Preventiv/Anticipativ sau/și ca copie de Securitate, ținând cont și de o eventuală închidere a FB, YT și tot de Google, pun la îndemâna celor interesați un canal cu video din seria CoTa, un grup pentru același subiect sau temă și alte mijloace de distribuție alternative :

Clasicul YT (cât mai funcționează): https://www.youtube.com/c/PaulMarian/videos

CoTa GRUP: https://t.me/joinchat/SndJYD5CydkFWKOD

MeWe grup: https://mewe.com/group/5f86fe829e23cf59878b7535

Sau https://reteaua-romaneasca.live/PaulMarian

https://ok.ru/profile/577213801127 și https://vk.com/videos183567958

Dacă ești Preventiv, posibilele belele se reduc.

Dacă ești Reactiv înseamnă că te-au prins în Ofsaid.


sâmbătă, 9 martie 2019

3. Testul Suprem


   Noi ne aflăm în mijlocul unei detronări a Statului Profund. Deci toată lumea ar trebui să vorbească despre asta, nu? De ce nu ar vrea mass media să vorbească despre asta? De ce nu ar fi anunțată asta? De ce nu auziți despre asta la știri?

   Asta este ceea ce am vrea noi să știm.


  Vorbim despre afaceri din divertisment de milioane de dolari, iar asta e foarte suspicios.

Sună ca și cum ei ar vrea o nouă definiție a programării.

Ce se întâmplă cu adevărat cu închiderea guvernului? Și în primul rând: unde va duce asta?
Vorbim de ceva cu adevărat mare aici, vorbim despre ceea ce am așteptat în tot acest timp ..
Noi am putea fi în vre-un fel de închidere de urgență. Asta ne duce către o catastrofă și ... nu poate rămâne secretă pentru mult timp.

LA LIMITA MINUNĂRII

  Am vorbit foarte mult despre câteva dintre acele twitt-uri și apoi am mers cumva printr-o
grămadă de lucruri diferite. Ce altceva este acolo pe care tu ai vrea ca audiența să le știe, despre ce se întâmplă chiar acum și despre lucrurile care pică.

   Ok, un alt lucru care eu cred că este important, a fost ... a existat o personalitate care a apărut în 4chan în Mai, în același an în care Qanon a apărut, iar ea avea numele MegaAnon.

   Inițial am crezut că este un bărbat, iar ea chiar și-a dat seama cum să intre în legătură cu mine și să mă contacteze și am aflat că era o femeie, ea a fost foarte apropiată președintelui și se pare că implicarea ei cu el s-a petrecut înainte de alegeri, dar ea a avut totuși un rol destul de important în privința securității, era foarte educată în privința a ceea ce se întâmplă cu adevărat, a scris foarte multe chestii pe 4chan, am vorbit despre asta pe blogul meu.

   Iar în conversațiile mele cu ea, ceea ce din nou, se întâmplau înainte de Q și de fapt publicarea mea foarte extinsă despre ea s-a petrecut doar cu câteva săptămâni înainte să înceapă Q, deci eu cred că asta ar fi putut inspira alianța să vadă că informațiile ar putea fi comunicate în felul acesta, în mod anonim și efectiv.

   Ea a fost foarte entuziasmată în legătură cu toate arestările legate de traficul uman care se petreceau ... și ea mi-a spus în mod repetat, cu cât de multă nerăbdare aștepta momentul când acel anunț va ajunge în sfârșit, la public. Și cu cât mai mult vor fi expuse aceste cercuri și vor fi înfrânte cu toate aceste operațiuni sub acoperire, care se petrec.

    Eu cred că acest anunț de la Casa Albă, din 21 Decembrie 2018 este împlinirea a ceea ce ea aștepta să vadă. Deci eu vreau să vă citesc un pic din asta acum, ok?

   Deci scrie aici: „Luna Prevenției Traficului Uman și Sclaviei la nivel Național, Proclamație Președințială”.

   În Feb. 2017, am semnat un Ordin Executiv pentru a demonta organizațiile criminale trans-naționale care fac trafic și exploatează oameni.” Voi sări un pic mai în față. „La directiva mea, agenții și departamente federale asigură executarea completă a legilor noastre, astfel încât cei care caută să exploateze oamenii noștrii, și încalcă legile noastre
primesc pe deplin, justiția care o merită.”

   Iar aceasta este partea cheie prieteni, priviți aici.

   „Doar în 2017, condamnările securizate ale Departamentului de Justiție împotriva a mai mult de 500 de inculpați în cazuri de trafic uman, iar FBI a demontat mai mult de 42 de întreprinderi criminale, (asta este o întreagă rețea mare) mai mult de 42 de întreprinderi criminale angajate în trafic sexual cu copii. Departamentul Securității Domestice (HS) a inițiat mai mult de 800 de cazuri de trafic uman, care au rezultat în cel puțin 1.500 arestări și 530 condamnări.”

   Deci prieteni, asta este uriaș, noi vorbim despre DOJ, FBI și Securitatea Domestică (HS).
3 agenții diferite, 500 de inculpați în cazuri de trafic uman în DOJ, 42 de întreprinderi de trafic sexual cu copii, prinse de FBI, și 1.500 de arestări sau mai multe, în mai mult de 800 de cazuri de trafic uman, cu HS.

   Deci David, vorbește cineva despre asta? Cine vorbește despre asta? Corect, adică de ce trebuie să auziți despre asta de pe propriul site al Casei Albe? Nu ai crede că mass media ar fi entuziasmată că FBI a prins 42 de cercuri de trafic sexual cu copii?

   42 de întreprinderi sunt un cerc întreg. Și apoi, separat de asta, DOJ condamnă peste 500 de oameni și apoi separat de asta, HS condamnă peste 1.500 de oameni? Și există toată această chestie ciudată cu traficul sexual de copii.

Iar dacă tu încerci să vorbești despre asta pe Facebook, Twitter, Youtube, Snapchat, ai murit și ai dispărut.

   Deci, de ce mass media nu vrea să vorbească despre asta? De ce nu ar fi anunțate astea?
De ce nu ar fi ceva de care oamenii să fie entuziasmați? De ce nu ai auzi despre asta la știri?
Trebuie să înghițiți această pastilă amară și să vedeți „ce naiba?” ... Dacă oamenii din mass media sunt complici la aceste crime ... atunci de ce ar vrea ei să expună ceea ce ei înșiși sunt în stare să facă?

