tu ai numi obiecte reale în 5D și obiecte suprapuse, ne-reale în 3D. Acelea sunt cele pe care noi le putem modifica. Noi le putem modifica și pe cele 5D de asemenea, dar nu cu această tehnologie care după standardele noastre, este destul de expirată și veche.
    Ok, grozav, ce ușurare. Poți specifica care obiecte sunt reale și în 5D, și care sunt suprapuse? Adică, este natura reală? Munții, râurile, etc. ... deoarece eu simt că sunt.
  Da, natura este în cea mai mare parte, reală. Orașele artificiale nu sunt, sau în cea mai mare parte, nu sunt. Dar este diferit, pentru fiecare zonă.
     Orașe artificiale? Vrei să spui că anumite orașe sunt cu totul suprapuse?
  Toate sunt 3D artificiale, dar unele au elemente mai vechi. Acele locuri sunt mai 4D. Mă refer la locuri cum ar fi castelele sau casele vechi. Locuri cu fantome și lucruri anormale. Depinde de fiecare oraș. Unele mai mult ca altele, dar toate, aș spune, sunt cu un surplus de 15% de matrice 3D.
     Și dacă vom merge în 5D, vor dispărea?
 În cea mai mare parte, da.
    Dacă dacă se întâmplă asta, ce va rămâne pe Pământ? Nu vor mai exista clădiri, orașe, doar natură dintr-odată?
 În unele cazuri da, doar natură. În altele, un oraș parțial, vor rămâne doar anumite elemente. Asta este văzută de asemenea ca a trăi într-o altă realitate paralelă sau linie temporală.
    Deci dacă ne-am trezi cu toții în 5D, unde am locui? Toate casele noastre vor dispărea? Ne vom trezi pur și simplu într-o zi, într-o pădure și apoi ce?
 Casele voastre și orice alte locuri, de care aveți nevoie, vor rămâne prin simplul fapt că oamenii în sine le manifestă. Deci casele lor nu vor dispărea. Doar acele clădiri guvernamentale oribile și băncile, de exemplu. Acele lucruri nu le vrea nimeni și se află acolo ca o impunere a matricei, dincolo de nevoile reale și dorințele populației oamenilor reali.
    Oh da ... deci vor exista locuri goale, acolo în mijlocul orașului? Se va petrece gradat sau brusc, trecerea către 5D? Adică noi ne vom trezi pur și simplu într-o zi, și toate clădirile guvernamentale vor dispărea? Nu ar fi prea ciudat?
 În unele cazuri, da ... vor dispare brusc, rămânând ca un efect Mandela, să-și amintească că a fost ceva acolo. În alte cazuri, clădirilor li se va da mai degrabă un alt scop. Sau vor fi demolate pentru ca spațiul să fie folosit pentru altceva.
    Și piramidele sunt 3D, de asemenea? Eu nu cred asta, nu? Asta a fost înainte de ...
 Totul are ceva din 3D, dar hai să spunem că (după cum îți imaginezi) că ele fac parte din structurile cu mai puțin 3D decât sunt.
    Ce este real?
 Este totul în mintea ta, oricum. Tot ce face această tehnologie, este să te susțină pentru a vedea ceva acolo cu cele 5 simțuri limitate ale tale. Experiența ta este reală, nimic altceva nu este. Chiar și obiectele 5D nu sunt reale. Ele sunt de asemenea matrice, o matrice mai înaltă, dar tot Matrix.
    Dar obiectele 3D inserate, sunt mai puțin reale decât obiectele 5D, nu?
 Pentru experiența ta, nu sunt mai puțin reale, ci doar din perspectiva noastră din 5D.
    Ok, ce alte obiecte inserezi tu în mod normal? Și de asemenea, tu inserezi evenimente? Căci asta se leagă cu ceea ce am citit despre așa zisele „inserări holografice” făcute de Zeta Reticuli, așa numitele „interferențe perceptuale” pe care le fac. Este foarte similar cu asta, cred.
