Preventiv/Anticipativ sau/și ca copie de Securitate, ținând cont și de o eventuală închidere a FB, YT și tot de Google, pun la îndemâna celor interesați un canal cu video din seria CoTa, un grup pentru același subiect sau temă și alte mijloace de distribuție alternative :

Clasicul YT (cât mai funcționează): https://www.youtube.com/c/PaulMarian/videos

CoTa GRUP: https://t.me/joinchat/SndJYD5CydkFWKOD

MeWe grup: https://mewe.com/group/5f86fe829e23cf59878b7535

Sau https://reteaua-romaneasca.live/PaulMarian

https://ok.ru/profile/577213801127 și https://vk.com/videos183567958

Dacă ești Preventiv, posibilele belele se reduc.

Dacă ești Reactiv înseamnă că te-au prins în Ofsaid.


vineri, 8 noiembrie 2019

CANCERUL ESTE VINDECABIL, ACUM


    Bun găsit dragilor, pe data de 5 Februarie se sărbătorește ziua Luptei împotriva Cancerului. În majoritatea luptelor se pierd multe și se câștigă doar speculând sau înșelând. Ca atare filmul de astăzi merită să fie văzut și înțeles, pentru că cei implicați să găsească o rezolvare pentru vindecare, preferă să numere banii din profit decât să ofere asistență medicală.   Nu se vrea expunerea și practicarea tratamentelor eficiente de vindecare a diferitelor forme de Cancer și a altor boli considerate ne-tratabile, pentru că medicina actuală este parte dintr-un negoț profitabil cu beneficii anuale de zeci de miliarde de euro, condus și exploatat la maxim de marile corporații farmaceutice și normal că o asemenea găină cu ouă de aur, trebuie protejată cu orice preț. 
  Așa că au fost găsite modalități de luptă împotriva CANCER-ului, una mai PENIBILĂ decât alta, începând cu CHIMIOTERAPIA și terminând cu Abc-ul relației pacient-boală. Ministerul Sănătății se ocupă cu vânzarea pastilelor, cu știința bolilor și spre ghinionul bolnavilor ... Scapă cine poate.

   Pentru că Banul face și desface cam peste tot, mulți Medici (nu toți) trag mâța de coadă tot anul, uneori chiar toată viața lor, fără să știe că din start erau pe un drum greșit, și normal că s-au îndepărtat din ce în ce mai mult de realitatea simplă a vieții.  Iată câteva linkuri ajutătoare :  
0) http://romaniancancerleague.org/romana/?page_id=21 
00) https://ro.wikipedia.org/wiki/Cancer
 1) http://antiiluzii.blogspot.com/2013/05/cancerul-tratamentele-interzise.html 
2) http://antiiluzii.blogspot.com/2011/07/burzynski-cancerul-este-o-afacere.html
 3)http://antiiluzii.blogspot.com/2015/02/burzynski-cancerul-este-o-afacere.html
4)http://antiiluzii.blogspot.com/2011/09/dieta-integral-vegetariana-pasaport.html
5) http://antiiluzii.blogspot.com/2011/05/terapia-gerson-dreptul-de-trai.html
6) http://amira-sanatate.blogspot.com.es/2010/04/cancerul-si-alimentatia.html
7) http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2013/03/29/nu-hrani-cancerul-doctorul-chirila-alimentatie-conferinta-video/           și multe altele ...        

   Dacă ești curios și vrei să știi despre orice temă, citește, informează-te, ascultă opinii și mărturii, folosește internetul și ce mai vrei tu, dar folosește-ți DISCERNĂMÂNTUL
   Filmul de astăzi este o altă dovadă a ignoranței, lăcomiei și avariției din Lumea Medicală, o lume condusă de interesele corporațiilor producătoare de medicamente, ce taie și spânzură în Zona Medicală.
   Un Medic cu bun-simț știe că nu se tratează efectele pentru vindecarea unei Boli, oricare ar fi aceea; ci se face un trata-ment în care Medicul ajută pe Pacient să găsească Cauza generatoare a Bolii ... și acesta este doar ÎNCEPUTUL.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

   Industria cancerului este o industrie de multe miliarde de euro. Acest documentar combină informațiile de la mai multi experți din întreaga lume, aceștia făcând un front comun pentru a spune adevărul despre cancer, și modul în care acesta poate fi vindecat. 