   Iar aceasta este adevărata ... pilulă roșie pe care oamenii nu vor s-o ia momentan. Dar este acolo. Da asta este ... ei au o agendă, corect?

 Deci fie că agenda este să ascundă, în ceea ce ei sunt implicați, sau agenda este: „Hei, mie nu-mi place de Trump, iar eu nu vreau să spun nimic pozitiv despre ceva ce s-a întâmplat în administrația sa sau indiferent, adică, aceasta nu este o raportare de știri obiectivă ... exact ... iar asta este ceva uriaș, nu?

   Ei bine, ceea ce oamenii trebuie să înțeleagă este că pentru știri, trebuie să fi obiectiv. Tu iei ce spune partea aceasta aici și iei ce spune partea asta de aici și pur și simplu prezinți acea informație și lași oamenii să decidă. Dar mass media lucrează împotriva oamenilor, complet împotriva lor. Lucrează împotriva mediei.

   Da, ei nici măcar nu ... ei devin pur și simplu vocea oficială a Statului Profund cu adevărat, adică dacă Statul Profund nu vrea ca ei să raporteze ceva, ei nu raportează.

  Adică prieteni, gândiți-vă la asta pentru un minut, ok? Există cineva acolo pe nume Robert Bernard, și el încă vorbește ... ar trebui să încercați să-l aduceți în emisiunea voastră, el încă face și mai multe filme, dar filmul lui clasic este unul în care vorbește în olandeză, cred, este cel pe care toată lumea l-a văzut și în care el personal recunoaște implicarea sa într-un cult satanic, care el nu a realizat că era așa de serios până când ei au vrut ca el să fie implicat în sacrificarea de copii.

   De ce nu rulați voi acel clip, căci acesta este ceva foarte intens de văzut?

  „Dar atunci la un anumit moment dat, am fost invitat, acesta fiind motivul pentru care vă spun asta, să particip la sacrificii ... peste graniță. Acela a fost un punct de rupere. Copii. Vi s-a cerut să faceți asta? - Da, și nu am putut s-o fac. Apropo, ați vrea să ne oprim pentru un moment? Nu. Și apoi am început ca încetișor să mă prăbușesc. Am trecut și eu prin multe ca și copil, iar asta m-a atins profund. Totul s-a schimbat."

   M-am simțit așa de rău să privesc asta. Când l-am văzut plângând în acel interviu când vorbea despre asta, eram ceva de genul, omule, nu numai de ce nu a văzut nimeni asta, dar este așa de real, nu?

  Tot ceea ce spunea el era așa de perfect exprimat despre modul cum funcționează totul. Și aici este chestia prieteni, dacă doar FBI-ul a prins 42 de întreprinderi diferite, care fac la propriu trafic sexual cu copii, oricare dintre poveștile legate de ce este întreprinderea, despre ceea ce făceau, cum făceau asta, cine era implicat, cum au fost realizate arestările, a fost vorba de o echipa SWAT? Au avut mitraliere? Au avut echipamente de revoltă? Au pătruns în case? Erau copiii încătușați? Plângeau? Sângerau? Este o poveste, este un film. Iar asta este ceva ce ar avea privitori, este o poveste mare și poți să legi asta de Ronald Bernard.

   Dacă mass-media ar fi interesată doar de rating cu adevărat, de ce nu ar merge ei la Casa Albă, să spună: ați putea să ne aranjați un interviu cu FBI-ul, deoarece voi ați anunțat chestia asta? Nouă ne-ar place să știm ... oferiți-ne cele mai bune 5 povești pe care le aveți din aceste 42 de întreprinderi cu trafic sexual cu copii, pe care le-ați înfrânt doar în acel singur an?

   Vrem să auzim cele mai sălbatice povești ce vor rezona cu privitorii noștrii, pentru a le oferi o viziune a speranței, vrem să intervievăm copiii care au supraviețuit, dacă sunt gata să vorbească, vrem să-i dăm la știri, vrem ca oameni să vadă cât de norocoși sunt acești copii că au supraviețuit, noi vrem să vorbim cu eroii, să vorbim cu ofițerii FBI care au făcut aceste arestări.

   Nici un cuvânt ... nimic ... liniște deplină ... greieri ... iar asta este foarte suspect. Absolut, absolut, iar asta este ceva ce am putea face noi înșine și este ceva ce ne-ar face plăcere să facem, dar în același timp ... este ca și cum ... da, categoric vom face asta, dar de ce mass-media nu face asta?

   Nu ar trebui ca noi, un canal Youtube ... adică ar trebui să fie mass-media centrală de la televiziune și de peste tot, nu? Adică exact cum ai spus tu, lor le place violența, ei vor sex și violență, Da, asta vinde tot ceea ce ei au propagat și totuși, ei sunt tăcuți legat de asta. Adică acesta este un punct perfect.

   Și să nu menționăm, doar dintr-o perspectivă de afaceri strictă, tu ai vorbi de niște afaceri
de divertisment de multe milioane de dolari. Știți, ați putea lua povestea unui singur exemplu de întreprindere criminală ce a fost distrusă, faci un profil agentului care a făcut asta, intri în povestea lui de fundal, despre cum el se lupta cu soția lui, iar aceasta îl dă afară, iar el bea să moară, el găsește acest caz, este un caz prin care el se răscumpără pe sine, salvează acei copii, copii plâng, el are copii în brațe, el iese afară în timp ce clădirea este în flăcări, deoarece a existat o bombă care a explodat în interior, ca o măsură de siguranță a traficanților, iar ei s-au sinucis, el scoate copiii din foc, acesta este un film omule, un film de 100 milioane de dolari.

   De ce nu vinde nimeni acele drepturi de film? De ce nu pescuiește nimeni aceste afaceri?
Deoarece tu nu poți vorbi despre asta! Ei nu te vor lăsa să vorbești despre asta, va fi banat !
Deoarece ei sunt complici. Corect. Sunt oamenii implicați din HollyWood conectați cumva?
Adică genul acesta de întrebări ies la iveală. Iar eu nu spun că sunt, dar asta ridică aceste întrebări.

