Preventiv/Anticipativ sau/și ca copie de Securitate, ținând cont și de o eventuală închidere a FB, YT și tot de Google, pun la îndemâna celor interesați un canal cu video din seria CoTa, un grup pentru același subiect sau temă și alte mijloace de distribuție alternative :

Clasicul YT (cât mai funcționează): https://www.youtube.com/c/PaulMarian/videos

CoTa GRUP: https://t.me/joinchat/SndJYD5CydkFWKOD

MeWe grup: https://mewe.com/group/5f86fe829e23cf59878b7535

Sau https://reteaua-romaneasca.live/PaulMarian

https://ok.ru/profile/577213801127 și https://vk.com/videos183567958

Dacă ești Preventiv, posibilele belele se reduc.

Dacă ești Reactiv înseamnă că te-au prins în Ofsaid.


joi, 26 decembrie 2019

Mentine Vibrația ! Fii OM !



        Ei ne vând frică și agresiune. Zilnic. Încercând să facă asta realitatea noastră. Arătându-ne știri negative, violență și ură, ca și cum ar fi tot ceea ce suntem. Încercând să ne facă pe noi, să fim așa cum sunt Ei. Acest lucru a fost făcut anume, ca parte a unei agende întunecate. Menținându-ne captivi în frecvențele joase ale fricii, violenței și urii, încercând să ne facă să credem că asta este cine suntem noi.

       TREZIȚI-VĂ !  Refuzați să fiți una cu propaganda. Nu este a Voastră. Este asta cine ești Tu cu ADEVĂRAT ?
    Atingeți partea mai înaltă și mai profundă din interior. 

     REZISTAȚI ! Spiritul uman și corpul sunt pline cu un potențial incredibil. A fost codificat cu calități și cadouri magnifice.  A fost născut cu un scop și este capabil de realizări aproape magice. 

    Noi suntem ființe ale căror scopuri și capacități ajung mult mai departe de ceea ce noi putem imagina chiar. Și există IUBIRE acolo și în interiorul nostru. Focalizează-Te pe cine ești Tu în afara programării tale.

    TU. O ființă cu talente magnifice ... cu un simțământ înnăscut de compasiune și iubire ... curioasă și deschisă către noi descoperiri și explorări ... cu o creativitate ce inspiră milioane ... capabilă de cele mai nobile idei și cea mai fină frumusețe ... rezistentă, curajoasă, hotărâtă, de neoprit ... ajungând la cei aflați în nevoie ... Nu pierdeți din vedere acea parte a ființei voastre. Este cine sunteți voi și de aceea vă aflați aici.

      MENȚINEȚI FRECVENȚA !
       

 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2



Linkuri alternative : AICI 1  și AICI 2 

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !

PS : Începând de astăzi, aici, pe acest blog, încep postarea unei noi serii de informații pe care o numesc Convorbiri cu Taygeta, pe scurt CoTa. Vor fi multe informații utile, inedite, interesante și sper să ne fie tuturor de folos. Convorbirile sau sintezele lor fac parte din procesul de cunoaștere personală, dar nu credeți tot ce se zice, folosiți discernământul și alegeți numai ceea ce vi se potrivește.


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.