  Pot spune cu mâna pe inimă că această boală, Cancer(ul), nu mai este o boală, este o adevărată industrie, o industrie de 100 de miliarde de euro. Cancerul este curabil, așa cum dezvăluie Marcus și Sabrina Freudenmann, în acest documentar, ce a apărut în anul 2011. Documentarul cumulează o cantitate de informații de la mai mult de 30 de experți în vindecarea holistica și medicină naturistă, care și-au folosit toată pasiunea și priceperea în domeniul tratamentelor alternative de cancer, printre ei regăsindu-se medici, oameni de știință, cercetători și scriitori din întreaga lume. 



   Cu toate acestea, factorii de decizie au actualizat acum cel mai vândut documentar din istorie , și au adăugat mult mai multe detalii. Documentarul prezintă acum în detaliu cauzele care produc aceasta boală, și modul în care se poate îndepărta fiecare cauză care conduce la apariția bolii. Sunt detaliate mult mai multe tratamente, tocmai pentru a vă ajuta să preveniți și să scăpați de această cumplită boală.  

   Acesta începe cu o imagine de ansamblu a problemei, și acoperă problemele majore ale oncologiei. Se trece apoi la interviuri date de experți, care explică modul de tratament fizic, psihic, emoțional și spiritual al bolii.  

   Documentarul explică unele dintre tratamentele holistice folosite în clinicile de top din întreaga lume; cum ar fi terapia cu ozon, terapia cu oxigen hiperbaric, tratamente efectuate de medicii de top ale acestor clinici, medici care explică în detaliu modul în care funcționează fiecare tratament în parte. 

  Acest documentar, nu conține numai o mulțime de informații prețioase, el este de fapt prezentat în așa fel încât să poată fi înțeles de oricine, indiferent dacă acesta conștientizează adevăratele cure naturale, sau dacă este pentru prima dată când a auzit că există alt remediu în afara curelor clasice, care implică radioterapia sau chimioterapia. Documentarul este unul lung, destul de bogat în informații pe care, suntem siguri că, unii oameni, vor dori să-l revadă de nenumărate ori.  

  Așa cum este prezentat chiar la începutul acestui documentar, în urma cu aproape un secol Thomas Edison a spus: "Doctorul viitorului nu va da nici un medicament, dar va informa pacienții săi, să aibă mare grijă la dieta zilnică, pentru a preveni orice apariție a bolilor cronice”. Industria farmaceutica a făcut contrariul, și face tot ce poate pentru a discredita informațiile prezentate în acest documentar, însă ce nu poate face este că, nu poate elimina natura și tot ceea ce ne înconjoară.

   Nutriția VINDECĂ! Trebuie avută în vedere o dietă sănătoasă, bazată pe legume și fructe organice crude, pentru păstrarea organismului cât mai sănătos, evitându-se sarea rafinată, zahărul și alimentele procesate.

    Mediul în care trăim ne bombardează cu tot felul de toxine care provoacă cancer, adăugate în produsele alimentare, pesticide și materiale plastice folosite la ambalarea oricărui aliment, și multe altele, asta pentru a numi doar câteva dintre ele.

   Acest documentar ne ajută să ne informăm cum să fim sănătoși și să rămânem sănătoși.
   Documentarul va schimba viața și concepția de viață a multor oameni care îl vor privi, și cu siguranță informația primită nu va rămâne doar pentru ei. 

   Aici este  Cancer Is Curable NOW documentarul complet, pe care vă invit cu mare plăcere să-l vizionați. 

  Sursa: http://www.secretele.com/2014/08/cancerul-se-poate-vindeca-acum-un.html

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  Vizionare Plăcută!  

Link 1


Link 2


  Link 3


  Linkuri alternative:   AICI 1AICI 2 și AICI 3
 
   Cu Lumină în Pace și Iubire !
   Paul Marian PolMar

Surse: http://antiiluzii.blogspot.com/    ...
  Internetul și Viața cu Bun Simț

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.