Preventiv/Anticipativ sau/și ca copie de Securitate, ținând cont și de o eventuală închidere a FB, YT și tot de Google, pun la îndemâna celor interesați un canal cu video din seria CoTa, un grup pentru același subiect sau temă și alte mijloace de distribuție alternative :

Clasicul YT (cât mai funcționează): https://www.youtube.com/c/PaulMarian/videos

CoTa GRUP: https://t.me/joinchat/SndJYD5CydkFWKOD

MeWe grup: https://mewe.com/group/5f86fe829e23cf59878b7535

Sau https://reteaua-romaneasca.live/PaulMarian

https://ok.ru/profile/577213801127 și https://vk.com/videos183567958

Dacă ești Preventiv, posibilele belele se reduc.

Dacă ești Reactiv înseamnă că te-au prins în Ofsaid.


vineri, 21 iunie 2019

Confruntarea 5G: Huawei se alătură Părții Întunecate (P2/2)



     Cursa pentru tehnologia 5G a început și, pe de-o parte, este China cu compania Huawei care concurează împotriva SUA și a Alianței. Dacă 5G este un lucru bun și de ce Administrația Trump îl sprijină atât de mult ? În această parte 2/2 vom intra adânc în motivul pentru care Statul Profund este obsesionat cu 5G.
     În plus, de ce sunt alte țări dispuse să colaboreze cu Huawei când fiica CEO a fost arestată în Canada și este plină de scandaluri ?
     În acest episod vom explica de ce Huawei s-a alăturat părții întunecate și de ce versiunea 5G a Alianței nu poate fi atât de rea cum credeam noi că este.

     Astăzi LA LIMITA MINUNĂRII - vom aprofunda și mai mult 5G-ul.

   În prima parte noi ne-am întrebat: ce este 5G și cum ne poate afecta?

În partea a 2-a de astăzi noi facem legătura cu agenda Statului Profund.

Și expunem războiul rece legat de 5G dintre Statul Profund și Alianță. Cine este cu adevărat în spatele 5G? Cine deține infrastructura?

Care este planul Chinei și cum ar putea răspunde SUA? Unde se desfășoară actuala bătaie pentru 5G? Dar problemele globale și naționale? Și cine susține pe cine în această bătălie epică?

Acum, iată partea a 2-a : ADEVĂRUL DESPRE 5G    Bine-ați revenit în viitor.

Eu sunt gazda dvs. Ben, iar eu sunt Marty ... iar eu sunt Rob și trebuie să spunem că acesta este episodul 5G pe care-l așteptați.

Așa e și asta pentru că în cea de-a doua parte a serialului nostru despre 5G, vom face legătura între agenda Statului Profund și vom expune războiul rece asupra 5G dintre Alianță și Statul Profund.

Iar dacă nu ați văzut partea 1 a serialului, asigurați-vă că mergeți în urmă să-l vedeți.

Noi am vorbit despre genul de lucruri ciudate care i s-ar putea întâmpla lui Ben dacă ar fi implementate cu adevărat. Știți, ca și cum el s-ar putea modifica, dar nu genul acela mișto de mutație gen X-Man, ci tipul Cernobîl.

Despre ce vorbești?

Toată lumea știe de genul de mutație mișto din X-Man.

Dar tu Rob, toată lumea știe că ai fi genul din Total Recall (Amintire Totală).

În ultimul episod am vorbit despre ce este 5G, capacitățile sale și cum poate să ne ofere viteze de descărcare și încărcare de 100 de ori mai mari, internetul lucrurilor, și mașinile care se auto-conduc.

Noi v-am mai arătat și dovezi că frecvențele EMF vătămează animalele, oamenii și mediul.
Companiile pot afla totul despre tine, mult mai complet și să te influențeze folosind 5G.

Dacă asta nu merge, tehnologia 5G poate pur și simplu, să-ți controleze comportamentul prin ELF, nu ELFi, ci ELF (Frecvențe Extrem de Joase), iar partea cea mai înspăimântătoare
este tehnologia nebunească a plasmei alimentată de 5G. Poate că ar putea fi făcută o armă.
Adică, cine știe?