 Așa este, noi inserăm obiecte și evenimente, iar voi de acolo, așa cum a spus Swaruu, le experimentați pe toate, ca fiind realitate. Noi de aici, deoarece suntem într-o altă densitate, putem vedea și distinge obiectele 3D de cele 5D și chiar să manipulăm obiectele 3D.
    Ok, poți să fi mai specifică Aneeka, te rog? Ce obiecte și evenimente sunt inserate?
 De exemplu, noi putem vedea o persoană importantă, și când spun importantă nu spun una faimoasă sau oricine este văzută ca importantă acolo. Noi ne referim la cineva care joacă un rol cheie acolo, chiar dacă el/ea este un/o bibliotecar/ă. Imaginează-ți că acea persoană are o zi proastă, intră într-o spirală negativă care în cele din urmă va conduce către jefuirea și uciderea acelei persoane. Noi vom insera ceva simplu în matrice, pentru acea persoană. Poate coborând cu liftul în drumul ei către ieșire la sfârșitul zilei și doar la câteva minute de a fi jefuită și omorâtă, așa că de îndată ce se află în lift, putem cauza o problemă electrică în care ea va fi întârziată doar 1 minut, și astfel ea să nu mai fi potrivită pentru jefuire.
    Uimitor ... iar noi auzim că ar fi un destin cosmic.
 Noi putem insera și obiecte, cum ar fi un cui în cauciucul unei mașini, făcându-te să te oprești, din cauza unei pene. Sau chiar și un copac sau o clădire, undeva unde nu era. Îți amintești de Efectul Mandela? Nu este vorba de linii temporale care se schimbă, ci sunt lucruri, obiecte fizice ce se deplasează de colo colo, cauzând o schimbare în percepția oamenilor. Dar ei chiar își amintesc uneori, că lucrurile erau diferite.
    Mișto ... poți insera un bilet de călătorie în jurul lumii? Glumesc doar.
 Biletul nu este suficient. Trebuie să inserezi de asemenea, cauza și efectul acestuia. De unde a venit acel bilet? Altfel, acesta nu va funcționa. Căci nu este de folosință un bilet, care nu este înregistrat în data de baze a liniilor aeriene.
    Ok, asta a fost doar o glumă. Deci, uneori tu inserezi detaliile cum ar fi de exemplu, un cauciuc spart sau ceva ... astfel încât să nu se întâmple un anumit eveniment. Noi aici aveam uneori teorii despre evenimente de acest gen ... ce par coincidențe.
    Când știm că este vorba de o inserare în matricea 3D sau când este vorba de tine însuți, sinele tău mai înalt, cel care modifică realitatea manifestată?
 Cele două lucruri Gosia ... sau doar tu. Depinde de fiecare eveniment anume. Tu ești mult mai puternică decât îți imaginezi. Este doar programarea matricei, care te face să crezi că nu ești. Sau că sunteți victime. Voi nu aveți nevoie nici măcar de mașinării lunare, ca să modificați un spațiu. Intenția voastră este suficientă și spun asta în mod foarte serios. Acea idee că ești neputincioasă, este ceea ce menține matricea 3D și reptilele.
    Excelent, înțeleg. Deci pentru a rezuma această parte: matricea este perceptuală, blocând conștientizarea oamenilor asupra lucrurilor și inserări.
 Corect, totul este percepție, nu există nimic acolo, doar stimulul unui lucru asupra simțurilor tale.
    Ei bine, natura este aici, corect?
 După cum am confirmat mai sus, aceasta există în 5D. Da, dar ele sunt ambele doar percepții: una naturală, cealaltă artificială. Aici poți vedea mai multe culori, poți auzi și alte sunete, făcând muzica mult mai bogată. Obiectele din natură sunt mult mai vii și complete. Tu poți simți energia, poți simți oamenii din jurul tău, poți simți copacii, animalele. De aceea există și telepatia. În 3D sunteți limitați. Este ca și cum ați avea o parte din program, nu programul întreg ... ca de probă așa.