   Deoarece dacă lucrurile care chiar vor face bani ... cum s-a numit acel documentar pe care l-am privit și pe care nu-l poți vedea, decât pe Vimeo și este numit „Un Secret Deschis” ... da.
David, l-ai văzut? Ar trebui să fie cerut insistent, să fie văzut. Ei aleg oameni despre care ei știu că vor fi victime. Există un adult care manipulează un copil. El este știți, angajat pe loc în felul acesta.

   Asta nu s-a mai întâmplat înainte și evident ceva se petrecea. Voi toți de acolo care nu ați văzut „An Open Secret” mergeți să-l vedeți, în Vimeo. Da și numai acolo, deoarece ceea ce s-a întâmplat, a fost că a apărut un alt film numit de asemenea „An Open Secret”, care este pe Itunes, originalul nu mai este ... Ei în mod intenționat, au încercat să închidă ... Ei au încercat să tragă în jos, ceea ce se afla în filmul original „An Open Secret” cu acesta altul pe care oamenii l-ar găsi și s-ar uita la el, dar ce este în acesta este așa de revelator că el chiar atinge vârful icebergului, și apoi apar aceste întrebări. Am făcut-o pe mama să se uite la acel documentar și după aia ea era ”OMG”. A fost da ... năucitor.

   Noi ne aflăm în mijlocul unei detronări a Statului Profund. Iar ceea ce eu găsesc foarte interesant cu aceste noi informări pe care le-am primit, iar eu mă asigur că primim o mulțime din astea înainte să realizăm această înregistrare. Acestea sunt chestii dense pentru a fi acceptate. Este o încărcătură psihologică copleșitoare să te re-familiarizezi cu adevărul.

   Deci există informări care vin, care ne spun niște lucruri foarte interesante. Așadar, există câteva twitt-uri ale lui Q despre vreau să vă atenționez, iar acesta este următorul lucru, deci dați-mi voie să-l ridic la fileu foarte rapid și-l voi extrage direct din spusele lui Q și vreau să vă citesc asta și să evidențiez două postări ale lui Q , înainte să discut ce spun informările.

   Și de asemenea foarte rapid, în timp ce le cauți, sunt foarte fascinante premiile Emmy, nu?
Care s-au petrecut ... sau Globul de Aur, Globul de Aur da. Cu FIJI WATER în fundal, iar apoi ei ofereau injecții către ... Toată lumea s-a îngrozit că ei presau cu această agendă a vaccinurilor noi ne-am uitat și eram ceva de genul „WOW, ei primesc o doză din propria lor medicină” căci aici erau toți acești actori faimoși așa că haideți să ieșim să le dăm tuturor, să le administrăm tuturor, aceste injecții cu vaccin.

   Deci voi spuneți că ei chiar au vaccinat celebritățile la Globul De Aur? Da, nu ai văzut asta încă?

   Asta este aur, David. Asta este uimitor, deci mai întâi când au apărut toți actorii, era această femeie care ținea Apă Fiji pe o tavă tot timpul, ea este ca un banner fotografic
apărând în fiecare fotografie cu fiecare actor.

   Dacă nu știți ce înseamnă asta, de curând în Fiji ei au arestat o imensă ... cum spui ... o chestie imensă de trafic sexual ... rețea ... de trafic sexual în Fiji. Așa că toată lumea spunea ... oamenii spuneau de ce nu puteau găsi o gazdă. Deoarece se pare că Alianța cumva a preluat controlul.

   Deci femeia asta cu Apă Fiji, este în fundal în toate chestiile astea, iar apoi în mijlocul spectacolului au apărut acești doctori făcând injecții tuturor actorilor care participau la acest eveniment. Și trebuia să-ți pui o învelitoare albă pe cap, dacă nu doreai vaccinul.

   Iar ei au rulat videoclipul care spunea: „unde merge unul, mergem toți.” Deci în timpul tributului lui Jeff Bridges, în mijlocul acestuia au arătat filmul „White Squall” (Uraganul n.t.) iar ei au arătat clopotul din film care spune: „unde mergem unul, mergem toți”.

   Iar noi toți ne uitam și ziceam „Ceeee?” ... este ca și cum Alianța a preluat complet Globul de Aur. Deci haideți să vorbim despre asta foarte rapid prieteni. Filmul „White Squall” este unul dintre indiciile pe care ei vi le oferă în chestiile Q.

   Vă amintiți că v-am spus în filmul anterior că o mare parte din Alianță este din Marină ?

  Că serviciile de informații navale, pușcașii marini ... am uitat să menționez data trecută, că serviciile de inteligență ale armatei au fost implicate în asta, Paza de Coastă a fost implicată în asta și unele aspecte ale Forțelor Aeriene, de asemenea.

   Deci ei nu sunt excluși din Alianță, doar că per total pare să fie mai multe probleme în Forțele Aeriene decât în alte ramuri, există mult mai multe probleme cu anumite agenții federale cum ar fi CIA, decât în celelalte agenții ...

  Dar oricum, White Squall este acest film cu Jeff Bridges, în care el este comandantul de vas,
iar el unește acești oameni, iar ei au această experiență, acești tineri, lucrând pe navă ...
Acesta este un indiciu total al serviciului în Marină și există acest clopot, iar ei au acest mesaj pe clopot, care spune: „acolo unde mergem unul, mergem toți.”

   Iar acel film ... este ca ... unii dintre oameni probabil deja știu asta, dar eu pur și simplu vreau s-o înregistrez: întreaga operațiune a alianței pare să se fi angrenat într-o mare măsură pentru a vă face să vedeți acest film. Iar eu l-am urmărit cu soția mea acum aproape o lună.

   Iar acesta include faptul, corect? ... căci voi amândoi ați văzut filmul. Această furtună albă, chiar numele filmului, indică faptul că tipii aceștia sunt acolo iar ei se ocupă de probleme diverse, băieții sfârșesc prin a ajunge în port, ei beau, au sex ocazional, unii dintre ei fac o injecție pentru vre-un fel de boală venerică pe care au primit-o, unul dintre băieți moare și toate astea devin secundare față de ceea ce se întâmplă când ei sunt pe navă împreună și primesc acest atac al vremii cu adevărat supranatural, groaznic ... o furtună care arată la propriu ca un val de reflux gigantic care vine către ei, iar acesta este numit Furtuna Albă.