Având acest context în minte în acest episod, noi știm de ce așa de multe țări și companii, se agită să dezvolte primii 5G-ul, pentru a menține lumea liberă sau sub o cheie bine ascunsă.

Deci cine deține infrastructura pentru 5G?

Ca în cazul majorității lucrurilor, dacă vrei să afli adevărul, trebuie să urmărești unul sau două lucruri: ori oamenii implicați sau urmărește banii. Exact, haideți să urmărim bani un pic.

Acum, cine are fondurile pentru a dezvolta rapid infrastructura 5G și R&D (cercetare-dezvoltare)?

Acum, stați cu noi pentru un moment și ascultați cu atenție. Jucătorii principali în privința echipamentelor rețelelor 5G sunt Ericsson (Suedia), Nokia (Finlanda), Huawei și ZTE (China). În privința comunicării, transportului și fabricării smartphone-urilor există Qualcomm, Mediatek, Samsung și Huawei.

Asta ne conduce către elefantul din încăpere: HUAWEI.

Este așa de profund conectată cu 5G, dar noi o vom dezmembra pentru voi.

Care este planul Chinei legat de 5G? De ce investește China așa de mult în 5G? Care este planul lor?

Întorcându-ne la planul uriaș al Chinei de a deține 5G, ei au anunțat planuri de a investi 224 de miliarde de dolari în 5G până în 2025, pentru a-și îndeplini planurile conform China Daily.

De ce ar trebui să ascultăm de China Daily?

Ei bine, așa ar trebui deoarece ei sunt purtătorii de cuvânt ai PCC (Partidul Comunist Chinez). Dar, dacă ei raportează despre asta, de obicei ei fac asta pentru a-l face să pară grandios. Deci această informație probabil este corectă.

Dacă există vreo conversație în jurul 5G, puteți paria că Huawei va fi parte din aceasta.

De ce vrea China să domine 5G așa de mult? Ei bine, ca în majoritatea agendelor Chinei comuniste, 5G este de asemenea despre control și supraveghere. Trebuie să vă amintiți că China vrea să înlocuiască America, ca lider al economiei globale și destul de mult în privința a tot, din punct de vedere global.

Întorcându-ne la analogia noastră cu drumul, informația și o formă de unda de frecvență înaltă se deplasează prin rețeaua 5G ca și mașinile pe un drum.

Dar ghiciți ce: China vrea să dețină toate drumurile, digital și fizic. Da, doar căutați centura Chinei și inițiativa de drumuri. Inițial este compus din două planuri: „Drumul Mătăsii” pe uscat, centura economică și „Drumul Mătăsii” maritim.

Aceste drumuri i-ar permite Chinei să construiască o vastă rețea de căi ferate conducte energetice, autostrăzi și puncte de trecere ale frontierelor, ajungând în Vest prin munții fostelor republici sovietice și către Sud către Pakistan, India și restul Asiei de Sud-Est. Inițiativa „Centură și Drum” s-ar extinde până la folosința internațională a monedei chineze,
RMB(?!), în timp ce infrastructura va adânci influența Chinei prin comerț și politici.

Gândiți-vă la asta ... cu cât vor face ca tot mai multe țări să le adopte valuta să se supună inteligenței lor naționale, cu atât mai puțin control va avea o țară asupra ei însăși.

Poate că ei vor flutura propriul lor steag, dar ei ar putea foarte bine să fie chinezi din moment ce ar folosi drumuri chineze, valută chineză, urmând legi chineze. Puteți vedea acest lucru în joc prin faptul că CFR susține această inițiativă.

Iar dacă ați văzut serialul nostru despre Statul Profund, voi știți cum acest Consiliu al Relațiilor Externe (CFR) este conectat cu Statul Profund. Prieteni, mergeți și urmăriți acel serial.

Dar dacă Huawei este o companie privată, de ce SUA o asociază încă cu China comunistă?