  Dar deoarece oamenii văd 3D-ul ca fiind tot ceea ce știu, ei nu pot să-și imagineze altceva. Dar există mai mult și există și materialitate, de asemenea, dar încărcate complet, nu cu limitări ca să spun așa.
    Excelent. Am înțeles și cum funcționează implementarea matricei 3D cu „interferențele perceptuale” și inserările de forme și evenimente. Dar acum, limitările de genul „a nu ne aminti cine suntem”, „a nu ne aminti alte vieți”, acestea sunt programate tot de matricea 3D? Sau aceasta a fost o parte a manipulării reptiliene, de după? Sau poate este o parte a matricei originale?
  Sunt toate de mai sus. Nu este la fel și nu este la fel, pentru toată lumea. Majoritatea intră cu o pierdere de memorie, alții nu așa de mult. Asta în principal datorită nivelului de energie sau de conștiință al fiecărui individ, pe măsură ce intră. Cu cât este mai evoluat un individ cu atât poate să suprascrie mai mult interferența de frecvență distructivă a matricei, deși nu este așa întotdeauna.
  Interferența distructivă a matricei, limitează care frecvențe pot fi accesate de o conștiință și există de asemenea un factor de control al minții. Lucrând să ducă oamenii într-o stare ce promovează uitarea. De asemenea, partea cu uitatul este parte din matricea originală de la începuturi. Motivul pentru care uitați, este că dacă vă amintiți nu ar fi la fel.
  Să vă încarnați acolo pe Pământ, este ca cel mai avansat nivel de joc video, nivelul de coșmar, după cum îi spun ei. Se presupune că dacă uiți cine ești, va fi mai dramatic. Vei lua lucrurile mult mai în serios, decât dacă ai știi și la sfârșitul zilei tu pur și simplu ai ieși de la cinema, deoarece totul a fost o simulare. Deși, după cum am spus, totul este o simulare, ceea ce tu experimentezi acolo nu este.
  Deci din punctul de vedere din interiorul 3D, este realitate și experimentezi acea materie. Din punctul tău de vedere, totul este real. Este foarte înrădăcinat în psihicul umanității să gândească că doar un lucru este adevărat și nu mai multe, mai ales dacă sunt contrare. Pot fi adevărate mai multe lucruri, deși contradictorii.
  Deci realitatea este o simulare și totul este o hologramă falsă, și este de asemenea realitate și trebuie luată ca atare, deoarece experiența este lucrul real. Și după cum totul este experimentat, totul este real pentru tine. Nu ar fi fost așa de reală, dacă tu ți-ai fi amintit tot timpul că te afli într-o simulare. Ca multe alte lucruri, este un subiect complicat și fără un răspuns ușor, căci este cauzat de un număr de factori, toți interacționând la nivele diferite, depinzând de individ.
    Din același motiv, noi nu ne amintim de unde am venit? Eu vorbesc despre semințele stelare. Deoarece poate va ajuta, foarte mult, să-și amintească partea asta. Să ne recuperăm identitatea noastră. Eu vorbesc pentru cei care simt că nu sunt de aici. Dar am înțeles că în 3D, despre asta este jocul.
  Da, pentru asta este jocul, dar trebuie să spun de asemenea, că nivelul de amnezie depinde de decizia fiecărei persoane, deoarece există mulți oameni care au intrat cu memoria completă a cine sunt ei. Și alți oameni cu amintiri pe jumătate și toate versiunile dintre acestea.
    Acesta este o înțelegere mai de demult cu ei înșiși?
 Da, fie de la nivel eteric direct sau din vreo cameră de emersiune dintr-o navă, sau o instalație din altă parte a lumii.
    Ok, mulțumesc Swaruu. Și legat de asta, alte lucruri cum ar fi îmbătrânirea, timpul liniar și mai multe, asta nu este o parte din 3D, nu? Aceasta a fost manipularea reptilelor, nu? Eu încerc să înțeleg foarte bine ce aparține simulării 3D și care este manipularea matricei reptilienilor, de mai târziu.