   Iar apoi se pare că există o teorie a conspirației, lucrurile alea nici măcar nu se întâmplă noi nici măcar nu știm dacă asta este adevărat, dar furtuna The White Squall, furtuna lovește vasul și pur și simplu în distruge. Oamenii mor, nava este complet distrusă, iar apoi există un proces în care Jeff Bridges ca și comandant de vas, este chemat în justiție, iar ei încearcă să-l facă pe el responsabil pentru toate pierderile, distrugerile, morții, și totul se rezumă cu adevărat la : a făcut el cu adevărat ce a putut mai bine? A fost acesta un lucru inevitabil?

   Deci eu cred că pentru indiferent cine conduce Alianța, că acesta a fost un film important pentru ei, de aceea îl avem  pe Trump când ei au anunțat începutul operațiunilor de arestare în masă și a rechizitoriilor sigilate în masă.

   Ce spune el? Este calmul dinaintea furtunii ... calmul dinaintea furtunii.

   Referindu-se direct la acel film, lozinca Q „unde mergem unul, mergem toți” referindu-se direct la acel film, ia ei au știut că efectul acestei operațiuni va fi o furtună, că va exista ceva ce se va întâmpla, care în esență ... ar provoca întreaga țară și lumea ca niciodată înainte, exact ca acel uragan. Și că apoi vor exista procese și vor exista audieri, corect? Iar apoi întrebarea va fi: ”A făcut Alianța lucrul corect pentru a proteja planeta pentru a distruge aceste cercuri de trafic cu oameni, să oprească traficul sexual cu copii, canibalismul, pedofilia, toate chestiile astea nebunești să se petreacă? Au făcut ei lucrul corect? A fost asta decizia corectă?

   Deci da, acest film este important, așa că acum că voi tipilor mi-ați spus asta, voi îmi spuneți la propriu (deoarece asta este prima dată când aud asta), că ei au rulat fragmente din acel film la Globurile de Aur?

   Da, și au arătat acea parte cu clopotul care spune „unde mergem unul, acolo mergem toți.”
„Unde mergem unul, acolo mergem toți.” Care a fost contextul? Când au arătat asta? Ceea ce ai spus tu inițial a fost că Jeff Bridges a avut un ... a existat un tribut adus lui Jeff Bridges, iar ei arătau diverse filme în care el a fost, și acela s-a întâmplat să fie unul dintre fragmentele pe care le-au arătat ... dar când pui asta alături de Fiji WATER și de vaccinuri, atunci realizezi că se întâmplă ceva. Și sunt convins că există mult mai multe pe care noi pur și simplu le-am ratat.

   A existat și o arcadă care reprezenta ceva de asemenea, dar ... acestea au fost lucrurile pe care le-am observat imediat și apoi peste toate astea, îl avem pe Trump care a trimis recent niște twitt-uri care spun (am uitat care era contextul), dar a scris Scott Free greșit și toată lumea făcea mișto de el. Dar acel film era făcut de producția Scott Free, care are aceiași scriere ca cea a lui Trump.

   Deci asta pur și simplu merge alături de tot ce se întâmplă și așa cum tocmai ai spus, calmul de dinaintea furtunii ... Și ca să subliniez acest aspect: el scrie cuvintele greșit dinadins. Când verifici ce a scris el greșit și cuvintele pe care el le folosește, și le cauți mai apoi ... burder ... burder, ca și cum asta ar însemna cu adevărat ceva despre care oamenii trebuie să știe, iar apoi toată lumea crede că este un idiot, dar el chiar le spune oamenilor adevărul prin aceste twitt-uri. Asta este grozav.

   Așadar, dați-mi voie să vorbesc despre aceste două postări specifice ale lui Q.

Deci primul este din 5 ianuarie 2019, când din nou, ei aduc în discuție Steagul ANTIFA și ne arată că este aproape exact la fel ca acest steag din Aripa Paramilitară a Partidului Comunist al Germaniei. „Antifaschistiche Aktion” (1933) și Aripa Paramilitară a Partidului Democrat (2017) din SUA, „Acțiunea Antifascistă” ... aceleași steaguri, aceleași cuvinte.

   Iar asta este în aparență Statul Profund, care încearcă să facă un fel de stângă înarmată o rezistență militară față de Alianță, încercând să să facă oamenii ca oamenii chiar să ridice armele care li se vor oferi, iar asta este ceva de care Alianța chiar este îngrijorată, când vor începe să facă anunțurile.

    Deci oricum, scrie chiar aici, în 5 Ian. 2019, aceasta este postarea numărul 2645 de pe Qanon.pub. Se spune: „O întrerupere completă a mass mediei de știri false? Întrebați-vă de ce. Le este frică de patrioții SUA, care se angrenează în aceleași tactici? S-a angrenat și a format STÂNGA LIBERALĂ (vechea gardă) organizații cum este ANTIFA pentru a combate și aduce la tăcere (fascism) orice fel de astfel de deviație de la povestea controlată? Acțiunile acelor patrioți de peste graniță distrug narațiunea știrilor false? Majoritatea este de acord cu politicile Stângii Liberale?” Iar aici bineînțeles se vorbește despre protestul vestelor galbene, care se petrece în Franța, ok?

  Iar apoi ei spun, totul cu litere mari acum: NOI NU VOM DISPĂREA TĂCUȚI ÎN NOAPTE.
NOI NU VOM PLECA FĂRĂ O LUPTĂ. CHIAR CREDEȚI CĂ ACEASTĂ MIȘCARE ȘI EVENIMENTELE LA SCARĂ PLANETARĂ SUNT PUR ȘI SIMPLU O COINCIDENȚĂ?
SEPARAȚI SUNTEȚI SLABI. ÎMPREUNĂ SUNTEȚI PUTERNICI. NOI, POPORUL, NOI POPORUL, AVEM PUTEREA. EO ACTIV. UNDE MERGEM UNUL, MERGEM TOȚI.”

   Acum, EO activ ... EO este Ordin Executiv. Asta este foarte important deoarece asta era în 5 ianuarie, iar EO la care pare să se refere, este cel care a făcut amendamentele liniilor directoare ale Curții Marțiale, arătând că de la 1 Ian. 2019, ei ar putea pune acești trădători ai Statului Profund în tribunale secrete și să-i judece ca și cum ar fi oameni din armată. Deci au spus că ordinul executiv este activ.