Yi-Zheng Lian scrie pentru New York Times: „Guvernul SUA vede compania ca pe un braț a statului autoritar chinez, care are o obligație față de interesele PCC.” Iar ei ar avea dreptate să gândească asta. De ce? În parte datorită „Legii Serviciilor de Informație Naționale chineze” din 2017 care se traduce cam așa: „Toate organizațiile și cetățenii, trebuie să susțină, să ajute și să coopereze cu eforturile serviciilor de informație naționale, conform legii.”

Toată lumea ... este un regim comunist ... Conform curților de justiție, „Legea Serviciilor de Informații Naționale permit agențiilor de informații chineze să cerceteze în mod legal sedii, să se confiște proprietatea și să se mobilizeze indivizi și organizații pentru a face spionaj atât pe teren domestic cât și străin.

Adică legal?

Deci ne este clar acum, China vrea să exercite influența asupra altor țări mai întâi prin a fi lideri în domeniul tehnologiei 5G într-un grup select de țări, permițând supravegherea și influența. Apoi, să construiască o rețea vastă de căi ferate, conducte pentru energie, autostrăzi, treceri de frontieră, către Pakistan, India și restul Asiei de Sud-Est pentru a controla resursele în mod direct sau prin comerț.

Deci care este planul Americii? Deci cum răspunde SUA și stă în fruntea jocului?

SUA a făcut o mulțime de mișcări pentru a răsturna dominația Chinei în privința 5G. În 28 Septembrie 2018, FCC a aprobat niște reguli noi care ar permite să se treacă peste state și lideri locali, pentru a se urgenta instalarea de celule 5G. Dar asta nu s-a întâmplat fără o grămadă de rezistență a orașelor mari, incluzând Philadelphia, San Francisco și LA, și chiar și Secretarul Comerțului, Wilbur Ross și administratorul NASA, Jim Bridenstine.

Aprobând aceste noi politici de infrastructură, FCC poate economisi 2 miliarde de dolari de „costuri ne-necesare”.

Puteți găsi detaliile în „Planurile Rapide ale FCC în privința 5G”. Sprint a anunțat la Congresul Mobilelor la nivel mondial că și-a propus să fie prima companie care să permită smartphone-uri 5G cu adevărat, în SUA. Fuziunea propusă între Sprint și T-Mobile, joacă un rol mare în asta.

De ce au nevoie de o fuziune?

Deci într-un interviu al Blooberg ei știu că „orice companie individuală nu va avea suficiente bunuri care să ofere spectrul necesar ca 5G să funcționeze, dar colectiv ar putea avea suficient.” În plus ei ar avea acces la mai mulți bani să finanțeze dezvoltarea împreună. Deci fuziunea Sprint - T-mobile, propulsează de asemenea America în fruntea 5G și ne solidifică leadershipul în tehnologie.

În Martie 2018, Trump a blocat preluarea ostilă a Qualcomm de către Broadcom deoarece asta era o potențială amenințare a securității naționale.

Pe 1 Februarie 2019, Trump a dat un mesaj Twitter că el dorește tehnologie 5G și chiar 6G în SUA, cât de curând posibil.

Anumiți tipi care urmăresc mișcarea Qanon au decodificat înțelesul mesajului twitter spunând că administrația Trump vorbește de o nouă versiune mai sigură a 5G-ului.

Deci pentru aceia dintre voi care ați fost confuzi de ce Trump susține așa de puternic asta este deoarece ei și-au dat seama cum s-o implementeze în timp ce se dă înapoi planul de 16 ani al Statului Profund de a distruge America.

Statul Profund speră să implementeze o versiune periculoasă și cu potențial de armă a 5G-ului, care ar vătăma oamenii și ar pune în pericol libertatea noastră, pacea și modul de viață. Factura imensă pentru cheltuieli militare nu numai că finanțează în liniște construcția zidului fizic de la granița de sud, ci și infrastructura sigură 5G pentru America.

Dacă SUA poate dezvolta o versiune sigură a 5G, adică astea ar fi știri minunate, nu?

Știm că o mulțime dintre voi ne-ați întrebat despre cum să vă protejați pe voi înșivă și familia dvs. de 5G. Acea știre ar trebui să ne re-asigure pe toți în privința majorității efectelor vătămătoare ale 5G-ului pe care le-am discutat în episodul anterior.