  Îmbătrânirea este parte din matrice de la început, dar mai mult decât orice, să îmbătrâniți așa de repede (adică voi trăiți acolo, cel mult cam 10% din ceea ce trăim noi aici). Aceasta este consecința controlului mental al hackingului reptilian, da.
  Dar, diferit de ce spun mulți, bazându-ne pe tabletele sumeriene, hackingul vine pe cale mentală, ca un control mental și nu bio-genetic. Da, există o modificare genetică, dar aceasta apare oricum peste tot. Și aceiași conștiință a oamenilor rescrie de asemenea, propria lor genetică.
   Atunci, totul în univers îmbătrânește, doar că nu așa de repede pe cât percepem noi de aici, da?
  Da, dar aici, pe lângă faptul că îmbătrânim de 10 ori mai încet, având o speranță de viață de 950 de ani, deoarece timpul este flexibil, tu nu mori de bătrânețe aici. În teorie tu poți continua la nesfârșit.
    Cum au hackeat reptilienii matricea de pe Lună, dacă erau de asemenea blocați aici, în Pământul 3D? Ei au primit ajutor de la familiile lor reptiliene, din afara planetei ?
  Gosia, din cauză (după cum tocmai am spus mai sus), modul în care matricea poate fi controlată este și de jos de asemenea, așa cum o faceți și voi. Așa au controlat-o reptilele, pur și simplu pentru că ei știau cum funcționează.
  Asta este ceea ce vreau să ofer înapoi oamenilor de pe Pământ, deși știu că deja o mare parte din asta este deja în folosință cu legea atracției, care este în mare măsură corectă, dar există bucăți cheie ce lipsesc pe care doar noi le avem, aceasta fiind linia temporală și manipularea lor, iar noi putem să vorbim despre asta mai încolo, dacă dorești. Și apoi da, reptilele negative străine, i-au ajutat.
  În același mod în care noi vedem un obiect, în frecvențe, noi vedem evenimente, așa că dacă frecvența este joasă sau o potrivire pentru un eveniment negativ, noi vom modifica în mod artificial frecvența acelei zone, pentru a o face să nu mai fie potrivită cu evenimentul negativ din discuție și putem modifica acea frecvență deoarece avem acces și o interfață pentru sistemul de control al matricei, care este pe Lună.
  Matricea nici măcar nu este o proiecție, ci poate fi modificată individual și focalizată acolo unde dorești. Totul se realizează transmițându-se unde electro-magnetice, de lungime de undă cu frecvență exactă, necesară pentru a modifica situația zonei sau a țintei.
    Incredibil, Aneeka. Tu ai spus ceva ce este super nou și interesant pentru mine. Repet: „deci dacă frecvența este joasă sau potrivită pentru un eveniment negativ, noi vom modifica artificial frecvența acelei zone, pentru a nu mai fi potrivită cu evenimentul negativ respectiv.”
    Deci tu vrei să spui că dacă într-o anumită regiune, există o frecvență joasă, (îmi imaginez că se referă la colectiv) și se potrivește cu un eveniment negativ, care s-ar putea manifesta acolo, voi modificați frecvența ca să nu se manifeste. Am înțeles corect? Ai putea să spui mai multe despre asta, Aneeka, te rog ? ...
  Da, nu numai că ființele și obiectele sunt frecvențe, care este oscilația atomilor sau moleculelor lor și are legătură cu frecvența Schumann a Pământului, care este media tuturor frecvențelor din interiorul acesteia, dar de asemenea evenimentele sunt frecvențe. Aceste frecvențe nu sunt uniforme pe Pământ, să spunem, la suprafața Pământului unde te afli tu. Pentru motive foarte variate, zonele de la suprafață își schimbă frecvențele. La fel și evenimentele care se petrec într-o zonă sau manipularea intenționată a unei zone, folosind tehnologii HAARP sau GWEN.
  Hai să vorbim doar de ceea ce se întâmplă în mod natural, în acest moment. Dacă oamenii au generat un mediu foarte negativ într-o anumită zonă, să spunem că într-o piață a unui  oraș, atunci această zonă devine congruentă în frecvențe pentru un eveniment chiar și mai negativ.