   Dar apoi avem un altul care s-a petrecut mult mai recent, față de momentul acestei înregistrări, și care este cel de-al doilea cel mai recent care este disponibil chiar acum, în momentul în care facem asta, 13 Ianuarie 2019.

   Și spune chiar aici în postarea numărul 2672 de pe Qanon.pub, în a 2-a linie sub link, se spune: „Mărturie GJ în desfășurare în câteva state.” Acestea sunt mărturii ale Marelui Juriu, acelea sunt tribunalele. Mărturiile, Marile Jurii, procesele de judecată în sine sunt în desfășurare, în câteva state și spun apoi: „Încercări să se BLOCHEZE/PROTEJEZE pe sine, vor EȘUA.

   Asta merge mult dincolo de corupția/răzvrătirea politică. Care este legea care guvernează înlăturarea unui Congresman(ă)/Senator în activitate? Aprindeți luminile.” - asta însemnând că totul este expus. Deci ei vorbesc de fapt, dacă citiți asta, ei spun: congresmanii(-ele), senatorii, care sunt expuși în tribunale ce se petrec acum, în multiple state, câteva state, Mărturii în fața Marilor Jurii, în desfășurare, deci aici este chestia. Ce se întâmplă cu adevărat cu această închidere guvernamentală? De ce este închis de așa de mult timp. Asta ne duce către marginea unei catastrofe.

   Lucrătorii TSA nu sunt capabili să obțină un cec de plată și să plece ceea ce deja începe să cauzeze mari întârzieri ale liniilor aeriene, în marile aeroporturi. Dacă asta mai ține mult, traficul aerian va fi blocat. Apoi avem gardieni de închisoare. Gardienii de închisoare care nu vor să meargă la lucru, deoarece ei sunt angajați ai guvernului. Ei nu și-au primit banii. Și chiar mai rău, avem oameni care primesc beneficii, oameni care primesc bonuri de masă, ajutor social, carduri ABT, nu-și primesc banii. Deci asta de fapt crează o criză foarte intensă în țară.

   Unii oameni nu vor remarca asta ca fiind ceva perceptibil, nu-i afectează așa de mult, dar ideea este că ceea ce auzim și vreau să mă asigur că avem asta înregistrat, informările spun că ei au început („ei” însemnând Alianța) ... au început să ajungă, prin diverși oameni de încredere, la multiple piețe de desfacere ale media alternative.

   Deci aceste diferite piețe de desfacere din media, pot fi tipi din Youtube așa cum faceți voi,
sau fete, pot fi oameni care scriu articole, etc, dar acești oameni încep să primească informatori care vin către ei și le oferă informații secrete, iar ei nu fac asta doar cu câțiva oameni, ci sunt scurgeri multiple către multiple părți.

   Noi nu știm exact cine primește transpirările, dar acel twitt al lui Kim Dotcom pe care vi l-am arătat mai devreme spune „pregătiți-vă pentru o mare revărsare de informații.” Iar informația pe care noi o primim este că s-ar putea să intrăm într-un fel de închidere de urgență, care ar putea fi legea marțială sau ar putea fi doar o declarație de urgență națională sau ceva de genul acesta ...

ACTUALIZARE!

   Administrația chiar a declarat o urgență națională în 15 Februarie 2019, după cum au prezis informatorii. Dar se pare că ne aflăm în stadiile finale înainte de a fi făcut un fel de anunț, are ceva de a face cu ... lumina ce este aruncată asupra ... amintiți-vă ce a spus Kim Dotcom în twitt-ul său, actorii Statului Profund vor fi expuși. FBI, CIA, genul acesta de chestii, vor fi expuse.

   Dați-mi voie să revin foarte rapid la acele citate. El spune: „Pregătiți-vă pentru următoarea rundă de scurgeri. Chestii monumentale. 2019 va revela cu mult mai multe. DOJ expus, FBI expus, Știrile False expuse.

   Noi vorbim de ceva cu adevărat mare aici, vorbim despre ceea ce am așteptat tot acest timp ... și ... nu poate rămâne secret pentru foarte mult timp. Ei încearcă să desfășoare aceste tribunale în secret, iar planul lor este ca acestea să le ia chiar și 1-2 ani să treacă prin toți, deoarece ei nu au suficient personal să prindă toți oamenii, dintr-odată. Acesta este un punct foarte important. Nu există suficient personal care să meargă să prindă oamenii, să desigileze rechizitoriile și să-i aducă pentru proces.

   Deci ei cumva trebuie să lase cumva, ca lucrurile să meargă încet și există o parte a Alianței care vrea ca totul să rămână secret. Ei nu vor ca asta să transpire, nu vor ca asta să ajungă în public, ei cred că pot ține asta cumva secret pentru 1 sau 2 ani, dar există o altă parte a Alianței care categoric va transpira chestia asta și sunt foarte îngrijorați legat de aceste scurgeri, deci eu vreau să fiu clar ... chiar dacă-l urâți pe Trump și tot ceea ce are legătură cu guvernul, avertismentul pe care noi îl primim este că ar putea exista acea perturbare de două săptămâni despre care auzim cu toții de așa de mult timp.

   Veți dori să aveți 2 săptămâni apă de băut, capacitatea să vă încălziți casa în caz că nu aveți electricitate, veți dori să aveți de mâncare pentru două săptămâni, iar asta se reduce la ceva foarte ieftin, să ieșiți să cumpărați orez brun, măcinar, Quinoa, ceea ce este o cereală asemănătoare orezului, luați-vă diferite tipuri de boabe, veți dori să aveți ceva varietate, dar puteți depozita boabele, să le înmuiați peste noapte și apoi să le fierbeți, vă puteți fierbe cerealele și puteți supraviețui cu chestiile alea, și nu va fi foarte multă distracție, dar luați-vă ceva condimente și ceva ulei extra virgin suplimentar.

   Asta este ceea ce ei ne spun că avem nevoie să avem. Două săptămâni de suplimente pentru igienă feminină, hârtie igienică pentru 2 săptămâni, combustibil pentru două săptămâni, apă de băut pentru două săptămâni, mâncare pentru două săptămâni, iar eu aș recomanda foarte mult să luați asta în serios.