Unde se află actuala bătălie pentru 5G?

Tensiunile dintre SUA și China nu au fost niciodată mai mari.

Dar unde se află actualul câmp de bătălie?

Din toate știrile recente care se desfășoară, se pare că există multă incertitudine în jurul Europei. Există legături politice și de afaceri de lungă durată care sunt în joc aici. Dar haideți să punem un context mai întâi.

Deci cum este influența actuală din partea Chinei asupra pieței europene?

Firma de analiză a pieței Canalys a descoperit că Huawei și Xiaomi au dominat piața europeană. În cel de-al 4-lea sfert al anului 2018, Xiaomi a avut o creștere de 62%, iar Huawei a avut o creștere de 55% în fiecare an, iar asta este nebunie. Prin comparație, Apple și Samsung au fost 0, iar alți fabricanți de smartphone-uri au remarcat o scădere semnificativă.

UE și China s-au dedicat unui proiect de cercetare de 20 de luni, numit „5G Drive”.

Scopul lor este să certifice interoperabilitatea rețelelor europene și chineze. În partea Chinei se află „China Mobile” și „Huawei”, iar din partea Chinei se află firma germană de R&D Eurescom și parteneri din alte 11 țări. Focalizările principale ale proiectului sunt în 3 locații din Italia, Finlanda și Marea Britanie și în 5 din China: Hangzhou, Shanghai, Wuhan, Suzhou, Guangzhou.

Care țări susțin SUA și care țări susțin China?

Iată ultimele știri, din Martie 2019. China are o susținere subțire din partea Italiei, Regatului Unit și al Germaniei. Aceasta nu a fost finalizată cu înțelegeri încă, dar multe figuri majore de la acele țări au vorbit în favoarea Chinei.

SUA are ca țări susținătoare Australia, Noua Zeelandă și Japonia, care a fost cu Huawei. SUA are de asemenea parteneri de infrastructură pe sud-coreenii de la Samsung care ar aproviziona Verizonul din SUA cu echipamente 5G. Iar Samsung, Ericsson și Nokia ar aproviziona cu partea hardware a rețelelor 5G către AT&T.

Directorul Vodafone din UK, este în cârdășie cu Huawei și a vorbit în apărarea Huawei în timpul congresului mobilelor.

El a spus: „excluzând Huawei din rețelele 5G ale Europei ar putea fi extrem de dăunător pentru infrastructura națională și consumatori.”

Dacă el ar fi fost și mai îngrijorat pentru intimitatea consumatorilor în loc să fie pliscul Chinei, ar putea lua în considerare să lucreze cu Nokia din Finlanda sau cu Ericsson-ul Suediei, în loc de Huawei-ul Chinei.

Apoi, Italia a ignorat avertismentul SUA  și s-a alăturat Huawei. „Eu nu văd Huawei ca fiind o problemă, pentru mine este doar unul dintre cele 25 de nume de fabricanți de echipamente din care poți alege, cu diferite prețuri și calități.” Zice Michelle Geraci, fiind secretar al Ministerului Dezvoltării Economice. Este interesant de remarcat că el era un profesor de finanțe care a petrecut 10 ani în Shanghai, adică asta nu miroase ca o coincidență.

Urmând asta, UK s-a poziționat pe sine ca fiind optimistă cu prudență legat de China.
Jeremy Fleming directorul agenției securității cibernetice (GCHQ), a spus: „Securitatea 5G este mai mult decât Huawei ... locul Chinei în era tehnologiei globalizate este mult mai mare decât doar ca și una dintre companiile de echipament de telecomunicații.”

Deci care este ultima evoluție între Europa și China?

Conform China Morning Post, în Ianuarie 2018, UE și-a exprimat îngrijorări că serviciile Chinei ar putea include uși deschise prin dos în echipamentele Huawei, prin care ar spiona
sau sabota ținte din afara granițelor. Tim Ruhlig un analist al relaților UE - China de la Institutul Suedez de Relații Internaționale, a spus: „Lumea ar putea sfârși printr-o lume tehnologică divizată, una condusă de China și o alta condusă de ne-chinezi.” El a continuat: „În acest moment, atât SUA cât și China  percep conflictul pentru infrastructura 5G ca pe o chestiune de geopolitică.”