  Imaginați-vă că vedeți întreaga suprafață a planetei, reprezentată în fața voastră ca o hologramă mare. Acea hologramă o am aici și pot să merg în jurul ei și să intru în ea la voință. Este chiar în spatele meu, dar este oprită acum. Pot vedea în culori cum sunt distribuite frecvențele a ceea ce se transmite ca și 3D, suprapuse peste suprafața Pământului, ca un strat deasupra sau un filtru.
  Când văd că un loc se duce în jos foarte mult începe să devină galben și apoi roșu, ca un cod pe culori. Să spunem că New York devine roșu, atunci ori manual, manipulând holograma sau folosind interfața pentru gânduri, ceea ce am folosit cel mai mult, mi-am pus atenția pe New York. Holograma face orașul mai mare acum. Văd Manhattanul și apoi văd harta de frecvențe 3D deasupra Manhattanului, nimic mai mult. Și văd că Time Square este foarte jos (ca frecvență=nb), de exemplu. Asta înseamnă că are o frecvență ce se potrivește cu frecvența unui accident major, atac sau un asalt, un steag fals serios, etc. Asta este filtrat de computer și interpretează informațiile.
  Având asta acum, îmi pot fixa atenția sau să indic acea zonă anume din Manhattan cu instrumentele mele și apoi să cresc frecvența, în mod artificial, la aceea a lor. Nimic mai mult, ceea ce îl va face incompatibil cu evenimentele negative pe care le-am enumerat mai sus. Dar nu am energie nelimitată, deoarece matricea este slabă și funcționează doar cu 4 din cele 12 reactoare originale, cu care a fost concepută. Deci băgând energie și crescând frecvența într-o zonă, va aduce o scădere generală într-o altă locație, deci este o muncă dificilă să gestionezi resursele.
    Și voi faceții asta des?
 Tot timpul, 24/7, după cum zic ei. În acest moment, Lelyla este cea care mă ajută cu asta.
De obicei este munca mea. Această tehnologie nu este perfectă și este foarte veche. Deși eu știu că pentru voi poate părea foarte avansată. Pentru noi este veche și greu de controlat. Și în plus, deja dă erori.
    Wow, super uimitoare toate astea. Mulțumim foarte mult atunci pentru tot ceea ce faceți.
 Pentru puțin și nu este nevoie să ne mulțumești. Este cel mai puțin lucru pe care-l putem face.
    Acum, întrebarea pe care mulți oameni o vor pune: ce s-a întâmplat în războaiele mondiale, de exemplu? Nu erați aici încă, nu? Această modificare în frecvență, creșterea acesteia, ați început s-o faceți relativ recent. Pe de altă parte înțeleg că nu poate fi modificat totul în felul acesta.
 Noi am venit în 1952 și de atunci, cel de-al 3-lea război mondial a fost oprit de mai multe ori decât îmi pot aminti, deoarece ei au insistat să-l realizeze.
    Da, Swaruu mi-a spus despre asta, mulțumim foarte mult. Crezi că putem învăța cum să modificăm frecvențele? Dacă putem învăța să schimbăm frecvențele locurilor de aici, cu ceva practică și conștiința noastră, poate?
 Da, deoarece voi nu aveți nevoie de o mașină ca aceasta să faceți asta. Cu percepțiile și conștiința personală aveți suficient. Matricea este concepută să citească intențiile voastre, de acolo de jos, și să le manifeste așa că voi faceți tot timpul modificări în matrice.
    Ei bine, în această notă pozitivă putem termina, deoarece este vremea. Mulțumesc lui Swaruu foarte mult și mulțumesc, Aneeka.
 Mulțumesc, Gosia ... pe mâine. Mulțumesc că m-ai invitat ... pe data viitoare.
    Mulțumesc Aneeka și Swaruu și tuturor forțelor taygetane !

   Sperăm să fim împreună curând!


 Vizionare Plăcută!



  Linkuri alternative:  AICI 1 și AICI 2

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.