   Eu chiar am făcut-o și am ieșit și am cumpărat de 150 $ orez, măcinat, Quinoa, năut, fasole, linte, fasole mung, am luat ceva terci de ovăz, încercați să luați o varietate ... mi-am luat sare să fiu sigur că am, ulei de măsline am cumpărat unt ghee așa că am și asta, iar noi nu vrem să fim suficient de proști să presupunem că nimic din toate astea nu este adevărat și să fim prinși descoperiți. Deoarece vor exista niște momente grele pe termen scurt, va fi tăioasă trecerea.

   Am putea ajunge în punctul în care noi avem ... genul acela de perturbări în viețile noastre
personale, iar Q a spus că ei se așteaptă să mențină internetul funcțional. Deci ideea unei închideri complete a internetului, se pare că ei au contra-măsuri amplasate pentru a evita chestia asta să se întâmple. Deci eu am vrut să spun asta înainte să spun orice altceva. Există așa de multe acolo despre care vreau să întreb, dar să trecem destul de rapid, deoarece vrem să trecem mai departe să auzim ce ai de spus.

   Toată chestia acesta pe care tu o descrii acum cum că tu ai ieșit depozitând mâncare pentru
două săptămâni șamd, prima întrebare este: de ce crezi că există unii oameni în alianță care doresc să țină asta sub preș? Pare să fie un lucru bun să lași oamenii să afle ce se întâmplă,
dacă aceste arestări s-au întâmplat, iar a doua întrebare este: care ar fi circumstanțele în care ar avea loc această pană de curent?

   Asta ar fi ceva ce ar face Alianța pentru a aresta oamenii, sau ar fi Statul Profund care s-ar răzbuna în vre-un fel făcând asta? Pare destul de improbabil ... dați-mi voie să spun asta mai întâi. Pare foarte improbabil că va exista o pană de curent, la nivel de masă. Partea aceea ei par s-o fi compensat.

   Una dintre informările pe care noi am primit-o a fost că, exact așa cum am transpirat eu
anterior și cred că eu chiar am și vorbit cu voi despre asta anterior, faptul că Statul Profund (Cabala) are încărcături explozive pe care le-au implantat în aceste poduri de pe autostrăzi, care trec peste prăpăstii mari, deci în principiu, ei ar putea decapita țara iar guvernatorilor din fiecare stat li s-a spus că acestea ar fi folosite în cazul unei invazii străine,
deci dacă pentru un anumit motiv vin tancuri dintr-o putere invadatoare străină, ei pot exploda aceste poduri împiedicându-i să intre și mai mult în teritoriu, deci asta este de fapt o strategie tipică de război, dar problema este că ei au aceste instrumente de temperatură și presiune pe care tehnicienii le-au pus acolo în mod complet inocent, când se uită la presiunea barometrică, cantitatea de umiditate din interior, în betonul care ține un pod, în aparență pentru a se asigura că nu se crapă, și că nu se distruge, dar ceea ce nu știu ei este că acele dispozitive au explozibili în ele că funcționează după GPS și pot fi detonate de la distanță.

   Deci, nu numai că acesta este cazul, dar există o grămadă de astfel de chestii pe care le-a creat Statul Profund. Ei au bombe nucleare cu rază mică de acțiune care pot fi puse sub aeroporturi, pot fi puse sub centrale de curent, stații de apă, deci în esență ei ar putea să distrugă toată infrastructura noastră, deci o parte din această operațiune militară coordonată, cea mai mare operațiune militară coordonată din istoria umană.

   Din ceea ce auzim, este că există oameni în alianță care asigură securitatea centralelor electrice, fie că sunt hidro-electrice sau nucleare, indiferent care este tipul de electricitate, asigurând securitatea aeroporturilor, asigurând securitatea facilităților de canalizare și apă,
transformatoarelor de curent majore, liniilor de curent principale, podurilor, deci ei au amplasați toți acești oameni, foarte sub acoperire, în haine obișnuite, cu sisteme avansate unde ei au identificat aceste arme diverse care vor fi folosite, armele au fost neutralizate, Statul Profund nu va fi capabil să doboare rețeaua de curent, călătoritul, comunicațiile, apa,
să dărâme salubritatea.

   Mulțumesc lui Dumnezeu că ei au gândit asta suficient de departe, că au toate acele protecții în poziție, deci ar fi bine să credeți că atunci când ei răsucesc acel buton, când ei ne spun adevărul, când sunt făcute anunțurile, există amplasate așa de multe contra-măsuri care previn petrecerea acestor lucruri să nu devină prea rele.

   Acum, acestea fiind spuse, niciun plan nu supraviețuiește câmpului de luptă. Deci probabil vor exista perturbări izolate. Cineva zboară cu o dronă, iar drona are o bombă atașată, cine naiba știe ce vor face? Dar probabil vor exista ceva perturbări.

   Apoi ei așteaptă de asemenea ca grupuri de rezistență înarmate, ca ANTIFA, vor începe să ofere arme oamenilor, antrenându-i 10 minute cum să le armeze, să țintească și să tragă, știți, acolo este siguranța, știți, nu puteți trage până când nu armați odată și glonțul se află în spațiul potrivit și genul acesta de rahaturi. Ei se așteaptă că vor exista ceva încăierări, conflicte înarmate cu stânga radicalizată, că vor exista conflicte înarmate, posibil, cu tipuri de miliții care nu vor înțelege ce se întâmplă cu adevărat, categoric un fel de conflict înarmat cu armata Statului Profund, para-militarii, contractorii plătiți, gardienii de securitate, și toți cei de genul acesta, așa că lucrurile ar putea deveni un pic aspre. Și, din nou, nu ne așteptăm la căderi de curent răspândite la scară largă, dar ne așteptăm să poată exista o incapacitate temporară de a fi capabili să folosim autostrăzile majore, străzile expres majore.

   Ei ar putea să vă spună că ei doresc ca voi să stați acasă.