Chiar este o chestiune de securitate națională deoarece noi deja am stabilit că Legea Națională a Serviciilor Chineze din 2017, conține un limbaj foarte periculos. Aceasta îi forțează pe oameni să se supună securității ministerului de stat chinez, în orice mod posibil.

Deci deși Huawei s-a bucurat de succes în China și Europa, ei au experimentat o respingere
politică din moment ce Australia și Japonia au urmat conducerea SUA, blocând Huawei să participe, în esență, la viitoarele rețele 5G.

Apoi în Martie 2018, administrația Trump a spus Germaniei că va limita rapoartele serviciilor legate de ei, până nu vor interzice Huawei în privința 5G.

De ce ar fi avertizat administrația Trump așa de pătimaș Germania despre adoptarea tehnologiilor Huawei?

După cum am menționat înainte, folosind tehnologia 5G Huawei, s-a dezlănțui în esență
Calul Troian al Chinei.

Tehnologia 5G de la Huawei este Calul Troian care ar oferi inteligenței chineze acces nelimitat de la oricare țară care în mod prostesc sau deliberat adoptă tehnologia Huawei.

Din păcate, lucrurile nu arată prea promițătoare pentru Germania.

Cancelarul german Angela Merkel a vorbit la o conferință din Berlin în Martie 2019, spunând că ea nu crede în: 1) Discutarea îndoielilor legate de securitatea sensibilă în mod public și 2) Să se excludă o companie, pur și simplu, că este dintr-o anumită țară.”

Corect ... deci aceasta este una dintre acele probleme politice, probleme sociale?

Da, deci nu este nicio surpriză pentru noi din moment ce ea a demonstrat o atitudine globalistă de multe ori în trecut și ... fata lui Hitler ... Nu ai spus asta, nu? Am auzit asta.

Pierzând UK, Italia și acum Germania în favoarea Chinei nu sunt vești grozave, dar era de așteptat, luând în considerare dependența Europei de Huawei și tehnologia mobilă ZTE.

Noi avem încrederea că Alianța are un plan pe termen lung pentru a proteja cât de mulți oameni nevinovați posibil în Europa să fie vătămați.

Ok, înainte să încheiem, vă rugăm să mergeți să verificați platforma noastră edgeofwonder.tv.                          edgeofwonder.tv este o platformă în care vom găzdui toate filmele noastre, incluzând filmările exclusive pe care nu le putem posta aici pe Youtube.

Noi postăm episoade mai devreme când putem, așa că abonații pot primi un acces mai rapid. Noi vom pune de asemenea canalele noastre personale acolo și prezentări pe care le-am făcut pe care nu le puteți vedea nicăieri altundeva.

De asemenea, vom face transmisii live săptămânale acoperind subiecte sensibile și pur și simplu, să ne vedem cu voi mai mult. Noi construim toată acea infrastructură acum.

Așa că dacă puteți, veniți și susțineți Truther-ii voștrii favoriți (Truther = cei care spun/caută adevărul, respingând explicațiile oficiale n.t.) pentru ca noi să putem continua să producem și mai mult conținut de acest gen.

Abonamentele sunt 9.99$/lună și puteți obține o reducere de 10%, dacă vă abonați anual.
Nu este o afacere proastă.

Noi lucrăm la ceva conținut cu format lung, necenzurat în care veți putea vedea câțiva dintre invitații voștrii favoriți, în fiecare lună. Așa este ...deci dacă vreți să ne susțineți și să vedeți conținut și mai exclusivist vă rugăm abonați-vă la edgeofwonder.tv.

REZUMAT:

Din înțelegerea noastră, 5G este un instrument puternic care poate fi folosit în mod ofensiv și defensiv, poate fi folosit atât de administrația Trump pentru a dezrădăcina cu ușurință și a prinde membrii Statului Profund.