   Ați putea să vă confruntați cu o situație în care traficul aerian și rutier să fie perturbat temporar, ceea ce înseamnă perturbări în asigurarea de bunuri și servicii, ceea e va însemna că oamenii se vor panica la magazinele de alimente, că rafturile vor fi golite de boabe, orez, apă, genul acesta de chestii, iar dacă citiți chiar site-ul FEMA despre pregătiri, apropo, ei recomandă de fapt, de dragul simplității,că cea mai bună soluție este mâncarea conservată,
să luați toată varietatea de chestii care se află în conserve, deoarece tot ceea ce veți face o veți deschide și o veți mânca, nici nu mai trebuie s-o gătești. Atâta timp cât aveți un desfăcător de conserve, sunteți ok. Ei iau asta foarte în serios.

   Închiderea guvernului este fără precedent. Tăcerea asta despre acel anunț despre arestările legate de traficul uman și cel cu copii, este fără precedent. De ce nu ar vrea să vorbească mass media despre asta? Deci eu nu vă spun să vă fie frică, ci spun că veți dori să fiți pregătiți. Acum pentru a doua parte a acelei întrebări.

   De ce oare și-ar dori vre-odată, cineva din alianță ca noi să nu știm adevărul? Iar acesta este lucrul pe care voi tipilor trebuie să-l înțelegeți. Cu toții sunt murdari ... alianța nu este un un grup de cavaleri albi. Ei nu sunt un grup de cercetași și îngeri. Aceasta este o revoltă din interiorul Statului Profund în sine împotriva acestuia.

   Statul Profund funcționează prin a se asigura că nimeni nu ajunge vreodată într-o poziție de autoritate, fără ca aceștia să fie șantajabili, decât dacă ei au murdărie pe ei, care ar fi așa de stânjenitoare că nu ar vrea să iasă niciodată la suprafață.

   Și uitați-vă la ceea ce fac ei cu Trump. Trump este atacat din fiecare direcție și da, o mare parte din asta este supărător. Și mă scoate din sărite când oamenii din online, mă atacă chiar și că am menționat că ar putea exista ceva pozitiv la această administrație și sunt foarte mulți. Deoarece nimeni nu este curat. Nimeni nu se află în poziția să fie ca un erou de Hollywood, dintr-un film de acțiune. Cu toții au chestii ciudate. Toți au informații compromițătoare. Cu toții au făcut lucruri care le-au regretat.

   Cu toții au făcut lucruri de care nu vor ca oamenii să știe. Și de aceea, o mulțime dintre tipii aceștia din Alianță, sunt cu adevărat îngrijorați. Așa că ideea cheie aici este CLEMENȚA: compasiunea, indulgența. Noi trebuie să le permitem oamenilor să fie eroi ... noi trebuie să avem eroi în CIA. Noi avem nevoie de eroi care sunt templieri, eroi care sunt masoni de gradul 33, eroi care au fost acolo în încăpere când a fost discutată agenda depopulării. Eroi care original au fost parte din acele planuri, eroi care au fost implicați în a avea grijă de sateliții de control al vremii, pentru a crea cutremure în zone vulnerabile, cu scopuri precise, eroi care au fost implicați în spionaj domestic. Eroi care au mâncat și dormit alături de grupuri para-militare care au realizat asasinări asupra dușmanilor Statului Profund. Trebuie să-i lăsați pe oameni să iasă în față. Trebuie să-i lăsați să fie EROI.

   De ce? Deoarece acum ei își întorc spatele poveștii lor. Uitați-vă la cineva cum este Corey Goode sau Pete Peterson, ei cu toții au făcut lucruri despre care nu vor să vorbească; ei au fost implicați cu toții în lucruri pe care le regretă foarte mult și nu există niciun Insider cu care am vorbit vreodată care să fie curat. Ei erau dezgustați și obosiți să se uite în altă direcție la răul la care luau parte, la răul la care erau forțați să ia parte,

   Ei nu mai vor ca lucrurile acestea să continue, ei nu mai vor ca Statul Profund să continue să fie în control. Deci chiar dacă doriți să vedeți asta așa cum am spus anterior, ca facțiuni îngrijorătoare care sunt negative, care va fi singura cale prin care anumiți oameni vor fi capabili să facă față la asta ...

   Avem mai puțin negative și mai mult negative. Cele mai puțin negative ar fi genul de chestii pentru care Trump este atacat. Dar nu-l vedem pe Trump fiind atacat pentru pedofilie, canibalism, sacrificii umane, ritualuri satanice, nu veți găsi o poză cu el într-o robă și lumânări nege, la un altar de sacrificiu ținând în mână un pumnal, el nu făcea asta.

   Dar nu puteți presupune că, doar pentru că HollyWood a încercat să ne prezinte această idee a Cowboy-ului singuratic care portă o mască albă, iar tipul rău portă o mască neagră
într-un mod care este foarte simplu și ușor de înțeles.

   Iar asta e așa de frumos portretizat în sfârșitul unui dintre filmele clasice ale Alianței din toate timpurile, cel de-al doilea film „Căpitan America - Soldatul iernii”, ei în tot filmul au expus Statul Profund într-un mod strălucitor, în mijlocul filmului vorbesc despre Proiectul Paperclip, despre aducerea naziștilor în SUA, integrându-i în comunitatea serviciilor de informații, pe care în film îi numesc Hydra, dar care în esență, reprezintă Statul Profund, iar la final există arestări și ai oameni care sunt judecați și nimeni nu este curat, cu toții au mizerie pe ei.

   Dar apoi ceea ce personajul Scarlettei Johansson spune este: Voi încă aveți nevoie de noi, aveți nevoie de CIA, aveți nevoie de FBI, aveți nevoie de noi să vă ținem în siguranță. „Voi nu mă veți pune pe mine într-o închisoare. Nu veți pune pe niciunul dintre noi într-o închisoare. Știți de ce? Luminează-ne. Deoarece aveți nevoie de noi. Da, lumea este un loc vulnerabil și da, noi am ajutat ca acesta să devină așa, dar suntem de asemenea cei mai calificați s-o apărăm, deci dacă vreți să mă arestați, arestați-mă ... știți unde mă găsiți.”

   Deci există foarte multă anxietate în alianță, care crede că nimeni nu va spune ceea ce tocmai am spus sau că asta ar fi crezut. Noi ne aflăm într-o societate și acesta este făcută după design. Statul Profund a făcut publicul așa de reacționar, nu?

   Există așa de multe lucruri pe care nu le mai poți spune, fără să ai probleme. Chiar și atunci când eram copii, termenul eschimos era doar un termen pentru oamenii de acolo, iar acum să spui eschimos este considerat rasist, pentru cititorii Huffington Post. Tu trebuie să spui inuit sau nativ din Alaska. Există așa de multe chestii de genul acesta, nu?

   Deci sunt așa de multe exemple în care nici măcar nu vreau să intru, deoarece doar spunând ce sunt, oamenii s-ar simți ofensați. Eu încerc să ofer chestiei ăsteia un scenariu similar, când vorbesc oamenii și oamenii au această problemă cu Trump, iar eu le spun mereu oamenilor că există o mare diferență între cineva care vorbește pe Twitter, căci de asta îl acuză tot timpul și cineva care a fost un playboy în viața lui ca un playboy tânăr și bogat, nu? Există o mare diferență în felul de activități care sunt asociate cu asta și pedofilia și sacrificiul de copii și toate lucrurile astea.

   Dacă acele lucruri se petrec, noi suntem așa de ofuscați de Trump, dar de ce naiba nu se uită lumea la lucrurile astea mai nebunești, nu? Deci tu spui că nimeni nu este curat, în principiu, nu? Căci de multe ori oamenii pur și simplu sar și acuză oamenii tot timpul de aceste lucruri, ok? Sau că oamenii au ... toată lumea are un trecut, iar eu cred că tu ai spus într-un mod strălucitor că noi avem cu toții chestiile noastre ciudate, nu?

   Acesta este citatul acestui episod.

   În esență nu poți să te uiți la ceea ce a făcut cineva în trecut, toată lumea merită o șansă să facă ceva bun chiar acum, deoarece tot ce a condus până în acest moment a fost un sac mare cu pisici. Deci, acestea fiind spuse, noi trebuie să ne uităm la ce fac oamenii chiar acum, la ce spun oamenii chiar acum, la ce acțiune poate face careva, să facă un pas către a desface toată această nebunie. Dacă noi nu putem face asta, dacă nu suntem suficient de deschiși la minte legat de asta atunci noi ca și societate avem o mare problemă, căci toată lumea este terminată.

  Sigur și rețineți faptul că asta s-a mai întâmplat în istorie înainte cu o revoltă anti-masonică la sfârșitul anilor 20, începutul anilor 30, și după cum v-am spus eu anterior, în episoadele anterioare, pe care eu le-am urmărit de câteva ori, și voi faceți o treabă grozavă, vă mulțumesc tipilor! Eu vă onorez pe amândoi și echipa voastră.

   Este minunat și sunt foarte fericit să fac asta, așa că atunci când vedem o carte „Lumină asupra Masoneriei” de David Bernard, după cum am spus înainte, aceasta este o carte care a fost publicată în timpul audierilor ce aveau loc în curțile de justiție din statul New York, în anii 1830, în care aveam masoni de toate gradele, care ieșeau în față împărtășind chiar cuvintele scrise a ceea ce ei făceau ca și legăminte.

   Aceste tribunale erau despre ideea că un grup întunecat și sinistru folosea această societate să se infiltreze, să aibă această mantie a secretului, să-și favorizeze în mod nedrept proprii lor membrii împotriva altor oameni care muncesc din greu, și ar fi trebuit să obțină acea slujbă deoarece sunt mai calificați, își ofereau lor înșiși în mod nedrept un avantaj, ei controlau poliția, justiția, controlau armata, mass media, guvernul la nivel local, regional, statal și federal, controlând corporațiile și toate aspectele societății, totul a ieșit la suprafață și în acele procese din anii 1830 erau niște oameni care fuseseră implicați foarte adânc aflați în tabăra greșită la început, care au ieșit în față și au devenit eroi deoarece au vorbit în public în favoarea țării și a propriilor lor oameni.

   Deci prin asta trebuie să trecem din nou. Există o grămadă de oameni în alianță care sunt foarte îngrijorați legat de asta, deoarece va fi o frenezie a hrănirii.

   Când vezi ce se întâmplă cu mișcarea „Me Too” (Și eu) în spatele căreia este se pare, Alianța, eu vă pot spune din a fi implicat în showbiz, că în acest moment dacă vrei să obții un contract pentru divertisment, trebuie să fii așa de curat că ei nu vor ca tu să ai un twitt pe care l-ai spus acum 20 de ani care să fie considerat distructiv. Ei nu vor ca tu să ai niciun litigiu în viața ta, nu doresc să ai nimic care ar putea să cauzeze probleme. Ei sunt așa de grijulii, deoarece există o așa harababură și au existat așa de mulți oameni care au fost vinovați.

   Există toate aceste noi reguli și restricții, chiar și în jurul unor lucruri ca filmarea. De exemplu, ei nu vor ca tu să ... ei nu vor ca actorii să se sărute franțuzește unii pe alții să folosească limba când se sărută. Doar pentru că sunt așa de îngrijorați legat de hărțuirea sexuală și de răspândirea germenilor și întrebări etice legate de faptul că acest actor este căsătorit, atunci de ce își face de cap cu această persoană în acest film? Ei încearcă să taie scenele sexuale aproape în întregime, din cauza genul acesta de lucruri.

   Deci noi ne aflăm într-o eră diferită aici, iar oamenii din Alianță care doresc ca adevărul să iasă la suprafață nu vor lăsa chestia asta să stea în tăcere. Deci este un lucru foarte semnificativ că noi nu știm cu adevărat când și cum se vor dezvălui aceste lucruri. Noi știm doar că vor fi dezvăluite.

   Iar noi știm că ni se spune ca în mod iminent și imediat, să ne pregătim pentru nevoia de a avea mâncare pentru 2 săptămâni în case. Acesta este un lucru foarte foarte important.

   Alăturați-vă nouă în următorul episod când vom vorbi despre focurile din Paradise. Vom discuta de asemenea despre evenimentele seismice ce au avut loc și despre controlul și manipularea vremii.

Doar „LA LIMITA MINUNĂRII”. Știți, noi avem toate aceste ... stați așa ... mi-am uitat ideea de fapt ... despre ce vorbeam ... Este ok.


 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2
 


  Linkuri alternative:  
AICI 1AICI 2 și AICI 3.

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !




 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.