În același timp ar putea fi folosit de către China, pentru a extinde anvergura supravegherii lor și influența asupra altor națiuni așa cum ei o au în Europa.

Un alt mod de a înțelege asta este acela că dacă noi nu preluăm controlul asupra acestei arme așa de periculoase, va pica în mâini greșite. Noi credem că de aceea administrația Trump încearcă să rămână în vârf pe această chestiune.

Și amintiți-vă: dacă tehnologia noastră 5G este superioară celei chineze noi vom fi bine echipați să apărăm acei alegători după Slurpee (băutură răcoritoare n.t.).

Subiectul 5G nu este așa de simplu deoarece există atât jucători buni cât și răi, în E și în V.

Deci ce puteți face voi? Împărtășiți acest film cu oamenii. Spuneți-le ce se întâmplă. Și aveți încredere în planul global al tipilor buni. Și nu uitați să dați Like și Abonare.

Dacă aveți știri despre 5G pe care nu le-am acoperit, vă rugăm comentați dedesubt și dați-ne de veste.

Da, stați vigilenți în privința asta și ne revedem.

Iar pe viitor ne vom referi la Statul Profund ca fiind Stip Date, astfel nu va declanșa algoritmurile Youtube, până ce nu vor deveni cu adevărat deștepte. Acum dacă marele alfabet ce vine de la vârf de la cei ce dețin Google și D-Wave va introduce ceva IA și o va pune aici pentru recunoașterea vorbirii noastre noi vom ... * ... nu dar asta este mișto, deoarece ... *... de acolo noi vom * și vom vorbi despre tot chiar în frața flor și nu vor avea fricio rideie neporocită despre ce vrobin noi deoarece totul este spus ciudat: Stip Date - Statul Profund.

La naiba, am spus-o din nou. 

Articol-Supliment pe aceeași temă: https://fudzilla.com/news/48898-rubio-seeks-to-strip-huawei-of-us-patent-rights

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vinerea viitoare, 28 Iunie, voi posta ultimul și cel mai complet video de informare despre 5G :   Apocalipsa 5G
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

P.S. : Vă recomand câteva articole ajutătoare (unde este nevoie, folosiți Google Translate) :

1) https://www.scribd.com/document/413177897/Apel-Interna%C5%A3ional-Stop-5G-Pe-P%C4%83mant-%C5%9Ei-In-Spa%C5%A3iu

2)  http://antiiluzii.blogspot.com/2013/05/lumina-toxica-latura-intunecata.html

3) https://fymaaa.blogspot.com/2015/12/luati-va-energia-inapoi-pericolul.html

4) https://dinamikro.blogspot.com/2018/08/5g-si-reteaua-de-control-ia-prima-parte.html

5) https://dinamikro.blogspot.com/2018/08/5g-si-reteaua-de-control-ia-douaultima.html

6) https://saccsiv.wordpress.com/2019/05/23/filmul-5g-apocalypse-the-extinction-event-dezvaluie-modul-in-care-5g-este-o-arma-de-asalt-destinata-distrugerii-omenirii/

7) https://es.sott.net/article/67310-Primer-ministro-de-Polonia-firma-Llamado-Mundial-para-detener-la-tecnologia-5G

8) https://es.sott.net/article/65090-Peligro-omnipresente-Tecnologia-5G-SRN-en-espanol

9) https://es.sott.net/article/54834-Cientificos-piden-control-sobre-la-contaminacion-electromagnetica-de-redes-moviles-5G

10) https://es.sott.net/article/65809-Los-hijos-de-directivos-de-Apple-Google-y-otros-gigantes-tecnologicos-se-crian-sin-moviles-ordenadores-ni-tabletas

11) https://es.sott.net/article/47633-Los-celulares-moviles-se-deben-tener-lejos-del-cuerpo-los-cerebros-de-los-ninos-los-mas-perjudicados


12) https://es.sott.net/article/65369-Torres-telefonicas-y-celulares-moviles-como-armas-El-asesino-silencioso-e-invisible-por-excelencia-del-siglo-21#


 Vizionare Plăcută!



  Linkuri alternative: AICI 1 și AICI 2.

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.